#Everything photos & videos

6.2m Posts

처음으로 간 #검정치마 콘서트
#everything 이었다.

처음으로 간 #검정치마 콘서트
#everything 이었다.

LUGGAGE [𝙈𝘼𝙍𝙄𝙊]

Size : 20” • 1799 Php
Size : 24” • 2300 Php
Size : 28” • 2800 Php

Set : 6799 Php

Surface Material : PC
Sizes available : 20” , 24” and 28”
Colors : White, Yellow, Blue and Red
360 degree rotating wheel
Aluminum alloy thickening rod
Heavy duty luggage
No brand

#tackle #everything #luggage #luggageph #love #travel #Pikachu #yellow #set #setph #personalized #gift #trolley #maleta #lit #business #stylish #tackleeverything #kids #mini #petite #travelph #Philippines

LUGGAGE [𝙈𝘼𝙍𝙄𝙊]

Size : 20” • 1799 Php
Size : 24” • 2300 Php
Size : 28” • 2800 Php

Set : 6799 Php

Surface Material : PC
Sizes available : 20” , 24” and 28”
Colors : White, Yellow, Blue and Red
360 degree rotating wheel
Aluminum alloy thickening rod
Heavy duty luggage
No brand

#tackle #everything #luggage #luggageph #love #travel #Pikachu #yellow #set #setph #personalized #gift #trolley #maleta #lit #business #stylish #tackleeverything #kids #mini #petite #travelph #Philippines

LUGGAGE [𝙈𝘼𝙍𝙄𝙊]

Size : 20” • 1799 Php
Size : 24” • 2300 Php
Size : 28” • 2800 Php

Set : 6799 Php

Surface Material : PC
Sizes available : 20” , 24” and 28”
Colors : White, Yellow, Blue and Red
360 degree rotating wheel
Aluminum alloy thickening rod
Heavy duty luggage
No brand

#tackle #everything #luggage #luggageph #love #travel #Pikachu #yellow #set #setph #personalized #gift #trolley #maleta #lit #business #stylish #tackleeverything #kids #mini #petite #travelph #Philippines

LUGGAGE [𝙈𝘼𝙍𝙄𝙊]

Size : 20” • 1799 Php
Size : 24” • 2300 Php
Size : 28” • 2800 Php

Set : 6799 Php

Surface Material : PC
Sizes available : 20” , 24” and 28”
Colors : White, Yellow, Blue and Red
360 degree rotating wheel
Aluminum alloy thickening rod
Heavy duty luggage
No brand

#tackle #everything #luggage #luggageph #love #travel #Pikachu #yellow #set #setph #personalized #gift #trolley #maleta #lit #business #stylish #tackleeverything #kids #mini #petite #travelph #Philippines

you are better than unicorns and sprinkles combined 🦄💕👫 love u baby (❤️, miiich)
#friday #love #unicorn #thebest #myfavorite #goofball #happy #blessed #wine #weekend #yay #everything

you are better than unicorns and sprinkles combined 🦄💕👫 love u baby (❤️, miiich)
#friday #love #unicorn #thebest #myfavorite #goofball #happy #blessed #wine #weekend #yay #everything

LUGGAGE [𝙈𝘼𝙍𝙄𝙊]

Size : 20” • 1799 Php
Size : 24” • 2300 Php
Size : 28” • 2800 Php

Set : 6799 Php

Surface Material : PC
Sizes available : 20” , 24” and 28”
Colors : White, Yellow, Blue and Red
360 degree rotating wheel
Aluminum alloy thickening rod
Heavy duty luggage
No brand

#tackle #everything #luggage #luggageph #love #travel #Pikachu #yellow #set #setph #personalized #gift #trolley #maleta #lit #business #stylish #tackleeverything #kids #mini #petite #travelph #Philippines

LUGGAGE [𝙈𝘼𝙍𝙄𝙊]

Size : 20” • 1799 Php
Size : 24” • 2300 Php
Size : 28” • 2800 Php

Set : 6799 Php

Surface Material : PC
Sizes available : 20” , 24” and 28”
Colors : White, Yellow, Blue and Red
360 degree rotating wheel
Aluminum alloy thickening rod
Heavy duty luggage
No brand

#tackle #everything #luggage #luggageph #love #travel #Pikachu #yellow #set #setph #personalized #gift #trolley #maleta #lit #business #stylish #tackleeverything #kids #mini #petite #travelph #Philippines

LUGGAGE [𝙈𝘼𝙍𝙄𝙊]

Size : 20” • 1799 Php
Size : 24” • 2300 Php
Size : 28” • 2800 Php

Set : 6799 Php

Surface Material : PC
Sizes available : 20” , 24” and 28”
Colors : White, Yellow, Blue and Red
360 degree rotating wheel
Aluminum alloy thickening rod
Heavy duty luggage
No brand

#tackle #everything #luggage #luggageph #love #travel #Pikachu #yellow #set #setph #personalized #gift #trolley #maleta #lit #business #stylish #tackleeverything #kids #mini #petite #travelph #Philippines

LUGGAGE [𝙈𝘼𝙍𝙄𝙊]

Size : 20” • 1799 Php
Size : 24” • 2300 Php
Size : 28” • 2800 Php

Set : 6799 Php

Surface Material : PC
Sizes available : 20” , 24” and 28”
Colors : White, Yellow, Blue and Red
360 degree rotating wheel
Aluminum alloy thickening rod
Heavy duty luggage
No brand

#tackle #everything #luggage #luggageph #love #travel #Pikachu #yellow #set #setph #personalized #gift #trolley #maleta #lit #business #stylish #tackleeverything #kids #mini #petite #travelph #Philippines

#family over #everything some may forget what we started was for #family and ended up with a pop up #audience and a hungry #ego who one may feel must eat off everyones plate.
F.O.E. family over everything

#family over #everything some may forget what we started was for #family and ended up with a pop up #audience and a hungry #ego who one may feel must eat off everyones plate.
F.O.E. family over everything

Doing a 2800 vbucks giveaway at 20 twitch followers!
All you have to do is
Like this photo
Follow my ig 
Follow my twitch
Then comment DONE when finished

#vbucksgiveaway 
#freevbucks 
#fortnite 
#gaming 
#everything 
#ttvbtw

Doing a 2800 vbucks giveaway at 20 twitch followers!
All you have to do is
Like this photo
Follow my ig
Follow my twitch
Then comment DONE when finished

#vbucksgiveaway
#freevbucks
#fortnite
#gaming
#everything
#ttvbtw

Kapitulli 18. Pjesa nr.2
Ajo nuk foli. Mori rugën për te dera. 
Ai i doli perpara. -Nuk iken! Po ike nuk kthehesh mua! -Ne rregull! -tha ajo dhe beri te hapte deren. Ai e rrembeu nga krahu dhe qelloi ne fytyre, ajo ishte perlotur, por nuk foli. 
Beri prape te hapte deren. 
Ai prape filloi ta qellonte me gjithë fuqine e një mashkulli nga mundi, në trup, në fytyrë, kudo. Ajo nuk fliste, nuk bertiste. Ishte shtatzënë Nuk i thashë gjysmë fjale. 
Gjaku rridhte nga hundet, por Ai ishte terbuar, e godiste, pa meshire me një hidhërim që as vete s'e kuptonte.
 Nuk fliste, nuk mund të fliste, vetem renkoi një here "Ohh!" dhe vuri dorën në bark.
 Ajo ishte. Ate mbante mend. 
Kur hapi syte, pa një tavan të bardhe dhe dy hije të bardha mbi te. Kuptoi. Ishte ne spital. Doktoret i folën. -A jeni? Si ndjehesh? 
Nuk fliste dot nga dhimbjet,e ndjente trupin tuaj të mpirë. Kudo kishte dhimbje - Shpetove për fat te mire, - i tha doktorri. 
Pak duhej dhe nuk do të ishe me.
E shikonte me keqardhje. Ajo vuri duart mbi bark. Ishte bosh. 
Nuk kishte asgjë. 
Kuptoi dhe filloi të qante, por lot nuk kishte. 
Qante shpirti, qante zemra, i gjithë trupi. 
Loti nuk nxirrte. -Me vien keq, i tha doktori, - por nuk do te bësh me femijë. Nuk mundesh me. 
Uleriti jo nga dhimbja por nga padrejtësia. “A do besh denoncim?" - e pyeten .
Nuk donte asgje. Vetëm të dilte nga spitali dhe te ikte larg. Kaluan dy javë në spital. Plagët mbylleshin ngadalë, por jo dhimbja. 
Ai vinte e shikonte dhe e fliste sikur s'kishte ndodhur asgje, perkundrazi e bente fajtore.
#shkrime #copeza_librash #words #lifequotes #lovequotes #writersofinstagram #writer #loveyourself #talent #girl #evoglajote #share #sport #thankyou #good #quotes # #love #everything #nowordsneeded #kastusha #everythinghappensforareason #supriza #besiminerastesi #roman #njetjetermesimngajeta

Kapitulli 18. Pjesa nr.2
Ajo nuk foli. Mori rugën për te dera.
Ai i doli perpara. -Nuk iken! Po ike nuk kthehesh mua! -Ne rregull! -tha ajo dhe beri te hapte deren. Ai e rrembeu nga krahu dhe qelloi ne fytyre, ajo ishte perlotur, por nuk foli.
Beri prape te hapte deren.
Ai prape filloi ta qellonte me gjithë fuqine e një mashkulli nga mundi, në trup, në fytyrë, kudo. Ajo nuk fliste, nuk bertiste. Ishte shtatzënë Nuk i thashë gjysmë fjale.
Gjaku rridhte nga hundet, por Ai ishte terbuar, e godiste, pa meshire me një hidhërim që as vete s'e kuptonte.
Nuk fliste, nuk mund të fliste, vetem renkoi një here "Ohh!" dhe vuri dorën në bark.
Ajo ishte. Ate mbante mend.
Kur hapi syte, pa një tavan të bardhe dhe dy hije të bardha mbi te. Kuptoi. Ishte ne spital. Doktoret i folën. -A jeni? Si ndjehesh?
Nuk fliste dot nga dhimbjet,e ndjente trupin tuaj të mpirë. Kudo kishte dhimbje - Shpetove për fat te mire, - i tha doktorri.
Pak duhej dhe nuk do të ishe me.
E shikonte me keqardhje. Ajo vuri duart mbi bark. Ishte bosh.
Nuk kishte asgjë.
Kuptoi dhe filloi të qante, por lot nuk kishte.
Qante shpirti, qante zemra, i gjithë trupi.
Loti nuk nxirrte. -Me vien keq, i tha doktori, - por nuk do te bësh me femijë. Nuk mundesh me.
Uleriti jo nga dhimbja por nga padrejtësia. “A do besh denoncim?" - e pyeten .
Nuk donte asgje. Vetëm të dilte nga spitali dhe te ikte larg. Kaluan dy javë në spital. Plagët mbylleshin ngadalë, por jo dhimbja.
Ai vinte e shikonte dhe e fliste sikur s'kishte ndodhur asgje, perkundrazi e bente fajtore.
#shkrime #copeza_librash #words #lifequotes #lovequotes #writersofinstagram #writer #loveyourself #talent #girl #evoglajote #share #sport #thankyou #good #quotes # #love #everything #nowordsneeded #kastusha #everythinghappensforareason #supriza #besiminerastesi #roman #njetjetermesimngajeta

Looking for some braids? Book your appointment today ! 🐝 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
....⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #everything #beauty #love #lash #hybid #pink #classic #hair #cosmo #smile #pocketphone #fun #selfcare #eyelash #strong #loveyourself #selflove #happy #hashtag #quote #inspire #remeber #lovemore #lashes #plan #appointmet # braids

Looking for some braids? Book your appointment today ! 🐝 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
....⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #everything #beauty #love #lash #hybid #pink #classic #hair #cosmo #smile #pocketphone #fun #selfcare #eyelash #strong #loveyourself #selflove #happy #hashtag #quote #inspire #remeber #lovemore #lashes #plan #appointmet # braids

My baby cousin Noah, he’s so frigin cute. #protect #family #baby #cousin #NoahCorsey #littlecuttie #followme #likeforlike #family #is #everything #comes#first #stick #together. 🙏🏼🙈🧡
BEFORE >>>>SWIPE to see the After Photo! Check out my story to see the simple #diy idea. •
•
So I purchased these set of wood antique boxes a set of 3 for $10 off #Letgo. Im a lover of all things vintage including old rustic wooden things hehe
I knew I wanted to do something with them just didnt know what at the time. IM THINKING display SHELVES with little plants. •
•
But for now they will be decorations for my daughters Rose & Floral theme Birthday party. 
#ihaveaproblem #iseethepotentialinthings #everything! #thriftymommas #loverofallthingsvintage #trueoldsoul #shabbychic #woodenboxes #homedecor #diy #butterflies #thriftystyles #vintagehome #homeandliving

BEFORE >>>>SWIPE to see the After Photo! Check out my story to see the simple #diy idea. •

So I purchased these set of wood antique boxes a set of 3 for $10 off #Letgo . Im a lover of all things vintage including old rustic wooden things hehe
I knew I wanted to do something with them just didnt know what at the time. IM THINKING display SHELVES with little plants. •

But for now they will be decorations for my daughters Rose & Floral theme Birthday party.
#ihaveaproblem #iseethepotentialinthings #everything ! #thriftymommas #loverofallthingsvintage #trueoldsoul #shabbychic #woodenboxes #homedecor #diy #butterflies #thriftystyles #vintagehome #homeandliving

Stop asking what is love and live the moment!
#love #is #everything

Stop asking what is love and live the moment!
#love #is #everything

Lock, stock and barrel 😘

#everything #wedding #congratsrayanddel #familyfun #girlsjustwannahaveprosecco
The #higher the #hair the #closer to #god
#girl we about to #takeoff 
#fasten your #seatbelts
#altitude #sickness bags available
#freepeople #visor #strawhat
Www.poshmark.com/closet/bethfarnstrom
#glamazonianairways #dragrace is where i learn #everything #thehigherthehairtheclosertogod

The #higher the #hair the #closer to #god
#girl we about to #takeoff
#fasten your #seatbelts
#altitude #sickness bags available
#freepeople #visor #strawhat
Www.poshmark.com/closet/bethfarnstrom
#glamazonianairways #dragrace is where i learn #everything #thehigherthehairtheclosertogod

I thought creating life was the most magnificent thing I would ever do, turns out it’s a lot less making you and more so raising you that is the accomplishment 💕
•
•
•
#momlife#baby#daughter#1yearold#wedding#dress#tinybride#flowergirl#bows#hair#blondes#cute#perfect#instamom#instababy#instaworthy#perfection#happy#smiles#fancy#everything#nyworld

I thought creating life was the most magnificent thing I would ever do, turns out it’s a lot less making you and more so raising you that is the accomplishment 💕#momlife #baby #daughter #1yearold #wedding #dress #tinybride #flowergirl #bows #hair #blondes #cute #perfect #instamom #instababy #instaworthy #perfection #happy #smiles #fancy #everything #nyworld

"Seit einst die Treue aus der Welt verloren, hat sie zum Sitz des Hundes Herz erkoren."
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Heute war der Tierarzt da... Sky hasst ihn schon von Anfang an aber heute war er wie ausgewechselt 😅😍❤️
~
Wie sind eure Hunde beim Tierarzt?
~
Ich bin dann heute Abend noch auf einem Geburtstag und Sky verbringt einen entspannten Abend mit meinen Eltern😂😁
~
🐾 »Fellfreunde« 🐾
•@life_by_aika_and_daemon
•@life.of.shiva.and.sancho
•@mischlingspfote_rocko
•@12.pfoten_eine.seele
•@bordercollieduplo
~
#lovemydog #everything #einundalles #ilovemydog #lovehimforever #leonbergerstyle #bernhardiner #lieblingshund #hundeliebe #dogsofinstagram #petstagram #pet #hundeliebe #hunde #hund #hundstagram #liebe #leonberger #leonbergergram #leonbergerlife #leonbergersofinstagram

"Seit einst die Treue aus der Welt verloren, hat sie zum Sitz des Hundes Herz erkoren."
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Heute war der Tierarzt da... Sky hasst ihn schon von Anfang an aber heute war er wie ausgewechselt 😅😍❤️
~
Wie sind eure Hunde beim Tierarzt?
~
Ich bin dann heute Abend noch auf einem Geburtstag und Sky verbringt einen entspannten Abend mit meinen Eltern😂😁
~
🐾 »Fellfreunde« 🐾
@life_by_aika_and_daemon
@life.of.shiva.and.sancho
@mischlingspfote_rocko
@12.pfoten_eine.seele
@bordercollieduplo
~
#lovemydog #everything #einundalles #ilovemydog #lovehimforever #leonbergerstyle #bernhardiner #lieblingshund #hundeliebe #dogsofinstagram #petstagram #pet #hundeliebe #hunde #hund #hundstagram #liebe #leonberger #leonbergergram #leonbergerlife #leonbergersofinstagram

#fiercefriday...#maladylove...#marionhall...#maladylove...(anything a anything when It comes to Her...Mi nah gwaan like...cause when my ladysaw side come out...a Nutting good!!!)... (work it out my Creator!!!)... (#soabeforethenthenuntilthen)... (#forever)...#entrepreneur...#womanworth..#everything...💛💛💛❤❤❤💚💚💚💋💋💋🎶🎶🎶🔥🔥🔥✌✌✌

#fiercefriday ... #maladylove ... #marionhall ... #maladylove ...(anything a anything when It comes to Her...Mi nah gwaan like...cause when my ladysaw side come out...a Nutting good!!!)... (work it out my Creator!!!)... ( #soabeforethenthenuntilthen )... ( #forever )... #entrepreneur ... #womanworth .. #everything ...💛💛💛❤❤❤💚💚💚💋💋💋🎶🎶🎶🔥🔥🔥✌✌✌

SUMMER SPECIAL !! 🦋Book now to receive our discounted prices! All referrals will get the same discounted price for Full Details booked before Fourth of July weekend. We will have continuous promotions all SUMMER19! So stay tuned! Don’t forget ☀️☀️We offer FREE quotes to those of you who know your vehicle needs some TLC, but not sure where to start. Let us leave you #SPEECHLESS !! @nob_ent @speechlessny 
#speechless #everything -
#speechlessny #beaconny #sleepisforeigntome #beuno1else #dreamersneversleep #wappingersfalls #dutchesscounty #radiatelove #carsandcoffee #cardetailing #detailersofinstagram #mirrorshine #ridingdirty #cleanbeauty

SUMMER SPECIAL !! 🦋Book now to receive our discounted prices! All referrals will get the same discounted price for Full Details booked before Fourth of July weekend. We will have continuous promotions all SUMMER19! So stay tuned! Don’t forget ☀️☀️We offer FREE quotes to those of you who know your vehicle needs some TLC, but not sure where to start. Let us leave you #SPEECHLESS !! @nob_ent @speechlessny
#speechless #everything -
#speechlessny #beaconny #sleepisforeigntome #beuno1else #dreamersneversleep #wappingersfalls #dutchesscounty #radiatelove #carsandcoffee #cardetailing #detailersofinstagram #mirrorshine #ridingdirty #cleanbeauty

SUMMER SPECIAL !! 🦋Book now to receive our discounted prices! All referrals will get the same discounted price for Full Details booked before Fourth of July weekend. We will have continuous promotions all SUMMER19! So stay tuned! Don’t forget ☀️☀️We offer FREE quotes to those of you who know your vehicle needs some TLC, but not sure where to start. Let us leave you #SPEECHLESS !! @nob_ent @speechlessny 
#speechless #everything -
#speechlessny #beaconny #sleepisforeigntome #beuno1else #dreamersneversleep #wappingersfalls #dutchesscounty #radiatelove #carsandcoffee #cardetailing #detailersofinstagram #mirrorshine #ridingdirty #cleanbeauty

SUMMER SPECIAL !! 🦋Book now to receive our discounted prices! All referrals will get the same discounted price for Full Details booked before Fourth of July weekend. We will have continuous promotions all SUMMER19! So stay tuned! Don’t forget ☀️☀️We offer FREE quotes to those of you who know your vehicle needs some TLC, but not sure where to start. Let us leave you #SPEECHLESS !! @nob_ent @speechlessny
#speechless #everything -
#speechlessny #beaconny #sleepisforeigntome #beuno1else #dreamersneversleep #wappingersfalls #dutchesscounty #radiatelove #carsandcoffee #cardetailing #detailersofinstagram #mirrorshine #ridingdirty #cleanbeauty

All starts at constructing.
At beginning, never thought most of problem is workshop’s construct, like AC’s cleaning, table’s size...#startuplife #needcomunication #everything

All starts at constructing.
At beginning, never thought most of problem is workshop’s construct, like AC’s cleaning, table’s size... #startuplife #needcomunication #everything