#aura photos & videos

2.3m Posts

Running pyros trying to get my level up, watching the pretty sunset surrounded by people in various steps of their relics, how nice it is to be so busy.
.
.
.
.
.
.
#aura #xaela #xaelaaura #gayorzea #LucaNoir #ffxivarealmreborn #ffxivheavensward #ffxivstormblood #gposer #gpoy #mood #shirogane #kugane #pyros #eurekaweapon

Running pyros trying to get my level up, watching the pretty sunset surrounded by people in various steps of their relics, how nice it is to be so busy.
.
.
.
.
.
.
#aura #xaela #xaelaaura #gayorzea #LucaNoir #ffxivarealmreborn #ffxivheavensward #ffxivstormblood #gposer #gpoy #mood #shirogane #kugane #pyros #eurekaweapon

Advertisements

Advertisements

Bayi yang berusia belum genap satu bulan terkena #kuning, mesti rajin jemur matahari. 
Terus kalau MUSIM HUJAN kayak gini, matahari tidak bersinar terang, gimana jemurnya??? Tenang bunda ..kami ada solusinya.. Terapi sinar Bioglass untuk Bayi yang "kuning" atau Hiperbillirubinemia • Dengan senter Bioglass sehari 2x pagi dan sore, atau siang dan malam. 
Kalau pagi sudah sinar dengan matahari (berjemur), terapi sinar dengan senternya siang atau malam aja. • untuk anak-anak tiap kali penyinaran 10 menit aja. Karena sifat cahaya LED yang dingin, jadinya nyaman utk kulit bahkan ke kulit bayi sekalipun. • ketika disinar, gak apa-apa pake baju atau bedong, karena energi scalar mampu menembus benda padat • energi scalar pada bioglass akan lebih bermanfaat jika penyinarannya diputar anticlockwise atau berlawanan arah jarum jam.

Semoga info ini bisa membantu teman-teman atau saudara yang membutuhkan .. Mau tanya2 ttg Bioglass ato order langsung, bisa chatt saya

For more info order & join
Novita Prayogo
0822-3220-4388
#bioglass #ldm #lsw #aura #biomini

Bayi yang berusia belum genap satu bulan terkena #kuning , mesti rajin jemur matahari.
Terus kalau MUSIM HUJAN kayak gini, matahari tidak bersinar terang, gimana jemurnya??? Tenang bunda ..kami ada solusinya.. Terapi sinar Bioglass untuk Bayi yang "kuning" atau Hiperbillirubinemia • Dengan senter Bioglass sehari 2x pagi dan sore, atau siang dan malam.
Kalau pagi sudah sinar dengan matahari (berjemur), terapi sinar dengan senternya siang atau malam aja. • untuk anak-anak tiap kali penyinaran 10 menit aja. Karena sifat cahaya LED yang dingin, jadinya nyaman utk kulit bahkan ke kulit bayi sekalipun. • ketika disinar, gak apa-apa pake baju atau bedong, karena energi scalar mampu menembus benda padat • energi scalar pada bioglass akan lebih bermanfaat jika penyinarannya diputar anticlockwise atau berlawanan arah jarum jam.

Semoga info ini bisa membantu teman-teman atau saudara yang membutuhkan .. Mau tanya2 ttg Bioglass ato order langsung, bisa chatt saya

For more info order & join
Novita Prayogo
0822-3220-4388
#bioglass #ldm #lsw #aura #biomini

Механическая чистка лица.
🔥С Косметикой Holy Land 🔥💪✔👉содержит в своей структуре только натуральные, проверенные ингредиенты в высоких концентрациях, что дает возможность решать эстетические проблемы кожи.
🔥 Составы препаратов довольно таки разнообразны, но неизменной основой средств являются экстракты целебных растений, растительные масла, морские водоросли, которые обеспечивают естественный уход за кожей.🔥💪
💰Стоимость процедуры 2000₽
Прием по предварительной записи✍
📲89094744000
#чистаякожа
#механичкскаячистка
#узчистка
#dysport
#botox
#juvedermultrasmile
#губыгиалуроновойкислотой
#губывладикавказ
#красивыегубы
#любимыепациенты
#любимаяработа
#юведерм
#рестилайн
#принцесс
#ленакосметолог
#ленакосметологвладикавказ
#AURA
#AURAвладикавказ

Механическая чистка лица.
🔥С Косметикой Holy Land 🔥💪✔👉содержит в своей структуре только натуральные, проверенные ингредиенты в высоких концентрациях, что дает возможность решать эстетические проблемы кожи.
🔥 Составы препаратов довольно таки разнообразны, но неизменной основой средств являются экстракты целебных растений, растительные масла, морские водоросли, которые обеспечивают естественный уход за кожей.🔥💪
💰Стоимость процедуры 2000₽
Прием по предварительной записи✍
📲89094744000
#чистаякожа
#механичкскаячистка
#узчистка
#dysport
#botox
#juvedermultrasmile
#губыгиалуроновойкислотой
#губывладикавказ
#красивыегубы
#любимыепациенты
#любимаяработа
#юведерм
#рестилайн
#принцесс
#ленакосметолог
#ленакосметологвладикавказ
#AURA
#AURAвладикавказ

🙌🏻💯😂 #vibes #mood #sassypants #energy #aura

🙌🏻💯😂 #vibes #mood #sassypants #energy #aura

Advertisements

MAESTRA ESMERALDA, AMARRES DE AMOR ETERNOS Y TEMPORALES. UNION DE PAREJAS DEL MISMO SEXO NO IMPORTA EL TIEMPO NI LA DISTANCIA. Amarres de amor y hechizos efectivos con magia blanca, retorno del ser amado totalmente dominado y enamorado. Trabajos para prosperidad y abundancia, garantizado. Elimino maleficios, realizo limpias espirituales en su hogar u oficina!

#hechizos
#esoterismo
#brujeria 
#tarot 
#amarres 
#amarresdepareja 
#aura 
#ceromancia 
#limpieza
#zodiaco
#predicciones 
#amarres 
#magianegra 
#magiablanca
#amarresdeamor
#rituales
#videncia
#vidente
#astrologia
#conjuros
#hechizodeamor
#ritualesdeamor
#horoscopo
#tarorista
#amarredeamor
#amarresdepareja
 @amarresdeamoreternos✅

MAESTRA ESMERALDA, AMARRES DE AMOR ETERNOS Y TEMPORALES. UNION DE PAREJAS DEL MISMO SEXO NO IMPORTA EL TIEMPO NI LA DISTANCIA. Amarres de amor y hechizos efectivos con magia blanca, retorno del ser amado totalmente dominado y enamorado. Trabajos para prosperidad y abundancia, garantizado. Elimino maleficios, realizo limpias espirituales en su hogar u oficina!

#hechizos
#esoterismo
#brujeria  
#tarot  
#amarres  
#amarresdepareja
#aura  
#ceromancia  
#limpieza
#zodiaco
#predicciones  
#amarres  
#magianegra  
#magiablanca
#amarresdeamor
#rituales
#videncia
#vidente
#astrologia
#conjuros
#hechizodeamor
#ritualesdeamor
#horoscopo
#tarorista
#amarredeamor
#amarresdepareja
@amarresdeamoreternos

Потрясающий результат от лазерной эпиляции.
Лазерная эпиляция на новейшем немецком аппарате с диодным излучателем👌😉 Максимальная эффективность с отсутствием  дискомфорта👌 💰 Стоимость эпиляции тела (руки,ноги,подмышки,бикини,белая линия живота)-6900 по #АКЦИИ

Предварительная запись обязательна 📲 89094744000

#лазернаяэпиляцияназрань
#лазернаяэпиляция
#контурнаяпластика 
#косметология
#диоднаяэпиляциявладикавказ
#лазернаяэпиляциявладикавказ
#красиваякожа
#косметологиявладикавказ
#любимаяработа
#любимыепациенты
#ленакосметолог
#ленакосметологвладикавказ
#AURA
#клиникалазернойкосметологииAURA

Потрясающий результат от лазерной эпиляции.
Лазерная эпиляция на новейшем немецком аппарате с диодным излучателем👌😉 Максимальная эффективность с отсутствием дискомфорта👌 💰 Стоимость эпиляции тела (руки,ноги,подмышки,бикини,белая линия живота)-6900 по #АКЦИИ

Предварительная запись обязательна 📲 89094744000

#лазернаяэпиляцияназрань
#лазернаяэпиляция
#контурнаяпластика
#косметология
#диоднаяэпиляциявладикавказ
#лазернаяэпиляциявладикавказ
#красиваякожа
#косметологиявладикавказ
#любимаяработа
#любимыепациенты
#ленакосметолог
#ленакосметологвладикавказ
#AURA
#клиникалазернойкосметологииAURA

I went to corridor on Sunday  evening and  I had seen this  beautiful Sunday evening then just took my phone and captured this beautiful picture #instagram #likeforlikes #likesforlikesback #photography #sundayevening #scenery #sceneryphotograph
#instashare #aura #light

I went to corridor on Sunday evening and I had seen this beautiful Sunday evening then just took my phone and captured this beautiful picture #instagram #likeforlikes #likesforlikesback #photography #sundayevening #scenery #sceneryphotograph
#instashare #aura #light

Advertisements

Dolunay bizi derinden etkiler.
Kimi canım çok sıkkın der 
Kimi bunaldım dayanamıyorum 
Kimi anlamsız bir şekilde mutluyum der..
...inanmak ve istemek...
Allah c.c vermeyeceği şeyi hayal ettirmiyor zaten.Biz istemiyor değiliz isteyemiyoruz çünkü nasip edilmiyor!
...Bir dua edecez günler geçiyor.nasip olmuyor.
...Temiz ağız ile dua edin!!!
İsteyin çünkü istediğiniz hiçbir şey yaradana ağır gelmez..
ELHAMDÜLİLLAH
.
.
.
#esmaulhusna #inanc #kisiselgelisim #bilincaltiningucu #bilincalti #aura #dua #enerji 
#mucizeötemizsonsuz

Dolunay bizi derinden etkiler.
Kimi canım çok sıkkın der
Kimi bunaldım dayanamıyorum
Kimi anlamsız bir şekilde mutluyum der..
...inanmak ve istemek...
Allah c.c vermeyeceği şeyi hayal ettirmiyor zaten.Biz istemiyor değiliz isteyemiyoruz çünkü nasip edilmiyor!
...Bir dua edecez günler geçiyor.nasip olmuyor.
...Temiz ağız ile dua edin!!!
İsteyin çünkü istediğiniz hiçbir şey yaradana ağır gelmez..
ELHAMDÜLİLLAH
.
.
.
#esmaulhusna #inanc #kisiselgelisim #bilincaltiningucu #bilincalti #aura #dua #enerji
#mucizeötemizsonsuz

Welcome Dearly Beloved Dear Friends Celestials Enlightment Angelic Being's unto my life  Asa'YAH's 'X' of (Dreams & Goals) to envision to Aim high daily in this/ (Soulbeauty) 😍😃😄😊🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎆!!".
As this is just a rare moment in my  life Asa'YAH 'X' also checkout all @sharahschoices page's & as U will be literally inspirited postivily 🦋🕊🦋🕊🌱💞🌐💯%🌍🤯🤩😍💮🌺🤗🌠🌈🌌big shout unto them 💯% #nasmaste #ancient #roma #innerjourney , #romantic #manifestation , #tupacmakaveli #romantic , #goddess #ancientwisdom , #magic #osho #assassincreed #motherearth #blackgoddess #wisdom, #humble #lightheart #blacksisters #blacksisterhood #energies#heartsurgery #magi #aura

Welcome Dearly Beloved Dear Friends Celestials Enlightment Angelic Being's unto my life Asa'YAH's 'X' of (Dreams & Goals) to envision to Aim high daily in this/ (Soulbeauty) 😍😃😄😊🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎆!!".
As this is just a rare moment in my life Asa'YAH 'X' also checkout all @sharahschoices page's & as U will be literally inspirited postivily 🦋🕊🦋🕊🌱💞🌐💯%🌍🤯🤩😍💮🌺🤗🌠🌈🌌big shout unto them 💯% #nasmaste #ancient #roma #innerjourney , #romantic #manifestation , #tupacmakaveli #romantic , #goddess #ancientwisdom , #magic #osho #assassincreed #motherearth #blackgoddess #wisdom , #humble #lightheart #blacksisters #blacksisterhood #energies #heartsurgery #magi #aura

✨ GREEN CALCITE ✨
•
Mental Fortitude|Renewal|Balance
•
Green Calcite brings a renewed sense of purpose and vitality and a desire to make positive change  in ones life. It encourages forgiveness of oneself and others and brings softness to the heart, stimulating compassion. It brings a general air of health, energy and well being to the aura and can assist in releasing buried emotions from that heart that may have manifested into physical disease.
.
.
.
#crystals #crystallady #crystal #greencalcite #renewal #balance #calcite #precious #fortitude #healing #peace #love #light #intentions #energy #relax #meditation #goodvibes #vibes #positivevibes #spirituality #growth #guidance #emotions #heart #forgiveness #aura #positivity #happiness #purpose

✨ GREEN CALCITE ✨

Mental Fortitude|Renewal|Balance

Green Calcite brings a renewed sense of purpose and vitality and a desire to make positive change in ones life. It encourages forgiveness of oneself and others and brings softness to the heart, stimulating compassion. It brings a general air of health, energy and well being to the aura and can assist in releasing buried emotions from that heart that may have manifested into physical disease.
.
.
.
#crystals #crystallady #crystal #greencalcite #renewal #balance #calcite #precious #fortitude #healing #peace #love #light #intentions #energy #relax #meditation #goodvibes #vibes #positivevibes #spirituality #growth #guidance #emotions #heart #forgiveness #aura #positivity #happiness #purpose

#Testimoni dari dr. Anne 
Yang langsung merasakan tubuhnya fit, aktivitas dokter yang padat menuntut konsentrasi tinggi. Setiap kali pulang praktek,  dah terasa lelah.  Belum lagi urusan di rumah hehe.. Sejak pakai LSW,  pulang praktek masih bersemangat masak untuk keluarga. 
Bahkan tidak lagi minum kopi maupun vitamin, badan tetap FIT.

Eh malah ada satu lagi berita bahagianya. 
Mamanya dokter Anne post operasi kepala karena #stroke hemorrhage  2 bln lalu, anggota gerak lemah,kalo berdiri dibantu..skrg bisa berdiri  sendiri ...walau masih duduk dikursi roda sejak dipakaikan #LSW. 
Senangnya hati ini bisa membantu orang lain walaupun jauh hanya dengan berbagi cerita 
Semoga kesembuhan juga menjadi milik mama dokter Anne atas ijin Tuhan.

SHARING IS CARING
SHARING IS BLESSING 📲082314857489

#lsw #lifesecretwoman #pendantseries #pendantmci #stroke #tubuhfit 
#kalungkesehatan #kalungmci #pendantmci #mci #lsw #lsm #aura #biopendant #pendantbioglass #kalunglsw #kalunglsm #kalungaura #kalungbioglass #bioglasspendant #pendantlsw #pendantlsm #pendantaura #antiradiasi

#Testimoni dari dr. Anne
Yang langsung merasakan tubuhnya fit, aktivitas dokter yang padat menuntut konsentrasi tinggi. Setiap kali pulang praktek, dah terasa lelah. Belum lagi urusan di rumah hehe.. Sejak pakai LSW, pulang praktek masih bersemangat masak untuk keluarga.
Bahkan tidak lagi minum kopi maupun vitamin, badan tetap FIT.

Eh malah ada satu lagi berita bahagianya.
Mamanya dokter Anne post operasi kepala karena #stroke hemorrhage 2 bln lalu, anggota gerak lemah,kalo berdiri dibantu..skrg bisa berdiri sendiri ...walau masih duduk dikursi roda sejak dipakaikan #LSW .
Senangnya hati ini bisa membantu orang lain walaupun jauh hanya dengan berbagi cerita
Semoga kesembuhan juga menjadi milik mama dokter Anne atas ijin Tuhan.

SHARING IS CARING
SHARING IS BLESSING 📲082314857489

#lsw #lifesecretwoman #pendantseries #pendantmci #stroke #tubuhfit
#kalungkesehatan #kalungmci #pendantmci #mci #lsw #lsm #aura #biopendant #pendantbioglass #kalunglsw #kalunglsm #kalungaura #kalungbioglass #bioglasspendant #pendantlsw #pendantlsm #pendantaura #antiradiasi

Which sets of cards should i use for my next card reading 🤔  How could you make psychic spiritual readings in a course lay out with core groups to pass if it were a uni subject i have no idea how you can teach it to pass or not to. I mean i taught myself and my guides helped me And had the know how but if someone wanted to learn it i coud teach em maybe visuals kinashetic or listening maybe 😇🔮🕯. #psychic#soul #tarot #oldsoul #angel #higherconsciousness #clairvoyant #oracle #seer #totem #spiritualawakening #spirit #wisdom #aura #essence #psychicreading #guides #life #path

Which sets of cards should i use for my next card reading 🤔 How could you make psychic spiritual readings in a course lay out with core groups to pass if it were a uni subject i have no idea how you can teach it to pass or not to. I mean i taught myself and my guides helped me And had the know how but if someone wanted to learn it i coud teach em maybe visuals kinashetic or listening maybe 😇🔮🕯. #psychic #soul #tarot #oldsoul #angel #higherconsciousness #clairvoyant #oracle #seer #totem #spiritualawakening #spirit #wisdom #aura #essence #psychicreading #guides #life #path

Advertisements

😁It's a FULL MOON! If you Radiate positivity, then the full moon with enhance that energy! Posted at 11:11. • • •

#healingcrystals #wellness  #yoga #iyoga #yoga #positivevibes #soul #spirituality #happy #fullmoon #meditation #manifest #tees #moonlight #buddha #tarot #aura #aurarosé #karma #lawofattraction #thirdeye #chakrahealing #energy #angelcards #namaste #hippie #sage #boho #zen
They say that the feeling comes after the action, not before. So I’ll just keep doing “the next right thing” until I feel better.
#progress #higherliving
•
•
3️⃣ of CR #streetart
•
•
I ❤️ #costarica
•
•
•
•
•
•
•
•
#dailyreflections #mantra #emotionaljourney #emotionalsobriety #morningmeditation #loveandlight #dailymantra #dailyquote #energy #vibes #healing #awareness #enlightenedliving #consciousness #enlightenment #spiritualgrowth #spiritualjourney #spiritualgangster #highervibes #inspirationalquotes #inspo #higherconsciousness #aura #manifest #vibrationalenergy
My #aura was on a good one this morning. #aintnosunshinewhenshesgone 🌤

My #aura was on a good one this morning. #aintnosunshinewhenshesgone 🌤

Some #ffxiv drawings of my #aura character. Got bored doing the #msq ... #ff14 #dragon #moogle #dragonborn #fantasy #finalfantasy #sketch #doodle #drawing

Some #ffxiv drawings of my #aura character. Got bored doing the #msq ... #ff14 #dragon #moogle #dragonborn #fantasy #finalfantasy #sketch #doodle #drawing

PRODUK YANG PANAS DIPASARAN 🔥🔥🔥 *MELALEUCA THERAPHY CREAM*‼‼ KEBAIKKAN :
✅ membunuh kuman 💯 ✅ menyikirkan KURAP dan KUDIS ✅ menghilangkan gatal2 dan ruam ✅menghilangkan gigitan nyamuk ✅menghilangkan kulit yang kering ✅ membunuh eczema dalam masa 7 hari 🔥MELALEUCA THERAPHY CREAM🔥 mampu menyelesaikan masalah2 anda seperti diatas... Ia tidak berminyak, sejuk dan meresap ke dalam kulit... sesuai untuk bayi dan kanak2... Boleh di bawa ke mana sahaja. kulit akan menjadi lebih selesa.... Cream ini diformulasikan daripada bahan2 yang terbaikk!!! keberkesananya telah diuji dan terbukti berkesann!! 📛Tidak mengandungi steroid📛

BAHAN UTAMA 🌼Tea tree oil

CARA PENGGUNAAN

1.Sapukan krim pada seluruh permukaan kulit yang gatal secara merata dengan menggunakan jari.

2.Biarkan selama beberapa seketika untuk krim meresap pada kulit.

3.Sesuai digunakan kanak-kanak dan dewasa.

Limited stock!! hanya terdapat dipasaran online sahaja.

Jom cepat..
CEPAT!!! WhatsApp SEKARANG!!! Ready stock !

Pos seluruh malaysia
Cod area sungai besi, gombak, batu caves, sri gombak & selayang juga kawasan sekitarnya

Boleh📲0199950197

#aslegacysungaibesi #BizzyBoddy #harumnita #mandianBidara #Eczema #kulitsihat #badanslim #kurus #sihat #mandi #segar #langsing #keputihan #awetmuda #anjal #kudis #aura #positif
#aslegacyshahalam #aslegacy1malaysia #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan
#codklangshahalam #postageseluruhmalaysia #delivery #kejayaantanpabatasan 
#biarapaorangkata

PRODUK YANG PANAS DIPASARAN 🔥🔥🔥 *MELALEUCA THERAPHY CREAM*‼‼ KEBAIKKAN :
✅ membunuh kuman 💯 ✅ menyikirkan KURAP dan KUDIS ✅ menghilangkan gatal2 dan ruam ✅menghilangkan gigitan nyamuk ✅menghilangkan kulit yang kering ✅ membunuh eczema dalam masa 7 hari 🔥MELALEUCA THERAPHY CREAM🔥 mampu menyelesaikan masalah2 anda seperti diatas... Ia tidak berminyak, sejuk dan meresap ke dalam kulit... sesuai untuk bayi dan kanak2... Boleh di bawa ke mana sahaja. kulit akan menjadi lebih selesa.... Cream ini diformulasikan daripada bahan2 yang terbaikk!!! keberkesananya telah diuji dan terbukti berkesann!! 📛Tidak mengandungi steroid📛

BAHAN UTAMA 🌼Tea tree oil

CARA PENGGUNAAN

1.Sapukan krim pada seluruh permukaan kulit yang gatal secara merata dengan menggunakan jari.

2.Biarkan selama beberapa seketika untuk krim meresap pada kulit.

3.Sesuai digunakan kanak-kanak dan dewasa.

Limited stock!! hanya terdapat dipasaran online sahaja.

Jom cepat..
CEPAT!!! WhatsApp SEKARANG!!! Ready stock !

Pos seluruh malaysia
Cod area sungai besi, gombak, batu caves, sri gombak & selayang juga kawasan sekitarnya

Boleh📲0199950197

#aslegacysungaibesi #BizzyBoddy #harumnita #mandianBidara #Eczema #kulitsihat #badanslim #kurus #sihat #mandi #segar #langsing #keputihan #awetmuda #anjal #kudis #aura #positif
#aslegacyshahalam #aslegacy1malaysia #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan
#codklangshahalam #postageseluruhmalaysia #delivery #kejayaantanpabatasan
#biarapaorangkata

Advertisements

Cantik dan Elegant yah 2 kalung ini😍😍
Model nya juga hampir sama, 
Cuma permata dikalung sebelah kanan lbh banyak... Tapiiiiiiiiii apa yg membuat 2 kalung ini berbeda? 
Yuk kupas tuntasssss
Kalung disebelah kanan cuma bisa sebagai hiasan dan cantik dipandang orang
Sementaraa
Kalung disebelah kiri selain cantik dipandang juga bisa menjaga kesehatan (sebagai anti radiasi, melancarkan peredaran darah dan lainnya) 
Kalau disuruh pilih, mau pilih yang mana? 
Pilih yg sekedar cantik, 
Atauuuu
Pilih yang cantik juga bisa membantu menjaga kesehatan tubuh kita? 
Oke friends, 
Sekarang pilihan ada ditangannya masing2 yah
Ini cuma sebagai bahan perbandingan saja
😉

Salam Sehat
LSW MCI

For more info order & join
Mingli 0822 8391 6406

#betterlifewithmci #stokismci #sehat #aman #alami #sembuh #mci #freetripmci #freetripkeln #500jt #bioglass #nanospray #glucolagel #glucola #glucolaserum #mgiturbo #magicstick #pendant #aura #lsm #lsw #biopendant #mgiturbomotor #soshin #soshin2 #greentea #BioglassBerjutaManfaat

Cantik dan Elegant yah 2 kalung ini😍😍
Model nya juga hampir sama,
Cuma permata dikalung sebelah kanan lbh banyak... Tapiiiiiiiiii apa yg membuat 2 kalung ini berbeda?
Yuk kupas tuntasssss
Kalung disebelah kanan cuma bisa sebagai hiasan dan cantik dipandang orang
Sementaraa
Kalung disebelah kiri selain cantik dipandang juga bisa menjaga kesehatan (sebagai anti radiasi, melancarkan peredaran darah dan lainnya)
Kalau disuruh pilih, mau pilih yang mana?
Pilih yg sekedar cantik,
Atauuuu
Pilih yang cantik juga bisa membantu menjaga kesehatan tubuh kita?
Oke friends,
Sekarang pilihan ada ditangannya masing2 yah
Ini cuma sebagai bahan perbandingan saja
😉

Salam Sehat
LSW MCI

For more info order & join
Mingli 0822 8391 6406

#betterlifewithmci #stokismci #sehat #aman #alami #sembuh #mci #freetripmci #freetripkeln #500jt #bioglass #nanospray #glucolagel #glucola #glucolaserum #mgiturbo #magicstick #pendant #aura #lsm #lsw #biopendant #mgiturbomotor #soshin #soshin2 #greentea #BioglassBerjutaManfaat

Testimonial by Nancy Risdon from Australia. She purchased 2 healing packages (12 sessions in total) for Phobia and Vertigo Healing package for about almost a year and now this is what she said after receiving all 12 healing sessions: " Before healing, I had the Terrible lifestyle and sometimes experiencing frequent fears. after 12 sessions, many improvements, stable and able to do self-healing for me too. "
For more testimonials visit our website: www.vitalenergyhealing.com/testimonials
.
.
.
#energyhealing #chakrahealing #crystalhealing #chakrabalancing #healing #chakra #aura #pranichealing #reiki #chakras #meditation #healthylife #health

Testimonial by Nancy Risdon from Australia. She purchased 2 healing packages (12 sessions in total) for Phobia and Vertigo Healing package for about almost a year and now this is what she said after receiving all 12 healing sessions: " Before healing, I had the Terrible lifestyle and sometimes experiencing frequent fears. after 12 sessions, many improvements, stable and able to do self-healing for me too. "
For more testimonials visit our website: www.vitalenergyhealing.com/testimonials
.
.
.
#energyhealing #chakrahealing #crystalhealing #chakrabalancing #healing #chakra #aura #pranichealing #reiki #chakras #meditation #healthylife #health

This is so funny! Someone would definitely luck out! Share the abundance I suppose! 🤷‍♀️💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
@the.spirit.den

This is so funny! Someone would definitely luck out! Share the abundance I suppose! 🤷‍♀️💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
@the.spirit.den

本日のタロット1枚引き(2月19日分)ソード7逆位置 swords7

本日のタロットカード1枚引きは、「ソード7」逆位置です。

私は、鑑定の際に、よく「取り越し苦労」という表現を使うことが多いです。
背負い過ぎてしまったり、難しく考えすぎたり…時には、欲張って見たりと。
でも、そのカードが逆位置ですから、そこからの解放であったり、何かヒントを得ることはできそうですね。
誰にも相談ができないとか、ひとりで殻にこもってしまうこともあるでしょう。
最終決断をするのは、……続きはブログへ  http://hs-sakura.co/sakura_blog 
#
#swords7 #swords
#今日のタロットカード #今日のメッセージカード #タロット一枚引き #占い教室 #タロット教室 #タロット教室個人レッスン #数理学教室 #数理学教室個人レッスン #手相教室 #メッセージ #パワーストーン #オリジナルブレスレット #天然石 #オーラチャクラ #aura #占い鑑定 #大阪 #淀屋橋 #天使 #占い師 #令龍先生 #鈴恵カルマナ先生 #令優先生 #占いの館 #aura #オーラチャクラ測定 
http://hs-sakura.co/sakura_blog

本日のタロット1枚引き(2月19日分)ソード7逆位置 swords7

本日のタロットカード1枚引きは、「ソード7」逆位置です。

私は、鑑定の際に、よく「取り越し苦労」という表現を使うことが多いです。
背負い過ぎてしまったり、難しく考えすぎたり…時には、欲張って見たりと。
でも、そのカードが逆位置ですから、そこからの解放であったり、何かヒントを得ることはできそうですね。
誰にも相談ができないとか、ひとりで殻にこもってしまうこともあるでしょう。
最終決断をするのは、……続きはブログへ http://hs-sakura.co/sakura_blog
#
#swords7 #swords
#今日のタロットカード #今日のメッセージカード #タロット一枚引き #占い教室 #タロット教室 #タロット教室個人レッスン #数理学教室 #数理学教室個人レッスン #手相教室 #メッセージ #パワーストーン #オリジナルブレスレット #天然石 #オーラチャクラ #aura #占い鑑定 #大阪 #淀屋橋 #天使 #占い師 #令龍先生 #鈴恵カルマナ先生 #令優先生 #占いの館 #aura #オーラチャクラ測定
http://hs-sakura.co/sakura_blog

Tenaga medis  juga manusia.. jadi sebisa mungkin mereka juga harus jaga kesehatannya dan meminimalisir obat  obatan.. 😁

Seperti ibu dokter ini yg slalu pakai pendant dan minum air biomini.. Karna beliau tau obat2an hanya akan memberatkan kerja ginjal bila rutin dikonsumsi.. jelas ya 🤗🤗 Salam Sehat

Info / Konsultasi / Order :
ASTRI MCI 
FB : Astri Nano Spray MCI 
IG : MCI_CIANJUR
BBM : AS3MCI 
WA : 0838.2020.8111 ( https://goo.gl/vXZnR5 )

#produkmci #membermci #mcicianjur #mcibandung #mcibekasi #mcisukabumi #mcitasikmalaya #bioglass #biomini #biominitumbler #bioglassbandung #pendantmci #lsw #lsm #aura #biopendant #kalungkesehatan #radiasihp #ikhtiarkesehatan #Hexagonal #arisan #arisanmci #arisanbioglass #MCI #BetterLifeWithMci #bekasi #bandung #cianjur #sukabumi #tasikmalaya

Tenaga medis juga manusia.. jadi sebisa mungkin mereka juga harus jaga kesehatannya dan meminimalisir obat obatan.. 😁

Seperti ibu dokter ini yg slalu pakai pendant dan minum air biomini.. Karna beliau tau obat2an hanya akan memberatkan kerja ginjal bila rutin dikonsumsi.. jelas ya 🤗🤗 Salam Sehat

Info / Konsultasi / Order :
ASTRI MCI
FB : Astri Nano Spray MCI
IG : MCI_CIANJUR
BBM : AS3MCI
WA : 0838.2020.8111 ( https://goo.gl/vXZnR5 )

#produkmci #membermci #mcicianjur #mcibandung #mcibekasi #mcisukabumi #mcitasikmalaya #bioglass #biomini #biominitumbler #bioglassbandung #pendantmci #lsw #lsm #aura #biopendant #kalungkesehatan #radiasihp #ikhtiarkesehatan #Hexagonal #arisan #arisanmci #arisanbioglass #MCI #BetterLifeWithMci #bekasi #bandung #cianjur #sukabumi #tasikmalaya

Smudge without the smoke. Sustainably Harvested Palo Santo Essential Oil combines with a pure essential oil blend of Rose Absolute,  Mandarin and Lavender to clear negative energy and invite pure unconditional love, joy and calm into your space. Soy wax,  wooden wick and Rose Quartz top this beauty off to healing perfection. 
Ignite this flame at your place of healing work or anywhere you choose to connect with your spirit. Wonderful for yoga studios, Reiki therapists and energy healers. $22/ 4-6hr burn/ paraffin & artificial fragrance free. Link in bio.

Smudge without the smoke. Sustainably Harvested Palo Santo Essential Oil combines with a pure essential oil blend of Rose Absolute, Mandarin and Lavender to clear negative energy and invite pure unconditional love, joy and calm into your space. Soy wax, wooden wick and Rose Quartz top this beauty off to healing perfection.
Ignite this flame at your place of healing work or anywhere you choose to connect with your spirit. Wonderful for yoga studios, Reiki therapists and energy healers. $22/ 4-6hr burn/ paraffin & artificial fragrance free. Link in bio.