#fjohairstudio photos & videos

625 Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

balayage for extention tape, kualitas premium dan sangat nyaman dikepala tidak berat n tidak bikin rambut rontok #anitasalonbintaro #fjohairstudio #extentiontape#balayage#ombre##hairtrendsid
#parisianbrownbalayage, hair do by @toto_haircutt n Arief (fjo team)
@seputarsalon.id 
@Anita Salon Bintaro
@anitasalonbintaro
FJo Hair Studio
@fjohairstudio
087882228389
02174864474/7

balayage for extention tape, kualitas premium dan sangat nyaman dikepala tidak berat n tidak bikin rambut rontok #anitasalonbintaro #fjohairstudio #extentiontape #balayage #ombre # #hairtrendsid
#parisianbrownbalayage , hair do by @toto_haircutt n Arief (fjo team)
@seputarsalon.id
@Anita Salon Bintaro
@anitasalonbintaro
FJo Hair Studio
@fjohairstudio
087882228389
02174864474/7

Advertisements

Kgloss X Nano Master (Create) the answer to the silky smooth hair you have always wanted. #kglosstreatment @zusie_soenardi @kglossofficial #fjohairstudio #anitasalonbintaro

Kgloss X Nano Master (Create) the answer to the silky smooth hair you have always wanted. #kglosstreatment @zusie_soenardi @kglossofficial #fjohairstudio #anitasalonbintaro

Sure, my life isn’t perfect. But my hair is!
Super in love with @fjohairstudio creation with his extraordinary hands, he dyed my hair like painting on a canvas! 💕🤩
if you guys interested to dye your hair like this. Go check @fjohairstudio and don’t hesitate his skills 💯💯💯
.
.
.
#hairstyles #hair #haircolor #hairdye #dyedhair #salon #haircut #jakartahairstylist #fjohairstudio

Sure, my life isn’t perfect. But my hair is!
Super in love with @fjohairstudio creation with his extraordinary hands, he dyed my hair like painting on a canvas! 💕🤩
if you guys interested to dye your hair like this. Go check @fjohairstudio and don’t hesitate his skills 💯💯💯
.
.
.
#hairstyles #hair #haircolor #hairdye #dyedhair #salon #haircut #jakartahairstylist #fjohairstudio

Advertisements

Thanks to @seruniandrini 🙏setelah 7 jam color akhir nya selesai juga , good job @khoirulfjohairstudio 👍#lorealpro #salonbintaro #anitasalon #fjohairstudio #hairtrendsidindonesia @hairtrendsid @seputarsalon.id #seputarsalon.id
K-gloss anti frizz treatment berguna untuk memperbaiki kerusakan batang rambut dan membuat rambut kamu mengkilat selama 3 bulan. Cocok buat kalian yang sering color dan bleach.
.
#Hair #hairstyle #haircut #hairstyles #hairstylist #haircolor #hairdresser #hairgoals #hairdo #hairfashion #hairoftheday #haircare #hairsalon #haircolour #hairdye #hairofinstagram #hairideas #anitasalon #fjohairstudio #salonjakarta #salontangerang #salonbintaro #salonindonesia #asian #asiangirls #celebrityhairstylist #jakarta #tangerang #serpong #bintaro

Advertisements

K-gloss anti frizz treatment berguna untuk memperbaiki kerusakan batang rambut dan membuat rambut kamu mengkilat selama 3 bulan. Cocok buat kalian yang sering color dan bleach.
.
#Hair #hairstyle #haircut #hairstyles #hairstylist #haircolor #hairdresser #hairgoals #hairdo #hairfashion #hairoftheday #haircare #hairsalon #haircolour #hairdye #hairofinstagram #hairideas #anitasalon #fjohairstudio #salonjakarta #salontangerang #salonbintaro #salonindonesia #asian #asiangirls #celebrityhairstylist #jakarta #tangerang #serpong #bintaro
After permanent blow dray , pancarkan hari harimu dengan styling sendiri di rumah dengan hasil memuaskan , segera dapatkan treatmeant ini dg cara DM by me,@fjohairstudio or @anitasalonbintaro 
#blownaturalstyle 
#permanentblow 
#naturalblowout 
#anitasalonbintaro 
#fjohairstudio 
#koreanstyle 
#digitalperm

After permanent blow dray , pancarkan hari harimu dengan styling sendiri di rumah dengan hasil memuaskan , segera dapatkan treatmeant ini dg cara DM by me,@fjohairstudio or @anitasalonbintaro
#blownaturalstyle
#permanentblow
#naturalblowout
#anitasalonbintaro
#fjohairstudio
#koreanstyle
#digitalperm

babylight color 
#tora_anita 
#totohaircut 
#fjohairstudio 
#anitasalonbintaro
Say goodbye to your morning hair routine. With perm blow you can wake up like this everyday for months. You can DM, WA, or come to the salon. Let's transform your day and hair.
.
#Hair #hairstyle #haircut #hairstyles #hairstylist #haircolor #hairdresser #hairgoals #hairdo #hairfashion #hairoftheday #haircare #hairsalon #haircolour #hairdye #hairofinstagram #hairideas #anitasalon #fjohairstudio #salonjakarta #salontangerang #salonbintaro #salonindonesia #asian #asiangirls #celebrityhairstylist #jakarta #tangerang #serpong #bintaro
Hair Extention tape
#tora_anita 
#totohaircut 
#fjohairstudio 
#anitasalonbintaro
balayage for extention tape, kualitas premium dan sangat nyaman dikepala tidak berat n tidak bikin rambut rontok #anitasalonbintaro #fjohairstudio #extentiontape#balayage#ombre##hairtrendsid
#parisianbrownbalayage 
@lorealpro
#lorealpro
#colormefrench
Anita Salon Bintaro
@anitasalonbintaro
FJo Hair Studio
@fjohairstudio
087882228389
02174864474/75

balayage for extention tape, kualitas premium dan sangat nyaman dikepala tidak berat n tidak bikin rambut rontok #anitasalonbintaro #fjohairstudio #extentiontape #balayage #ombre # #hairtrendsid
#parisianbrownbalayage
@lorealpro
#lorealpro
#colormefrench
Anita Salon Bintaro
@anitasalonbintaro
FJo Hair Studio
@fjohairstudio
087882228389
02174864474/75

FREE  PREMIUM TREATMENT dan konsultasi rambut seharga 250 ribu rupiah setelah mewarnai rambut atau permanent blow dry di @fjohairstudio agar rambut tetap sehat dan terawat.
.
#Hair #hairstyle #haircut #hairstyles #hairstylist #haircolor #hairdresser #hairgoals #hairdo #hairfashion #hairoftheday #haircare #hairsalon #haircolour #hairdye #hairofinstagram #hairideas #anitasalon #fjohairstudio #salonjakarta #salontangerang #salonbintaro #celebrityhairstylist

FREE PREMIUM TREATMENT dan konsultasi rambut seharga 250 ribu rupiah setelah mewarnai rambut atau permanent blow dry di @fjohairstudio agar rambut tetap sehat dan terawat.
.
#Hair #hairstyle #haircut #hairstyles #hairstylist #haircolor #hairdresser #hairgoals #hairdo #hairfashion #hairoftheday #haircare #hairsalon #haircolour #hairdye #hairofinstagram #hairideas #anitasalon #fjohairstudio #salonjakarta #salontangerang #salonbintaro #celebrityhairstylist

@fjohairstudio PRESENT
ATS is sort for All Treatment System 
From a reputable Korean company, Create. One of its educator all the way from ATS malaysia is @ahshum_23. She was here to promote the amazing result of ATS and to teach a lot of hair techniques to hair salon owners and professionals.
.
#Hair #hairstyle #haircut #hairstyles #hairstylist #haircolor #hairdresser #hairgoals #hairdo #hairfashion #hairoftheday #haircare #hairsalon #haircolour #hairdye #hairofinstagram #hairideas #anitasalon #fjohairstudio #salonjakarta #salontangerang #salonbintaro #salonindonesia #asian #asiangirls #celebrityhairstylist #celebrityhairstylist #djiduth_videos

@fjohairstudio PRESENT
ATS is sort for All Treatment System
From a reputable Korean company, Create. One of its educator all the way from ATS malaysia is @ahshum_23. She was here to promote the amazing result of ATS and to teach a lot of hair techniques to hair salon owners and professionals.
.
#Hair #hairstyle #haircut #hairstyles #hairstylist #haircolor #hairdresser #hairgoals #hairdo #hairfashion #hairoftheday #haircare #hairsalon #haircolour #hairdye #hairofinstagram #hairideas #anitasalon #fjohairstudio #salonjakarta #salontangerang #salonbintaro #salonindonesia #asian #asiangirls #celebrityhairstylist #celebrityhairstylist #djiduth_videos

ATS is sort for All Treatment System 
From a reputable Korean company, Create. One of its educator all the way from ATS malaysia is @ahshum_23. She was here to promote the amazing result of ATS and to teach a lot of hair techniques to hair salon owners and professionals.
.
#Hair #hairstyle #haircut #hairstyles #hairstylist #haircolor #hairdresser #hairgoals #hairdo #hairfashion #hairoftheday #haircare #hairsalon #haircolour #hairdye #hairofinstagram #hairideas #anitasalon #fjohairstudio #salonjakarta #salontangerang #salonbintaro #salonindonesia #asian #asiangirls #celebrityhairstylist #celebrityhairstylist #permanentblowdry

ATS is sort for All Treatment System
From a reputable Korean company, Create. One of its educator all the way from ATS malaysia is @ahshum_23. She was here to promote the amazing result of ATS and to teach a lot of hair techniques to hair salon owners and professionals.
.
#Hair #hairstyle #haircut #hairstyles #hairstylist #haircolor #hairdresser #hairgoals #hairdo #hairfashion #hairoftheday #haircare #hairsalon #haircolour #hairdye #hairofinstagram #hairideas #anitasalon #fjohairstudio #salonjakarta #salontangerang #salonbintaro #salonindonesia #asian #asiangirls #celebrityhairstylist #celebrityhairstylist #permanentblowdry

Bayangin kamu bangun tidur tiap hari rambut kayak udah di blow ma di catok kayak gini, gak perlu lagi catokan ribet ribet ,Tapi jangan dibayangin aja, karena di @fjohairstudio kamu bisa dapetin treatment Permanent blow yang bisa bikin rambut kamu kayak gini selama berbulan-bulan. Yuk langsung konsultasi dengan team profesional kami. Bisa by dm atau langsung ke anita salon bintaro sektor 9. .
#Hair #hairstyle #haircut #hairstyles #hairstylist #haircolor #hairdresser #hairgoals #hairdo #hairfashion #hairoftheday #haircare #hairsalon #haircolour #hairdye #hairofinstagram #hairideas #anitasalon #fjohairstudio #salonjakarta #salontangerang #salonbintaro #salonindonesia #asian #asiangirls #celebrityhairstylist #celebrityhairstylist #permanentblowdry

Bayangin kamu bangun tidur tiap hari rambut kayak udah di blow ma di catok kayak gini, gak perlu lagi catokan ribet ribet ,Tapi jangan dibayangin aja, karena di @fjohairstudio kamu bisa dapetin treatment Permanent blow yang bisa bikin rambut kamu kayak gini selama berbulan-bulan. Yuk langsung konsultasi dengan team profesional kami. Bisa by dm atau langsung ke anita salon bintaro sektor 9. .
#Hair #hairstyle #haircut #hairstyles #hairstylist #haircolor #hairdresser #hairgoals #hairdo #hairfashion #hairoftheday #haircare #hairsalon #haircolour #hairdye #hairofinstagram #hairideas #anitasalon #fjohairstudio #salonjakarta #salontangerang #salonbintaro #salonindonesia #asian #asiangirls #celebrityhairstylist #celebrityhairstylist #permanentblowdry

Are you bored of your hair? Do you want to stand out? Have an easier and faster morning routine? Permanent blow dry is the answer. You can consult through DM, WA, or visit tge salon. Click my profile for more hair inspirations.
.
#Hair #hairstyle #haircut #hairstyles #hairstylist #haircolor #hairdresser #hairgoals #hairdo #hairfashion #hairoftheday #haircare #hairsalon #haircolour #hairdye #hairofinstagram #hairideas #anitasalon #fjohairstudio #salonjakarta #salontangerang #salonbintaro #salonindonesia #asian #asiangirls #celebrityhairstylist #celebrityhairstylist

Are you bored of your hair? Do you want to stand out? Have an easier and faster morning routine? Permanent blow dry is the answer. You can consult through DM, WA, or visit tge salon. Click my profile for more hair inspirations.
.
#Hair #hairstyle #haircut #hairstyles #hairstylist #haircolor #hairdresser #hairgoals #hairdo #hairfashion #hairoftheday #haircare #hairsalon #haircolour #hairdye #hairofinstagram #hairideas #anitasalon #fjohairstudio #salonjakarta #salontangerang #salonbintaro #salonindonesia #asian #asiangirls #celebrityhairstylist #celebrityhairstylist