#freegift photos & videos

839.5k Posts

🥤Did you know plastic drinking straws are among the top 10 contributors to marine debris pollution? They don't biodegrade or disappear... they break down into smaller microplastics that pollute even the deepest of our oceans waters. Have you read our #singleuse plastic straw blog and considered changing up your everyday choices?

Don't forget, when you spend $150 on our website this month you earn yourself a FREE reusable straw from @_finalstraw_ . Save the ocean from additional plastics, and make sure you are protected from the damaging rays of the sun this #SkinCancerAwarenessMonth. 
Check the link in our bio @Stream2Sea to read!
•
#sale #freegift #savetheturtles #singleuse #ditchtheplastic #suckresponsibly #finalstraw #reduce #reuse #ecofriendly #finalstraw #plasticfree #internationalturtleday

🥤Did you know plastic drinking straws are among the top 10 contributors to marine debris pollution? They don't biodegrade or disappear... they break down into smaller microplastics that pollute even the deepest of our oceans waters. Have you read our #singleuse plastic straw blog and considered changing up your everyday choices?

Don't forget, when you spend $150 on our website this month you earn yourself a FREE reusable straw from @_finalstraw_ . Save the ocean from additional plastics, and make sure you are protected from the damaging rays of the sun this #SkinCancerAwarenessMonth .
Check the link in our bio @Stream2Sea to read!

#sale #freegift #savetheturtles #singleuse #ditchtheplastic #suckresponsibly #finalstraw #reduce #reuse #ecofriendly #finalstraw #plasticfree #internationalturtleday

Advertisements

📢📢📢 Promo Raya Kejam📢📢📢
3 Hari je sis. Barang boek pasti menjadi 💪🏻💪🏻💪🏻, free gift belambak & xde promo best cmni dah lepas ni.
Ape Kita ade smua nk bg free ni.. pm laju2, jgn nnti dh abis promo bru nk crita "alaaaa aritu xsempat beli" "alaaaa aritu xbukak ig" lepas 25hb May 12 malam, smua "alaaaaa" "alaaaaa" ni xterima dah tau. Sebab promo ni mmg kejam. 😘😘😘
#sexyboobs❤️ #sexylady #supplementwanita #sexybutt #supplementpayudara #supplementhot #supplimentno1 #payudara #payudaragebu #payudaramontok #payudaraanjal #jomcantik #beautifulwomen #beautifulboobs #sexybody #sexy #putihgebu #pinggangramping #free #freegift #tipsgebukanpayudara #tipsanjalkanpayudara #tipspayudaramontok #tipspercuma #tipscepathamil #tipshamilsehat #tipsmudahhamil #tipshamilcepat

📢📢📢 Promo Raya Kejam📢📢📢
3 Hari je sis. Barang boek pasti menjadi 💪🏻💪🏻💪🏻, free gift belambak & xde promo best cmni dah lepas ni.
Ape Kita ade smua nk bg free ni.. pm laju2, jgn nnti dh abis promo bru nk crita "alaaaa aritu xsempat beli" "alaaaa aritu xbukak ig" lepas 25hb May 12 malam, smua "alaaaaa" "alaaaaa" ni xterima dah tau. Sebab promo ni mmg kejam. 😘😘😘
#sexyboobs ❤️ #sexylady #supplementwanita #sexybutt #supplementpayudara #supplementhot #supplimentno1 #payudara #payudaragebu #payudaramontok #payudaraanjal #jomcantik #beautifulwomen #beautifulboobs #sexybody #sexy #putihgebu #pinggangramping #free #freegift #tipsgebukanpayudara #tipsanjalkanpayudara #tipspayudaramontok #tipspercuma #tipscepathamil #tipshamilsehat #tipsmudahhamil #tipshamilcepat

Produk Trufitz by Fazura telah di hantar ke Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), dan diklasifikasikan sebagai makanan, bukan ubat ubatan.
.
Sebab tu uolls wajib cuba dan rasakan sendiri perubahannya. Bahan² di dalam Trufitz adalah 100% selamat dan natural, insya Allah. 😊
.
Nak tahu details mengenai produk? Boleh Whatsapp ayu sekarang.
.
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
.
Atau klik je link kt bio. Senang & mudah!
.
#trudolly #trufitz #trushape #truwhite #fazura #trudollykualalumpur #trudollyselangor #trudollyselayang #trudollyrawang #trudollygombak #trudollywangsamaju #trudollysetapak #trudollyklcc #trudollyampang #sale #tipskurus #kurussebelumraya #raya2019 #freegift #trudollyteamsophie

Produk Trufitz by Fazura telah di hantar ke Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), dan diklasifikasikan sebagai makanan, bukan ubat ubatan.
.
Sebab tu uolls wajib cuba dan rasakan sendiri perubahannya. Bahan² di dalam Trufitz adalah 100% selamat dan natural, insya Allah. 😊
.
Nak tahu details mengenai produk? Boleh Whatsapp ayu sekarang.
.
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
.
Atau klik je link kt bio. Senang & mudah!
.
#trudolly #trufitz #trushape #truwhite #fazura #trudollykualalumpur #trudollyselangor #trudollyselayang #trudollyrawang #trudollygombak #trudollywangsamaju #trudollysetapak #trudollyklcc #trudollyampang #sale #tipskurus #kurussebelumraya #raya2019 #freegift #trudollyteamsophie

Advertisements

💰675 cad
.
.
LOUIS VUITTON Coin Wallet taiga monogram Jaune—————————————————
.
.
▪️BRAND NEW ▪️comes with Dustbag, tags, and copy of redacted gift receipt .
▪️SALE IS FINAL
.
❌NO TRADE❌
.
.
.
#chanel #louisvuitton #mulberry #gucci #celine #followforfollowback #hermes #ysl #yvessaintlaurent #davidyurman #luxury #luxurylifestyle #fashion #love #likeforlikes #consignment #soworthit #saturday #handbags #addiction #closet #goals #passion #freegift #canada #runway #travel #women #shop

💰675 cad
.
.
LOUIS VUITTON Coin Wallet taiga monogram Jaune—————————————————
.
.
▪️BRAND NEW ▪️comes with Dustbag, tags, and copy of redacted gift receipt .
▪️SALE IS FINAL
.
❌NO TRADE❌
.
.
.
#chanel #louisvuitton #mulberry #gucci #celine #followforfollowback #hermes #ysl #yvessaintlaurent #davidyurman #luxury #luxurylifestyle #fashion #love #likeforlikes #consignment #soworthit #saturday #handbags #addiction #closet #goals #passion #freegift #canada #runway #travel #women #shop

#RayaRosey ni limited edition tau. Sape yang nak raya dengan rambut baru? 🙈
.
Apa beza #RayaRosey dengan Organic Inai Rambut yang sebelum ni?
.
Kali ni kite ada extra special ingredients! 😍 Sape yang suka bau rose boleh cuba. Warna pun lagi mengancam!
.
#inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #freegift #organichenna

#RayaRosey ni limited edition tau. Sape yang nak raya dengan rambut baru? 🙈
.
Apa beza #RayaRosey dengan Organic Inai Rambut yang sebelum ni?
.
Kali ni kite ada extra special ingredients! 😍 Sape yang suka bau rose boleh cuba. Warna pun lagi mengancam!
.
#inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #freegift #organichenna

Advertisements

[SET COMBO]🔥
-
Hi korang set combo ni ada discounts rm10 tau! 💰
-
2 WAWA LIPMATTE + FREE GIFT 🛍
-
untuk set combo ni korang boleh lah shared dgn mak/kakak/adik/kawan utk dapatkan set combo ni tau!😊
-
siapa nak order boleh whatsapp alya ya 🤗
-
📲011-21224753
-
#wawacosmetics #wawaserum #wawamascara #wawafoundation #wawacompactpowder #wawalipmatte #wawaeyebrow #wawaagentrawang
#wawacosmeticshq #wawasoftlens #travelkitedititon #wawaagentselayang #wawaagentsungaibuloh #liptreatment #wawabeautyy #wawamakeupkit #freegift #extrafreegift #wawabeautyrawang #extrafreegift #jomcantik #wawabeauty #freegift #meletop #wawazainal #teamzareen #wawapremiumkit

[SET COMBO]🔥
-
Hi korang set combo ni ada discounts rm10 tau! 💰
-
2 WAWA LIPMATTE + FREE GIFT 🛍
-
untuk set combo ni korang boleh lah shared dgn mak/kakak/adik/kawan utk dapatkan set combo ni tau!😊
-
siapa nak order boleh whatsapp alya ya 🤗
-
📲011-21224753
-
#wawacosmetics #wawaserum #wawamascara #wawafoundation #wawacompactpowder #wawalipmatte #wawaeyebrow #wawaagentrawang
#wawacosmeticshq #wawasoftlens #travelkitedititon #wawaagentselayang #wawaagentsungaibuloh #liptreatment #wawabeautyy #wawamakeupkit #freegift #extrafreegift #wawabeautyrawang #extrafreegift #jomcantik #wawabeauty #freegift #meletop #wawazainal #teamzareen #wawapremiumkit

#RayaRosey ni limited edition tau. Sape yang nak raya dengan rambut baru? 🙈
.
Apa beza #RayaRosey dengan Organic Inai Rambut yang sebelum ni?
.
Kali ni kite ada extra special ingredients! 😍 Sape yang suka bau rose boleh cuba. Warna pun lagi mengancam!
.
#inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #freegift #organichenna

#RayaRosey ni limited edition tau. Sape yang nak raya dengan rambut baru? 🙈
.
Apa beza #RayaRosey dengan Organic Inai Rambut yang sebelum ni?
.
Kali ni kite ada extra special ingredients! 😍 Sape yang suka bau rose boleh cuba. Warna pun lagi mengancam!
.
#inai #inaiorganic #inaioriginal #inaimerah #inaicelup #inaipengantin #inaisimple #inaiasli #inaimurah #inaicantik #inairambut #inairambuthalal #inairambutorganic #inairambutmurah #inairambutreadymade #inairambutmerah #inairambutcantik #inairambutsemulajadi #organicinairambut #inairambutviral #inairambutmalaysia #freegift #organichenna

Powered by @superhero4u
・・・
Exclusive Ramadhan Meet and Greet with Free Goodies Bags at Wangsa Walk Mall on 22 May 2019 at 4PM. One day only. Come and meet us and let's join the KiDZ SUPERHEROES KARNIVAL ROADTOUR 2019. 😉🎉 #superheroescome2life #kidsactivities #kidzkarnivalsuperheroes #freegift #fun #superherothemeparty #superhero #cosplayheroes #cosplayer #roadtour #ramadhan2019 #wangsawalk #holiday #shopping #festival

Powered by @superhero4u
・・・
Exclusive Ramadhan Meet and Greet with Free Goodies Bags at Wangsa Walk Mall on 22 May 2019 at 4PM. One day only. Come and meet us and let's join the KiDZ SUPERHEROES KARNIVAL ROADTOUR 2019. 😉🎉 #superheroescome2life #kidsactivities #kidzkarnivalsuperheroes #freegift #fun #superherothemeparty #superhero #cosplayheroes #cosplayer #roadtour #ramadhan2019 #wangsawalk #holiday #shopping #festival

Advertisements

Well, that happened fast! But I hear the gel is AMAZING!⠀
⠀
#OFY #Freegift #monatgel #nobadhaiardays

Well, that happened fast! But I hear the gel is AMAZING!⠀

#OFY #Freegift #monatgel #nobadhaiardays

.
Set lengkap mekap simple di Aidilfitri.

Beli 3 item sobella dapat FREE cute mirror kuning tu taw. 
Liptint
Blusher
Eyeshadow

#SobellaKualaSelangor
#WonderBlushSobella
#CodKualaSelangor
#BibirKering
#CushionBlusher
#AgenWanted
#FreeGift
#KualaLumpur
#PetalingJaya
#SobellaGurun
#SobellaSungaiBesar

.
Set lengkap mekap simple di Aidilfitri.

Beli 3 item sobella dapat FREE cute mirror kuning tu taw.
Liptint
Blusher
Eyeshadow

#SobellaKualaSelangor
#WonderBlushSobella
#CodKualaSelangor
#BibirKering
#CushionBlusher
#AgenWanted
#FreeGift
#KualaLumpur
#PetalingJaya
#SobellaGurun
#SobellaSungaiBesar

AWAK2 SEMUA SAYANGKAN KULIT MUKA KAN? KALAU SAYANG, KENA BUAT APA?🤔 ‼️KENALAH RAJIN CUCI MUKA‼️
〰️
NAK RAJIN CUCI MUKA, KENA LAH GUNA FACIAL SOAP NV NI HAA!!👍
〰️
NV FACIAL SOAP FOR NORMAL SKIN yg diperkaya dgn kebaikan AHA dan vitamin E yang bertindak utk:
✅membersihkan kulit wajah anda
✅melindungi daripada kerosakan wajah akibat debu kotoran
✅menjadikan kulit wajah lebih lembut dan segar sepanjang hari.

Kalau nak makesure kulit wajah sentiasa bersih, boleh laa cuba NV Facial Soap ni😉 Ready Stok for you👍

Utk sebarang order boleh dm sy di @be.prettywithus atau FB Page Be Prettywithus takpun terus ws direct link dibawah👇

http://beprettywithus.wasap.my
http://beprettywithus.wasap.my

#beprettywithus #sayajual
#readystok
#cantikgojes
#gebusgebas
#dnars #deeja #nourain #dnarskosmetik #deejakosmetik #nourainskincare #hiqmahcrystalscrub #crystalscrub #bodyscrub #facialscrub #scrubterbaik #scrubviral #freegift #scruborganik #bodyscrubwatson

AWAK2 SEMUA SAYANGKAN KULIT MUKA KAN? KALAU SAYANG, KENA BUAT APA?🤔 ‼️KENALAH RAJIN CUCI MUKA‼️
〰️
NAK RAJIN CUCI MUKA, KENA LAH GUNA FACIAL SOAP NV NI HAA!!👍
〰️
NV FACIAL SOAP FOR NORMAL SKIN yg diperkaya dgn kebaikan AHA dan vitamin E yang bertindak utk:
✅membersihkan kulit wajah anda
✅melindungi daripada kerosakan wajah akibat debu kotoran
✅menjadikan kulit wajah lebih lembut dan segar sepanjang hari.

Kalau nak makesure kulit wajah sentiasa bersih, boleh laa cuba NV Facial Soap ni😉 Ready Stok for you👍

Utk sebarang order boleh dm sy di @be.prettywithus atau FB Page Be Prettywithus takpun terus ws direct link dibawah👇

http://beprettywithus.wasap.my
http://beprettywithus.wasap.my

#beprettywithus #sayajual
#readystok
#cantikgojes
#gebusgebas
#dnars #deeja #nourain #dnarskosmetik #deejakosmetik #nourainskincare #hiqmahcrystalscrub #crystalscrub #bodyscrub #facialscrub #scrubterbaik #scrubviral #freegift #scruborganik #bodyscrubwatson

Hamagad!!
.
Young Living buat dah..
.
Now is the best time untuk chuols yg nak merasa punya set permulaan premium Young Living dengan hanya..
.
RM675.00 sahaja wehhh. Menangis ai tepi bucu katil. Ai beli at RM750 ye.. 😭😭
.
Ok tak pe, come sign up with me..korang akan dapat FREEBIES awesome as welcome gift sebab be part of my team worth RM*** 😄
.
Seriously ini adalah antara investment terbaik  saya, no more check in DEMC/Avisena juga KPJ 💪🏻
Mungkin bole jadi terbaik  untuk anda juga.
.
Jom berubah kearah yang lebih sihat, lebih baik.
.
Jangan tggu lelama. Promosi ni dari 22/05/2019 sampai 24/05/2019 sahaja tau!
.
#viral #raya #youngliving #younglivingshahalam #younglivingkualalumpur #essentialoils #sale #promo #diskaun #hariraya #minyakpati #shahalam #shahalamresident #bazaarpaknil #1room1diffuser #1person1oil #HealthyLifestyle #wellness #health #freegift #promo #blackpink #oiylover #WonderDroppers #subangjaya #brunei #singapore #indonesia

Hamagad!!
.
Young Living buat dah..
.
Now is the best time untuk chuols yg nak merasa punya set permulaan premium Young Living dengan hanya..
.
RM675.00 sahaja wehhh. Menangis ai tepi bucu katil. Ai beli at RM750 ye.. 😭😭
.
Ok tak pe, come sign up with me..korang akan dapat FREEBIES awesome as welcome gift sebab be part of my team worth RM*** 😄
.
Seriously ini adalah antara investment terbaik  saya, no more check in DEMC/Avisena juga KPJ 💪🏻
Mungkin bole jadi terbaik  untuk anda juga.
.
Jom berubah kearah yang lebih sihat, lebih baik.
.
Jangan tggu lelama. Promosi ni dari 22/05/2019 sampai 24/05/2019 sahaja tau!
.
#viral #raya #youngliving #younglivingshahalam #younglivingkualalumpur #essentialoils #sale #promo #diskaun #hariraya #minyakpati #shahalam #shahalamresident #bazaarpaknil #1room1diffuser #1person1oil #HealthyLifestyle #wellness #health #freegift #promo #blackpink #oiylover #WonderDroppers #subangjaya #brunei #singapore #indonesia

FLORA GUCCI by The Lab Body Mist
.
FLORAL·CITRUS·FRESH
.
Haruman ini menggabungkan bau bunga-bungaan, citrus dan fresh. Flora Gucci membawa bauan yang lembut dimana ia dilihat sesuai bagi wanita yang feminin dan penuh dengan kelembutan.
.
Hanya RM34.90 sahaja untuk 120ML berserta FREE GIFT yang menarik! 🎁
.
Whatsapp Kak Emmy:
📲 010-5562616
.
#TheLabBodyMist #TheLabBodyMistKL #stokisTLBM #InspiredPerfume #PerfumeForHim #PerfumeForHer #PerfumeMurah #Hadiah #Hantaran #LongLasting #Fragrance #PerfumeLover #PerfumeCollection #PerfumeOnline #SayaJualOnline #IGShop #FreeGift

FLORA GUCCI by The Lab Body Mist
.
FLORAL·CITRUS·FRESH
.
Haruman ini menggabungkan bau bunga-bungaan, citrus dan fresh. Flora Gucci membawa bauan yang lembut dimana ia dilihat sesuai bagi wanita yang feminin dan penuh dengan kelembutan.
.
Hanya RM34.90 sahaja untuk 120ML berserta FREE GIFT yang menarik! 🎁
.
Whatsapp Kak Emmy:
📲 010-5562616
.
#TheLabBodyMist #TheLabBodyMistKL #stokisTLBM #InspiredPerfume #PerfumeForHim #PerfumeForHer #PerfumeMurah #Hadiah #Hantaran #LongLasting #Fragrance #PerfumeLover #PerfumeCollection #PerfumeOnline #SayaJualOnline #IGShop #FreeGift

[SET COMBO]🔥
-
Hi korang set combo ni ada discounts rm10 tau! 💰
-
2 FOUNDATION + FREE GIFT 🛍
-
untuk set combo ni korang boleh lah shared dgn mak/kakak/adik/kawan utk dapatkan set combo ni tau!😊
-
siapa nak order boleh whatsapp alya ya 🤗
-
📲011-21224753
-
#wawacosmetics #wawaserum #wawamascara #wawafoundation #wawacompactpowder #wawalipmatte #wawaeyebrow #wawaagentrawang
#wawacosmeticshq #wawasoftlens #travelkitedititon #wawaagentselayang #wawaagentsungaibuloh #liptreatment #wawabeautyy #wawamakeupkit #freegift #extrafreegift #wawabeautyrawang #extrafreegift #jomcantik #wawabeauty #freegift #meletop #wawazainal #teamzareen #wawapremiumkit

[SET COMBO]🔥
-
Hi korang set combo ni ada discounts rm10 tau! 💰
-
2 FOUNDATION + FREE GIFT 🛍
-
untuk set combo ni korang boleh lah shared dgn mak/kakak/adik/kawan utk dapatkan set combo ni tau!😊
-
siapa nak order boleh whatsapp alya ya 🤗
-
📲011-21224753
-
#wawacosmetics #wawaserum #wawamascara #wawafoundation #wawacompactpowder #wawalipmatte #wawaeyebrow #wawaagentrawang
#wawacosmeticshq #wawasoftlens #travelkitedititon #wawaagentselayang #wawaagentsungaibuloh #liptreatment #wawabeautyy #wawamakeupkit #freegift #extrafreegift #wawabeautyrawang #extrafreegift #jomcantik #wawabeauty #freegift #meletop #wawazainal #teamzareen #wawapremiumkit

RAYE SALE ‼️ RAYE SALE ‼️ RAYE SALE ‼️ 2 Lipcreme RM 80‼️ Lets get yours NOWW‼️
✔️Save RM10
✔️FREE POSTAGE
✔️FREEGIFT🎁

CEPAT PLACE YOUR ORDER NOW!!!!
Click link in bio📳

#Activateyourglow
#Glowactivator
#GlowActivatorAmpoule
#MUASHAHALAM
#delipciousfrostycream
#prettycaked
#BlendsLikeButter
#foundation
#makeup
#PRETTYCAKEDSHAHALAM 
#PRETTYCAKEDBUKITJELUTONG 
#prettycakedTTDI
#prettycakedglenmarie
#rayesale2019
#glassskin
#healthyskincare
#seksyen9
#shahalam
#uitmshahalam 
#unisel
#politekniksultanidrisshah
#MUASHAHALAM
#setcombo
#freegift
#makeupjunkie
#makeupbeginner
[SET COMBO]🔥
-
Hi korang set combo ni ada discounts rm10 tau! 💰
-
2 WAWA MASCARA 3D + FREE GIFT 🛍
-
untuk set combo ni korang boleh lah shared dgn mak/kakak/adik/kawan utk dapatkan set combo ni tau!😊
-
siapa nak order boleh whatsapp alya ya 🤗
-
📲011-21224753
-
#wawacosmetics #wawaserum #wawamascara #wawafoundation #wawacompactpowder #wawalipmatte #wawaeyebrow #wawaagentrawang
#wawacosmeticshq #wawasoftlens #travelkitedititon #wawaagentselayang #wawaagentsungaibuloh #liptreatment #wawabeautyy #wawamakeupkit #freegift #extrafreegift #wawabeautyrawang #extrafreegift #jomcantik #wawabeauty #freegift #meletop #wawazainal #teamzareen #wawapremiumkit

[SET COMBO]🔥
-
Hi korang set combo ni ada discounts rm10 tau! 💰
-
2 WAWA MASCARA 3D + FREE GIFT 🛍
-
untuk set combo ni korang boleh lah shared dgn mak/kakak/adik/kawan utk dapatkan set combo ni tau!😊
-
siapa nak order boleh whatsapp alya ya 🤗
-
📲011-21224753
-
#wawacosmetics #wawaserum #wawamascara #wawafoundation #wawacompactpowder #wawalipmatte #wawaeyebrow #wawaagentrawang
#wawacosmeticshq #wawasoftlens #travelkitedititon #wawaagentselayang #wawaagentsungaibuloh #liptreatment #wawabeautyy #wawamakeupkit #freegift #extrafreegift #wawabeautyrawang #extrafreegift #jomcantik #wawabeauty #freegift #meletop #wawazainal #teamzareen #wawapremiumkit

Advertisements

RAYE SALE ‼️ RAYE SALE ‼️ RAYE SALE ‼️ Foundation + Lipcreme RM 133‼️ Lets get yours:
✔️Save RM15
✔️FREE POSTAGE
✔️FREEGIFT🎁

CEPAT PLACE YOUR ORDER NOW!!!!
Click link in bio📳

#Activateyourglow
#Glowactivator
#GlowActivatorAmpoule
#MUASHAHALAM
#delipciousfrostycream
#prettycaked
#BlendsLikeButter
#foundation
#makeup
#PRETTYCAKEDSHAHALAM 
#PRETTYCAKEDBUKITJELUTONG 
#prettycakedTTDI
#prettycakedglenmarie
#rayesale2019
#glassskin
#healthyskincare
#seksyen9
#shahalam
#uitmshahalam 
#unisel
#politekniksultanidrisshah
#MUASHAHALAM
#setcombo
#freegift
#makeupjunkie
#makeupbeginner
I Love This Collection So Much!! 💋💋
.
💕 TimeWise Liquid Foundation Mary Kay 💕
.
Sambil sambil cover cela tu boleh lah awet muda sekali. Alahai bestnya Mary Kay kan? Sentiasa nak bagi yang terbaik utk skin kita.💋
Kelebihan LIQUID FOUNDATION MARY KAY
.
💋 Tekstur yang sangat ringan, halus dan memberi kesan sempurna pada wajah
.
💋 berupaya menutupi garis garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan pada wajah.
.
💋 penggunaan foundation mampu membuatkan kulit muka kelihatan gebu, lembut dan berseri seri sepanjang hari.
.
Keistimewaan TimeWise Liquid Foundation Mary Kay ni ialah dirumus dengan campuran peptida kolagen-bangunan untuk membantu kulit mengekalkan keremajaan dan mengandungi vitamin E yang meneutralkan semula kerosakan yang disebabkan oleh persekitaran yang menyebabkan penuaan lebih cepat.

Free Postage ♥️ promo tak lama ni yu..meh wasap cepat
.
.
📲 0177369463
#marykayjohor #marykaymurah #marykayjb #marykaykulai #marykaybatupahat #marykay #marykaypontian #marykaymuar #marykaybandarputra #marykaytamanputri #ariani #minaz #teachersday #bajukurungmurah #pia #tv3 #bajuraya2019  #marykaymelaka #marykaykedah #flawlesskin #freegift #bedakmineral #jerawat #skinfood #skinanalyzer #jeniskulit #skintype

I Love This Collection So Much!! 💋💋
.
💕 TimeWise Liquid Foundation Mary Kay 💕
.
Sambil sambil cover cela tu boleh lah awet muda sekali. Alahai bestnya Mary Kay kan? Sentiasa nak bagi yang terbaik utk skin kita.💋
Kelebihan LIQUID FOUNDATION MARY KAY
.
💋 Tekstur yang sangat ringan, halus dan memberi kesan sempurna pada wajah
.
💋 berupaya menutupi garis garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan pada wajah.
.
💋 penggunaan foundation mampu membuatkan kulit muka kelihatan gebu, lembut dan berseri seri sepanjang hari.
.
Keistimewaan TimeWise Liquid Foundation Mary Kay ni ialah dirumus dengan campuran peptida kolagen-bangunan untuk membantu kulit mengekalkan keremajaan dan mengandungi vitamin E yang meneutralkan semula kerosakan yang disebabkan oleh persekitaran yang menyebabkan penuaan lebih cepat.

Free Postage ♥️ promo tak lama ni yu..meh wasap cepat
.
.
📲 0177369463
#marykayjohor #marykaymurah #marykayjb #marykaykulai #marykaybatupahat #marykay #marykaypontian #marykaymuar #marykaybandarputra #marykaytamanputri #ariani #minaz #teachersday #bajukurungmurah #pia #tv3 #bajuraya2019 #marykaymelaka #marykaykedah #flawlesskin #freegift #bedakmineral #jerawat #skinfood #skinanalyzer #jeniskulit #skintype

Ingredients pun dah hef hef uols. tapi harga mur mur ja 😚. dapat 2 ketoi lipmatte + FREEGIFT + DUIT RAYAA lagi. 😍
.
#kekasihlipmatte #satukekasihcukupke #themelvinscircle #kekasihbythemelvins #kekasihbangi #kekasihselangor #kekasihkedah #duitraya #cantikmasaraya #freegift  #mua #muabellaz #alhaalfa #lipmattemalaysia #sayajual #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah
Assalamualaikum & selamat pagi 🌸
.
Meh sini kita cerita sikit perbezaan antara tiga flavor #faraalipbutter yang dicipta khas oleh @farahanimrazak 💕
.
#faraalipbutter diperbuat daripada 100% bahan organic! Sesuai untuk mereka yg ingin 👇
👄 Menghilangkaan bibir hitam
👄 Merawat bibir yg kering & menggelupas
👄 Melembapkan bibir
.
Faraalipbutter ni ada tiga flavour tau. Setiap flavour ada bezanya:
.
*Colour*
Caramel Mint : Pinkish/ red tone
Orchid Vanilla : Pinkish light purple tone
Cherry Velvet : Reddish tone
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
*Finishing*
Caramel Mint : Matte 
Orchid Vanilla : Glossy
Cherry Velvet : Glossy
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
*Speciality*
Caramel Mint : Antioxidant
Orchid Vanilla : Aromatherapy & Antioxidant
Cherry Velvet : Antioxidant & Fruity Sensation
.
*Scent*
Caramel Mint :Floral
Orchid Vanilla : Floral
Cherry Velvet : Fruity *Price*
Caramel Mint (casing lama): RM50
Caramel Mint (casing baru): RM55
Orachid Vanilla: RM55
Cherry Velvet: RM55
.
Berminat? Boleh whatsapp 0133313699 atau click link in bio 😘 evry purchase comes with free git 😍
.
#faraalipbutteragent #faraalipbuttersquad #squadmaya #lipmoist #lipcare #lipbeauty #freepostage #freegift #farahanimrazak #faraalipbutter #faraalipbutterkeramat #faraalipbutterwangsamaju #faraalipbutterklsentral #faraalipbutterkajang #faraalipbutterbangi #barangmakeup #squadmaya #lipstickmalaysia #lipbalmmurah #lipstickmurah #lipbuttermalaysia #lipscrubmalaysia #lipbuttermurah #makeupmalaysia #liptintmalaysia #muamalaysia

Assalamualaikum & selamat pagi 🌸
.
Meh sini kita cerita sikit perbezaan antara tiga flavor #faraalipbutter yang dicipta khas oleh @farahanimrazak 💕
.
#faraalipbutter diperbuat daripada 100% bahan organic! Sesuai untuk mereka yg ingin 👇
👄 Menghilangkaan bibir hitam
👄 Merawat bibir yg kering & menggelupas
👄 Melembapkan bibir
.
Faraalipbutter ni ada tiga flavour tau. Setiap flavour ada bezanya:
.
*Colour*
Caramel Mint : Pinkish/ red tone
Orchid Vanilla : Pinkish light purple tone
Cherry Velvet : Reddish tone
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
*Finishing*
Caramel Mint : Matte
Orchid Vanilla : Glossy
Cherry Velvet : Glossy
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
*Speciality*
Caramel Mint : Antioxidant
Orchid Vanilla : Aromatherapy & Antioxidant
Cherry Velvet : Antioxidant & Fruity Sensation
.
*Scent*
Caramel Mint :Floral
Orchid Vanilla : Floral
Cherry Velvet : Fruity *Price*
Caramel Mint (casing lama): RM50
Caramel Mint (casing baru): RM55
Orachid Vanilla: RM55
Cherry Velvet: RM55
.
Berminat? Boleh whatsapp 0133313699 atau click link in bio 😘 evry purchase comes with free git 😍
.
#faraalipbutteragent #faraalipbuttersquad #squadmaya #lipmoist #lipcare #lipbeauty #freepostage #freegift #farahanimrazak #faraalipbutter #faraalipbutterkeramat #faraalipbutterwangsamaju #faraalipbutterklsentral #faraalipbutterkajang #faraalipbutterbangi #barangmakeup #squadmaya #lipstickmalaysia #lipbalmmurah #lipstickmurah #lipbuttermalaysia #lipscrubmalaysia #lipbuttermurah #makeupmalaysia #liptintmalaysia #muamalaysia

💞KECANTIKAN WANITA bermula dari KESIHATAN DALAMAN💞
.
.
❣Kesihatan Wanita Terganggu?
. Gangguan hormone
. Cancer breast. Serviks. Ovari
. Tak subur | Tiub fallopian sumbat
. Cyst ovari , Fibroid
. Jerawat batu. Jeragat
. Keputihan / monupose
. Stress , Badan lemah lesu
. Sakit anggota. Kaki. Tumit. Pinggang
. ❣JAMU MODEN WANITA❣
***************************** 🔹️Teh hijau➡️neutralkan radikal bebas. Antioksidant. 🔹️Biji anggur➡️antioksidant , kuat utk. Memerangi radikal bebas, merencatkan pertumbuhan sel barah , melambatkan kemaraan penyakit. Salur darah dan otak. 🔹️Minyak bunga cengkih➡️kaya dgn kalsium, besi, mangan, fosforus, sodium, kalium. Vit. A & C. Anti - mikro, kulat, septik, virus & radang. 🔹️Kobis kerinting➡️memerangi pertumbuhan barah , perlindungan dari sel barah , penyahtoksin. 🔹️Kubis➡️beta-karotena antioksidant memerangi barah dan penyakit jantung. Memerangi radikal bebas yg merosakkan membran sel. 🔹️Brokoli➡️indola-3-karbinol, pollinutrien yg terbukti sekat kemaraan sel barah. 🔹️Kudzu➡️isoflavon redakan simtom putus haid. Kestabilan emosi. Kurangkan sakit kepala & migrain. 🔹️Klover Merah➡️legakan simtom prahaid & kejang akibat haid. Redakan simtom dan emosi ketika putus haid. Tingkatkan ketumpatan tulang wanita yg putus - haid. Elakkan penyakit jantung dan kurangkan parah kolestrol LDL mudarat. 🔹️Biji Flex➡️kaya dgn omega3 penting utk. Fungsi jantung. Estrogen bersifat antioksidant. Perlindungan terhadap sel barah payudara. Stabilkan hormon dan kurangkan simtom putus-haid. 🔹️Kalsium D-glukarat➡️imbangkan hormone wanita utk. Kekalkan kesihatan asset wanita. Tingkatkan proses detoksifikasi badan. Anti-kanser. Menyingkirkan Steroid yg berlebihan dlm badan utk. Cegah dari kanser. ================================== ❣Mengandungi : 60 kapsul
❣KELULUSAN KKM & HALAL ❣Produk International .
.================================= ❣info detail & #HARGAPROMOSI #FREEGIFT bleh direct tekan link d bawah⤵️ wasap.my/60122905886/belleVie
wasap.my/60122905886/belleVie
.
.
#lindazainalwellnessconsultant 
#lindazainaltrustedseller 
#zlyendracollection
#loveforliferesources
#lindazainalseriuzbiz

💞KECANTIKAN WANITA bermula dari KESIHATAN DALAMAN💞
.
.
❣Kesihatan Wanita Terganggu?
. Gangguan hormone
. Cancer breast. Serviks. Ovari
. Tak subur | Tiub fallopian sumbat
. Cyst ovari , Fibroid
. Jerawat batu. Jeragat
. Keputihan / monupose
. Stress , Badan lemah lesu
. Sakit anggota. Kaki. Tumit. Pinggang
. ❣JAMU MODEN WANITA❣
***************************** 🔹️Teh hijau➡️neutralkan radikal bebas. Antioksidant. 🔹️Biji anggur➡️antioksidant , kuat utk. Memerangi radikal bebas, merencatkan pertumbuhan sel barah , melambatkan kemaraan penyakit. Salur darah dan otak. 🔹️Minyak bunga cengkih➡️kaya dgn kalsium, besi, mangan, fosforus, sodium, kalium. Vit. A & C. Anti - mikro, kulat, septik, virus & radang. 🔹️Kobis kerinting➡️memerangi pertumbuhan barah , perlindungan dari sel barah , penyahtoksin. 🔹️Kubis➡️beta-karotena antioksidant memerangi barah dan penyakit jantung. Memerangi radikal bebas yg merosakkan membran sel. 🔹️Brokoli➡️indola-3-karbinol, pollinutrien yg terbukti sekat kemaraan sel barah. 🔹️Kudzu➡️isoflavon redakan simtom putus haid. Kestabilan emosi. Kurangkan sakit kepala & migrain. 🔹️Klover Merah➡️legakan simtom prahaid & kejang akibat haid. Redakan simtom dan emosi ketika putus haid. Tingkatkan ketumpatan tulang wanita yg putus - haid. Elakkan penyakit jantung dan kurangkan parah kolestrol LDL mudarat. 🔹️Biji Flex➡️kaya dgn omega3 penting utk. Fungsi jantung. Estrogen bersifat antioksidant. Perlindungan terhadap sel barah payudara. Stabilkan hormon dan kurangkan simtom putus-haid. 🔹️Kalsium D-glukarat➡️imbangkan hormone wanita utk. Kekalkan kesihatan asset wanita. Tingkatkan proses detoksifikasi badan. Anti-kanser. Menyingkirkan Steroid yg berlebihan dlm badan utk. Cegah dari kanser. ================================== ❣Mengandungi : 60 kapsul
❣KELULUSAN KKM & HALAL ❣Produk International .
.================================= ❣info detail & #HARGAPROMOSI #FREEGIFT bleh direct tekan link d bawah⤵️ wasap.my/60122905886/belleVie
wasap.my/60122905886/belleVie
.
.
#lindazainalwellnessconsultant
#lindazainaltrustedseller
#zlyendracollection
#loveforliferesources
#lindazainalseriuzbiz

Advertisements

Harini last day #freegift #babywipes tau. Yang best tentang baby wipes ni:
.
🌹Takde sebarang bahan kimia berbahaya 🌹Baby Friendly Fragrance 🌹Lembut selembut bayu 🌹Boleh pakai as make up remover.
.
Bahan dia :
.
Demineralized Water, Glycerin, Aloe Vera, Polysorbate 20, Polyhexamethylene Guanidine, Hydrochloride, Fragrance.
.
Harga sebenar, RM14 tau. Tapi untuk last day ni FREE je, dengan belian mana-mana balm 2 unit. 😄
.
600g seunit dan ada 80 helai boleh guna dekat 2 bulan. Bukan gift biashe biashe ni 😉
.
DM atau whatsapp 018 5814510 segera sebelum stok baby wipes habis!

Harini last day #freegift #babywipes tau. Yang best tentang baby wipes ni:
.
🌹Takde sebarang bahan kimia berbahaya 🌹Baby Friendly Fragrance 🌹Lembut selembut bayu 🌹Boleh pakai as make up remover.
.
Bahan dia :
.
Demineralized Water, Glycerin, Aloe Vera, Polysorbate 20, Polyhexamethylene Guanidine, Hydrochloride, Fragrance.
.
Harga sebenar, RM14 tau. Tapi untuk last day ni FREE je, dengan belian mana-mana balm 2 unit. 😄
.
600g seunit dan ada 80 helai boleh guna dekat 2 bulan. Bukan gift biashe biashe ni 😉
.
DM atau whatsapp 018 5814510 segera sebelum stok baby wipes habis!

Harini last day #freegift #babywipes tau. Yang best tentang baby wipes ni:
.
🌹Takde sebarang bahan kimia berbahaya 🌹Baby Friendly Fragrance 🌹Lembut selembut bayu 🌹Boleh pakai as make up remover.
.
Bahan dia :
.
Demineralized Water, Glycerin, Aloe Vera, Polysorbate 20, Polyhexamethylene Guanidine, Hydrochloride, Fragrance.
.
Harga sebenar, RM14 tau. Tapi untuk last day ni FREE je, dengan belian mana-mana balm 2 unit. 😄
.
600g seunit dan ada 80 helai boleh guna dekat 2 bulan. Bukan gift biashe biashe ni 😉
.
DM atau whatsapp 018 5814510 segera sebelum stok baby wipes habis!

scroll ke kiri untuk lihat kandungan dan kegunaan balm.

Harini last day #freegift #babywipes tau. Yang best tentang baby wipes ni:
.
🌹Takde sebarang bahan kimia berbahaya 🌹Baby Friendly Fragrance 🌹Lembut selembut bayu 🌹Boleh pakai as make up remover.
.
Bahan dia :
.
Demineralized Water, Glycerin, Aloe Vera, Polysorbate 20, Polyhexamethylene Guanidine, Hydrochloride, Fragrance.
.
Harga sebenar, RM14 tau. Tapi untuk last day ni FREE je, dengan belian mana-mana balm 2 unit. 😄
.
600g seunit dan ada 80 helai boleh guna dekat 2 bulan. Bukan gift biashe biashe ni 😉
.
DM atau whatsapp 018 5814510 segera sebelum stok baby wipes habis!

scroll ke kiri untuk lihat kandungan dan kegunaan balm.

Harini last day #freegift #babywipes tau. Yang best tentang baby wipes ni:
.
🌹Takde sebarang bahan kimia berbahaya 🌹Baby Friendly Fragrance 🌹Lembut selembut bayu 🌹Boleh pakai as make up remover.
.
Bahan dia :
.
Demineralized Water, Glycerin, Aloe Vera, Polysorbate 20, Polyhexamethylene Guanidine, Hydrochloride, Fragrance.
.
Harga sebenar, RM14 tau. Tapi untuk last day ni FREE je, dengan belian mana-mana balm 2 unit. 😄
.
600g seunit dan ada 80 helai boleh guna dekat 2 bulan. Bukan gift biashe biashe ni 😉
.
DM atau whatsapp 018 5814510 segera sebelum stok baby wipes habis!

Harini last day #freegift #babywipes tau. Yang best tentang baby wipes ni:
.
🌹Takde sebarang bahan kimia berbahaya 🌹Baby Friendly Fragrance 🌹Lembut selembut bayu 🌹Boleh pakai as make up remover.
.
Bahan dia :
.
Demineralized Water, Glycerin, Aloe Vera, Polysorbate 20, Polyhexamethylene Guanidine, Hydrochloride, Fragrance.
.
Harga sebenar, RM14 tau. Tapi untuk last day ni FREE je, dengan belian mana-mana balm 2 unit. 😄
.
600g seunit dan ada 80 helai boleh guna dekat 2 bulan. Bukan gift biashe biashe ni 😉
.
DM atau whatsapp 018 5814510 segera sebelum stok baby wipes habis!

#TommeeTippee Closer to Nature Electric Bottle & Food Warmer – black 🌼 🌼 🌼

New and improved Electric Bottle and Food Warmer makes it quick and easy to heat bottles and baby food safely. The warmer heats everything from breast milk to baby food while helping to preserve the nutrients that are vital to your baby’s healthy development. Just place your bottle or food jar in the warmer, then use the control dial to adjust the temperature in accordance with the instructions (see below). Warming times will depend on the capacity and the starting temperature of the feed. The warming time of 4 minutes is based on heating a 150ml serving of milk from an ambient room temperature (20°C).
🌼 🌼 🌼

Whatsapp your orders now ☎️ +27659519533 🛒 Click link in bio or 🛒 here http://ow.ly/jUD050lWlMY 🌻🌻🌻 • • • • • • • • • • • •

#baby #babystore #parent #walker #exclusive #accessories #instock #stroller #limitedoffer #stock #bambanani #toddler #pretoddler #mom #dad #family #mybaby #child #present #babyshower #gift #freegift #courier #johannesburg #southafrica #rainbowbabyza

#TommeeTippee Closer to Nature Electric Bottle & Food Warmer – black 🌼 🌼 🌼

New and improved Electric Bottle and Food Warmer makes it quick and easy to heat bottles and baby food safely. The warmer heats everything from breast milk to baby food while helping to preserve the nutrients that are vital to your baby’s healthy development. Just place your bottle or food jar in the warmer, then use the control dial to adjust the temperature in accordance with the instructions (see below). Warming times will depend on the capacity and the starting temperature of the feed. The warming time of 4 minutes is based on heating a 150ml serving of milk from an ambient room temperature (20°C).
🌼 🌼 🌼

Whatsapp your orders now ☎️ +27659519533 🛒 Click link in bio or 🛒 here http://ow.ly/jUD050lWlMY 🌻🌻🌻 • • • • • • • • • • • •

#baby #babystore #parent #walker #exclusive #accessories #instock #stroller #limitedoffer #stock #bambanani #toddler #pretoddler #mom #dad #family #mybaby #child #present #babyshower #gift #freegift #courier #johannesburg #southafrica #rainbowbabyza

Harini last day #freegift #babywipes tau. Yang best tentang baby wipes ni:
.
🌹Takde sebarang bahan kimia berbahaya 🌹Baby Friendly Fragrance 🌹Lembut selembut bayu 🌹Boleh pakai as make up remover.
.
Bahan dia :
.
Demineralized Water, Glycerin, Aloe Vera, Polysorbate 20, Polyhexamethylene Guanidine, Hydrochloride, Fragrance.
.
Harga sebenar, RM14 tau. Tapi untuk last day ni FREE je, dengan belian mana-mana balm 2 unit. 😄
.
600g seunit dan ada 80 helai boleh guna dekat 2 bulan. Bukan gift biashe biashe ni 😉
.
DM atau whatsapp 018 5814510 segera sebelum stok baby wipes habis!

scroll ke kiri untuk lihat kandungan dan kegunaan balm.

Harini last day #freegift #babywipes tau. Yang best tentang baby wipes ni:
.
🌹Takde sebarang bahan kimia berbahaya 🌹Baby Friendly Fragrance 🌹Lembut selembut bayu 🌹Boleh pakai as make up remover.
.
Bahan dia :
.
Demineralized Water, Glycerin, Aloe Vera, Polysorbate 20, Polyhexamethylene Guanidine, Hydrochloride, Fragrance.
.
Harga sebenar, RM14 tau. Tapi untuk last day ni FREE je, dengan belian mana-mana balm 2 unit. 😄
.
600g seunit dan ada 80 helai boleh guna dekat 2 bulan. Bukan gift biashe biashe ni 😉
.
DM atau whatsapp 018 5814510 segera sebelum stok baby wipes habis!

scroll ke kiri untuk lihat kandungan dan kegunaan balm.

Harini last day #freegift #babywipes tau. Yang best tentang baby wipes ni:
.
🌹Takde sebarang bahan kimia berbahaya 🌹Baby Friendly Fragrance 🌹Lembut selembut bayu 🌹Boleh pakai as make up remover.
.
Bahan dia :
.
Demineralized Water, Glycerin, Aloe Vera, Polysorbate 20, Polyhexamethylene Guanidine, Hydrochloride, Fragrance.
.
Harga sebenar, RM14 tau. Tapi untuk last day ni FREE je, dengan belian mana-mana balm 2 unit. 😄
.
600g seunit dan ada 80 helai boleh guna dekat 2 bulan. Bukan gift biashe biashe ni 😉
.
DM atau whatsapp 018 5814510 segera sebelum stok baby wipes habis!

scroll ke kiri untuk lihat kandungan dan kegunaan balm/sleep pillow mist

Harini last day #freegift #babywipes tau. Yang best tentang baby wipes ni:
.
🌹Takde sebarang bahan kimia berbahaya 🌹Baby Friendly Fragrance 🌹Lembut selembut bayu 🌹Boleh pakai as make up remover.
.
Bahan dia :
.
Demineralized Water, Glycerin, Aloe Vera, Polysorbate 20, Polyhexamethylene Guanidine, Hydrochloride, Fragrance.
.
Harga sebenar, RM14 tau. Tapi untuk last day ni FREE je, dengan belian mana-mana balm 2 unit. 😄
.
600g seunit dan ada 80 helai boleh guna dekat 2 bulan. Bukan gift biashe biashe ni 😉
.
DM atau whatsapp 018 5814510 segera sebelum stok baby wipes habis!

scroll ke kiri untuk lihat kandungan dan kegunaan balm/sleep pillow mist

Ramai client Bha suka sangat dengan Foundation Mary Kay tau!! Yang muda muda pun suka dan jatuh cinta dengan foundation ini! Sebab apa 😘?? Sebab Foundation ni sangat ringan uolls! Muka ni tak rasa apply apa apa pun tapi effect still cantik, cela pun boleh cover! Kecil kecil cili padi walaupun kecil tahan penggunaan lebih 7 bulan. Jimat tak?? Sangat jimat uolls!! 😘
. "Bha Skin kita jenis oily lah."
.
Agaknya ada tak foundation yang tak buat skin kita lagi oily?? Mestilah ada syg! Bha akan suggest uolls guna matte wear liquid foundation. Kalau kering pulak? Kalau kering awak guna luminous, luminous akan lembapkan skin awk! 😘
.
Wajib ada dalam handbag anda semua kalau nak nampak awet muda dan glowing!! 😘
.
I Love This Collection So Much!! 💋💋
.
💕 TimeWise Liquid Foundation Mary Kay 💕
.
Sambil sambil cover cela tu boleh lah awet muda sekali. Alahai bestnya Mary Kay kan? Sentiasa nak bagi yang terbaik utk skin kita.💋
Kelebihan LIQUID FOUNDATION MARY KAY
.
💋 Tekstur yang sangat ringan, halus dan memberi kesan sempurna pada wajah
.
💋 berupaya menutupi garis garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan pada wajah.
.
💋 penggunaan foundation mampu membuatkan kulit muka kelihatan gebu, lembut dan berseri seri sepanjang hari.
.
Keistimewaan TimeWise Liquid Foundation Mary Kay ni ialah dirumus dengan campuran peptida kolagen-bangunan untuk membantu kulit mengekalkan keremajaan dan mengandungi vitamin E yang meneutralkan semula kerosakan yang disebabkan oleh persekitaran yang menyebabkan penuaan lebih cepat.

Free Postage ♥️ free Gift 0137955578 promo tak lama ni yu..
#marykayjohor #marykaymurah #marykayjb #marykaykulai #marykaybatupahat #marykay #marykaypontian #marykaymuar #marykaybandarputra #marykaytamanputri #ariani #minaz #teachersday #bajukurungmurah #pia #tv3 #bajuraya2019  #marykaymelaka #marykaykedah #flawlesskin #freegift #bedakmineral #jerawat #skinfood #skinanalyzer #jeniskulit #skintype

Ramai client Bha suka sangat dengan Foundation Mary Kay tau!! Yang muda muda pun suka dan jatuh cinta dengan foundation ini! Sebab apa 😘?? Sebab Foundation ni sangat ringan uolls! Muka ni tak rasa apply apa apa pun tapi effect still cantik, cela pun boleh cover! Kecil kecil cili padi walaupun kecil tahan penggunaan lebih 7 bulan. Jimat tak?? Sangat jimat uolls!! 😘
. "Bha Skin kita jenis oily lah."
.
Agaknya ada tak foundation yang tak buat skin kita lagi oily?? Mestilah ada syg! Bha akan suggest uolls guna matte wear liquid foundation. Kalau kering pulak? Kalau kering awak guna luminous, luminous akan lembapkan skin awk! 😘
.
Wajib ada dalam handbag anda semua kalau nak nampak awet muda dan glowing!! 😘
.
I Love This Collection So Much!! 💋💋
.
💕 TimeWise Liquid Foundation Mary Kay 💕
.
Sambil sambil cover cela tu boleh lah awet muda sekali. Alahai bestnya Mary Kay kan? Sentiasa nak bagi yang terbaik utk skin kita.💋
Kelebihan LIQUID FOUNDATION MARY KAY
.
💋 Tekstur yang sangat ringan, halus dan memberi kesan sempurna pada wajah
.
💋 berupaya menutupi garis garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan pada wajah.
.
💋 penggunaan foundation mampu membuatkan kulit muka kelihatan gebu, lembut dan berseri seri sepanjang hari.
.
Keistimewaan TimeWise Liquid Foundation Mary Kay ni ialah dirumus dengan campuran peptida kolagen-bangunan untuk membantu kulit mengekalkan keremajaan dan mengandungi vitamin E yang meneutralkan semula kerosakan yang disebabkan oleh persekitaran yang menyebabkan penuaan lebih cepat.

Free Postage ♥️ free Gift 0137955578 promo tak lama ni yu..
#marykayjohor #marykaymurah #marykayjb #marykaykulai #marykaybatupahat #marykay #marykaypontian #marykaymuar #marykaybandarputra #marykaytamanputri #ariani #minaz #teachersday #bajukurungmurah #pia #tv3 #bajuraya2019 #marykaymelaka #marykaykedah #flawlesskin #freegift #bedakmineral #jerawat #skinfood #skinanalyzer #jeniskulit #skintype

PROMOSI 3 HARI SAHAJA.
.
Untuk semua yang masih ternanti-nanti atau terfikir-fikir perlu ke beli #PremiumStarterKit #YoungLiving , inilah masanya.
.
Diskaun 10%, dari harga RM750 sudah jadi RM675 (90pv).
.
Add on purchase 10pv, terus dapat #freepostage & #freegift dari hakak.
.
“Berguna ke benda alah ni mie?”
.
Cerita panjang sini kang lenguh nak scroll sebab kegunaannya memang boleh buat buku kekdahnya.
.
Maka apa kata terus sahaja message http://hakakoiler.wasap.my/ kita borak sana saja. (Click link di bio)
.
Jangan terlepas peluang ini, lama nak tunggu tu!
.
#hakakoiler 
#ylmy
#ramadan2019

PROMOSI 3 HARI SAHAJA.
.
Untuk semua yang masih ternanti-nanti atau terfikir-fikir perlu ke beli #PremiumStarterKit #YoungLiving , inilah masanya.
.
Diskaun 10%, dari harga RM750 sudah jadi RM675 (90pv).
.
Add on purchase 10pv, terus dapat #freepostage & #freegift dari hakak.
.
“Berguna ke benda alah ni mie?”
.
Cerita panjang sini kang lenguh nak scroll sebab kegunaannya memang boleh buat buku kekdahnya.
.
Maka apa kata terus sahaja message http://hakakoiler.wasap.my/ kita borak sana saja. (Click link di bio)
.
Jangan terlepas peluang ini, lama nak tunggu tu!
.
#hakakoiler
#ylmy
#ramadan2019

SHAWL EGYPTIAN
SHAWL JIMAT MASA
SHAWL INNER SKALI JAHIT

Shawl turban salah satu shawl paling berhantu. Sebab apa ? Sebab jimat masa sesangat.

Inner dah dijahit sesiap, siap matching dengan shawl lagi. Lepas nie anak tudung xhilang dah kalau pakai shawl nie.

shawl Nie guaranteed tidak sakit kepala

WHOLESALE / BORONG SAHAJA
MIN 10 HELAI ORDER

10 HELAI RM 120
20 HELAI RM 200

FREE POSTAGE / FREE SHIPPING MALAYSIA
FREE GIFT INCLUDE

#egyptianshawl
#shawlmalas
#shawlinner
#shawlinnermurah
#shawlegyptian
#freepostage
#freeshipping
#freegift
#trustedsellermalaysia
#everydaypostage
#fastdelivery
#fastpostage
#premiumquality
#kainpremium
#freeshippingshopee

SHAWL EGYPTIAN
SHAWL JIMAT MASA
SHAWL INNER SKALI JAHIT

Shawl turban salah satu shawl paling berhantu. Sebab apa ? Sebab jimat masa sesangat.

Inner dah dijahit sesiap, siap matching dengan shawl lagi. Lepas nie anak tudung xhilang dah kalau pakai shawl nie.

shawl Nie guaranteed tidak sakit kepala

WHOLESALE / BORONG SAHAJA
MIN 10 HELAI ORDER

10 HELAI RM 120
20 HELAI RM 200

FREE POSTAGE / FREE SHIPPING MALAYSIA
FREE GIFT INCLUDE

#egyptianshawl
#shawlmalas
#shawlinner
#shawlinnermurah
#shawlegyptian
#freepostage
#freeshipping
#freegift
#trustedsellermalaysia
#everydaypostage
#fastdelivery
#fastpostage
#premiumquality
#kainpremium
#freeshippingshopee

Harini last day #freegift #babywipes tau. Yang best tentang baby wipes ni:
.
🌹Takde sebarang bahan kimia berbahaya 🌹Baby Friendly Fragrance 🌹Lembut selembut bayu 🌹Boleh pakai as make up remover.
.
Bahan dia :
.
Demineralized Water, Glycerin, Aloe Vera, Polysorbate 20, Polyhexamethylene Guanidine, Hydrochloride, Fragrance.
.
Harga sebenar, RM14 tau. Tapi untuk last day ni FREE je, dengan belian mana-mana balm 2 unit. 😄
.
600g seunit dan ada 80 helai boleh guna dekat 2 bulan. Bukan gift biashe biashe ni 😉
.
DM atau whatsapp 018 5814510 segera sebelum stok baby wipes habis!

#scroll ke kiri untuk lihat kandungan dan kegunaan balm dan sleep pillow mist

Harini last day #freegift #babywipes tau. Yang best tentang baby wipes ni:
.
🌹Takde sebarang bahan kimia berbahaya 🌹Baby Friendly Fragrance 🌹Lembut selembut bayu 🌹Boleh pakai as make up remover.
.
Bahan dia :
.
Demineralized Water, Glycerin, Aloe Vera, Polysorbate 20, Polyhexamethylene Guanidine, Hydrochloride, Fragrance.
.
Harga sebenar, RM14 tau. Tapi untuk last day ni FREE je, dengan belian mana-mana balm 2 unit. 😄
.
600g seunit dan ada 80 helai boleh guna dekat 2 bulan. Bukan gift biashe biashe ni 😉
.
DM atau whatsapp 018 5814510 segera sebelum stok baby wipes habis!

#scroll ke kiri untuk lihat kandungan dan kegunaan balm dan sleep pillow mist

Assalamualaikum wbt.

Bermula hari ini harga PSK boleh diperolehi dengan harga RM 675 (tidak termasuk pos) selama *3 Hari SAHAJA‼️*
_*HARGA BUKAN PROMO RM 750 tidak termasuk pos*
. 
Jarang-jarang ya.. Young Living ni nak buat Promo PSK terlajak murah ni! .

Hai untunglah sapa yang grab!!
Boleh bawa balik Raya! 
Boleh juga wangi2kan rumah sambut tetamu di hari raya nanti. .
Young Living Essential oil ni bukan sekadar wangi saja tau, 
Setiap satu EO ni ada fungsi tersendiri. 
Yelah dari tumbuh2an kan. 
Tok nenek kita dlu pun byk gunakan tumbuh2an pokok2 herba sebagai alternatif utk rawatan 
dahla Organik
100% asli dan ianya teraputik gred. .
Ok2 nak cerita part best lagi..saya akan bagi *Free Gift bernilai hampir RM100* bagi pembelian PSK pada tarikh tersebut iaitu:

1) FREE EO 👛POUCH
2) *FREE Diffuser Bag (untuk 5 org terawal shj😉)
3) FREE 🚗clip diffuser (boleh guna dlm kereta utk balik kg nanti!😍)
4) FREE 10ML PEVOO

Bertindak sekarang!
Kad Kredit diterima 😊
.

Hubungi sy sekarang jika anda ingin mengambil peluang ini. WhatsApp sekarang ya! 
Mazriza

Www.wasap.my/+60197296630 
Www.wasap.my/+60197296630 
Www.wasap.my/+60197296630 . . *Tawaran berakhir pada 24 Mei jam 11.00 malam!

Terima kasih❤🌹

Assalamualaikum wbt.

Bermula hari ini harga PSK boleh diperolehi dengan harga RM 675 (tidak termasuk pos) selama *3 Hari SAHAJA‼️*
_*HARGA BUKAN PROMO RM 750 tidak termasuk pos*
.
Jarang-jarang ya.. Young Living ni nak buat Promo PSK terlajak murah ni! .

Hai untunglah sapa yang grab!!
Boleh bawa balik Raya!
Boleh juga wangi2kan rumah sambut tetamu di hari raya nanti. .
Young Living Essential oil ni bukan sekadar wangi saja tau,
Setiap satu EO ni ada fungsi tersendiri.
Yelah dari tumbuh2an kan.
Tok nenek kita dlu pun byk gunakan tumbuh2an pokok2 herba sebagai alternatif utk rawatan
dahla Organik
100% asli dan ianya teraputik gred. .
Ok2 nak cerita part best lagi..saya akan bagi *Free Gift bernilai hampir RM100* bagi pembelian PSK pada tarikh tersebut iaitu:

1) FREE EO 👛POUCH
2) *FREE Diffuser Bag (untuk 5 org terawal shj😉)
3) FREE 🚗clip diffuser (boleh guna dlm kereta utk balik kg nanti!😍)
4) FREE 10ML PEVOO

Bertindak sekarang!
Kad Kredit diterima 😊
.

Hubungi sy sekarang jika anda ingin mengambil peluang ini. WhatsApp sekarang ya!
Mazriza

Www.wasap.my/+60197296630
Www.wasap.my/+60197296630
Www.wasap.my/+60197296630 . . *Tawaran berakhir pada 24 Mei jam 11.00 malam!

Terima kasih❤🌹

Set makeup raya ♥️
.
Promo masih ada selagi stock pun ada lg.
.
Nk dapatkan sebelum raya, kena order sebelum 24hb. Masih ada lg ni. Meh cepat2 🤗
.
Nk cantik di hari raya, nk free postage, nk sampul duit raya exclusive, meh order dgn Amal cepat k👌
.

With ❤️,
Amal-0168867454,
Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾,
📱http://amalaqilah.wasap.my
.
#beautyConsultantmarykay #makeupmarykay #makeupraya #makeupbest #raya2019 #freegift #foundation #concealer #kulitkering #marykay #kulitberminyak #promomarykay #marykaysarawak #marykaysepangor #sayapakaisayajual

Set makeup raya ♥️
.
Promo masih ada selagi stock pun ada lg.
.
Nk dapatkan sebelum raya, kena order sebelum 24hb. Masih ada lg ni. Meh cepat2 🤗
.
Nk cantik di hari raya, nk free postage, nk sampul duit raya exclusive, meh order dgn Amal cepat k👌
.

With ❤️,
Amal-0168867454,
Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾,
📱http://amalaqilah.wasap.my
.
#beautyConsultantmarykay #makeupmarykay #makeupraya #makeupbest #raya2019 #freegift #foundation #concealer #kulitkering #marykay #kulitberminyak #promomarykay #marykaysarawak #marykaysepangor #sayapakaisayajual

Harini last day #freegift #babywipes tau. Yang best tentang baby wipes ni:
.
🌹Takde sebarang bahan kimia berbahaya 🌹Baby Friendly Fragrance 🌹Lembut selembut bayu 🌹Boleh pakai as make up remover.
.
Bahan dia :
.
Demineralized Water, Glycerin, Aloe Vera, Polysorbate 20, Polyhexamethylene Guanidine, Hydrochloride, Fragrance.
.
Harga sebenar, RM14 tau. Tapi untuk last day ni FREE je, dengan belian mana-mana balm 2 unit. 😄
.
600g seunit dan ada 80 helai boleh guna dekat 2 bulan. Bukan gift biashe biashe ni 😉
.
DM atau whatsapp 018 5814510 segera sebelum stok baby wipes habis!

Harini last day #freegift #babywipes tau. Yang best tentang baby wipes ni:
.
🌹Takde sebarang bahan kimia berbahaya 🌹Baby Friendly Fragrance 🌹Lembut selembut bayu 🌹Boleh pakai as make up remover.
.
Bahan dia :
.
Demineralized Water, Glycerin, Aloe Vera, Polysorbate 20, Polyhexamethylene Guanidine, Hydrochloride, Fragrance.
.
Harga sebenar, RM14 tau. Tapi untuk last day ni FREE je, dengan belian mana-mana balm 2 unit. 😄
.
600g seunit dan ada 80 helai boleh guna dekat 2 bulan. Bukan gift biashe biashe ni 😉
.
DM atau whatsapp 018 5814510 segera sebelum stok baby wipes habis!

Harini last day #freegift #babywipes tau. Yang best tentang baby wipes ni:
.
🌹Takde sebarang bahan kimia berbahaya 🌹Baby Friendly Fragrance 🌹Lembut selembut bayu 🌹Boleh pakai as make up remover.
.
Bahan dia :
.
Demineralized Water, Glycerin, Aloe Vera, Polysorbate 20, Polyhexamethylene Guanidine, Hydrochloride, Fragrance.
.
Harga sebenar, RM14 tau. Tapi untuk last day ni FREE je, dengan belian mana-mana balm 2 unit. 😄
.
600g seunit dan ada 80 helai boleh guna dekat 2 bulan. Bukan gift biashe biashe ni 😉
.
DM atau whatsapp 018 5814510 segera sebelum stok baby wipes habis!

scroll ke kiri untuk lihat kandungan dan kegunaan balm.

Harini last day #freegift #babywipes tau. Yang best tentang baby wipes ni:
.
🌹Takde sebarang bahan kimia berbahaya 🌹Baby Friendly Fragrance 🌹Lembut selembut bayu 🌹Boleh pakai as make up remover.
.
Bahan dia :
.
Demineralized Water, Glycerin, Aloe Vera, Polysorbate 20, Polyhexamethylene Guanidine, Hydrochloride, Fragrance.
.
Harga sebenar, RM14 tau. Tapi untuk last day ni FREE je, dengan belian mana-mana balm 2 unit. 😄
.
600g seunit dan ada 80 helai boleh guna dekat 2 bulan. Bukan gift biashe biashe ni 😉
.
DM atau whatsapp 018 5814510 segera sebelum stok baby wipes habis!

scroll ke kiri untuk lihat kandungan dan kegunaan balm.

Harini last day #freegift #babywipes tau. Yang best tentang baby wipes ni:
.
🌹Takde sebarang bahan kimia berbahaya 🌹Baby Friendly Fragrance 🌹Lembut selembut bayu 🌹Boleh pakai as make up remover.
.
Bahan dia :
.
Demineralized Water, Glycerin, Aloe Vera, Polysorbate 20, Polyhexamethylene Guanidine, Hydrochloride, Fragrance.
.
Harga sebenar, RM14 tau. Tapi untuk last day ni FREE je, dengan belian mana-mana balm 2 unit. 😄
.
600g seunit dan ada 80 helai boleh guna dekat 2 bulan. Bukan gift biashe biashe ni 😉
.
DM atau whatsapp 018 5814510 segera sebelum stok baby wipes habis!

Harini last day #freegift #babywipes tau. Yang best tentang baby wipes ni:
.
🌹Takde sebarang bahan kimia berbahaya 🌹Baby Friendly Fragrance 🌹Lembut selembut bayu 🌹Boleh pakai as make up remover.
.
Bahan dia :
.
Demineralized Water, Glycerin, Aloe Vera, Polysorbate 20, Polyhexamethylene Guanidine, Hydrochloride, Fragrance.
.
Harga sebenar, RM14 tau. Tapi untuk last day ni FREE je, dengan belian mana-mana balm 2 unit. 😄
.
600g seunit dan ada 80 helai boleh guna dekat 2 bulan. Bukan gift biashe biashe ni 😉
.
DM atau whatsapp 018 5814510 segera sebelum stok baby wipes habis!

💰4️⃣1️⃣1️⃣5️⃣
.
.
LOUIS VUITTON Giant monogram reverse keepall 50 BANDOULIERE —————————————————
.
.
▪️BRAND NEW ▪️comes with Dustbag, lock keys, tags, strap, luggage tag and copy of redacted gift receipt .
▪️SALE IS FINAL
.
❌NO TRADE❌
.
.
.
#chanel #louisvuitton #mulberry #gucci #celine #followforfollowback #hermes #ysl #yvessaintlaurent #davidyurman #luxury #luxurylifestyle #fashion #love #likeforlikes #consignment #soworthit #saturday #handbags #addiction #closet #goals #passion #freegift #canada #runway #travel #women #shop

💰4️⃣1️⃣1️⃣5️⃣
.
.
LOUIS VUITTON Giant monogram reverse keepall 50 BANDOULIERE —————————————————
.
.
▪️BRAND NEW ▪️comes with Dustbag, lock keys, tags, strap, luggage tag and copy of redacted gift receipt .
▪️SALE IS FINAL
.
❌NO TRADE❌
.
.
.
#chanel #louisvuitton #mulberry #gucci #celine #followforfollowback #hermes #ysl #yvessaintlaurent #davidyurman #luxury #luxurylifestyle #fashion #love #likeforlikes #consignment #soworthit #saturday #handbags #addiction #closet #goals #passion #freegift #canada #runway #travel #women #shop

SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA U OLS!
.
Berbuka nanti jangan makan berlebihan ye. Nak pakai kebaya raya ni kan? Taknak lemak berlebihan masa raya nanti kan?  Taknak lemak terjojol time duduk masa makan di rumah orang?
.
Sokay, QUINNS ade utk bantu u ols tangani masalah ni. So no more buncit n lemak terjojol sana sini! Malu tau 🤪
.
.
#ladyqissquad #quinnv #quinns #tipskurussihat #1stinmalaysia #gym #tipskurus #quinnsbyamyera #fatburner #dropshipwanted #codselangor #codshahalam #shahalam #codsubang #agentwanted #jomkurus #tipscantik #beautiful #bodygoals #sexybody #promo #freegift #quinnsselangor #rewardgold #rewardcash #quinnskl #quinnsbandarsaujanaputra #quinnsputraheight #quinnsshahalam

SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA U OLS!
.
Berbuka nanti jangan makan berlebihan ye. Nak pakai kebaya raya ni kan? Taknak lemak berlebihan masa raya nanti kan? Taknak lemak terjojol time duduk masa makan di rumah orang?
.
Sokay, QUINNS ade utk bantu u ols tangani masalah ni. So no more buncit n lemak terjojol sana sini! Malu tau 🤪
.
.
#ladyqissquad #quinnv #quinns #tipskurussihat #1stinmalaysia #gym #tipskurus #quinnsbyamyera #fatburner #dropshipwanted #codselangor #codshahalam #shahalam #codsubang #agentwanted #jomkurus #tipscantik #beautiful #bodygoals #sexybody #promo #freegift #quinnsselangor #rewardgold #rewardcash #quinnskl #quinnsbandarsaujanaputra #quinnsputraheight #quinnsshahalam

SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA U OLS!
.
Berbuka nanti jangan makan berlebihan ye. Nak pakai kebaya raya ni kan? Taknak lemak berlebihan masa raya nanti kan?  Taknak lemak terjojol time duduk masa makan di rumah orang?
.
Sokay, QUINNS ade utk bantu u ols tangani masalah ni. So no more buncit n lemak terjojol sana sini! Malu tau 🤪
.
.
#ladyqissquad #quinnv #quinns #tipskurussihat #1stinmalaysia #gym #tipskurus #quinnsbyamyera #fatburner #dropshipwanted #codselangor #codshahalam #shahalam #codsubang #agentwanted #jomkurus #tipscantik #beautiful #bodygoals #sexybody #promo #freegift #quinnsselangor #rewardgold #rewardcash #quinnskl #quinnsbandarsaujanaputra #quinnsputraheight #quinnsshahalam

SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA U OLS!
.
Berbuka nanti jangan makan berlebihan ye. Nak pakai kebaya raya ni kan? Taknak lemak berlebihan masa raya nanti kan? Taknak lemak terjojol time duduk masa makan di rumah orang?
.
Sokay, QUINNS ade utk bantu u ols tangani masalah ni. So no more buncit n lemak terjojol sana sini! Malu tau 🤪
.
.
#ladyqissquad #quinnv #quinns #tipskurussihat #1stinmalaysia #gym #tipskurus #quinnsbyamyera #fatburner #dropshipwanted #codselangor #codshahalam #shahalam #codsubang #agentwanted #jomkurus #tipscantik #beautiful #bodygoals #sexybody #promo #freegift #quinnsselangor #rewardgold #rewardcash #quinnskl #quinnsbandarsaujanaputra #quinnsputraheight #quinnsshahalam

11 KELEBIHAN PEMANGGANG AJAIB YANG PATUT ADA PADA SETIAP RUMAH!

1.Serbaguna dengan boleh memasak, menumis, memanggang, merebus dan menggoreng.

2.Ringan dan mudah dikendalikan.

3.Menggunakan 2 lapisan non-stick di kedua-dua permukaan bahagian dalam supaya makanan tidak mudah hangus atau melekat.

4.Tangkai berpenutup magnet supaya ketat, rapat dan kedap.

5.Rekabentuk ketahanan kekal dan lingkaran getah disekeliling pemanggang dapat membantu mengekalkan aroma dan citarasa semulajadi makanan yang dimasak.

6.Mudah dicuci bersih dengan hanya gunakan span lembut &sedikit cair pencuci

7.Mempunyai lubang wap serta takungan/saluran air dan minyak supaya tidak melimpah keluar.

8.Menjimatkan masa memasak anda.

9.Mengelakkan pencemaran uadara disebabkan kurang asap daripada aktiviti memanggang dengan pemanggang ajaib.

10.Selamat dan baik untuk kesihatan kerana kurangnya penggunaan minyak dalam masakan.

11.Mudah untuk dibawa kemana-mana disebabkan didatangkan dengan kotak dan ringan untuk dibawa kemana-mana seperti berkelah, berkhemah dan berbeku diluar.

#berjayaglass #resepibonda #kongsikongsiresepi #tupperware #murahmurahjer #jualanakhirtahun #salesmurah #kipmart #bachang #malaysia #peralatandapur #jualanmurah #potonganharga #resepituruntemurun #pemanggangajaib #pemanggangajaibmurahmalaysia #pemanggangmurah #pemanggangsboriginal #pemanggang28cm #freegift #freepostage #pemanggangfreepostage #pemanggangpelbagaiguna

11 KELEBIHAN PEMANGGANG AJAIB YANG PATUT ADA PADA SETIAP RUMAH!

1.Serbaguna dengan boleh memasak, menumis, memanggang, merebus dan menggoreng.

2.Ringan dan mudah dikendalikan.

3.Menggunakan 2 lapisan non-stick di kedua-dua permukaan bahagian dalam supaya makanan tidak mudah hangus atau melekat.

4.Tangkai berpenutup magnet supaya ketat, rapat dan kedap.

5.Rekabentuk ketahanan kekal dan lingkaran getah disekeliling pemanggang dapat membantu mengekalkan aroma dan citarasa semulajadi makanan yang dimasak.

6.Mudah dicuci bersih dengan hanya gunakan span lembut &sedikit cair pencuci

7.Mempunyai lubang wap serta takungan/saluran air dan minyak supaya tidak melimpah keluar.

8.Menjimatkan masa memasak anda.

9.Mengelakkan pencemaran uadara disebabkan kurang asap daripada aktiviti memanggang dengan pemanggang ajaib.

10.Selamat dan baik untuk kesihatan kerana kurangnya penggunaan minyak dalam masakan.

11.Mudah untuk dibawa kemana-mana disebabkan didatangkan dengan kotak dan ringan untuk dibawa kemana-mana seperti berkelah, berkhemah dan berbeku diluar.

#berjayaglass #resepibonda #kongsikongsiresepi #tupperware #murahmurahjer #jualanakhirtahun #salesmurah #kipmart #bachang #malaysia #peralatandapur #jualanmurah #potonganharga #resepituruntemurun #pemanggangajaib #pemanggangajaibmurahmalaysia #pemanggangmurah #pemanggangsboriginal #pemanggang28cm #freegift #freepostage #pemanggangfreepostage #pemanggangpelbagaiguna

Even after a year off testing on any weather possible our Biothane Dog Collars & Leashes look like new. Durable, Weather resistant, waterproof, stink proof, easy clean = no problem. Check us out at www.uneekedog.com 
FREE Gift with every purchase.
#uneekedog #dog #dogs #dogcollar #dogcollars #freegift #collar #leash #dogleashes #followtrain #followus #follow #followforfollowback #follow4followback #like #share #comment #love #waterproof #unique

Even after a year off testing on any weather possible our Biothane Dog Collars & Leashes look like new. Durable, Weather resistant, waterproof, stink proof, easy clean = no problem. Check us out at www.uneekedog.com
FREE Gift with every purchase.
#uneekedog #dog #dogs #dogcollar #dogcollars #freegift #collar #leash #dogleashes #followtrain #followus #follow #followforfollowback #follow4followback #like #share #comment #love #waterproof #unique

Harini last day #freegift #babywipes tau. Yang best tentang baby wipes ni:
.
🌹Takde sebarang bahan kimia berbahaya 🌹Baby Friendly Fragrance 🌹Lembut selembut bayu 🌹Boleh pakai as make up remover.
.
Bahan dia :
.
Demineralized Water, Glycerin, Aloe Vera, Polysorbate 20, Polyhexamethylene Guanidine, Hydrochloride, Fragrance.
.
Harga sebenar, RM14 tau. Tapi untuk last day ni FREE je, dengan belian mana-mana balm 2 unit. 😄
.
600g seunit dan ada 80 helai boleh guna dekat 2 bulan. Bukan gift biashe biashe ni 😉
.
DM atau whatsapp 018 5814510 segera sebelum stok baby wipes habis!

scroll ke kiri untuk lihat kandungan dan kegunaan balm.

Harini last day #freegift #babywipes tau. Yang best tentang baby wipes ni:
.
🌹Takde sebarang bahan kimia berbahaya 🌹Baby Friendly Fragrance 🌹Lembut selembut bayu 🌹Boleh pakai as make up remover.
.
Bahan dia :
.
Demineralized Water, Glycerin, Aloe Vera, Polysorbate 20, Polyhexamethylene Guanidine, Hydrochloride, Fragrance.
.
Harga sebenar, RM14 tau. Tapi untuk last day ni FREE je, dengan belian mana-mana balm 2 unit. 😄
.
600g seunit dan ada 80 helai boleh guna dekat 2 bulan. Bukan gift biashe biashe ni 😉
.
DM atau whatsapp 018 5814510 segera sebelum stok baby wipes habis!

scroll ke kiri untuk lihat kandungan dan kegunaan balm.