#gizalbania photos & videos

107 Posts

Altogether with two representatives of Social Service department in Kukes Municipality conducted meetings with community member and local public service providers sharing and raising information on social services. #thisisgrassroots 
#CommunityEducation
#informationispower #gizalbania #gizsupport #partnereperfemijet

Altogether with two representatives of Social Service department in Kukes Municipality conducted meetings with community member and local public service providers sharing and raising information on social services. #thisisgrassroots
#CommunityEducation
#informationispower #gizalbania #gizsupport #partnereperfemijet

Advertisements

Throwback 2017-From Yoga in nature to the adventurous Jeep Safari, the 2017 Festival pushed the limits of an outdoors experience. 
#tradition #mysterioussouth #giz #albania #travel #tourism #southalbania#outdoor #sports #adventure #sea #mountain #games #landscape #beach #gizalbania

Throwback 2017-From Yoga in nature to the adventurous Jeep Safari, the 2017 Festival pushed the limits of an outdoors experience.
#tradition #mysterioussouth #giz #albania #travel #tourism #southalbania #outdoor #sports #adventure #sea #mountain #games #landscape #beach #gizalbania

Throwback 2018-For all adventure lovers SOF '18 was an incredible one in a lifetime experience. Hiking or biking through the southern peaks and valleys never felt so good. 
#outdoor #sports #adventure #tradition #mysterioussouth #giz #albania #travel #tourism #southalbania #sea #mountain #games #landscape #beach #gizalbania

Throwback 2018-For all adventure lovers SOF '18 was an incredible one in a lifetime experience. Hiking or biking through the southern peaks and valleys never felt so good.
#outdoor #sports #adventure #tradition #mysterioussouth #giz #albania #travel #tourism #southalbania #sea #mountain #games #landscape #beach #gizalbania

Advertisements

"BE për Inovacionin" është projekti më i ri i prezantuar nga BE-ja, Ambasada Gjermane dhe Ambasada Suedeze. Projekti prej 7.5 milionë Eurosh, i cili ka përfituar një investim prej 6.6 milionë Eurosh nga #BE, do të zbatohet nga #GIZ dhe #Sida dhe synon të forcojë ekosistemin e inovacionit në #Shqipëri, të krijojë një mjedis që tërheq dhe ushqen talentet, si dhe të mbështesë një numër të konsiderueshëm të #sipërmarrjeve të reja shqiptare për t'u bërë të suksesshme.
Gjatë fjalës së tij të hapjes, Ambasadori i BE-së Luigi Soreca vuri në dukje: "#Inkurajimi i shpirtit të inovacionit te të rinjtë nuk është t'u thuash atyre se çfarë duhet të bëjnë. Ka të bëjë me fuqizimin e tyre për të bërë atë që ata duan të bëjnë. Detyra jonë është të ndërtojmë ura mes #novatorëve dhe #institucioneve, duke tërhequr #talente dhe duke i mbështetur ato. Edhe kur ata dështojnë". Lexoni fjalimin e plotë të Ambasadorit Soreca nëpërmjet link-ut në profil. ⬆️
.
.
.
“EU for Innovation” is the newest project launched by #EU, the #German and #Swedish Embassy. The 7.5 million Euro project, which benefited from a 6.6 million Euro contribution from the EU, will be implemented by GIZ Albania and Sida - Styrelsen för Internationellt Utvecklingssamarbete. It aims to strengthen the #innovation ecosystem in #Albania, create an environment that attracts and nurtures talents and support a significant number of Albanian #startups in becoming successful.
During his opening speech, EU Ambassador Luigi Soreca noted: “#Encouraging the spirit of #innovation in a young person is not about telling them what to do. It is about #empowering them to do what they love. Our duty is to build bridges between #innovators and the #institutions, by attracting talents and supporting them. Also when they fail." Read here the full speech of EU Ambassador Soreca through the link in profile ⬆️ #EUforInnovation #EUforAlbania 🇪🇺🇦🇱 #GIZalbania #SidaSverige

"BE për Inovacionin" është projekti më i ri i prezantuar nga BE-ja, Ambasada Gjermane dhe Ambasada Suedeze. Projekti prej 7.5 milionë Eurosh, i cili ka përfituar një investim prej 6.6 milionë Eurosh nga #BE , do të zbatohet nga #GIZ dhe #Sida dhe synon të forcojë ekosistemin e inovacionit në #Shqipëri , të krijojë një mjedis që tërheq dhe ushqen talentet, si dhe të mbështesë një numër të konsiderueshëm të #sipërmarrjeve të reja shqiptare për t'u bërë të suksesshme.
Gjatë fjalës së tij të hapjes, Ambasadori i BE-së Luigi Soreca vuri në dukje: " #Inkurajimi i shpirtit të inovacionit te të rinjtë nuk është t'u thuash atyre se çfarë duhet të bëjnë. Ka të bëjë me fuqizimin e tyre për të bërë atë që ata duan të bëjnë. Detyra jonë është të ndërtojmë ura mes #novatorëve dhe #institucioneve , duke tërhequr #talente dhe duke i mbështetur ato. Edhe kur ata dështojnë". Lexoni fjalimin e plotë të Ambasadorit Soreca nëpërmjet link-ut në profil. ⬆️
.
.
.
“EU for Innovation” is the newest project launched by #EU , the #German and #Swedish Embassy. The 7.5 million Euro project, which benefited from a 6.6 million Euro contribution from the EU, will be implemented by GIZ Albania and Sida - Styrelsen för Internationellt Utvecklingssamarbete. It aims to strengthen the #innovation ecosystem in #Albania , create an environment that attracts and nurtures talents and support a significant number of Albanian #startups in becoming successful.
During his opening speech, EU Ambassador Luigi Soreca noted: “ #Encouraging the spirit of #innovation in a young person is not about telling them what to do. It is about #empowering them to do what they love. Our duty is to build bridges between #innovators and the #institutions , by attracting talents and supporting them. Also when they fail." Read here the full speech of EU Ambassador Soreca through the link in profile ⬆️ #EUforInnovation #EUforAlbania 🇪🇺🇦🇱 #GIZalbania #SidaSverige

An important part of SOF will be the Albanian typical products from the Southern Albania. With the support of GIZ Albania, a wide group of producers, different organizations and respective municipalities have joined efforts in improving marketing of local typical products, emphasizing the importance of products authenticity, which among others resulted in establishing a common brand, representing tourism and agro-products. "South Albania" is a brand inviting us to go back to our roots and values with the goal to promote Southern Albania typical products. By visiting the exhibition space, participants will have the opportunity to taste and buy local products as well as meet different producers to learn more on the quality of the products and avail theirselves toward business opportunities. 
#albania #GIZ #gizalbania #southalbania #culture #tradition

An important part of SOF will be the Albanian typical products from the Southern Albania. With the support of GIZ Albania, a wide group of producers, different organizations and respective municipalities have joined efforts in improving marketing of local typical products, emphasizing the importance of products authenticity, which among others resulted in establishing a common brand, representing tourism and agro-products. "South Albania" is a brand inviting us to go back to our roots and values with the goal to promote Southern Albania typical products. By visiting the exhibition space, participants will have the opportunity to taste and buy local products as well as meet different producers to learn more on the quality of the products and avail theirselves toward business opportunities.
#albania #GIZ #gizalbania #southalbania #culture #tradition

A little bit of history. South Outdoor Festival 2018 was held in Vuno, Himare 27 - 29 April 
The second edition of SOF took place in the south-coastal village of Vuno, unique for its stylish architecture, urbanization, history and tradition. This second edition was fantastic for all the participants and it resulted a success too, up to 6.000 people visited the festival. 
#culture #festivalseason #tradition #visitalbania #sof2018 #southoutdoorfestival #gizalbania

A little bit of history. South Outdoor Festival 2018 was held in Vuno, Himare 27 - 29 April
The second edition of SOF took place in the south-coastal village of Vuno, unique for its stylish architecture, urbanization, history and tradition. This second edition was fantastic for all the participants and it resulted a success too, up to 6.000 people visited the festival.
#culture #festivalseason #tradition #visitalbania #sof2018 #southoutdoorfestival #gizalbania

Advertisements

A little bit of history. South Outdoor Festival 2017 was held in Pilur, Himare 29 April - 1 May 
It was the first festival of his kind in Albania. Although it was a very big and difficult undertaking as a new initiative, it resulted a success referring to the numbers and the sensation which was transmitted during the three days of the festivaI. 
Up to 3.000 people joined and visited the festival. 
#tourism #festival #albania #sof2017 #activities #southoutdoorfestival #gizalbania

A little bit of history. South Outdoor Festival 2017 was held in Pilur, Himare 29 April - 1 May
It was the first festival of his kind in Albania. Although it was a very big and difficult undertaking as a new initiative, it resulted a success referring to the numbers and the sensation which was transmitted during the three days of the festivaI.
Up to 3.000 people joined and visited the festival.
#tourism #festival #albania #sof2017 #activities #southoutdoorfestival #gizalbania

South Outdoor Festival - The festival of nature🌅 and adventure 🏄️ is back on April!
Stay tuned for the latest news here: 
https://festival.south.al for more!
_________________________
#adventure #travel #nature #festival #paragliding #scubadiving #jeep#sky #mountainbiking #mountains #sea #southoutdoorfestival#gizalbania #bashkiahimare #outdoor #albania #wateractivities #games#beach #hiking #art #vacation

South Outdoor Festival - The festival of nature🌅 and adventure 🏄️ is back on April!
Stay tuned for the latest news here:
https://festival.south.al for more!
_________________________
#adventure #travel #nature #festival #paragliding #scubadiving #jeep #sky #mountainbiking #mountains #sea #southoutdoorfestival #gizalbania #bashkiahimare #outdoor #albania #wateractivities #games #beach #hiking #art #vacation

Here we go online with the activities section! Explore what's new this year, book your perfect adventure and stay tuned for more surprises! 
Visit: https://festival.south.al for more!
 #adventure #travel #nature #festival #paragliding #scubadiving #jeep #explore #sky #mountainbiking #mountains #tradition #sea #southoutdoorfestival #gizalbania #bashkiahimare #outdoor #southalbania #albania #wateractivities #games #kidsactivities #beach #hiking #art #outdoors #vacation

Here we go online with the activities section! Explore what's new this year, book your perfect adventure and stay tuned for more surprises!
Visit: https://festival.south.al for more!
#adventure #travel #nature #festival #paragliding #scubadiving #jeep #explore #sky #mountainbiking #mountains #tradition #sea #southoutdoorfestival #gizalbania #bashkiahimare #outdoor #southalbania #albania #wateractivities #games #kidsactivities #beach #hiking #art #outdoors #vacation

Advertisements

Media lokale partnere ne percjelljen e informacionit mbi sherbimet sociale dhe komunitare per individet dhe komunitetet vulnerable
#qendrainformimitdheorientimitkukes #gizalbania 
#partnereperfemijet

Media lokale partnere ne percjelljen e informacionit mbi sherbimet sociale dhe komunitare per individet dhe komunitetet vulnerable
#qendrainformimitdheorientimitkukes #gizalbania
#partnereperfemijet

InfoPoint in Kukes held an information session with youth on Vocational Education enhancing employment opportunities; setting goals and creating aspirations to realise their potentials. 
#InfoPointKukes #gizalbania #youthsettinggoals #informedchoice

InfoPoint in Kukes held an information session with youth on Vocational Education enhancing employment opportunities; setting goals and creating aspirations to realise their potentials.
#InfoPointKukes #gizalbania #youthsettinggoals #informedchoice

Capacity Building Sessions with Multidisciplinary Team in Kukes toward improving access to services for vulnerable families
#multidisciplinaryteambuilding #outreach #meetingneedsandchanginglives #partnereperfemijet #mobileteam #gizalbania

Capacity Building Sessions with Multidisciplinary Team in Kukes toward improving access to services for vulnerable families
#multidisciplinaryteambuilding #outreach #meetingneedsandchanginglives #partnereperfemijet #mobileteam #gizalbania

Save the date and get the tickets for your adventure!!!
The third edition of #southoutdoorfestival will take place in #Borsh, from 26-th to 29-th of April 2019! 
Tickets will be avaiable from 1-st of February at www.festival.south.al ; remember to book in advance for your activities since the quantity is limited!
Photo credits: @nov_id_arberor 
#SOF2019
#Adventure
#festival
#southalbania
#travel
#tourism
#activities
#food
#tradition
#musicfestival
#gizalbania
#bashkiahimare 
#beach
#summer
#landscape

Save the date and get the tickets for your adventure!!!
The third edition of #southoutdoorfestival will take place in #Borsh , from 26-th to 29-th of April 2019!
Tickets will be avaiable from 1-st of February at www.festival.south.al ; remember to book in advance for your activities since the quantity is limited!
Photo credits: @nov_id_arberor
#SOF2019
#Adventure
#festival
#southalbania
#travel
#tourism
#activities
#food
#tradition
#musicfestival
#gizalbania
#bashkiahimare
#beach
#summer
#landscape

Se bashku per projektin me te ri ne Korce i cili starton ne muajin Janar #newproject#DRFPPkorce##sherbimikombetaripunesimitkorce##GizAlbania#Albpastrim

Se bashku per projektin me te ri ne Korce i cili starton ne muajin Janar #newproject #DRFPPkorce # #sherbimikombetaripunesimitkorce # #GizAlbania #Albpastrim

Einige schöne Momente von der Aquarellausstellung mit Skizzen aus der Kulturerbe-Werkstatt.
Organisator: Deutsche gesellschaft für internationale zusammenarbeit ( GIZ Albania)
.
.
.
#deutschegesellschaftfürinternationalezusammenarbeit #gizalbania #mysterioussouth #himara #vuno #qeparo #dhermi #lukove #culturalheritage #workshops #watercolorpainting #watercolorinlove #archistudent #archisketcher #archidaily #architecturestudent #watercolor_daily #shetch #artistsoninstagram #arte #arturbina #tirana #visittirana

Einige schöne Momente von der Aquarellausstellung mit Skizzen aus der Kulturerbe-Werkstatt.
Organisator: Deutsche gesellschaft für internationale zusammenarbeit ( GIZ Albania)
.
.
.
#deutschegesellschaftfürinternationalezusammenarbeit #gizalbania #mysterioussouth #himara #vuno #qeparo #dhermi #lukove #culturalheritage #workshops #watercolorpainting #watercolorinlove #archistudent #archisketcher #archidaily #architecturestudent #watercolor_daily #shetch #artistsoninstagram #arte #arturbina #tirana #visittirana

Advertisements

As most of you guessed...the venue for the 3-rd edition of South Outdoor Festival will be #BORSH! 
How do you find it?
Stay tuned for more surprises!
Photo credits: @armandhabazaj #southoutdoorfestival #sof2019 #GIZ #gizalbania #bashkiahimare #entertainment #outdoor #mysterioussouth #albania #tourism #southalbania #biking #kayak #diving #festivals #music #party #goodvibes #festivalseason #experience #adventure #mountains #nature #photography #hiking #influencer #celebrity
Kjo ishte nje fundjave e mbushur me Mandarina 🍊 Ketu mund te shikoni nje pjese te asaj qe kemi perjetur kete fundjave ne Festen e Mandarines ne Konispol.
________

This was a weekend full of Mandarins. 🍊 Here is a glimpse of what we experienced this weekend in Konispol on the Mandarin Fest.
Photocredits @armandhabazaj

#south #konispol #mandarinefest #GIZAlbania #mte #mzhr #mandarine #localproducts #mursi #themysterioussouth

Kjo ishte nje fundjave e mbushur me Mandarina 🍊 Ketu mund te shikoni nje pjese te asaj qe kemi perjetur kete fundjave ne Festen e Mandarines ne Konispol.
________

This was a weekend full of Mandarins. 🍊 Here is a glimpse of what we experienced this weekend in Konispol on the Mandarin Fest.
Photocredits @armandhabazaj

#south #konispol #mandarinefest #GIZAlbania #mte #mzhr #mandarine #localproducts #mursi #themysterioussouth

Kryetari i Këshillit të Qarkut Vlorë Z. Ervis Mocka mori pjesë në Festën e Mandarinës e cila u zhvillua në Mursi - Bashkia Konispol, me mbështetjen e GIZ Albania. Në festë merrte pjesë Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural Z.Niko Peleshi, Ministri i Turizmit dhe Mjedisit Z.Blendi Klosi, Prefekti i Qarkut Vlorë Z.Flamur Mamaj, Kryetari i Bashkisë Konispol Z.Shuaip Beqiri, organizata dhe biznese vendase. Tendat e shumta promovonin produktet lokale si manderinat, portokallet, limonat, mjaltin dhe kulinarinë e zonës. Gjatë festës u zhvillua dhe konkursi për vjeljen e manderinës . Fëmijët e shkollave i përshëndetën të ftuarit me një koncert me këngë dhe valle me kostumografinë e krahinës. Produktet lokale ishin të markuara nën logon e South –it – një markë e turizmit dhe produkteve lokale të qarkut Vlorë. Festa e mandarinws organizohet çdo vit, për të promovuar këtë frut , që është karakteristikë e kësaj zone. Prodhuesit i kushtojnë një vemendje të veçantë agrumeve , në përmirësimin e cilësisë, paketimin, përpunimin dhe shndërrimin në lider jo vetwm në rajon por dhe më gjerë duke eksportuar në tregjet europiane.

#FestaeMandarines #South #bashkiakonispol
#gizalbania #vloraregion #sustainabletourism

Kryetari i Këshillit të Qarkut Vlorë Z. Ervis Mocka mori pjesë në Festën e Mandarinës e cila u zhvillua në Mursi - Bashkia Konispol, me mbështetjen e GIZ Albania. Në festë merrte pjesë Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural Z.Niko Peleshi, Ministri i Turizmit dhe Mjedisit Z.Blendi Klosi, Prefekti i Qarkut Vlorë Z.Flamur Mamaj, Kryetari i Bashkisë Konispol Z.Shuaip Beqiri, organizata dhe biznese vendase. Tendat e shumta promovonin produktet lokale si manderinat, portokallet, limonat, mjaltin dhe kulinarinë e zonës. Gjatë festës u zhvillua dhe konkursi për vjeljen e manderinës . Fëmijët e shkollave i përshëndetën të ftuarit me një koncert me këngë dhe valle me kostumografinë e krahinës. Produktet lokale ishin të markuara nën logon e South –it – një markë e turizmit dhe produkteve lokale të qarkut Vlorë. Festa e mandarinws organizohet çdo vit, për të promovuar këtë frut , që është karakteristikë e kësaj zone. Prodhuesit i kushtojnë një vemendje të veçantë agrumeve , në përmirësimin e cilësisë, paketimin, përpunimin dhe shndërrimin në lider jo vetwm në rajon por dhe më gjerë duke eksportuar në tregjet europiane.

#FestaeMandarines #South #bashkiakonispol
#gizalbania #vloraregion #sustainabletourism

#follow #this #page --> @inatoskaphotography88
#sports in #albania 2 
8 #november 2018 ---> #GIZ organizoi në Albania, tek Resorti Tropikal workshopin me temë: Fuqizimi i vajzave dhe grave të reja nëpërmjet Sportit dhe Aktivitetit fizik". Qëllimi i këtij workshopi ishte Përfshirja sociale nëpërmjet sportit. 
Photo: @inatoskaphotography88
#whatsapp📲 : +335 69 69 47 734 
#sports #germancooperation #gizalbania #gizmacedonia #gizgermany #photography #tropikalresort #durres #albania #inatoskaphotography

#follow #this #page --> @inatoskaphotography88
#sports in #albania 2
8 #november 2018 ---> #GIZ organizoi në Albania, tek Resorti Tropikal workshopin me temë: Fuqizimi i vajzave dhe grave të reja nëpërmjet Sportit dhe Aktivitetit fizik". Qëllimi i këtij workshopi ishte Përfshirja sociale nëpërmjet sportit.
Photo: @inatoskaphotography88
#whatsapp 📲 : +335 69 69 47 734
#sports #germancooperation #gizalbania #gizmacedonia #gizgermany #photography #tropikalresort #durres #albania #inatoskaphotography

#pleasefollow
6 #november 2018
GIZ organizoi në #shqipëri , #durrës workshopin me temë: Fuqizimi i vajzave dhe grave të reja nëpërmjet Sportit dhe Aktivitetit fizik". Qëllimi i këtij workshopi ishte Përfshirja sociale nëpërmjet sportit. Photo: @inatoskaphotography88 
#whatsapp📲 : +335 69 69 47 734 
#sports #germancooperation #gizalbania #gizmacedonia #gizgermany
#photography #tropikalresort #durres #albania #inatoskaphotography 
@afrimiljazii @evisakostrica @idagurguri @palionzarka

#pleasefollow
6 #november 2018
GIZ organizoi në #shqipëri , #durrës workshopin me temë: Fuqizimi i vajzave dhe grave të reja nëpërmjet Sportit dhe Aktivitetit fizik". Qëllimi i këtij workshopi ishte Përfshirja sociale nëpërmjet sportit. Photo: @inatoskaphotography88
#whatsapp 📲 : +335 69 69 47 734
#sports #germancooperation #gizalbania #gizmacedonia #gizgermany
#photography #tropikalresort #durres #albania #inatoskaphotography
@afrimiljazii @evisakostrica @idagurguri @palionzarka

#pleasefollow
6 #november 2018
GIZ organizoi në #shqipëri , #durrës workshopin me temë: Fuqizimi i vajzave dhe grave të reja nëpërmjet Sportit dhe Aktivitetit fizik". Qëllimi i këtij workshopi ishte Përfshirja sociale nëpërmjet sportit. Photo: @inatoskaphotography88 
#whatsapp📲 : +335 69 69 47 734 
#sports #germancooperation #gizalbania #gizmacedonia #gizgermany
#photography #tropikalresort #durres #albania #inatoskaphotography
@afrimiljazii @evisakostrica @idagurguri @palionzarka

#pleasefollow
6 #november 2018
GIZ organizoi në #shqipëri , #durrës workshopin me temë: Fuqizimi i vajzave dhe grave të reja nëpërmjet Sportit dhe Aktivitetit fizik". Qëllimi i këtij workshopi ishte Përfshirja sociale nëpërmjet sportit. Photo: @inatoskaphotography88
#whatsapp 📲 : +335 69 69 47 734
#sports #germancooperation #gizalbania #gizmacedonia #gizgermany
#photography #tropikalresort #durres #albania #inatoskaphotography
@afrimiljazii @evisakostrica @idagurguri @palionzarka

Advertisements

#pleasefollow
6 #november 2018
GIZ organizoi në #shqipëri , #durrës workshopin me temë: Fuqizimi i vajzave dhe grave të reja nëpërmjet Sportit dhe Aktivitetit fizik". Qëllimi i këtij workshopi ishte Përfshirja sociale nëpërmjet sportit.
 Photo: @inatoskaphotography88 
#whatsapp📲 : +335 69 69 47 734 
#trajnimi #germancooperation #gizalbania #gizmacedonia #gizgermany
#photography #tropikalresort #durres #albania #inatoskaphotography
@afrimiljazii @evisakostrica @idagurguri @palionzarka

#pleasefollow
6 #november 2018
GIZ organizoi në #shqipëri , #durrës workshopin me temë: Fuqizimi i vajzave dhe grave të reja nëpërmjet Sportit dhe Aktivitetit fizik". Qëllimi i këtij workshopi ishte Përfshirja sociale nëpërmjet sportit.
Photo: @inatoskaphotography88
#whatsapp 📲 : +335 69 69 47 734
#trajnimi #germancooperation #gizalbania #gizmacedonia #gizgermany
#photography #tropikalresort #durres #albania #inatoskaphotography
@afrimiljazii @evisakostrica @idagurguri @palionzarka

Celebrating first anniversary of the Info Point in Kukes Municipality!
#gizalbania #gizsupport #information #partnereperfemijet

Celebrating first anniversary of the Info Point in Kukes Municipality!
#gizalbania #gizsupport #information #partnereperfemijet

Nga Panairi i Pare i Aftesive Profesionale dhe Karrieres..jemi ne Panairin e Peste te ketij aktiviteti.
Neser, me date 27 shtator 2018 ne oren 13.00 na gjeni ne shkollen Avni Rustemi ne qytetin e Kukesit.
Mos hezitoni!Ky Panair eshte i yti!Eja dhe do gjesh informacionin per mundesite qe kerkon tani ose per te ardhmen tende!
#gizalbania #bashkiakukes #qendrainformimitdheorientimitkukes #careerfair #information #opportunities

Nga Panairi i Pare i Aftesive Profesionale dhe Karrieres..jemi ne Panairin e Peste te ketij aktiviteti.
Neser, me date 27 shtator 2018 ne oren 13.00 na gjeni ne shkollen Avni Rustemi ne qytetin e Kukesit.
Mos hezitoni!Ky Panair eshte i yti!Eja dhe do gjesh informacionin per mundesite qe kerkon tani ose per te ardhmen tende!
#gizalbania #bashkiakukes #qendrainformimitdheorientimitkukes #careerfair #information #opportunities

Në Kishën e Sergjit dhe Bakut ⛪️ me 15 pjesëmarrësit 👷🏻‍♂️👷🏻‍♀️ në Atelien e Restaurimit, Himarë 🚧 🏛 9-22 shtator 2018👏🏻 #PunëKonkrete #TrashëgimiaMotorZhvillimi #MinistriaEKulturës #GizAlbania #DrtkVlorë

Në Kishën e Sergjit dhe Bakut ⛪️ me 15 pjesëmarrësit 👷🏻‍♂️👷🏻‍♀️ në Atelien e Restaurimit, Himarë 🚧 🏛 9-22 shtator 2018👏🏻 #PunëKonkrete #TrashëgimiaMotorZhvillimi #MinistriaEKulturës #GizAlbania #DrtkVlorë

Bashkimi Evropian, Austria dhe Gjermania, tre partnerë të fuqishëm të Shqipërisë, po bashkojnë përpjekjet e tyre për t’i ndihmuar institucionet shqiptare të ecin përpara me reformën në sektorin e ujit.
Reforma ka për qëllim të ofrojë cilësi më të mirë të ujit, furnizim 24-orësh, trajtimin e duhur të ujërave të zeza, si dhe t’i japë fund paligjshmërisë dhe ndotjes. Mbështetja evropiane synon ta ndihmojë Shqipërinë të përmbushë angazhimet dhe standardet e BE-së në lidhje me ujërat dhe ujërat e zeza. Programi i prezantuar sot në Tiranë është pjesë e Strategjisë Kombëtare IPA 2016 për Shqipërinë. 
Ai arrin shifrën 5.8 milionë Euro dhe do të zbatohet në bashkëpunim me ADA (Agjencia Austriake për Zhvillim) dhe GIZ (Gesellschaft für Internationale Zusammmenarbeit). ************
The EU, Austria and Germany, three strong partners of Albania, are joining their efforts in helping the Albanian institutions move forward with the reform in the water sector. 
The Reform aims at providing better water quality, 24-hour supply, proper treatment of wastewater and an end to illegality and pollution. The European support aims at helping Albania fulfill the engagements and EU standards with regard to water and wastewater. 
The programme launched today in Tirana is part of IPA 2016 National Strategy for Albania. It amounts to € 5.8 million and will be implemented in cooperation with ADA (Austrian Development Agency) and GIZ (Gesellschaft für Internationale Zusammmenarbeit). #gizalbania #austriandevelopmentagency

Bashkimi Evropian, Austria dhe Gjermania, tre partnerë të fuqishëm të Shqipërisë, po bashkojnë përpjekjet e tyre për t’i ndihmuar institucionet shqiptare të ecin përpara me reformën në sektorin e ujit.
Reforma ka për qëllim të ofrojë cilësi më të mirë të ujit, furnizim 24-orësh, trajtimin e duhur të ujërave të zeza, si dhe t’i japë fund paligjshmërisë dhe ndotjes. Mbështetja evropiane synon ta ndihmojë Shqipërinë të përmbushë angazhimet dhe standardet e BE-së në lidhje me ujërat dhe ujërat e zeza. Programi i prezantuar sot në Tiranë është pjesë e Strategjisë Kombëtare IPA 2016 për Shqipërinë.
Ai arrin shifrën 5.8 milionë Euro dhe do të zbatohet në bashkëpunim me ADA (Agjencia Austriake për Zhvillim) dhe GIZ (Gesellschaft für Internationale Zusammmenarbeit). ************
The EU, Austria and Germany, three strong partners of Albania, are joining their efforts in helping the Albanian institutions move forward with the reform in the water sector.
The Reform aims at providing better water quality, 24-hour supply, proper treatment of wastewater and an end to illegality and pollution. The European support aims at helping Albania fulfill the engagements and EU standards with regard to water and wastewater.
The programme launched today in Tirana is part of IPA 2016 National Strategy for Albania. It amounts to € 5.8 million and will be implemented in cooperation with ADA (Austrian Development Agency) and GIZ (Gesellschaft für Internationale Zusammmenarbeit). #gizalbania #austriandevelopmentagency

Ne Lukovë për një punëtori me ekspertë të ftuar, përfaqësues institucionesh publike e private dhe takim me komunitetin, do të vijojë me çeljen e Dhomës së Planit. Kjo do të jetë një hapësirë e cila do të ilustrojë modelin e zhvillimit që do të zbatohet në Lukovë dhe e cila do të mirëpresë çdo sugjerim.
#themysteroiussouth #AKPT #100fshatrat #planifikimi #bashkiahimare #gizalbania #mysterioussouth #lukova

Ne Lukovë për një punëtori me ekspertë të ftuar, përfaqësues institucionesh publike e private dhe takim me komunitetin, do të vijojë me çeljen e Dhomës së Planit. Kjo do të jetë një hapësirë e cila do të ilustrojë modelin e zhvillimit që do të zbatohet në Lukovë dhe e cila do të mirëpresë çdo sugjerim.
#themysteroiussouth #AKPT #100fshatrat #planifikimi #bashkiahimare #gizalbania #mysterioussouth #lukova

Po ndodh.. Në Pedonale - Shkodër festojmë "30 vjet Bashkëpunimi Gjermano - Shqiptar për Zhvillim". #AdZMShkodër 
#GIZAlbania

Po ndodh.. Në Pedonale - Shkodër festojmë "30 vjet Bashkëpunimi Gjermano - Shqiptar për Zhvillim". #AdZMShkodër
#GIZAlbania

Pedonalja Shkoder - 30 vjetori I bashkpunimit 
Gjermano - Shqiptar per Zhvillimin ne Shkoder

#oliveoil #organic #organicfood #healthy #healthyeating #healthylifestyle #healthyeatinghabits #healthyyou #longevity #shkalla_oliveoil #gizalbania

Pedonalja Shkoder - 30 vjetori I bashkpunimit
Gjermano - Shqiptar per Zhvillimin ne Shkoder

#oliveoil #organic #organicfood #healthy #healthyeating #healthylifestyle #healthyeatinghabits #healthyyou #longevity #shkalla_oliveoil #gizalbania

It was a great adventure discovering the Albanian Alps with the winners of the contest #selfieforbiodiversity2018 #gizalbania #jlconsultingtirana

It was a great adventure discovering the Albanian Alps with the winners of the contest #selfieforbiodiversity2018 #gizalbania #jlconsultingtirana

Me fituesit e çmimeve të selfie më të mirë në konkursin #selfieforbiodiversity2018 #gizalbania @jlconsultingtirana

Me fituesit e çmimeve të selfie më të mirë në konkursin #selfieforbiodiversity2018 #gizalbania @jlconsultingtirana

Promotional movie of the Southern Coastal Region, Albania, showcasing brief instances of life in the villages of Dhermi, Ilias, Himara Castle, Vuno, Upper Qeparo, Pilur, Kudhes, Borsh, Lukove, Corraj, Palase, Llogara, Gjipe and Porto Palermo in Himara Municipality.
#GIZAlbania credits by @LittleBigWorld
#HelloAlbania #Kapwing

Promotional movie of the Southern Coastal Region, Albania, showcasing brief instances of life in the villages of Dhermi, Ilias, Himara Castle, Vuno, Upper Qeparo, Pilur, Kudhes, Borsh, Lukove, Corraj, Palase, Llogara, Gjipe and Porto Palermo in Himara Municipality.
#GIZAlbania credits by @LittleBigWorld
#HelloAlbania #Kapwing

Me të punësuarit e #smilealbania në prezantimin e qendrës “Adventure point” të menaxhuar nga Albania Adventure me mbështetjen e GIZ Albania dhe Bashkisë Himarë. Kjo qendër është një përpjekjë për të strukturuar dhe diversifikuar gamën e aktiviteteve në natyrë që i ofrohet vizitorëve. Të pranishëm në këtë aktivitet ishin Ministri i Turizmit dhe Mjedisit Z. Blendi Klosi, Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Z. Damian Gjiknuri, Drejtori i Përgjithshëm i AKZM Z. Zamir Dedej, Kryetari i Bashkisë Himarë Z. Jorgo Goro dhe përfaqësues të GIZ Albania! #ministriaeturizmitdhemjedisit #akzm #adzmvlore #rapavlore #gizalbania #albaniaadventure @blendi_klosi

Me të punësuarit e #smilealbania në prezantimin e qendrës “Adventure point” të menaxhuar nga Albania Adventure me mbështetjen e GIZ Albania dhe Bashkisë Himarë. Kjo qendër është një përpjekjë për të strukturuar dhe diversifikuar gamën e aktiviteteve në natyrë që i ofrohet vizitorëve. Të pranishëm në këtë aktivitet ishin Ministri i Turizmit dhe Mjedisit Z. Blendi Klosi, Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Z. Damian Gjiknuri, Drejtori i Përgjithshëm i AKZM Z. Zamir Dedej, Kryetari i Bashkisë Himarë Z. Jorgo Goro dhe përfaqësues të GIZ Albania! #ministriaeturizmitdhemjedisit #akzm #adzmvlore #rapavlore #gizalbania #albaniaadventure @blendi_klosi

Ne dt 12 Korrik nga ora 11.30-13.00 ju presim ne Panairin e Aftesive Profesionale ne Shishtavec, Kukes.

You are welcomed in the Career Fair in12th July, 🕙11.30-13.00 📍Shishtavec, Kukes

#gizalbania #partnereperfemijet #careerfair #opportunities #information

Ne dt 12 Korrik nga ora 11.30-13.00 ju presim ne Panairin e Aftesive Profesionale ne Shishtavec, Kukes.

You are welcomed in the Career Fair in12th July, 🕙11.30-13.00 📍Shishtavec, Kukes

#gizalbania #partnereperfemijet #careerfair #opportunities #information

We need young people's enthusiasm for life.
#lifeskillsprograme #kukesmunicipality
#gizalbania
#partnereperfemijet #youngpeople
E hena eshte nje fillim i ri. Ejani prane Qendres se Informimit dhe Orientimit per te Drejtat Sociale, Migracion, Arsim Profesionale dhe Karriere-Kukes te zbuloni informacionet mbi mundesite e reja.

Monday is a fresh start.
Come to the Info Point in Kukes and find out what you like doing!
#mondaymotivations
#information #advice #advisors #opportunities #partnereperfemijet #gizalbania #bashkiakukes

E hena eshte nje fillim i ri. Ejani prane Qendres se Informimit dhe Orientimit per te Drejtat Sociale, Migracion, Arsim Profesionale dhe Karriere-Kukes te zbuloni informacionet mbi mundesite e reja.

Monday is a fresh start.
Come to the Info Point in Kukes and find out what you like doing!
#mondaymotivations
#information #advice #advisors #opportunities #partnereperfemijet #gizalbania #bashkiakukes

Second Career Fair in Bicaj, Kukes Municipality.
Panairi i dyte i Karrieres dhe Aftesive Profesionale ne Bicaj, Bashkia Kukes

#careerfair #information #education #karrierecoaching #arsimprofesional #vocationalschool #karriere #bicaj #bashkiakukes #kukes #partnereperfemijet #gizalbania

Second Career Fair in Bicaj, Kukes Municipality.
Panairi i dyte i Karrieres dhe Aftesive Profesionale ne Bicaj, Bashkia Kukes

#careerfair #information #education #karrierecoaching #arsimprofesional #vocationalschool #karriere #bicaj #bashkiakukes #kukes #partnereperfemijet #gizalbania

On May 25th let's celebrate the 30th anniversary of German-Albanian economic cooperation. Join the street party in front of the Pyramid starting 10:00 until 24:00 hours. @peterpanquartet @asgjesikurdielli @threefiftysixam #ecofashionshowalbania #gizalbania

On May 25th let's celebrate the 30th anniversary of German-Albanian economic cooperation. Join the street party in front of the Pyramid starting 10:00 until 24:00 hours. @peterpanquartet @asgjesikurdielli @threefiftysixam #ecofashionshowalbania #gizalbania

This is the first time in a while that we are not jammed in work on Sunday 🌞 however, we took this occasion to be part of the #idea competition organized by #GIZAlbania 💪🏻 Let’s see how far #triad concept goes 🤓 #Triad1988 #workforwhatu0

This is the first time in a while that we are not jammed in work on Sunday 🌞 however, we took this occasion to be part of the #idea competition organized by #GIZAlbania 💪🏻 Let’s see how far #triad concept goes 🤓 #Triad1988 #workforwhatu0

SOF at its 2nd day ✌
Explore the most unique southern coastal villages of Albania, traditional architecture, culture heritage, history and other attractions.

Albanian South, where the mountains meet the sea. 
Supported by Iceberg Communication 
@gingermint_barcatering
@birratirana 
@southoutdoorfest
@giz albania
.
.
.
.
-- #Repost @armandhabazaj (@get_repost)
・・・
Let’s start • #goodluck #southoutdoorfestival #gizalbania #mysterioussouth #vuno

SOF at its 2nd day ✌
Explore the most unique southern coastal villages of Albania, traditional architecture, culture heritage, history and other attractions.

Albanian South, where the mountains meet the sea.
Supported by Iceberg Communication
@gingermint_barcatering
@birratirana
@southoutdoorfest
@giz albania
.
.
.
.
-- #Repost @armandhabazaj (@get_repost)
・・・
Let’s start • #goodluck #southoutdoorfestival #gizalbania #mysterioussouth #vuno

It's happening now: Perfaqesues te GIZ Albania shfaqen interes per tu informuar me teper rreth aktualitetit ne tregun fotovoltaik dhe ecurise se kompanise ne kete drejtim.
#gizalbania #euroelektra #perfaqesuesparlamentar #photovoltaic #market #24hoursofsun

It's happening now: Perfaqesues te GIZ Albania shfaqen interes per tu informuar me teper rreth aktualitetit ne tregun fotovoltaik dhe ecurise se kompanise ne kete drejtim.
#gizalbania #euroelektra #perfaqesuesparlamentar #photovoltaic #market #24hoursofsun

"Eduaktiv" eshte perfaqesuese e Shqiperise ne #digitalexpo Skopje 2018
"Eduaktiv" is the representative of Albania at the #digitalexpo Skopje 2018 #giz #gizalbania #digitalexpo #digitalexposkopje #albania #enterpreneur #DSWB6 #startupcamp

"Eduaktiv" eshte perfaqesuese e Shqiperise ne #digitalexpo Skopje 2018
"Eduaktiv" is the representative of Albania at the #digitalexpo Skopje 2018 #giz #gizalbania #digitalexpo #digitalexposkopje #albania #enterpreneur #DSWB6 #startupcamp

Sharing is caring! ✌⠀
Follow: @emporion.world⠀
⠀
Great picture of Mercury, Venus and Saturn align with the pyramids of Giza, this occurs once every 2737 years." photo was taken December 3,2012"⠀
⠀
credit: @uncensored.truth⠀

Sharing is caring! ✌⠀
Follow: @emporion.world

Great picture of Mercury, Venus and Saturn align with the pyramids of Giza, this occurs once every 2737 years." photo was taken December 3,2012"⠀

credit: @uncensored.truth

Spending my thursday at the beach watching the sunset with the GIZ crew ✌🌅
.
.
.
#drymadesinn #drymadhe #dhermi #albania #tourism #studentlife #gizalbania #teamretreat #sunset #sunsetlove #nature #beauty #beautiful #colours #ioniansea #sea #ocean #me

Spending my thursday at the beach watching the sunset with the GIZ crew ✌🌅
.
.
.
#drymadesinn #drymadhe #dhermi #albania #tourism #studentlife #gizalbania #teamretreat #sunset #sunsetlove #nature #beauty #beautiful #colours #ioniansea #sea #ocean #me