#kampung photos & videos

371.3k Posts

#malam #kampung
Join us 📞📲
.
.
Holiday opssss holiday
Yukk join di periode Juni 2019

Bingung mau liburan kemana?
Brilliant english course tempat yang paling tepat utk kalian semua 😀😀.
.
.
 Penasarankan apa aja sih yang ada di "Brilliant English Course"
~ Tunggu apalagi buruan daftar ~
👉 0812 6713 5802
😍😍😍😍😍.
.
.
 #kampung #inggris #kampunginggris #pare #kediri #city #desa #ilmu #keluarga #kampunginggrispare #brilliant #brilliantpare #love #lovebrilliant #entrepreneur #entrepreneurclass #religious #attitude #family #akhlak #smart #culture #batubara #nice #place #gogreen #camp #people #holiday #brilliantenglishcousepare
@brilliantkampunginggris_pare 
@yolandha_kenedy
@yolandha_kitchens

Join us 📞📲
.
.
Holiday opssss holiday
Yukk join di periode Juni 2019

Bingung mau liburan kemana?
Brilliant english course tempat yang paling tepat utk kalian semua 😀😀.
.
.
Penasarankan apa aja sih yang ada di "Brilliant English Course"
~ Tunggu apalagi buruan daftar ~
👉 0812 6713 5802
😍😍😍😍😍.
.
.
#kampung #inggris #kampunginggris #pare #kediri #city #desa #ilmu #keluarga #kampunginggrispare #brilliant #brilliantpare #love #lovebrilliant #entrepreneur #entrepreneurclass #religious #attitude #family #akhlak #smart #culture #batubara #nice #place #gogreen #camp #people #holiday #brilliantenglishcousepare
@brilliantkampunginggris_pare
@yolandha_kenedy
@yolandha_kitchens

"Grebek Kampung (Gerakan Berani Berbagi  Berkah di Kampung)"
.
.
Alhamdulillah, Acara Buka Bersama di Desa Sungai Rengas Kec. Gandus Berlangsung Dengan Baik. 
Jazakumullah Kepada Pejuang @sahabatbelajar.ind Yang Telah Berkontribusi Nyata Untuk Kegiatan Ini.
.
.
Terimakasih Yang Spesialis Bangetsss Untuk @ddsumsel @bundarayyanew  Semoga Berkah. Aamiin.
.
.
Sampai Jumpa di Kegiatan Selanjutnya. Teruslah Menebar Manfaat & Jangan Takut Berbagi.
#grebek
#kampung 
#kampungramadhan

"Grebek Kampung (Gerakan Berani Berbagi Berkah di Kampung)"
.
.
Alhamdulillah, Acara Buka Bersama di Desa Sungai Rengas Kec. Gandus Berlangsung Dengan Baik.
Jazakumullah Kepada Pejuang @sahabatbelajar.ind Yang Telah Berkontribusi Nyata Untuk Kegiatan Ini.
.
.
Terimakasih Yang Spesialis Bangetsss Untuk @ddsumsel @bundarayyanew Semoga Berkah. Aamiin.
.
.
Sampai Jumpa di Kegiatan Selanjutnya. Teruslah Menebar Manfaat & Jangan Takut Berbagi.
#grebek
#kampung
#kampungramadhan

Presiden Jokowi,  melakukan pidato kemenangan di sudut Kota Jakarta,  tepatnya di Kampung derek,  Bercampur-baur langsung dengan rakyat.
Inilah Presiden Rakyat.
#jokowi #jokowi2periode #jokowipresidenri2019 #jokowilagi #pena98 #kampung #derek #jakarta

Presiden Jokowi, melakukan pidato kemenangan di sudut Kota Jakarta, tepatnya di Kampung derek, Bercampur-baur langsung dengan rakyat.
Inilah Presiden Rakyat.
#jokowi #jokowi2periode #jokowipresidenri2019 #jokowilagi #pena98 #kampung #derek #jakarta

AMBIK LAJOK  I  Tepat 4.10pm bot ferbel Pok Chan berlegar legar mencari ruang utk mendarat.  Tiba-tiba Full speed beliau menghala ke daratan...hahaha bise Pok Chan, Tobak pon..... Pok Chan seorang nelayan pancing tradisional, hari ni bolih la 5kg kresi.
Picture by @mokhtarishak

#amazingterengganu #terengganu #malaysia #visit #beach #pantai #beach #lifestyle #destination #vacation #kampung

AMBIK LAJOK I Tepat 4.10pm bot ferbel Pok Chan berlegar legar mencari ruang utk mendarat. Tiba-tiba Full speed beliau menghala ke daratan...hahaha bise Pok Chan, Tobak pon..... Pok Chan seorang nelayan pancing tradisional, hari ni bolih la 5kg kresi.
Picture by @mokhtarishak

#amazingterengganu #terengganu #malaysia #visit #beach #pantai #beach #lifestyle #destination #vacation #kampung

#Kampung Lobak#Delicious#
Assalamulaikum..
Hallo gaes , mumpung lagi di bulan  ramadhan biar ibadahnya makin keren. 
Yuk pake koko dari kami @naduma_olshop
Wa 📲 : 081806750662
( link in bio) •
⭕ Untuk nanti lebaran juga keren😍😍😍
•
Bahan ( spon poly) .
.
Size: ➡ S ➡ M
➡ L ➡ Xl ➡ XXL •
🔝 Bagus juga untuk  seragam majelis, hadroh, dll
.
Hanya dengan harga murah .
Rp.100k
•
•
•
💟 
#kokoesekutif#kokomoderen#bajukeren#islami #lebaran #bajubaru #hariraya #kokobaru #tokomuslim #bajukoko #tokoislami #muslim #persatuanadminsholawat #toko #tokoonline #kokopakistan #kokodewasa #bajulebaran2019 #bajulebaran #hijrah #islam #motivasi #berbagisemangat #kokokaos #hadiah #giveaway #giveawayindonesia #lebaran #kampung  #kaosmurah #kokohmurah

Assalamulaikum..
Hallo gaes , mumpung lagi di bulan ramadhan biar ibadahnya makin keren.
Yuk pake koko dari kami @naduma_olshop
Wa 📲 : 081806750662
( link in bio) •
⭕ Untuk nanti lebaran juga keren😍😍😍

Bahan ( spon poly) .
.
Size: ➡ S ➡ M
➡ L ➡ Xl ➡ XXL •
🔝 Bagus juga untuk seragam majelis, hadroh, dll
.
Hanya dengan harga murah .
Rp.100k



💟
#kokoesekutif #kokomoderen #bajukeren #islami #lebaran #bajubaru #hariraya #kokobaru #tokomuslim #bajukoko #tokoislami #muslim #persatuanadminsholawat #toko #tokoonline #kokopakistan #kokodewasa #bajulebaran2019 #bajulebaran #hijrah #islam #motivasi #berbagisemangat #kokokaos #hadiah #giveaway #giveawayindonesia #lebaran #kampung #kaosmurah #kokohmurah

#kampung.
🌿 Hari Raya Decoration for Acer 🌿 
#harirayadecoration#corporateevent#officedecpration#eventdecorator#eventplannerkl#kampung#acer
Colek kerang.. On x on? 🤤🤤🤤
.
Kredit : Miszz Atyien
.
Jangan lupa LIKE💗 KOMEN💬 SHARE 📤TAG 👥👤
.
.
.
#restoran #resipi #masakan #makanan #malaysia #kampung #warisan #wanita #mingguanwanita #tudung #sajian #sedap #lazat #enak #ctdk #rotikaya #kerang #kerangsambal #kerangrebus #keranghijau #makananlaut #udang #masaklemakciliapi #ketam #sotong

Colek kerang.. On x on? 🤤🤤🤤
.
Kredit : Miszz Atyien
.
Jangan lupa LIKE💗 KOMEN💬 SHARE 📤TAG 👥👤
.
.
.
#restoran #resipi #masakan #makanan #malaysia #kampung #warisan #wanita #mingguanwanita #tudung #sajian #sedap #lazat #enak #ctdk #rotikaya #kerang #kerangsambal #kerangrebus #keranghijau #makananlaut #udang #masaklemakciliapi #ketam #sotong

A place to shake dem hips together - Public plaza @ Kampung Admiralty

Kampung Admiralty is the first-of-its-kind development in Singapore, which integrates housing for the elderly with a wide range of social, healthcare, communal, commercial, and retail facilities. Ramboll Studio Dreiseitl is the landscape architect and water engineer for this development which has won the World Architecture Festival’s World Building of the Year award.

#kampungadmiralty #worldarchitecturefestival2018 #WAF #landscapearchitecture #greenery #greenbuildings #rambollstudiodreiseitl #ramboll #urbandesign #kampung #village #mixedusedevelopment #playground #landscape #horticulture #plants

A place to shake dem hips together - Public plaza @ Kampung Admiralty

Kampung Admiralty is the first-of-its-kind development in Singapore, which integrates housing for the elderly with a wide range of social, healthcare, communal, commercial, and retail facilities. Ramboll Studio Dreiseitl is the landscape architect and water engineer for this development which has won the World Architecture Festival’s World Building of the Year award.

#kampungadmiralty #worldarchitecturefestival2018 #WAF #landscapearchitecture #greenery #greenbuildings #rambollstudiodreiseitl #ramboll #urbandesign #kampung #village #mixedusedevelopment #playground #landscape #horticulture #plants

Tekad betul nak bagi bapak dia makan 😆😆😆
.
.
Jangan lupa LIKE💗 KOMEN💬 SHARE 📤TAG 👥👤
.
.
.
#restoran #resipi #masakan #makanan #malaysia #kampung #warisan #wanita #mingguanwanita #tudung #sajian #sedap #lazat #enak #ctdk #rotikaya #anak #ibu #emak #keluarga #ramadhan #puasa #sahur #bazarpaknil #bazarramadhan

Tekad betul nak bagi bapak dia makan 😆😆😆
.
.
Jangan lupa LIKE💗 KOMEN💬 SHARE 📤TAG 👥👤
.
.
.
#restoran #resipi #masakan #makanan #malaysia #kampung #warisan #wanita #mingguanwanita #tudung #sajian #sedap #lazat #enak #ctdk #rotikaya #anak #ibu #emak #keluarga #ramadhan #puasa #sahur #bazarpaknil #bazarramadhan

#SeleraKampungIstagramContest

We are happy to announce the winners for the Selera Kampung Instagram Contest now! We truly appreciate your participation and wish you congratulations! 
Kindly be informed that we’ll be dropping a message to your inbox for vouchers collection 😊

#EstadiaHotel #Melaka #Peranakan #BabaNyonya #Experience #Culture #Kampung #HotelGiveaway #SeleraKampung #Dinner #Buffet #Contest #Food

#SeleraKampungIstagramContest

We are happy to announce the winners for the Selera Kampung Instagram Contest now! We truly appreciate your participation and wish you congratulations!
Kindly be informed that we’ll be dropping a message to your inbox for vouchers collection 😊

#EstadiaHotel #Melaka #Peranakan #BabaNyonya #Experience #Culture #Kampung #HotelGiveaway #SeleraKampung #Dinner #Buffet #Contest #Food

Welcome to Bologna, my kampung 😜 #bologna #italy #kampung #ootd

Welcome to Bologna, my kampung 😜 #bologna #italy #kampung #ootd

Melepas penat di alam bebas
Sangat menyenangkan
Perasaan bebas namun terikat
Rehat sejenak, di pondok ladang
#ADIANKOTING#

#kampung 
#tamanbunganusantara 
#ladang #quotes #alamindonesia 
#santai #kebunteh 
#kampunghalaman #desaku
#borubataktoba #borusitompul 
#halakhita #adiankoting

Melepas penat di alam bebas
Sangat menyenangkan
Perasaan bebas namun terikat
Rehat sejenak, di pondok ladang
#ADIANKOTING #

#kampung
#tamanbunganusantara
#ladang #quotes #alamindonesia
#santai #kebunteh
#kampunghalaman #desaku
#borubataktoba #borusitompul
#halakhita #adiankoting

.
Know me, know that food is my ‘thing’. Find it or cook it, take pictures of it, try it, eat it, repeat
.
This is me about to fill my face with breakfast @NasiDagangPakMalau in Langkawi
Set in the middle of rice paddy fields, we had our local breakfast with a Kampung style experience
.
Where is your favourite memorable breakfast setting?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#nasidagang #kedah #breakfast #paddyfields #breakfastwithaview #kampung #localeats #eatlocal #langkawi #malaysia #tourist #asia #asianfood #honeymoon #ourtravels #girltravels #stayintheshade #lovethesun #barefoot #ichasethesun #femmetravel #january2019

.
Know me, know that food is my ‘thing’. Find it or cook it, take pictures of it, try it, eat it, repeat
.
This is me about to fill my face with breakfast @NasiDagangPakMalau in Langkawi
Set in the middle of rice paddy fields, we had our local breakfast with a Kampung style experience
.
Where is your favourite memorable breakfast setting?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#nasidagang #kedah #breakfast #paddyfields #breakfastwithaview #kampung #localeats #eatlocal #langkawi #malaysia #tourist #asia #asianfood #honeymoon #ourtravels #girltravels #stayintheshade #lovethesun #barefoot #ichasethesun #femmetravel #january2019

menikmati bahagia Damai di kampung sendiri. 📸 @ametrebbel 
#kampung #kampunghalaman #ndeso

menikmati bahagia Damai di kampung sendiri. 📸 @ametrebbel
#kampung #kampunghalaman #ndeso

免费的就是好喝❤️
.
.
.
.
.
#ootd 
#thealleysitiawan 
#kampung 
#kampunggirl 
#kampunglife

免费的就是好喝❤️
.
.
.
.
.
#ootd
#thealleysitiawan
#kampung
#kampunggirl
#kampunglife

Anda akan melihat ini apabila anda pulang kampung nanti⛕⛙
.
. //16 Ramadhan
1440 H
.
.
.
LOK :🌏 TANAH LURUH , PALEMBAYAN , AGAM, SUMATERA BARAT
.
.

#palembayanagamminangrancak
#palembayan
#palupuah
#padangkotogadang
#lubukbasung
#agam
#bukittinggi
#padang
.
#palembayanmaju
#village
#jamgadang
#instagram
#wonderful
#indonesia
.
#kampung
#like4likes
#pasaman
#likeforlikes
#payakumbuh
#lfl
#minang
#photography
#likeforlike
#lfl💛
#nature
#like4like
#sumaterabarat
#pesonaindonesia
temukan orang nya #ayokmudik #pulanglebaran #kampung

temukan orang nya #ayokmudik #pulanglebaran #kampung

"The more you look into & understand yourself, the less judgmental you become towards other. " .
.
.
.
.
.
#ramadhan #puasa #mcdonald #malaysia #eskem #pie #sundaecone #panaih #johor #paritraja #nature #healthylifestyle #photography #kampung #bandar #city #view #lawa #nice #degree #good #food #fries #burger #classic #vintage #running #funny #blessed #syukur
KEK MODEN & KLASIK YAKMAT SEDAP SEBAGAI OLE-OLE BALIK KG NANTI
.
Awak2 dok cari kek jenis moden dan klasik yeah? Awak nak cari kek yang tak jemu dan muak di makan pd time pagi raya? Awak2 juga nak cari ole-ole dan buah tangan utk balik kg nanti kan?
.
Jom kami mudahkan kerja awak nak1❗
Sekarang open order utk :-
🎂KEK INDULGENCE 🍫BROWNIES
🍰SOURCREAM VANILLA M
🎂SOURCREAM ORANGE MARBLE
🍓FRUIT PASTRY
.
Awak bole pre book sekarang dan nanti bole pilih utk self pick up atau nak kami deliver pd 01-03 JUN. Hanya pada tarikh ni sahaja tau awak.. just nice kan dapat sebelum balik kampung.
.
Awak2 yang nak order cepat wasap #CikFuzz di wasap.my/60163068956/oleole
#kekraya #resepikek #indulgencecake #cakelover #oleole #balik #kampung #klfoodie #halalfood #malaysianfoodporn #instafood #kekviral #bakeryno1 #setapak #fooddeliverysetapak #sourcream #fruitpastrycake

KEK MODEN & KLASIK YAKMAT SEDAP SEBAGAI OLE-OLE BALIK KG NANTI
.
Awak2 dok cari kek jenis moden dan klasik yeah? Awak nak cari kek yang tak jemu dan muak di makan pd time pagi raya? Awak2 juga nak cari ole-ole dan buah tangan utk balik kg nanti kan?
.
Jom kami mudahkan kerja awak nak1❗
Sekarang open order utk :-
🎂KEK INDULGENCE 🍫BROWNIES
🍰SOURCREAM VANILLA M
🎂SOURCREAM ORANGE MARBLE
🍓FRUIT PASTRY
.
Awak bole pre book sekarang dan nanti bole pilih utk self pick up atau nak kami deliver pd 01-03 JUN. Hanya pada tarikh ni sahaja tau awak.. just nice kan dapat sebelum balik kampung.
.
Awak2 yang nak order cepat wasap #CikFuzz di wasap.my/60163068956/oleole
#kekraya #resepikek #indulgencecake #cakelover #oleole #balik #kampung #klfoodie #halalfood #malaysianfoodporn #instafood #kekviral #bakeryno1 #setapak #fooddeliverysetapak #sourcream #fruitpastrycake

Hilo i  kolominan ya

klik link untuk view lebih detail.

https://www.eyeem.com/p/141636215

#keningau
#Keningauforefront
#kgbungaraya
#kampung
#aerialview
#aerialphoto
#dji

Hilo i kolominan ya

klik link untuk view lebih detail.

https://www.eyeem.com/p/141636215

#keningau
#Keningauforefront
#kgbungaraya
#kampung
#aerialview
#aerialphoto
#dji

Providing credit for smallholder #farmers in #kenya has helped them aquire much need solar power irrigation systems for a continuous supply of fresh water.
Thanks to our partners on the ground, we have made access to finance swift and easy.
.
..
.
#agriculture #finance #kakamega #kampung

Providing credit for smallholder #farmers in #kenya has helped them aquire much need solar power irrigation systems for a continuous supply of fresh water.
Thanks to our partners on the ground, we have made access to finance swift and easy.
.
..
.
#agriculture #finance #kakamega #kampung

Cara pesen gofood..Masuk aplikasi gofood,di kolom pencarian isi r&d kitchen trus klik,cri gambar r&d kitchen lagi diklik lagi,tgl pesen menu kesukaan anda..ig @r_n_d_kitchen,jgn 
#semarang#jajan#jajansemarang#jajansemarangan#kuliner#kulinersemarang #kulinersurabaya #kulinerjakarta #kulinerjakarta pusat#kulinerbandung#kulinerjogja#pulangkampung#kampung#sriratu#sriratusemarang#semarangan#ricebowl#ayam#sapi#chickenpop#chickenpok#chickenpokpok#rotibakar#lompia#loenpia#lumpia#bakmi
Kami hadir di gofood untuk anda..bsk senin akn dtg tgl 27 mei 2019 r&d kitchen aktif melayani pemesanan..bgi rumah yg jauh jgn tkut pesen ..kmi tggu

#semarang#jajan#jajansemarang#jajansemarangan#kuliner#kulinersemarang #kulinersurabaya #kulinerjakarta #kulinerjakarta pusat#kulinerbandung#kulinerjogja#pulangkampung#kampung#sriratu#sriratusemarang#semarangan#ricebowl#ayam#sapi#chickenpop#chickenpok#chickenpokpok

Kami hadir di gofood untuk anda..bsk senin akn dtg tgl 27 mei 2019 r&d kitchen aktif melayani pemesanan..bgi rumah yg jauh jgn tkut pesen ..kmi tggu

#semarang #jajan #jajansemarang #jajansemarangan #kuliner #kulinersemarang #kulinersurabaya #kulinerjakarta #kulinerjakarta pusat #kulinerbandung #kulinerjogja #pulangkampung #kampung #sriratu #sriratusemarang #semarangan #ricebowl #ayam #sapi #chickenpop #chickenpok #chickenpokpok

Dalam banyak banyak bunga , bunga apa warna hitam? .
Siapa jawab betul abang transfer rm5 ke account anda
#tekateki #kashmir #india #kampung #bervacay #awalashaari #hm #gentlemonster

Dalam banyak banyak bunga , bunga apa warna hitam? .
Siapa jawab betul abang transfer rm5 ke account anda
#tekateki #kashmir #india #kampung #bervacay #awalashaari #hm #gentlemonster

Sesiapa nak cari lemang untuk raya.. Boleh cari kat sini... Lemang panas kak halus.. Terima tempahan
Sebatang  rm 10 ringgit. 
#kampung berchang kuala lipis pahang.

Sesiapa nak cari lemang untuk raya.. Boleh cari kat sini... Lemang panas kak halus.. Terima tempahan
Sebatang rm 10 ringgit.
#kampung berchang kuala lipis pahang.

Kampung KB Mancingan

Hari ini, 21 Mei 2019 dilaksanakan program KKBPK di Balai Dusun Mancingan. Kegiatan diisi dengan penyuluhan program-program KKBPK dan Stunting. Kegiatan diisi oleh instansi Puskesmas Kecamatan Kretek, PLKB Kecamatan Kretek, dan PPOB Kecamatan Kretek. Selain itu, kegiatan dihadiri Ibu Dukuh Mancingan, Ibu RT 01-08, Kader, dan peserta / warga tiap RT sebanyak 30 orang.

#bkkbn #bkkbnpusat #bkkbnofficial #bkkbndiy #dpp #kb #pmd #dppkb #dppkbpmd #bantul #dppkbpmdbantul #kampung #kampungkb #kampungkbmancingan #kampungkbindonesia #mancingan #indonesia #yogyakarta #jogja #istimewa #program #kkbpk #programkkbpk

Kampung KB Mancingan

Hari ini, 21 Mei 2019 dilaksanakan program KKBPK di Balai Dusun Mancingan. Kegiatan diisi dengan penyuluhan program-program KKBPK dan Stunting. Kegiatan diisi oleh instansi Puskesmas Kecamatan Kretek, PLKB Kecamatan Kretek, dan PPOB Kecamatan Kretek. Selain itu, kegiatan dihadiri Ibu Dukuh Mancingan, Ibu RT 01-08, Kader, dan peserta / warga tiap RT sebanyak 30 orang.

#bkkbn #bkkbnpusat #bkkbnofficial #bkkbndiy #dpp #kb #pmd #dppkb #dppkbpmd #bantul #dppkbpmdbantul #kampung #kampungkb #kampungkbmancingan #kampungkbindonesia #mancingan #indonesia #yogyakarta #jogja #istimewa #program #kkbpk #programkkbpk

Dalam perjalanan yang panjang, aku berhenti seketika sambil menikmati keindahan alam. #entah #random #road #green #blue #sky #nature #nice #kuching #kampung #visitsarawak

Dalam perjalanan yang panjang, aku berhenti seketika sambil menikmati keindahan alam. #entah #random #road #green #blue #sky #nature #nice #kuching #kampung #visitsarawak

#

Marocco desgin ada 4 warna (Hitam, Merah, Biru dan Cream) AllSize .. stock yang masi ada warna Cream 1 piece saja .
.
.
#daerah#kota#kampung#jakartapusat#puta#jakartabaratbarat#selatan#jakartaselatan#ujungpandang#pangkalpinang#sulawesi

#

Marocco desgin ada 4 warna (Hitam, Merah, Biru dan Cream) AllSize .. stock yang masi ada warna Cream 1 piece saja .
.
.
#daerah #kota #kampung #jakartapusat #puta #jakartabaratbarat #selatan #jakartaselatan #ujungpandang #pangkalpinang #sulawesi

Selesa tapi dia bagi lapar jugak acaner 😅😅😅
.
.
Jangan lupa LIKE💗 KOMEN💬 SHARE 📤TAG 👥👤
.
.
.
#restoran #resipi #masakan #makanan #malaysia #kampung #warisan #wanita #mingguanwanita #tudung #sajian #sedap #lazat #enak #ctdk #rotikaya #roti #rotibakar #rotiboy #roticanai #rotipuri #rotitelur #rotikosong #sarapan #telur

Selesa tapi dia bagi lapar jugak acaner 😅😅😅
.
.
Jangan lupa LIKE💗 KOMEN💬 SHARE 📤TAG 👥👤
.
.
.
#restoran #resipi #masakan #makanan #malaysia #kampung #warisan #wanita #mingguanwanita #tudung #sajian #sedap #lazat #enak #ctdk #rotikaya #roti #rotibakar #rotiboy #roticanai #rotipuri #rotitelur #rotikosong #sarapan #telur

16 Ramadan 1440H
Hari ni cuti ....
Alhamdulillah selesai servis kereta dan bayar zakat fitrah🤗..
Ni buat servis hantar surat khabar dan acar kat kak Ayu....
Rambai ni susah nak jumpa zaman sekarang....
Kalau dah masak rambai ni nanti, wasap saya eh😆🤲..dia tak ada Ig, ada Fb ajo🤗

16 Ramadan 1440H
Hari ni cuti ....
Alhamdulillah selesai servis kereta dan bayar zakat fitrah🤗..
Ni buat servis hantar surat khabar dan acar kat kak Ayu....
Rambai ni susah nak jumpa zaman sekarang....
Kalau dah masak rambai ni nanti, wasap saya eh😆🤲..dia tak ada Ig, ada Fb ajo🤗