#korset photos & videos

502.1k Posts

Korset yang didesain khusus untuk ibu melahirkan terutama direkomendasikan untuk yang SECTIO. Memberikan rasa nyaman saat memakai. Terbuat dari bahan katun dan velcro berkualitas sehingga tidak mudah brudul. 
Korset yang dapat membantu ibu melahirkan mengembalikan bentuk badan seperti semula
ㅤ
Membantu mengecilkan perut dan sekitarnya, mengembalikan ukuran rahim dengan lebih cepat dan mengencangkan otot perut. -
-
-
KONSULTASI DAN PEMESANAN
WA 0813 2992 8612
LINK WA CEK BIO/PROFIL
ㅤ
ㅤ
ㅤ
#korsetmelahirkan #korsetmurah #korsetibumelahirkan #korsetnyaman #korsetberkualitas #korsetpelangsing #perlengkapanbayi #korsetpelangsingmurah #korsetsetelahmelahirkan #korset #pakaiandalam #korsetpelangsingnyaman #korsetpelangsingaman #pelangsing #maternity

Korset yang didesain khusus untuk ibu melahirkan terutama direkomendasikan untuk yang SECTIO. Memberikan rasa nyaman saat memakai. Terbuat dari bahan katun dan velcro berkualitas sehingga tidak mudah brudul.
Korset yang dapat membantu ibu melahirkan mengembalikan bentuk badan seperti semula

Membantu mengecilkan perut dan sekitarnya, mengembalikan ukuran rahim dengan lebih cepat dan mengencangkan otot perut. -
-
-
KONSULTASI DAN PEMESANAN
WA 0813 2992 8612
LINK WA CEK BIO/PROFIL



#korsetmelahirkan #korsetmurah #korsetibumelahirkan #korsetnyaman #korsetberkualitas #korsetpelangsing #perlengkapanbayi #korsetpelangsingmurah #korsetsetelahmelahirkan #korset #pakaiandalam #korsetpelangsingnyaman #korsetpelangsingaman #pelangsing #maternity

Korset yang didesain khusus untuk ibu melahirkan terutama direkomendasikan untuk yang SECTIO. Memberikan rasa nyaman saat memakai. Terbuat dari bahan katun dan velcro berkualitas sehingga tidak mudah brudul. 
Korset yang dapat membantu ibu melahirkan mengembalikan bentuk badan seperti semula
ㅤ
Membantu mengecilkan perut dan sekitarnya, mengembalikan ukuran rahim dengan lebih cepat dan mengencangkan otot perut. -
-
-
KONSULTASI DAN PEMESANAN
WA 0813 2992 8612
LINK WA CEK BIO/PROFIL
ㅤ
ㅤ
ㅤ
#korsetmelahirkan #korsetmurah #korsetibumelahirkan #korsetnyaman #korsetberkualitas #korsetpelangsing #perlengkapanbayi #korsetpelangsingmurah #korsetsetelahmelahirkan #korset #pakaiandalam #korsetpelangsingnyaman #korsetpelangsingaman #pelangsing #maternity

Korset yang didesain khusus untuk ibu melahirkan terutama direkomendasikan untuk yang SECTIO. Memberikan rasa nyaman saat memakai. Terbuat dari bahan katun dan velcro berkualitas sehingga tidak mudah brudul.
Korset yang dapat membantu ibu melahirkan mengembalikan bentuk badan seperti semula

Membantu mengecilkan perut dan sekitarnya, mengembalikan ukuran rahim dengan lebih cepat dan mengencangkan otot perut. -
-
-
KONSULTASI DAN PEMESANAN
WA 0813 2992 8612
LINK WA CEK BIO/PROFIL



#korsetmelahirkan #korsetmurah #korsetibumelahirkan #korsetnyaman #korsetberkualitas #korsetpelangsing #perlengkapanbayi #korsetpelangsingmurah #korsetsetelahmelahirkan #korset #pakaiandalam #korsetpelangsingnyaman #korsetpelangsingaman #pelangsing #maternity

Korset yang didesain khusus untuk ibu melahirkan terutama direkomendasikan untuk yang SECTIO. Memberikan rasa nyaman saat memakai. Terbuat dari bahan katun dan velcro berkualitas sehingga tidak mudah brudul. 
Korset yang dapat membantu ibu melahirkan mengembalikan bentuk badan seperti semula
ㅤ
Membantu mengecilkan perut dan sekitarnya, mengembalikan ukuran rahim dengan lebih cepat dan mengencangkan otot perut. -
-
-
KONSULTASI DAN PEMESANAN
WA 0813 2992 8612
LINK WA CEK BIO/PROFIL
ㅤ
ㅤ
ㅤ
#korsetmelahirkan #korsetmurah #korsetibumelahirkan #korsetnyaman #korsetberkualitas #korsetpelangsing #perlengkapanbayi #korsetpelangsingmurah #korsetsetelahmelahirkan #korset #pakaiandalam #korsetpelangsingnyaman #korsetpelangsingaman #pelangsing #maternity

Korset yang didesain khusus untuk ibu melahirkan terutama direkomendasikan untuk yang SECTIO. Memberikan rasa nyaman saat memakai. Terbuat dari bahan katun dan velcro berkualitas sehingga tidak mudah brudul.
Korset yang dapat membantu ibu melahirkan mengembalikan bentuk badan seperti semula

Membantu mengecilkan perut dan sekitarnya, mengembalikan ukuran rahim dengan lebih cepat dan mengencangkan otot perut. -
-
-
KONSULTASI DAN PEMESANAN
WA 0813 2992 8612
LINK WA CEK BIO/PROFIL



#korsetmelahirkan #korsetmurah #korsetibumelahirkan #korsetnyaman #korsetberkualitas #korsetpelangsing #perlengkapanbayi #korsetpelangsingmurah #korsetsetelahmelahirkan #korset #pakaiandalam #korsetpelangsingnyaman #korsetpelangsingaman #pelangsing #maternity

Korset yang didesain khusus untuk ibu melahirkan terutama direkomendasikan untuk yang SECTIO. Memberikan rasa nyaman saat memakai. Terbuat dari bahan katun dan velcro berkualitas sehingga tidak mudah brudul. 
Korset yang dapat membantu ibu melahirkan mengembalikan bentuk badan seperti semula
ㅤ
Membantu mengecilkan perut dan sekitarnya, mengembalikan ukuran rahim dengan lebih cepat dan mengencangkan otot perut. -
-
-
KONSULTASI DAN PEMESANAN
WA 0813 2992 8612
LINK WA CEK BIO/PROFIL
ㅤ
ㅤ
ㅤ
#korsetmelahirkan #korsetmurah #korsetibumelahirkan #korsetnyaman #korsetberkualitas #korsetpelangsing #perlengkapanbayi #korsetpelangsingmurah #korsetsetelahmelahirkan #korset #pakaiandalam #korsetpelangsingnyaman #korsetpelangsingaman #pelangsing #maternity

Korset yang didesain khusus untuk ibu melahirkan terutama direkomendasikan untuk yang SECTIO. Memberikan rasa nyaman saat memakai. Terbuat dari bahan katun dan velcro berkualitas sehingga tidak mudah brudul.
Korset yang dapat membantu ibu melahirkan mengembalikan bentuk badan seperti semula

Membantu mengecilkan perut dan sekitarnya, mengembalikan ukuran rahim dengan lebih cepat dan mengencangkan otot perut. -
-
-
KONSULTASI DAN PEMESANAN
WA 0813 2992 8612
LINK WA CEK BIO/PROFIL



#korsetmelahirkan #korsetmurah #korsetibumelahirkan #korsetnyaman #korsetberkualitas #korsetpelangsing #perlengkapanbayi #korsetpelangsingmurah #korsetsetelahmelahirkan #korset #pakaiandalam #korsetpelangsingnyaman #korsetpelangsingaman #pelangsing #maternity

Korset yang didesain khusus untuk ibu melahirkan terutama direkomendasikan untuk yang SECTIO. Memberikan rasa nyaman saat memakai. Terbuat dari bahan katun dan velcro berkualitas sehingga tidak mudah brudul. 
Korset yang dapat membantu ibu melahirkan mengembalikan bentuk badan seperti semula
ㅤ
Membantu mengecilkan perut dan sekitarnya, mengembalikan ukuran rahim dengan lebih cepat dan mengencangkan otot perut. -
-
-
KONSULTASI DAN PEMESANAN
WA 0813 2992 8612
LINK WA CEK BIO/PROFIL
ㅤ
ㅤ
ㅤ
#korsetmelahirkan #korsetmurah #korsetibumelahirkan #korsetnyaman #korsetberkualitas #korsetpelangsing #perlengkapanbayi #korsetpelangsingmurah #korsetsetelahmelahirkan #korset #pakaiandalam #korsetpelangsingnyaman #korsetpelangsingaman #pelangsing #maternity

Korset yang didesain khusus untuk ibu melahirkan terutama direkomendasikan untuk yang SECTIO. Memberikan rasa nyaman saat memakai. Terbuat dari bahan katun dan velcro berkualitas sehingga tidak mudah brudul.
Korset yang dapat membantu ibu melahirkan mengembalikan bentuk badan seperti semula

Membantu mengecilkan perut dan sekitarnya, mengembalikan ukuran rahim dengan lebih cepat dan mengencangkan otot perut. -
-
-
KONSULTASI DAN PEMESANAN
WA 0813 2992 8612
LINK WA CEK BIO/PROFIL



#korsetmelahirkan #korsetmurah #korsetibumelahirkan #korsetnyaman #korsetberkualitas #korsetpelangsing #perlengkapanbayi #korsetpelangsingmurah #korsetsetelahmelahirkan #korset #pakaiandalam #korsetpelangsingnyaman #korsetpelangsingaman #pelangsing #maternity

Korset yang didesain khusus untuk ibu melahirkan terutama direkomendasikan untuk yang SECTIO. Memberikan rasa nyaman saat memakai. Terbuat dari bahan katun dan velcro berkualitas sehingga tidak mudah brudul. 
Korset yang dapat membantu ibu melahirkan mengembalikan bentuk badan seperti semula
ㅤ
Membantu mengecilkan perut dan sekitarnya, mengembalikan ukuran rahim dengan lebih cepat dan mengencangkan otot perut. -
-
-
KONSULTASI DAN PEMESANAN
WA 0813 2992 8612
LINK WA CEK BIO/PROFIL
ㅤ
ㅤ
ㅤ
#korsetmelahirkan #korsetmurah #korsetibumelahirkan #korsetnyaman #korsetberkualitas #korsetpelangsing #perlengkapanbayi #korsetpelangsingmurah #korsetsetelahmelahirkan #korset #pakaiandalam #korsetpelangsingnyaman #korsetpelangsingaman #pelangsing #maternity

Korset yang didesain khusus untuk ibu melahirkan terutama direkomendasikan untuk yang SECTIO. Memberikan rasa nyaman saat memakai. Terbuat dari bahan katun dan velcro berkualitas sehingga tidak mudah brudul.
Korset yang dapat membantu ibu melahirkan mengembalikan bentuk badan seperti semula

Membantu mengecilkan perut dan sekitarnya, mengembalikan ukuran rahim dengan lebih cepat dan mengencangkan otot perut. -
-
-
KONSULTASI DAN PEMESANAN
WA 0813 2992 8612
LINK WA CEK BIO/PROFIL



#korsetmelahirkan #korsetmurah #korsetibumelahirkan #korsetnyaman #korsetberkualitas #korsetpelangsing #perlengkapanbayi #korsetpelangsingmurah #korsetsetelahmelahirkan #korset #pakaiandalam #korsetpelangsingnyaman #korsetpelangsingaman #pelangsing #maternity

Postage : Monday - Friday. (Kalau takde aral menghalang 😁😁).
Poslaju Tracking only update after 5 p.m.
Free postage - Malaysia sahaja.
😊
😊 😊
😊 ** sila buat bayaran sehari sebelum hari penghantaran. ( please! Make payment a day before POSTAGE day). Thank you😘

#trustedseller #girdle #girdlepants #zumba #bengkungperut #bengkung #ultraslim #plussizepanty #kempiskanperut #nakkurus #nakkuruscepat #majlisakad #kempiskanperut #majlisakadnikah #majlisperkahwinan #korset #perutkempis #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #korsetplussize #majlispertunangan #bajupengantin #leggings #plussizebra #buttliftpanty

Postage : Monday - Friday. (Kalau takde aral menghalang 😁😁).
Poslaju Tracking only update after 5 p.m.
Free postage - Malaysia sahaja.
😊
😊 😊
😊 ** sila buat bayaran sehari sebelum hari penghantaran. ( please! Make payment a day before POSTAGE day). Thank you😘

#trustedseller #girdle #girdlepants #zumba #bengkungperut #bengkung #ultraslim #plussizepanty #kempiskanperut #nakkurus #nakkuruscepat #majlisakad #kempiskanperut #majlisakadnikah #majlisperkahwinan #korset #perutkempis #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #korsetplussize #majlispertunangan #bajupengantin #leggings #plussizebra #buttliftpanty

Turun 5-6kg!!! X percaya jom pm zira sekarang sbb sekarang @beby_maembong buat sale all items RM50 ONLY ‼️‼️‼️ @azirahsharihijabspray_slimdolz DS01359 agent sah @slimdollz_hq..
.
.
Yess!!!! Ladyboss duyung ni selalu baik hati tau.
.
Bukan apa, dia suka tgok semuaorg sama sama cantik sama2 happy 😘.
.
Sbb tu ladyboss buat SALE RM50 ni lagi 😍😍.
.
So jangan lepaskan peluang ni k.
.
🔥RM50.
🔥RM50.
🔥RM50.
🔥RM50.
🔥RM50.
🔥RM50.
.
Ws +601110182502 atau click link ws di bio @azirahsharihijabspray_slimdolz  untuk dapat kan details promo HOT 🔥 SALE NOW‼️‼️‼️. .
.
#bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan
#bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz 
#redhairdontcare #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #MermaidPinggangKerengga  #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak  #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga #JamuDuyungLentiQ #jamu #maajun #jamuberpantang #jamuketat #jamuketatmelekat

Turun 5-6kg!!! X percaya jom pm zira sekarang sbb sekarang @beby_maembong buat sale all items RM50 ONLY ‼️‼️‼️ @azirahsharihijabspray_slimdolz DS01359 agent sah @slimdollz_hq..
.
.
Yess!!!! Ladyboss duyung ni selalu baik hati tau.
.
Bukan apa, dia suka tgok semuaorg sama sama cantik sama2 happy 😘.
.
Sbb tu ladyboss buat SALE RM50 ni lagi 😍😍.
.
So jangan lepaskan peluang ni k.
.
🔥RM50.
🔥RM50.
🔥RM50.
🔥RM50.
🔥RM50.
🔥RM50.
.
Ws +601110182502 atau click link ws di bio @azirahsharihijabspray_slimdolz untuk dapat kan details promo HOT 🔥 SALE NOW‼️‼️‼️. .
.
#bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan
#bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz
#redhairdontcare #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #MermaidPinggangKerengga #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga #JamuDuyungLentiQ #jamu #maajun #jamuberpantang #jamuketat #jamuketatmelekat

"Minum Air chocolate yg sedap mampu mencantikkan SAYA!".
.
Wanita yg menyusu pon boleh minum.. Pastikan bayi 9bulan ke atas.. Bebydollz choc ni boleh kurus kan badan n tambah susu badan juga tau... Testimony customer br minum 1sachet dah bengkak susu 😍😍😍. Bestnyaaaaaa.. Body cantik.. Badan lentik.. Rambut lebat.. Anak kenyang 😁😁PERFECT!!!.
.
Siapa dah cuba?.
Betul x rasa energy mcm superhero😁.
.
Minum 3LITTER air masak.
.
*SEKARANG ADA SALE 1 BOTOL RM50 JE *.
.
TAU X BEBYDOLLZ CHOC SLIM BANYAK Khasiatnya!
✅MENURUNKAN BERAT BADAN 3-5KG SEMINGGU.
✅LULUS KKM.
✅SELAMAT DAH SEMULAJADI.
✅Membakar lemak tepu dgn pantas.
✅Membuang lemak air seawal 1hari.
✅Membakar lemak viseral dgn berkesan dan selamat. (Lemak merbahaya pada organ 😱)
✅Memberi tenaga.
✅Menguatkan antibodi.
✅Antioksidan yg kuat.
✅Menormalkan Gula dalam Darah.
✅Melindungi Kesihatan Jantung.
✅Anti-Penuaan.
✅Meningkatkan Tenaga.
✅Serat yang tinggi.
✅Meningkatkan Metabolisme.
✅Membantu membakar lemak secara semulajadi.
✅kandungan minerals yg tinggi.
✅Mengandungi vitamin K1.
✅Mengandungi vitamin B9.
✅Mengandungi Vitamin E.
✅Menyekat selera makan.
✅Membantu Meningkatkan Sirkulasi Darah.
✅Mengurangkan Tekanan.
✅Menghapuskan Kemurungan.
✅Menurunkan Kolesterol.
✅Membuang toksin & mengempiskan perut
✅Melicinkan kulit
✅Melebatkan rambut
✅Menguatkan rambut
✅Mengurangkan parut
✅Mengecilkan pinggang.
✅Cabohydrate Blocker (bila makan nasi bebydollz akan terus bakar lemak nasi).
✅Tak perlu berdiet!.
✅ 100 % tiada kesan sampingan.
✅ Sesuai untuk ibu menyusu 9bulan ke atas🍼🍼🍼
.
Dm/ws+601110182502 @azirahsharihijabspray_slimdolz.
@azirahsharihijabspray_slimdolz.
@azirahsharihijabspray_slimdolz.
.
.
#bebydollz #nakkurus #cepatkurus #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan #korsetpembakarlemak #korsetmurah #korset #korsetmalaysia .
#bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #redhairdontcare #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #perutbuncit #dalampantang #bengkunglepasbersalin #bengkungmama #bengkungczer #BengkungViral

"Minum Air chocolate yg sedap mampu mencantikkan SAYA!".
.
Wanita yg menyusu pon boleh minum.. Pastikan bayi 9bulan ke atas.. Bebydollz choc ni boleh kurus kan badan n tambah susu badan juga tau... Testimony customer br minum 1sachet dah bengkak susu 😍😍😍. Bestnyaaaaaa.. Body cantik.. Badan lentik.. Rambut lebat.. Anak kenyang 😁😁PERFECT!!!.
.
Siapa dah cuba?.
Betul x rasa energy mcm superhero😁.
.
Minum 3LITTER air masak.
.
*SEKARANG ADA SALE 1 BOTOL RM50 JE *.
.
TAU X BEBYDOLLZ CHOC SLIM BANYAK Khasiatnya!
✅MENURUNKAN BERAT BADAN 3-5KG SEMINGGU.
✅LULUS KKM.
✅SELAMAT DAH SEMULAJADI.
✅Membakar lemak tepu dgn pantas.
✅Membuang lemak air seawal 1hari.
✅Membakar lemak viseral dgn berkesan dan selamat. (Lemak merbahaya pada organ 😱)
✅Memberi tenaga.
✅Menguatkan antibodi.
✅Antioksidan yg kuat.
✅Menormalkan Gula dalam Darah.
✅Melindungi Kesihatan Jantung.
✅Anti-Penuaan.
✅Meningkatkan Tenaga.
✅Serat yang tinggi.
✅Meningkatkan Metabolisme.
✅Membantu membakar lemak secara semulajadi.
✅kandungan minerals yg tinggi.
✅Mengandungi vitamin K1.
✅Mengandungi vitamin B9.
✅Mengandungi Vitamin E.
✅Menyekat selera makan.
✅Membantu Meningkatkan Sirkulasi Darah.
✅Mengurangkan Tekanan.
✅Menghapuskan Kemurungan.
✅Menurunkan Kolesterol.
✅Membuang toksin & mengempiskan perut
✅Melicinkan kulit
✅Melebatkan rambut
✅Menguatkan rambut
✅Mengurangkan parut
✅Mengecilkan pinggang.
✅Cabohydrate Blocker (bila makan nasi bebydollz akan terus bakar lemak nasi).
✅Tak perlu berdiet!.
✅ 100 % tiada kesan sampingan.
✅ Sesuai untuk ibu menyusu 9bulan ke atas🍼🍼🍼
.
Dm/ws+601110182502 @azirahsharihijabspray_slimdolz.
@azirahsharihijabspray_slimdolz.
@azirahsharihijabspray_slimdolz.
.
.
#bebydollz #nakkurus #cepatkurus #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan #korsetpembakarlemak #korsetmurah #korset #korsetmalaysia .
#bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #redhairdontcare #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #perutbuncit #dalampantang #bengkunglepasbersalin #bengkungmama #bengkungczer #BengkungViral

HIGH WAIST CORSET
--
Korset instan paling favorit! Sangat instan pemakainnya. Korset ini jd 1 dengan celana dalam dan tanpa kait. Kebayang kan instannya kayak apa? Sekali pakai langsung langsing dari bawah payudara sama pinggul! Dan bokong juga terangkat jadi lebih montok deh 😍

Untuk bahan jangan khawatir, bahan sangat halus dan lembut karena terbuat dari Nylon. Bahan ini juga menyerap keringat dengan sempurna. Dan dijamin anti gulung, anti gerah anti gatel!
--
DETAIL
Size : M/L, XL/XXL
Warna : hitam, krem
Material : Nylon 100%
Merk : Kirei China
Terdapat 4 kawat penyangga elastis
--
MANFAAT
- Melangsingkan perut sampai pinggul ketika dipakai, hasil permanen harus rutin 8 jam per hari
- Mengangkat bokong lebih kencang, montok dan sexy
- Memperbaiki postur tubuh
--
ALL INFORMATION :
📱081903363675
💰BRI BNI BCA
📦JNE JNT GRAB
🛒 shopee.co.id/korset_jogja
🛒 tokopedia.com/korsetjogja

#korset #korsetmurah #korsetjogja #giveaway #promokorset #stagen #pelangsing #ibuhamil #ibumenyusui #korsetpelangsing #korsetperut #korsetmelahirkan #korsethamil #korsetibuhamil #korsetbumil #korsetpascamelahirkan #bengkung #produkpelangsing #munafie #geniebra #leggingslimmer #pelangsingpaha  #pelangsingbetis #korsetlengan #korsetbetis #peniruswajah #wajahtirus #krimpelangsing #hotgel

HIGH WAIST CORSET
--
Korset instan paling favorit! Sangat instan pemakainnya. Korset ini jd 1 dengan celana dalam dan tanpa kait. Kebayang kan instannya kayak apa? Sekali pakai langsung langsing dari bawah payudara sama pinggul! Dan bokong juga terangkat jadi lebih montok deh 😍

Untuk bahan jangan khawatir, bahan sangat halus dan lembut karena terbuat dari Nylon. Bahan ini juga menyerap keringat dengan sempurna. Dan dijamin anti gulung, anti gerah anti gatel!
--
DETAIL
Size : M/L, XL/XXL
Warna : hitam, krem
Material : Nylon 100%
Merk : Kirei China
Terdapat 4 kawat penyangga elastis
--
MANFAAT
- Melangsingkan perut sampai pinggul ketika dipakai, hasil permanen harus rutin 8 jam per hari
- Mengangkat bokong lebih kencang, montok dan sexy
- Memperbaiki postur tubuh
--
ALL INFORMATION :
📱081903363675
💰BRI BNI BCA
📦JNE JNT GRAB
🛒 shopee.co.id/korset_jogja
🛒 tokopedia.com/korsetjogja

#korset #korsetmurah #korsetjogja #giveaway #promokorset #stagen #pelangsing #ibuhamil #ibumenyusui #korsetpelangsing #korsetperut #korsetmelahirkan #korsethamil #korsetibuhamil #korsetbumil #korsetpascamelahirkan #bengkung #produkpelangsing #munafie #geniebra #leggingslimmer #pelangsingpaha #pelangsingbetis #korsetlengan #korsetbetis #peniruswajah #wajahtirus #krimpelangsing #hotgel

Semoga yang like bisa secepatnya mendapatkan sang buah hati di bulan ini  آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ================================
Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person : ️
📲WhatsApp : 085731172315

Semoga yang like bisa secepatnya mendapatkan sang buah hati di bulan ini آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ================================
Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person : ️
📲WhatsApp : 085731172315

SE034 
Rp64.000 
Stagen / korset pelangsing bagian perut yang terbuat dari bahan elastis - Dengan tulang - Kait prancis - Model Salur	Tersedia dalam ukuran: 
XL: Panjang 72cm,  Lebar 24 cm

FOR ORDER
WA : 0818-0666-2871
(sudah tertera di bio ya .
Atau langsung klik alamat link yang tertera di bio)

FORMAT ORDER
ORDERAN :
NAMA :
ALAMAT :
NO.TLP :

#se034 #korsetcelana #stagen #korset  #stagensetelahmelahirkan #korsetsetelahmelahirkan #bracantik #bhcantik #brabhcantik #menyusui #asi #asiesklusif #busui #bumil #koleksistagencantik #koleksikorsetcantik #koleksistagenkorset #ayahasi #asix #aimi #koleksibramenyusuicantik #bramenyusuicantik

SE034
Rp64.000
Stagen / korset pelangsing bagian perut yang terbuat dari bahan elastis - Dengan tulang - Kait prancis - Model Salur Tersedia dalam ukuran:
XL: Panjang 72cm, Lebar 24 cm

FOR ORDER
WA : 0818-0666-2871
(sudah tertera di bio ya .
Atau langsung klik alamat link yang tertera di bio)

FORMAT ORDER
ORDERAN :
NAMA :
ALAMAT :
NO.TLP :

#se034 #korsetcelana #stagen #korset #stagensetelahmelahirkan #korsetsetelahmelahirkan #bracantik #bhcantik #brabhcantik #menyusui #asi #asiesklusif #busui #bumil #koleksistagencantik #koleksikorsetcantik #koleksistagenkorset #ayahasi #asix #aimi #koleksibramenyusuicantik #bramenyusuicantik

SE031	
Rp59.000 
Stagen perut setelah melahirkan. Dengan bahan katun yang lembut. Dilengkapi dengan tulang yang kokoh  dan model pengait 3 tingkat. Tersedia dalam warna hitam dan cream.	Tersedia dalam ukuran all size :
L : Panjang 79cm x Lebar 24cm
XL : Panjang 85cm x Lebar 25cm
XXL : Panjang 94cm x Lebar 26cm

FOR ORDER
WA : 0818-0666-2871
(sudah tertera di bio ya .
Atau langsung klik alamat link yang tertera di bio)

FORMAT ORDER
ORDERAN :
NAMA :
ALAMAT :
NO.TLP :

#se031#stagen #korset  #stagensetelahmelahirkan #korsetsetelahmelahirkan #bracantik #bhcantik #brabhcantik #menyusui #asi #asiesklusif #busui #bumil #koleksistagencantik #koleksikorsetcantik #koleksistagenkorset #ayahasi #asix #aimi #koleksibramenyusuicantik #bramenyusuicantik

SE031
Rp59.000
Stagen perut setelah melahirkan. Dengan bahan katun yang lembut. Dilengkapi dengan tulang yang kokoh dan model pengait 3 tingkat. Tersedia dalam warna hitam dan cream. Tersedia dalam ukuran all size :
L : Panjang 79cm x Lebar 24cm
XL : Panjang 85cm x Lebar 25cm
XXL : Panjang 94cm x Lebar 26cm

FOR ORDER
WA : 0818-0666-2871
(sudah tertera di bio ya .
Atau langsung klik alamat link yang tertera di bio)

FORMAT ORDER
ORDERAN :
NAMA :
ALAMAT :
NO.TLP :

#se031 #stagen #korset #stagensetelahmelahirkan #korsetsetelahmelahirkan #bracantik #bhcantik #brabhcantik #menyusui #asi #asiesklusif #busui #bumil #koleksistagencantik #koleksikorsetcantik #koleksistagenkorset #ayahasi #asix #aimi #koleksibramenyusuicantik #bramenyusuicantik

BEBYDOLLZ CHOC NI HARGA BIASA RM129 SEBOTOL
.
SKRG NI ADA PROMO UOLSSS!!!
👉1 BOTOL RM55 👉2 BOTOL RM105 👉3 BOTOL RM110 🤗JOM KURUS!!! ATAU http://www.wassap.my/601128741653/SLIMDOLLZ

#bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan
#bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz 
#redhairdontcare #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #MermaidPinggangKerengga  #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak  #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga
4 BULAN 4KG

Alhamdulillah. 
Berkat kesabaran dan rajin memakai pants ni, akak ni dapat turunkan berat badan dia 4kg dalam masa 4 bulan. Semoga dengan izin Allah, #aulora pants with #kodenshi ini dapat memenuhi impian dan cita-cita akak ni untuk mendapatkan berat badan yang diidam-idamkan. Sabar, Slowly but surely.

Nothing is impossible if you really put your heart into it. InshaAllah ❤️ Jika anda ingin menjadi lebih sihat, jangan tunggu lama2, segera dapatkan Aulora pants dengan klik: 
www.wasap.my/60192244544
.
#slimming #slimmingpants #slim #aulora #kodenshi #infrared #buasir #flattummy #buncit #slipdisc #slippeddisc #stroke #mildstroke #kurus #varicoseveins #uratsimpul #simpulbiawak #sakitlutut #sakitpinggang #periodpain #sakittumit #senggugut #korset #kebas #slippeddisc #socks #sakittumit #tapakkaki #socks #stokin #sakittumit #bloodcirculation #peredarandarah #stokin

4 BULAN 4KG

Alhamdulillah.
Berkat kesabaran dan rajin memakai pants ni, akak ni dapat turunkan berat badan dia 4kg dalam masa 4 bulan. Semoga dengan izin Allah, #aulora pants with #kodenshi ini dapat memenuhi impian dan cita-cita akak ni untuk mendapatkan berat badan yang diidam-idamkan. Sabar, Slowly but surely.

Nothing is impossible if you really put your heart into it. InshaAllah ❤️ Jika anda ingin menjadi lebih sihat, jangan tunggu lama2, segera dapatkan Aulora pants dengan klik:
www.wasap.my/60192244544
.
#slimming #slimmingpants #slim #aulora #kodenshi #infrared #buasir #flattummy #buncit #slipdisc #slippeddisc #stroke #mildstroke #kurus #varicoseveins #uratsimpul #simpulbiawak #sakitlutut #sakitpinggang #periodpain #sakittumit #senggugut #korset #kebas #slippeddisc #socks #sakittumit #tapakkaki #socks #stokin #sakittumit #bloodcirculation #peredarandarah #stokin

CUTTING BADAN PERSIS MODEL
.
.
.
Terkesima jap hakak bila ada yang tegur badan persis model gituuu hahaha
.
.
Actually setiap dari kita mampu mendapatkan tubuh badan cantik melentik dan slim😀 Macamana caranya tu??? Selain dari work out, anda juga boleh memakai korset ultraslim secara konsisten😋
.
.
Tak percaya? Bukti semua ada di depan mata.. Rajin rajin tau scroll ig Anis ni😀 Testimoni pelanggan Anis yang berjaya mendapatkan TUBUH BADAN IDAMAN!! 😍 BERAT BADAN TURUN😍😍
.
.
Anis si penjual korset berkualiti, 
017 7832740

Click for further details:

http://www.wasap.my/60177832740

#korsetmoden #korsetperut #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpengecilperut #korsetmagnetik #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #sayanakkuruscepat #sayanakkurus #sayanakslim #sayanaksihat #sayanakcantik #korset

CUTTING BADAN PERSIS MODEL
.
.
.
Terkesima jap hakak bila ada yang tegur badan persis model gituuu hahaha
.
.
Actually setiap dari kita mampu mendapatkan tubuh badan cantik melentik dan slim😀 Macamana caranya tu??? Selain dari work out, anda juga boleh memakai korset ultraslim secara konsisten😋
.
.
Tak percaya? Bukti semua ada di depan mata.. Rajin rajin tau scroll ig Anis ni😀 Testimoni pelanggan Anis yang berjaya mendapatkan TUBUH BADAN IDAMAN!! 😍 BERAT BADAN TURUN😍😍
.
.
Anis si penjual korset berkualiti,
017 7832740

Click for further details:

http://www.wasap.my/60177832740

#korsetmoden #korsetperut #korset #korsetpelangsing #korsetmurah #korsetpengecilperut #korsetmagnetik #korsetmurahmalaysia #korsetmalaysia #sayanakkuruscepat #sayanakkurus #sayanakslim #sayanaksihat #sayanakcantik #korset

#Repost @testikeyshashopbogor (@get_repost)
・・・
#Repost @keyshashopbogor (@get_repost)
・・・
Rp 40.000
Korset Pelangsing Perut 4 Step Shape Slimming Belt
Produk original

Korset pengecil perut 4 Step Shape juga dilengkapi dengan ion negatif yang dapat memberikan banyak manfaat yang baik untuk tubuh anda. korset pelangsing 4 Step Shape ini memiliki 4 buah resleting dalam 1 produk. Anda dapat menggunakan resleting yang sesuai dengan lingkar perut anda terlebih dahulu, setelah penggunaan rutin dan perut mulai mengecil, anda dapat mulai menggunakan resleting yang lebih kecil. Begitu seterusnya hingga mencapai ukuran resleting terkecil atau yang sesuai dengan ukuran perut yang anda idamkan.

Manfaat Korset 4 Step Shape Slimming Belt Waist Trimmer
Membakar lemak pada tubuh
Merampingkan dan melangsingkan bagian tubuh
Membentuk pinggang dengan sempurna
Menyerap keringat
Tidak membuat sesak
Tidak gerah saat digunakan
Dengan jahitan yang nyaris tak terlihat membuat anda nyaman seperti menggunakan pakaian biasa
Mudah dibersihkan
Cocok digunakan oleh pria maupun wanita

Dengan berbagai manfaat dan fungsi yang sangat baik untuk tubuh dan penampilan anda, penggunaan korset pelangsing 4 Step Slimming Belt ini sangat cocok untuk anda yang memiliki ukuran tubuh terutama bagian perut dan pinggang yang berlemak. Untuk mendapatkan hasil yang maksimal, sebaiknya anda menggunakan korset 4 Step Shape ini secara rutin.

Cara Penggunaan 4 Step Shape Slimming Belt Waist Trimmer
Gunakan resleting yang sesuai dengan lingkar tubuh anda terlebih dahulu, setelah perut mulai mengecil, baru gunakan resleting yang lebih kecil
Dapat digunakan setiap hari untuk melangsingkan tubuh anda

#4stepsahpeslimmingbeltmurah #4stepshape #4stepshapeslimmingbelt #naturgo #4stepshapeslimmingbeltori #4stepslimmingbelt #4stepslimmingbeltoriginal #harga4stepslimmingbelt #hargakorsetpelangsing #hasil4stepslimmingbelt#hasilkorsetpelangsing#jual4stepslimmingbelt #jual4stepslimmingbeltmurah#jualankorsetpelangsing #jualkorsetpelangsing #jualkorsetpelangsingmurah #korset#korsethamil #korsetpascamelahirkan #korsetpelangs

#Repost @testikeyshashopbogor (@get_repost)
・・・
#Repost @keyshashopbogor (@get_repost)
・・・
Rp 40.000
Korset Pelangsing Perut 4 Step Shape Slimming Belt
Produk original

Korset pengecil perut 4 Step Shape juga dilengkapi dengan ion negatif yang dapat memberikan banyak manfaat yang baik untuk tubuh anda. korset pelangsing 4 Step Shape ini memiliki 4 buah resleting dalam 1 produk. Anda dapat menggunakan resleting yang sesuai dengan lingkar perut anda terlebih dahulu, setelah penggunaan rutin dan perut mulai mengecil, anda dapat mulai menggunakan resleting yang lebih kecil. Begitu seterusnya hingga mencapai ukuran resleting terkecil atau yang sesuai dengan ukuran perut yang anda idamkan.

Manfaat Korset 4 Step Shape Slimming Belt Waist Trimmer
Membakar lemak pada tubuh
Merampingkan dan melangsingkan bagian tubuh
Membentuk pinggang dengan sempurna
Menyerap keringat
Tidak membuat sesak
Tidak gerah saat digunakan
Dengan jahitan yang nyaris tak terlihat membuat anda nyaman seperti menggunakan pakaian biasa
Mudah dibersihkan
Cocok digunakan oleh pria maupun wanita

Dengan berbagai manfaat dan fungsi yang sangat baik untuk tubuh dan penampilan anda, penggunaan korset pelangsing 4 Step Slimming Belt ini sangat cocok untuk anda yang memiliki ukuran tubuh terutama bagian perut dan pinggang yang berlemak. Untuk mendapatkan hasil yang maksimal, sebaiknya anda menggunakan korset 4 Step Shape ini secara rutin.

Cara Penggunaan 4 Step Shape Slimming Belt Waist Trimmer
Gunakan resleting yang sesuai dengan lingkar tubuh anda terlebih dahulu, setelah perut mulai mengecil, baru gunakan resleting yang lebih kecil
Dapat digunakan setiap hari untuk melangsingkan tubuh anda

#4stepsahpeslimmingbeltmurah #4stepshape #4stepshapeslimmingbelt #naturgo #4stepshapeslimmingbeltori #4stepslimmingbelt #4stepslimmingbeltoriginal #harga4stepslimmingbelt #hargakorsetpelangsing #hasil4stepslimmingbelt #hasilkorsetpelangsing #jual4stepslimmingbelt #jual4stepslimmingbeltmurah #jualankorsetpelangsing #jualkorsetpelangsing #jualkorsetpelangsingmurah #korset #korsethamil #korsetpascamelahirkan #korsetpelangs

Manfaat Masker Spirulina Tiens:

1. Mengencangkan kulit sehingga lebih awet muda
2. Menghaluskan kulit Mencegah dan mengatasi jerawat
3. Memudarkan noda jerawat
4. Mencegah flek hitam
5. Mencegah penuaan dini
6. Mengurangi kerutan halus
7. Mengecilkan ukuran pori-pori kulit
8. Meregenerasi sel kulit
9. Memberikan nutrisi pada kulit wajah
👉Untuk Info Harga, Konsultasi gratis dan Pemesanan silahkan langsung chat ya 📱Wa : 082327218865
#rahasiagadis #minyakbulus #minyakbuluspapua #minyakbulusoriginal #minyakbulusmurah #jerawat #obatjerawat #obatjerawatasli #kesehatan #kecantikan #perawatanwanita #munafie #korset #pelangsing #pelangsingbadan #korsetpelangsing #pelangsingmurah #pelangsingtubuh #wanita #pakaianwanita #baju #pakaian #fashion #pelangsingperut #busana #promo #promotion #murah #kosmetik #makeup

Manfaat Masker Spirulina Tiens:

1. Mengencangkan kulit sehingga lebih awet muda
2. Menghaluskan kulit Mencegah dan mengatasi jerawat
3. Memudarkan noda jerawat
4. Mencegah flek hitam
5. Mencegah penuaan dini
6. Mengurangi kerutan halus
7. Mengecilkan ukuran pori-pori kulit
8. Meregenerasi sel kulit
9. Memberikan nutrisi pada kulit wajah
👉Untuk Info Harga, Konsultasi gratis dan Pemesanan silahkan langsung chat ya 📱Wa : 082327218865
#rahasiagadis #minyakbulus #minyakbuluspapua #minyakbulusoriginal #minyakbulusmurah #jerawat #obatjerawat #obatjerawatasli #kesehatan #kecantikan #perawatanwanita #munafie #korset #pelangsing #pelangsingbadan #korsetpelangsing #pelangsingmurah #pelangsingtubuh #wanita #pakaianwanita #baju #pakaian #fashion #pelangsingperut #busana #promo #promotion #murah #kosmetik #makeup

Propaquin Advanced Formula
Dengan kelulusan KKM
Hanya sapu2 montok

#abangsayang#tetekbesar#tetekkmontok#krimsapu#ubatbesar#bramurah#munafie#korset#brapushup#payudarabesar#krimwanita#wanita#lipstikmurah#makeupmurah#
Malulah, perut bertingkat paha pula asyik berlaga. Bila jalan melecet, sakit!
.
Sebab tu akak perlu ada satu long girdle Annette ne. Cover perut sekaligus paha akak. Bila jalan yakin ja. Kemas badan tak terbonjol lemak.
.
Akak jangan risau, kain lembut sedap dipakai. Akak berat 170kg pun boleh sarung gedel ne tau 😘

Kalau nak lekas roger kami!
.
www.wasap.my/60197942668/longgirdle
.
.
#fitness #bengkungbyannette #fairfit #waisttrainer #bengkung #jomsihat #demicabengkung #plussizemalaysia #jomkurus  #girdleplussize #pinggangkerengga #girdlepant #korset #bizzibody #kurustanpaubat #chocofithq #plussizefashion #nursajatsingapore #letsgirdletonggekfuhh 
#kurusdenganselamat #nursajatbeautician #kuruslepasbersalin #bengkungibubersalinmoden #bengkungczer #chocofit #slimdollzmermaidsquad #longgirdle

Malulah, perut bertingkat paha pula asyik berlaga. Bila jalan melecet, sakit!
.
Sebab tu akak perlu ada satu long girdle Annette ne. Cover perut sekaligus paha akak. Bila jalan yakin ja. Kemas badan tak terbonjol lemak.
.
Akak jangan risau, kain lembut sedap dipakai. Akak berat 170kg pun boleh sarung gedel ne tau 😘

Kalau nak lekas roger kami!
.
www.wasap.my/60197942668/longgirdle
.
.
#fitness #bengkungbyannette #fairfit #waisttrainer #bengkung #jomsihat #demicabengkung #plussizemalaysia #jomkurus #girdleplussize #pinggangkerengga #girdlepant #korset #bizzibody #kurustanpaubat #chocofithq #plussizefashion #nursajatsingapore #letsgirdletonggekfuhh
#kurusdenganselamat #nursajatbeautician #kuruslepasbersalin #bengkungibubersalinmoden #bengkungczer #chocofit #slimdollzmermaidsquad #longgirdle

BAHAGIA adalah ketika mendengar suara TANGISAN BAYI yang telah kita KANDUNG SELAMA 9 BULAN, dan kini hadir di tengah-tengah kita... bagi seorang wanita, tidak ada yang dapat menggantikan KEBAHAGIAAN ini.. Salah satu KODRAT WANITA adalah dapat MELAHIRKAN BAYI dari RAHIMnya sendiri... Tidak ada yang tidak mungkin jika TUHAN menghendaki... apapun PENGHAMBAT KEHAMILAN nya akan TERTUNTASKAN!! Bagi bunda yang belum berkesempatan HAMIL dan MEMILIKI MOMONGAN, jangan pesimis bunda... kami punya SOLUSI CEPAT HAMIL!! Aman mudah dan tanpa efek samping..
Tetap semangat dan optimis bunda..pasti ada jalan untuk bisa hamil..😍 konsultasi yukk bunda..GRATIS .. Follow: 
@mypregnancy.healty.id
@mypregnancy.healty.id
@mypregnancy.healty.id
🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person : ️
📲WA: +6281231481547

BAHAGIA adalah ketika mendengar suara TANGISAN BAYI yang telah kita KANDUNG SELAMA 9 BULAN, dan kini hadir di tengah-tengah kita... bagi seorang wanita, tidak ada yang dapat menggantikan KEBAHAGIAAN ini.. Salah satu KODRAT WANITA adalah dapat MELAHIRKAN BAYI dari RAHIMnya sendiri... Tidak ada yang tidak mungkin jika TUHAN menghendaki... apapun PENGHAMBAT KEHAMILAN nya akan TERTUNTASKAN!! Bagi bunda yang belum berkesempatan HAMIL dan MEMILIKI MOMONGAN, jangan pesimis bunda... kami punya SOLUSI CEPAT HAMIL!! Aman mudah dan tanpa efek samping..
Tetap semangat dan optimis bunda..pasti ada jalan untuk bisa hamil..😍 konsultasi yukk bunda..GRATIS .. Follow:
@mypregnancy.healty.id
@mypregnancy.healty.id
@mypregnancy.healty.id
🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person : ️
📲WA: +6281231481547

Bra Slimdollz yang best ni sold out permintaan terlalu tinggi sbb kelebihan bra yang memukau 😍.
.
👉Pre order RM50 je 😍😍.
.
Masa Readystock hari tu RM139 tauuu.
.
REALISASIKAN IMPIAN 2019 ANDA NAK KURUS!!!!!. 📲 DM SEKARANG UNTUK PER ORDER!!!!
.
#bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan
#bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz 
#redhairdontcare #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #MermaidPinggangKerengga  #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak  #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga #JamuDuyungLentiQ #jamu #maajun #jamuberpantang #jamuketat #jamuketatmelekat

Bra Slimdollz yang best ni sold out permintaan terlalu tinggi sbb kelebihan bra yang memukau 😍.
.
👉Pre order RM50 je 😍😍.
.
Masa Readystock hari tu RM139 tauuu.
.
REALISASIKAN IMPIAN 2019 ANDA NAK KURUS!!!!!. 📲 DM SEKARANG UNTUK PER ORDER!!!!
.
#bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan
#bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz
#redhairdontcare #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #MermaidPinggangKerengga #bengkunglepasbersalin #DuyungPinggangSecekak #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga #JamuDuyungLentiQ #jamu #maajun #jamuberpantang #jamuketat #jamuketatmelekat

BADAN KURUS PERUT BUNCITT... aauucchh..!!! 🤔🤔
.
.
Berapa bulan dah ngadung? 
soalan first orang tanya mcm tu kan.. 😅
.
.
Masalah ni boleh settle kalau awak konsisten guna #sexybengkung Annette tau.. tak susah hanya perlu LEKAT DAN TAMPAL guna selama 4-8 jam sehari dh memadai.. Kesan seawal 3 hari.. itu kalau awak rajin tau.. 😄
.
.
Yang nak hilangkan buncit manja² @  muncit nakal tu meh lekas.. saiz Sehingga 4XL.. .
.
.
www.wasap.my/60197942668/sexybengkung .
.
#fitnesswear #bengkungbyannette #fairfit #plussizemalaysia #slimmingsuit #sexycurve #demicabengkung #weightlossprogram #bodylentik  #girdleplussize #pinggangkerengga #girdlepant #korset #bizzibody #kurustanpaubat #diettanpalapar #plussizefashion #cocopink #slimdollzmermaidsquad 
#kurusdenganselamat #trudollyhq #kuruslepasbersalin #bengkungibubersalinmoden #bengkungczer #chocofit #letsbengkung #letsgirdle #kurussebelumkahwin #klubnalaleh

BADAN KURUS PERUT BUNCITT... aauucchh..!!! 🤔🤔
.
.
Berapa bulan dah ngadung?
soalan first orang tanya mcm tu kan.. 😅
.
.
Masalah ni boleh settle kalau awak konsisten guna #sexybengkung Annette tau.. tak susah hanya perlu LEKAT DAN TAMPAL guna selama 4-8 jam sehari dh memadai.. Kesan seawal 3 hari.. itu kalau awak rajin tau.. 😄
.
.
Yang nak hilangkan buncit manja² @ muncit nakal tu meh lekas.. saiz Sehingga 4XL.. .
.
.
www.wasap.my/60197942668/sexybengkung .
.
#fitnesswear #bengkungbyannette #fairfit #plussizemalaysia #slimmingsuit #sexycurve #demicabengkung #weightlossprogram #bodylentik #girdleplussize #pinggangkerengga #girdlepant #korset #bizzibody #kurustanpaubat #diettanpalapar #plussizefashion #cocopink #slimdollzmermaidsquad
#kurusdenganselamat #trudollyhq #kuruslepasbersalin #bengkungibubersalinmoden #bengkungczer #chocofit #letsbengkung #letsgirdle #kurussebelumkahwin #klubnalaleh

Ini adalah detail dari PANTS CORSET yang siap MENGHEMPAS LEMAK PERUT Anda. Korset ini mampu mengcover lemak dari BAWAH PAYUDARA sampai PAHA. 
Materialnya adalah Nylon, dijamin pasti suka sama bahan dan kekuatannya untuk press lemak.

Bahan yang tebal, lembut dan kuat ini mampu menahan max untuk BB 85kg bahkan 90kg tergantung postur tubuh Anda. 😍

Jadi, buruan cobain PANTS CORSET. Dijamin betah dipakai seharian. Pemakaian rutin 6-8jam per hari dalam 1 minggu saja, Anda sudah bisa merasakan PERUT JELI dan PAHA JELI menjadi SURUT.

ALL INFORMATION
📱081903363675
💰BRI BNI BCA
📦JNE JNT GRAB
🛒 shopee.co.id/korset_jogja
🛒 tokopedia.com/korsetjogja
❌ tidak ada COD

#korset #korsetmurah #korsetjogja #giveaway #promokorset #stagen #pelangsing #ibuhamil #ibumenyusui #korsetpelangsing #korsetperut #korsetmelahirkan #korsethamil #korsetibuhamil #korsetbumil #korsetpascamelahirkan #bengkung #produkpelangsing #munafie #geniebra #leggingslimmer #pelangsingpaha  #pelangsingbetis #korsetlengan #korsetbetis #peniruswajah #wajahtirus #krimpelangsing #hotgel

Ini adalah detail dari PANTS CORSET yang siap MENGHEMPAS LEMAK PERUT Anda. Korset ini mampu mengcover lemak dari BAWAH PAYUDARA sampai PAHA.
Materialnya adalah Nylon, dijamin pasti suka sama bahan dan kekuatannya untuk press lemak.

Bahan yang tebal, lembut dan kuat ini mampu menahan max untuk BB 85kg bahkan 90kg tergantung postur tubuh Anda. 😍

Jadi, buruan cobain PANTS CORSET. Dijamin betah dipakai seharian. Pemakaian rutin 6-8jam per hari dalam 1 minggu saja, Anda sudah bisa merasakan PERUT JELI dan PAHA JELI menjadi SURUT.

ALL INFORMATION
📱081903363675
💰BRI BNI BCA
📦JNE JNT GRAB
🛒 shopee.co.id/korset_jogja
🛒 tokopedia.com/korsetjogja
❌ tidak ada COD

#korset #korsetmurah #korsetjogja #giveaway #promokorset #stagen #pelangsing #ibuhamil #ibumenyusui #korsetpelangsing #korsetperut #korsetmelahirkan #korsethamil #korsetibuhamil #korsetbumil #korsetpascamelahirkan #bengkung #produkpelangsing #munafie #geniebra #leggingslimmer #pelangsingpaha #pelangsingbetis #korsetlengan #korsetbetis #peniruswajah #wajahtirus #krimpelangsing #hotgel

🌟İnceltici Sıkılaştırıcı korse tayt🌟
💮İnceltir.
🌹Zayıflatır.
💮Toparlar
🌹Sıkılaştırır.
💮 Selilütlerle savaşır.
🌹Miğdeye orantılı baskı sağlar ve az yemeye neden olur.
💮Giyer giymez 2 beden inceltir.
🌹Düzenli kullanım da 4 ile 6 cm arasında incelme sağlar
💮vücuda şekil verir.
🌹Özel korse kumaştır. %30 sık dokuma %5 likra mevcuttur.
💮İç göstermez. Yaz/kış ayı için uygundur.
🌹34 bedenden 52 bedene kadar tüm bedenler mevcuttur.
💮Elde yıkama önerilir.

Detaylı Bilgi ve Sipariş İçin;📲
💬WhatsApp: 0553 182 42 97 
#korse #termalkorse #korset #zayıflamakistiyorum #zayıflamakürleri #zayıflamakiçin #diyetyemekleri
#chocolate #çikolata #profiterol #yemektariflerim #yemektarifleri #poğaçatarifleri #arasıcaklar

🌟İnceltici Sıkılaştırıcı korse tayt🌟
💮İnceltir.
🌹Zayıflatır.
💮Toparlar
🌹Sıkılaştırır.
💮 Selilütlerle savaşır.
🌹Miğdeye orantılı baskı sağlar ve az yemeye neden olur.
💮Giyer giymez 2 beden inceltir.
🌹Düzenli kullanım da 4 ile 6 cm arasında incelme sağlar
💮vücuda şekil verir.
🌹Özel korse kumaştır. %30 sık dokuma %5 likra mevcuttur.
💮İç göstermez. Yaz/kış ayı için uygundur.
🌹34 bedenden 52 bedene kadar tüm bedenler mevcuttur.
💮Elde yıkama önerilir.

Detaylı Bilgi ve Sipariş İçin;📲
💬WhatsApp: 0553 182 42 97
#korse #termalkorse #korset #zayıflamakistiyorum #zayıflamakürleri #zayıflamakiçin #diyetyemekleri
#chocolate #çikolata #profiterol #yemektariflerim #yemektarifleri #poğaçatarifleri #arasıcaklar

🎬♥️🎬SALE‼️‼️‼️💥💥💥
•••Grudnjak korset•••veličina 85B•••dodatak bretelice •••Vreme isporuke 1-3 dana.♥️ #prodaja#slatkemuke#poklonideja #poklonzanju #damaidzentlmen #seksi #korset

🎬♥️🎬SALE‼️‼️‼️💥💥💥
•••Grudnjak korset•••veličina 85B•••dodatak bretelice •••Vreme isporuke 1-3 dana.♥️ #prodaja #slatkemuke #poklonideja #poklonzanju #damaidzentlmen #seksi #korset

Şişmanlık kaderiniz değildir.Fazla kilolara kesin çözüm. Karar ver kalanını bize burak. HERBALİFE SAGLIKLI BESLENME ÜRÜNLERİ İLE BU MUMKUN.💜💜❤👦👧
👍 Aç kalmadan, 👍 İlaç kullanmadan,
👍 Diyet yapmadan,
👍 Sarkma olmadan, 👍 Sikilasarak 👍
👍 Halsizlik yorgunluk olmadan,
👍 Ağır egzersiz yapmadan,
👍 Sağlıklı beslenip 
Hayalinizdeki vücut ve sağlık kalitesine kavuşabilirsiniz. Kilonuz kaderiniz olmasın. 
Bilgi ve profesyonel danışmanlık için bize ulaşın 
Watsaptan veya direk dm'den 05072108707 ulaşabilirsiniz.#bursa #korset #karatay #diyetyemekleri #fitol #fazlakilolardankurtulmak #kolaykilover #kilover #zayiflama #sporayakkabi #sporgiyim #büyükbeden #ölçüler #sen #iste #biz #halledelim #gunaydin #zam #uygunfiyatlar #urunumusatiyorum #fit #ucuz şişmanlık kaderiniz değildir Fazla kilolar a kesin çözüm karar ver kalanını bize bırak Herbalife Beslenme Ürünleri ile Bu mümkün Aç kalmadan ilaç kullanmadan Diyet yapmadan sarkma olmadan sıkılaşarak halsizlik yorgunluk olmadan ağır egzersiz yapmadan sağlıklı beslenip Hayalinizdeki vücuda kavuşabilirsiniz kilonuz kaderiniz olmasın bilgi ve profesyonel danışmanlık için bize ulaşın 05072108707

Şişmanlık kaderiniz değildir.Fazla kilolara kesin çözüm. Karar ver kalanını bize burak. HERBALİFE SAGLIKLI BESLENME ÜRÜNLERİ İLE BU MUMKUN.💜💜❤👦👧
👍 Aç kalmadan, 👍 İlaç kullanmadan,
👍 Diyet yapmadan,
👍 Sarkma olmadan, 👍 Sikilasarak 👍
👍 Halsizlik yorgunluk olmadan,
👍 Ağır egzersiz yapmadan,
👍 Sağlıklı beslenip
Hayalinizdeki vücut ve sağlık kalitesine kavuşabilirsiniz. Kilonuz kaderiniz olmasın.
Bilgi ve profesyonel danışmanlık için bize ulaşın
Watsaptan veya direk dm'den 05072108707 ulaşabilirsiniz. #bursa #korset #karatay #diyetyemekleri #fitol #fazlakilolardankurtulmak #kolaykilover #kilover #zayiflama #sporayakkabi #sporgiyim #büyükbeden #ölçüler #sen #iste #biz #halledelim #gunaydin #zam #uygunfiyatlar #urunumusatiyorum #fit #ucuz şişmanlık kaderiniz değildir Fazla kilolar a kesin çözüm karar ver kalanını bize bırak Herbalife Beslenme Ürünleri ile Bu mümkün Aç kalmadan ilaç kullanmadan Diyet yapmadan sarkma olmadan sıkılaşarak halsizlik yorgunluk olmadan ağır egzersiz yapmadan sağlıklı beslenip Hayalinizdeki vücuda kavuşabilirsiniz kilonuz kaderiniz olmasın bilgi ve profesyonel danışmanlık için bize ulaşın 05072108707

Şişmanlık kaderiniz değildir.Fazla kilolara kesin çözüm. Karar ver kalanını bize burak. HERBALİFE SAGLIKLI BESLENME ÜRÜNLERİ İLE BU MUMKUN.💜💜❤👦👧
👍 Aç kalmadan, 👍 İlaç kullanmadan,
👍 Diyet yapmadan,
👍 Sarkma olmadan, 👍 Sikilasarak 👍
👍 Halsizlik yorgunluk olmadan,
👍 Ağır egzersiz yapmadan,
👍 Sağlıklı beslenip 
Hayalinizdeki vücut ve sağlık kalitesine kavuşabilirsiniz. Kilonuz kaderiniz olmasın. 
Bilgi ve profesyonel danışmanlık için bize ulaşın 
Watsaptan veya direk dm'den 05072108707 ulaşabilirsiniz.#bursa #korset #karatay #diyetyemekleri #fitol #fazlakilolardankurtulmak #kolaykilover #kilover #zayiflama #sporayakkabi #sporgiyim #büyükbeden #ölçüler #sen #iste #biz #halledelim #gunaydin #zam #uygunfiyatlar #urunumusatiyorum #fit #ucuz şişmanlık kaderiniz değildir Fazla kilolar a kesin çözüm karar ver kalanını bize bırak Herbalife Beslenme Ürünleri ile Bu mümkün Aç kalmadan ilaç kullanmadan Diyet yapmadan sarkma olmadan sıkılaşarak halsizlik yorgunluk olmadan ağır egzersiz yapmadan sağlıklı beslenip Hayalinizdeki vücuda kavuşabilirsiniz kilonuz kaderiniz olmasın bilgi ve profesyonel danışmanlık için bize ulaşın 05072108707

Şişmanlık kaderiniz değildir.Fazla kilolara kesin çözüm. Karar ver kalanını bize burak. HERBALİFE SAGLIKLI BESLENME ÜRÜNLERİ İLE BU MUMKUN.💜💜❤👦👧
👍 Aç kalmadan, 👍 İlaç kullanmadan,
👍 Diyet yapmadan,
👍 Sarkma olmadan, 👍 Sikilasarak 👍
👍 Halsizlik yorgunluk olmadan,
👍 Ağır egzersiz yapmadan,
👍 Sağlıklı beslenip
Hayalinizdeki vücut ve sağlık kalitesine kavuşabilirsiniz. Kilonuz kaderiniz olmasın.
Bilgi ve profesyonel danışmanlık için bize ulaşın
Watsaptan veya direk dm'den 05072108707 ulaşabilirsiniz. #bursa #korset #karatay #diyetyemekleri #fitol #fazlakilolardankurtulmak #kolaykilover #kilover #zayiflama #sporayakkabi #sporgiyim #büyükbeden #ölçüler #sen #iste #biz #halledelim #gunaydin #zam #uygunfiyatlar #urunumusatiyorum #fit #ucuz şişmanlık kaderiniz değildir Fazla kilolar a kesin çözüm karar ver kalanını bize bırak Herbalife Beslenme Ürünleri ile Bu mümkün Aç kalmadan ilaç kullanmadan Diyet yapmadan sarkma olmadan sıkılaşarak halsizlik yorgunluk olmadan ağır egzersiz yapmadan sağlıklı beslenip Hayalinizdeki vücuda kavuşabilirsiniz kilonuz kaderiniz olmasın bilgi ve profesyonel danışmanlık için bize ulaşın 05072108707

Şişmanlık kaderiniz değildir.Fazla kilolara kesin çözüm. Karar ver kalanını bize burak. HERBALİFE SAGLIKLI BESLENME ÜRÜNLERİ İLE BU MUMKUN.💜💜❤👦👧
👍 Aç kalmadan, 👍 İlaç kullanmadan,
👍 Diyet yapmadan,
👍 Sarkma olmadan, 👍 Sikilasarak 👍
👍 Halsizlik yorgunluk olmadan,
👍 Ağır egzersiz yapmadan,
👍 Sağlıklı beslenip 
Hayalinizdeki vücut ve sağlık kalitesine kavuşabilirsiniz. Kilonuz kaderiniz olmasın. 
Bilgi ve profesyonel danışmanlık için bize ulaşın 
Watsaptan veya direk dm'den 05072108707 ulaşabilirsiniz.#bursa #korset #karatay #diyetyemekleri #fitol #fazlakilolardankurtulmak #kolaykilover #kilover #zayiflama #sporayakkabi #sporgiyim #büyükbeden #ölçüler #sen #iste #biz #halledelim #gunaydin #zam #uygunfiyatlar #urunumusatiyorum #fit #ucuz şişmanlık kaderiniz değildir Fazla kilolar a kesin çözüm karar ver kalanını bize bırak Herbalife Beslenme Ürünleri ile Bu mümkün Aç kalmadan ilaç kullanmadan Diyet yapmadan sarkma olmadan sıkılaşarak halsizlik yorgunluk olmadan ağır egzersiz yapmadan sağlıklı beslenip Hayalinizdeki vücuda kavuşabilirsiniz kilonuz kaderiniz olmasın bilgi ve profesyonel danışmanlık için bize ulaşın 05072108707

Şişmanlık kaderiniz değildir.Fazla kilolara kesin çözüm. Karar ver kalanını bize burak. HERBALİFE SAGLIKLI BESLENME ÜRÜNLERİ İLE BU MUMKUN.💜💜❤👦👧
👍 Aç kalmadan, 👍 İlaç kullanmadan,
👍 Diyet yapmadan,
👍 Sarkma olmadan, 👍 Sikilasarak 👍
👍 Halsizlik yorgunluk olmadan,
👍 Ağır egzersiz yapmadan,
👍 Sağlıklı beslenip
Hayalinizdeki vücut ve sağlık kalitesine kavuşabilirsiniz. Kilonuz kaderiniz olmasın.
Bilgi ve profesyonel danışmanlık için bize ulaşın
Watsaptan veya direk dm'den 05072108707 ulaşabilirsiniz. #bursa #korset #karatay #diyetyemekleri #fitol #fazlakilolardankurtulmak #kolaykilover #kilover #zayiflama #sporayakkabi #sporgiyim #büyükbeden #ölçüler #sen #iste #biz #halledelim #gunaydin #zam #uygunfiyatlar #urunumusatiyorum #fit #ucuz şişmanlık kaderiniz değildir Fazla kilolar a kesin çözüm karar ver kalanını bize bırak Herbalife Beslenme Ürünleri ile Bu mümkün Aç kalmadan ilaç kullanmadan Diyet yapmadan sarkma olmadan sıkılaşarak halsizlik yorgunluk olmadan ağır egzersiz yapmadan sağlıklı beslenip Hayalinizdeki vücuda kavuşabilirsiniz kilonuz kaderiniz olmasın bilgi ve profesyonel danışmanlık için bize ulaşın 05072108707

Şişmanlık kaderiniz değildir.Fazla kilolara kesin çözüm. Karar ver kalanını bize burak. HERBALİFE SAGLIKLI BESLENME ÜRÜNLERİ İLE BU MUMKUN.💜💜❤👦👧
👍 Aç kalmadan, 👍 İlaç kullanmadan,
👍 Diyet yapmadan,
👍 Sarkma olmadan, 👍 Sikilasarak 👍
👍 Halsizlik yorgunluk olmadan,
👍 Ağır egzersiz yapmadan,
👍 Sağlıklı beslenip 
Hayalinizdeki vücut ve sağlık kalitesine kavuşabilirsiniz. Kilonuz kaderiniz olmasın. 
Bilgi ve profesyonel danışmanlık için bize ulaşın 
Watsaptan veya direk dm'den 05072108707 ulaşabilirsiniz.#bursa #korset #karatay #diyetyemekleri #fitol #fazlakilolardankurtulmak #kolaykilover #kilover #zayiflama #sporayakkabi #sporgiyim #büyükbeden #ölçüler #sen #iste #biz #halledelim #gunaydin #zam #uygunfiyatlar #urunumusatiyorum #fit #ucuz şişmanlık kaderiniz değildir Fazla kilolar a kesin çözüm karar ver kalanını bize bırak Herbalife Beslenme Ürünleri ile Bu mümkün Aç kalmadan ilaç kullanmadan Diyet yapmadan sarkma olmadan sıkılaşarak halsizlik yorgunluk olmadan ağır egzersiz yapmadan sağlıklı beslenip Hayalinizdeki vücuda kavuşabilirsiniz kilonuz kaderiniz olmasın bilgi ve profesyonel danışmanlık için bize ulaşın 05072108707

Şişmanlık kaderiniz değildir.Fazla kilolara kesin çözüm. Karar ver kalanını bize burak. HERBALİFE SAGLIKLI BESLENME ÜRÜNLERİ İLE BU MUMKUN.💜💜❤👦👧
👍 Aç kalmadan, 👍 İlaç kullanmadan,
👍 Diyet yapmadan,
👍 Sarkma olmadan, 👍 Sikilasarak 👍
👍 Halsizlik yorgunluk olmadan,
👍 Ağır egzersiz yapmadan,
👍 Sağlıklı beslenip
Hayalinizdeki vücut ve sağlık kalitesine kavuşabilirsiniz. Kilonuz kaderiniz olmasın.
Bilgi ve profesyonel danışmanlık için bize ulaşın
Watsaptan veya direk dm'den 05072108707 ulaşabilirsiniz. #bursa #korset #karatay #diyetyemekleri #fitol #fazlakilolardankurtulmak #kolaykilover #kilover #zayiflama #sporayakkabi #sporgiyim #büyükbeden #ölçüler #sen #iste #biz #halledelim #gunaydin #zam #uygunfiyatlar #urunumusatiyorum #fit #ucuz şişmanlık kaderiniz değildir Fazla kilolar a kesin çözüm karar ver kalanını bize bırak Herbalife Beslenme Ürünleri ile Bu mümkün Aç kalmadan ilaç kullanmadan Diyet yapmadan sarkma olmadan sıkılaşarak halsizlik yorgunluk olmadan ağır egzersiz yapmadan sağlıklı beslenip Hayalinizdeki vücuda kavuşabilirsiniz kilonuz kaderiniz olmasın bilgi ve profesyonel danışmanlık için bize ulaşın 05072108707

Şişmanlık kaderiniz değildir.Fazla kilolara kesin çözüm. Karar ver kalanını bize burak. HERBALİFE SAGLIKLI BESLENME ÜRÜNLERİ İLE BU MUMKUN.💜💜❤👦👧
👍 Aç kalmadan, 👍 İlaç kullanmadan,
👍 Diyet yapmadan,
👍 Sarkma olmadan, 👍 Sikilasarak 👍
👍 Halsizlik yorgunluk olmadan,
👍 Ağır egzersiz yapmadan,
👍 Sağlıklı beslenip 
Hayalinizdeki vücut ve sağlık kalitesine kavuşabilirsiniz. Kilonuz kaderiniz olmasın. 
Bilgi ve profesyonel danışmanlık için bize ulaşın 
Watsaptan veya direk dm'den 05072108707 ulaşabilirsiniz.#bursa #korset #karatay #diyetyemekleri #fitol #fazlakilolardankurtulmak #kolaykilover #kilover #zayiflama #sporayakkabi #sporgiyim #büyükbeden #ölçüler #sen #iste #biz #halledelim #gunaydin #zam #uygunfiyatlar #urunumusatiyorum #fit #ucuz şişmanlık kaderiniz değildir Fazla kilolar a kesin çözüm karar ver kalanını bize bırak Herbalife Beslenme Ürünleri ile Bu mümkün Aç kalmadan ilaç kullanmadan Diyet yapmadan sarkma olmadan sıkılaşarak halsizlik yorgunluk olmadan ağır egzersiz yapmadan sağlıklı beslenip Hayalinizdeki vücuda kavuşabilirsiniz kilonuz kaderiniz olmasın bilgi ve profesyonel danışmanlık için bize ulaşın 05072108707

Şişmanlık kaderiniz değildir.Fazla kilolara kesin çözüm. Karar ver kalanını bize burak. HERBALİFE SAGLIKLI BESLENME ÜRÜNLERİ İLE BU MUMKUN.💜💜❤👦👧
👍 Aç kalmadan, 👍 İlaç kullanmadan,
👍 Diyet yapmadan,
👍 Sarkma olmadan, 👍 Sikilasarak 👍
👍 Halsizlik yorgunluk olmadan,
👍 Ağır egzersiz yapmadan,
👍 Sağlıklı beslenip
Hayalinizdeki vücut ve sağlık kalitesine kavuşabilirsiniz. Kilonuz kaderiniz olmasın.
Bilgi ve profesyonel danışmanlık için bize ulaşın
Watsaptan veya direk dm'den 05072108707 ulaşabilirsiniz. #bursa #korset #karatay #diyetyemekleri #fitol #fazlakilolardankurtulmak #kolaykilover #kilover #zayiflama #sporayakkabi #sporgiyim #büyükbeden #ölçüler #sen #iste #biz #halledelim #gunaydin #zam #uygunfiyatlar #urunumusatiyorum #fit #ucuz şişmanlık kaderiniz değildir Fazla kilolar a kesin çözüm karar ver kalanını bize bırak Herbalife Beslenme Ürünleri ile Bu mümkün Aç kalmadan ilaç kullanmadan Diyet yapmadan sarkma olmadan sıkılaşarak halsizlik yorgunluk olmadan ağır egzersiz yapmadan sağlıklı beslenip Hayalinizdeki vücuda kavuşabilirsiniz kilonuz kaderiniz olmasın bilgi ve profesyonel danışmanlık için bize ulaşın 05072108707

Korset Pelangsing Perut

Instant dengan Kompresi ganda memungkinkan anda mendapatkan penampilan bentuk lekuk pinggang yg sempurna

Bahan : 89% Polyester, 11% Spandex
Produk Import

Dengan Teknologi kompresi ganda untuk menahan punggung dan melngecilkan perut dan membentuk lekuk pinggang bak biola secara instant
Membantu Anda terlihat lebih langsing langsung seketika sehingga Anda merasa tampil lebih percaya diri
bahan Lentur dan fleksibel sehingga mudah dipakai dan disembunyikan / tidak kelihatan dalam balutan busana anda serta mudah disesuaikan memungkinkan untuk dipakai pada acara special ataupu dipakai sehari" untukmendapatkan penampilan lekuk body yg menarik

tersedia dalam 2 ukuran : 
S-M dan L-XL

WA Admin Untuk Pemesanan :
CS 1 👉 0838-7476-4519

#korset #korsetdiet #korsetpenecilperut #korsetpelangsingmurah #korsetibumelahirkan #korsetperut #korsetbekasi #korsetpascamelahirkan #korsetpremium #korsetmunafieori #korsetmoden #korsetimport #korsetbumilmurah #korsetmunafie #korsetasli #korsetori #korsetsetelahmelahirkan #korsetjakarta #korsetultraslimmalaysia #korsetku #korsetbajucowok #korsetbagus #korsetcelana #korsetpria

Korset Pelangsing Perut

Instant dengan Kompresi ganda memungkinkan anda mendapatkan penampilan bentuk lekuk pinggang yg sempurna

Bahan : 89% Polyester, 11% Spandex
Produk Import

Dengan Teknologi kompresi ganda untuk menahan punggung dan melngecilkan perut dan membentuk lekuk pinggang bak biola secara instant
Membantu Anda terlihat lebih langsing langsung seketika sehingga Anda merasa tampil lebih percaya diri
bahan Lentur dan fleksibel sehingga mudah dipakai dan disembunyikan / tidak kelihatan dalam balutan busana anda serta mudah disesuaikan memungkinkan untuk dipakai pada acara special ataupu dipakai sehari" untukmendapatkan penampilan lekuk body yg menarik

tersedia dalam 2 ukuran :
S-M dan L-XL

WA Admin Untuk Pemesanan :
CS 1 👉 0838-7476-4519

#korset #korsetdiet #korsetpenecilperut #korsetpelangsingmurah #korsetibumelahirkan #korsetperut #korsetbekasi #korsetpascamelahirkan #korsetpremium #korsetmunafieori #korsetmoden #korsetimport #korsetbumilmurah #korsetmunafie #korsetasli #korsetori #korsetsetelahmelahirkan #korsetjakarta #korsetultraslimmalaysia #korsetku #korsetbajucowok #korsetbagus #korsetcelana #korsetpria

Bengkung kerengga Slimdollz utk merampingkan pinggang Dan Bantu kempiskan perut yg buncit.
.
Sure ramping boleh pakai di bahagian pinggul utk mengecilkan pinggul, Dan boleh pakai di pinggang selepas bengkung 💓👍
.
Sgt sesuai utk ibu berpantang,semua wanita Dan lelaki 😊.
.
.
SEKARANG PROMO RM50..RM50..‼️‼️
.
Berminat ‼️⁉️
.
Click link WhatsApp di bio ig wani 😉
0194274157
0194274157
.
.
.
#bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan
#bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz  #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz  #bengkunglepasbersalin #igshopmalaysia  #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga #aurainsta #ramping #pinggangramping #perutkempis #perutbuncit #berpantang #bersalin #klang #setelahterlafaznyaakad #setberpantang #wanislimdollzklang

Bengkung kerengga Slimdollz utk merampingkan pinggang Dan Bantu kempiskan perut yg buncit.
.
Sure ramping boleh pakai di bahagian pinggul utk mengecilkan pinggul, Dan boleh pakai di pinggang selepas bengkung 💓👍
.
Sgt sesuai utk ibu berpantang,semua wanita Dan lelaki 😊.
.
.
SEKARANG PROMO RM50..RM50..‼️‼️
.
Berminat ‼️⁉️
.
Click link WhatsApp di bio ig wani 😉
0194274157
0194274157
.
.
.
#bebydollz #bebydollzchocolateslimming #korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan
#bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #BengkungSlimdollz #bengkunglepasbersalin #igshopmalaysia #bengkungczer #BengkungViral #MermaidPinggangKerengga #aurainsta #ramping #pinggangramping #perutkempis #perutbuncit #berpantang #bersalin #klang #setelahterlafaznyaakad #setberpantang #wanislimdollzklang

🎀 Dah penat cuba macam-macam produk kurus tapi tak berkesan? Susah nak turun berat badan? Jangan risau. Kami ada jalan penyelesaiannya!! Hanya dengan mengamalkan 1 sachet QUINN-S sehari. Selepas makan! Pastinya kesan akan dilihat seawal seminggu pertama. Anda akan alami penurunan berat badan yang ketara!! Tak percaya. Cubalah. Pasti jatuh hati. 🍑
.
KELEBIHAN QUINN-S
🍑 Menurunkan berat badan
🍑 Membakar lemak dengan cepat
🍑 Memberi bentuk badan yang ideal
🍑 Mengawal selera/nafsu makan
🍑 Melawaskan pembuangan air besar / kecil
🍑 Meningkatkan metabolisma dalam badan
🍑 Mengempiskan perut
🍑 Membantu untuk mengecilkan lengan dan peha
🍑 Tiada kesan sampingan cirit birit
🍑 Tiada kesan pening & jantung laju
🍑 Tidak menganggu waktu tidur
🍑 Sesuai untuk lelaki & wanita 18 tahun ke atas
.
Tidak sesuai diambil oleh wanita hamil dan juga wanita yang masih menyusukan bayi bawah 1 tahun.
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 019 - 388 5656
Click link di bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Pandan • Setiawangsa • Wangsa Maju • Melawati • KLCC • Keramat • Setapak • Titiwangsa • Kg Baru • PWTC • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Shah Alam • Klang • Cheras • Cyberjaya • Putrajaya • Seri Kembangan • Bukit Jalil
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #surerichXjenny #JNYempire #myjuerneys #kurus #ubatkurus #quinnshq #pinggangramping #bengkung #korset #lunchboxkl #quinnskajang #tipskurus #quinnvshahalam #quinncleankl #quinnvklselangor #zahirah #quinnsmelawati #tipscantik #ctdk #amyerabeautykl #quinnssubang #quinnvkualalumpur #quinnsgombak #quinnsshahalam #quinnsklcc #quinnspj #quinnskl #quinnsampang

🎀 Dah penat cuba macam-macam produk kurus tapi tak berkesan? Susah nak turun berat badan? Jangan risau. Kami ada jalan penyelesaiannya!! Hanya dengan mengamalkan 1 sachet QUINN-S sehari. Selepas makan! Pastinya kesan akan dilihat seawal seminggu pertama. Anda akan alami penurunan berat badan yang ketara!! Tak percaya. Cubalah. Pasti jatuh hati. 🍑
.
KELEBIHAN QUINN-S
🍑 Menurunkan berat badan
🍑 Membakar lemak dengan cepat
🍑 Memberi bentuk badan yang ideal
🍑 Mengawal selera/nafsu makan
🍑 Melawaskan pembuangan air besar / kecil
🍑 Meningkatkan metabolisma dalam badan
🍑 Mengempiskan perut
🍑 Membantu untuk mengecilkan lengan dan peha
🍑 Tiada kesan sampingan cirit birit
🍑 Tiada kesan pening & jantung laju
🍑 Tidak menganggu waktu tidur
🍑 Sesuai untuk lelaki & wanita 18 tahun ke atas
.
Tidak sesuai diambil oleh wanita hamil dan juga wanita yang masih menyusukan bayi bawah 1 tahun.
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 019 - 388 5656
Click link di bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Pandan • Setiawangsa • Wangsa Maju • Melawati • KLCC • Keramat • Setapak • Titiwangsa • Kg Baru • PWTC • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Shah Alam • Klang • Cheras • Cyberjaya • Putrajaya • Seri Kembangan • Bukit Jalil
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #surerichXjenny #JNYempire #myjuerneys #kurus #ubatkurus #quinnshq #pinggangramping #bengkung #korset #lunchboxkl #quinnskajang #tipskurus #quinnvshahalam #quinncleankl #quinnvklselangor #zahirah #quinnsmelawati #tipscantik #ctdk #amyerabeautykl #quinnssubang #quinnvkualalumpur #quinnsgombak #quinnsshahalam #quinnsklcc #quinnspj #quinnskl #quinnsampang

🎀 Dah penat cuba macam-macam produk kurus tapi tak berkesan? Susah nak turun berat badan? Jangan risau. Kami ada jalan penyelesaiannya!! Hanya dengan mengamalkan 1 sachet QUINN-S sehari. Selepas makan! Pastinya kesan akan dilihat seawal seminggu pertama. Anda akan alami penurunan berat badan yang ketara!! Tak percaya. Cubalah. Pasti jatuh hati. 🍑
.
KELEBIHAN QUINN-S
🍑 Menurunkan berat badan
🍑 Membakar lemak dengan cepat
🍑 Memberi bentuk badan yang ideal
🍑 Mengawal selera/nafsu makan
🍑 Melawaskan pembuangan air besar / kecil
🍑 Meningkatkan metabolisma dalam badan
🍑 Mengempiskan perut
🍑 Membantu untuk mengecilkan lengan dan peha
🍑 Tiada kesan sampingan cirit birit
🍑 Tiada kesan pening & jantung laju
🍑 Tidak menganggu waktu tidur
🍑 Sesuai untuk lelaki & wanita 18 tahun ke atas
.
Tidak sesuai diambil oleh wanita hamil dan juga wanita yang masih menyusukan bayi bawah 1 tahun.
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 019 - 388 5656
Click link di bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Pandan • Setiawangsa • Wangsa Maju • Melawati • KLCC • Keramat • Setapak • Titiwangsa • Kg Baru • PWTC • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Shah Alam • Klang • Cheras • Cyberjaya • Putrajaya • Seri Kembangan • Bukit Jalil
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #surerichXjenny #JNYempire #myjuerneys #kurus #ubatkurus #quinnshq #pinggangramping #bengkung #korset #lunchboxkl #quinnskajang #tipskurus #quinnvshahalam #quinncleankl #quinnvklselangor #zahirah #quinnsmelawati #tipscantik #ctdk #amyerabeautykl #quinnssubang #quinnvkualalumpur #quinnsgombak #quinnsshahalam #quinnsklcc #quinnspj #quinnskl #quinnsampang

🎀 Dah penat cuba macam-macam produk kurus tapi tak berkesan? Susah nak turun berat badan? Jangan risau. Kami ada jalan penyelesaiannya!! Hanya dengan mengamalkan 1 sachet QUINN-S sehari. Selepas makan! Pastinya kesan akan dilihat seawal seminggu pertama. Anda akan alami penurunan berat badan yang ketara!! Tak percaya. Cubalah. Pasti jatuh hati. 🍑
.
KELEBIHAN QUINN-S
🍑 Menurunkan berat badan
🍑 Membakar lemak dengan cepat
🍑 Memberi bentuk badan yang ideal
🍑 Mengawal selera/nafsu makan
🍑 Melawaskan pembuangan air besar / kecil
🍑 Meningkatkan metabolisma dalam badan
🍑 Mengempiskan perut
🍑 Membantu untuk mengecilkan lengan dan peha
🍑 Tiada kesan sampingan cirit birit
🍑 Tiada kesan pening & jantung laju
🍑 Tidak menganggu waktu tidur
🍑 Sesuai untuk lelaki & wanita 18 tahun ke atas
.
Tidak sesuai diambil oleh wanita hamil dan juga wanita yang masih menyusukan bayi bawah 1 tahun.
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 019 - 388 5656
Click link di bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Pandan • Setiawangsa • Wangsa Maju • Melawati • KLCC • Keramat • Setapak • Titiwangsa • Kg Baru • PWTC • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Shah Alam • Klang • Cheras • Cyberjaya • Putrajaya • Seri Kembangan • Bukit Jalil
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #surerichXjenny #JNYempire #myjuerneys #kurus #ubatkurus #quinnshq #pinggangramping #bengkung #korset #lunchboxkl #quinnskajang #tipskurus #quinnvshahalam #quinncleankl #quinnvklselangor #zahirah #quinnsmelawati #tipscantik #ctdk #amyerabeautykl #quinnssubang #quinnvkualalumpur #quinnsgombak #quinnsshahalam #quinnsklcc #quinnspj #quinnskl #quinnsampang

🎀 Dah penat cuba macam-macam produk kurus tapi tak berkesan? Susah nak turun berat badan? Jangan risau. Kami ada jalan penyelesaiannya!! Hanya dengan mengamalkan 1 sachet QUINN-S sehari. Selepas makan! Pastinya kesan akan dilihat seawal seminggu pertama. Anda akan alami penurunan berat badan yang ketara!! Tak percaya. Cubalah. Pasti jatuh hati. 🍑
.
KELEBIHAN QUINN-S
🍑 Menurunkan berat badan
🍑 Membakar lemak dengan cepat
🍑 Memberi bentuk badan yang ideal
🍑 Mengawal selera/nafsu makan
🍑 Melawaskan pembuangan air besar / kecil
🍑 Meningkatkan metabolisma dalam badan
🍑 Mengempiskan perut
🍑 Membantu untuk mengecilkan lengan dan peha
🍑 Tiada kesan sampingan cirit birit
🍑 Tiada kesan pening & jantung laju
🍑 Tidak menganggu waktu tidur
🍑 Sesuai untuk lelaki & wanita 18 tahun ke atas
.
Tidak sesuai diambil oleh wanita hamil dan juga wanita yang masih menyusukan bayi bawah 1 tahun.
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 019 - 388 5656
Click link di bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Pandan • Setiawangsa • Wangsa Maju • Melawati • KLCC • Keramat • Setapak • Titiwangsa • Kg Baru • PWTC • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Shah Alam • Klang • Cheras • Cyberjaya • Putrajaya • Seri Kembangan • Bukit Jalil
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #surerichXjenny #JNYempire #myjuerneys #kurus #ubatkurus #quinnshq #pinggangramping #bengkung #korset #lunchboxkl #quinnskajang #tipskurus #quinnvshahalam #quinncleankl #quinnvklselangor #zahirah #quinnsmelawati #tipscantik #ctdk #amyerabeautykl #quinnssubang #quinnvkualalumpur #quinnsgombak #quinnsshahalam #quinnsklcc #quinnspj #quinnskl #quinnsampang

🎀 Dah penat cuba macam-macam produk kurus tapi tak berkesan? Susah nak turun berat badan? Jangan risau. Kami ada jalan penyelesaiannya!! Hanya dengan mengamalkan 1 sachet QUINN-S sehari. Selepas makan! Pastinya kesan akan dilihat seawal seminggu pertama. Anda akan alami penurunan berat badan yang ketara!! Tak percaya. Cubalah. Pasti jatuh hati. 🍑
.
KELEBIHAN QUINN-S
🍑 Menurunkan berat badan
🍑 Membakar lemak dengan cepat
🍑 Memberi bentuk badan yang ideal
🍑 Mengawal selera/nafsu makan
🍑 Melawaskan pembuangan air besar / kecil
🍑 Meningkatkan metabolisma dalam badan
🍑 Mengempiskan perut
🍑 Membantu untuk mengecilkan lengan dan peha
🍑 Tiada kesan sampingan cirit birit
🍑 Tiada kesan pening & jantung laju
🍑 Tidak menganggu waktu tidur
🍑 Sesuai untuk lelaki & wanita 18 tahun ke atas
.
Tidak sesuai diambil oleh wanita hamil dan juga wanita yang masih menyusukan bayi bawah 1 tahun.
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 019 - 388 5656
Click link di bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Pandan • Setiawangsa • Wangsa Maju • Melawati • KLCC • Keramat • Setapak • Titiwangsa • Kg Baru • PWTC • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Shah Alam • Klang • Cheras • Cyberjaya • Putrajaya • Seri Kembangan • Bukit Jalil
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #surerichXjenny #JNYempire #myjuerneys #kurus #ubatkurus #quinnshq #pinggangramping #bengkung #korset #lunchboxkl #quinnskajang #tipskurus #quinnvshahalam #quinncleankl #quinnvklselangor #zahirah #quinnsmelawati #tipscantik #ctdk #amyerabeautykl #quinnssubang #quinnvkualalumpur #quinnsgombak #quinnsshahalam #quinnsklcc #quinnspj #quinnskl #quinnsampang

🎀 Dah penat cuba macam-macam produk kurus tapi tak berkesan? Susah nak turun berat badan? Jangan risau. Kami ada jalan penyelesaiannya!! Hanya dengan mengamalkan 1 sachet QUINN-S sehari. Selepas makan! Pastinya kesan akan dilihat seawal seminggu pertama. Anda akan alami penurunan berat badan yang ketara!! Tak percaya. Cubalah. Pasti jatuh hati. 🍑
.
KELEBIHAN QUINN-S
🍑 Menurunkan berat badan
🍑 Membakar lemak dengan cepat
🍑 Memberi bentuk badan yang ideal
🍑 Mengawal selera/nafsu makan
🍑 Melawaskan pembuangan air besar / kecil
🍑 Meningkatkan metabolisma dalam badan
🍑 Mengempiskan perut
🍑 Membantu untuk mengecilkan lengan dan peha
🍑 Tiada kesan sampingan cirit birit
🍑 Tiada kesan pening & jantung laju
🍑 Tidak menganggu waktu tidur
🍑 Sesuai untuk lelaki & wanita 18 tahun ke atas
.
Tidak sesuai diambil oleh wanita hamil dan juga wanita yang masih menyusukan bayi bawah 1 tahun.
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
Click link di bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Pandan • Setiawangsa • Wangsa Maju • Melawati • KLCC • Keramat • Setapak • Titiwangsa • Kg Baru • PWTC • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Shah Alam • Klang • Cheras • Cyberjaya • Putrajaya • Seri Kembangan • Bukit Jalil
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #surerichXjenny #JNYempire #myjuerneys #kurus #ubatkurus #quinnshq #pinggangramping #bengkung #korset #lunchboxkl #quinnskajang #tipskurus #quinnvshahalam #quinncleankl #quinnvklselangor #zahirah #quinnsmelawati #tipscantik #ctdk #amyerabeautykl #quinnssubang #quinnvkualalumpur #quinnsgombak #quinnsshahalam #quinnsklcc #quinnspj #quinnskl #quinnsampang

🎀 Dah penat cuba macam-macam produk kurus tapi tak berkesan? Susah nak turun berat badan? Jangan risau. Kami ada jalan penyelesaiannya!! Hanya dengan mengamalkan 1 sachet QUINN-S sehari. Selepas makan! Pastinya kesan akan dilihat seawal seminggu pertama. Anda akan alami penurunan berat badan yang ketara!! Tak percaya. Cubalah. Pasti jatuh hati. 🍑
.
KELEBIHAN QUINN-S
🍑 Menurunkan berat badan
🍑 Membakar lemak dengan cepat
🍑 Memberi bentuk badan yang ideal
🍑 Mengawal selera/nafsu makan
🍑 Melawaskan pembuangan air besar / kecil
🍑 Meningkatkan metabolisma dalam badan
🍑 Mengempiskan perut
🍑 Membantu untuk mengecilkan lengan dan peha
🍑 Tiada kesan sampingan cirit birit
🍑 Tiada kesan pening & jantung laju
🍑 Tidak menganggu waktu tidur
🍑 Sesuai untuk lelaki & wanita 18 tahun ke atas
.
Tidak sesuai diambil oleh wanita hamil dan juga wanita yang masih menyusukan bayi bawah 1 tahun.
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
Click link di bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Pandan • Setiawangsa • Wangsa Maju • Melawati • KLCC • Keramat • Setapak • Titiwangsa • Kg Baru • PWTC • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Shah Alam • Klang • Cheras • Cyberjaya • Putrajaya • Seri Kembangan • Bukit Jalil
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #surerichXjenny #JNYempire #myjuerneys #kurus #ubatkurus #quinnshq #pinggangramping #bengkung #korset #lunchboxkl #quinnskajang #tipskurus #quinnvshahalam #quinncleankl #quinnvklselangor #zahirah #quinnsmelawati #tipscantik #ctdk #amyerabeautykl #quinnssubang #quinnvkualalumpur #quinnsgombak #quinnsshahalam #quinnsklcc #quinnspj #quinnskl #quinnsampang