#lancome photos & videos

2.1m Posts

DAH TAK ADA DAKI, BADAN LICIN MACAM SUTERA!

Korang pernah ambil tahu tak, berapa banyak daki yang ada dekat badan kita? 
Kalau korang nak tahu, kulit badan kita ni ada sel-sel yang sangatlah kecil. Ada sel baru dan ada juga sel yang dah tua dan mati. Kulit kita ni berfungsi untuk melindungi badan dari bakteria dan debu, sebab tu la bila seharian di luar, badan kita akan rasa melekit dan juga berkerak basah sebab sel tadi dah berubah menjadi daki. Euwwww, haha 😜

Apa akan jadi kalau kita tak mandi atau tak scrub badan? Daki ni kalau tak dibuang, badan kita akan lebih mudah berbau. Korang guna sedoze shower gel  pun tetap akan tengik jugak baunya 🙊

So guys, dipersilakanlah buang semua sel kulit mati atau bahasa pasornya DAKI tu. Usah disimpan daki yang berlambak, haha.

Guna aje SCRUB. Sental semua lagi lagi dekat celah celah tiak ke celah celah yg bercelah tu lah 😊

Set Satin Body daripada Mary Kay ni dah cukup lengkap untuk penjagaan badan harian korang. 
1⃣ Shea Scrub : untuk buang sel kulit mati
2⃣ Shea Wash : membersih dan menyegarkan badan
3⃣ Shea Lotion : bekalkan kelembapan dan melembutkan kulit

Dapatkan daripada Beauty Consultant korang dengan harga 10% OFF hanya pada bulan ni sahaja.

Set ni boleh tahan 6 bulan penggunaan, macam biasa lah Mary Kay kan tahan lama. GILER JIMAT!

_
👸
Love,
https://goo.gl/bnatZZ
Nurul Aini Hazirah
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayNilai
#MaryKayMelaka
#MaryKaySepang
#MaryKayJengka
#MaryKayPahang
#MatteLiquidLipColor
#marykaylover
#ByAiniHazirah
#marykaylipstick
#marykaymakeup
#blogger
#instagood 
#lancome
#paris 
#instablogger 
#likeforlike
#lifestyleblogger
#makeupblogger
#insta
#tag
#instabloggers
#beautyandthebeast
#lifestyle
#styleblogger 💅

DAH TAK ADA DAKI, BADAN LICIN MACAM SUTERA!

Korang pernah ambil tahu tak, berapa banyak daki yang ada dekat badan kita?
Kalau korang nak tahu, kulit badan kita ni ada sel-sel yang sangatlah kecil. Ada sel baru dan ada juga sel yang dah tua dan mati. Kulit kita ni berfungsi untuk melindungi badan dari bakteria dan debu, sebab tu la bila seharian di luar, badan kita akan rasa melekit dan juga berkerak basah sebab sel tadi dah berubah menjadi daki. Euwwww, haha 😜

Apa akan jadi kalau kita tak mandi atau tak scrub badan? Daki ni kalau tak dibuang, badan kita akan lebih mudah berbau. Korang guna sedoze shower gel pun tetap akan tengik jugak baunya 🙊

So guys, dipersilakanlah buang semua sel kulit mati atau bahasa pasornya DAKI tu. Usah disimpan daki yang berlambak, haha.

Guna aje SCRUB. Sental semua lagi lagi dekat celah celah tiak ke celah celah yg bercelah tu lah 😊

Set Satin Body daripada Mary Kay ni dah cukup lengkap untuk penjagaan badan harian korang.
1⃣ Shea Scrub : untuk buang sel kulit mati
2⃣ Shea Wash : membersih dan menyegarkan badan
3⃣ Shea Lotion : bekalkan kelembapan dan melembutkan kulit

Dapatkan daripada Beauty Consultant korang dengan harga 10% OFF hanya pada bulan ni sahaja.

Set ni boleh tahan 6 bulan penggunaan, macam biasa lah Mary Kay kan tahan lama. GILER JIMAT!

_
👸
Love,
https://goo.gl/bnatZZ
Nurul Aini Hazirah
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayNilai
#MaryKayMelaka
#MaryKaySepang
#MaryKayJengka
#MaryKayPahang
#MatteLiquidLipColor
#marykaylover
#ByAiniHazirah
#marykaylipstick
#marykaymakeup
#blogger
#instagood
#lancome
#paris
#instablogger
#likeforlike
#lifestyleblogger
#makeupblogger
#insta
#tag
#instabloggers
#beautyandthebeast
#lifestyle
#styleblogger 💅

Sorry for the very poor outdoor light but my girls and I waited close to an hour to get tacos 🌮 it was so worth it!! Primer- Nxy Honey Dew Me Up
Foundation- Lancôme Teint Idole Ultra Wear in 350 Bisque C
Contour Concealer- Tarte Shape Tape in Light-med sand 
Brows- Benefit Foolproof Brow Powder in 5 
Setting Powder- Ulta Beauty Mineral setting powder
Eyeliner- Tarte Maneater
Mascara- Benefit They’re Real!
Blush- Milani Rose Powder Blush in Blossomtime Rose 
Highlight- BeckyGxColourpop Luster Dust in Chisme
Lippie- Smashbox Always on Matte Liquid Lipstick in Big Spender #nyxcosmetics #lancome #ultabeauty #benefitcosmetics #tartecosmetics #milanicosmetics #beckygxcolourpop #smashbox #tacos #mexicana #tacofest #makeupjunkie #makeuplife

Sorry for the very poor outdoor light but my girls and I waited close to an hour to get tacos 🌮 it was so worth it!! Primer- Nxy Honey Dew Me Up
Foundation- Lancôme Teint Idole Ultra Wear in 350 Bisque C
Contour Concealer- Tarte Shape Tape in Light-med sand
Brows- Benefit Foolproof Brow Powder in 5
Setting Powder- Ulta Beauty Mineral setting powder
Eyeliner- Tarte Maneater
Mascara- Benefit They’re Real!
Blush- Milani Rose Powder Blush in Blossomtime Rose
Highlight- BeckyGxColourpop Luster Dust in Chisme
Lippie- Smashbox Always on Matte Liquid Lipstick in Big Spender #nyxcosmetics #lancome #ultabeauty #benefitcosmetics #tartecosmetics #milanicosmetics #beckygxcolourpop #smashbox #tacos #mexicana #tacofest #makeupjunkie #makeuplife

I received these products complimentary from @lancomeofficial and @influenster. Thank you so much! #ProtectPrimeCorrect #lancome #contest

I received these products complimentary from @lancomeofficial and @influenster. Thank you so much! #ProtectPrimeCorrect #lancome #contest

DAH TAK ADA DAKI, BADAN LICIN MACAM SUTERA!

Korang pernah ambil tahu tak, berapa banyak daki yang ada dekat badan kita? 
Kalau korang nak tahu, kulit badan kita ni ada sel-sel yang sangatlah kecil. Ada sel baru dan ada juga sel yang dah tua dan mati. Kulit kita ni berfungsi untuk melindungi badan dari bakteria dan debu, sebab tu la bila seharian di luar, badan kita akan rasa melekit dan juga berkerak basah sebab sel tadi dah berubah menjadi daki. Euwwww, haha 😜

Apa akan jadi kalau kita tak mandi atau tak scrub badan? Daki ni kalau tak dibuang, badan kita akan lebih mudah berbau. Korang guna sedoze shower gel  pun tetap akan tengik jugak baunya 🙊

So guys, dipersilakanlah buang semua sel kulit mati atau bahasa pasornya DAKI tu. Usah disimpan daki yang berlambak, haha.

Guna aje SCRUB. Sental semua lagi lagi dekat celah celah tiak ke celah celah yg bercelah tu lah 😊

Set Satin Body daripada Mary Kay ni dah cukup lengkap untuk penjagaan badan harian korang. 
1⃣ Shea Scrub : untuk buang sel kulit mati
2⃣ Shea Wash : membersih dan menyegarkan badan
3⃣ Shea Lotion : bekalkan kelembapan dan melembutkan kulit

Dapatkan daripada Beauty Consultant korang dengan harga 10% OFF hanya pada bulan ni sahaja.

Set ni boleh tahan 6 bulan penggunaan, macam biasa lah Mary Kay kan tahan lama. GILER JIMAT!

_
👸
Love,
https://goo.gl/bnatZZ
Nurul Aini Hazirah
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayNilai
#MaryKayMelaka
#MaryKaySepang
#MaryKayJengka
#MaryKayPahang
#MatteLiquidLipColor
#marykaylover
#ByAiniHazirah
#marykaylipstick
#marykaymakeup
#blogger
#instagood 
#lancome
#paris 
#instablogger 
#likeforlike
#lifestyleblogger
#makeupblogger
#insta
#tag
#instabloggers
#beautyandthebeast
#lifestyle
#styleblogger 💅

DAH TAK ADA DAKI, BADAN LICIN MACAM SUTERA!

Korang pernah ambil tahu tak, berapa banyak daki yang ada dekat badan kita?
Kalau korang nak tahu, kulit badan kita ni ada sel-sel yang sangatlah kecil. Ada sel baru dan ada juga sel yang dah tua dan mati. Kulit kita ni berfungsi untuk melindungi badan dari bakteria dan debu, sebab tu la bila seharian di luar, badan kita akan rasa melekit dan juga berkerak basah sebab sel tadi dah berubah menjadi daki. Euwwww, haha 😜

Apa akan jadi kalau kita tak mandi atau tak scrub badan? Daki ni kalau tak dibuang, badan kita akan lebih mudah berbau. Korang guna sedoze shower gel pun tetap akan tengik jugak baunya 🙊

So guys, dipersilakanlah buang semua sel kulit mati atau bahasa pasornya DAKI tu. Usah disimpan daki yang berlambak, haha.

Guna aje SCRUB. Sental semua lagi lagi dekat celah celah tiak ke celah celah yg bercelah tu lah 😊

Set Satin Body daripada Mary Kay ni dah cukup lengkap untuk penjagaan badan harian korang.
1⃣ Shea Scrub : untuk buang sel kulit mati
2⃣ Shea Wash : membersih dan menyegarkan badan
3⃣ Shea Lotion : bekalkan kelembapan dan melembutkan kulit

Dapatkan daripada Beauty Consultant korang dengan harga 10% OFF hanya pada bulan ni sahaja.

Set ni boleh tahan 6 bulan penggunaan, macam biasa lah Mary Kay kan tahan lama. GILER JIMAT!

_
👸
Love,
https://goo.gl/bnatZZ
Nurul Aini Hazirah
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayNilai
#MaryKayMelaka
#MaryKaySepang
#MaryKayJengka
#MaryKayPahang
#MatteLiquidLipColor
#marykaylover
#ByAiniHazirah
#marykaylipstick
#marykaymakeup
#blogger
#instagood
#lancome
#paris
#instablogger
#likeforlike
#lifestyleblogger
#makeupblogger
#insta
#tag
#instabloggers
#beautyandthebeast
#lifestyle
#styleblogger 💅

- The way it shines I know you’ve seen it 💍
💍
💍
💍
💍
💍
💍

PRODUCTS
@jeffreestar 
24KARAT SKIN FROST PALETTE 
@cinemasecretspro 
ULTIMATE FOUNDATION 
@morphebrushes 
9FW CONTOUR PALETTE
@tartecosmetics 
CREASELESS CONCEALER 
34H MEDIUM HONEY 
@sigmabeauty 
DEFINE + POSE BROW POMADE 
MEDIUM
@lorealmakeup 
VOLUMINOUS LASH PARADISE
@cleofcosmetics 
25A EYESHADOW PALETTE
@inglot_usa 
MAKE-UP FIXER SETTING SPRAY

#CinemaSecrets #BiodeEma #Dermablend #MAC #LAGirl #Neutrogina #Elf #Bodyagrophy #CityColor #RudeCosmetics #AnastasiaBeverlyHills #Revlon #FentyBeauty #CleofCosmetics #BHCosmetics #Lancome #TarteShapeTape #BeautyBlender #Inglot #Sigma #JeffreeStarCosmetics #LorealParis #GlamByLuis

- The way it shines I know you’ve seen it 💍
💍
💍
💍
💍
💍
💍

PRODUCTS
@jeffreestar
24KARAT SKIN FROST PALETTE
@cinemasecretspro
ULTIMATE FOUNDATION
@morphebrushes
9FW CONTOUR PALETTE
@tartecosmetics
CREASELESS CONCEALER
34H MEDIUM HONEY
@sigmabeauty
DEFINE + POSE BROW POMADE
MEDIUM
@lorealmakeup
VOLUMINOUS LASH PARADISE
@cleofcosmetics
25A EYESHADOW PALETTE
@inglot_usa
MAKE-UP FIXER SETTING SPRAY

#CinemaSecrets #BiodeEma #Dermablend #MAC #LAGirl #Neutrogina #Elf #Bodyagrophy #CityColor #RudeCosmetics #AnastasiaBeverlyHills #Revlon #FentyBeauty #CleofCosmetics #BHCosmetics #Lancome #TarteShapeTape #BeautyBlender #Inglot #Sigma #JeffreeStarCosmetics #LorealParis #GlamByLuis

BVLGARI Omnia Amethyste EDT 5 ml. ✅ ขายเพียง 270 บาทเท่านั้นค่ะ  น้ำหอมสำหรับผู้หญิง โดดเด่นด้วยกลิ่นหอมอ่อนหวานจากดอกไอริสและดอกกุหลาบบัลแกเรีย ที่ต้องน้ำค้างในยามเช้า ด้วยแรงบันดาลใจจาก Amethyste อัญมณีสีชมพูสดใสที่สูงค่าและหรูหรา  เป็นดั่งตัวแทนความเชื่อมั่นในตัวเอง ความภูมิใจ ความสง่างาม และสูงค่าของผู้หญิงยุคใหม่ 🔮 กลิ่นบางเบาไม่ฉุน มาในขวดสีม่วงดีไซน์เก๋ไก๋ สื้อให้เห็นถึงความคิดสร้างสรรค์ ความสง่างาม ทันสมัย น่าค้นหาเป็นอย่างยิ่ง ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ ❤️#เราค้าขายด้วยความซื่อสัตย์และจริงใจ❤️
🛍Tester ของแท้ 100%  จากเคาเตอร์ค่า...🛍 *** ราคาสินค้าอาจมีการเปลี่ยนแปลงได้
นค 📦 ค่าจัดส่ง 📮 🚚 ลงทะเบียน :: 30.- ✈️ ems :: 50.- ( บวกค่าจัดส่งเพิ่มตาม นน. ที่เพิ่มขึ้นจ้า ) 📍*** ส่งของวันถัดไปหลังจากวันโอนเงิน 📌*** ไม่ส่งสินค้าเสาร์-อาทิตย์ และวันหยุดนักขัตฤกษ์

แวะมาชมสินค้าได้ที่ 🎯Page :: Tester_aliss
🎯IG :: tester_aliss
🎯Line ID:: dew_vita 💥 สินค้าราคาไม่แรง แต่รับประกันว่าแท้ทุกชิ้น
📣 มีทั้งขนาดทดลอง & สินค้าไซส์ปกติ
🚨 ขายของแท้เเน่นอน  ไม่ขายของปลอมค่ะ
📝 แม่ค้ายินดีตอบคำถาม  สนใจทักมานะคะ ♥️⭐️________________________________⭐️♥️ #TonyMoly  #Laneige  #skii  #sulwhaasoo #cosluxe  #dhc  #VC  #vitc  #Dior #SKII #Lauramercier #esteelauder  #biotherm  #Lancome  #cosmetics  #jeban  #pantip #tester  #naked  #sbntown  #siambrandname #makeup #makeupthailand  #testerskii #weloveshopping #theordinary  #ถูกที่สุด 
#counterbrand #ของแท้100% #ขนาดทดลอง

BVLGARI Omnia Amethyste EDT 5 ml. ✅ ขายเพียง 270 บาทเท่านั้นค่ะ น้ำหอมสำหรับผู้หญิง โดดเด่นด้วยกลิ่นหอมอ่อนหวานจากดอกไอริสและดอกกุหลาบบัลแกเรีย ที่ต้องน้ำค้างในยามเช้า ด้วยแรงบันดาลใจจาก Amethyste อัญมณีสีชมพูสดใสที่สูงค่าและหรูหรา เป็นดั่งตัวแทนความเชื่อมั่นในตัวเอง ความภูมิใจ ความสง่างาม และสูงค่าของผู้หญิงยุคใหม่ 🔮 กลิ่นบางเบาไม่ฉุน มาในขวดสีม่วงดีไซน์เก๋ไก๋ สื้อให้เห็นถึงความคิดสร้างสรรค์ ความสง่างาม ทันสมัย น่าค้นหาเป็นอย่างยิ่ง ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ ❤️ #เราค ้าขายด้วยความซื่อสัตย์และจริงใจ❤️
🛍Tester ของแท้ 100% จากเคาเตอร์ค่า...🛍 *** ราคาสินค้าอาจมีการเปลี่ยนแปลงได้
นค 📦 ค่าจัดส่ง 📮 🚚 ลงทะเบียน :: 30.- ✈️ ems :: 50.- ( บวกค่าจัดส่งเพิ่มตาม นน. ที่เพิ่มขึ้นจ้า ) 📍*** ส่งของวันถัดไปหลังจากวันโอนเงิน 📌*** ไม่ส่งสินค้าเสาร์-อาทิตย์ และวันหยุดนักขัตฤกษ์

แวะมาชมสินค้าได้ที่ 🎯Page :: Tester_aliss
🎯IG :: tester_aliss
🎯Line ID:: dew_vita 💥 สินค้าราคาไม่แรง แต่รับประกันว่าแท้ทุกชิ้น
📣 มีทั้งขนาดทดลอง & สินค้าไซส์ปกติ
🚨 ขายของแท้เเน่นอน ไม่ขายของปลอมค่ะ
📝 แม่ค้ายินดีตอบคำถาม สนใจทักมานะคะ ♥️⭐️________________________________⭐️♥️ #TonyMoly #Laneige #skii #sulwhaasoo #cosluxe #dhc #VC #vitc #Dior #SKII #Lauramercier #esteelauder #biotherm #Lancome #cosmetics #jeban #pantip #tester #naked #sbntown #siambrandname #makeup #makeupthailand #testerskii #weloveshopping #theordinary #ถ ูกที่สุด
#counterbrand #ของแท ้100% #ขนาดทดลอง

DAH TAK ADA DAKI, BADAN LICIN MACAM SUTERA!

Korang pernah ambil tahu tak, berapa banyak daki yang ada dekat badan kita? 
Kalau korang nak tahu, kulit badan kita ni ada sel-sel yang sangatlah kecil. Ada sel baru dan ada juga sel yang dah tua dan mati. Kulit kita ni berfungsi untuk melindungi badan dari bakteria dan debu, sebab tu la bila seharian di luar, badan kita akan rasa melekit dan juga berkerak basah sebab sel tadi dah berubah menjadi daki. Euwwww, haha 😜

Apa akan jadi kalau kita tak mandi atau tak scrub badan? Daki ni kalau tak dibuang, badan kita akan lebih mudah berbau. Korang guna sedoze shower gel  pun tetap akan tengik jugak baunya 🙊

So guys, dipersilakanlah buang semua sel kulit mati atau bahasa pasornya DAKI tu. Usah disimpan daki yang berlambak, haha.

Guna aje SCRUB. Sental semua lagi lagi dekat celah celah tiak ke celah celah yg bercelah tu lah 😊

Set Satin Body daripada Mary Kay ni dah cukup lengkap untuk penjagaan badan harian korang. 
1⃣ Shea Scrub : untuk buang sel kulit mati
2⃣ Shea Wash : membersih dan menyegarkan badan
3⃣ Shea Lotion : bekalkan kelembapan dan melembutkan kulit

Dapatkan daripada Beauty Consultant korang dengan harga 10% OFF hanya pada bulan ni sahaja.

Set ni boleh tahan 6 bulan penggunaan, macam biasa lah Mary Kay kan tahan lama. GILER JIMAT!

_
👸
Love,
https://goo.gl/bnatZZ
Nurul Aini Hazirah
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayNilai
#MaryKayMelaka
#MaryKaySepang
#MaryKayJengka
#MaryKayPahang
#MatteLiquidLipColor
#marykaylover
#ByAiniHazirah
#marykaylipstick
#marykaymakeup
#blogger
#instagood 
#lancome
#paris 
#instablogger 
#likeforlike
#lifestyleblogger
#makeupblogger
#insta
#tag
#instabloggers
#beautyandthebeast
#lifestyle
#styleblogger 💅

DAH TAK ADA DAKI, BADAN LICIN MACAM SUTERA!

Korang pernah ambil tahu tak, berapa banyak daki yang ada dekat badan kita?
Kalau korang nak tahu, kulit badan kita ni ada sel-sel yang sangatlah kecil. Ada sel baru dan ada juga sel yang dah tua dan mati. Kulit kita ni berfungsi untuk melindungi badan dari bakteria dan debu, sebab tu la bila seharian di luar, badan kita akan rasa melekit dan juga berkerak basah sebab sel tadi dah berubah menjadi daki. Euwwww, haha 😜

Apa akan jadi kalau kita tak mandi atau tak scrub badan? Daki ni kalau tak dibuang, badan kita akan lebih mudah berbau. Korang guna sedoze shower gel pun tetap akan tengik jugak baunya 🙊

So guys, dipersilakanlah buang semua sel kulit mati atau bahasa pasornya DAKI tu. Usah disimpan daki yang berlambak, haha.

Guna aje SCRUB. Sental semua lagi lagi dekat celah celah tiak ke celah celah yg bercelah tu lah 😊

Set Satin Body daripada Mary Kay ni dah cukup lengkap untuk penjagaan badan harian korang.
1⃣ Shea Scrub : untuk buang sel kulit mati
2⃣ Shea Wash : membersih dan menyegarkan badan
3⃣ Shea Lotion : bekalkan kelembapan dan melembutkan kulit

Dapatkan daripada Beauty Consultant korang dengan harga 10% OFF hanya pada bulan ni sahaja.

Set ni boleh tahan 6 bulan penggunaan, macam biasa lah Mary Kay kan tahan lama. GILER JIMAT!

_
👸
Love,
https://goo.gl/bnatZZ
Nurul Aini Hazirah
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayNilai
#MaryKayMelaka
#MaryKaySepang
#MaryKayJengka
#MaryKayPahang
#MatteLiquidLipColor
#marykaylover
#ByAiniHazirah
#marykaylipstick
#marykaymakeup
#blogger
#instagood
#lancome
#paris
#instablogger
#likeforlike
#lifestyleblogger
#makeupblogger
#insta
#tag
#instabloggers
#beautyandthebeast
#lifestyle
#styleblogger 💅

masalah kulit?..kenalkan pakar kecantikkan kulit anda👩🏻‍🔬👩🏻‍⚕️
.
💦Miracle Beauty Water 💦
.
Insya Allah semua masalah kulit dapat dirawat..
💦formulasi hebat teknologi Jepun
💦produk natural 100% air
💦chemical free..no parabens
💦sesuai semua jenis kulit
💦terbaik👍 untuk sensitive skin
💦sesuai semua peringkat umur
💦tightening..moisturizing
💦refreshing..glowing
💦Anti-Aging
.
💧
The first step to crystal clear skin
💧
.
whatsapp 0123002544
.
#miraclebeautywater #beautywater #problemskinsolved #problemskinsolvedmalaysia #acneskincare #oilyskinsolution #rawatkulit #rawatjerawat #sensitiveskin #sensitiveskinsolution  #untukkulitberminyak #sayajualprodukkecantikan #sayajual #janapendapatan #jomjanapendapatan #usahawanmiraclebeautywater 
#sk2 #sk11malaysia #lancome #jualsk2skincare

masalah kulit?..kenalkan pakar kecantikkan kulit anda👩🏻‍🔬👩🏻‍⚕️
.
💦Miracle Beauty Water 💦
.
Insya Allah semua masalah kulit dapat dirawat..
💦formulasi hebat teknologi Jepun
💦produk natural 100% air
💦chemical free..no parabens
💦sesuai semua jenis kulit
💦terbaik👍 untuk sensitive skin
💦sesuai semua peringkat umur
💦tightening..moisturizing
💦refreshing..glowing
💦Anti-Aging
.
💧
The first step to crystal clear skin
💧
.
whatsapp 0123002544
.
#miraclebeautywater #beautywater #problemskinsolved #problemskinsolvedmalaysia #acneskincare #oilyskinsolution #rawatkulit #rawatjerawat #sensitiveskin #sensitiveskinsolution #untukkulitberminyak #sayajualprodukkecantikan #sayajual #janapendapatan #jomjanapendapatan #usahawanmiraclebeautywater
#sk2 #sk11malaysia #lancome #jualsk2skincare

Fifty & Fabulous ✨💄👠 Did this lovely lady’s makeup for her birthday photo shoot. @glanomed Book me for you special events. 😍👍🏻
Photography📷: @photographybybeloved #mua #photography #birthdaymakeup #glamtime #ilovemakeup #makeupartist #cliniquebeyondperfecting #lancome #anastasiabeverlyhills #bookme #specialevents #toofacedcosmetics #morphe #beauty #lovewhatyoudo #bt_artistry

Fifty & Fabulous ✨💄👠 Did this lovely lady’s makeup for her birthday photo shoot. @glanomed Book me for you special events. 😍👍🏻
Photography📷: @photographybybeloved #mua #photography #birthdaymakeup #glamtime #ilovemakeup #makeupartist #cliniquebeyondperfecting #lancome #anastasiabeverlyhills #bookme #specialevents #toofacedcosmetics #morphe #beauty #lovewhatyoudo #bt_artistry

Get ready with me ❤️ feita to hermosa REAL quick

Blue moon 🌚 
@bhcosmetics ultimate artistry palette and take me back to Brazil palette 
@anastasiabeverlyhills dipbrow pomade dark brown 
@colourpopcosmetics precision brow pencil and no filter concealer for half cut crease 
@kyliecosmetics no new friends highlight 
@milanicosmetics big and bigger lashes mascara & stay put black eyeliner 
@rosyblashes call me wifey lashes 
@lancomeofficial teint idole foundation 
@lacolorscosmetics cover up concealer stick 
@wetnwildbeauty photofocus setting spray
@elfcosmetics medium brown concealer and clear brow wax , matte lip color in praline 
#bhcosmetics #ultimateartistry #takemebacktobrazilpalette #anastasiabeverlyhills #anastasiabrows #dipbrowpomade #colourpop #colourpopme #kyliecosmetics #kyliexjordyn #blueeyeshadow #smokeyeye #milanicosmetics #stayputeyeliner #lancome #lancomefoundation #muasfam #muafollowtrain #underratedmuas #undiscoveredmuas #featuring_mua #blazin_beauties #wakeupandmakeup #makeupparty #makeupartist #aspiringmua #nofilterconcealer #tutorialmakeup #makeuptutorial #videos

Get ready with me ❤️ feita to hermosa REAL quick

Blue moon 🌚
@bhcosmetics ultimate artistry palette and take me back to Brazil palette
@anastasiabeverlyhills dipbrow pomade dark brown
@colourpopcosmetics precision brow pencil and no filter concealer for half cut crease
@kyliecosmetics no new friends highlight
@milanicosmetics big and bigger lashes mascara & stay put black eyeliner
@rosyblashes call me wifey lashes
@lancomeofficial teint idole foundation
@lacolorscosmetics cover up concealer stick
@wetnwildbeauty photofocus setting spray
@elfcosmetics medium brown concealer and clear brow wax , matte lip color in praline
#bhcosmetics #ultimateartistry #takemebacktobrazilpalette #anastasiabeverlyhills #anastasiabrows #dipbrowpomade #colourpop #colourpopme #kyliecosmetics #kyliexjordyn #blueeyeshadow #smokeyeye #milanicosmetics #stayputeyeliner #lancome #lancomefoundation #muasfam #muafollowtrain #underratedmuas #undiscoveredmuas #featuring_mua #blazin_beauties #wakeupandmakeup #makeupparty #makeupartist #aspiringmua #nofilterconcealer #tutorialmakeup #makeuptutorial #videos

💞Женские духи
GUCCI BAMBOO (реплика)
⠀
✔️Цена: 2490 тг
⠀
💡Разлив 1:1 ОАЭ 🇦🇪
⠀
💧Объём: 100 мл
⠀
🖤Ваш Parfumer
⠀
_______________________________________________________
⠀
🕙Мы ждём вас с 10:00 до 19:00 без выходных
_______________________________________________________
⠀
📦Доставка по всему миру 🌍
⠀
📩Наши адреса:
⠀
📍Проспект металлургов, 25
⠀
📍Проспект республики, 20/1
⠀
#магазинбьютишоп #парфюм #духи #темиртау #караганда #chanel #астана #россия #казахстан #gucci #sale #krg #temirtau #pacorabanne #carolinaherrera #giorgioarmani #lancome #lacoste #dg #michaelkors #hugoboss #dior #dolchegabbana #hermes #ninaricci #cerrutti1881 #cocochanel #gucci

💞Женские духи
GUCCI BAMBOO (реплика)

✔️Цена: 2490 тг

💡Разлив 1:1 ОАЭ 🇦🇪

💧Объём: 100 мл

🖤Ваш Parfumer

_______________________________________________________

🕙Мы ждём вас с 10:00 до 19:00 без выходных
_______________________________________________________

📦Доставка по всему миру 🌍

📩Наши адреса:

📍Проспект металлургов, 25

📍Проспект республики, 20/1

#магазинбьютишоп #парфюм #духи #темиртау #караганда #chanel #астана #россия #казахстан #gucci #sale #krg #temirtau #pacorabanne #carolinaherrera #giorgioarmani #lancome #lacoste #dg #michaelkors #hugoboss #dior #dolchegabbana #hermes #ninaricci #cerrutti1881 #cocochanel #gucci

#ตัวดังราคาพิเศษในรอบปี !!☺️ #นาทีทองราคาพิเศษ !!! สดๆร้อนๆแยกจากชุดปีใหม่ๆมาขายเลยนะค้า ไม่งั้นไม่มีทางได้ราคานี้ค่าา😳😘
ช้าอดจ้า😱 มาสคาร่าเคาเตอร์แบรนด์ที่มาแรงที่สุดตั้งแต่ปี2015-2016 แตกตื่นรีวิวแน่น ติดทนสุดยอด👀
#Lancome Grandiose Smudgeproof Mascara Black!!
มาสคาร่าสมัจดพรูฟ ด้วยสูตรเฉพาะ สำหรับพื้นที่อากาศร้อนๆแบบเอเชีย ช่วยกันเลอะง่ายโดยเฉพาะ ทนต่อความชื้น ความร้อนอบอ้าว หรือเหงื่อต่างๆที่เกิดขึ้นรอบขนตา💦 ต่างจากพวกสูตรกันน้ำที่จะกันน้ำเเค่อย่างเดียว ดังนั้นแท่งนี้จะตอบโจทย์สาวบ้านเราที่สุดที่เคยมีมาจ้า แปรงแบบใหม่ที่จะเข้าได้ซอกซอนตั้งเเต่โคนจรดปลายกันเลอะจากการหมุนบิดข้อมือ เนื้อมาสคาร่าติดทน24ชม.⏰ ขนตาแผ่นหนา และโค้งงอนสุดๆ ช่วยต่อขนตาให้ยาวขึ้น เหมือนฟิล์มเคลือบขนตาป้องกันการเลอะระหว่างวัน แพคเกจดีงามมากเหมือนคลิสตัลใสฝังกุหลาบดำไว้ภายใน🌹 เลอค่าาามากๆค่า 📍ราคาปกติ1,300฿ @hanahserum_beauty #ได้โควต้าไซส์จริง10ml. #กล่องครบเหมือนซื้อเคาเตอร์ @990฿ #FreeEMSด้วยค่า🛍💗
#สั่งซื้อทางไลน์@izl1969n (มี@นำหน้าด้วยน้า🙏🏻)
👉 https://bit.ly/2RKgtXX
#ของดีของแท้ของเยอะ #ราคาพิเศษมีจำนวนจำกัดนะคะ หมดแล้วปรับคืนเป็นราคาปกติเลยน้าา #lancome_hanahserum_beauty #lancomethailand #lancome #มาสคาร่า #mascara #ตัวแทนจำหน่ายorderbeauty #เราจะสวยไปด้วยกัน

#ต ัวดังราคาพิเศษในรอบปี !!☺️ #นาท ีทองราคาพิเศษ !!! สดๆร้อนๆแยกจากชุดปีใหม่ๆมาขายเลยนะค้า ไม่งั้นไม่มีทางได้ราคานี้ค่าา😳😘
ช้าอดจ้า😱 มาสคาร่าเคาเตอร์แบรนด์ที่มาแรงที่สุดตั้งแต่ปี2015-2016 แตกตื่นรีวิวแน่น ติดทนสุดยอด👀
#Lancome Grandiose Smudgeproof Mascara Black!!
มาสคาร่าสมัจดพรูฟ ด้วยสูตรเฉพาะ สำหรับพื้นที่อากาศร้อนๆแบบเอเชีย ช่วยกันเลอะง่ายโดยเฉพาะ ทนต่อความชื้น ความร้อนอบอ้าว หรือเหงื่อต่างๆที่เกิดขึ้นรอบขนตา💦 ต่างจากพวกสูตรกันน้ำที่จะกันน้ำเเค่อย่างเดียว ดังนั้นแท่งนี้จะตอบโจทย์สาวบ้านเราที่สุดที่เคยมีมาจ้า แปรงแบบใหม่ที่จะเข้าได้ซอกซอนตั้งเเต่โคนจรดปลายกันเลอะจากการหมุนบิดข้อมือ เนื้อมาสคาร่าติดทน24ชม.⏰ ขนตาแผ่นหนา และโค้งงอนสุดๆ ช่วยต่อขนตาให้ยาวขึ้น เหมือนฟิล์มเคลือบขนตาป้องกันการเลอะระหว่างวัน แพคเกจดีงามมากเหมือนคลิสตัลใสฝังกุหลาบดำไว้ภายใน🌹 เลอค่าาามากๆค่า 📍ราคาปกติ1,300฿ @hanahserum_beauty #ได ้โควต้าไซส์จริง10ml. #กล ่องครบเหมือนซื้อเคาเตอร์ @990฿ #FreeEMSด ้วยค่า🛍💗
#ส ั่งซื้อทางไลน์@izl1969n (มี@นำหน้าด้วยน้า🙏🏻)
👉 https://bit.ly/2RKgtXX
#ของด ีของแท้ของเยอะ #ราคาพ ิเศษมีจำนวนจำกัดนะคะ หมดแล้วปรับคืนเป็นราคาปกติเลยน้าา #lancome_hanahserum_beauty #lancomethailand #lancome #มาสคาร ่า #mascara #ต ัวแทนจำหน่ายorderbeauty #เราจะสวยไปด ้วยกัน

今天要來跟大家玩個小遊戲
這三張照片分別是這週二工作的時候在早上、中午、晚上拍的 
我用的是蘭蔻零粉感超持久粉底⭐️
-
到晚上回到辦公室也沒什麼脫妝的感覺,
還比剛上妝更美,呈現微霧奶油肌!
-
小遊戲要來請大家來猜猜看 哪一張照片沒有修圖呢~
3/26會在限時動態公布答案!
並抽出一名得到零粉感粉底正貨乙瓶😳❤️
-
兌換試用包 https://bit.ly/2u3KSat
#LANCOME #零粉感 #100分持久遮瑕

今天要來跟大家玩個小遊戲
這三張照片分別是這週二工作的時候在早上、中午、晚上拍的
我用的是蘭蔻零粉感超持久粉底⭐️
-
到晚上回到辦公室也沒什麼脫妝的感覺,
還比剛上妝更美,呈現微霧奶油肌!
-
小遊戲要來請大家來猜猜看 哪一張照片沒有修圖呢~
3/26會在限時動態公布答案!
並抽出一名得到零粉感粉底正貨乙瓶😳❤️
-
兌換試用包 https://bit.ly/2u3KSat
#LANCOME #零粉感 #100分持久遮瑕

Spring gala was Pretty n Pink! These beauties were all smiles today 💕 #lancome #macysbeauty #happinessactivists #mua #rmua #rosevillegalleria #lovemyjob

Spring gala was Pretty n Pink! These beauties were all smiles today 💕 #lancome #macysbeauty #happinessactivists #mua #rmua #rosevillegalleria #lovemyjob

🌷🌷🌷
.
.
.
Produção nessa maravilhosa 🌷
.
.
#make #makeup #makeupartist #mac #maccosmetics #nars #lauramercier #hudabeauty #kryolan #nyxcosmetics #lancome

🌷🌷🌷
.
.
.
Produção nessa maravilhosa 🌷
.
.
#make #makeup #makeupartist #mac #maccosmetics #nars #lauramercier #hudabeauty #kryolan #nyxcosmetics #lancome

¡Felicidades a los nuevos Asesores de Imagen en Ecuador!
En nombre de Ana Rita Torres (@anritorres) ¡Que tengan un excelente camino!

Agradecemos el apoyo de:
Buggatti, Lancôme, Tommy Hilfiger, Calvin Klein

Nuestras próximas fechas:

Ecuador: Quito: 28, 29, 30 de marzo Swissôtel Quito - Tels. de contacto: (+593) 980 000 718 - (+598) 94 340 857 
Costa Rica: 25, 26, 27 abril @Hotel Real Intercontinental Escazú
Colombia: 9, 10, 11 mayo Hilton Bogotá
Guatemala (consulta todas las opciones para cursar)
Panamá: 23 al 25 mayo Sheraton Grand Panama. (consulta todas las opciones para cursar)
Perú: 16, 17, 18 mayo Belmond Miraflores Park Hotel
Uruguay: próximo inicio 4 de abril, (consulta todas las opciones para cursar)
Paraguay: 12, 13, 14 septiembre Sheraton Asunción Hotel 📧 consultas@garboimagen.com.uy

#imagenpersonal #garboimagen #garbointernacional #imagenprofesional #asesoradeimagen #personalshopper #guardarropa #AnaRitaTorres #marcapais #uruguay #10añosgarbo #hiltoncolonguayaquil #guayaquil #ecuador #lancome #tommyhilfiger #calvinklein #buggatti

¡Felicidades a los nuevos Asesores de Imagen en Ecuador!
En nombre de Ana Rita Torres (@anritorres) ¡Que tengan un excelente camino!

Agradecemos el apoyo de:
Buggatti, Lancôme, Tommy Hilfiger, Calvin Klein

Nuestras próximas fechas:

Ecuador: Quito: 28, 29, 30 de marzo Swissôtel Quito - Tels. de contacto: (+593) 980 000 718 - (+598) 94 340 857
Costa Rica: 25, 26, 27 abril @Hotel Real Intercontinental Escazú
Colombia: 9, 10, 11 mayo Hilton Bogotá
Guatemala (consulta todas las opciones para cursar)
Panamá: 23 al 25 mayo Sheraton Grand Panama. (consulta todas las opciones para cursar)
Perú: 16, 17, 18 mayo Belmond Miraflores Park Hotel
Uruguay: próximo inicio 4 de abril, (consulta todas las opciones para cursar)
Paraguay: 12, 13, 14 septiembre Sheraton Asunción Hotel 📧 consultas@garboimagen.com.uy

#imagenpersonal #garboimagen #garbointernacional #imagenprofesional #asesoradeimagen #personalshopper #guardarropa #AnaRitaTorres #marcapais #uruguay #10añosgarbo #hiltoncolonguayaquil #guayaquil #ecuador #lancome #tommyhilfiger #calvinklein #buggatti

Did you stop by & get your free Teint Idole sample from the lovely Lancôme ladies today? If not feel free to come back in & get a shade match from one of our artists or even a free mini makeover! Check happening at Sephora for appointment availability!
•
•
•
#beauty #services #beautyservices #makeover #makeup #foundation #lancome #teintidole #teintidoleultrawear #letsbeautytogether #findyourfoundation #beautybrand #sephora #parkmeadows #sephoraparkmeadows

Did you stop by & get your free Teint Idole sample from the lovely Lancôme ladies today? If not feel free to come back in & get a shade match from one of our artists or even a free mini makeover! Check happening at Sephora for appointment availability!



#beauty #services #beautyservices #makeover #makeup #foundation #lancome #teintidole #teintidoleultrawear #letsbeautytogether #findyourfoundation #beautybrand #sephora #parkmeadows #sephoraparkmeadows

กระเป๋า Lancome สีชมพูอ่อน น่ารักฟรุ้งฟริ้ง (ขนาด : ความยาว23 ซม.xสูง 15 ซม.) 💓พิเศษ #130 บาท💖
#makeup #makeupthailand #cosmetic #cosmeticsthailand #Lancome #lancomethailand #lancomebag #bag #bagthailand #makeupbag #ลังโคม #กระเป๋าลอร่า #กระเป๋าlancome #กระเป๋าลังโคม
#กระเป๋าเครื่องสำอางค์ #กระเป๋าใส่เครื่องสำอางค์ #กระเป๋า #ของแท้ #ราคาพิเศษ

กระเป๋า Lancome สีชมพูอ่อน น่ารักฟรุ้งฟริ้ง (ขนาด : ความยาว23 ซม.xสูง 15 ซม.) 💓พิเศษ #130 บาท💖
#makeup #makeupthailand #cosmetic #cosmeticsthailand #Lancome #lancomethailand #lancomebag #bag #bagthailand #makeupbag #ล ังโคม #กระเป ๋าลอร่า #กระเป ๋าlancome #กระเป ๋าลังโคม
#กระเป ๋าเครื่องสำอางค์ #กระเป ๋าใส่เครื่องสำอางค์ #กระเป ๋า #ของแท#ราคาพ ิเศษ

SKIN LOVE. ✨ @ridiculouslyryan ✨
PHOTO| @ashimagesphotography 
HAIR| @coree.moreno 
MAKEUP| @theeislandboi 
MAKEUP ASST| #TilomaiHill @mandymakeupartist ———————————————————————-
PRODUCT DETAILS|
@butterelixir Face Oil
@elemis Pro-Collagen Moisturizer 
@coverfx Dewy Primer
@olehenriksen Banana Bright Eye Cream
@kohgendo Manifashi Powder 
@natashadenona Lila Palette
@bitebeauty Agave Lip Mask/Mochi Multistick
@lancomeofficial Grandiose Mascara & Liner
@fentybeauty Fairy Bomb in Rose On Ice

SKIN LOVE. ✨ @ridiculouslyryan
PHOTO| @ashimagesphotography
HAIR| @coree.moreno
MAKEUP| @theeislandboi
MAKEUP ASST| #TilomaiHill @mandymakeupartist ———————————————————————-
PRODUCT DETAILS|
@butterelixir Face Oil
@elemis Pro-Collagen Moisturizer
@coverfx Dewy Primer
@olehenriksen Banana Bright Eye Cream
@kohgendo Manifashi Powder
@natashadenona Lila Palette
@bitebeauty Agave Lip Mask/Mochi Multistick
@lancomeofficial Grandiose Mascara & Liner
@fentybeauty Fairy Bomb in Rose On Ice

As a happiness activist these are the moments at work that make my day! #lancome #prom #happinessactivists #macysbeauty #rmua #mua #lovemyjob

As a happiness activist these are the moments at work that make my day! #lancome #prom #happinessactivists #macysbeauty #rmua #mua #lovemyjob

Quinceanera glam / Birthday girl 👧I love doing glam looks 💕 
Foundation: Lancome Tient Idole 220
Brows: Lancome Dark brown define pencil
Concealer: Lancome Effarcenes 220 
Bronzer: Lancome Dual finish 550 
Eyes: Lancome Starlight Sparkle palette & Monochromatic Haute Couture 
Setting powder: Too faced translucent powder 
Highlight: Too faced diamond highlight canary 
Mascara: Lancome hyponose drama / cill booster 
Bottom lash: definicils 
Lips: Gloss Lancome sheer 222 
Eyeliner: black kohl Lancôme pencil 
Blush: Lancome blushing tresor
Lancôme fix it set it setting spray 
Prep: Lancome Absolue soft cream & La Base Pro primer
#lancome #makeupideas #toofaced #labasedmakeupartist #makeuplooks #makeoftheday #motd #quinceañera #quinceanera #makeup #glam #makeupideas #paramount #santaana #longbeach #orange #irvine #fullerton #brea #anaheim #buenapark #cerritos #orangecounty #compton #fullerton #costamesa #huntingtonbeach #nowbooking #prom Message me to book your appointment 💕 💄

Quinceanera glam / Birthday girl 👧I love doing glam looks 💕
Foundation: Lancome Tient Idole 220
Brows: Lancome Dark brown define pencil
Concealer: Lancome Effarcenes 220
Bronzer: Lancome Dual finish 550
Eyes: Lancome Starlight Sparkle palette & Monochromatic Haute Couture
Setting powder: Too faced translucent powder
Highlight: Too faced diamond highlight canary
Mascara: Lancome hyponose drama / cill booster
Bottom lash: definicils
Lips: Gloss Lancome sheer 222
Eyeliner: black kohl Lancôme pencil
Blush: Lancome blushing tresor
Lancôme fix it set it setting spray
Prep: Lancome Absolue soft cream & La Base Pro primer
#lancome #makeupideas #toofaced #labasedmakeupartist #makeuplooks #makeoftheday #motd #quinceañera #quinceanera #makeup #glam #makeupideas #paramount #santaana #longbeach #orange #irvine #fullerton #brea #anaheim #buenapark #cerritos #orangecounty #compton #fullerton #costamesa #huntingtonbeach #nowbooking #prom Message me to book your appointment 💕 💄

ロレアルファミリーセール戦利品ᐠ( ᐛ )ᐟᐠ( ᐖ )ᐟ

イブサンローランのリップが2000円!元値1万2000円もする美容液が1000円…ケラスターゼのトリートメントが1000円。

安すぎて頭おかしくなるかも…(´;ω;`)今日これほどまでに、誘ってくれたそのはちゃんに感謝したことないかもしれない笑

#ロレアルファミリーセール#イブサンローラン#アルマーニ#yvessaintlaurent #ランコム#lancome

ロレアルファミリーセール戦利品ᐠ( ᐛ )ᐟᐠ( ᐖ )ᐟ

イブサンローランのリップが2000円!元値1万2000円もする美容液が1000円…ケラスターゼのトリートメントが1000円。

安すぎて頭おかしくなるかも…(´;ω;`)今日これほどまでに、誘ってくれたそのはちゃんに感謝したことないかもしれない笑

#ロレアルファミリーセール #イブサンローラン #アルマーニ #yvessaintlaurent #ランコム #lancome

Festival vibes💙

@tatcha Silk Canvas primer
@itcosmetics Bye bye under eye concealer
@maybelline Loose Setting powder
@anastasiabeverlyhills Chocolate dipbrow/ brow gel/ Aurora highlight palette 
@pinkyrosecosmetics Bright Lights palette 
@creativesoulcosmetics Hypnotized sparkle potion on inner corner 
@bellarose.cosmetics Chunky glitter 
@lancomeofficial Monsieur Big @vanityboxmakeupartistry lashes
#selfie#mua#motd#festivalmakeup#brightmakeup#maquillajedehoy#instamakeup#makeuppost#undiscoveredmuas#underratedmuas#abhbrows#tatchasilkcanvas#tatcha#itcosmetics#maybelline#anastasiabeverlyhills#pinkyrosecosmetics#creativesoulcosmetics#lancome#vanityboxmakeupartistry
Bedtime rituals clarins face wash and toner, then my serum by Estée Lauder-advanced night repair, followed by Lancome eye cream, and it cosmetics moisturizer. Lastly I use my lash serum from @grandecosmetics.  I change up my nighttime products however I use my Las serum every night. #beautyinfluencer #itcosmetics  #mosterizer  #lancome #lancomecosmetics #eyecream #esteelauder #advancednightrepair #grandecosmetics #lashserum #makeupartist #makeuplife #skincare #skincareroutines #fashion #makeupblogger #makeupinfluencer #longhair #longhairstyles #fitfam #fitgirlsofig #girlsthatlift #girlswithmuscle #dallas #texas #beauty

Bedtime rituals clarins face wash and toner, then my serum by Estée Lauder-advanced night repair, followed by Lancome eye cream, and it cosmetics moisturizer. Lastly I use my lash serum from @grandecosmetics. I change up my nighttime products however I use my Las serum every night. #beautyinfluencer #itcosmetics #mosterizer #lancome #lancomecosmetics #eyecream #esteelauder #advancednightrepair #grandecosmetics #lashserum #makeupartist #makeuplife #skincare #skincareroutines #fashion #makeupblogger #makeupinfluencer #longhair #longhairstyles #fitfam #fitgirlsofig #girlsthatlift #girlswithmuscle #dallas #texas #beauty

@lancomeofficial L’Absolu Lacquer Gloss.
It’s Buildable High Shine Long-Wear Lip Gloss.💄. .
134-188-308-323-378-490.
.
.
입술에 촉촉한 립글로스이면서 발색이 더 되는 애들이예요. 끈끈하지도 미끌거리지도 않아서 홀로 또는 덧바르기 좋아요.
.
.
.
립글로스 바르시나요??🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️.
.
.
.
#lancome #lipgloss #labsolulacquer #longwear #makeup #redlips #sephora #nordstrom #nail #pr #beautyinfluencer #beauty #kbeauty #미국 #뷰티 #화장품 #랑콤 #메이크업 #립스틱 #립글로스 #입술 #발색 #백화점 #화장품추천 #이벤트중

@lancomeofficial L’Absolu Lacquer Gloss.
It’s Buildable High Shine Long-Wear Lip Gloss.💄. .
134-188-308-323-378-490.
.
.
입술에 촉촉한 립글로스이면서 발색이 더 되는 애들이예요. 끈끈하지도 미끌거리지도 않아서 홀로 또는 덧바르기 좋아요.
.
.
.
립글로스 바르시나요??🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️.
.
.
.
#lancome #lipgloss #labsolulacquer #longwear #makeup #redlips #sephora #nordstrom #nail #pr #beautyinfluencer #beauty #kbeauty #미국 #뷰티 #화장품 #랑콤 #메이크업 #립스틱 #립글로스 #입술 #발색 #백화점 #화장품추천 #이벤트중

୨୧˖⋆.♡ジューシー シェイカー♡.⋆˖୨୧

301 メリ メロン
ベビーピンク💖とにかく色が可愛い⋆⑅
細かいラメが入ってる!

オイルっぽい感じだからベタつかないけど持ちはあまりよくない(´・-・`)
小さいから持ち運びにいい!
301はメロンの香り!

#ジューシーシェイカー#ランコム#lancome#デパコス#コスメ#リップ

୨୧˖⋆.♡ジューシー シェイカー♡.⋆˖୨୧

301 メリ メロン
ベビーピンク💖とにかく色が可愛い⋆⑅
細かいラメが入ってる!

オイルっぽい感じだからベタつかないけど持ちはあまりよくない(´・-・`)
小さいから持ち運びにいい!
301はメロンの香り!

#ジューシーシェイカー #ランコム #lancome #デパコス #コスメ #リップ

Festival vibes💙

@tatcha Silk Canvas primer
@itcosmetics Bye bye under eye concealer
@maybelline Loose Setting powder
@anastasiabeverlyhills Chocolate dipbrow/ brow gel/ Aurora highlight palette 
@pinkyrosecosmetics Bright Lights palette 
@creativesoulcosmetics Hypnotized sparkle potion on inner corner 
@bellarose.cosmetics Chunky glitter 
@lancomeofficial Monsieur Big @vanityboxmakeupartistry lashes
#selfie#mua#motd#festivalmakeup#brightmakeup#maquillajedehoy#instamakeup#makeuppost#undiscoveredmuas#underratedmuas#abhbrows#tatchasilkcanvas#tatcha#itcosmetics#maybelline#anastasiabeverlyhills#pinkyrosecosmetics#creativesoulcosmetics#lancome#vanityboxmakeupartistry
✨✨330 บาท✨✨ Lancome Advanced Genifique Yeux Youth Activating Eye Cream 5 ML.

อายครีมสูตรปรับปรุงใหม่ เพื่อความอ่อนเยาว์ของผิว ผลพวงจากความสำเร็จมาแล้วทั่วโลกของเซรั่ม Advanced Genifique เป็นอายครีมเนื้อเข้มข้นที่ช่วยฟื้นฟูความอ่อนเยาว์ของผิวบอบบางรอบดวงตา ลดเลือนริ้วรอย รอยหมองคล้ำอย่างเห็นได้ชัด

ราคาปกติ 730 
#lancome #lancomethailand

✨✨330 บาท✨✨ Lancome Advanced Genifique Yeux Youth Activating Eye Cream 5 ML.

อายครีมสูตรปรับปรุงใหม่ เพื่อความอ่อนเยาว์ของผิว ผลพวงจากความสำเร็จมาแล้วทั่วโลกของเซรั่ม Advanced Genifique เป็นอายครีมเนื้อเข้มข้นที่ช่วยฟื้นฟูความอ่อนเยาว์ของผิวบอบบางรอบดวงตา ลดเลือนริ้วรอย รอยหมองคล้ำอย่างเห็นได้ชัด

ราคาปกติ 730
#lancome #lancomethailand

본격생얼라이프
쬰덕쬰덕한 느낌 톤업은 모르겠다
#lancome#uvexpert

본격생얼라이프
쬰덕쬰덕한 느낌 톤업은 모르겠다
#lancome #uvexpert

I really wanted to take a good photo of my make-up earlier today but I never got around to it, so I decided to snap one real quick as I was about to wash it all off. Since I wore black and brown today I went with a lot of browns and neutrals on my face and I love how it turned out; also no foundation, just concealer and powder. I also really like this photo because you can see one of my (many) gray hairs. I know a lot of folks don’t feel that way but I welcome my grays. I’m just really happy to still be alive, y’all. My life has been wild and that isn’t a privilege that I always thought I would get. So I can proudly say that I will be 38 come November and rock my grays! Make-up details are below and everything but my lipstick is tagged on @liketoknow.it ❤️ http://liketk.it/2AFZ2 #liketkit #LTKbeauty #LTKcurves #LTKstyletip #LTKunder50 #fotd #faceoftheday #makeupoftheday #makeupofinstagram #makeupideas #blackmakeuplooks #makeupformelanin #fentybeauty #fentyface  #rhigram #juviasplace #ultabeauty #colourpopme #elfcosmetics #milani #lancome #fashionblogger #momblogger #lifestyleblogger #blackgirlswhoblog #mamaincolour #livingwithanxiety #mentalhealthwarrior #overthirty #blackgirlmagic ⁣
⁣
⭐️ @fentybeauty Pro Filt’r Instant Retouch Concealer in 310⁣
⭐️ @fentybeauty Pro Filt’r Instant Retouch Setting Powder in Honey⁣
⭐️ @elfcosmetics Eyebrow Kit in Dark⁣
⭐️ @juviasplace Saharan Vol. II Blush Palette (I used Zola and Yara)⁣
⭐️ @wetnwildbeauty Coloricon Bronzer in Palm Beach Ready⁣
⭐️ @blackradiance True Complexion 3D Highlighter Palette (I see Baecation)⁣
⭐️ @ultabeauty Nude Matte Eye Shadow Primer⁣
⭐️ @juviasplace Nubian Palette⁣
⭐️ @milanicosmetics Eye Tech Extreme Liquid Eyeliner in Blackest Black⁣
⭐️ @lancomeofficial Monsieur Big Mascara in Big Is The New Black⁣
⭐️ @colourpopcosmetics Velvet Blur Lipstick in Vignette⁣
⭐️ @urbandecaycosmetics All Nighter Makeup Setting Spray

I really wanted to take a good photo of my make-up earlier today but I never got around to it, so I decided to snap one real quick as I was about to wash it all off. Since I wore black and brown today I went with a lot of browns and neutrals on my face and I love how it turned out; also no foundation, just concealer and powder. I also really like this photo because you can see one of my (many) gray hairs. I know a lot of folks don’t feel that way but I welcome my grays. I’m just really happy to still be alive, y’all. My life has been wild and that isn’t a privilege that I always thought I would get. So I can proudly say that I will be 38 come November and rock my grays! Make-up details are below and everything but my lipstick is tagged on @liketoknow.it ❤️ http://liketk.it/2AFZ2 #liketkit #LTKbeauty #LTKcurves #LTKstyletip #LTKunder50 #fotd #faceoftheday #makeupoftheday #makeupofinstagram #makeupideas #blackmakeuplooks #makeupformelanin #fentybeauty #fentyface #rhigram #juviasplace #ultabeauty #colourpopme #elfcosmetics #milani #lancome #fashionblogger #momblogger #lifestyleblogger #blackgirlswhoblog #mamaincolour #livingwithanxiety #mentalhealthwarrior #overthirty #blackgirlmagic

⭐️ @fentybeauty Pro Filt’r Instant Retouch Concealer in 310⁣
⭐️ @fentybeauty Pro Filt’r Instant Retouch Setting Powder in Honey⁣
⭐️ @elfcosmetics Eyebrow Kit in Dark⁣
⭐️ @juviasplace Saharan Vol. II Blush Palette (I used Zola and Yara)⁣
⭐️ @wetnwildbeauty Coloricon Bronzer in Palm Beach Ready⁣
⭐️ @blackradiance True Complexion 3D Highlighter Palette (I see Baecation)⁣
⭐️ @ultabeauty Nude Matte Eye Shadow Primer⁣
⭐️ @juviasplace Nubian Palette⁣
⭐️ @milanicosmetics Eye Tech Extreme Liquid Eyeliner in Blackest Black⁣
⭐️ @lancomeofficial Monsieur Big Mascara in Big Is The New Black⁣
⭐️ @colourpopcosmetics Velvet Blur Lipstick in Vignette⁣
⭐️ @urbandecaycosmetics All Nighter Makeup Setting Spray

I’m not from Canada but I’ve seen a lot of tings 👽
.
.
.
.
.
.
.
#happysaturday #hiii #imalive #lol #lowkey #selfies #muotd #lancome #lauramercier #hourglass #fentybeauty

I’m not from Canada but I’ve seen a lot of tings 👽
.
.
.
.
.
.
.
#happysaturday #hiii #imalive #lol #lowkey #selfies #muotd #lancome #lauramercier #hourglass #fentybeauty

La Base is 50% off on Monday 😍🌹 #ultabeauty #labase #21daysofbeauty #lancome

La Base is 50% off on Monday 😍🌹 #ultabeauty #labase #21daysofbeauty #lancome

Mi amiga @sofivaly diosa como siempre. Un #MakeUp súper light  #Piel luminosa #Pigmentos #glow #Dior #Mac #lancômeparis #Lancome #Kryolan #Anastasiabeverlyhills

Mi amiga @sofivaly diosa como siempre. Un #MakeUp súper light #Piel luminosa #Pigmentos #glow #Dior #Mac #lancômeparis #Lancome #Kryolan #Anastasiabeverlyhills

My hair is unmanageable 😅😂
Face: @lancomeofficial #lancome Teint Idole Utra Longwear Foundation, @tartecosmetics #tartecosmetics #tarte Shape Tape Concealer, @makeuprevolution @makeuprevolutionusa #makeuprevolution Bake and Blot Powder in shade Banana Light, @benefitcosmetics #benefitcosmetics #benefit Hoola Bronzer and Galifornia Blush, @beccacosmetics #beccacosmetics #becca Champagne Pop Highlight
Eyebrows: @anastasiabeverlyhills @norvina #abh #anastasiabeverlyhills #anastasiabrows Brow Wiz in Medium Brown and Dip Brow Gel in Chocolate
Eyes: @urbandecaycosmetics #urbandecay #urbandecaycosmetics Naked Reloaded Palette and 24/7 eye pencil in Zero, @toofaced #toofaced Better Than Sex Mascara and Liner, @kissproducts #kiss lashes in style Ritzy
Lips: @kyliecosmetics @kyliejenner #kylie #kyliejenner #kyliecosmetics Mary Jo K Lip Kit

My hair is unmanageable 😅😂
Face: @lancomeofficial #lancome Teint Idole Utra Longwear Foundation, @tartecosmetics #tartecosmetics #tarte Shape Tape Concealer, @makeuprevolution @makeuprevolutionusa #makeuprevolution Bake and Blot Powder in shade Banana Light, @benefitcosmetics #benefitcosmetics #benefit Hoola Bronzer and Galifornia Blush, @beccacosmetics #beccacosmetics #becca Champagne Pop Highlight
Eyebrows: @anastasiabeverlyhills @norvina #abh #anastasiabeverlyhills #anastasiabrows Brow Wiz in Medium Brown and Dip Brow Gel in Chocolate
Eyes: @urbandecaycosmetics #urbandecay #urbandecaycosmetics Naked Reloaded Palette and 24/7 eye pencil in Zero, @toofaced #toofaced Better Than Sex Mascara and Liner, @kissproducts #kiss lashes in style Ritzy
Lips: @kyliecosmetics @kyliejenner #kylie #kyliejenner #kyliecosmetics Mary Jo K Lip Kit

I love when my clients say “do whatever you want” thankssss for stoping by kelly 💞 #nofilter #kymua #tnmua

I love when my clients say “do whatever you want” thankssss for stoping by kelly 💞 #nofilter #kymua #tnmua

#bts I shot of my raw no skin retouch of my makeup during yesterday’s shoot with @ellapolec for this blue squiggly line look created using @milkmakeup #sunshineoil for hydration and highlights, contoured with @fentybeauty stick in Amber. 
@urbandecaycosmetics new brow blade in taupe.
Blue line was a @lancomeofficial pencil in shade in #BlueKlein. 
@jennifergerstner 
@anna.komarov 
@nicoleheraty 
@ablondeswanderlust 
@bmg.models

#bts I shot of my raw no skin retouch of my makeup during yesterday’s shoot with @ellapolec for this blue squiggly line look created using @milkmakeup #sunshineoil for hydration and highlights, contoured with @fentybeauty stick in Amber.
@urbandecaycosmetics new brow blade in taupe.
Blue line was a @lancomeofficial pencil in shade in #BlueKlein .
@jennifergerstner
@anna.komarov
@nicoleheraty
@ablondeswanderlust
@bmg.models

I winged this look yesterday, but I like how it came out 💦 What y’all think?
.
Brows: @nyxcosmetics precision brow pencil
.
Foundation: @lancomeofficial teint idole
.
Concealer: @maybelline age rewind
.
Powder: @katvondbeauty lock it translucent powder + @maccosmetics mineralized skinfinish
.
Eyes: @anastasiabeverlyhills @norvina riviera palette:
cabana 
palm
yacht
inheritance
seychelles
.
Lashes: @thecremeshop 702 + individuals
.
Highlight: @anastasiabeverlyhills so hollywood
.
Bronzer: @physiciansformula butter bronzer deep dark
.
Contour: @morphebrushes debutante
.
Lips: @colourpopcosmetics x @iluvsarahii 951 lip liner + @doseofcolors barely there
.
#makeupwithivan #motd #eotd #gay #instagay #beardgang #boysinmakeup #lancome #nyx #nyxcosmetics #katvondbeauty #maccosmetics #physiciansformula #morphe #morphebrushes #colourpop #doseofcolors #rivierapalette #norvina #anastasiabeverlyhills #undiscovered_muas

I winged this look yesterday, but I like how it came out 💦 What y’all think?
.
Brows: @nyxcosmetics precision brow pencil
.
Foundation: @lancomeofficial teint idole
.
Concealer: @maybelline age rewind
.
Powder: @katvondbeauty lock it translucent powder + @maccosmetics mineralized skinfinish
.
Eyes: @anastasiabeverlyhills @norvina riviera palette:
cabana
palm
yacht
inheritance
seychelles
.
Lashes: @thecremeshop 702 + individuals
.
Highlight: @anastasiabeverlyhills so hollywood
.
Bronzer: @physiciansformula butter bronzer deep dark
.
Contour: @morphebrushes debutante
.
Lips: @colourpopcosmetics x @iluvsarahii 951 lip liner + @doseofcolors barely there
.
#makeupwithivan #motd #eotd #gay #instagay #beardgang #boysinmakeup #lancome #nyx #nyxcosmetics #katvondbeauty #maccosmetics #physiciansformula #morphe #morphebrushes #colourpop #doseofcolors #rivierapalette #norvina #anastasiabeverlyhills #undiscovered_muas

@savannahsylver 🐬🦋💚

@savannahsylver 🐬🦋💚

@brownmelaninmakeup🌈🌈🌈

@brownmelaninmakeup🌈🌈🌈