#livemakeup photos & videos

12.8k Posts

🖤 | go watch a tut on this look on my highlights! • @anastasiabeverlyhills : Brow Pomade in Dark Brown
• @tartecosmetics : #shapetape in Medium
• @morphebrushes @jamescharles : #morphexjamescharles palette
• @litcosmetics : gold glitter
• @urbandecaycosmetics : glitter
• @nyxcosmetics : White Liquid Eyeliner
• @kokolashes : Amore
• @artistcouture : Gold Digger

🖤 | go watch a tut on this look on my highlights! • @anastasiabeverlyhills : Brow Pomade in Dark Brown
@tartecosmetics : #shapetape in Medium
@morphebrushes @jamescharles : #morphexjamescharles palette
@litcosmetics : gold glitter
@urbandecaycosmetics : glitter
@nyxcosmetics : White Liquid Eyeliner
@kokolashes : Amore
@artistcouture : Gold Digger

🌈🔴
••••••••••••••••••••••••••
@ane_rosh_beauty_room_ ••••••••••••••••••••••••••
#maymakeupbymariam
#aneroshbeautyroom #aneroshbeautyacademy #aneroshmakeup #makeuptbilisi #biodrogageorgia #skincare #nescosmeticgeorgia #cosmetics #red #livemakeup #tbilisi #georgia

🌈🔴
••••••••••••••••••••••••••
@ane_rosh_beauty_room_ ••••••••••••••••••••••••••
#maymakeupbymariam
#aneroshbeautyroom #aneroshbeautyacademy #aneroshmakeup #makeuptbilisi #biodrogageorgia #skincare #nescosmeticgeorgia #cosmetics #red #livemakeup #tbilisi #georgia

Creativity is your best makeup skill, don’t be afraid to experiment.#makeup #beuty#boldmakeup#cosmetics#livemakeup#beautyaddict#clinique#mac#anastasiabeverlyhills #lancome#tarte#nyxcosmetics#stila#bobbybrown
HOJE VAI TER LIVE as 16:00 hrs com a nossa querida 😍 @liviadinizmakeup -  Oi meus amores , boa noite !!!! Passando para lembrar vocês de nossa SUPER LIVE AMANHÃ AS 16:00 hrs horário de Brasília ! 
Nesta Live ensinarei uma técnica completa de Pele e a técnica de olhos “”Delineado Esfumado”.
.
.
Me ajudem COMPARTILHANDO e avisando as amigas , profissionais da área da beleza, grupos para ser uma LIVE bombada e atingirmos o maior número possível de pessoas com nossas dicas e truques,um CURSO PROFISSIONAL AO VIVO praticamente ! será imperdível ninguém pode ficar de fora ! AHHHHH deixem aqui embaixo👇🏼nos comentários qual assunto , dúvida ou dicas que vcs desejam que seja abordado !!Beijão e aguardo vocês ! .
.
. ✨Informações sobre agendamentos de Cursos VIP entre em contato 📲37- 9 99620791✨
@maquiagemlovers @maquiagemx @universodamaquiagembrasil @universodamaquiagem_oficial @maquiagembrasill @loucaspormaquiagem @universomakeup @univer.makeup —————————————————————————
#makeupartist #atelierparis #maccosmeticsbrasil #mac #maccosmetics  #rzmakeup  #pausaparafeminices #dailus #kyliecosmetics  #wakeupandmakeup #maquiagemx #pausaparafeminices #maisvaidosa #makie #brunatavaresppf #instagrambrasil #hudabeauty #liviadinizmakeup #liveinstagram #anastasiabeverlyhills #wakeupandmakeup #maisvaidosa  #brutavaresppf #tblogs #colourpopcosmetics #colourpopme #aovivo #LIVE #livemakeuptutorial #livemakeup

HOJE VAI TER LIVE as 16:00 hrs com a nossa querida 😍 @liviadinizmakeup - Oi meus amores , boa noite !!!! Passando para lembrar vocês de nossa SUPER LIVE AMANHÃ AS 16:00 hrs horário de Brasília !
Nesta Live ensinarei uma técnica completa de Pele e a técnica de olhos “”Delineado Esfumado”.
.
.
Me ajudem COMPARTILHANDO e avisando as amigas , profissionais da área da beleza, grupos para ser uma LIVE bombada e atingirmos o maior número possível de pessoas com nossas dicas e truques,um CURSO PROFISSIONAL AO VIVO praticamente ! será imperdível ninguém pode ficar de fora ! AHHHHH deixem aqui embaixo👇🏼nos comentários qual assunto , dúvida ou dicas que vcs desejam que seja abordado !!Beijão e aguardo vocês ! .
.
. ✨Informações sobre agendamentos de Cursos VIP entre em contato 📲37- 9 99620791✨
@maquiagemlovers @maquiagemx @universodamaquiagembrasil @universodamaquiagem_oficial @maquiagembrasill @loucaspormaquiagem @universomakeup @univer.makeup —————————————————————————
#makeupartist #atelierparis #maccosmeticsbrasil #mac #maccosmetics #rzmakeup #pausaparafeminices #dailus #kyliecosmetics #wakeupandmakeup #maquiagemx #pausaparafeminices #maisvaidosa #makie #brunatavaresppf #instagrambrasil #hudabeauty #liviadinizmakeup #liveinstagram #anastasiabeverlyhills #wakeupandmakeup #maisvaidosa #brutavaresppf #tblogs #colourpopcosmetics #colourpopme #aovivo #LIVE #livemakeuptutorial #livemakeup

✨Perfect Simple Summer Look✨ 🚨 Catch the #replay for products used!! 🚨 📦Get the products at brookesbeautyfullife.com📦
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#makeuptutorial #makeupproducts #livemakeup #makeup #youniquemakeup #younique #youniquepresenter #youniqueproducts @younique_corporate

✨Perfect Simple Summer Look✨ 🚨 Catch the #replay for products used!! 🚨 📦Get the products at brookesbeautyfullife.com📦
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#makeuptutorial #makeupproducts #livemakeup #makeup #youniquemakeup #younique #youniquepresenter #youniqueproducts @younique_corporate

Oi meus amores , boa noite !!!! Passando para lembrar vocês de nossa SUPER LIVE AMANHÃ AS 16:00 hrs horário de Brasília ! 
Nesta Live ensinarei uma técnica completa de Pele e a técnica de olhos “”Delineado Esfumado”.
.
.
Me ajudem COMPARTILHANDO e avisando as amigas , profissionais da área da beleza, grupos para ser uma LIVE bombada e atingirmos o maior número possível de pessoas com nossas dicas e truques,um CURSO PROFISSIONAL AO VIVO praticamente ! será imperdível ninguém pode ficar de fora ! AHHHHH deixem aqui embaixo👇🏼nos comentários qual assunto , dúvida ou dicas que vcs desejam que seja abordado !!Beijão e aguardo vocês ! .
.
. ✨Informações sobre agendamentos de Cursos VIP entre em contato 📲37- 9 99620791✨
@maquiagemlovers @maquiagemx @universodamaquiagembrasil @universodamaquiagem_oficial @maquiagembrasill @loucaspormaquiagem @universomakeup @univer.makeup —————————————————————————
#makeupartist #atelierparis #maccosmeticsbrasil #mac #maccosmetics  #rzmakeup  #pausaparafeminices #dailus #kyliecosmetics  #wakeupandmakeup #maquiagemx #pausaparafeminices #maisvaidosa #makie #brunatavaresppf #instagrambrasil #hudabeauty #liviadinizmakeup #liveinstagram #anastasiabeverlyhills #wakeupandmakeup #maisvaidosa  #brutavaresppf #tblogs #colourpopcosmetics #colourpopme #aovivo #LIVE #livemakeuptutorial #livemakeup

Oi meus amores , boa noite !!!! Passando para lembrar vocês de nossa SUPER LIVE AMANHÃ AS 16:00 hrs horário de Brasília !
Nesta Live ensinarei uma técnica completa de Pele e a técnica de olhos “”Delineado Esfumado”.
.
.
Me ajudem COMPARTILHANDO e avisando as amigas , profissionais da área da beleza, grupos para ser uma LIVE bombada e atingirmos o maior número possível de pessoas com nossas dicas e truques,um CURSO PROFISSIONAL AO VIVO praticamente ! será imperdível ninguém pode ficar de fora ! AHHHHH deixem aqui embaixo👇🏼nos comentários qual assunto , dúvida ou dicas que vcs desejam que seja abordado !!Beijão e aguardo vocês ! .
.
. ✨Informações sobre agendamentos de Cursos VIP entre em contato 📲37- 9 99620791✨
@maquiagemlovers @maquiagemx @universodamaquiagembrasil @universodamaquiagem_oficial @maquiagembrasill @loucaspormaquiagem @universomakeup @univer.makeup —————————————————————————
#makeupartist #atelierparis #maccosmeticsbrasil #mac #maccosmetics #rzmakeup #pausaparafeminices #dailus #kyliecosmetics #wakeupandmakeup #maquiagemx #pausaparafeminices #maisvaidosa #makie #brunatavaresppf #instagrambrasil #hudabeauty #liviadinizmakeup #liveinstagram #anastasiabeverlyhills #wakeupandmakeup #maisvaidosa #brutavaresppf #tblogs #colourpopcosmetics #colourpopme #aovivo #LIVE #livemakeuptutorial #livemakeup

Boa noite meninas ... Participe da nossa Live daqui a pouquinho aqui mesmo no Instagram... Clica lá na @julianavarjolomakeup e participe, hoje vai ser super ..... 😘😍👸👑💄💋 .
.
.
.
.
.
#mulher 
#make
#bonita 
#linda
#sabadoanoiteemcasa 
#sabadodasmulheres 
#maquillajedeojos 
#batommulher 
#smokeyeshadow 
#livemakeup 
#livemulher 
#womanheart 
#lovemake 
#riodejaneiro 
#makeme 
#automake

Boa noite meninas ... Participe da nossa Live daqui a pouquinho aqui mesmo no Instagram... Clica lá na @julianavarjolomakeup e participe, hoje vai ser super ..... 😘😍👸👑💄💋 .
.
.
.
.
.
#mulher
#make
#bonita
#linda
#sabadoanoiteemcasa
#sabadodasmulheres
#maquillajedeojos
#batommulher
#smokeyeshadow
#livemakeup
#livemulher
#womanheart
#lovemake
#riodejaneiro
#makeme
#automake

Boa noite meninas ... Participe da nossa Live daqui a pouquinho aqui mesmo no Instagram... Clica lá na @julianavarjolomakeup e participe, hoje vai ser super ..... 😘😍👸👑💄💋 .
.
.
.
.
.
#mulher 
#make
#bonita 
#linda
#sabadoanoiteemcasa 
#sabadodasmulheres 
#maquillajedeojos 
#batommulher 
#smokeyeshadow 
#livemakeup 
#livemulher 
#womanheart 
#lovemake 
#riodejaneiro 
#makeme 
#automake

Boa noite meninas ... Participe da nossa Live daqui a pouquinho aqui mesmo no Instagram... Clica lá na @julianavarjolomakeup e participe, hoje vai ser super ..... 😘😍👸👑💄💋 .
.
.
.
.
.
#mulher
#make
#bonita
#linda
#sabadoanoiteemcasa
#sabadodasmulheres
#maquillajedeojos
#batommulher
#smokeyeshadow
#livemakeup
#livemulher
#womanheart
#lovemake
#riodejaneiro
#makeme
#automake

治安悪め〜
.
.
.
.
.
.
ライブに行く時はバチ濃いメイク💄
強い女で挑んだ🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
#makeup #livemakeup #make 
#メイク #濃いメイク #street #mood #punk #rock

治安悪め〜






ライブに行く時はバチ濃いメイク💄
強い女で挑んだ🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
#makeup #livemakeup #make
#メイク #濃いメイク #street #mood #punk #rock

Porque nós amamooos um gatinho e um batom vermelho 💋

Porque nós amamooos um gatinho e um batom vermelho 💋

Today's look which basically looks almost exactly the same as yesterdays  look 😂 I need to get a bit more adventurous I think! 🤔

#fblive #livemakeup #Younique #empoweringwomen #selfgrowth #personaldevelopment

Today's look which basically looks almost exactly the same as yesterdays look 😂 I need to get a bit more adventurous I think! 🤔

#fblive #livemakeup #Younique #empoweringwomen #selfgrowth #personaldevelopment

Kochani to makijaż który właśnie powstał na live postanowiłam podzielić się efektem końcowym od razu tak na świeżo. To jak wyszedł zostawiam wam do oceny ! Cały makijaż wykonany paletą The tropical wonders od @certifeye . Oprócz drobnego rozczarowania jednym z fioletow paleta spisała sie świetnie.
Postanowiłam dodać ten post przed tym który zapowiadalam z powodu incydentu podczas live chcę tu zaapelować ponownie o to by instagram blokował ludzi którzy wykorzystują social media do by móc się rozładować seksualnie bo tylko tak mogę to określić. Póki co ja wciąż będę dzielic się z Wami moją pasją lecz chyba mniej LIVE WAY.
Piszcie jak wam się podoba ten makijaż i jeszcze raz dziękuję za wsparcie 😊

Tag 
@certifeye 
@urbandecaycosmetics
@nyxcosmetics 
@zoeva
@paese 
#livemakeup
#pasion
#coloreye 
#muauk
#certifeye 
#makeuponfleek💄 
#makeupart
#makeuponpoint👌 
#makeupartistsworldwide 
#wmcgame 
#wizaż

Kochani to makijaż który właśnie powstał na live postanowiłam podzielić się efektem końcowym od razu tak na świeżo. To jak wyszedł zostawiam wam do oceny ! Cały makijaż wykonany paletą The tropical wonders od @certifeye . Oprócz drobnego rozczarowania jednym z fioletow paleta spisała sie świetnie.
Postanowiłam dodać ten post przed tym który zapowiadalam z powodu incydentu podczas live chcę tu zaapelować ponownie o to by instagram blokował ludzi którzy wykorzystują social media do by móc się rozładować seksualnie bo tylko tak mogę to określić. Póki co ja wciąż będę dzielic się z Wami moją pasją lecz chyba mniej LIVE WAY.
Piszcie jak wam się podoba ten makijaż i jeszcze raz dziękuję za wsparcie 😊

Tag
@certifeye
@urbandecaycosmetics
@nyxcosmetics
@zoeva
@paese
#livemakeup
#pasion
#coloreye
#muauk
#certifeye
#makeuponfleek 💄
#makeupart
#makeuponpoint 👌
#makeupartistsworldwide
#wmcgame
#wizaż

Sip n Slay with @ms_bentivegas at 5PM EST today on her live. Using all things #ColouredRaine

Girl talk, Slay, Laugh whatever makes you feel better💅🏾Don’t be late💋

Sip n Slay with @ms_bentivegas at 5PM EST today on her live. Using all things #ColouredRaine

Girl talk, Slay, Laugh whatever makes you feel better💅🏾Don’t be late💋

Rasa macam tak pakai foundation dan kulit makin cantik lepas pakai NRC Perfection Treatment Foundation! WARNA ngam betul dengan kulit! ❤️
.
Kenapa? Ramai sangat yang LOVE foundation ni kenapa?
.
Pertama sebab foundation ni diformulasikan bukan sahaja untuk nampak flawless tapi dalam masa yang sama ada TREATMENT untuk kulit sebagai BONUS!
.
Konsep alang-alang menyeluk pekasam, dua fungsi terus!
.
Dah banyak testimoni sebab NR hasilkan untuk kepuasan professional especially MUA dan jugak boleh digunakan untuk pengguna harian tapi EFFECT tetap letop macam PRO!
.
Kehebatan COVERAGE foundation NRC ni memang love! Pakai sikit pun dah boleh cover licin hilang lesap terus parut jerawat! Effect dewy glowing kalau korang pandai set!
.
Sesuai untuk semua jenis kulit dan sangat LONG LASTING! Siapa yang kuat berpeluh pun bagus pakai ni!!
.
Ada kehebatan VITAMIN C dan HONEY BEE VENOM yang memang famous untuk skin dengan benefit yang maksimum! Ada jugak ARGAN extract dalam NRC hokaaayyy baby!
.
Yang bestnya ada 6 code warna yang dibuat khas untuk orang ASIA especially rakyat Malaysia!
.
Pengalaman our founder @nuex_rosli sebagai Professional MUA selama 8 tahun digunakan sebagai kelebihan dalam nak decide undertone foundation NRC! Rakyat Malaysia kebanyakan YELLOW undertone (warm)!
.
Pakai UNDERTONE yang betul, maka letoplah makeup tak nampak pelik dan lebih mudah nampak result macam skin sendiri! Barulah MAKEUP HAVE HAVE (makeup orang kaya 😂)!
.
Jadi pilihlah code anda dari EXTRA LIGHT ke LIGHT, MEDIUM, MEDIUM DARK, DARK & EXTRA DARK pada harga hanya RM89 sahaja!
.
Alami kualiti INTERNATIONAL dengan NRC!
.
Ehem ehem... kami bukan foundation timbang kilo! Jangan risau! NR sendiri yang discuss dengan chemist. We speak the same language sebab NR pun scientist 😎
.
.
📝 whatsapp +601.298.298.46 @ click link at bio
.
#makeuplove #makeupaddict #makeup #meletop #cantikcantikbyshafarina #ccbs #makeuptutorial #makeupartist #makeuplover #livemakeup #beauty #girls #women #like4like #likeforlike #like4follow #makeupori #makeupmurah #barangori #murahcantik #makeupmalaysia #gilemakeup #nrc #nuexrosli #nrccosmetics

Rasa macam tak pakai foundation dan kulit makin cantik lepas pakai NRC Perfection Treatment Foundation! WARNA ngam betul dengan kulit! ❤️
.
Kenapa? Ramai sangat yang LOVE foundation ni kenapa?
.
Pertama sebab foundation ni diformulasikan bukan sahaja untuk nampak flawless tapi dalam masa yang sama ada TREATMENT untuk kulit sebagai BONUS!
.
Konsep alang-alang menyeluk pekasam, dua fungsi terus!
.
Dah banyak testimoni sebab NR hasilkan untuk kepuasan professional especially MUA dan jugak boleh digunakan untuk pengguna harian tapi EFFECT tetap letop macam PRO!
.
Kehebatan COVERAGE foundation NRC ni memang love! Pakai sikit pun dah boleh cover licin hilang lesap terus parut jerawat! Effect dewy glowing kalau korang pandai set!
.
Sesuai untuk semua jenis kulit dan sangat LONG LASTING! Siapa yang kuat berpeluh pun bagus pakai ni!!
.
Ada kehebatan VITAMIN C dan HONEY BEE VENOM yang memang famous untuk skin dengan benefit yang maksimum! Ada jugak ARGAN extract dalam NRC hokaaayyy baby!
.
Yang bestnya ada 6 code warna yang dibuat khas untuk orang ASIA especially rakyat Malaysia!
.
Pengalaman our founder @nuex_rosli sebagai Professional MUA selama 8 tahun digunakan sebagai kelebihan dalam nak decide undertone foundation NRC! Rakyat Malaysia kebanyakan YELLOW undertone (warm)!
.
Pakai UNDERTONE yang betul, maka letoplah makeup tak nampak pelik dan lebih mudah nampak result macam skin sendiri! Barulah MAKEUP HAVE HAVE (makeup orang kaya 😂)!
.
Jadi pilihlah code anda dari EXTRA LIGHT ke LIGHT, MEDIUM, MEDIUM DARK, DARK & EXTRA DARK pada harga hanya RM89 sahaja!
.
Alami kualiti INTERNATIONAL dengan NRC!
.
Ehem ehem... kami bukan foundation timbang kilo! Jangan risau! NR sendiri yang discuss dengan chemist. We speak the same language sebab NR pun scientist 😎
.
.
📝 whatsapp +601.298.298.46 @ click link at bio
.
#makeuplove #makeupaddict #makeup #meletop #cantikcantikbyshafarina #ccbs #makeuptutorial #makeupartist #makeuplover #livemakeup #beauty #girls #women #like4like #likeforlike #like4follow #makeupori #makeupmurah #barangori #murahcantik #makeupmalaysia #gilemakeup #nrc #nuexrosli #nrccosmetics

Dah cuba the best liquid foundation dengan skin treatment di Malaysia ni? 🙋🏻‍♀️
.
.
Diperkaya dengan Vitamin C dan Honey Bee Venom serta memberikan long lasting effect untuk semua jenis kulit 👍🏻
.
.
📝 whatsapp +601.298.298.46 @ click link at bio
.
#makeuplove #makeupaddict #makeup #meletop #cantikcantikbyshafarina #ccbs #makeuptutorial #makeupartist #makeuplover #livemakeup #beauty #girls #women #like4like #likeforlike #like4follow #makeupori #makeupmurah #barangori #murahcantik #makeupmalaysia #gilemakeup #nrc #nuexrosli #nrccosmetics

Dah cuba the best liquid foundation dengan skin treatment di Malaysia ni? 🙋🏻‍♀️
.
.
Diperkaya dengan Vitamin C dan Honey Bee Venom serta memberikan long lasting effect untuk semua jenis kulit 👍🏻
.
.
📝 whatsapp +601.298.298.46 @ click link at bio
.
#makeuplove #makeupaddict #makeup #meletop #cantikcantikbyshafarina #ccbs #makeuptutorial #makeupartist #makeuplover #livemakeup #beauty #girls #women #like4like #likeforlike #like4follow #makeupori #makeupmurah #barangori #murahcantik #makeupmalaysia #gilemakeup #nrc #nuexrosli #nrccosmetics

Yang mana satu pilihan korang?? .
.
The best Foundation dan treatment serentak!! Kulit makin flawless dan dapat vitamin untuk kulit yang cukup selain buat kita nampak cantik.
.
.
Siapa agree?? 🙋🏼‍♀️
.
.
📝 whatsapp +601.298.298.46 @ click link at bio
.
#makeuplove #makeupaddict #makeup #meletop #cantikcantikbyshafarina #ccbs #makeuptutorial #makeupartist #makeuplover #livemakeup #beauty #girls #women #like4like #likeforlike #like4follow #makeupori #makeupmurah #barangori #murahcantik #makeupmalaysia #gilemakeup #nrc #nuexrosli #nrccosmetics

Yang mana satu pilihan korang?? .
.
The best Foundation dan treatment serentak!! Kulit makin flawless dan dapat vitamin untuk kulit yang cukup selain buat kita nampak cantik.
.
.
Siapa agree?? 🙋🏼‍♀️
.
.
📝 whatsapp +601.298.298.46 @ click link at bio
.
#makeuplove #makeupaddict #makeup #meletop #cantikcantikbyshafarina #ccbs #makeuptutorial #makeupartist #makeuplover #livemakeup #beauty #girls #women #like4like #likeforlike #like4follow #makeupori #makeupmurah #barangori #murahcantik #makeupmalaysia #gilemakeup #nrc #nuexrosli #nrccosmetics

Tonight’s Facebook live featured this quickie look.  Super simple.  No foundation.  Barely there shadow. And lovely lashes. •
Did you miss it? No worries, just head over to my page and watch the replay! 👍🏻
•
Link to shop products is in my bio! Hit me up if you have any questions!! •
•
•
•
#fblive @facebook #livemakeup #livetutorial #quickie #simplemakeup #mommymakeup #momstyle #momboss #epicmascara #nofalsies #snarky

Tonight’s Facebook live featured this quickie look. Super simple. No foundation. Barely there shadow. And lovely lashes. •
Did you miss it? No worries, just head over to my page and watch the replay! 👍🏻

Link to shop products is in my bio! Hit me up if you have any questions!! •



#fblive @facebook #livemakeup #livetutorial #quickie #simplemakeup #mommymakeup #momstyle #momboss #epicmascara #nofalsies #snarky

Gracias mil a todas las personas que me acompañaron en este en live ♥️ me encanto compartir con ustedes este look divino 💄💋con mi  modelo wuapisima @nicolerivera97 😍gracias a @aticoaccesoriosec por el hermoso detalle la ganadora fue??? Les dejo en mis historias 😘🤗nos vemos una proxima mis hermosas si les gusto este look déjeme sus comentarios y mucho ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😘
@makeupdereinas by Alejandra Narvaez
.
.
.
.
.
#makeupforever #makeuplover #glamglow #instabeauty #makeupartist #maquillajedereinas #anastasiabeverlyhills #lashes #pretylashes #livemakeup

Gracias mil a todas las personas que me acompañaron en este en live ♥️ me encanto compartir con ustedes este look divino 💄💋con mi modelo wuapisima @nicolerivera97 😍gracias a @aticoaccesoriosec por el hermoso detalle la ganadora fue??? Les dejo en mis historias 😘🤗nos vemos una proxima mis hermosas si les gusto este look déjeme sus comentarios y mucho ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😘
@makeupdereinas by Alejandra Narvaez
.
.
.
.
.
#makeupforever #makeuplover #glamglow #instabeauty #makeupartist #maquillajedereinas #anastasiabeverlyhills #lashes #pretylashes #livemakeup

|| I L O V E M Y J O B • I died and gone to beauty heaven... Loving spending time my my best friend and indulging in makeup... 🖤 @beautymelbourne_event ||
.
.
#beauty#beautymelbourne#salon#makeup#beautytherapist#melbourne#demostrations#browshaping#naracoortesalonbliss#livemakeup#beauty#lovemyjob#bestfriendgoals

|| I L O V E M Y J O B • I died and gone to beauty heaven... Loving spending time my my best friend and indulging in makeup... 🖤 @beautymelbourne_event ||
.
.
#beauty #beautymelbourne #salon #makeup #beautytherapist #melbourne #demostrations #browshaping #naracoortesalonbliss #livemakeup #beauty #lovemyjob #bestfriendgoals

Quite a boring look but haven’t posted in time Xx
 @toofaced sweet peach, beauty daydreamer pallete and better than sex mascara 
#livemakeup #blueeyes #muacosmetics #makeup #gold #toofaced #passion #lovemakeup

Quite a boring look but haven’t posted in time Xx
@toofaced sweet peach, beauty daydreamer pallete and better than sex mascara
#livemakeup #blueeyes #muacosmetics #makeup #gold #toofaced #passion #lovemakeup

Live Make-up Demo 💫
🌈 Colors of the Rainbow🌈
.
.
@monika_labaj hat die Art Library Eyeshadow Paletten für diesen ausdrucksstarken Look verwendet .
.
.
.
.
@maccosmetics @artistcommunityaustria #myartistcommunity #myartistcommunityaustria #maccosmetics #artlibrary #macartlibrary #macartistchallenge #makeupdemo #scs #livemakeup #makeupinspiration #igersvienna #igersaustria #vienna #austria #shoppingcitysüd

Live Make-up Demo 💫
🌈 Colors of the Rainbow🌈
.
.
@monika_labaj hat die Art Library Eyeshadow Paletten für diesen ausdrucksstarken Look verwendet .
.
.
.
.
@maccosmetics @artistcommunityaustria #myartistcommunity #myartistcommunityaustria #maccosmetics #artlibrary #macartlibrary #macartistchallenge #makeupdemo #scs #livemakeup #makeupinspiration #igersvienna #igersaustria #vienna #austria #shoppingcitysüd

Kurs indywidualny z bardzo zdolna @makijazystka_monika_pindur 😊❤️ makijaż wykonany techniką kredki modelka śliczna @kazalskajulia #makijaz #glowmakeup #makeup #makeupoftheday #instamakeup #mua #muapl #wroclaw #makijazwroclaw #livemakeup #lovemakeup #wakeupandmakeup

Kurs indywidualny z bardzo zdolna @makijazystka_monika_pindur 😊❤️ makijaż wykonany techniką kredki modelka śliczna @kazalskajulia #makijaz #glowmakeup #makeup #makeupoftheday #instamakeup #mua #muapl #wroclaw #makijazwroclaw #livemakeup #lovemakeup #wakeupandmakeup

Coinvolgere chi ami mentre svolgi il tuo lavoro?

Si chiama network!

Love you Vegas Cosmetics!
#vegascosmetics #networkmarketing #cercolavoro #lavoromakeup #lavoraredacasa #team #lavoraconnoi #livemakeup #estetica #consulentemakeup #avon #yvesrocheritalia #lambre 
Vegas Cosmetics 20%cliente premium
30%cosulente e provviggioni pagate ogni mese!

Coinvolgere chi ami mentre svolgi il tuo lavoro?

Si chiama network!

Love you Vegas Cosmetics!
#vegascosmetics #networkmarketing #cercolavoro #lavoromakeup #lavoraredacasa #team #lavoraconnoi #livemakeup #estetica #consulentemakeup #avon #yvesrocheritalia #lambre
Vegas Cosmetics 20%cliente premium
30%cosulente e provviggioni pagate ogni mese!

Boa tarde minhas amadas! Vamos de live hj? 😍🎊👏💄💋
É jajá lá na página do Facebook, Denise Pereira Makeup Profissional, tem link da página na bio!
Então chama azamigas e v que tem mtas dicas!
E lembrando que se batermos nossa netinha tem presentão 🎁😍👏 #live #livemakeup #tutorialmakeup #loucaspormaquiagem #universomakeup #universodamaquiagem #denisepereiramakeup

Boa tarde minhas amadas! Vamos de live hj? 😍🎊👏💄💋
É jajá lá na página do Facebook, Denise Pereira Makeup Profissional, tem link da página na bio!
Então chama azamigas e v que tem mtas dicas!
E lembrando que se batermos nossa netinha tem presentão 🎁😍👏 #live #livemakeup #tutorialmakeup #loucaspormaquiagem #universomakeup #universodamaquiagem #denisepereiramakeup

I am in love with this pallete💜💜💜
#rivierapalette . ~ I call this look no cutcrease cutcrease look!💁🏻‍♀️~ .
unfortunately I had to change the lip of the colour as it looked too bold I love a peachy nude anyone relate?😙- p.s dnt care about my nails..
.
.

#rivierapalette #riviera #nocutcreasehere #lovecolours🎨 #minklashes #anastasiabeverlyhills #abh #abhcosmetics #boohoodress #beautybloggers #beautybloggeruk #purplehair💜 #abhashton #makeuprevolutionfoundationstickf10f13 #makeuprevolutionfoundation #chaneltranslucentpowder #fentybeautystunnalippaintunbutton #minklashes #lovemakeup #livemakeup #beautyobsessed #loveselfies❤#featuring_mua #featuringmuas #muasfeaturing #underratedmuas #underratedmua #undiscoveredmuas #undiscoveredart #undiscovered_mua
Esponjinhas 
Ótimas para acabamento na pele, super macia R$5,99

_________________________
🚚Enviamos por correio📦Entrega presencial no metrô de SP
_________________________
💳Pagamento por deposito ou transferência
_________________________
📲Pedidos via direct 
#Make #esponja #livemakeup #lojademaquiagem #lojavirtual #esponjas #esponjinha #Tendência #Makeup

Esponjinhas
Ótimas para acabamento na pele, super macia R$5,99

_________________________
🚚Enviamos por correio📦Entrega presencial no metrô de SP
_________________________
💳Pagamento por deposito ou transferência
_________________________
📲Pedidos via direct
#Make #esponja #livemakeup #lojademaquiagem #lojavirtual #esponjas #esponjinha #Tendência #Makeup

Esponjinhas 
Ótimas para acabamento na pele, super macia R$5,99

_________________________
🚚Enviamos por correio📦Entrega presencial no metrô de SP
_________________________
💳Pagamento por deposito ou transferência
_________________________
📲Pedidos via direct 
#Make #esponja #livemakeup #lojademaquiagem #lojavirtual #esponjas #esponjinha #Tendência #Makeup

Esponjinhas
Ótimas para acabamento na pele, super macia R$5,99

_________________________
🚚Enviamos por correio📦Entrega presencial no metrô de SP
_________________________
💳Pagamento por deposito ou transferência
_________________________
📲Pedidos via direct
#Make #esponja #livemakeup #lojademaquiagem #lojavirtual #esponjas #esponjinha #Tendência #Makeup

Simply a way to express weekend vibes!😊Happy Friday Gorgeous!💖💕 Still UNABLE to like posts. oh well, maybe later!😊
.
.
.
.
#health #beauty #wellness #coffee #makeup #lipstick #frifay #weekend #weekendvibes #lovecoffee #livemakeup #followme #likeforlikes #beautyboss #people #friends #photography #picoftheday #productphotography #content #creators

Simply a way to express weekend vibes!😊Happy Friday Gorgeous!💖💕 Still UNABLE to like posts. oh well, maybe later!😊
.
.
.
.
#health #beauty #wellness #coffee #makeup #lipstick #frifay #weekend #weekendvibes #lovecoffee #livemakeup #followme #likeforlikes #beautyboss #people #friends #photography #picoftheday #productphotography #content #creators

Korang yang nak tau Kak Zura pakai product makeup ape masa Live tady boleh refer listing di bawah 👇🏻👇🏻
.
.
Product Used :
Alha Alfa Skin Booster Serum
Alha Alfa Peony Moisturiser
Alha Alfa Royal Propolis Foundation (Fervi)
Alha Alfa Matte Loose Powder (Translucent)
Sistho Lipmatte (No Lies)
.
.
Kalau korang nak dapatkan produk tu semua boleh terus DM/WS Kak Zura😘😊
.
.
.
#makeupartist #beautyinaclick #beautywithazistar #azistarstore #alhaalfa #sisthocosmetics #livemakeup #tutorialmakeup

Korang yang nak tau Kak Zura pakai product makeup ape masa Live tady boleh refer listing di bawah 👇🏻👇🏻
.
.
Product Used :
Alha Alfa Skin Booster Serum
Alha Alfa Peony Moisturiser
Alha Alfa Royal Propolis Foundation (Fervi)
Alha Alfa Matte Loose Powder (Translucent)
Sistho Lipmatte (No Lies)
.
.
Kalau korang nak dapatkan produk tu semua boleh terus DM/WS Kak Zura😘😊
.
.
.
#makeupartist #beautyinaclick #beautywithazistar #azistarstore #alhaalfa #sisthocosmetics #livemakeup #tutorialmakeup

LIVE FACEBOOK TODAYY🙆‍♀️🙆‍♀️
Hari nie Kak Zura buat Live seperti biasa. Kalau nak tau Makeup tema ape pulak harini. Kena la join Live petang ni okeyhh😚😉
.
.
.
#livefacebook #staytuned #makeupartist #tutorialmakeup #makeuptutorial #makeup #livemakeup #UntungJadiMember #facebookazistarstore #facebook #beautywithazistar #beautyinaclick #azistarstore #kedaikosmetikNo1N9 #kedaikosmetikNo1Senawang

LIVE FACEBOOK TODAYY🙆‍♀️🙆‍♀️
Hari nie Kak Zura buat Live seperti biasa. Kalau nak tau Makeup tema ape pulak harini. Kena la join Live petang ni okeyhh😚😉
.
.
.
#livefacebook #staytuned #makeupartist #tutorialmakeup #makeuptutorial #makeup #livemakeup #UntungJadiMember #facebookazistarstore #facebook #beautywithazistar #beautyinaclick #azistarstore #kedaikosmetikNo1N9 #kedaikosmetikNo1Senawang

Una más de ayer 😁🎨🍀💥🔶✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨#makeuplovers #makeupinstagram #livemakeup #challengemakeup #morphe #stila #morphebrushespalette #morpheeyeshadows #eyelooks #makeuplooks #instamakeupartist #makeupbyme #makeupformelanin #makeuplove #coverfx #instamakeuplovers

Una más de ayer 😁🎨🍀💥🔶✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ #makeuplovers #makeupinstagram #livemakeup #challengemakeup #morphe #stila #morphebrushespalette #morpheeyeshadows #eyelooks #makeuplooks #instamakeupartist #makeupbyme #makeupformelanin #makeuplove #coverfx #instamakeuplovers

My look in action 😘
.
Hope you guys like it..
.
.
.
.
#livemakeup #makeup #motd #face #lips #eyes #brows #green #onfleek #stpatricks

My look in action 😘
.
Hope you guys like it..
.
.
.
.
#livemakeup #makeup #motd #face #lips #eyes #brows #green #onfleek #stpatricks

Sping on eyes,spring in every color
#eyeshadows#colors#spring#feelcolors#blue#myeyeslovesmakeup#livemakeup#ēnas#acuēnas#wearcolor#
Finally feeling like I’m not dying!!!
Stomach bug is the absolute worst!!!!
Love my live look today!
#livemakeup #livetutorials #makeuplooks #springmakeup #loveyourmakeup #beautyinfluencer #boutiqueclothing #springlooks

Finally feeling like I’m not dying!!!
Stomach bug is the absolute worst!!!!
Love my live look today!
#livemakeup #livetutorials #makeuplooks #springmakeup #loveyourmakeup #beautyinfluencer #boutiqueclothing #springlooks

This is actually super genius. Loving the heaven and hell look sis!!! @100daysofmakeup #makeup #mua #jamescharles #jamescharlesfan #lovemakeup #livemakeup #cake #cakeup #lovemesome #loveyourself #booty #sass #sisters #sistersforlife #artists
It’s my girl @amodelmoment shot on her own amazing camera after last night’s #glowinglive which was sooooo much fun!! How beautiful is this woman?! Inside and out 🥰🥰🥰 I hope you all enjoyed the return after a couple of weeks off. In the coming weeks you’re in for some more treats as we have these beautiful boss babe Queens lined up!!! Hazel founder of @wispeaseuk 💘presenter and blogger @sincerelyyourssusie 💘 Poppy the genius behind @rawnchydesserts 💘and Debbie who conjured up the amazing @move.studios 💘 I am so excited to get time to chat to these amazing inspiring women!! I love it!! Let me know of any dream guests you’d love to see on 💘💘💘 #glowup #livemakeup #livemakeuptutorial #celebratewomen #everydayiswomensday #empoweredwomen #inspiration #sisterhood #lovetheskinyourein #violetrosemua

It’s my girl @amodelmoment shot on her own amazing camera after last night’s #glowinglive which was sooooo much fun!! How beautiful is this woman?! Inside and out 🥰🥰🥰 I hope you all enjoyed the return after a couple of weeks off. In the coming weeks you’re in for some more treats as we have these beautiful boss babe Queens lined up!!! Hazel founder of @wispeaseuk 💘presenter and blogger @sincerelyyourssusie 💘 Poppy the genius behind @rawnchydesserts 💘and Debbie who conjured up the amazing @move.studios 💘 I am so excited to get time to chat to these amazing inspiring women!! I love it!! Let me know of any dream guests you’d love to see on 💘💘💘 #glowup #livemakeup #livemakeuptutorial #celebratewomen #everydayiswomensday #empoweredwomen #inspiration #sisterhood #lovetheskinyourein #violetrosemua

Salut les girl, j'ai laissé mon brocolis de côté 😅
Qu'est ce t'en penses ?
Ma palette, mon makeup, t'aimes ? T'aimes pas ? Dis moi tout 😉 🥦 🥦🥦 🥦🥦🥦 🥦🥦🥦🥦
#girl #fille #makeup

Salut les girl, j'ai laissé mon brocolis de côté 😅
Qu'est ce t'en penses ?
Ma palette, mon makeup, t'aimes ? T'aimes pas ? Dis moi tout 😉 🥦 🥦🥦 🥦🥦🥦 🥦🥦🥦🥦
#girl #fille #makeup

Magic Fix Sérum potencializador R$19,99
_________________________
🚚Enviamos por correio 📦Entrega presencial nos metrôs de SP 
_________________________
💳Pagamento por deposito ou transferência
_________________________
📲Pedidos via direct 
#livemakeup #Makeup #Magicfix #Serum #Potencializador #RubyRose  #Make #Instaloja  #Maquiagens #Acessorios  #Novidades  #Lojavirtual #Maquiagemsp  #Makeprodia

Magic Fix Sérum potencializador R$19,99
_________________________
🚚Enviamos por correio 📦Entrega presencial nos metrôs de SP
_________________________
💳Pagamento por deposito ou transferência
_________________________
📲Pedidos via direct
#livemakeup #Makeup #Magicfix #Serum #Potencializador #RubyRose #Make #Instaloja #Maquiagens #Acessorios #Novidades #Lojavirtual #Maquiagemsp #Makeprodia

تعلمي عدم إظهار مشاعرك و حزنك،لان مواساة الكثير من حولك ما هي إلا شماتة لطيفة🧡😇#surprisebirthday #love #friends #beauty #mannequinfemme #livemakeup #beautyful #lifestyle #lifestyleblogger #stili #fashion

تعلمي عدم إظهار مشاعرك و حزنك،لان مواساة الكثير من حولك ما هي إلا شماتة لطيفة🧡😇 #surprisebirthday #love #friends #beauty #mannequinfemme #livemakeup #beautyful #lifestyle #lifestyleblogger #stili #fashion

☀️This sunshine is beyond amazing!!!! The boys get to play in the backyard and I get to sit in the warmth, enjoying the breeze... ignoring the laundry!!! 😜🤷‍♀️
Threw on this pretty neutral look for work today! Thinking I might do a quick tutorial for it... what do you think? Should I???? 😊😁 #beautycounter #betterbeauty #saferbeauty #saferisbetter #wedeservebetter #neutral #makeup #makeupart #grombre #grombremama #grombrehair #mamacita #notaprofessional #makeupartist #play #playwithcolors #love #livemakeup #lovemakeup #makupjunkie #gimmegimme #tutorial #wantone #easy #quick #simple #youcandoit

☀️This sunshine is beyond amazing!!!! The boys get to play in the backyard and I get to sit in the warmth, enjoying the breeze... ignoring the laundry!!! 😜🤷‍♀️
Threw on this pretty neutral look for work today! Thinking I might do a quick tutorial for it... what do you think? Should I???? 😊😁 #beautycounter #betterbeauty #saferbeauty #saferisbetter #wedeservebetter #neutral #makeup #makeupart #grombre #grombremama #grombrehair #mamacita #notaprofessional #makeupartist #play #playwithcolors #love #livemakeup #lovemakeup #makupjunkie #gimmegimme #tutorial #wantone #easy #quick #simple #youcandoit

My first IG story is on, i don't know why but doing makeup on Instagram is much more scary to me then doing it live on FB...gotta get out of that comfort zone! 
#lipsensemagic #persimmonlipsense #firsts #livemakeup #senegenceface #myskincare #feelinggoodtoday #timbercardigan #nosmudge

My first IG story is on, i don't know why but doing makeup on Instagram is much more scary to me then doing it live on FB...gotta get out of that comfort zone!
#lipsensemagic #persimmonlipsense #firsts #livemakeup #senegenceface #myskincare #feelinggoodtoday #timbercardigan #nosmudge