#magic photos & videos

27.8m Posts

Bila lagi nak bagi peluang kulit CERAH..
Sedikir sedikit sedikit lama lama KEKAL ๐Ÿ˜
.
#MagicShowerFILIA
.
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
. 
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigm

Bila lagi nak bagi peluang kulit CERAH..
Sedikir sedikit sedikit lama lama KEKAL ๐Ÿ˜
.
#MagicShowerFILIA
.
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
.
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigm

#magic - ะฝะฐั‡ะธะฝะฐะตั‚ัั, ะบะพะณะดะฐ ะฒั‹ั…ะพะดะธัˆัŒ ะฝะฐ ัั†ะตะฝัƒ

#magic - ะฝะฐั‡ะธะฝะฐะตั‚ัั, ะบะพะณะดะฐ ะฒั‹ั…ะพะดะธัˆัŒ ะฝะฐ ัั†ะตะฝัƒ

oh... my... God... I... can't... breathe..... ๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต #Yesung #YesungSoloAlbum #PinkMagic #SuperJunior #pink #magic

oh... my... God... I... can't... breathe..... ๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต #Yesung #YesungSoloAlbum #PinkMagic #SuperJunior #pink #magic

FILIA SET #CERAH
.
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
. ๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
. 
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #serum #magicto

FILIA SET #CERAH
.
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
. ๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
.
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #serum #magicto

FILIA SET #CERAH
.
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
. ๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
. 
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #serum #magicto

FILIA SET #CERAH
.
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
. ๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
.
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #serum #magicto

Ya no sรฉ como se vive en esta vida, no puedo con tanto:') #yesung  #์˜ˆ์„ฑ 
#์Šˆํผ์ฃผ๋‹ˆ์–ด  #superjunior  #PinkMagic #handsome #love #magic #comoserespira 
@yesung1106
Humor; me siento identificada [๐Ÿ˜‚]
.
#qotp ยฟSituaciรณn actual amorosa? ~Granger ๐Ÿงก
.
.
.
@read4ever_23 โ€˜s edit | Si usas da crรฉditos ^^
.
.
.
#elquenodebesernombrado ##voldemort #potterheads #harrypotter #potter #hermione #harrypotter #ronaldweasley #muggles #hogwarts #thewizardingworld #magia #magic #wizard #meme #gracioso #emmawatson

Humor; me siento identificada [๐Ÿ˜‚]
.
#qotp ยฟSituaciรณn actual amorosa? ~Granger ๐Ÿงก
.
.
.
@read4ever_23 โ€˜s edit | Si usas da crรฉditos ^^
.
.
.
#elquenodebesernombrado # #voldemort #potterheads #harrypotter #potter #hermione #harrypotter #ronaldweasley #muggles #hogwarts #thewizardingworld #magia #magic #wizard #meme #gracioso #emmawatson

Smukke Store Maglehรธj ved fuldmรฅnen i Tvillingerne - Den gode Viljes fest ๐Ÿ’— Remedie fremstilling med Elverfolket, Kristus, Gaia og Sirius energien ๐Ÿ’šโ˜€๏ธ๐ŸŽถ
Fantastisk energi.
#remedy #sidhe #elverfolket #magic #magi #gaia #kristus #christ #sirius #maglehรธj

Smukke Store Maglehรธj ved fuldmรฅnen i Tvillingerne - Den gode Viljes fest ๐Ÿ’— Remedie fremstilling med Elverfolket, Kristus, Gaia og Sirius energien ๐Ÿ’šโ˜€๏ธ๐ŸŽถ
Fantastisk energi.
#remedy #sidhe #elverfolket #magic #magi #gaia #kristus #christ #sirius #maglehรธj

FILIA SET #CERAH
.
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
. ๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
. 
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #serum #magicto

FILIA SET #CERAH
.
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
. ๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
.
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #serum #magicto

Quiero ir a Disneyland... Ah no perdรณn, a Tomorrowland ๐Ÿคฃ
Quiรฉn me acompaรฑa? 
Tomorrowland winter โ„๏ธ2020 ๐ŸŒฌ๏ธ
Serรญa un sueรฑo. 
___
#disneycastle #disneyworld #nextsteptomorrowland #cinderella #princess #happyplace #wishes #dreams #cometrue #magic #travelmemories

Quiero ir a Disneyland... Ah no perdรณn, a Tomorrowland ๐Ÿคฃ
Quiรฉn me acompaรฑa?
Tomorrowland winter โ„๏ธ2020 ๐ŸŒฌ๏ธ
Serรญa un sueรฑo.
___
#disneycastle #disneyworld #nextsteptomorrowland #cinderella #princess #happyplace #wishes #dreams #cometrue #magic #travelmemories

Had a blast participating in the First Annual @ogdenuncon !! Met some really amazing artists/creators and tattooed the beautiful @embrose.2 ๐Ÿ™๐Ÿผ
Overall a super fun experience, really hope to do it again. .
.
#ogdenutah #uncon #geometrictattoo #skindecor #decorative #bodyart #blackwork #artnouveau #influence #finelines #dotwork #shapes #lineworktattoos #mandala #design #symmetrical #stippled #artwork #comicartists #otown #magic #pikaparty

Had a blast participating in the First Annual @ogdenuncon !! Met some really amazing artists/creators and tattooed the beautiful @embrose.2 ๐Ÿ™๐Ÿผ
Overall a super fun experience, really hope to do it again. .
.
#ogdenutah #uncon #geometrictattoo #skindecor #decorative #bodyart #blackwork #artnouveau #influence #finelines #dotwork #shapes #lineworktattoos #mandala #design #symmetrical #stippled #artwork #comicartists #otown #magic #pikaparty

FILIA SET #CERAH
.
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
. ๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
. 
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #serum #magicto

FILIA SET #CERAH
.
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
. ๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
.
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #serum #magicto

FILIA SET #CERAH
.
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
. ๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
. 
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #serum #magicto

FILIA SET #CERAH
.
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
. ๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
.
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #serum #magicto

FILIA SET #CERAH
.
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
. ๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
. 
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #serum #magicto

FILIA SET #CERAH
.
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
. ๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
.
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #serum #magicto

ะะฐั ั ะดะตั‚ัั‚ะฒะฐ ัƒั‡ะฐั‚ ัะฝะฐั‡ะฐะปะฐ ะดัƒะผะฐั‚ัŒ, ะฟั€ะตะถะดะต ั‡ะตะผ ั‡ั‚ะพ-ั‚ะพ ะดะตะปะฐั‚ัŒ.
ะกะพ ะฒั€ะตะผะตะฝะตะผ ั ัั‚ะฐะปะฐ ะฟั€ะธั…ะพะดะธั‚ัŒ ะบ ั‚ะพะผัƒ, ั‡ั‚ะพ ะฝะต ะฒัะตะณะดะฐ ัั‚ะพ ั…ะพั€ะพัˆะพ. ะฏ ัั‚ะฐะปะฐ ัะปะธัˆะบะพะผ ะผะฝะพะณะพ ะดัƒะผะฐั‚ัŒ...ะ”ัƒะผะฐั‚ัŒ, ะฐะฝะฐะปะธะทะธั€ะพะฒะฐั‚ัŒ, ะฒั‹ัั‚ั€ะฐะธะฒะฐั‚ัŒ ะบะฐะบะธะต-ั‚ะพ ัะธั‚ัƒะฐั†ะธะธ...ะะพ ะธะฝะพะณะดะฐ ะฝัƒะถะฝะพ ะบะฐะบ ั€ะฐะท-ั‚ะฐะบะธ ะฝะฐัƒั‡ะธั‚ัŒัั ะะ• ะ”ะฃะœะะขะฌ๐Ÿ™‚
ะ‘ั‹ะฒะฐัŽั‚ ั‚ะฐะบะธะต ะผะพะผะตะฝั‚ั‹, ั‡ั‚ะพ ะผั‹ัะปะธ ะผะตัˆะฐัŽั‚ ะฝะฐะผ ะฑั‹ั‚ัŒ ัั‡ะฐัั‚ะปะธะฒั‹ะผะธ.
ะญั‚ะพ ั‚ะฐะบ ะฒะฐะถะฝะพ, ัƒั‡ะธั‚ัŒัั ะธ ัƒะผะตั‚ัŒ ะฑั‹ั‚ัŒ ัั‡ะฐัั‚ะปะธะฒั‹ะผะธโค๏ธ
ะšะฐะบ ั‡ะฐัั‚ะพ ะผั‹ ัะฐะผะธ ัั‚ั€ะพะธะผ ัะตะฑะต ะพะณั€ะพะผะฝั‹ะต ะฟั€ะตะณั€ะฐะดั‹ ะณะพะปะพะฒะต.
ะœั‹ ะปัŽะฑะธะผ ั€ะธัะพะฒะฐั‚ัŒ ัะตะฑะต ะบะฐะบะธะต-ั‚ะพ ัั‚ั€ะฐัˆะฝั‹ะต ัะธั‚ัƒะฐั†ะธะธ, ะพะณั€ะพะผะฝั‹ะต ะฟั€ะพะฑะปะตะผั‹...
ะะฐะฟั€ะธะผะตั€, ั ะฟะพะผะฝัŽ ะดะพ ะฝะตะดะฐะฒะฝะตะณะพ ะฒั€ะตะผะตะฝะธ ัƒ ะผะตะฝั ะฑั‹ะปะฐ ะฟั€ะพะฑะปะตะผะฐ ะฟะพะตั…ะฐั‚ัŒ ั ะดะตั‚ัŒะผะธ ะบัƒะดะฐ-ั‚ะพ.
ะœะฝะต ะฒัะตะณะดะฐ ะบะฐะทะฐะปะพััŒ, ั‡ั‚ะพ ะพะฝะธ ะพะฑัะทะฐั‚ะตะปัŒะฝะพ ั‚ะฐะผ ะทะฐะฑะพะปะตัŽั‚, ะฐ ั ะฝะต ัะผะพะณัƒ ะธะผ ะฟะพะผะพั‡ัŒ, ะธะปะธ ะฒะดั€ัƒะณ ั‡ั‚ะพ-ั‚ะพ ัะปัƒั‡ะธั‚ัั, ะธะปะธ ะตั‰ั‘ ะผะธะปะปะธะพะฝั‹ ยซะฒะดั€ัƒะณยป๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธะกั‡ะฐัั‚ะปะธะฒะฐ ั ะฑั‹ะปะฐ? ะะตั‚. ะกะธะดะตะปะฐ ะธ ะฝั‹ะปะฐ, ั‡ั‚ะพ ะฝะต ะผะพะณัƒ ะฑะพะปัŒัˆะต ะดะพะผะฐ ะฑั‹ั‚ัŒ, ะฐ ั‚ะพะปะบัƒ?
ะ•ั‰ั‘ ะฟั€ะธะผะตั€ ัƒ ะผะฝะพะณะธั… ะทะฝะฐะบะพะผั‹ั… ั ั€ะฐะฑะพั‚ะพะน...ะ ะฐะฑะพั‚ัƒ ัะฒะพัŽ, ะผัะณะบะพ ะณะพะฒะพั€ั ะฝะต ะปัŽะฑัั‚, ัั‚ั€ะฐะดะฐัŽั‚ ะฝะฐ ะฝะตะน, ะบะฐะถะดั‹ะน ะดะตะฝัŒ-ะบะฐะบ ะฝะฐ ะบะฐั‚ะพั€ะณัƒ, ะฝะพ ัƒะนั‚ะธ ะฝะต ะผะพะณัƒั‚...ะฐ ะฟะพั‡ะตะผัƒ? ะœั‹ัะปะธ ะผะตัˆะฐัŽั‚...ะฑะพัั‚ัŒัั ะฝะพะฒัƒัŽ ะฝะต ะฝะฐะนั‚ะธ/ะฝะพะฒะฐั ั…ัƒะถะต ะฑัƒะดะตั‚/ะฟะปะฐั‚ะธั‚ัŒ ะผะตะฝัŒัˆะต ะฑัƒะดัƒั‚/ะฟะตั€ะตะผะตะฝ ะฒ ะถะธะทะฝะธ ะฑะพัั‚ัŒัั/ะดะฐ 100500 ะฟั€ะธั‡ะธะฝ ะฒ ะณะพะปะพะฒะต. ะกั‡ะฐัั‚ะปะธะฒั‹ ะพะฝะธ? ะะตั‚.
ะ˜ ั‚ะฐะบะธั… ะฟั€ะธะผะตั€ะพะฒ ั‚ั‹ััั‡ะธ. ะ˜ ะพะฝะธ ะทะฐั‡ะฐัั‚ัƒัŽ ะฒ ั‚ะฐะบะธั… ะผะตะปะพั‡ะฐั…, ั‚ะธะฟะพ ะฟะพะบัƒะฟะบะธ ะฝะพะฒะพะณะพ ะฟะปะฐั‚ัŒั, ั‚ัƒั„ะตะปัŒ ะธะปะธ ะฝะพะฒะพะน, ะฑะตะทัƒะผะฝะพ ะฝั€ะฐะฒัั‰ะตะนัั, ััƒะผะพั‡ะบะธ. ะ”ัƒะผะฐะตัˆัŒ, ะฐ ะฝะฐะดะพ ะปะธ?
ะฃั…ะพะดะธัˆัŒ, ะฒัะฟะพะผะธะฝะฐะตัˆัŒ ั ัะพะถะฐะปะตะฝะธะตะผ...
ะกั‡ะฐัั‚ะปะธะฒ? ะะตั‚.
โ €
ะฏ ะฝะธ ะฒ ะบะพะตะผ ัะปัƒั‡ะฐะต ะฝะต ะฟั€ะธะทั‹ะฒะฐัŽ ะดะตะปะฐั‚ัŒ ะฒัะต ะฝะต ะฟะพะดัƒะผะฐะฒ, ะฝะพ ั‚ะฐะบ ะฒะฐะถะฝะพ ัƒะผะตั‚ัŒ ะฟะพั€ะพะน ั‚ัƒะฟะพ ะพั‚ะบะปัŽั‡ะฐั‚ัŒ ะณะพะปะพะฒัƒโค๏ธ
โ €
#ะดะฒะฐะถะดั‹ะผะฐะผะฐ#ะฑะตั€ะตะผะตะฝะฝะพัั‚ัŒ#imom#mom#momlife#ะธะฝัั‚ะฐะผะฐะผะฐ#ะธะฝัั‚ะฐะดะตั‚ะธ#kids#instakids#son#magic#ะผะฐะผัะบะธะตะฑัƒะดะฝะธ#ะฒะพะปัˆะตะฑัั‚ะฒะพ#ะผะฐะผะฐะดะฒัƒั…#momof2#ะผะฐะผะฐ#ะฐั„ั„ะธั€ะผะฐั†ะธะธ#ะบั€ะฐัะพั‚ะฐ#ะปะตั‚ะพ#summer#gm#goodmorning#ะถapะบะธะธะดะฝะธ#cluะฑะฝะธะบะฐ

ะะฐั ั ะดะตั‚ัั‚ะฒะฐ ัƒั‡ะฐั‚ ัะฝะฐั‡ะฐะปะฐ ะดัƒะผะฐั‚ัŒ, ะฟั€ะตะถะดะต ั‡ะตะผ ั‡ั‚ะพ-ั‚ะพ ะดะตะปะฐั‚ัŒ.
ะกะพ ะฒั€ะตะผะตะฝะตะผ ั ัั‚ะฐะปะฐ ะฟั€ะธั…ะพะดะธั‚ัŒ ะบ ั‚ะพะผัƒ, ั‡ั‚ะพ ะฝะต ะฒัะตะณะดะฐ ัั‚ะพ ั…ะพั€ะพัˆะพ. ะฏ ัั‚ะฐะปะฐ ัะปะธัˆะบะพะผ ะผะฝะพะณะพ ะดัƒะผะฐั‚ัŒ...ะ”ัƒะผะฐั‚ัŒ, ะฐะฝะฐะปะธะทะธั€ะพะฒะฐั‚ัŒ, ะฒั‹ัั‚ั€ะฐะธะฒะฐั‚ัŒ ะบะฐะบะธะต-ั‚ะพ ัะธั‚ัƒะฐั†ะธะธ...ะะพ ะธะฝะพะณะดะฐ ะฝัƒะถะฝะพ ะบะฐะบ ั€ะฐะท-ั‚ะฐะบะธ ะฝะฐัƒั‡ะธั‚ัŒัั ะะ• ะ”ะฃะœะะขะฌ๐Ÿ™‚
ะ‘ั‹ะฒะฐัŽั‚ ั‚ะฐะบะธะต ะผะพะผะตะฝั‚ั‹, ั‡ั‚ะพ ะผั‹ัะปะธ ะผะตัˆะฐัŽั‚ ะฝะฐะผ ะฑั‹ั‚ัŒ ัั‡ะฐัั‚ะปะธะฒั‹ะผะธ.
ะญั‚ะพ ั‚ะฐะบ ะฒะฐะถะฝะพ, ัƒั‡ะธั‚ัŒัั ะธ ัƒะผะตั‚ัŒ ะฑั‹ั‚ัŒ ัั‡ะฐัั‚ะปะธะฒั‹ะผะธโค๏ธ
ะšะฐะบ ั‡ะฐัั‚ะพ ะผั‹ ัะฐะผะธ ัั‚ั€ะพะธะผ ัะตะฑะต ะพะณั€ะพะผะฝั‹ะต ะฟั€ะตะณั€ะฐะดั‹ ะณะพะปะพะฒะต.
ะœั‹ ะปัŽะฑะธะผ ั€ะธัะพะฒะฐั‚ัŒ ัะตะฑะต ะบะฐะบะธะต-ั‚ะพ ัั‚ั€ะฐัˆะฝั‹ะต ัะธั‚ัƒะฐั†ะธะธ, ะพะณั€ะพะผะฝั‹ะต ะฟั€ะพะฑะปะตะผั‹...
ะะฐะฟั€ะธะผะตั€, ั ะฟะพะผะฝัŽ ะดะพ ะฝะตะดะฐะฒะฝะตะณะพ ะฒั€ะตะผะตะฝะธ ัƒ ะผะตะฝั ะฑั‹ะปะฐ ะฟั€ะพะฑะปะตะผะฐ ะฟะพะตั…ะฐั‚ัŒ ั ะดะตั‚ัŒะผะธ ะบัƒะดะฐ-ั‚ะพ.
ะœะฝะต ะฒัะตะณะดะฐ ะบะฐะทะฐะปะพััŒ, ั‡ั‚ะพ ะพะฝะธ ะพะฑัะทะฐั‚ะตะปัŒะฝะพ ั‚ะฐะผ ะทะฐะฑะพะปะตัŽั‚, ะฐ ั ะฝะต ัะผะพะณัƒ ะธะผ ะฟะพะผะพั‡ัŒ, ะธะปะธ ะฒะดั€ัƒะณ ั‡ั‚ะพ-ั‚ะพ ัะปัƒั‡ะธั‚ัั, ะธะปะธ ะตั‰ั‘ ะผะธะปะปะธะพะฝั‹ ยซะฒะดั€ัƒะณยป๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธะกั‡ะฐัั‚ะปะธะฒะฐ ั ะฑั‹ะปะฐ? ะะตั‚. ะกะธะดะตะปะฐ ะธ ะฝั‹ะปะฐ, ั‡ั‚ะพ ะฝะต ะผะพะณัƒ ะฑะพะปัŒัˆะต ะดะพะผะฐ ะฑั‹ั‚ัŒ, ะฐ ั‚ะพะปะบัƒ?
ะ•ั‰ั‘ ะฟั€ะธะผะตั€ ัƒ ะผะฝะพะณะธั… ะทะฝะฐะบะพะผั‹ั… ั ั€ะฐะฑะพั‚ะพะน...ะ ะฐะฑะพั‚ัƒ ัะฒะพัŽ, ะผัะณะบะพ ะณะพะฒะพั€ั ะฝะต ะปัŽะฑัั‚, ัั‚ั€ะฐะดะฐัŽั‚ ะฝะฐ ะฝะตะน, ะบะฐะถะดั‹ะน ะดะตะฝัŒ-ะบะฐะบ ะฝะฐ ะบะฐั‚ะพั€ะณัƒ, ะฝะพ ัƒะนั‚ะธ ะฝะต ะผะพะณัƒั‚...ะฐ ะฟะพั‡ะตะผัƒ? ะœั‹ัะปะธ ะผะตัˆะฐัŽั‚...ะฑะพัั‚ัŒัั ะฝะพะฒัƒัŽ ะฝะต ะฝะฐะนั‚ะธ/ะฝะพะฒะฐั ั…ัƒะถะต ะฑัƒะดะตั‚/ะฟะปะฐั‚ะธั‚ัŒ ะผะตะฝัŒัˆะต ะฑัƒะดัƒั‚/ะฟะตั€ะตะผะตะฝ ะฒ ะถะธะทะฝะธ ะฑะพัั‚ัŒัั/ะดะฐ 100500 ะฟั€ะธั‡ะธะฝ ะฒ ะณะพะปะพะฒะต. ะกั‡ะฐัั‚ะปะธะฒั‹ ะพะฝะธ? ะะตั‚.
ะ˜ ั‚ะฐะบะธั… ะฟั€ะธะผะตั€ะพะฒ ั‚ั‹ััั‡ะธ. ะ˜ ะพะฝะธ ะทะฐั‡ะฐัั‚ัƒัŽ ะฒ ั‚ะฐะบะธั… ะผะตะปะพั‡ะฐั…, ั‚ะธะฟะพ ะฟะพะบัƒะฟะบะธ ะฝะพะฒะพะณะพ ะฟะปะฐั‚ัŒั, ั‚ัƒั„ะตะปัŒ ะธะปะธ ะฝะพะฒะพะน, ะฑะตะทัƒะผะฝะพ ะฝั€ะฐะฒัั‰ะตะนัั, ััƒะผะพั‡ะบะธ. ะ”ัƒะผะฐะตัˆัŒ, ะฐ ะฝะฐะดะพ ะปะธ?
ะฃั…ะพะดะธัˆัŒ, ะฒัะฟะพะผะธะฝะฐะตัˆัŒ ั ัะพะถะฐะปะตะฝะธะตะผ...
ะกั‡ะฐัั‚ะปะธะฒ? ะะตั‚.
โ €
ะฏ ะฝะธ ะฒ ะบะพะตะผ ัะปัƒั‡ะฐะต ะฝะต ะฟั€ะธะทั‹ะฒะฐัŽ ะดะตะปะฐั‚ัŒ ะฒัะต ะฝะต ะฟะพะดัƒะผะฐะฒ, ะฝะพ ั‚ะฐะบ ะฒะฐะถะฝะพ ัƒะผะตั‚ัŒ ะฟะพั€ะพะน ั‚ัƒะฟะพ ะพั‚ะบะปัŽั‡ะฐั‚ัŒ ะณะพะปะพะฒัƒโค๏ธ
โ €
#ะดะฒะฐะถะดั‹ะผะฐะผะฐ #ะฑะตั€ะตะผะตะฝะฝะพัั‚ัŒ #imom #mom #momlife #ะธะฝัั‚ะฐะผะฐะผะฐ #ะธะฝัั‚ะฐะดะตั‚ะธ #kids #instakids #son #magic #ะผะฐะผัะบะธะตะฑัƒะดะฝะธ #ะฒะพะปัˆะตะฑัั‚ะฒะพ #ะผะฐะผะฐะดะฒัƒั… #momof2 #ะผะฐะผะฐ #ะฐั„ั„ะธั€ะผะฐั†ะธะธ #ะบั€ะฐัะพั‚ะฐ #ะปะตั‚ะพ #summer #gm #goodmorning #ะถapะบะธะธะดะฝะธ #cluะฑะฝะธะบะฐ

Made 12 new necklaces tonight. ๐Ÿ“ฟ๐Ÿ‘ฝ Now itโ€™s time to pump up the jam. ๐Ÿ‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ These will be listed tomorrow evening . ๐ŸŒ
.
. .

#hippie#heart#magic#celebrate#love#heart#art#artist#universe#sativa#sativagirl#psychedelic #nature#naturalstone#handmade#art#artist#witchesofinstagram #witch#witchcraft #fashion#alien#esthetician#holistic#positivity #vibes#energy#chakra#healing

Made 12 new necklaces tonight. ๐Ÿ“ฟ๐Ÿ‘ฝ Now itโ€™s time to pump up the jam. ๐Ÿ‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ These will be listed tomorrow evening . ๐ŸŒ
.
. .

#hippie #heart #magic #celebrate #love #heart #art #artist #universe #sativa #sativagirl #psychedelic #nature #naturalstone #handmade #art #artist #witchesofinstagram #witch #witchcraft #fashion #alien #esthetician #holistic #positivity #vibes #energy #chakra #healing

CONTRASTE Domingo 16 Junio

SINFONรA INDIA
Coreografรญa Gloria Contreras
Mรบsica Sinfonia India de Carlos Chรกvez 
Taller Coreรณgrafico de la UNAM.
@danzaunam
@tcunamoficial
.
.
#balerina #actress #teatro #ballet .
#art #mexico #mexicocity #cdmx #beauty #dream  #beauty  #artist #acting #beauty #city #igteatro #bw #pasion #actuaciรณn #portrait #bailarina #magic #drama #bellasartes #balletdancer #balletphotography #balletlovers #balletlove #dancer #cuerposliminales #danza #dancers

CONTRASTE Domingo 16 Junio

SINFONรA INDIA
Coreografรญa Gloria Contreras
Mรบsica Sinfonia India de Carlos Chรกvez
Taller Coreรณgrafico de la UNAM.
@danzaunam
@tcunamoficial
.
.
#balerina #actress #teatro #ballet .
#art #mexico #mexicocity #cdmx #beauty #dream #beauty #artist #acting #beauty #city #igteatro #bw #pasion #actuaciรณn #portrait #bailarina #magic #drama #bellasartes #balletdancer #balletphotography #balletlovers #balletlove #dancer #cuerposliminales #danza #dancers

FILIA SET #CERAH
.
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
. ๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
. 
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #serum #magicto

FILIA SET #CERAH
.
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
. ๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
.
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #serum #magicto

โ€˜The White Witchโ€™ my favourite scene in the book โ€˜The Lion, the Witch in the Wardrobeโ€™ by C.S.Lewis. Available or sale at my Etsy shop HaresCornerStudio link in my bio #lionwitchandthewardrobe #watercolour #narnia #painting๐ŸŽจ #watercolourpaintingart #illustration #gillustration #fantasy #magic #fairytaleart #enchanted #cslewisfan #kidsbookillustrations #witches #watercolours #illustrationartists #nostalgia

โ€˜The White Witchโ€™ my favourite scene in the book โ€˜The Lion, the Witch in the Wardrobeโ€™ by C.S.Lewis. Available or sale at my Etsy shop HaresCornerStudio link in my bio #lionwitchandthewardrobe #watercolour #narnia #painting ๐ŸŽจ #watercolourpaintingart #illustration #gillustration #fantasy #magic #fairytaleart #enchanted #cslewisfan #kidsbookillustrations #witches #watercolours #illustrationartists #nostalgia

FILIA SET #CERAH
.
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
. ๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
. 
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #serum #magicto

FILIA SET #CERAH
.
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
. ๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
.
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #serum #magicto

It took 17 years for Isaiah Zagar to create this immersive living space in the centre of Philadelphia. Thanks to the efforts of the local community it was preserved and transformed into a non-profit art centre. It is magic. #fairytale #ัะบะฐะทะบะฐ #philadelphia #art #folk #community#magic #life #dream #isaiahzagar

It took 17 years for Isaiah Zagar to create this immersive living space in the centre of Philadelphia. Thanks to the efforts of the local community it was preserved and transformed into a non-profit art centre. It is magic. #fairytale #ัะบะฐะทะบะฐ #philadelphia #art #folk #community #magic #life #dream #isaiahzagar

Underrated

ac: emiliasbastard

I have new tvd and twilight edits coming soon 
Tags: 
#hermionegranger #hermionegrangeredit #harrypotter #harrypotteredit #hermione #hp #edit #edits #magic #gryffindor

Underrated

ac: emiliasbastard

I have new tvd and twilight edits coming soon
Tags:
#hermionegranger #hermionegrangeredit #harrypotter #harrypotteredit #hermione #hp #edit #edits #magic #gryffindor

FILIA SET #CERAH
.
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
. ๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
. 
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #serum #magicto

FILIA SET #CERAH
.
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
. ๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
.
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #serum #magicto

Have YOU got tickets to this years Wizards Brunch? ๐Ÿง™โ€โ™‚๏ธ
Denver โ€ข Liverpool โ€ข NYC โ€ข Melbourne โ€ข Sydney โ€ข Miami โ€ข Auckland โ€ข Houston

Have YOU got tickets to this years Wizards Brunch? ๐Ÿง™โ€โ™‚๏ธ
Denver โ€ข Liverpool โ€ข NYC โ€ข Melbourne โ€ข Sydney โ€ข Miami โ€ข Auckland โ€ข Houston

FILIA SET #CERAH
.
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
. ๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
. 
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #serum #magicto

FILIA SET #CERAH
.
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
. ๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
.
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #serum #magicto

๐Ÿ–คโค๏ธDragon Rebornโค๏ธ๐Ÿ–ค ๐Ÿ–ค Figure dragon 5ร—6cm, crystal bead

#dragon #got #egg #magic #reborn #handmade #mystic_wood

๐Ÿ–คโค๏ธDragon Rebornโค๏ธ๐Ÿ–ค ๐Ÿ–ค Figure dragon 5ร—6cm, crystal bead

#dragon #got #egg #magic #reborn #handmade #mystic_wood

I used that little doodle of Magic Trixie to practice in Art Studio Pro. Iโ€™m still approaching it as if I was using paper and watercolor....which I think might be kind of backwards as far as this tool is concerned. I should approach it like gouache, right? I like how she turned out but I think thereโ€™s an easier way to get there... #jillthompsonart #jillthompson #artistsofinstagram #scarygodmothershouse #magictrixie  #magic #witchesofinstagram #witchy #littlewitches #happydance #paperlike #artstudiopro #process #processpainting #babysteps #digitalart

I used that little doodle of Magic Trixie to practice in Art Studio Pro. Iโ€™m still approaching it as if I was using paper and watercolor....which I think might be kind of backwards as far as this tool is concerned. I should approach it like gouache, right? I like how she turned out but I think thereโ€™s an easier way to get there... #jillthompsonart #jillthompson #artistsofinstagram #scarygodmothershouse #magictrixie #magic #witchesofinstagram #witchy #littlewitches #happydance #paperlike #artstudiopro #process #processpainting #babysteps #digitalart

FILIA SET #CERAH
.
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
. ๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
. 
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #serum #magicto

FILIA SET #CERAH
.
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
. ๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
.
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #serum #magicto

Everyday I scroll along seeing images...then a familiar flash...a lightening bolt to my heart.  I see another of my Shelbi's creations.  My emotions are bittersweet.  I'm so inspired by her independence, yet I want to steal her away, have her all to myself...well...I find joy in knowing I do have her...in my heart & soul everyday.  I am proud...
I love you Shelbi @dirt_sleep. โค๐Ÿ‡
#naturaltalent #art #magic #peace #love #motherdaughter #alwaysandforever #Australia

Everyday I scroll along seeing images...then a familiar flash...a lightening bolt to my heart. I see another of my Shelbi's creations. My emotions are bittersweet. I'm so inspired by her independence, yet I want to steal her away, have her all to myself...well...I find joy in knowing I do have her...in my heart & soul everyday. I am proud...
I love you Shelbi @dirt_sleep. โค๐Ÿ‡
#naturaltalent #art #magic #peace #love #motherdaughter #alwaysandforever #Australia

Helia - the exiled queen. Original character by @angelganev 
I like these #drawthisinyourstyle tags. Used all the details from the original instead of completely reinterpreting it, but it's cool seeing my own signature in there somehow. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sketchwithangel #art #drawing #painting #digitalart #digitalpainting #procreate #artwork #dtiys #characterart #instaart #illustration #illustratorsofinstagram #artoftheday #characterdesign #artchallenge #drawingchallenge #portrait #portraitart #illustragram #woman #girl #magic #mystic #mystical #redraw #sketch #ipadpro #fantasyart

Helia - the exiled queen. Original character by @angelganev
I like these #drawthisinyourstyle tags. Used all the details from the original instead of completely reinterpreting it, but it's cool seeing my own signature in there somehow. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sketchwithangel #art #drawing #painting #digitalart #digitalpainting #procreate #artwork #dtiys #characterart #instaart #illustration #illustratorsofinstagram #artoftheday #characterdesign #artchallenge #drawingchallenge #portrait #portraitart #illustragram #woman #girl #magic #mystic #mystical #redraw #sketch #ipadpro #fantasyart

FILIA SET #CERAH
.
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
. ๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
. 
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #serum #magicto

FILIA SET #CERAH
.
#MagicLotionInstantWhitening
#MagicShowerGelScrubWhitening
. ๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
๐Ÿ“ฒ http://MAGICLOTIONHQ.wasap.my
.
*BOSAN KULIT GELAP ?*
. ๐Ÿ“ Snap gambar muka vs tangan berbelang gilerrrr ?
๐Ÿ“ Gambar dengan kawan2 tapi kita je nampak GELAP ?
๐Ÿ“ Nak bergambar terpaksa guna lighting cari cahaya yang cukup untuk elak GELAP ?
๐Ÿ“ Kurang Keyakinan lagi lagi bila ada majlis sebab muka makin cerah touch up sana sini je dah putih..
. *TAPI TANGAN ???* ๐Ÿ˜ญ
. *BADAN* ??? ๐Ÿ˜ฐ
.
Okayyyy sudah sudah !
JANGAN NANGIS LAGI hihihi !
. *Dengan adanya FILIA MAGIC CARE dapat membantu Cerahkan TANGAN dan 1 BADAN secara berperingkat seakan CERAH semula jadi* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. *Rawatan bermula dari set Mandian agar dapat memastikan kulit terawat dengan lebih sempurna..*
. *Alaaaa.. malas malas pun tetap juga awak kena mandi kan ?? So suka tak suka badan terrrrrrpaksaa la putih semula jadi.. Janji guna SET CERAH FILIA*
. *Dan Bila konsisten perubahan lebih CEPAT dan semestinya ia KEKAL CERAH* ๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KANDUNGAN UTAMA*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ekstrak strawberry
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gluthatione (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Arbutin (agent pencerah)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kojic (agent pencerah)
. *Fuhhhh sebab tu bertindak 5x Extra whitening !* . *Dengan khasiat 50x Vit C strawberry* ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. . ๐Ÿ“ *KELEBIHAN*
. *MAGIC LOTION INSTANT WHITENING* ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan kehalusan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Merawat tona kulit tidak sekata
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut dan jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengurangkan garis garis halus
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Melindungi Kulit dari Sinar UV
. . *MAGIC SHOWER GEL SCRUB WHITENING*
. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit secara berperingkat
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membersih dan menghidratkan kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memelihara kelembapan Kulit
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bekas parut jerawat di badan
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memberi keharuman yang menyegarkan
. *NO MUKA PUTIH TANGAN GELAP* ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
. .
#magiclotion #magic #lotionmagic #skincare #yanko #yankoskincare #yankooriginal #yankooriginaltermurah #yankomurah #yankotaiwan #yankoborong #borong #kosmetik #skincare #cantik #halus #gebu #putih #jerawat #jeragat #pigmen #parut #serum #magicto

Ok so here we have The Prism himself Gavin Guile who I envision as being played by @khivju if you haven't read The Lightbringer series by Brent Weeks I highly recommend it. I know he isn't supposed to have a beard but I'm very partial to a redheaded bearded man being married to one lol he does have a beard at one point in the story so I ran with it. Also I did a close up of his 'prismatic eyes'. I cannot wait for the next book in the series. #procreate #ipadpro #applepencil #digitalpainting #theprism #gavinguile #brentweeks #drawingbookcharacters #drawyourbooks #fantasy #magic #kristoferhivju #portrait #characterdesign

Ok so here we have The Prism himself Gavin Guile who I envision as being played by @khivju if you haven't read The Lightbringer series by Brent Weeks I highly recommend it. I know he isn't supposed to have a beard but I'm very partial to a redheaded bearded man being married to one lol he does have a beard at one point in the story so I ran with it. Also I did a close up of his 'prismatic eyes'. I cannot wait for the next book in the series. #procreate #ipadpro #applepencil #digitalpainting #theprism #gavinguile #brentweeks #drawingbookcharacters #drawyourbooks #fantasy #magic #kristoferhivju #portrait #characterdesign

ะ”ะฐะฒะฝะพ ั…ะพั‚ะตะปะฐ ะพะฑ ัั‚ะพะผ ั€ะฐััะบะฐะทะฐั‚ัŒ, ะฝะพ ะบะฐะบ-ั‚ะพ ะฝะต ะดะพะฒะตะปะพััŒ ะดะพ ัั‚ะธั… ะฟะพั€.
โ €
โคะฃ ะผะตะฝั ะตัั‚ัŒ ะถะตะปะฐะฝะธะต ะฟะพะผะพะณะฐั‚ัŒ. ะ’ ัะฒะพะตะน ัะฟะตั†ะธะฐะปะธะทะฐั†ะธะธ - ะฟะพะผะพะณะฐั‚ัŒ ะพัะพะฑะตะฝะฝั‹ะผ ะดะตั‚ัะผ, ะฐ ะฒะตั€ะฝะตะต, ะธั… ั€ะพะดะธั‚ะตะปัะผ - ะฟะพะฝัั‚ัŒ ัะฒะพะธั… ะดะตั‚ะตะน, ะธั… ะฟะพั‚ั€ะตะฑะฝะพัั‚ะธ ัะผะพั†ะธะพะฝะฐะปัŒะฝั‹ะต, ัะพั†ะธะฐะปัŒะฝั‹ะต, ั€ะฐัะบั€ั‹ะฒะฐั‚ัŒ ะธั… ะฒะพะทะผะพะถะฝะพัั‚ะธ ะธ ั‚ะฐะปะฐะฝั‚ั‹.
โ €
ะŸะพัั‚ะพะผัƒ ะพั„ะธั†ะธะฐะปัŒะฝะพ ะทะฐัะฒะปััŽ, ั‡ั‚ะพ ั ัั‚ะพะณะพ ะดะฝั ั ะณะพั‚ะพะฒะฐ ะฟั€ะพะฒะพะดะธั‚ัŒ ะฑะตัะฟะปะฐั‚ะฝั‹ะต ะฐัั‚ั€ะพะปะพะณะธั‡ะตัะบะธะต ะบะพะฝััƒะปัŒั‚ะฐั†ะธะธ ะดะปั ะผะฐะผ ะพัะพะฑะตะฝะฝั‹ั… ะดะตั‚ะพะบ. ๐ŸŒˆ
โ €
ะงั‚ะพะฑั‹ ะฟะพะผะพั‡ัŒ ะฒะฐะผ ัั‚ะฐั‚ัŒ ะฑะปะธะถะต ะบ ะฒะฐัˆะตะผัƒ ั€ะตะฑั‘ะฝะบัƒ, ะฟะพะฝัั‚ัŒ ะตะณะพ ะฟะพั‚ั€ะตะฑะฝะพัั‚ะธ, ะบะพั‚ะพั€ั‹ะต ะฝะต ะฒัะตะณะดะฐ ะผะพะณัƒั‚ ะฑั‹ั‚ัŒ ะดะพัั‚ัƒะฟะฝั‹ ะธ ะฒะธะดะฝั‹, ะฝะพ ะบะพั‚ะพั€ั‹ะต ะฒะฐะถะฝะพ ะฟั€ะพัะฒะธั‚ัŒ ะฒ ัั‚ะพะน ะถะธะทะฝะธ.
โ €
ะ’ ะผะตััั† ั ะฑัƒะดัƒ ะฑั€ะฐั‚ัŒ ะฟะพ ะพะดะฝะพะผัƒ ั€ะตะฑั‘ะฝะบัƒ ะฝะฐ ั€ะฐะทะฑะพั€ ะฝะฐั‚ะฐะปัŒะฝะพะน ะบะฐั€ั‚ั‹.
โ €
ะ•ัะปะธ ัƒ ะฒะฐั ะตัั‚ัŒ ะทะฝะฐะบะพะผั‹ะต, ะบะพั‚ะพั€ั‹ะผ ะฝัƒะถะฝะฐ ะผะพั ะฟะพะผะพั‰ัŒ, ะดะตั‚ะบะธ ั ั€ะฐััั‚ั€ะพะนัั‚ะฒะพะผ ะฐัƒั‚ะธัั‚ะธั‡ะตัะบะพะณะพ ัะฟะตะบั‚ั€ะฐ, ะ”ะฆะŸ, ัะธะฝะดั€ะพะผ ะ”ะฐัƒะฝะฐ ะธะปะธ ะดั€ัƒะณะธะผะธ ะพัะพะฑะตะฝะฝะพัั‚ัะผะธ ั€ะฐะทะฒะธั‚ะธั - ะฟะพะดะตะปะธั‚ะตััŒ ั ะฝะธะผะธ ัั‚ะธะผ ะฟะพัั‚ะพะผ.
โ €
ะ”ะตั‚ะธ ัƒัั‹ะฝะพะฒะปั‘ะฝะฝั‹ะต ะธ ะฟะพะด ะพะฟะตะบะพะน ั‚ะพะถะต ะฒั…ะพะดัั‚ ะฒ ัะฟะธัะพะบ ัั€ะตะดะธ ะผะพะธั… ะฑะปะฐะณะพั‚ะฒะพั€ะธั‚ะตะปัŒะฝั‹ั… ั€ะฐะทะฑะพั€ะพะฒ, ะฒ ั‚ะพะผ ั‡ะธัะปะต, ะฑะตะท ะพัะพะฑะตะฝะฝะพัั‚ะตะน ั€ะฐะทะฒะธั‚ะธั.
โ €
ะ•ะดะธะฝัั‚ะฒะตะฝะฝะฐั ะฟั€ะพััŒะฑะฐ ะพั‚ ะผะตะฝั - ั ะดะตะปะฐัŽ ัั‚ะพ ะพั‚ ั‡ะธัั‚ะพะณะพ ัะตั€ะดั†ะฐ ะธ ะฟะพ ะฒะพะทะผะพะถะฝะพัั‚ะธ, ะฟะพัั‚ะพะผัƒ ั ะฝะฐะดะตัŽััŒ ะฝะฐ ะฐะดะตะบะฒะฐั‚ะฝะพัั‚ัŒ ั€ะพะดะธั‚ะตะปะตะน ะธ ั‚ะตั€ะฟะตะปะธะฒะพะต ะพะถะธะดะฐะฝะธะต.๐Ÿ™๐Ÿปโค
โ €
ะœะฐะผั‹, ะบะพั‚ะพั€ั‹ะผ ะฝัƒะถะฝะฐ ะผะพั ะฟะพะผะพั‰ัŒ, ะฟะธัˆะธั‚ะต ะฒ ะดะธั€ะตะบั‚.

ะ”ะฐะฒะฝะพ ั…ะพั‚ะตะปะฐ ะพะฑ ัั‚ะพะผ ั€ะฐััะบะฐะทะฐั‚ัŒ, ะฝะพ ะบะฐะบ-ั‚ะพ ะฝะต ะดะพะฒะตะปะพััŒ ะดะพ ัั‚ะธั… ะฟะพั€.
โ €
โคะฃ ะผะตะฝั ะตัั‚ัŒ ะถะตะปะฐะฝะธะต ะฟะพะผะพะณะฐั‚ัŒ. ะ’ ัะฒะพะตะน ัะฟะตั†ะธะฐะปะธะทะฐั†ะธะธ - ะฟะพะผะพะณะฐั‚ัŒ ะพัะพะฑะตะฝะฝั‹ะผ ะดะตั‚ัะผ, ะฐ ะฒะตั€ะฝะตะต, ะธั… ั€ะพะดะธั‚ะตะปัะผ - ะฟะพะฝัั‚ัŒ ัะฒะพะธั… ะดะตั‚ะตะน, ะธั… ะฟะพั‚ั€ะตะฑะฝะพัั‚ะธ ัะผะพั†ะธะพะฝะฐะปัŒะฝั‹ะต, ัะพั†ะธะฐะปัŒะฝั‹ะต, ั€ะฐัะบั€ั‹ะฒะฐั‚ัŒ ะธั… ะฒะพะทะผะพะถะฝะพัั‚ะธ ะธ ั‚ะฐะปะฐะฝั‚ั‹.
โ €
ะŸะพัั‚ะพะผัƒ ะพั„ะธั†ะธะฐะปัŒะฝะพ ะทะฐัะฒะปััŽ, ั‡ั‚ะพ ั ัั‚ะพะณะพ ะดะฝั ั ะณะพั‚ะพะฒะฐ ะฟั€ะพะฒะพะดะธั‚ัŒ ะฑะตัะฟะปะฐั‚ะฝั‹ะต ะฐัั‚ั€ะพะปะพะณะธั‡ะตัะบะธะต ะบะพะฝััƒะปัŒั‚ะฐั†ะธะธ ะดะปั ะผะฐะผ ะพัะพะฑะตะฝะฝั‹ั… ะดะตั‚ะพะบ. ๐ŸŒˆ
โ €
ะงั‚ะพะฑั‹ ะฟะพะผะพั‡ัŒ ะฒะฐะผ ัั‚ะฐั‚ัŒ ะฑะปะธะถะต ะบ ะฒะฐัˆะตะผัƒ ั€ะตะฑั‘ะฝะบัƒ, ะฟะพะฝัั‚ัŒ ะตะณะพ ะฟะพั‚ั€ะตะฑะฝะพัั‚ะธ, ะบะพั‚ะพั€ั‹ะต ะฝะต ะฒัะตะณะดะฐ ะผะพะณัƒั‚ ะฑั‹ั‚ัŒ ะดะพัั‚ัƒะฟะฝั‹ ะธ ะฒะธะดะฝั‹, ะฝะพ ะบะพั‚ะพั€ั‹ะต ะฒะฐะถะฝะพ ะฟั€ะพัะฒะธั‚ัŒ ะฒ ัั‚ะพะน ะถะธะทะฝะธ.
โ €
ะ’ ะผะตััั† ั ะฑัƒะดัƒ ะฑั€ะฐั‚ัŒ ะฟะพ ะพะดะฝะพะผัƒ ั€ะตะฑั‘ะฝะบัƒ ะฝะฐ ั€ะฐะทะฑะพั€ ะฝะฐั‚ะฐะปัŒะฝะพะน ะบะฐั€ั‚ั‹.
โ €
ะ•ัะปะธ ัƒ ะฒะฐั ะตัั‚ัŒ ะทะฝะฐะบะพะผั‹ะต, ะบะพั‚ะพั€ั‹ะผ ะฝัƒะถะฝะฐ ะผะพั ะฟะพะผะพั‰ัŒ, ะดะตั‚ะบะธ ั ั€ะฐััั‚ั€ะพะนัั‚ะฒะพะผ ะฐัƒั‚ะธัั‚ะธั‡ะตัะบะพะณะพ ัะฟะตะบั‚ั€ะฐ, ะ”ะฆะŸ, ัะธะฝะดั€ะพะผ ะ”ะฐัƒะฝะฐ ะธะปะธ ะดั€ัƒะณะธะผะธ ะพัะพะฑะตะฝะฝะพัั‚ัะผะธ ั€ะฐะทะฒะธั‚ะธั - ะฟะพะดะตะปะธั‚ะตััŒ ั ะฝะธะผะธ ัั‚ะธะผ ะฟะพัั‚ะพะผ.
โ €
ะ”ะตั‚ะธ ัƒัั‹ะฝะพะฒะปั‘ะฝะฝั‹ะต ะธ ะฟะพะด ะพะฟะตะบะพะน ั‚ะพะถะต ะฒั…ะพะดัั‚ ะฒ ัะฟะธัะพะบ ัั€ะตะดะธ ะผะพะธั… ะฑะปะฐะณะพั‚ะฒะพั€ะธั‚ะตะปัŒะฝั‹ั… ั€ะฐะทะฑะพั€ะพะฒ, ะฒ ั‚ะพะผ ั‡ะธัะปะต, ะฑะตะท ะพัะพะฑะตะฝะฝะพัั‚ะตะน ั€ะฐะทะฒะธั‚ะธั.
โ €
ะ•ะดะธะฝัั‚ะฒะตะฝะฝะฐั ะฟั€ะพััŒะฑะฐ ะพั‚ ะผะตะฝั - ั ะดะตะปะฐัŽ ัั‚ะพ ะพั‚ ั‡ะธัั‚ะพะณะพ ัะตั€ะดั†ะฐ ะธ ะฟะพ ะฒะพะทะผะพะถะฝะพัั‚ะธ, ะฟะพัั‚ะพะผัƒ ั ะฝะฐะดะตัŽััŒ ะฝะฐ ะฐะดะตะบะฒะฐั‚ะฝะพัั‚ัŒ ั€ะพะดะธั‚ะตะปะตะน ะธ ั‚ะตั€ะฟะตะปะธะฒะพะต ะพะถะธะดะฐะฝะธะต.๐Ÿ™๐Ÿปโค
โ €
ะœะฐะผั‹, ะบะพั‚ะพั€ั‹ะผ ะฝัƒะถะฝะฐ ะผะพั ะฟะพะผะพั‰ัŒ, ะฟะธัˆะธั‚ะต ะฒ ะดะธั€ะตะบั‚.

๐Ÿ˜๐Ÿ˜##๐Ÿ™๐Ÿ’”๐Ÿ’•๐Ÿ’ž#I #Look Many #People #Smile Bt Ur #Smile Has Some #Magic. Ur #smileโฃ๏ธโฃ๏ธโฃ๏ธ

๐Ÿ˜๐Ÿ˜##๐Ÿ™๐Ÿ’”๐Ÿ’•๐Ÿ’ž #I #Look Many #People #Smile Bt Ur #Smile Has Some #Magic . Ur #smile โฃ๏ธโฃ๏ธโฃ๏ธ