South Outdoor Festival ( @southoutdoorfest ) Instagram Profile

southoutdoorfest

245 Posts

4250 Followers     1188 Following

South Outdoor Festival

Latest Posts

Pjesemarrja ne festival eshte pa pagese dhe nuk eshte e nevojshme te regjistroheni!
Nese doni te merrni pjese ne aktivitete pagesat jane sipas aktiviteteve te cilat mund ti gjeni ne menune e aktiviteteve ne web, sebashku me gjithe informacionin e nevojshem. Per aktivitetet duhet te regjistroheni paraprakisht!

www.festival.south.al

Per akomodim ne hotele & apartamente gjeni listen ne web:
https://festival.south.al/hotel-list
Per akomodim ne tenda rezervoni ne nr:
Shqipëri: +355674022000 
Kosovë: +38344448636 
Per ata qe do te vijne me tendat e tyre do te kete nje vend te dedikuar pa pagese.

Participation in the festival is free and it is not necessary to register! If you want to take part in the activities you may find the respective fees applied for each of them in the activities menu available online, including the necessary information. However, for the activities, you must register beforehand.

www.festival.south.al

Info about accommodation may be found in the list in the web: https://festival.south.al/hotel-list
For accommodation in tents, please book in the numbers below: 
Albania: +355674022000 
Kosovo: +38344448636 
For those who want to bring their own tents, you are free to do so and there will be a space provided for that, without any charges. 
South Outdoor Festival
#SOF2019 #themysterioussouth #outdoor #sports #music #fun #havingfun #Friends #albania #culture #mustvisit #mustattend #nature #thebalkans #tour #albaniantour #villagetour

Pjesemarrja ne festival eshte pa pagese dhe nuk eshte e nevojshme te regjistroheni!
Nese doni te merrni pjese ne aktivitete pagesat jane sipas aktiviteteve te cilat mund ti gjeni ne menune e aktiviteteve ne web, sebashku me gjithe informacionin e nevojshem. Per aktivitetet duhet te regjistroheni paraprakisht!

www.festival.south.al

Per akomodim ne hotele & apartamente gjeni listen ne web:
https://festival.south.al/hotel-list
Per akomodim ne tenda rezervoni ne nr:
Shqipëri: +355674022000
Kosovë: +38344448636
Per ata qe do te vijne me tendat e tyre do te kete nje vend te dedikuar pa pagese.

Participation in the festival is free and it is not necessary to register! If you want to take part in the activities you may find the respective fees applied for each of them in the activities menu available online, including the necessary information. However, for the activities, you must register beforehand.

www.festival.south.al

Info about accommodation may be found in the list in the web: https://festival.south.al/hotel-list
For accommodation in tents, please book in the numbers below:
Albania: +355674022000
Kosovo: +38344448636
For those who want to bring their own tents, you are free to do so and there will be a space provided for that, without any charges.
South Outdoor Festival
#SOF2019 #themysterioussouth #outdoor #sports #music #fun #havingfun #Friends #albania #culture #mustvisit #mustattend #nature #thebalkans #tour #albaniantour #villagetour

Advertisements

Njoftim për biletat e South Outdoor Festival 2019! 
Nxitoni të zini vendet e fundit të mbetura! Canyoning - 2 vendet e fundit; Hiking - Fully booked; Climbing - 5 vendet e fundit; Kayak - 6 vendet e fundit. Biletat per Paragliding dhe Scuba Diving po fluturojnë-e shtuna dhe e diela janë të gjitha të rezervuara!
Gjithashtu,  dëshriojmë t’ju bëjmë me dije se për të gjithë që duan të blejnë bileta apo që kanë rezervuar, se biletat do të shiten tek pika jonë pranë Dada? bar Tirana deri ditën e enjte, dt.25/04/2019 në orën 12:00.

Announcement regarding tickets for South Outdoor Festival 2019! 
Hurry up to book the last places! Canyoning -2 last spots; Hiking -Fully booked; Climbing-last 5 spots; Kayak - 6 more spots to go! Tickets for Paragliding and Scuba Diving are flying away-Saturday and Sunday are fully booked!
Also, we would like to let you know, for those who are interested to buy tickets or have already made reservations, that our selling point near Dada? bar Tirana will remain open until Thursday, April 25th,  until 12:00.
#SOF2019 #themysterioussouth #outdoor #sports #music #fun #havingfun #Friends #albania #culture #mustvisit #mustattend #nature #thebalkans #tour #albaniantour #villagetour

Njoftim për biletat e South Outdoor Festival 2019!
Nxitoni të zini vendet e fundit të mbetura! Canyoning - 2 vendet e fundit; Hiking - Fully booked; Climbing - 5 vendet e fundit; Kayak - 6 vendet e fundit. Biletat per Paragliding dhe Scuba Diving po fluturojnë-e shtuna dhe e diela janë të gjitha të rezervuara!
Gjithashtu, dëshriojmë t’ju bëjmë me dije se për të gjithë që duan të blejnë bileta apo që kanë rezervuar, se biletat do të shiten tek pika jonë pranë Dada? bar Tirana deri ditën e enjte, dt.25/04/2019 në orën 12:00.

Announcement regarding tickets for South Outdoor Festival 2019!
Hurry up to book the last places! Canyoning -2 last spots; Hiking -Fully booked; Climbing-last 5 spots; Kayak - 6 more spots to go! Tickets for Paragliding and Scuba Diving are flying away-Saturday and Sunday are fully booked!
Also, we would like to let you know, for those who are interested to buy tickets or have already made reservations, that our selling point near Dada? bar Tirana will remain open until Thursday, April 25th, until 12:00.
#SOF2019 #themysterioussouth #outdoor #sports #music #fun #havingfun #Friends #albania #culture #mustvisit #mustattend #nature #thebalkans #tour #albaniantour #villagetour

Hurry up to book the last places of Stand Up Paddle! Paddle into the waves and explore the stunning southern coastline, caves and unexplored shores. Book now at  https://festival.south.al/activities/stand-paddle!
#standuppaddle #sof2019 #sof #adventure #outdoor #mediterranean #tradition #mysterioussouth #albania #travel #tourism #southalbania #sea #watergames #activities #beach

Hurry up to book the last places of Stand Up Paddle! Paddle into the waves and explore the stunning southern coastline, caves and unexplored shores. Book now at https://festival.south.al/activities/stand-paddle!
#standuppaddle #sof2019 #sof #adventure #outdoor #mediterranean #tradition #mysterioussouth #albania #travel #tourism #southalbania #sea #watergames #activities #beach

Advertisements

The chance to dive is here! This is your opportunity to discover the treasures of the Ionian sea and see a new perspective of the southern coast. Book now at: https://festival.south.al/activities/scuba-diving to enjoy this fantastic experience!
#SOF #themysterioussouth #outdoor #sports #havingfun #Friends #albania #culture #mustvisit #mustattend #nature  #cdiving #albaniantour #scubadiving

The chance to dive is here! This is your opportunity to discover the treasures of the Ionian sea and see a new perspective of the southern coast. Book now at: https://festival.south.al/activities/scuba-diving to enjoy this fantastic experience!
#SOF #themysterioussouth #outdoor #sports #havingfun #Friends #albania #culture #mustvisit #mustattend #nature #cdiving #albaniantour #scubadiving

Këtë vit në @southoutdoorfest kemi vendosur t’i japim rëndësi kujtimeve, ndaj të gjithë pjesëmarrësit, që kanë siguruar biletë për të paktën një aktivitet, janë të ftuar të marrin pjesë në konkursin e fotografisë. Zgjidhe ti foton me të cilën do të prezantohesh dhe hyr në konkurs!
Një juri profesionistësh do të zgjedhë fituesit e tre vendeve të para!
Jurinë do t’ua prezantojmë në Festival dhe fituesi do të shpallet në datë 5 Maj në FB LIVE @southoutdoorfest nga juria!
Rregullat e lojës janë:
1. Duhet të jesh pjesëmarrës dhe të kesh blerë të paktën një biletë për një nga aktivitetet e SOF2019.
2. Upload foton tënde vetëm në festival.south.al/contests
3. Foto duhet të jetë origjinale dhe e realizuar nga ju gjatë ditëve të festivalit.
4. Duhet të jesh ndjekës i @southoutdoorfest në të paktën një nga rrjetet tona FB apo Instagram.
Konkursi hapet në dt. 26 Prill 2019, ora 09:00 dhe mbyllet në dt. 1 Maj, ora 09:00!
Bli një biletë në SOF2019, fotografo momentin më të bukur dhe fito një nga super dhuratat tona të mundësuara nga @neptunalbania !Suksese! 
This year South Outdoor Festival has decided to pay a special attention to memories. For this reason, all participants that have acquired at least one ticket for our activities are invited to participate in a photography contest. Choose your best picture and participate in the competition!
A professional jury will choose three winners! The jury will be introduced at the festival and the winners will be announced by the jury on the 5th of May LIVE on facebook @southoutdoorfest
Rules of the contest:
1. You need to be a participant and have acquired at least one ticket for one of our activities.
2. Upload your picture at http://festival.south.al/contests
3. Submitted photos must be original, created and/or taken by the contestant during the days of the festival.
4. You need to be a follower of @southoutdoorfest at least in our social networks Facebook and Instagram.
The contest will open on the 26th of April 9:00 am and will close at 9:00 am on the 1st of May! Buy a ticket for SOF2019 activities, take a photograph of the best moment and become a winner of the super gifts made possible by @neptunalbania! 
Good luck!

Këtë vit në @southoutdoorfest kemi vendosur t’i japim rëndësi kujtimeve, ndaj të gjithë pjesëmarrësit, që kanë siguruar biletë për të paktën një aktivitet, janë të ftuar të marrin pjesë në konkursin e fotografisë. Zgjidhe ti foton me të cilën do të prezantohesh dhe hyr në konkurs!
Një juri profesionistësh do të zgjedhë fituesit e tre vendeve të para!
Jurinë do t’ua prezantojmë në Festival dhe fituesi do të shpallet në datë 5 Maj në FB LIVE @southoutdoorfest nga juria!
Rregullat e lojës janë:
1. Duhet të jesh pjesëmarrës dhe të kesh blerë të paktën një biletë për një nga aktivitetet e SOF2019.
2. Upload foton tënde vetëm në festival.south.al/contests
3. Foto duhet të jetë origjinale dhe e realizuar nga ju gjatë ditëve të festivalit.
4. Duhet të jesh ndjekës i @southoutdoorfest në të paktën një nga rrjetet tona FB apo Instagram.
Konkursi hapet në dt. 26 Prill 2019, ora 09:00 dhe mbyllet në dt. 1 Maj, ora 09:00!
Bli një biletë në SOF2019, fotografo momentin më të bukur dhe fito një nga super dhuratat tona të mundësuara nga @neptunalbania !Suksese!
This year South Outdoor Festival has decided to pay a special attention to memories. For this reason, all participants that have acquired at least one ticket for our activities are invited to participate in a photography contest. Choose your best picture and participate in the competition!
A professional jury will choose three winners! The jury will be introduced at the festival and the winners will be announced by the jury on the 5th of May LIVE on facebook @southoutdoorfest
Rules of the contest:
1. You need to be a participant and have acquired at least one ticket for one of our activities.
2. Upload your picture at http://festival.south.al/contests
3. Submitted photos must be original, created and/or taken by the contestant during the days of the festival.
4. You need to be a follower of @southoutdoorfest at least in our social networks Facebook and Instagram.
The contest will open on the 26th of April 9:00 am and will close at 9:00 am on the 1st of May! Buy a ticket for SOF2019 activities, take a photograph of the best moment and become a winner of the super gifts made possible by @neptunalbania!
Good luck!

#Repost @juthbyvodafone with @get_repost
・・・
Ti je JUTH dhe nuk di të ndalesh. Këtë herë të ftojmë për një xhiro me biçikletë në ajër.😁 GUXO.💪
10 bileta Trikeflying në @Southoutdoorfest po presin. Bëhu një nga fituesit e konkursit JUTH@SouthOutdoorfest 
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @vodafonealbania

#Repost @juthbyvodafone with @get_repost
・・・
Ti je JUTH dhe nuk di të ndalesh. Këtë herë të ftojmë për një xhiro me biçikletë në ajër.😁 GUXO.💪
10 bileta Trikeflying në @Southoutdoorfest po presin. Bëhu një nga fituesit e konkursit JUTH@SouthOutdoorfest
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @vodafonealbania

Advertisements

Jemi shumë të lumtur që kemi një fitues nga Giveaway, i realizuar në bashkëpunim me imazhin e #SOF @kristinabaki | 
I urojmë @ela.tanka një aventurë plot emocione dhe adrenalinë!
Ju presim të gjithëve në Borsh, nga data 26-29 prill!
#southoutdoorfestival #giveaway #winner #outdooradventure #sof2019 #borsh #festival

Jemi shumë të lumtur që kemi një fitues nga Giveaway, i realizuar në bashkëpunim me imazhin e #SOF @kristinabaki |
I urojmë @ela.tanka një aventurë plot emocione dhe adrenalinë!
Ju presim të gjithëve në Borsh, nga data 26-29 prill!
#southoutdoorfestival #giveaway #winner #outdooradventure #sof2019 #borsh #festival

Don't lose the last chance to try climbing! Apart from the indescribable adrenaline this sport offers, the view revealed from the top of Gjipe Canyon is spectacular. Book now at https://festival.south.al/activities/climbing.
#sof #outdoor #sports #adventure #tradition #mysterioussouth #giz #albania #travel #tourism #southalbania #sea #mountain #games #climbing #landscape

Don't lose the last chance to try climbing! Apart from the indescribable adrenaline this sport offers, the view revealed from the top of Gjipe Canyon is spectacular. Book now at https://festival.south.al/activities/climbing.
#sof #outdoor #sports #adventure #tradition #mysterioussouth #giz #albania #travel #tourism #southalbania #sea #mountain #games #climbing #landscape

For the explorers inside of you, the best choice is hiking! The trip will take you under shaded olive trees from Lukova to Piqeras and Borsh.Book now and enjoy this uniqe experience with the best guides and wonderful views. 
#SOF2019 #themysterioussouth #outdoor #sports #music #fun #havingfun #Friends #albania #culture #mustvisit #mustattend #nature #thebalkans #tour #hiking #albaniantour #villagetour

For the explorers inside of you, the best choice is hiking! The trip will take you under shaded olive trees from Lukova to Piqeras and Borsh.Book now and enjoy this uniqe experience with the best guides and wonderful views.
#SOF2019 #themysterioussouth #outdoor #sports #music #fun #havingfun #Friends #albania #culture #mustvisit #mustattend #nature #thebalkans #tour #hiking #albaniantour #villagetour

Advertisements

Hurry up people - Last spots for a thrilling adventure! A ride through mud, gravel, and rocky terrains  with the off road jeep safari will take you from the wonderful coast to wild hidden highlands. Book now at: festival.south.al 
#explore #spring #albania #adventure #jeepsafari #wild #tour #tourlife #southoutdoorfestival

Hurry up people - Last spots for a thrilling adventure! A ride through mud, gravel, and rocky terrains with the off road jeep safari will take you from the wonderful coast to wild hidden highlands. Book now at: festival.south.al
#explore #spring #albania #adventure #jeepsafari #wild #tour #tourlife #southoutdoorfestival

Last days to book your next adventure! For those who want to explore the caves and breathtaking sceneries of the unexploited coastline, kayak is a great choice. The instructor will help each participant and make sure the experience will be more than enjoyable. Book now at https://festival.south.al/activities/kayak.
#albania #adventure #activities #culture #experience #Friends #fly #games #watergames #havingfun #mediterranean #mysterioussouth #mustvisit #nature #outdoor #southalbania #SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #tourism #travel #tradition #visitalbania #kayak

Last days to book your next adventure! For those who want to explore the caves and breathtaking sceneries of the unexploited coastline, kayak is a great choice. The instructor will help each participant and make sure the experience will be more than enjoyable. Book now at https://festival.south.al/activities/kayak.
#albania #adventure #activities #culture #experience #Friends #fly #games #watergames #havingfun #mediterranean #mysterioussouth #mustvisit #nature #outdoor #southalbania #SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #tourism #travel #tradition #visitalbania #kayak

#Repost @juthbyvodafone with @get_repost
・・・
Stay tuned…
Aventurë dhe adrenalinë po të pret.
Në qiell , tokë apo ajër ➡️ ti vetëm GUXO.
Çdo ditë bileta FALAS për aktivitete të ndryshme sportive në @SOUTHOUTDOORFEST.
Më shumë në link nē Bio.
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @southoutdoorfest @vodafonealbania

#Repost @juthbyvodafone with @get_repost
・・・
Stay tuned…
Aventurë dhe adrenalinë po të pret.
Në qiell , tokë apo ajër ➡️ ti vetëm GUXO.
Çdo ditë bileta FALAS për aktivitete të ndryshme sportive në @SOUTHOUTDOORFEST.
Më shumë në link nē Bio.
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @southoutdoorfest @vodafonealbania