#sayajual photos & videos

28.1m Posts

☀️ORIGINAL CADENZA CZ17☀️
TERBAIK BOSKUUUUU
.
💯ORIGINAL
✅Material Kain Terkini
✅Serap Peluh
✅Aktiviti indoor & outdoor
✅Mampu Milik buat semua golongan
.
🔔Saiz S,M,L,XL,XXL,XXXL
🔔Minimum order 7pcs shj
🔔RM33 RM33 RM33 RM33
🔔FREE (print nama dan no)
🔔FREE (print sponser)
🔔FREE captain armband
🔔FREE Postage
.
❗️ADD-ON❗️
1. Sponsor +RM2/colour
2. Nama team +RM2
3. Logo team +RM3
4. No kecil +RM2
5. Lain-lain
.
#jersimurah #jersionline #jersibajet #jersiteam #jersiori #jersimurahmalaysia #futsal #jersifutsal #jersibola #bolasepak #bolatampar #badminton #orithailand #eureka #kool #warrix #real  #kedaimurah #follow4follow #like4like #trustedseller #sayajual #jersibaru #jersismart #jersicun #sayajualmurah #murah2 #original #jersiteam #jersey

☀️ORIGINAL CADENZA CZ17☀️
TERBAIK BOSKUUUUU
.
💯ORIGINAL
✅Material Kain Terkini
✅Serap Peluh
✅Aktiviti indoor & outdoor
✅Mampu Milik buat semua golongan
.
🔔Saiz S,M,L,XL,XXL,XXXL
🔔Minimum order 7pcs shj
🔔RM33 RM33 RM33 RM33
🔔FREE (print nama dan no)
🔔FREE (print sponser)
🔔FREE captain armband
🔔FREE Postage
.
❗️ADD-ON❗️
1. Sponsor +RM2/colour
2. Nama team +RM2
3. Logo team +RM3
4. No kecil +RM2
5. Lain-lain
.
#jersimurah #jersionline #jersibajet #jersiteam #jersiori #jersimurahmalaysia #futsal #jersifutsal #jersibola #bolasepak #bolatampar #badminton #orithailand #eureka #kool #warrix #real #kedaimurah #follow4follow #like4like #trustedseller #sayajual #jersibaru #jersismart #jersicun #sayajualmurah #murah2 #original #jersiteam #jersey

☀️ORIGINAL CADENZA CZ17☀️
TERBAIK BOSKUUUUU
.
💯ORIGINAL
✅Material Kain Terkini
✅Serap Peluh
✅Aktiviti indoor & outdoor
✅Mampu Milik buat semua golongan
.
🔔Saiz S,M,L,XL,XXL,XXXL
🔔Minimum order 7pcs shj
🔔RM33 RM33 RM33 RM33
🔔FREE (print nama dan no)
🔔FREE (print sponser)
🔔FREE captain armband
🔔FREE Postage
.
❗️ADD-ON❗️
1. Sponsor +RM2/colour
2. Nama team +RM2
3. Logo team +RM3
4. No kecil +RM2
5. Lain-lain
.
#jersimurah #jersionline #jersibajet #jersiteam #jersiori #jersimurahmalaysia #futsal #jersifutsal #jersibola #bolasepak #bolatampar #badminton #orithailand #eureka #kool #warrix #real  #kedaimurah #follow4follow #like4like #trustedseller #sayajual #jersibaru #jersismart #jersicun #sayajualmurah #murah2 #original #jersiteam #jersey

☀️ORIGINAL CADENZA CZ17☀️
TERBAIK BOSKUUUUU
.
💯ORIGINAL
✅Material Kain Terkini
✅Serap Peluh
✅Aktiviti indoor & outdoor
✅Mampu Milik buat semua golongan
.
🔔Saiz S,M,L,XL,XXL,XXXL
🔔Minimum order 7pcs shj
🔔RM33 RM33 RM33 RM33
🔔FREE (print nama dan no)
🔔FREE (print sponser)
🔔FREE captain armband
🔔FREE Postage
.
❗️ADD-ON❗️
1. Sponsor +RM2/colour
2. Nama team +RM2
3. Logo team +RM3
4. No kecil +RM2
5. Lain-lain
.
#jersimurah #jersionline #jersibajet #jersiteam #jersiori #jersimurahmalaysia #futsal #jersifutsal #jersibola #bolasepak #bolatampar #badminton #orithailand #eureka #kool #warrix #real #kedaimurah #follow4follow #like4like #trustedseller #sayajual #jersibaru #jersismart #jersicun #sayajualmurah #murah2 #original #jersiteam #jersey

🎉🎉🎉Label sticker MURAH SERENDAH 5SEN!! 😱😱😱 Promosi termurah pernah kami buat!! Tempah sekarang! Minimum order hanya 50pcs shj!! Kualiti terbaik & cantik! 
Sangat sesuai digunakan untuk:
♥️Majlis perkhawinan & pertunangan
♥️Majlis akikah/hari jadi/ berkhatan
♥️Produk label
♥️Kuih raya
♥️Majlis hi-tea
♥️Souvenirs

Material sticker yg mengunakan SUPER GLUE & tak mudah tanggal

Menarik bukan ? Haa.. tunggu apa lagi? Tempah sekarang atau klik link di profile utk lebih lanjut. 
Atau boleh follow ig kami @thestickervalet7 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
Tag rakan2 anda yang bakal mengadakan majlis. MURAH & BERKUALITI! THORBAEKKK!! 👍👍 #stickermurah #labelsticker #stickerproduk #sayajual #lokalah #murahcantik #labelbotol #stickerkuihraya #stickerkahwin #stickerlabelmurah #online #printingmurah #stickermurahmalaysia

🎉🎉🎉Label sticker MURAH SERENDAH 5SEN!! 😱😱😱 Promosi termurah pernah kami buat!! Tempah sekarang! Minimum order hanya 50pcs shj!! Kualiti terbaik & cantik!
Sangat sesuai digunakan untuk:
♥️Majlis perkhawinan & pertunangan
♥️Majlis akikah/hari jadi/ berkhatan
♥️Produk label
♥️Kuih raya
♥️Majlis hi-tea
♥️Souvenirs

Material sticker yg mengunakan SUPER GLUE & tak mudah tanggal

Menarik bukan ? Haa.. tunggu apa lagi? Tempah sekarang atau klik link di profile utk lebih lanjut.
Atau boleh follow ig kami @thestickervalet7 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
Tag rakan2 anda yang bakal mengadakan majlis. MURAH & BERKUALITI! THORBAEKKK!! 👍👍 #stickermurah #labelsticker #stickerproduk #sayajual #lokalah #murahcantik #labelbotol #stickerkuihraya #stickerkahwin #stickerlabelmurah #online #printingmurah #stickermurahmalaysia

As'salam, postage pada petang ini jika nak join sekali last payment sehingga 2pm ye. Please take note. .
.

STOKIN TERAPI ini adalah sejenis compression socks.

Compression socks digunakan untuk tujuan membantu melancarkan aliran darah.

Kaki cramp disebab urat atau darah tak lancar , Kaki bengkak, sembab, sakit kaki, fatigue leg (lenguh kaki), sakit tumit, 
urat timbul kat betis, yg tu disebab varicose vein atau org panggil urat simpul dan lain2 dapat dibantu menggunakan stokin ini.

Siapa yang sesuai untuk gunakan stokin ni?
Sesiapa sahaja, ibu mengandung, mereka yang kerap travel/outstation, pekerjaan yang banyak berdiri (seperti cikgu, nurse, doktor, polis trafik dan lain2), orang2 tua dan lain2.

Jika anda nak tempah stokin ni.
Whatsapp cepat-cepat.

Harga sebenar :  RM170
Harga promosi : RM100
Beli 2 pasang : RM150
Postage Percuma.

Nak tempah Stokin Terapi, Whatsapp  Sekarang juga.

Pergi ke BIO click
http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin

Bila Sakit Kaki, Pakai Stokin Terapi

Nampak stokin, ingat STOKIN TERAPI

Whatsapp sekarang ya
Pergi ke BIO click
http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin
.
.

#kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #kuantan #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi
#petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual #wnaz_

As'salam, postage pada petang ini jika nak join sekali last payment sehingga 2pm ye. Please take note. .
.

STOKIN TERAPI ini adalah sejenis compression socks.

Compression socks digunakan untuk tujuan membantu melancarkan aliran darah.

Kaki cramp disebab urat atau darah tak lancar , Kaki bengkak, sembab, sakit kaki, fatigue leg (lenguh kaki), sakit tumit,
urat timbul kat betis, yg tu disebab varicose vein atau org panggil urat simpul dan lain2 dapat dibantu menggunakan stokin ini.

Siapa yang sesuai untuk gunakan stokin ni?
Sesiapa sahaja, ibu mengandung, mereka yang kerap travel/outstation, pekerjaan yang banyak berdiri (seperti cikgu, nurse, doktor, polis trafik dan lain2), orang2 tua dan lain2.

Jika anda nak tempah stokin ni.
Whatsapp cepat-cepat.

Harga sebenar : RM170
Harga promosi : RM100
Beli 2 pasang : RM150
Postage Percuma.

Nak tempah Stokin Terapi, Whatsapp Sekarang juga.

Pergi ke BIO click
http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin

Bila Sakit Kaki, Pakai Stokin Terapi

Nampak stokin, ingat STOKIN TERAPI

Whatsapp sekarang ya
Pergi ke BIO click
http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin
.
.

#kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #kuantan #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi
#petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual #wnaz_

As'salam, postage pada petang ini jika nak join sekali last payment sehingga 2pm ye. Please take note. .
.

NATURAL MOLE REMOVER MAMPU BUANG DGN CARA MUDAH!! .

Sama ada Tahi Lalat hidup, mati, timbul, tak timbul semua bolih buang secara traditional.

Nama2 yg bolih dibuang:
Tahi Lalat
Ketuat
Kutil
Isi Lebih
Pundi Minyak

Tanpa perlu LASER!
Tanpa perlu BEDAH!
Tanpa perlu bayar MAHAL!
Tiada KESAN SAMPINGAN!

100% dari tumbuhan herba.
Home made product.

Set combo:
Natural Mole Remover + 
Natural Corrector Serum (pudarkan parut bekas tahi lalat dll dan blh diguna juga utk parut jerawat)
.

Harga kekal
RM75 Semenanjung
RM85 Sabah Sarawak
Termasuk Postage
. .
Harga asal
RM88 Semenanjung
RM92 Sabah Sarawak
Termasuk Postage
.
Natural Mole Remover sahaja
RM60 Semenanjung
RM64 Sabah Sarawak
Termasuk postage
.

Untuk pertanyaan & pembelian hanya melalui Whatsapp sahaja
+60176175068
.

#kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #kuantan #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi
#petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual #wnaz_

As'salam, postage pada petang ini jika nak join sekali last payment sehingga 2pm ye. Please take note. .
.

NATURAL MOLE REMOVER MAMPU BUANG DGN CARA MUDAH!! .

Sama ada Tahi Lalat hidup, mati, timbul, tak timbul semua bolih buang secara traditional.

Nama2 yg bolih dibuang:
Tahi Lalat
Ketuat
Kutil
Isi Lebih
Pundi Minyak

Tanpa perlu LASER!
Tanpa perlu BEDAH!
Tanpa perlu bayar MAHAL!
Tiada KESAN SAMPINGAN!

100% dari tumbuhan herba.
Home made product.

Set combo:
Natural Mole Remover +
Natural Corrector Serum (pudarkan parut bekas tahi lalat dll dan blh diguna juga utk parut jerawat)
.

Harga kekal
RM75 Semenanjung
RM85 Sabah Sarawak
Termasuk Postage
. .
Harga asal
RM88 Semenanjung
RM92 Sabah Sarawak
Termasuk Postage
.
Natural Mole Remover sahaja
RM60 Semenanjung
RM64 Sabah Sarawak
Termasuk postage
.

Untuk pertanyaan & pembelian hanya melalui Whatsapp sahaja
+60176175068
.

#kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #kuantan #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi
#petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual #wnaz_

TERNYATA TINGGI BADAN BISA MEMPENGARUHI KARIR DAN KEPERCAYAAN DIRI !!!
Jika Kamu ingin menambah Tinggi Badan, Kami memiliki suplemen peninggi badan herbal, 
Suplemen ini sudah banyak digunakan oleh Pasien dan Pelanggan kami untuk melamar kerja. Mereka berhasil dibantu untuk Menambah Tinggi Badan mereka hingga 5cm dalam waktu yang cukup singkat.
Kami menyediakan paket suplemen peninggi badan herbal yang sudah terbukti khasiatnya. Banyak konsumen kami mulai usia 13-31thn terbantu menjadi lebih TINGGI hanya dlm hitungan hari.

Untuk Konsultasi Silahkan Invite 
Whatsap : WA:082273051298

#peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik
#sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia #obatgemuk  #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan

TERNYATA TINGGI BADAN BISA MEMPENGARUHI KARIR DAN KEPERCAYAAN DIRI !!!
Jika Kamu ingin menambah Tinggi Badan, Kami memiliki suplemen peninggi badan herbal,
Suplemen ini sudah banyak digunakan oleh Pasien dan Pelanggan kami untuk melamar kerja. Mereka berhasil dibantu untuk Menambah Tinggi Badan mereka hingga 5cm dalam waktu yang cukup singkat.
Kami menyediakan paket suplemen peninggi badan herbal yang sudah terbukti khasiatnya. Banyak konsumen kami mulai usia 13-31thn terbantu menjadi lebih TINGGI hanya dlm hitungan hari.

Untuk Konsultasi Silahkan Invite
Whatsap : WA:082273051298

#peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik
#sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia #obatgemuk #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan

Cantiknyaaaaa kesayangan kami gayakan Sara Kurung di pagi raya 😍
.
.
Katanyaa ramai yang puji dan nak order sekali baju Sara Kurung macam mereka pakai 😍😍
.
.
Siapa lagi kesayangan kami yang lain beraya dengan Sara Kurung juga jangan lupa kongsikan feedback korang dekat admin kita di whatsapp 0169519790 😍😍 #deepikakurungsaree #kurungsaree #saree #sayajual #sayajualmurah #bajuraya2018 #bajurayasedondon #qiszaragent #qiszarlovers #qiszarmy #priyankakurungsaree #bipashakurungsaree #sheesakurungsari #bajurayalawa #bajukurunglawa #bajukurungsaree #bipashakurungsaree #sedondonraya #sareekurungmurah #sareekurungmalaysia

Cantiknyaaaaa kesayangan kami gayakan Sara Kurung di pagi raya 😍
.
.
Katanyaa ramai yang puji dan nak order sekali baju Sara Kurung macam mereka pakai 😍😍
.
.
Siapa lagi kesayangan kami yang lain beraya dengan Sara Kurung juga jangan lupa kongsikan feedback korang dekat admin kita di whatsapp 0169519790 😍😍 #deepikakurungsaree #kurungsaree #saree #sayajual #sayajualmurah #bajuraya2018 #bajurayasedondon #qiszaragent #qiszarlovers #qiszarmy #priyankakurungsaree #bipashakurungsaree #sheesakurungsari #bajurayalawa #bajukurunglawa #bajukurungsaree #bipashakurungsaree #sedondonraya #sareekurungmurah #sareekurungmalaysia

Leopard Phone Casing .
RM15
Postage RM8
#sayajual #iphonecasing #mulanmaserra @mulan_maseirra #rastattdi #casingiphone
TERNYATA TINGGI BADAN BISA MEMPENGARUHI KARIR DAN KEPERCAYAAN DIRI !!!
Jika Kamu ingin menambah Tinggi Badan, Kami memiliki suplemen peninggi badan herbal, 
Suplemen ini sudah banyak digunakan oleh Pasien dan Pelanggan kami untuk melamar kerja. Mereka berhasil dibantu untuk Menambah Tinggi Badan mereka hingga 5cm dalam waktu yang cukup singkat.
Kami menyediakan paket suplemen peninggi badan herbal yang sudah terbukti khasiatnya. Banyak konsumen kami mulai usia 13-31thn terbantu menjadi lebih TINGGI hanya dlm hitungan hari.

Untuk Konsultasi Silahkan Invite 
Whatsap : WA:082273051298

#peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik
#sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia #obatgemuk  #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan

TERNYATA TINGGI BADAN BISA MEMPENGARUHI KARIR DAN KEPERCAYAAN DIRI !!!
Jika Kamu ingin menambah Tinggi Badan, Kami memiliki suplemen peninggi badan herbal,
Suplemen ini sudah banyak digunakan oleh Pasien dan Pelanggan kami untuk melamar kerja. Mereka berhasil dibantu untuk Menambah Tinggi Badan mereka hingga 5cm dalam waktu yang cukup singkat.
Kami menyediakan paket suplemen peninggi badan herbal yang sudah terbukti khasiatnya. Banyak konsumen kami mulai usia 13-31thn terbantu menjadi lebih TINGGI hanya dlm hitungan hari.

Untuk Konsultasi Silahkan Invite
Whatsap : WA:082273051298

#peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik
#sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia #obatgemuk #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan

TERNYATA TINGGI BADAN BISA MEMPENGARUHI KARIR DAN KEPERCAYAAN DIRI !!!
Jika Kamu ingin menambah Tinggi Badan, Kami memiliki suplemen peninggi badan herbal, 
Suplemen ini sudah banyak digunakan oleh Pasien dan Pelanggan kami untuk melamar kerja. Mereka berhasil dibantu untuk Menambah Tinggi Badan mereka hingga 5cm dalam waktu yang cukup singkat.
Kami menyediakan paket suplemen peninggi badan herbal yang sudah terbukti khasiatnya. Banyak konsumen kami mulai usia 13-31thn terbantu menjadi lebih TINGGI hanya dlm hitungan hari.

Untuk Konsultasi Silahkan Invite 
Whatsap : WA:082273051298

#peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik
#sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia #obatgemuk  #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan

TERNYATA TINGGI BADAN BISA MEMPENGARUHI KARIR DAN KEPERCAYAAN DIRI !!!
Jika Kamu ingin menambah Tinggi Badan, Kami memiliki suplemen peninggi badan herbal,
Suplemen ini sudah banyak digunakan oleh Pasien dan Pelanggan kami untuk melamar kerja. Mereka berhasil dibantu untuk Menambah Tinggi Badan mereka hingga 5cm dalam waktu yang cukup singkat.
Kami menyediakan paket suplemen peninggi badan herbal yang sudah terbukti khasiatnya. Banyak konsumen kami mulai usia 13-31thn terbantu menjadi lebih TINGGI hanya dlm hitungan hari.

Untuk Konsultasi Silahkan Invite
Whatsap : WA:082273051298

#peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik
#sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia #obatgemuk #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan

TERNYATA TINGGI BADAN BISA MEMPENGARUHI KARIR DAN KEPERCAYAAN DIRI !!!
Jika Kamu ingin menambah Tinggi Badan, Kami memiliki suplemen peninggi badan herbal, 
Suplemen ini sudah banyak digunakan oleh Pasien dan Pelanggan kami untuk melamar kerja. Mereka berhasil dibantu untuk Menambah Tinggi Badan mereka hingga 5cm dalam waktu yang cukup singkat.
Kami menyediakan paket suplemen peninggi badan herbal yang sudah terbukti khasiatnya. Banyak konsumen kami mulai usia 13-31thn terbantu menjadi lebih TINGGI hanya dlm hitungan hari.

Untuk Konsultasi Silahkan Invite 
Whatsap : WA:082273051298

#peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik
#sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia #obatgemuk  #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan

TERNYATA TINGGI BADAN BISA MEMPENGARUHI KARIR DAN KEPERCAYAAN DIRI !!!
Jika Kamu ingin menambah Tinggi Badan, Kami memiliki suplemen peninggi badan herbal,
Suplemen ini sudah banyak digunakan oleh Pasien dan Pelanggan kami untuk melamar kerja. Mereka berhasil dibantu untuk Menambah Tinggi Badan mereka hingga 5cm dalam waktu yang cukup singkat.
Kami menyediakan paket suplemen peninggi badan herbal yang sudah terbukti khasiatnya. Banyak konsumen kami mulai usia 13-31thn terbantu menjadi lebih TINGGI hanya dlm hitungan hari.

Untuk Konsultasi Silahkan Invite
Whatsap : WA:082273051298

#peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik
#sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia #obatgemuk #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan

TERNYATA TINGGI BADAN BISA MEMPENGARUHI KARIR DAN KEPERCAYAAN DIRI !!!
Jika Kamu ingin menambah Tinggi Badan, Kami memiliki suplemen peninggi badan herbal, 
Suplemen ini sudah banyak digunakan oleh Pasien dan Pelanggan kami untuk melamar kerja. Mereka berhasil dibantu untuk Menambah Tinggi Badan mereka hingga 5cm dalam waktu yang cukup singkat.
Kami menyediakan paket suplemen peninggi badan herbal yang sudah terbukti khasiatnya. Banyak konsumen kami mulai usia 13-31thn terbantu menjadi lebih TINGGI hanya dlm hitungan hari.

Untuk Konsultasi Silahkan Invite 
Whatsap : WA:082273051298

#peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik
#sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia #obatgemuk  #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan

TERNYATA TINGGI BADAN BISA MEMPENGARUHI KARIR DAN KEPERCAYAAN DIRI !!!
Jika Kamu ingin menambah Tinggi Badan, Kami memiliki suplemen peninggi badan herbal,
Suplemen ini sudah banyak digunakan oleh Pasien dan Pelanggan kami untuk melamar kerja. Mereka berhasil dibantu untuk Menambah Tinggi Badan mereka hingga 5cm dalam waktu yang cukup singkat.
Kami menyediakan paket suplemen peninggi badan herbal yang sudah terbukti khasiatnya. Banyak konsumen kami mulai usia 13-31thn terbantu menjadi lebih TINGGI hanya dlm hitungan hari.

Untuk Konsultasi Silahkan Invite
Whatsap : WA:082273051298

#peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik
#sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia #obatgemuk #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan

1 MINGGU RM4234.90 HANYA BUAT PART TIME SAJA
.
.
Berniaga kalau sbb nk kaya, InsyaAllah bisnes awak kelaut. Tp kalau sbb nk solve people's problem, silap2 awok terpaksa kaya.
.
.
Tak nak ke hidup anda lebih baik dari sekarang?
.
.
Sy nak bantu 5 orang yg serius nak ubah hidup dia lebih baik dari hari ni. Kalau ada pm. Jangan malu na.

#resultmatter
#sebarkankebaikan
#usahawanredlife
#empires818
#csd

1 MINGGU RM4234.90 HANYA BUAT PART TIME SAJA
.
.
Berniaga kalau sbb nk kaya, InsyaAllah bisnes awak kelaut. Tp kalau sbb nk solve people's problem, silap2 awok terpaksa kaya.
.
.
Tak nak ke hidup anda lebih baik dari sekarang?
.
.
Sy nak bantu 5 orang yg serius nak ubah hidup dia lebih baik dari hari ni. Kalau ada pm. Jangan malu na.

#resultmatter
#sebarkankebaikan
#usahawanredlife
#empires818
#csd

Cantiknyaaaaa kesayangan kami gayakan Sara Kurung di pagi raya 😍
.
.
Katanyaa ramai yang puji dan nak order sekali baju Sara Kurung macam mereka pakai 😍😍
.
.
Siapa lagi kesayangan kami yang lain beraya dengan Sara Kurung juga jangan lupa kongsikan feedback korang dekat admin kita di whatsapp 0169519790 😍😍
.
#deepikakurungsaree #kurungsaree #saree #sayajual #sayajualmurah #bajuraya2018 #bajurayasedondon #qiszaragent #qiszarlovers #qiszarmy #priyankakurungsaree #bipashakurungsaree #sheesakurungsari #bajurayalawa #bajukurunglawa #bajukurungsaree #bipashakurungsaree #sedondonraya #sareekurungmurah #sareekurungmalaysia

Cantiknyaaaaa kesayangan kami gayakan Sara Kurung di pagi raya 😍
.
.
Katanyaa ramai yang puji dan nak order sekali baju Sara Kurung macam mereka pakai 😍😍
.
.
Siapa lagi kesayangan kami yang lain beraya dengan Sara Kurung juga jangan lupa kongsikan feedback korang dekat admin kita di whatsapp 0169519790 😍😍
.
#deepikakurungsaree #kurungsaree #saree #sayajual #sayajualmurah #bajuraya2018 #bajurayasedondon #qiszaragent #qiszarlovers #qiszarmy #priyankakurungsaree #bipashakurungsaree #sheesakurungsari #bajurayalawa #bajukurunglawa #bajukurungsaree #bipashakurungsaree #sedondonraya #sareekurungmurah #sareekurungmalaysia

Cantiknyaaaaa kesayangan kami gayakan Sara Kurung di pagi raya 😍
.
.
Katanyaa ramai yang puji dan nak order sekali baju Sara Kurung macam mereka pakai 😍😍
.
.
Siapa lagi kesayangan kami yang lain beraya dengan Sara Kurung juga jangan lupa kongsikan feedback korang dekat admin kita di whatsapp 0169519790 😍😍 #deepikakurungsaree #kurungsaree #saree #sayajual #sayajualmurah #bajuraya2018 #bajurayasedondon #qiszaragent #qiszarlovers #qiszarmy #priyankakurungsaree #bipashakurungsaree #sheesakurungsari #bajurayalawa #bajukurunglawa #bajukurungsaree #bipashakurungsaree #sedondonraya #sareekurungmurah #sareekurungmalaysia

Cantiknyaaaaa kesayangan kami gayakan Sara Kurung di pagi raya 😍
.
.
Katanyaa ramai yang puji dan nak order sekali baju Sara Kurung macam mereka pakai 😍😍
.
.
Siapa lagi kesayangan kami yang lain beraya dengan Sara Kurung juga jangan lupa kongsikan feedback korang dekat admin kita di whatsapp 0169519790 😍😍 #deepikakurungsaree #kurungsaree #saree #sayajual #sayajualmurah #bajuraya2018 #bajurayasedondon #qiszaragent #qiszarlovers #qiszarmy #priyankakurungsaree #bipashakurungsaree #sheesakurungsari #bajurayalawa #bajukurunglawa #bajukurungsaree #bipashakurungsaree #sedondonraya #sareekurungmurah #sareekurungmalaysia

TERNYATA TINGGI BADAN BISA MEMPENGARUHI KARIR DAN KEPERCAYAAN DIRI !!!
Jika Kamu ingin menambah Tinggi Badan, Kami memiliki suplemen peninggi badan herbal, 
Suplemen ini sudah banyak digunakan oleh Pasien dan Pelanggan kami untuk melamar kerja. Mereka berhasil dibantu untuk Menambah Tinggi Badan mereka hingga 5cm dalam waktu yang cukup singkat.
Kami menyediakan paket suplemen peninggi badan herbal yang sudah terbukti khasiatnya. Banyak konsumen kami mulai usia 13-31thn terbantu menjadi lebih TINGGI hanya dlm hitungan hari.

Untuk Konsultasi Silahkan Invite 
Whatsap : WA:082273051298

#peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik
#sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia #obatgemuk  #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan

TERNYATA TINGGI BADAN BISA MEMPENGARUHI KARIR DAN KEPERCAYAAN DIRI !!!
Jika Kamu ingin menambah Tinggi Badan, Kami memiliki suplemen peninggi badan herbal,
Suplemen ini sudah banyak digunakan oleh Pasien dan Pelanggan kami untuk melamar kerja. Mereka berhasil dibantu untuk Menambah Tinggi Badan mereka hingga 5cm dalam waktu yang cukup singkat.
Kami menyediakan paket suplemen peninggi badan herbal yang sudah terbukti khasiatnya. Banyak konsumen kami mulai usia 13-31thn terbantu menjadi lebih TINGGI hanya dlm hitungan hari.

Untuk Konsultasi Silahkan Invite
Whatsap : WA:082273051298

#peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik
#sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia #obatgemuk #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan

TERNYATA TINGGI BADAN BISA MEMPENGARUHI KARIR DAN KEPERCAYAAN DIRI !!!
Jika Kamu ingin menambah Tinggi Badan, Kami memiliki suplemen peninggi badan herbal, 
Suplemen ini sudah banyak digunakan oleh Pasien dan Pelanggan kami untuk melamar kerja. Mereka berhasil dibantu untuk Menambah Tinggi Badan mereka hingga 5cm dalam waktu yang cukup singkat.
Kami menyediakan paket suplemen peninggi badan herbal yang sudah terbukti khasiatnya. Banyak konsumen kami mulai usia 13-31thn terbantu menjadi lebih TINGGI hanya dlm hitungan hari.

Untuk Konsultasi Silahkan Invite 
Whatsap : WA:082273051298

#peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik
#sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia #obatgemuk  #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan

TERNYATA TINGGI BADAN BISA MEMPENGARUHI KARIR DAN KEPERCAYAAN DIRI !!!
Jika Kamu ingin menambah Tinggi Badan, Kami memiliki suplemen peninggi badan herbal,
Suplemen ini sudah banyak digunakan oleh Pasien dan Pelanggan kami untuk melamar kerja. Mereka berhasil dibantu untuk Menambah Tinggi Badan mereka hingga 5cm dalam waktu yang cukup singkat.
Kami menyediakan paket suplemen peninggi badan herbal yang sudah terbukti khasiatnya. Banyak konsumen kami mulai usia 13-31thn terbantu menjadi lebih TINGGI hanya dlm hitungan hari.

Untuk Konsultasi Silahkan Invite
Whatsap : WA:082273051298

#peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik
#sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia #obatgemuk #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan

TERNYATA TINGGI BADAN BISA MEMPENGARUHI KARIR DAN KEPERCAYAAN DIRI !!!
Jika Kamu ingin menambah Tinggi Badan, Kami memiliki suplemen peninggi badan herbal, 
Suplemen ini sudah banyak digunakan oleh Pasien dan Pelanggan kami untuk melamar kerja. Mereka berhasil dibantu untuk Menambah Tinggi Badan mereka hingga 5cm dalam waktu yang cukup singkat.
Kami menyediakan paket suplemen peninggi badan herbal yang sudah terbukti khasiatnya. Banyak konsumen kami mulai usia 13-31thn terbantu menjadi lebih TINGGI hanya dlm hitungan hari.

Untuk Konsultasi Silahkan Invite 
Whatsap : WA:082273051298

#peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik
#sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia #obatgemuk  #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan

TERNYATA TINGGI BADAN BISA MEMPENGARUHI KARIR DAN KEPERCAYAAN DIRI !!!
Jika Kamu ingin menambah Tinggi Badan, Kami memiliki suplemen peninggi badan herbal,
Suplemen ini sudah banyak digunakan oleh Pasien dan Pelanggan kami untuk melamar kerja. Mereka berhasil dibantu untuk Menambah Tinggi Badan mereka hingga 5cm dalam waktu yang cukup singkat.
Kami menyediakan paket suplemen peninggi badan herbal yang sudah terbukti khasiatnya. Banyak konsumen kami mulai usia 13-31thn terbantu menjadi lebih TINGGI hanya dlm hitungan hari.

Untuk Konsultasi Silahkan Invite
Whatsap : WA:082273051298

#peninggibadan #kekinian #kalimantan #sulawesih #tangerang #bandung #obatherbal #tiens #pelangsing #penggemuk #yogyakarta #cantik
#sayajual #explore #raisa6690 #bikinrame #ayshalovers #obattinggi #obatlangsing #indonesia #obatgemuk #pemutih #malaysia #dubsmash #halalmui #selebgram #depok #dagelan

HELLO SATIN SKINZ! Kenapa mesti ada 2 botol ni?
Kenapa tak satukan je semua sumbat dlm 1 tablet? .

Soalan ni mmg bestt.. Tapi lagi best kalau kita tahu jawapannya betul tak? . Baca sis bebel sampai habis tau

Tujuan kita buat 2 botol ni adalah nak asingkan kepada 2 formula yg pure & padu. Dos yg kita telan 
adalah dos yg bertepatan dgn keperluan tubuh badan kita. Tak kurang tak lebih, ngam2 gitu.. Selain itu dapat mengekalkan KHASIAT ASAL (penting ye) .

Contoh kalau you all masak kari.. Korang tak campur kan ayam & ikan dlm periuk kari yg sama betul x? . Ikan khasiat dia lain, ayam khasiat dia.

Sis tunggu korang whatsapp skrg okay 012 654 7790 PROMOSI-FREEGIFT

Mcm tu la dgn Satin Skinz.. Kami menitik beratkan kualiti dan menjaga khasiat sebenar bahan2 kami... Hasilnya 2 formula PURE lebih berkesan dari 1 formula.. Hebat tak? .

Kalau you all nak tahu botol pink mempunyai fungsi utama khas utk whitening effect dan detox. Botol biru pula utk Anti Aging dan Merawat semua masalah kulit spt jerawat, jeragat, kulit nampak tua, kendur dan sebagainya.. .

Cara yg betul consume produk ini adalah sebiji dr botol pink dan sebiji dr botol biru di telan serentak atau di hisap serentak... .

Amalkan 2 kali sehari.. 😘 .

Okay.. clear tak? NOW
Sis tunggu korang whatsapp skrg okay 012 654 7790 PROMOSI-FREEGIFT

#SatinSkinz #TerpaksaCantik #LoveYourSkin .

HELLO SATIN SKINZ! Kenapa mesti ada 2 botol ni?
Kenapa tak satukan je semua sumbat dlm 1 tablet? .

Soalan ni mmg bestt.. Tapi lagi best kalau kita tahu jawapannya betul tak? . Baca sis bebel sampai habis tau

Tujuan kita buat 2 botol ni adalah nak asingkan kepada 2 formula yg pure & padu. Dos yg kita telan
adalah dos yg bertepatan dgn keperluan tubuh badan kita. Tak kurang tak lebih, ngam2 gitu.. Selain itu dapat mengekalkan KHASIAT ASAL (penting ye) .

Contoh kalau you all masak kari.. Korang tak campur kan ayam & ikan dlm periuk kari yg sama betul x? . Ikan khasiat dia lain, ayam khasiat dia.

Sis tunggu korang whatsapp skrg okay 012 654 7790 PROMOSI-FREEGIFT

Mcm tu la dgn Satin Skinz.. Kami menitik beratkan kualiti dan menjaga khasiat sebenar bahan2 kami... Hasilnya 2 formula PURE lebih berkesan dari 1 formula.. Hebat tak? .

Kalau you all nak tahu botol pink mempunyai fungsi utama khas utk whitening effect dan detox. Botol biru pula utk Anti Aging dan Merawat semua masalah kulit spt jerawat, jeragat, kulit nampak tua, kendur dan sebagainya.. .

Cara yg betul consume produk ini adalah sebiji dr botol pink dan sebiji dr botol biru di telan serentak atau di hisap serentak... .

Amalkan 2 kali sehari.. 😘 .

Okay.. clear tak? NOW
Sis tunggu korang whatsapp skrg okay 012 654 7790 PROMOSI-FREEGIFT

#SatinSkinz #TerpaksaCantik #LoveYourSkin .

Hii! Come see what I'm selling on Carousell: https://carousell.com/ariekrabat68 - See something you like? Chat with me on Carousell to buy it! Get the app for free now, tap the link on @carousell_my have fun! #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand

Hii! Come see what I'm selling on Carousell: https://carousell.com/ariekrabat68 - See something you like? Chat with me on Carousell to buy it! Get the app for free now, tap the link on @carousell_my have fun! #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand

No more searching around as the best it’s right here! SATIN SKINZ has helped many people to look beautiful with the best ingredient!

Regain back a total confident skin simply by whatsapp 0126547790. 
#SatinSkinz #TerpaksaCantik #LoveYourSkin .

No more searching around as the best it’s right here! SATIN SKINZ has helped many people to look beautiful with the best ingredient!

Regain back a total confident skin simply by whatsapp 0126547790.
#SatinSkinz #TerpaksaCantik #LoveYourSkin .

Kulit yang sihat bermula dari dalam diri kita. Ini kerana setiap makanan yang masuk ke dalam badan kita akan terpancar pada kulit. .

Antaranya, tabiat suka mengambil makanan segera boleh menyebabkan kulit terlihat kusam dan berminyak. .

Sebaliknya, jika kita mengamalkan pemakanan sihat serta kaya dengan vitamin, dan antioksida dapat menjadikan kulit kekal sihat, cerah dan juga awet muda. .

Amalkan pengambilan vitamin & antioksida yang terkandung di dalam SATIN SKINZ setiap hari khususnya untuk kulit agar kekal sihat dan cerah

Antara bahan-bahan SUPER terkandung di dalam produk SATIN SKINZ adalah

1. Pure Master L-Glutathione
2. Kolagen Ikan Kod
3. Vitamin C Rosehip
4. Astaxanthin
5. Apple Stemcell .

Dos yang di formulasikan adalah  mengikut keperluan tubuh badan. Tidak terlalu sikit dan juga tidak berlebihan. .

Maka terhasil lah 2 botol dalam 1 kotak ini.. Nak tahu kenapa kami tidak mencampurkan semua bahan tersebut di dalam 1 tablet? Lihat posting yang sebelum ini 😊 .

#SatinSkinz #TerpaksaCantik #LoveYourSkin . Terpaksa Cantik dengan Satin Skinz, whatsapp 012 654 7790

Kulit yang sihat bermula dari dalam diri kita. Ini kerana setiap makanan yang masuk ke dalam badan kita akan terpancar pada kulit. .

Antaranya, tabiat suka mengambil makanan segera boleh menyebabkan kulit terlihat kusam dan berminyak. .

Sebaliknya, jika kita mengamalkan pemakanan sihat serta kaya dengan vitamin, dan antioksida dapat menjadikan kulit kekal sihat, cerah dan juga awet muda. .

Amalkan pengambilan vitamin & antioksida yang terkandung di dalam SATIN SKINZ setiap hari khususnya untuk kulit agar kekal sihat dan cerah

Antara bahan-bahan SUPER terkandung di dalam produk SATIN SKINZ adalah

1. Pure Master L-Glutathione
2. Kolagen Ikan Kod
3. Vitamin C Rosehip
4. Astaxanthin
5. Apple Stemcell .

Dos yang di formulasikan adalah mengikut keperluan tubuh badan. Tidak terlalu sikit dan juga tidak berlebihan. .

Maka terhasil lah 2 botol dalam 1 kotak ini.. Nak tahu kenapa kami tidak mencampurkan semua bahan tersebut di dalam 1 tablet? Lihat posting yang sebelum ini 😊 .

#SatinSkinz #TerpaksaCantik #LoveYourSkin . Terpaksa Cantik dengan Satin Skinz, whatsapp 012 654 7790

Ramaiii kata SATIN SKINZ BBEAU ni buatkan kulit bersih.. Hilang segala parut lubang, jerawat batu, jeragat dan yg paling best kulit cerah seluruh badan..bukan muka je tau.. Dan hasilnyaa..umur dah 30an still nampak 20an lagi tauu.. muda remaja youuuu! .

#SatinSkinz #TerpaksaCantik #LoveYourSkin .

SATIN SKIN B BEAU L-GLUTATHIONE ada Nombor Pendaftaran KKM tau! MAL16045008NC

Whatsapp 012 654 7790. Biarkan Satin Skinz bekerja untuk kulit kita!

Ramaiii kata SATIN SKINZ BBEAU ni buatkan kulit bersih.. Hilang segala parut lubang, jerawat batu, jeragat dan yg paling best kulit cerah seluruh badan..bukan muka je tau.. Dan hasilnyaa..umur dah 30an still nampak 20an lagi tauu.. muda remaja youuuu! .

#SatinSkinz #TerpaksaCantik #LoveYourSkin .

SATIN SKIN B BEAU L-GLUTATHIONE ada Nombor Pendaftaran KKM tau! MAL16045008NC

Whatsapp 012 654 7790. Biarkan Satin Skinz bekerja untuk kulit kita!

Kalau dulu kulit kusam, gelap dan berparut. SEKARANG dah putih berseri flawless! Cantikk sangattt... Jeless nyer! Dia consume SATIN SKINZ je ni tauu.. Puas hati katanya! Xmau supplement lain dah♥️ . 
Jom TERPAKSA CANTIK dengan Satin Skinz, kulit bersih glowing gebu Awet Muda! Say NO to kulit kusam, jerawat dan parut 🙅‍♀️
#SatinSkinz #TerpaksaCantik #LoveYourSkin

WHATSAPP 012 654 7790
Natural, KKM approved ingredients

Kalau dulu kulit kusam, gelap dan berparut. SEKARANG dah putih berseri flawless! Cantikk sangattt... Jeless nyer! Dia consume SATIN SKINZ je ni tauu.. Puas hati katanya! Xmau supplement lain dah♥️ .
Jom TERPAKSA CANTIK dengan Satin Skinz, kulit bersih glowing gebu Awet Muda! Say NO to kulit kusam, jerawat dan parut 🙅‍♀️
#SatinSkinz #TerpaksaCantik #LoveYourSkin

WHATSAPP 012 654 7790
Natural, KKM approved ingredients

AKAN DATANG KELUARAN TERBARU COMBO kekaSih 🍫🍫🍫🍫. STAY TUNE DENGAN KAMI💃🏼🕺🏻
.
Kaler combo terbaru kali ni memang mengancam terok sampaikan korang terpaksa beli berkotak kotak! Dan mungkin kotak kekaSih pon korang tak sanggup nak buang🤫
.
#kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #kekasihlipmatte #makeup #makeupartis #makeupraya2019 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #wanitacantik #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #raya2019 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah

AKAN DATANG KELUARAN TERBARU COMBO kekaSih 🍫🍫🍫🍫. STAY TUNE DENGAN KAMI💃🏼🕺🏻
.
Kaler combo terbaru kali ni memang mengancam terok sampaikan korang terpaksa beli berkotak kotak! Dan mungkin kotak kekaSih pon korang tak sanggup nak buang🤫
.
#kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #kekasihlipmatte #makeup #makeupartis #makeupraya2019 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #wanitacantik #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #raya2019 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah

Couple t-shirt Casual Digital Print White Polyester Round Neck T-shirt For Men & Women - Combo Of 2 • Prints & Patterns : Digital Print
• Color Family : Black and white
#shoponline #indianwedding #beauty #mensfashion #womensfashion #clothing #onlinebusiness #trendy #dresses #malaysia #ethnicwear #trending #summer #sareelove #kurtis #designer #instashop #bajumurah #delhi #kurti #handmade #ethnic #clothes #sayajual #mumbai #mensfashion #fashionable #makeup #indianwear #lehenga #chennai

Couple t-shirt Casual Digital Print White Polyester Round Neck T-shirt For Men & Women - Combo Of 2 • Prints & Patterns : Digital Print
• Color Family : Black and white
#shoponline #indianwedding #beauty #mensfashion #womensfashion #clothing #onlinebusiness #trendy #dresses #malaysia #ethnicwear #trending #summer #sareelove #kurtis #designer #instashop #bajumurah #delhi #kurti #handmade #ethnic #clothes #sayajual #mumbai #mensfashion #fashionable #makeup #indianwear #lehenga #chennai

On hand 💓
FOOD HOLIC Multi Sun Cream 70ml 
Price: 50qr. 🌞🌞🌞
💯Authentic Korean Products

The cream works in several directions: protects skin from ultraviolet radiation - with a high SPF 50+ and PA++ + .Obespechivaet protection up to 12 hours of UVA and UVB rays. And whiten the skin and fights age-related changes (consisting of arbutin and adenosine). Refreshes, clarifies, hydrates and rejuvenates the skin while retaining moisture.

#koreanskincare #kbeauty #skincare #koreanbeauty #skincareroutine #foodholic #beauty #koreanmakeup #skincarekorea #makeup #abcommunity #koreancosmetic #kpop #korean #skincaremurah #asianskincare #kbeautyaddict #skin #somebymi #makeupkorea #sayajual #serum #koreancosmetics #skincareaddict #kbeauty #originalkoreancosmetic #cherashartamas #bhfyp

On hand 💓
FOOD HOLIC Multi Sun Cream 70ml
Price: 50qr. 🌞🌞🌞
💯Authentic Korean Products

The cream works in several directions: protects skin from ultraviolet radiation - with a high SPF 50+ and PA++ + .Obespechivaet protection up to 12 hours of UVA and UVB rays. And whiten the skin and fights age-related changes (consisting of arbutin and adenosine). Refreshes, clarifies, hydrates and rejuvenates the skin while retaining moisture.

#koreanskincare #kbeauty #skincare #koreanbeauty #skincareroutine #foodholic #beauty #koreanmakeup #skincarekorea #makeup #abcommunity #koreancosmetic #kpop #korean #skincaremurah #asianskincare #kbeautyaddict #skin #somebymi #makeupkorea #sayajual #serum #koreancosmetics #skincareaddict #kbeauty #originalkoreancosmetic #cherashartamas #bhfyp

DESIGN POSTER UMRAH 2019....
.....cara pengiklanan yang paling cepat dan murah!!....!!! BANNER DAN BANTING ....!!!!..DESIGN LOGO ..AF CREATIVE DESIGN!!!
Company Logo| Design Poster | Banner | Banting | etc......call/ whatsapp : 013-6285270

#graphicdesign#inkjet #sticker #designer#grafik#photoshop#illustrator#adobe #sayadesign#sayaprint#sayajual#printshop#logo
#advertising#largeformatprinting#banners#banting
#posters#sboard#billboards#sticker#kota bharu#kelantan#malaysia

AF CREATIVE DESIGN !
10 TAHUN PENGALAMAN DALAM BIDANG DESIGN &
PRINTING!! BASED IN KOTA BHARU
HARGO MUROH DAN DESIGN COME!!!
PROMOSI 2018!!!...BANNER & BANTING .!!!! ....!!!!..DESIGN LOGO DAN BANNER !!!!....AF CREATIVE DESIGN!!!
Company Logo| Design Poster | Banner | Banting | etc......for any information just whatsapp/call ...
013-6285270

#graphicdesign#inkjet #sticker #designer#grafik#photoshop#illustrator#adobe #sayadesign#sayaprint#sayajual#printshop#logo
#advertising#largeformatprinting#banners#banting
#posters#sboard#billboards#sticker#kota bharu#kelantan#malaysia

AF CREATIVE DESIGN !
10 TAHUN PENGALAMAN DALAM BIDANG DESIGN &
PRINTING!! BASED IN KB ..KELANTAN
HARGO MUROH DAN DESIGN COME!!!

DESIGN POSTER UMRAH 2019....
.....cara pengiklanan yang paling cepat dan murah!!....!!! BANNER DAN BANTING ....!!!!..DESIGN LOGO ..AF CREATIVE DESIGN!!!
Company Logo| Design Poster | Banner | Banting | etc......call/ whatsapp : 013-6285270

#graphicdesign #inkjet #sticker #designer #grafik #photoshop #illustrator #adobe #sayadesign #sayaprint #sayajual #printshop #logo
#advertising #largeformatprinting #banners #banting
#posters #sboard #billboards #sticker #kota bharu #kelantan #malaysia

AF CREATIVE DESIGN !
10 TAHUN PENGALAMAN DALAM BIDANG DESIGN &
PRINTING!! BASED IN KOTA BHARU
HARGO MUROH DAN DESIGN COME!!!
PROMOSI 2018!!!...BANNER & BANTING .!!!! ....!!!!..DESIGN LOGO DAN BANNER !!!!....AF CREATIVE DESIGN!!!
Company Logo| Design Poster | Banner | Banting | etc......for any information just whatsapp/call ...
013-6285270

#graphicdesign #inkjet #sticker #designer #grafik #photoshop #illustrator #adobe #sayadesign #sayaprint #sayajual #printshop #logo
#advertising #largeformatprinting #banners #banting
#posters #sboard #billboards #sticker #kota bharu #kelantan #malaysia

AF CREATIVE DESIGN !
10 TAHUN PENGALAMAN DALAM BIDANG DESIGN &
PRINTING!! BASED IN KB ..KELANTAN
HARGO MUROH DAN DESIGN COME!!!

MAKEUP CASE
Price: $28.00
Type: iPhone 6 - XsMax
Quantity: Very limited
Material: Full cover & softcase .
𝐏𝐫𝐨𝐦𝐨𝐭𝐢𝐨𝐧: 𝐆𝐞𝐭 𝐚 𝟏𝟎 % 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐢𝐟 𝐛𝐮𝐲 𝐚𝐧𝐲 𝟑 𝐚𝐧𝐝 𝐚𝐛𝐨𝐯𝐞.
.
Disclaimer:
This image may slightly look different from actual item due to lighting during the photo session.
.
Important:
Click the link in my bio to purchase/enquiry. Strictly no DM and comment!
#sayajual #sayabeli #sayajualmurah #sayajualawakbeli #trustedseller #onlineshop #jualonline #kedaionline #bazaarpaknil #sayajualonline #bazaaronline #letsstartbusiness #iphonecase #luxuryiphonecase #casingiphonemurah #iphone #iphonecasing #casing #casinghp #casingmurah #casingiphone #casingunik

MAKEUP CASE
Price: $28.00
Type: iPhone 6 - XsMax
Quantity: Very limited
Material: Full cover & softcase .
𝐏𝐫𝐨𝐦𝐨𝐭𝐢𝐨𝐧: 𝐆𝐞𝐭 𝐚 𝟏𝟎 % 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐢𝐟 𝐛𝐮𝐲 𝐚𝐧𝐲 𝟑 𝐚𝐧𝐝 𝐚𝐛𝐨𝐯𝐞.
.
Disclaimer:
This image may slightly look different from actual item due to lighting during the photo session.
.
Important:
Click the link in my bio to purchase/enquiry. Strictly no DM and comment!
#sayajual #sayabeli #sayajualmurah #sayajualawakbeli #trustedseller #onlineshop #jualonline #kedaionline #bazaarpaknil #sayajualonline #bazaaronline #letsstartbusiness #iphonecase #luxuryiphonecase #casingiphonemurah #iphone #iphonecasing #casing #casinghp #casingmurah #casingiphone #casingunik

KATE SPADE
Price: $28.00
Type: iPhone 6 - 8+ only!
Quantity: Very limited
Material: Full cover & softcase
.
𝐏𝐫𝐨𝐦𝐨𝐭𝐢𝐨𝐧: 𝐆𝐞𝐭 𝐚 𝟏𝟎 % 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐢𝐟 𝐛𝐮𝐲 𝐚𝐧𝐲 𝟑 𝐚𝐧𝐝 𝐚𝐛𝐨𝐯𝐞.
.
Disclaimer:
This image may slightly look different from actual item due to lighting during the photo session.
.
Important:
Click the link in my bio to purchase/enquiry. Strictly no DM and comment!
#sayajual #sayabeli #sayajualmurah #sayajualawakbeli #trustedseller #onlineshop #jualonline #kedaionline #bazaarpaknil #sayajualonline #bazaaronline #letsstartbusiness #iphonecase #luxuryiphonecase #casingiphonemurah #iphone #iphonecasing #casing #casinghp #casingmurah #casingiphone #casingunik

KATE SPADE
Price: $28.00
Type: iPhone 6 - 8+ only!
Quantity: Very limited
Material: Full cover & softcase
.
𝐏𝐫𝐨𝐦𝐨𝐭𝐢𝐨𝐧: 𝐆𝐞𝐭 𝐚 𝟏𝟎 % 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐢𝐟 𝐛𝐮𝐲 𝐚𝐧𝐲 𝟑 𝐚𝐧𝐝 𝐚𝐛𝐨𝐯𝐞.
.
Disclaimer:
This image may slightly look different from actual item due to lighting during the photo session.
.
Important:
Click the link in my bio to purchase/enquiry. Strictly no DM and comment!
#sayajual #sayabeli #sayajualmurah #sayajualawakbeli #trustedseller #onlineshop #jualonline #kedaionline #bazaarpaknil #sayajualonline #bazaaronline #letsstartbusiness #iphonecase #luxuryiphonecase #casingiphonemurah #iphone #iphonecasing #casing #casinghp #casingmurah #casingiphone #casingunik

TUNGGU APA LAGI AKAK AKAK ADIK ADIK... KITA CANTIK.. KITA SEKSI... SUAMI SUKAAAAAAA.. MELEKATTT JE NANTI. HEHEHE. MARI MARI MARI... Bukan saja2 buat cerita.. Tengok sendiri testimonials dari kawan2 semua. Jangan segan2.. Kalau tak kita yang jaga.. Sapa lagiiii. Heheheh.. Dapatkan segeraaa!!! Boleh WhatsApp dekat link profile  untuk dapatkan produk andaa!!! .
#customerfeedback #trustedseller
#trustedsellermalaysia #customerfeedback
#lovepotionbyhushhush
#skinnymebyhushhush
#beauteeblissbyhushhush 
#wonderbloombyhushhush #krimpayudara #breastcream #sabunpayudara #bodygoals  #perempuancantik #wanitaseksi #ubatkuat #lelakihandsome #tiktok #perempuancantik
#sayajual #bazarpaknil
#hushhushselangor
#hushhushpenang

TUNGGU APA LAGI AKAK AKAK ADIK ADIK... KITA CANTIK.. KITA SEKSI... SUAMI SUKAAAAAAA.. MELEKATTT JE NANTI. HEHEHE. MARI MARI MARI... Bukan saja2 buat cerita.. Tengok sendiri testimonials dari kawan2 semua. Jangan segan2.. Kalau tak kita yang jaga.. Sapa lagiiii. Heheheh.. Dapatkan segeraaa!!! Boleh WhatsApp dekat link profile untuk dapatkan produk andaa!!! .
#customerfeedback #trustedseller
#trustedsellermalaysia #customerfeedback
#lovepotionbyhushhush
#skinnymebyhushhush
#beauteeblissbyhushhush
#wonderbloombyhushhush #krimpayudara #breastcream #sabunpayudara #bodygoals #perempuancantik #wanitaseksi #ubatkuat #lelakihandsome #tiktok #perempuancantik
#sayajual #bazarpaknil
#hushhushselangor
#hushhushpenang

Tapout Shirt 👉 Size L
👉 Pit 21" Length 31"
👉 Made in USA
👉 Conditon 9/10
👉 RM35 inc postage /Sabah Sarawak +RM5
👉 Interested DM/Comment/Whatsapp (Link at my bio)

#tapout #tapoutshirt #bajubundle #bajusaizbesar #sayajual #bundlemalaysia #bajumurah #bundlemalaya #bajubrand #bajuskateboard

Tapout Shirt 👉 Size L
👉 Pit 21" Length 31"
👉 Made in USA
👉 Conditon 9/10
👉 RM35 inc postage /Sabah Sarawak +RM5
👉 Interested DM/Comment/Whatsapp (Link at my bio)

#tapout #tapoutshirt #bajubundle #bajusaizbesar #sayajual #bundlemalaysia #bajumurah #bundlemalaya #bajubrand #bajuskateboard

Earpods Original💯 Najmi.gadget -⁣
⁣
KUALITI SUARA/SOUND✅⁣
⁣
“Dari segi kualiti bunyi mmng bnyak perbezaan,Earpods original ada mempunyai bunyi bass yg sngt padu dan sedap untuk didengar🎧”. .⁣
⁣
.⁣
⁣
“Bunyi sangat clear dan terperinci,sebaliknya earpods fake bunyi dia mcm korang beli earphone RM10 yg tak ada bunyi bass”. .⁣
⁣
.⁣
⁣
-So korang jangan takot sound tak clear atau sound pecah2 karna kami mmng menjual barang2 Original💯. -KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI-. .⁣
⁣

Berminat ??? Contact:📲📲📲
DM/PM or tekan link di bio untuk WHATSAPP

https://wa.me/60110032815 
Tag kawan korang ramai2 yang BERMINAT😎

#sayajual #sayajualmurah #sayajualgadget #gadget #gadgetmurah #kedaigadget #gadgetmalaysia #cable #cablemurah #cabletahanlasak #cableautodisconnect #cableiphone #cableandroid #cablemalaysia #safecable #instashopmalaysia #jangancakapabangtakpayung #meletop #jomorder #jombeli

Earpods Original💯 Najmi.gadget -⁣

KUALITI SUARA/SOUND✅⁣

“Dari segi kualiti bunyi mmng bnyak perbezaan,Earpods original ada mempunyai bunyi bass yg sngt padu dan sedap untuk didengar🎧”. .⁣

.⁣

“Bunyi sangat clear dan terperinci,sebaliknya earpods fake bunyi dia mcm korang beli earphone RM10 yg tak ada bunyi bass”. .⁣

.⁣

-So korang jangan takot sound tak clear atau sound pecah2 karna kami mmng menjual barang2 Original💯. -KEPUASAN PELANGGAN KEUTAMAAN KAMI-. .⁣


Berminat ??? Contact:📲📲📲
DM/PM or tekan link di bio untuk WHATSAPP

https://wa.me/60110032815
Tag kawan korang ramai2 yang BERMINAT😎

#sayajual #sayajualmurah #sayajualgadget #gadget #gadgetmurah #kedaigadget #gadgetmalaysia #cable #cablemurah #cabletahanlasak #cableautodisconnect #cableiphone #cableandroid #cablemalaysia #safecable #instashopmalaysia #jangancakapabangtakpayung #meletop #jomorder #jombeli

Thanks ya transferan nya :-) READY STOCK SUPLEMEN TERBAIK DUNIA :
🌹Tambah tinggi 3-15cm
🌹Diet /Turunkan BB 3-15 kg
🌹Tambah BB 3-15kg 🌹Pemutih seluruh badan
🌹Bebas jerawat, flek hitam, komedo, bekas jerawat
🌹Normalkan mata minus
🌹Ingin punya payudara besar, kencang & indah
🌹Meniruskan pipi/ Wajah
🌹Program Hamil
🌹Perawatan Kesehatan/Kecantikan Lainya

_______________________
PROMO "DAHSYAT-2019" HANYA DI SINI !!!
1. DISKON GEDE!!
2. TERMURAH SE-INDONESIA
3. FREE ONGKIR SETIAP HARI
4. PROMO EVENT ●DAPATKAN BERBAGAI PENAWARAN MENARIK YG BERBEDA" UNTUK SETIAP EVENT / HARI" BESAR

PEMESANAN LANGSUNG HUBUNGI :
📲LINE: tiensgrup1
📲WA : +62813-8055-3145

#murah #indonesia #sayajual #malaysia #jakarta #onlineshop #sayajualmurah #hijab #olshop #beauty #dagelan #fashion

Thanks ya transferan nya :-) READY STOCK SUPLEMEN TERBAIK DUNIA :
🌹Tambah tinggi 3-15cm
🌹Diet /Turunkan BB 3-15 kg
🌹Tambah BB 3-15kg 🌹Pemutih seluruh badan
🌹Bebas jerawat, flek hitam, komedo, bekas jerawat
🌹Normalkan mata minus
🌹Ingin punya payudara besar, kencang & indah
🌹Meniruskan pipi/ Wajah
🌹Program Hamil
🌹Perawatan Kesehatan/Kecantikan Lainya

_______________________
PROMO "DAHSYAT-2019" HANYA DI SINI !!!
1. DISKON GEDE!!
2. TERMURAH SE-INDONESIA
3. FREE ONGKIR SETIAP HARI
4. PROMO EVENT ●DAPATKAN BERBAGAI PENAWARAN MENARIK YG BERBEDA" UNTUK SETIAP EVENT / HARI" BESAR

PEMESANAN LANGSUNG HUBUNGI :
📲LINE: tiensgrup1
📲WA : +62813-8055-3145

#murah #indonesia #sayajual #malaysia #jakarta #onlineshop #sayajualmurah #hijab #olshop #beauty #dagelan #fashion

TUNGGU APA LAGI AKAK AKAK ADIK ADIK... KITA CANTIK.. KITA SEKSI... SUAMI SUKAAAAAAA.. MELEKATTT JE NANTI. HEHEHE. MARI MARI MARI... Bukan saja2 buat cerita.. Tengok sendiri testimonials dari kawan2 semua. Jangan segan2.. Kalau tak kita yang jaga.. Sapa lagiiii. Heheheh.. Dapatkan segeraaa!!! Boleh WhatsApp dekat link profile atau pergi terus ke @hushhushhq untuk dapatkan produk andaa!!! #customerfeedback #trustedseller
#trustedsellermalaysia #customerfeedback
#lovepotionbyhushhush
#skinnymebyhushhush
#beauteeblissbyhushhush 
#wonderbloombyhushhush #krimpayudara #breastcream #sabunpayudara #bodygoals  #perempuancantik #wanitaseksi #ubatkuat #lelakihandsome #tiktok #perempuancantik
#sayajual #bazarpaknil
#hushhushselangor
#hushhushhq

TUNGGU APA LAGI AKAK AKAK ADIK ADIK... KITA CANTIK.. KITA SEKSI... SUAMI SUKAAAAAAA.. MELEKATTT JE NANTI. HEHEHE. MARI MARI MARI... Bukan saja2 buat cerita.. Tengok sendiri testimonials dari kawan2 semua. Jangan segan2.. Kalau tak kita yang jaga.. Sapa lagiiii. Heheheh.. Dapatkan segeraaa!!! Boleh WhatsApp dekat link profile atau pergi terus ke @hushhushhq untuk dapatkan produk andaa!!! #customerfeedback #trustedseller
#trustedsellermalaysia #customerfeedback
#lovepotionbyhushhush
#skinnymebyhushhush
#beauteeblissbyhushhush
#wonderbloombyhushhush #krimpayudara #breastcream #sabunpayudara #bodygoals #perempuancantik #wanitaseksi #ubatkuat #lelakihandsome #tiktok #perempuancantik
#sayajual #bazarpaknil
#hushhushselangor
#hushhushhq