#selfie photos & videos

380.2m Posts

Мне не нужен тот, кто видит во мне только хорошее, мне нужен тот, кто видит во мне и плохое, но при этом все ещё хочет быть со мной 💃🖤 #me #mylove #model #love #fashion #girl #style #pink #moda #selfie #new #2019 #mylife #followme #instalike #istanbul #work

Мне не нужен тот, кто видит во мне только хорошее, мне нужен тот, кто видит во мне и плохое, но при этом все ещё хочет быть со мной 💃🖤 #me #mylove #model #love #fashion #girl #style #pink #moda #selfie #new #2019 #mylife #followme #instalike #istanbul #work

#selfie
지쳤어

지쳤어

Selfie and made up for a change!💜 #pinkhairdontcare #pinkmakeseveryonewink #madeupforme #ootd #selfie #butfirstlemmetakeaselfie
( ● н ●)potato #selfie #girlselfie #cheeks #meitu #kawaii

( ● н ●)potato #selfie #girlselfie #cheeks #meitu #kawaii

Regular #selfie

Regular #selfie

Direzione Maranello... o Brazil!? :-) #friends #selfie #convention #dannemann #working

Direzione Maranello... o Brazil!? :-) #friends #selfie #convention #dannemann #working

🤙🏻 comment below Tag 5 Friends ♥️ 👉🏻 Follow @mr._goodvibez 🔔 Brand Promotion ➡ DM Shoutouts ➡ DM ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖  #blogger #fashion #men #mindset #menfashion #male #female #influencer #brand #coat #outfit #fashion #clothes  #shopping #apparel #fashionaddict #fashionblogger #luxury #workout #goodlife #music #my #nature #night #party #photo #photoouftheday  #selfie #smile

🤙🏻 comment below Tag 5 Friends ♥️ 👉🏻 Follow @mr._goodvibez 🔔 Brand Promotion ➡ DM Shoutouts ➡ DM ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖ #blogger #fashion #men #mindset #menfashion #male #female #influencer #brand #coat #outfit #fashion #clothes #shopping #apparel #fashionaddict #fashionblogger #luxury #workout #goodlife #music #my #nature #night #party #photo #photoouftheday #selfie #smile

Strumień płynie, wiatr chłodzi coraz bardziej, a ja siedzę na łące i leczę godziny kiedy się spotkamy 😇

#polishgirl #smile #hapoy #instagirl #zima #black #selfie #loveselfie #love #20luty #instagram #loveinstagram #badgirl

Strumień płynie, wiatr chłodzi coraz bardziej, a ja siedzę na łące i leczę godziny kiedy się spotkamy 😇

#polishgirl #smile #hapoy #instagirl #zima #black #selfie #loveselfie #love #20luty #instagram #loveinstagram #badgirl

заново::

заново::

There is nothing in this world 🌎 that can touble you as much as Overthinking... ⚖️

There is nothing in this world 🌎 that can touble you as much as Overthinking... ⚖️

#Punësim si Shitës/e (Femra ose Meshkuj) në Dubai / Abu Dhabi - United Arab Emirates, Qatar, Kuwait, Oman, Bahrain. 
Për të aplikuar, dërgoni CV në Email: info@velaconsulting.al ♦ Kriteret e përzgjedhjes ; - Mosha juaj preferohet të jetë nga 19 deri në 31 vjeç/e,
- Duhet të keni nivel shumë të mirë të njohjes së gjuhës angleze,
- Të jeni të paktën i / e pajisur me diplomë shkollë e mesme (e përgjithshme ose profesionale).
- Kandidatët duhet të kenë Dëshmi Penaliteti pa rekorde kriminale dhe të zotërojnë një pasaportë me të paktën 3 vjet vlefshmëri. ♦ Kushtet e punësimit ; ofrohet kontratë pune 2 vjeçare, që përmban vizë / leje pune + biletë avioni falas (vajtje / ardhje 1 x 24 muaj) + transport rrugor (nga akomodimi drejt punës, dhe anasjelltas) + trajtim mjekësor në spital publik ose privat me shpenzimet e kompanisë + siguracion shëndetësor + uniforma + lavanderia, etj. ♦ Pushimet vjetore dhe pushimet e tjera ; 21 deri 30 ditë pa pagë (pas 12 muajve punësim) + festa publike ; 8 deri 14 ditë në vit. ♦ Orari i punës ; 48 orë në në javë, plus një orë pushim në drekë. Në rast se ju kërkohet kohë pune shtesë, ka pagesë ekstra. ♦ Paga mesatare + bonuse nga komisionet ; fillon nga 1500 $ / muaj dhe arrin deri në 2000 $ / muaj, plus bakshishe të konsiderueshme. 
Për të hyrë më shpejt në proçes, ju duhet të paraqiteni në adresën ; Sheshi Wilson, Rruga Ymer Kurti, Olympia Shopping Center, Kati i II-të, Zyra 20, Tiranë, Shqipëri. 
Jemi hapur nga dita e hënë deri ditën e premte nga ora 09:00 deri në 17:00, si dhe ditën e shtunë nga ora 09:00 deri në 13:00 
Numra telefoni të shërbimit të klientit ; +355688007777 / +355688077077

Faleminderit që zgjodhët të punësoheni me ne, ju mirëpresim.

Vela Consulting ; LN-4760-03-2018 - Ndërmjetësim Për Punë

#recruitment #recruiting #recruit #recruiter #recruiters #toprecruiter #recruitments #instagood #photooftheday #like4like #followme #picoftheday #follow #me #selfie #instadaily #style #instalike #igers #like #tagforlikes #follow4follow #bestoftheday #life #f4f #followback

#Punësim si Shitës/e (Femra ose Meshkuj) në Dubai / Abu Dhabi - United Arab Emirates, Qatar, Kuwait, Oman, Bahrain.
Për të aplikuar, dërgoni CV në Email: info@velaconsulting.al ♦ Kriteret e përzgjedhjes ; - Mosha juaj preferohet të jetë nga 19 deri në 31 vjeç/e,
- Duhet të keni nivel shumë të mirë të njohjes së gjuhës angleze,
- Të jeni të paktën i / e pajisur me diplomë shkollë e mesme (e përgjithshme ose profesionale).
- Kandidatët duhet të kenë Dëshmi Penaliteti pa rekorde kriminale dhe të zotërojnë një pasaportë me të paktën 3 vjet vlefshmëri. ♦ Kushtet e punësimit ; ofrohet kontratë pune 2 vjeçare, që përmban vizë / leje pune + biletë avioni falas (vajtje / ardhje 1 x 24 muaj) + transport rrugor (nga akomodimi drejt punës, dhe anasjelltas) + trajtim mjekësor në spital publik ose privat me shpenzimet e kompanisë + siguracion shëndetësor + uniforma + lavanderia, etj. ♦ Pushimet vjetore dhe pushimet e tjera ; 21 deri 30 ditë pa pagë (pas 12 muajve punësim) + festa publike ; 8 deri 14 ditë në vit. ♦ Orari i punës ; 48 orë në në javë, plus një orë pushim në drekë. Në rast se ju kërkohet kohë pune shtesë, ka pagesë ekstra. ♦ Paga mesatare + bonuse nga komisionet ; fillon nga 1500 $ / muaj dhe arrin deri në 2000 $ / muaj, plus bakshishe të konsiderueshme.
Për të hyrë më shpejt në proçes, ju duhet të paraqiteni në adresën ; Sheshi Wilson, Rruga Ymer Kurti, Olympia Shopping Center, Kati i II-të, Zyra 20, Tiranë, Shqipëri.
Jemi hapur nga dita e hënë deri ditën e premte nga ora 09:00 deri në 17:00, si dhe ditën e shtunë nga ora 09:00 deri në 13:00
Numra telefoni të shërbimit të klientit ; +355688007777 / +355688077077

Faleminderit që zgjodhët të punësoheni me ne, ju mirëpresim.

Vela Consulting ; LN-4760-03-2018 - Ndërmjetësim Për Punë

#recruitment #recruiting #recruit #recruiter #recruiters #toprecruiter #recruitments #instagood #photooftheday #like4like #followme #picoftheday #follow #me #selfie #instadaily #style #instalike #igers #like #tagforlikes #follow4follow #bestoftheday #life #f4f #followback