#southoutdoorfestival photos & videos

1.1k Posts

Mendon se ke mjaftueshëm forcë për sfidën e rradhës?🤔 GUXO. 💪
Apliko tani ➡️ link në Bio.
Bëhu ti një nga fituesit e 8 biletave Kayak në @SouthOutdoorFest.
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @vodafonealbania

Mendon se ke mjaftueshëm forcë për sfidën e rradhës?🤔 GUXO. 💪
Apliko tani ➡️ link në Bio.
Bëhu ti një nga fituesit e 8 biletave Kayak në @SouthOutdoorFest.
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @vodafonealbania

Advertisements

Biking around Borsh.. 🚴‍♂️😊 #SOF2019
Choose your favorite cycling route between 4 destinations (26 - 29 April).
.
📷: @southoutdoorfest
#borshalbania #explorelovelyalbania #visitalbania #landscape #southoutdoorfestival #himara #albaniaadventure

Biking around Borsh.. 🚴‍♂️😊 #SOF2019
Choose your favorite cycling route between 4 destinations (26 - 29 April).
.
📷: @southoutdoorfest
#borshalbania #explorelovelyalbania #visitalbania #landscape #southoutdoorfestival #himara #albaniaadventure

Dini ku të na gjeni këtë fundjavë! Festoni Pashkët me ne ! #sharealbania #drymades #dhermi #intoalbania #drymadesbeach #visitalbania #southoutdoorfestival

Dini ku të na gjeni këtë fundjavë! Festoni Pashkët me ne ! #sharealbania #drymades #dhermi #intoalbania #drymadesbeach #visitalbania #southoutdoorfestival

Advertisements

Konkursi JUTH@SouthOutdoor vazhdon me aventurën e rradhës. GUXO.💪Apliko tani 👉 në link në Bio dhe fito mundësinë për tu bërë ti 1 nga 8 fituesit e biletave🎫 KAYAK në @SaoutOutdoorFest. 
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @vodafonealbania

Konkursi JUTH@SouthOutdoor vazhdon me aventurën e rradhës. GUXO.💪Apliko tani 👉 në link në Bio dhe fito mundësinë për tu bërë ti 1 nga 8 fituesit e biletave🎫 KAYAK në @SaoutOutdoorFest.
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @vodafonealbania

Enjoy "South Outdoor Festival" ❤ #SOF2019, from 26 - 29 April 2019 in #borsh Albania.

A celebration of outdoor adventures, different sports, music, delicious culinary and cultural heritage of this region.
.
📷: @southoutdoorfest

#nature #enjoylovelyalbania #beautifulalbania #lovethesea #exploration #southalbania #colorsofalbania #southoutdoorfestival #borshalbania

Enjoy "South Outdoor Festival" ❤ #SOF2019 , from 26 - 29 April 2019 in #borsh Albania.

A celebration of outdoor adventures, different sports, music, delicious culinary and cultural heritage of this region.
.
📷: @southoutdoorfest

#nature #enjoylovelyalbania #beautifulalbania #lovethesea #exploration #southalbania #colorsofalbania #southoutdoorfestival #borshalbania

Kjo është mundësia jote të zbulosh misteret nënujore të detit Jon. GUXO.💪
1 nga 8 biletat e sportit të zhytjes në @southoutdoorfest mund të bëhët e jotja. Apliko tani 👉 link në Bio.
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @vodafonealbania

Kjo është mundësia jote të zbulosh misteret nënujore të detit Jon. GUXO.💪
1 nga 8 biletat e sportit të zhytjes në @southoutdoorfest mund të bëhët e jotja. Apliko tani 👉 link në Bio.
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @vodafonealbania

Advertisements

Ky është shansi yt! GUXO.💪
Bëhu pjesë e konkursit JUTH@SouthOutdoorFest për të fituar një nga 8 biletat DIVING në SouthOutdoorFest.🎫 Link në Bio.
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @vodafonealbania

#Repost @southoutdoorfest (@get_repost)
・・・
The chance to dive is here! This is your opportunity to discover the treasures of the Ionian sea and see a new perspective of the southern coast. Book now at: https://festival.south.al/activities/scuba-diving to enjoy this fantastic experience!
#SOF #themysterioussouth #outdoor #sports #havingfun #Friends #albania #culture #mustvisit #mustattend #nature #cdiving #albaniantour #scubadiving

Ky është shansi yt! GUXO.💪
Bëhu pjesë e konkursit JUTH@SouthOutdoorFest për të fituar një nga 8 biletat DIVING në SouthOutdoorFest.🎫 Link në Bio.
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @vodafonealbania

#Repost @southoutdoorfest (@get_repost)
・・・
The chance to dive is here! This is your opportunity to discover the treasures of the Ionian sea and see a new perspective of the southern coast. Book now at: https://festival.south.al/activities/scuba-diving to enjoy this fantastic experience!
#SOF #themysterioussouth #outdoor #sports #havingfun #Friends #albania #culture #mustvisit #mustattend #nature #cdiving #albaniantour #scubadiving

2018 was an important year for all bird lovers as it marked the centennial of the Migratory Bird Treaty Act but it was even more important for Albania because White Flamingos returned to the Lagoon of Narta after 21 years. If you missed your chance to explore birds tourism last year we’d like invite you this autumn to visit the White Flamingos together. 📸 @investinalbania
•
•
•
•
•
•
•
#doyoutravel #travelmore #goexplore #VisitAlbania
#AlbaniaGoYourOwnWay
#SmileAlbania😊🇦🇱 #albania #adventure #activities #culture #experience #Friends #fly #games #watergames #havingfun #mediterranean #mysterioussouth #mustvisit #nature #outdoor #southalbania #SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #tourism #travel #tradition #visitalbania #smilealbania #albaniagoyourownway

2018 was an important year for all bird lovers as it marked the centennial of the Migratory Bird Treaty Act but it was even more important for Albania because White Flamingos returned to the Lagoon of Narta after 21 years. If you missed your chance to explore birds tourism last year we’d like invite you this autumn to visit the White Flamingos together. 📸 @investinalbania#doyoutravel #travelmore #goexplore #VisitAlbania
#AlbaniaGoYourOwnWay
#SmileAlbania 😊🇦🇱 #albania #adventure #activities #culture #experience #Friends #fly #games #watergames #havingfun #mediterranean #mysterioussouth #mustvisit #nature #outdoor #southalbania #SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #tourism #travel #tradition #visitalbania #smilealbania #albaniagoyourownway

#Repost @juthbyvodafone with @get_repost
・・・
Ti je JUTH dhe nuk di të ndalesh. Këtë herë të ftojmë për një xhiro me biçikletë në ajër.😁 GUXO.💪
10 bileta Trikeflying në @Southoutdoorfest po presin. Bëhu një nga fituesit e konkursit JUTH@SouthOutdoorfest 
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @vodafonealbania

#Repost @juthbyvodafone with @get_repost
・・・
Ti je JUTH dhe nuk di të ndalesh. Këtë herë të ftojmë për një xhiro me biçikletë në ajër.😁 GUXO.💪
10 bileta Trikeflying në @Southoutdoorfest po presin. Bëhu një nga fituesit e konkursit JUTH@SouthOutdoorfest
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @vodafonealbania

Advertisements

Ti je JUTH dhe nuk di të ndalesh. Këtë herë të ftojmë për një xhiro me biçikletë në ajër.😁 GUXO.💪
10 bileta Trikeflying në @Southoutdoorfest po presin. Bëhu një nga fituesit e konkursit JUTH@SouthOutdoorfest 👉 link në Bio.
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @vodafonealbania

Ti je JUTH dhe nuk di të ndalesh. Këtë herë të ftojmë për një xhiro me biçikletë në ajër.😁 GUXO.💪
10 bileta Trikeflying në @Southoutdoorfest po presin. Bëhu një nga fituesit e konkursit JUTH@SouthOutdoorfest 👉 link në Bio.
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @vodafonealbania

Jemi shumë të lumtur që kemi një fitues nga Giveaway, i realizuar në bashkëpunim me imazhin e #SOF @kristinabaki | 
I urojmë @ela.tanka një aventurë plot emocione dhe adrenalinë!
Ju presim të gjithëve në Borsh, nga data 26-29 prill!
#southoutdoorfestival #giveaway #winner #outdooradventure #sof2019 #borsh #festival

Jemi shumë të lumtur që kemi një fitues nga Giveaway, i realizuar në bashkëpunim me imazhin e #SOF @kristinabaki |
I urojmë @ela.tanka një aventurë plot emocione dhe adrenalinë!
Ju presim të gjithëve në Borsh, nga data 26-29 prill!
#southoutdoorfestival #giveaway #winner #outdooradventure #sof2019 #borsh #festival

Ti je JUTH. Sfidoje ëndrrën. Hedhja me parashutë është aty dhe po të pret. GUXO.
Bëhu pjësë e konkursit JUTH@SouthOutdoorFest 👉 link në Bio. 10 Bileta FALAS paragliding në @southoutdoorfest për 10 fituesit e ditës së sotme.
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp
#guxo @vodafonealbania

Ti je JUTH. Sfidoje ëndrrën. Hedhja me parashutë është aty dhe po të pret. GUXO.
Bëhu pjësë e konkursit JUTH@SouthOutdoorFest 👉 link në Bio. 10 Bileta FALAS paragliding në @southoutdoorfest për 10 fituesit e ditës së sotme.
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp
#guxo @vodafonealbania

Hurry up people - Last spots for a thrilling adventure! A ride through mud, gravel, and rocky terrains with the off road jeep safari will take you from the wonderful coast to wild hidden highlands. Book now at: festival.south.al 
#explore #spring #albania #adventure #jeepsafari #wild #tour #tourlife #southoutdoorfestival

Hurry up people - Last spots for a thrilling adventure! A ride through mud, gravel, and rocky terrains with the off road jeep safari will take you from the wonderful coast to wild hidden highlands. Book now at: festival.south.al
#explore #spring #albania #adventure #jeepsafari #wild #tour #tourlife #southoutdoorfestival

Të pëlqen HIKING? Tek link në Bio mund të fitosh bileta Falas për në @southoutdoorfest. 
Bëhu pjesë e konkursit JUTH@SouthOutdoorFest.
Fitues çdo ditë për festivalin sportiv më cool të vitit😉.
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @southoutdoorfest @vodafonealbania

Të pëlqen HIKING? Tek link në Bio mund të fitosh bileta Falas për në @southoutdoorfest.
Bëhu pjesë e konkursit JUTH@SouthOutdoorFest.
Fitues çdo ditë për festivalin sportiv më cool të vitit😉.
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @southoutdoorfest @vodafonealbania

Last days to book your next adventure! For those who want to explore the caves and breathtaking sceneries of the unexploited coastline, kayak is a great choice. The instructor will help each participant and make sure the experience will be more than enjoyable. Book now at https://festival.south.al/activities/kayak.
#albania #adventure #activities #culture #experience #Friends #fly #games #watergames #havingfun #mediterranean #mysterioussouth #mustvisit #nature #outdoor #southalbania #SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #tourism #travel #tradition #visitalbania #kayak

Last days to book your next adventure! For those who want to explore the caves and breathtaking sceneries of the unexploited coastline, kayak is a great choice. The instructor will help each participant and make sure the experience will be more than enjoyable. Book now at https://festival.south.al/activities/kayak.
#albania #adventure #activities #culture #experience #Friends #fly #games #watergames #havingfun #mediterranean #mysterioussouth #mustvisit #nature #outdoor #southalbania #SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #tourism #travel #tradition #visitalbania #kayak

Festivali me i madh i sporteve te natyres @southoutdoorfest vjen kete vit ne Borsh me me shume aktivitete dhe sporte te reja . Padyshim nga ato evente qe nuk duhen humbur prandaj nxitoni te rezervoni aventuren dhe sportin qe do te provoni kete edicion 
@southoutdoorfest 
@skysportsalbania 
@kristinabaki 
@eduartgrishaj great video 🤙 
#southoutdoorfestival #outdoorsports #outdoor #nature #adventure #albania #borsh #riviera #adventuresports

Festivali me i madh i sporteve te natyres @southoutdoorfest vjen kete vit ne Borsh me me shume aktivitete dhe sporte te reja . Padyshim nga ato evente qe nuk duhen humbur prandaj nxitoni te rezervoni aventuren dhe sportin qe do te provoni kete edicion
@southoutdoorfest
@skysportsalbania
@kristinabaki
@eduartgrishaj great video 🤙
#southoutdoorfestival #outdoorsports #outdoor #nature #adventure #albania #borsh #riviera #adventuresports

#Repost @southoutdoorfest (@get_repost)
・・・
Thanks to our amazing sponsors and trusted partners, South Outdoor Festival continues to remain FREE to thousands of attendees each year! 
Një falenderim i veçantë shkon për të gjithë sponsorat dhe partnerët tanë të besuar, me mbështetjen e të cilëve South Outdoor Festival vazhdon të jetë falas për mijëra vizitorë çdo vit!
@raiffeisen.bank.shqiperi @juthbyvodafone @bashkiahimare @neptunalbania @drymadess @drymades.inn @amacaffeofficial @rauchalb @avis.rent.a.car.albania @micisshoesalbania
#RaiffeisenInvest #raiffeisenbankshqiperi #juthbyvodafone #vodafonealbania #gjikuriaconstruction #sof2019 #gizalbania #southoutdoorfestival #albania #southalbania #festival #events #sport #outdoor

#Repost @southoutdoorfest (@get_repost)
・・・
Thanks to our amazing sponsors and trusted partners, South Outdoor Festival continues to remain FREE to thousands of attendees each year!
Një falenderim i veçantë shkon për të gjithë sponsorat dhe partnerët tanë të besuar, me mbështetjen e të cilëve South Outdoor Festival vazhdon të jetë falas për mijëra vizitorë çdo vit!
@raiffeisen.bank.shqiperi @juthbyvodafone @bashkiahimare @neptunalbania @drymadess @drymades.inn @amacaffeofficial @rauchalb @avis.rent.a.car.albania @micisshoesalbania
#RaiffeisenInvest #raiffeisenbankshqiperi #juthbyvodafone #vodafonealbania #gjikuriaconstruction #sof2019 #gizalbania #southoutdoorfestival #albania #southalbania #festival #events #sport #outdoor

#Repost @juthbyvodafone with @get_repost
・・・
Stay tuned…
Aventurë dhe adrenalinë po të pret.
Në qiell , tokë apo ajër ➡️ ti vetëm GUXO.
Çdo ditë bileta FALAS për aktivitete të ndryshme sportive në @SOUTHOUTDOORFEST.
Më shumë në link nē Bio.
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @southoutdoorfest @vodafonealbania

#Repost @juthbyvodafone with @get_repost
・・・
Stay tuned…
Aventurë dhe adrenalinë po të pret.
Në qiell , tokë apo ajër ➡️ ti vetëm GUXO.
Çdo ditë bileta FALAS për aktivitete të ndryshme sportive në @SOUTHOUTDOORFEST.
Më shumë në link nē Bio.
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @southoutdoorfest @vodafonealbania

Stay tuned…
Aventurë dhe adrenalinë po të pret.
Në qiell , tokë apo ajër ➡️ ti vetëm GUXO.
Çdo ditë bileta FALAS për aktivitete të ndryshme sportive në @SOUTHOUTDOORFEST.
Më shumë në link nē Bio.
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @southoutdoorfest @vodafonealbania

Stay tuned…
Aventurë dhe adrenalinë po të pret.
Në qiell , tokë apo ajër ➡️ ti vetëm GUXO.
Çdo ditë bileta FALAS për aktivitete të ndryshme sportive në @SOUTHOUTDOORFEST.
Më shumë në link nē Bio.
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @southoutdoorfest @vodafonealbania

Advertisements

#Repost @lovetiranayoga (@get_repost)
・・・
BOOK YOUR SPACES NOW!! SUP Yoga next weekend at @southoutdoorfest hosted by @albanianwatersports and our lovely teachers @albanianretreats and @momentumyogaflow .
.
Get ready to take your balance to the limits with this exciting combo of yoga + Stand Up Paddle! New this year at the #southoutdoorfestival. Spaces are limited so be sure to book in through South Outdoor website ASAP! .
.
#yogastrong #yogastudio #tirana #tiranayoga #albanianretreats #yogalife #barefootlife #jogacdodite #jogapertegjithe #bejjoga #supyoga #supyogagirl #standuppaddle #supalbania #aquamarinaglobal

#Repost @lovetiranayoga (@get_repost)
・・・
BOOK YOUR SPACES NOW!! SUP Yoga next weekend at @southoutdoorfest hosted by @albanianwatersports and our lovely teachers @albanianretreats and @momentumyogaflow .
.
Get ready to take your balance to the limits with this exciting combo of yoga + Stand Up Paddle! New this year at the #southoutdoorfestival . Spaces are limited so be sure to book in through South Outdoor website ASAP! .
.
#yogastrong #yogastudio #tirana #tiranayoga #albanianretreats #yogalife #barefootlife #jogacdodite #jogapertegjithe #bejjoga #supyoga #supyogagirl #standuppaddle #supalbania #aquamarinaglobal

BOOK YOUR SPACES NOW!! SUP Yoga next weekend at @southoutdoorfest hosted by @albanianwatersports and our lovely teachers @albanianretreats and @momentumyogaflow .
.
Get ready to take your balance to the limits with this exciting combo of yoga + Stand Up Paddle! New this year at the #southoutdoorfestival. Spaces are limited so be sure to book in through South Outdoor website ASAP! .
.
#yogastrong #yogastudio #tirana #tiranayoga #albanianretreats #yogalife #barefootlife #jogacdodite #jogapertegjithe #bejjoga #supyoga #supyogagirl #standuppaddle #supalbania

BOOK YOUR SPACES NOW!! SUP Yoga next weekend at @southoutdoorfest hosted by @albanianwatersports and our lovely teachers @albanianretreats and @momentumyogaflow .
.
Get ready to take your balance to the limits with this exciting combo of yoga + Stand Up Paddle! New this year at the #southoutdoorfestival . Spaces are limited so be sure to book in through South Outdoor website ASAP! .
.
#yogastrong #yogastudio #tirana #tiranayoga #albanianretreats #yogalife #barefootlife #jogacdodite #jogapertegjithe #bejjoga #supyoga #supyogagirl #standuppaddle #supalbania

#Repost @southoutdoorfest (@get_repost)
・・・
Thanks to our amazing sponsors and trusted partners, South Outdoor Festival continues to remain FREE to thousands of attendees each year! 
Një falenderim i veçantë shkon për të gjithë sponsorat dhe partnerët tanë të besuar, me mbështetjen e të cilëve South Outdoor Festival vazhdon të jetë falas për mijëra vizitorë çdo vit!
@raiffeisen.bank.shqiperi @juthbyvodafone @bashkiahimare @neptunalbania @drymadess @drymades.inn @amacaffeofficial @rauchalb @redbull_albania @avis.rent.a.car.albania @micisshoesalbania
#RaiffeisenInvest #raiffeisenbankshqiperi #juthbyvodafone #vodafonealbania #gjikuriaconstruction #sof2019 #gizalbania #southoutdoorfestival #albania #southalbania #festival #events #sport #outdoor

#Repost @southoutdoorfest (@get_repost)
・・・
Thanks to our amazing sponsors and trusted partners, South Outdoor Festival continues to remain FREE to thousands of attendees each year!
Një falenderim i veçantë shkon për të gjithë sponsorat dhe partnerët tanë të besuar, me mbështetjen e të cilëve South Outdoor Festival vazhdon të jetë falas për mijëra vizitorë çdo vit!
@raiffeisen.bank.shqiperi @juthbyvodafone @bashkiahimare @neptunalbania @drymadess @drymades.inn @amacaffeofficial @rauchalb @redbull_albania @avis.rent.a.car.albania @micisshoesalbania
#RaiffeisenInvest #raiffeisenbankshqiperi #juthbyvodafone #vodafonealbania #gjikuriaconstruction #sof2019 #gizalbania #southoutdoorfestival #albania #southalbania #festival #events #sport #outdoor

#Repost @southoutdoorfest (@get_repost)
・・・
Thanks to our amazing sponsors and trusted partners, South Outdoor Festival continues to remain FREE to thousands of attendees each year! 
Një falenderim i veçantë shkon për të gjithë sponsorat dhe partnerët tanë të besuar, me mbështetjen e të cilëve South Outdoor Festival vazhdon të jetë falas për mijëra vizitorë çdo vit!
@raiffeisen.bank.shqiperi @juthbyvodafone @bashkiahimare @neptunalbania @drymadess @drymades.inn @amacaffeofficial @rauchalb @avis.rent.a.car.albania @micisshoesalbania
#RaiffeisenInvest #raiffeisenbankshqiperi #juthbyvodafone #vodafonealbania #gjikuriaconstruction #sof2019 #gizalbania #southoutdoorfestival #albania #southalbania #festival #events #sport #outdoor

#Repost @southoutdoorfest (@get_repost)
・・・
Thanks to our amazing sponsors and trusted partners, South Outdoor Festival continues to remain FREE to thousands of attendees each year!
Një falenderim i veçantë shkon për të gjithë sponsorat dhe partnerët tanë të besuar, me mbështetjen e të cilëve South Outdoor Festival vazhdon të jetë falas për mijëra vizitorë çdo vit!
@raiffeisen.bank.shqiperi @juthbyvodafone @bashkiahimare @neptunalbania @drymadess @drymades.inn @amacaffeofficial @rauchalb @avis.rent.a.car.albania @micisshoesalbania
#RaiffeisenInvest #raiffeisenbankshqiperi #juthbyvodafone #vodafonealbania #gjikuriaconstruction #sof2019 #gizalbania #southoutdoorfestival #albania #southalbania #festival #events #sport #outdoor

Thanks to our amazing sponsors and trusted partners, South Outdoor Festival continues to remain FREE to thousands of attendees each year! 
Një falenderim i veçantë shkon për të gjithë sponsorat dhe partnerët tanë të besuar, me mbështetjen e të cilëve South Outdoor Festival vazhdon të jetë falas për mijëra vizitorë çdo vit!
@raiffeisen.bank.shqiperi @juthbyvodafone @bashkiahimare @neptunalbania @drymadess @drymades.inn @amacaffeofficial @rauchalb @avis.rent.a.car.albania @micisshoesalbania
#RaiffeisenInvest #raiffeisenbankshqiperi #juthbyvodafone #vodafonealbania #gjikuriaconstruction #sof2019 #gizalbania #southoutdoorfestival #albania #southalbania #festival #events #sport #outdoor

Thanks to our amazing sponsors and trusted partners, South Outdoor Festival continues to remain FREE to thousands of attendees each year!
Një falenderim i veçantë shkon për të gjithë sponsorat dhe partnerët tanë të besuar, me mbështetjen e të cilëve South Outdoor Festival vazhdon të jetë falas për mijëra vizitorë çdo vit!
@raiffeisen.bank.shqiperi @juthbyvodafone @bashkiahimare @neptunalbania @drymadess @drymades.inn @amacaffeofficial @rauchalb @avis.rent.a.car.albania @micisshoesalbania
#RaiffeisenInvest #raiffeisenbankshqiperi #juthbyvodafone #vodafonealbania #gjikuriaconstruction #sof2019 #gizalbania #southoutdoorfestival #albania #southalbania #festival #events #sport #outdoor

Aktivitete sportive në natyrë, lojëra, argëtime, por edhe ture kulturore e mbrëmje festive. Të gjitha këto në @southoutdoorfest , gjatë
26-29 Prill në Borsh. Shihemi aty 👌😉
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @southoutdoorfest @vodafonealbania

Aktivitete sportive në natyrë, lojëra, argëtime, por edhe ture kulturore e mbrëmje festive. Të gjitha këto në @southoutdoorfest , gjatë
26-29 Prill në Borsh. Shihemi aty 👌😉
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @southoutdoorfest @vodafonealbania

🇦🇱Këtë vit Borshi do të mirëpresë edicionin e tretë të South Outdoor Festival!

Për të gjithë ata që duan të përjetojnë misteret e jugut të Shqipërisë kjo është aventura perfekte! 
Në tokë, ajër apo ujë, kjo nuk ka shumë rëndësi - në SOF ’19 ka një surprizë për çdokënd. 
Me 32 aktivitete të ndryshme në natyrë, pranë brigjeve të kaltërta të Jonit, South Outdoor Festival prezanton edicionin e tij të tretë, i cili këtë vit do të zhvillohet në Borsh. 
Nga aktivitetet sportive në natyrë, lojrat, argëtimet, por edhe turet kulturore e mbrëmjet festive, të gjitha këto nën shijen e kuzhinës tradicionale dhe pamjeve magjepsëse të Jugut. 
Bashkohuni me ne, në 26-29 prill, për të nisur një sezon veror plot aventura dhe gjallëri!
#VisitAlbania
#AlbaniaGoYourOwnWay
#SmileAlbania😊🇦🇱 #albania #adventure #activities #culture #experience #Friends #fly #games #watergames #havingfun #mediterranean #mysterioussouth #mustvisit #nature #outdoor #southalbania #SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #tourism #travel #tradition #visitalbania

🇦🇱Këtë vit Borshi do të mirëpresë edicionin e tretë të South Outdoor Festival!

Për të gjithë ata që duan të përjetojnë misteret e jugut të Shqipërisë kjo është aventura perfekte!
Në tokë, ajër apo ujë, kjo nuk ka shumë rëndësi - në SOF ’19 ka një surprizë për çdokënd.
Me 32 aktivitete të ndryshme në natyrë, pranë brigjeve të kaltërta të Jonit, South Outdoor Festival prezanton edicionin e tij të tretë, i cili këtë vit do të zhvillohet në Borsh.
Nga aktivitetet sportive në natyrë, lojrat, argëtimet, por edhe turet kulturore e mbrëmjet festive, të gjitha këto nën shijen e kuzhinës tradicionale dhe pamjeve magjepsëse të Jugut.
Bashkohuni me ne, në 26-29 prill, për të nisur një sezon veror plot aventura dhe gjallëri!
#VisitAlbania
#AlbaniaGoYourOwnWay
#SmileAlbania 😊🇦🇱 #albania #adventure #activities #culture #experience #Friends #fly #games #watergames #havingfun #mediterranean #mysterioussouth #mustvisit #nature #outdoor #southalbania #SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #tourism #travel #tradition #visitalbania

Advertisements

🇦🇱The Festival of Nature and Adventure is back!

This year Borsh Village will host the 3rd edition of South Outdoor Festival.
For all of you who want to experience the mysteries of South Albania, this is a perfect adventure!

On the ground, up in the air or above water, it doesn’t really matter – SOF ’19 holds a surprise for each one of you. With up to 32 different activities in nature, alongside the blue Ionian shores, South Outdoor Festival presents its 3d edition with a lot of new activities and surprises!

From outdoor sports, games, entertainment, as well as cultural tours and festive evening, all this, accompanied by the delicious local cuisine and the scenic views of the southern coast. 
Join us, from the 26th to the 29th of April, to start an adventurous and blissful summer season together!
#VisitAlbania
#AlbaniaGoYourOwnWay
#SmileAlbania😊🇦🇱 #albania #adventure #activities #culture #experience #Friends #fly #games #watergames #havingfun #mediterranean #mysterioussouth #mustvisit #nature #outdoor #southalbania #SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #tourism #travel #tradition #visitalbania #smilealbania #albaniagoyourownway

🇦🇱The Festival of Nature and Adventure is back!

This year Borsh Village will host the 3rd edition of South Outdoor Festival.
For all of you who want to experience the mysteries of South Albania, this is a perfect adventure!

On the ground, up in the air or above water, it doesn’t really matter – SOF ’19 holds a surprise for each one of you. With up to 32 different activities in nature, alongside the blue Ionian shores, South Outdoor Festival presents its 3d edition with a lot of new activities and surprises!

From outdoor sports, games, entertainment, as well as cultural tours and festive evening, all this, accompanied by the delicious local cuisine and the scenic views of the southern coast.
Join us, from the 26th to the 29th of April, to start an adventurous and blissful summer season together!
#VisitAlbania
#AlbaniaGoYourOwnWay
#SmileAlbania 😊🇦🇱 #albania #adventure #activities #culture #experience #Friends #fly #games #watergames #havingfun #mediterranean #mysterioussouth #mustvisit #nature #outdoor #southalbania #SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #tourism #travel #tradition #visitalbania #smilealbania #albaniagoyourownway

For all Offroad lovers, looking for an authentic adventure experience in the South Outdoor Festival, southern Albania is the place to be. A ride through mud, gravel, and rocky terrains with the off-road jeep safari will take you from the wonderful coast to wild hidden highlands. This year two wonderful tours are offered: choose between the mysterious village of Kuç or the wild Nivica. Book now and enjoy the most exciting trip you'll ever make!

#explore #spring #albania #adventure #jeepsafari #wild #tour #tourlife #southoutdoorfestival

For all Offroad lovers, looking for an authentic adventure experience in the South Outdoor Festival, southern Albania is the place to be. A ride through mud, gravel, and rocky terrains with the off-road jeep safari will take you from the wonderful coast to wild hidden highlands. This year two wonderful tours are offered: choose between the mysterious village of Kuç or the wild Nivica. Book now and enjoy the most exciting trip you'll ever make!

#explore #spring #albania #adventure #jeepsafari #wild #tour #tourlife #southoutdoorfestival

#Repost @southoutdoorfest (@get_repost)
・・・
Këtë vit Borshi do të mirëpresë edicionin e tretë të South Outdoor Festival!

Për të gjithë ata që duan të përjetojnë misteret e jugut të Shqipërisë kjo është aventura perfekte! 
Në tokë, ajër apo ujë, kjo nuk ka shumë rëndësi - në SOF ’19 ka një surprizë për çdokënd. 
Me 32 aktivitete të ndryshme në natyrë, pranë brigjeve të kaltërta të Jonit, South Outdoor Festival prezanton edicionin e tij të tretë, i cili këtë vit do të zhvillohet në Borsh. 
Nga aktivitetet sportive në natyrë, lojrat, argëtimet, por edhe turet kulturore e mbrëmjet festive, të gjitha këto nën shijen e kuzhinës tradicionale dhe pamjeve magjepsëse të Jugut. 
Bashkohuni me ne, në 26-29 prill, për të nisur një sezon veror plot aventura dhe gjallëri!

The Festival of Nature and Adventure is back!

This year Borsh Village will host the 3rd edition of South Outdoor Festival.
For all of you who want to experience the mysteries of South Albania, this is a perfect adventure!

On the ground, up in the air or above water, it doesn’t really matter – SOF ’19 holds a surprise for each one of you. With up to 32 different activities in nature, alongside the blue Ionian shores, South Outdoor Festival presents its 3d edition with a lot of new activities and surprises!

From outdoor sports, games, entertainment, as well as cultural tours and festive evening, all this, accompanied by the delicious local cuisine and the scenic views of the southern coast. 
Join us, from the 26th to the 29th of April, to start an adventurous and blissful summer season together!

#albania #adventure #activities #culture #experience #Friends #fly #games #watergames #havingfun #mediterranean #mysterioussouth #mustvisit #nature #outdoor #southalbania #SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #tourism #travel #tradition #visitalbania

#Repost @southoutdoorfest (@get_repost)
・・・
Këtë vit Borshi do të mirëpresë edicionin e tretë të South Outdoor Festival!

Për të gjithë ata që duan të përjetojnë misteret e jugut të Shqipërisë kjo është aventura perfekte!
Në tokë, ajër apo ujë, kjo nuk ka shumë rëndësi - në SOF ’19 ka një surprizë për çdokënd.
Me 32 aktivitete të ndryshme në natyrë, pranë brigjeve të kaltërta të Jonit, South Outdoor Festival prezanton edicionin e tij të tretë, i cili këtë vit do të zhvillohet në Borsh.
Nga aktivitetet sportive në natyrë, lojrat, argëtimet, por edhe turet kulturore e mbrëmjet festive, të gjitha këto nën shijen e kuzhinës tradicionale dhe pamjeve magjepsëse të Jugut.
Bashkohuni me ne, në 26-29 prill, për të nisur një sezon veror plot aventura dhe gjallëri!

The Festival of Nature and Adventure is back!

This year Borsh Village will host the 3rd edition of South Outdoor Festival.
For all of you who want to experience the mysteries of South Albania, this is a perfect adventure!

On the ground, up in the air or above water, it doesn’t really matter – SOF ’19 holds a surprise for each one of you. With up to 32 different activities in nature, alongside the blue Ionian shores, South Outdoor Festival presents its 3d edition with a lot of new activities and surprises!

From outdoor sports, games, entertainment, as well as cultural tours and festive evening, all this, accompanied by the delicious local cuisine and the scenic views of the southern coast.
Join us, from the 26th to the 29th of April, to start an adventurous and blissful summer season together!

#albania #adventure #activities #culture #experience #Friends #fly #games #watergames #havingfun #mediterranean #mysterioussouth #mustvisit #nature #outdoor #southalbania #SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #tourism #travel #tradition #visitalbania

#Repost @juthbyvodafone (@get_repost)
・・・
Për të gjithë ata që guxojnë të sfidojnë, kjo është aventura perfekte! Në tokë, ajër apo ujë, kjo nuk ka shumë rëndësi. 
Jugu i Shqiperisë hap krahët për SOF '19. 
GUXO.
Bashkohuni me ne, në 26-29 prill, në bregdetin e bukur të Borshit, për të nisur një sezon veror plot aventura dhe gjallëri!
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @southoutdoorfest @vodafonealbania

#Repost @juthbyvodafone (@get_repost)
・・・
Për të gjithë ata që guxojnë të sfidojnë, kjo është aventura perfekte! Në tokë, ajër apo ujë, kjo nuk ka shumë rëndësi.
Jugu i Shqiperisë hap krahët për SOF '19.
GUXO.
Bashkohuni me ne, në 26-29 prill, në bregdetin e bukur të Borshit, për të nisur një sezon veror plot aventura dhe gjallëri!
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @southoutdoorfest @vodafonealbania

Për të gjithë ata që guxojnë të sfidojnë, kjo është aventura perfekte! Në tokë, ajër apo ujë, kjo nuk ka shumë rëndësi. 
Jugu i Shqiperisë hap krahët për SOF '19. 
GUXO.
Bashkohuni me ne, në 26-29 prill, në bregdetin e bukur të Borshit, për të nisur një sezon veror plot aventura dhe gjallëri!
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @southoutdoorfest @vodafonealbania

Për të gjithë ata që guxojnë të sfidojnë, kjo është aventura perfekte! Në tokë, ajër apo ujë, kjo nuk ka shumë rëndësi.
Jugu i Shqiperisë hap krahët për SOF '19.
GUXO.
Bashkohuni me ne, në 26-29 prill, në bregdetin e bukur të Borshit, për të nisur një sezon veror plot aventura dhe gjallëri!
#southoutdoorfestival #juthbyvodafone #juthapp #guxo @southoutdoorfest @vodafonealbania

#Repost @southoutdoorfest (@get_repost)
・・・
Këtë vit Borshi do të mirëpresë edicionin e tretë të South Outdoor Festival!

Për të gjithë ata që duan të përjetojnë misteret e jugut të Shqipërisë kjo është aventura perfekte! 
Në tokë, ajër apo ujë, kjo nuk ka shumë rëndësi - në SOF ’19 ka një surprizë për çdokënd. 
Me 32 aktivitete të ndryshme në natyrë, pranë brigjeve të kaltërta të Jonit, South Outdoor Festival prezanton edicionin e tij të tretë, i cili këtë vit do të zhvillohet në Borsh. 
Nga aktivitetet sportive në natyrë, lojrat, argëtimet, por edhe turet kulturore e mbrëmjet festive, të gjitha këto nën shijen e kuzhinës tradicionale dhe pamjeve magjepsëse të Jugut. 
Bashkohuni me ne, në 26-29 prill, për të nisur një sezon veror plot aventura dhe gjallëri!

The Festival of Nature and Adventure is back!

This year Borsh Village will host the 3rd edition of South Outdoor Festival.
For all of you who want to experience the mysteries of South Albania, this is a perfect adventure!

On the ground, up in the air or above water, it doesn’t really matter – SOF ’19 holds a surprise for each one of you. With up to 32 different activities in nature, alongside the blue Ionian shores, South Outdoor Festival presents its 3d edition with a lot of new activities and surprises!

From outdoor sports, games, entertainment, as well as cultural tours and festive evening, all this, accompanied by the delicious local cuisine and the scenic views of the southern coast. 
Join us, from the 26th to the 29th of April, to start an adventurous and blissful summer season together!

#albania #adventure #activities #culture #experience #Friends #fly #games #watergames #havingfun #mediterranean #mysterioussouth #mustvisit #nature #outdoor #southalbania #SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #tourism #travel #tradition #visitalbania

#Repost @southoutdoorfest (@get_repost)
・・・
Këtë vit Borshi do të mirëpresë edicionin e tretë të South Outdoor Festival!

Për të gjithë ata që duan të përjetojnë misteret e jugut të Shqipërisë kjo është aventura perfekte!
Në tokë, ajër apo ujë, kjo nuk ka shumë rëndësi - në SOF ’19 ka një surprizë për çdokënd.
Me 32 aktivitete të ndryshme në natyrë, pranë brigjeve të kaltërta të Jonit, South Outdoor Festival prezanton edicionin e tij të tretë, i cili këtë vit do të zhvillohet në Borsh.
Nga aktivitetet sportive në natyrë, lojrat, argëtimet, por edhe turet kulturore e mbrëmjet festive, të gjitha këto nën shijen e kuzhinës tradicionale dhe pamjeve magjepsëse të Jugut.
Bashkohuni me ne, në 26-29 prill, për të nisur një sezon veror plot aventura dhe gjallëri!

The Festival of Nature and Adventure is back!

This year Borsh Village will host the 3rd edition of South Outdoor Festival.
For all of you who want to experience the mysteries of South Albania, this is a perfect adventure!

On the ground, up in the air or above water, it doesn’t really matter – SOF ’19 holds a surprise for each one of you. With up to 32 different activities in nature, alongside the blue Ionian shores, South Outdoor Festival presents its 3d edition with a lot of new activities and surprises!

From outdoor sports, games, entertainment, as well as cultural tours and festive evening, all this, accompanied by the delicious local cuisine and the scenic views of the southern coast.
Join us, from the 26th to the 29th of April, to start an adventurous and blissful summer season together!

#albania #adventure #activities #culture #experience #Friends #fly #games #watergames #havingfun #mediterranean #mysterioussouth #mustvisit #nature #outdoor #southalbania #SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #tourism #travel #tradition #visitalbania

Këtë vit Borshi do të mirëpresë edicionin e tretë të South Outdoor Festival!

Për të gjithë ata që duan të përjetojnë misteret e jugut të Shqipërisë kjo është aventura perfekte! 
Në tokë, ajër apo ujë, kjo nuk ka shumë rëndësi - në SOF ’19 ka një surprizë për çdokënd. 
Me 32 aktivitete të ndryshme në natyrë, pranë brigjeve të kaltërta të Jonit, South Outdoor Festival prezanton edicionin e tij të tretë, i cili këtë vit do të zhvillohet në Borsh. 
Nga aktivitetet sportive në natyrë, lojrat, argëtimet, por edhe turet kulturore e mbrëmjet festive, të gjitha këto nën shijen e kuzhinës tradicionale dhe pamjeve magjepsëse të Jugut. 
Bashkohuni me ne, në 26-29 prill, për të nisur një sezon veror plot aventura dhe gjallëri!

The Festival of Nature and Adventure is back!

This year Borsh Village will host the 3rd edition of South Outdoor Festival.
For all of you who want to experience the mysteries of South Albania, this is a perfect adventure!

On the ground, up in the air or above water, it doesn’t really matter – SOF ’19 holds a surprise for each one of you. With up to 32 different activities in nature, alongside the blue Ionian shores, South Outdoor Festival presents its 3d edition with a lot of new activities and surprises!

From outdoor sports, games, entertainment, as well as cultural tours and festive evening, all this, accompanied by the delicious local cuisine and the scenic views of the southern coast. 
Join us, from the 26th to the 29th of April, to start an adventurous and blissful summer season together!

#albania #adventure #activities #culture #experience #Friends #fly #games #watergames #havingfun #mediterranean #mysterioussouth #mustvisit #nature #outdoor #southalbania #SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #tourism #travel #tradition #visitalbania

Këtë vit Borshi do të mirëpresë edicionin e tretë të South Outdoor Festival!

Për të gjithë ata që duan të përjetojnë misteret e jugut të Shqipërisë kjo është aventura perfekte!
Në tokë, ajër apo ujë, kjo nuk ka shumë rëndësi - në SOF ’19 ka një surprizë për çdokënd.
Me 32 aktivitete të ndryshme në natyrë, pranë brigjeve të kaltërta të Jonit, South Outdoor Festival prezanton edicionin e tij të tretë, i cili këtë vit do të zhvillohet në Borsh.
Nga aktivitetet sportive në natyrë, lojrat, argëtimet, por edhe turet kulturore e mbrëmjet festive, të gjitha këto nën shijen e kuzhinës tradicionale dhe pamjeve magjepsëse të Jugut.
Bashkohuni me ne, në 26-29 prill, për të nisur një sezon veror plot aventura dhe gjallëri!

The Festival of Nature and Adventure is back!

This year Borsh Village will host the 3rd edition of South Outdoor Festival.
For all of you who want to experience the mysteries of South Albania, this is a perfect adventure!

On the ground, up in the air or above water, it doesn’t really matter – SOF ’19 holds a surprise for each one of you. With up to 32 different activities in nature, alongside the blue Ionian shores, South Outdoor Festival presents its 3d edition with a lot of new activities and surprises!

From outdoor sports, games, entertainment, as well as cultural tours and festive evening, all this, accompanied by the delicious local cuisine and the scenic views of the southern coast.
Join us, from the 26th to the 29th of April, to start an adventurous and blissful summer season together!

#albania #adventure #activities #culture #experience #Friends #fly #games #watergames #havingfun #mediterranean #mysterioussouth #mustvisit #nature #outdoor #southalbania #SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #tourism #travel #tradition #visitalbania

Happy to provide SUP activities @southoutdoorfest this year at Borsh beach

#Repost @southoutdoorfest (@get_repost)
・・・
Discover the exceptional race-winning performance of the fastest inflatable SUP boards. It will a be an experience filled with adrenaline, as well as extremely fun. The race will be challenging but full of rewards.
#albania #adventure #activities #beach #blue #bluesky #experience #southalbania #SOF2019 #southoutdoorfestival #visitalbania #suprace #standuppaddle

Happy to provide SUP activities @southoutdoorfest this year at Borsh beach

#Repost @southoutdoorfest (@get_repost)
・・・
Discover the exceptional race-winning performance of the fastest inflatable SUP boards. It will a be an experience filled with adrenaline, as well as extremely fun. The race will be challenging but full of rewards.
#albania #adventure #activities #beach #blue #bluesky #experience #southalbania #SOF2019 #southoutdoorfestival #visitalbania #suprace #standuppaddle

#southoutdoorfestival 
Promotions Video

#southoutdoorfestival
Promotions Video

Mountains teach that not everything in this world can be rationally explained. 
Two years ago during the South Outdoor Festival!!!
.
.
.
#mountains #mountain_world #hiking #hiker #hikingculture #hikinglifestyle #girl #girlswhohike #throwback #southoutdoorfestival #sea #seaside #southalbania #backpack #backpacker #nature #travel #riviera #landscape #photography #horizon #spring #activities #sports #sportlife #throwback2017
Discover the exceptional race-winning performance of the fastest inflatable SUP boards. It will a be an experience filled with adrenaline, as well as extremely fun. The race will be challenging but full of rewards.
#albania #adventure #activities #beach #blue #bluesky #experience #southalbania #SOF2019 #southoutdoorfestival #visitalbania #SUPRace

Discover the exceptional race-winning performance of the fastest inflatable SUP boards. It will a be an experience filled with adrenaline, as well as extremely fun. The race will be challenging but full of rewards.
#albania #adventure #activities #beach #blue #bluesky #experience #southalbania #SOF2019 #southoutdoorfestival #visitalbania #SUPRace

#repost #southoutdoorfestival 
Nën tingujt e muzikës latine dhe performimit të dyshes me të famshme në Shqipëri, nata e tretë e South Outdoor Festival do të jetë magjike. Venera & Lindi do t'ju dhurojnë një mbrëmje për t'u mbajtur mend.

With a performance of the best singers' duo in Albania, under the latin music sounds, the third night of the Festival will be magical! Venera & Lindi will make this night memorable.

#repost #southoutdoorfestival
Nën tingujt e muzikës latine dhe performimit të dyshes me të famshme në Shqipëri, nata e tretë e South Outdoor Festival do të jetë magjike. Venera & Lindi do t'ju dhurojnë një mbrëmje për t'u mbajtur mend.

With a performance of the best singers' duo in Albania, under the latin music sounds, the third night of the Festival will be magical! Venera & Lindi will make this night memorable.

#Repost @albanianwatersports
・・・
SUP Yoga sessions will be fantastic this year at #SOF2019 with the new equipments from #albanianwatersports 
#southoutdoorfestival #gizalbania #standuppaddle #yoga #yogasup #baptisteyogaalbania #albania #borshbeach
For all Offroad lovers, looking for an authentic adventure experience in the South Outdoor Festival, southern Albania is the place to be. A ride through mud, gravel, and rocky terrains with the off road jeep safari will take you from the wonderful coast to wild highlands. 
#explore #spring #albania #adventure #jeepsafari #wild #tour #tourlife #southoutdoorfestival

For all Offroad lovers, looking for an authentic adventure experience in the South Outdoor Festival, southern Albania is the place to be. A ride through mud, gravel, and rocky terrains with the off road jeep safari will take you from the wonderful coast to wild highlands.
#explore #spring #albania #adventure #jeepsafari #wild #tour #tourlife #southoutdoorfestival

SUP Race, the first ever in Albania, will be organized by @albanianwatersports at the @southoutdoorfest on Sunday, April 28th. Limited number of participants on first in first served basis.

#Repost @southoutdoorfest (@get_repost)
・・・
Unveil new challenges through the most wonderful stand up paddle race you'll ever experience-this year in South Outdoor Festival.
@albanianwatersports 
#SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #visitalbania #albania #adventure #activities #experience #southalbania

SUP Race, the first ever in Albania, will be organized by @albanianwatersports at the @southoutdoorfest on Sunday, April 28th. Limited number of participants on first in first served basis.

#Repost @southoutdoorfest (@get_repost)
・・・
Unveil new challenges through the most wonderful stand up paddle race you'll ever experience-this year in South Outdoor Festival.
@albanianwatersports
#SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #visitalbania #albania #adventure #activities #experience #southalbania

Unveil new challenges through the most wonderful stand up paddle race you'll ever experience-this year in South Outdoor Festival.
@albanianwatersports 
#SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #visitalbania #albania #adventure #activities #experience #southalbania

Unveil new challenges through the most wonderful stand up paddle race you'll ever experience-this year in South Outdoor Festival.
@albanianwatersports
#SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #visitalbania #albania #adventure #activities #experience #southalbania

We will provide sup activities at the @southoutdoorfest this year. See you at Borsh beach by the end of April!

#Repost @southoutdoorfest (@get_repost)
・・・
Would you want to try new experiences this year? Learn how to paddle through the Jonian sea, and under the shining sun, guided by our surf instructors.
@albanianwatersports 
#SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #visitalbania #albania #adventure #activities #bluesky #experience #fly #southalbania #paddleboarding #paddleboard

We will provide sup activities at the @southoutdoorfest this year. See you at Borsh beach by the end of April!

#Repost @southoutdoorfest (@get_repost)
・・・
Would you want to try new experiences this year? Learn how to paddle through the Jonian sea, and under the shining sun, guided by our surf instructors.
@albanianwatersports
#SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #visitalbania #albania #adventure #activities #bluesky #experience #fly #southalbania #paddleboarding #paddleboard

Would you want to try new experiences this year? Learn how to paddle through the Jonian sea, and under the shining sun, guided by our surf instructors.
@albanianwatersports 
#SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #visitalbania #albania #adventure #activities #bluesky #experience #fly #southalbania #paddleboarding #paddleboard

Would you want to try new experiences this year? Learn how to paddle through the Jonian sea, and under the shining sun, guided by our surf instructors.
@albanianwatersports
#SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #visitalbania #albania #adventure #activities #bluesky #experience #fly #southalbania #paddleboarding #paddleboard

The experience of flying comes in different forms this year! The hot air ballon will give you the chance to see the southern coast from a different perspective - the best venue for a romantic date. 
Provided by: @skysportsalbania @hot_air_balloon_albania_ 
#albania #adventure #activities #bluesky #experience #fly #southalbania #SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #sky #visitalbania

The experience of flying comes in different forms this year! The hot air ballon will give you the chance to see the southern coast from a different perspective - the best venue for a romantic date.
Provided by: @skysportsalbania @hot_air_balloon_albania_
#albania #adventure #activities #bluesky #experience #fly #southalbania #SOF2019 #southoutdoorfestival #sports #sky #visitalbania

Enjoy the exhilerating escape from the festival venue with a three-wheeled power trike. All you need to do is sit and relax. 
@xhonatanislami 
Provided by: @skysportsalbania 
#festival #sof #sof2019 #adventure #albania #southalbania #southoutdoorfestival #freedom #relax #trike #trikeflying

Enjoy the exhilerating escape from the festival venue with a three-wheeled power trike. All you need to do is sit and relax.
@xhonatanislami
Provided by: @skysportsalbania
#festival #sof #sof2019 #adventure #albania #southalbania #southoutdoorfestival #freedom #relax #trike #trikeflying

#Repost @xhonatanislami with @get_repost
・・・
New on SOF / TRIKE flights by @skysportsalbania ☺️ available for everyone this year at @southoutdoorfest 
Book Now at www.festival.south.al
#paraglidingalbania #paratrike #paragliding #adventure #outdoor #flying #southoutdoorfestival #borsh #sof2019

#Repost @xhonatanislami with @get_repost
・・・
New on SOF / TRIKE flights by @skysportsalbania ☺️ available for everyone this year at @southoutdoorfest
Book Now at www.festival.south.al
#paraglidingalbania #paratrike #paragliding #adventure #outdoor #flying #southoutdoorfestival #borsh #sof2019