#superior14supplements photos & videos

4.9k Posts

Advertisements

🔻Tribulus Terrestris
🔹120 Tableta 🔺3500 Leke
👉🏻www.supplementalbania.com
📱+355673222022 / +355674619351 .
.
.
.
.
.
.
.
.
#gymnutrition #optimumnutrition #Gym #Fitness #health #fitness #fit #fitnessaddict #workout #bodybuilding #gym #train #training #health #healthy #instahealth #strong #motivation #determination #lifestyle #exercise #getfit #superior14supplements #scitecnutrition #supplementalbania
#albania #tirane

Advertisements

¿Sabías que QUATTRO PROTEIN de SUPERIOR14 combina cuatro tipos de proteína con un perfil muy bajo de hidratos de carbono? ¡Además viene en formato de 3 kilos! Sabores: Chocolate - Avellanas, Yogurt Frambuesa, Cookies, Crema de Cacahuete - Caramelo y Mango - Melocotón.⠀
.⠀
📸: @atok.zali.71⠀
.⠀
➡️www.superior14.shop⬅️⠀
.⠀
✔ Distribuidor exclusivo para toda España🇪🇸 ✔⠀
.⠀
#Superior14Shop #Superior14Supplements #ifbb #sports #crossfit #health #fitness #fit #fitnessmodel #fitnessaddict #fitspo #workout #bodybuilding #cardio #gym #train #training #photooftheday #healthychoices #active #strong #motivation #instagood #determination #getfit #cleaneating

¿Sabías que QUATTRO PROTEIN de SUPERIOR14 combina cuatro tipos de proteína con un perfil muy bajo de hidratos de carbono? ¡Además viene en formato de 3 kilos! Sabores: Chocolate - Avellanas, Yogurt Frambuesa, Cookies, Crema de Cacahuete - Caramelo y Mango - Melocotón.⠀
.⠀
📸: @atok.zali.71
.⠀
➡️www.superior14.shop⬅️⠀
.⠀
✔ Distribuidor exclusivo para toda España🇪🇸 ✔⠀
.⠀
#Superior14Shop #Superior14Supplements #ifbb #sports #crossfit #health #fitness #fit #fitnessmodel #fitnessaddict #fitspo #workout #bodybuilding #cardio #gym #train #training #photooftheday #healthychoices #active #strong #motivation #instagood #determination #getfit #cleaneating

🔻Cla 2000
🔺3500 Leke 🔺180 caps
👉🏻www.supplementalbania.com
📱+355673222022 / +35567461935
CLA 2000
Conjugated Linoleic Acid

CLA ( Conjugated Linoleic Acid ) 500 ml e lehtë për tu marrë,kapsula xhel të bëra në standardet më të larta të mundshme për të siguruar rezultatin më të mirë.

CLA gjendet kryesisht tek mishi dhe qumështi, ose mund të rrjedhin natyrshëm nga safflowers. CLA-ja e Superior 14 është nxjerrë 100% nga një burim vegan.
CLA përdoret për të mbështetur humbjen yndyrës dhe në të njëjtën kohë ndihmon në tonifikimin e muskujve dhe shtimin e një mase muskulare të definuar. Kjo është një prej suplementeve më të njohura në botë që përdoret për humbje yndyrës, për shkak se CLA kontribuon në mirëmbajtjen e peshës ideale të trupit falë përmbajtjes së acideve komplekse yndyrore. Ky lloj i veçantë i acidit yndyror ka provuar efektivitetin e tij në minimizimin e kalorive dhe yndyrës të saturuar të cilat merren nga trupi. Për rezultate më të mira CLA duhet të merret së bashku me një dietë të shëndetshme dhe dhe një aktivitet të rregullt fizik. .
.
.
.
.
.
.
.
.
#gymnutrition #optimumnutrition #Gym #Fitness #health #fitness #fit #fitnessaddict #workout #bodybuilding #gym #train #training #health #healthy #instahealth #strong #motivation #determination #lifestyle #exercise #getfit #superior14supplements #scitecnutrition #supplementalbania

🔻Cla 2000
🔺3500 Leke 🔺180 caps
👉🏻www.supplementalbania.com
📱+355673222022 / +35567461935
CLA 2000
Conjugated Linoleic Acid

CLA ( Conjugated Linoleic Acid ) 500 ml e lehtë për tu marrë,kapsula xhel të bëra në standardet më të larta të mundshme për të siguruar rezultatin më të mirë.

CLA gjendet kryesisht tek mishi dhe qumështi, ose mund të rrjedhin natyrshëm nga safflowers. CLA-ja e Superior 14 është nxjerrë 100% nga një burim vegan.
CLA përdoret për të mbështetur humbjen yndyrës dhe në të njëjtën kohë ndihmon në tonifikimin e muskujve dhe shtimin e një mase muskulare të definuar. Kjo është një prej suplementeve më të njohura në botë që përdoret për humbje yndyrës, për shkak se CLA kontribuon në mirëmbajtjen e peshës ideale të trupit falë përmbajtjes së acideve komplekse yndyrore. Ky lloj i veçantë i acidit yndyror ka provuar efektivitetin e tij në minimizimin e kalorive dhe yndyrës të saturuar të cilat merren nga trupi. Për rezultate më të mira CLA duhet të merret së bashku me një dietë të shëndetshme dhe dhe një aktivitet të rregullt fizik. .
.
.
.
.
.
.
.
.
#gymnutrition #optimumnutrition #Gym #Fitness #health #fitness #fit #fitnessaddict #workout #bodybuilding #gym #train #training #health #healthy #instahealth #strong #motivation #determination #lifestyle #exercise #getfit #superior14supplements #scitecnutrition #supplementalbania

🔰Drostanolone_propionate|100mg/ml🔰
🔻به عنوان یک آندروژن قدرتمند مسترون میتواند ورزشکارانی را که به دنبال افزایش قدرت هستند کمک کند.این استروئید میتواند برای ورزشکارانی که تحت یک رژیم غذائی کم کالری و محدود برای حفظ وزن بدن خود هستند بسیار کمک کننده باشد.این افراد میتوانند از افزایش قدرت خود لذت ببرند و میزان ریکاوری و استقامت عضلانی آنها نیز بدون افزایش وزن ناخواسته کمی‌ بهبود پیدا خواهد کرد.
...................@sardar.1992................
👈تاثیرات مسترون👉
بدون هیچ شکی‌ تاثیرات مسترون در دوره کات به بهترین شکل ممکن خود نمایان خواهد شد.اما به هر حال برای دریافت نتایج بسیار قبول قبول و تحسین بر انگیز شخص باید به شدت دارای بدنی خشک و تفکیک شده باشد.به همین دلیل است که شما معمولا شاهد حضور هورمون‌ها بیشتر در انتهای دوره آمادگی بدن سازان هستید زیرا که آنها از قبل به بدنی نسبتا تفکیک شده رسیده‌اند.افزودن مسترون به دوره باعث خواهد شد که آن چربی‌‌های باقیمانده مزاحمی که راهی‌ برای خلاصی از آنها نیست از بین بروند.همچنین با مصرف مسترون عضلات شما به سخت‌ترین و سفت‌ترین حالت ممکن دست خواهند یافت.البته همانطور که بیان شد خاصیت ضد استروژنی این استروئید باعث به وجود آمدن چنین ویژگی‌ میشود.برای آن افرادی که همانند بدن سازان مسابقه ای‌ دارای بدنی تفکیک شده نمی‌باشند مصرف مسترون شاید نتایج قابل توجهی‌ را در پی‌ نداشته باشد.افراد دارای چربی‌ بدن زیر ۱۰% میتوانند به شکل قابل قبولی به نتایج مورد نظر برسند اما افراد دارای درصد چربی‌ بالای ۱۰% شاید آن نتایج قابل قبول را مشاهده نکنند.
..................@sardar.1992.................
✔از لحاظ کارایی مسترون یکی‌ از استروئید‌های آنابولیکی می‌باشد که دارای یک خاصیت ضد استروژنی بسیار قوی می‌باشد.این استروئید نه تنها باعث ایجاد فعالیت‌های استروژنی در بدن نمی‌شود بلکه میتواند خود به عنوان یک عامل ضد استروژنی عمل کند.همین خاصیت ضد استروژنی این استروئید را در بین بدن سازان بسیار محبوب کرده است.همین موضوع تاثیر مفید این استروئید را هنگام دوره کات به خوبی‌ ثابت می‌کند.همچنین استفاده از این استروئید در دوره کات باعث سفت شدن عضلات میشود.
🔴
🔥تنظیم برنامه تمرینی و برنامه غذایی برای افزایش و کاهش وزن 📥
#مربی_خصوصی✔
🆔 @sardar.1992 
#powerlifting #fitness #fit #crossfit #workout #gymtime #bodyclassic #bodybuilding #muscletech #bpisports #nutrend_supplements #ronnie_coleman #universal_nutrition #superior14supplements #supplements #nutrex #muscle

🔰Drostanolone_propionate|100mg/ml🔰
🔻به عنوان یک آندروژن قدرتمند مسترون میتواند ورزشکارانی را که به دنبال افزایش قدرت هستند کمک کند.این استروئید میتواند برای ورزشکارانی که تحت یک رژیم غذائی کم کالری و محدود برای حفظ وزن بدن خود هستند بسیار کمک کننده باشد.این افراد میتوانند از افزایش قدرت خود لذت ببرند و میزان ریکاوری و استقامت عضلانی آنها نیز بدون افزایش وزن ناخواسته کمی‌ بهبود پیدا خواهد کرد.
...................@sardar.1992................
👈تاثیرات مسترون👉
بدون هیچ شکی‌ تاثیرات مسترون در دوره کات به بهترین شکل ممکن خود نمایان خواهد شد.اما به هر حال برای دریافت نتایج بسیار قبول قبول و تحسین بر انگیز شخص باید به شدت دارای بدنی خشک و تفکیک شده باشد.به همین دلیل است که شما معمولا شاهد حضور هورمون‌ها بیشتر در انتهای دوره آمادگی بدن سازان هستید زیرا که آنها از قبل به بدنی نسبتا تفکیک شده رسیده‌اند.افزودن مسترون به دوره باعث خواهد شد که آن چربی‌‌های باقیمانده مزاحمی که راهی‌ برای خلاصی از آنها نیست از بین بروند.همچنین با مصرف مسترون عضلات شما به سخت‌ترین و سفت‌ترین حالت ممکن دست خواهند یافت.البته همانطور که بیان شد خاصیت ضد استروژنی این استروئید باعث به وجود آمدن چنین ویژگی‌ میشود.برای آن افرادی که همانند بدن سازان مسابقه ای‌ دارای بدنی تفکیک شده نمی‌باشند مصرف مسترون شاید نتایج قابل توجهی‌ را در پی‌ نداشته باشد.افراد دارای چربی‌ بدن زیر ۱۰% میتوانند به شکل قابل قبولی به نتایج مورد نظر برسند اما افراد دارای درصد چربی‌ بالای ۱۰% شاید آن نتایج قابل قبول را مشاهده نکنند.
..................@sardar.1992.................
✔از لحاظ کارایی مسترون یکی‌ از استروئید‌های آنابولیکی می‌باشد که دارای یک خاصیت ضد استروژنی بسیار قوی می‌باشد.این استروئید نه تنها باعث ایجاد فعالیت‌های استروژنی در بدن نمی‌شود بلکه میتواند خود به عنوان یک عامل ضد استروژنی عمل کند.همین خاصیت ضد استروژنی این استروئید را در بین بدن سازان بسیار محبوب کرده است.همین موضوع تاثیر مفید این استروئید را هنگام دوره کات به خوبی‌ ثابت می‌کند.همچنین استفاده از این استروئید در دوره کات باعث سفت شدن عضلات میشود.
🔴
🔥تنظیم برنامه تمرینی و برنامه غذایی برای افزایش و کاهش وزن 📥
#مربی_خصوصی
🆔 @sardar.1992
#powerlifting #fitness #fit #crossfit #workout #gymtime #bodyclassic #bodybuilding #muscletech #bpisports #nutrend_supplements #ronnie_coleman #universal_nutrition #superior14supplements #supplements #nutrex #muscle

Advertisements

🔻Stanabol X
🔹120 Tableta
🔺4500 Leke
👉🏻www.supplementalbania.com
📱+355673222022 / +355674619351
#STANABOL- X 
Stanabol - X është një kompleks sinergjik i 25 substrateve të njohura anabolike, Anabolik Stack modulates testosterone dhe hormoneve të tjera anabolike të tilla si insulina, hormoni i rritjes HGH dhe IGF-1 dhe hormonet e tiroideve T3 dhe T4. Në përgjithësi, kombinim sinergjik i substrateve anabolike në Anabolic Stack mbështesin një prodhim më të mirë të muskujve të definuar, djegien e yndyrës dhe rigjenerim më të shpejtë.
Disa nga përfitimet e Stanabol - X :
Rritës Natyral i Testosteronit
Maksimizon Forcën
Rrit Performancën Seksuale
Stanabol - X është një hormon anabolik përforcues efektive, i cili në kombinim me No4 AAKG është superior ndaj çdo produkti tjetër në treg. Stanabol - X është një kompleks i substrateve hormonale që zhvillohet në laboratorët e Superior 14, ku kombinohen në këtë formulë unike 25 substrate anabolike.
Të gjithë përbërësit janë në nivele farmaceutike, kështu që rezultati i kësaj formule është i pabesueshëm!
Hormonet tuaja do të jenë në max, dhe me një kombinim të Platinum Mass ose Superior Mass Professional fitimet tuaja në masë më të definuar të muskujve dhe forcë të pastër do të jenë në një nivel krejtësisht të ri! Të gjithë rreth jush do të jenë xheloz për transformimin tuaj! .
.
.
.
.
.
.
.
.
#gymnutrition #optimumnutrition #Gym #Fitness #health #fitness #fit #fitnessaddict #workout #bodybuilding #gym #train #training #health #healthy #instahealth #strong #motivation #determination #lifestyle #exercise #getfit #superior14supplements #scitecnutrition #supplementalbania

🔻Stanabol X
🔹120 Tableta
🔺4500 Leke
👉🏻www.supplementalbania.com
📱+355673222022 / +355674619351
#STANABOL - X
Stanabol - X është një kompleks sinergjik i 25 substrateve të njohura anabolike, Anabolik Stack modulates testosterone dhe hormoneve të tjera anabolike të tilla si insulina, hormoni i rritjes HGH dhe IGF-1 dhe hormonet e tiroideve T3 dhe T4. Në përgjithësi, kombinim sinergjik i substrateve anabolike në Anabolic Stack mbështesin një prodhim më të mirë të muskujve të definuar, djegien e yndyrës dhe rigjenerim më të shpejtë.
Disa nga përfitimet e Stanabol - X :
Rritës Natyral i Testosteronit
Maksimizon Forcën
Rrit Performancën Seksuale
Stanabol - X është një hormon anabolik përforcues efektive, i cili në kombinim me No4 AAKG është superior ndaj çdo produkti tjetër në treg. Stanabol - X është një kompleks i substrateve hormonale që zhvillohet në laboratorët e Superior 14, ku kombinohen në këtë formulë unike 25 substrate anabolike.
Të gjithë përbërësit janë në nivele farmaceutike, kështu që rezultati i kësaj formule është i pabesueshëm!
Hormonet tuaja do të jenë në max, dhe me një kombinim të Platinum Mass ose Superior Mass Professional fitimet tuaja në masë më të definuar të muskujve dhe forcë të pastër do të jenë në një nivel krejtësisht të ri! Të gjithë rreth jush do të jenë xheloz për transformimin tuaj! .
.
.
.
.
.
.
.
.
#gymnutrition #optimumnutrition #Gym #Fitness #health #fitness #fit #fitnessaddict #workout #bodybuilding #gym #train #training #health #healthy #instahealth #strong #motivation #determination #lifestyle #exercise #getfit #superior14supplements #scitecnutrition #supplementalbania

Advertisements

Parte del entrenamiento de nuestro atleta @ahmedwardany en @o2_gyms : la fábrica del músculo.⠀
.⠀
➡️www.superior14.shop⬅️⠀⠀
.⠀⠀
✔ Distribuidor exclusivo para toda España🇪🇸 ✔⠀⠀
.⠀⠀
#Superior14Shop #Superior14Supplements #ifbb #sports #crossfit #health #fitness #fit #fitnessmodel #fitnessaddict #fitspo #workout #bodybuilding #cardio #gym #train #training #photooftheday #healthychoices #active #strong #motivation #instagood #determination #getfit #cleaneating

Parte del entrenamiento de nuestro atleta @ahmedwardany en @o2_gyms : la fábrica del músculo.⠀
.⠀
➡️www.superior14.shop⬅️⠀⠀
.⠀⠀
✔ Distribuidor exclusivo para toda España🇪🇸 ✔⠀⠀
.⠀⠀
#Superior14Shop #Superior14Supplements #ifbb #sports #crossfit #health #fitness #fit #fitnessmodel #fitnessaddict #fitspo #workout #bodybuilding #cardio #gym #train #training #photooftheday #healthychoices #active #strong #motivation #instagood #determination #getfit #cleaneating

♦️
♦️
فروشگاه :  سنتر مكمل شاپ
.
محصول :  تريبولوس تستو 2500
.
‏💥TRIBULUS TESTO 2500💥
.
کمپانی :  Superior 14 مجارستان 🇭🇺
.
تعداد :  120 عدد
.
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
.
💥TRIBULUS TESTO 2500💥
.
تریبولوس تستو 2500 به عنوان یک مکمل تقویت کننده تستوسترون در بدن است که شامل یک عصاره استاندارد از تریبلوس خالص در داخل بالاترین دوز موجود در بازار، به همراه حجمی از ساپونین در حدود 90درصد در یک کپسول میباشد.
.
مزایای تریبلوس تستو 2500 :
.
– جلسات تمرینی را افزایش میدهد
.
– باز تولید را تقویت میکند
.
– تقویت رشد عضله، قدرت ساخت و چربی سوزی بدن
.
ساپونین دیوس جنین (SAPONIN DIOSGENIN) و پرتو دیوسین ( PROTODIOSCIN) سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و ترشح هرمون جسم زرد تخم دان (LH) را افزایش میدهد، که در عوض به سنتز تستوسترون کمک شایانی میکند. در مردان، ساپونین موجود در تریبلوس تستو 2500 موجب افزیاش تستوسترون های آزاد میشود، که موجب تحریک رشد عضله و چربی سوزی میشود، میزان نطفه سازی ( قدرت) و قدرت بدن را افزایش میدهد و آنها را تقویت و هدایت میکند. با توجه به حقایق موجود ، تریبلوس تستو 2500 دارای بیش از 90 درصد ساپونین است که بیشترین میزان تستوسترون آزاد را در خود دارد.
.
در زنان، سیستم هرمونی با توجه بهه نسبت استروژن به تستوسترون در نظر گرفته میشود. بنابراین زنانی که از این محصول استفاده میکنند میتوانند از اندام زیبا- لاغر تری برخوردار باشند و لذت جنسی بیشتری نیز تجربه کنند.
.
رشد عضله تنها به کم یک منبع کافی و ثابت از آمینو اسید ها ممکن است . بنابراین باید پروتئینی سریع مانند PRO6 و یا SUPERIOR WHEY CORE ( به خصوص در صبح گاه و یا قبل و بعد از تمرین)، پروتئین های آرام، و اگر نیز لازم بود از دیگر مکمل هایی مانند AAKG شماره 4 یا NO REBIRTH برای دوری از افتادگی عضلات و حمایت از عملکرد صحیح تریبلوس تستو 2500 استفاده کرد.
#سوپريور_فورتين #superior14supplements
#Mokamel__Bazar #fitness #powerlifting #fit #crossfit #workout #gymtime #bodyclassic #bodybuilding #muscletech #bpisports #nutrend #tesla_supplements #supplements #miscle #original #whey #creatine #glutamine #amino #gainer #carbo #bcaa #explore #explorepage
@Mokamel__Bazar
@Mokamel__Bazar

♦️
♦️
فروشگاه : سنتر مكمل شاپ
.
محصول : تريبولوس تستو 2500
.
‏💥TRIBULUS TESTO 2500💥
.
کمپانی : Superior 14 مجارستان 🇭🇺
.
تعداد : 120 عدد
.
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
.
💥TRIBULUS TESTO 2500💥
.
تریبولوس تستو 2500 به عنوان یک مکمل تقویت کننده تستوسترون در بدن است که شامل یک عصاره استاندارد از تریبلوس خالص در داخل بالاترین دوز موجود در بازار، به همراه حجمی از ساپونین در حدود 90درصد در یک کپسول میباشد.
.
مزایای تریبلوس تستو 2500 :
.
– جلسات تمرینی را افزایش میدهد
.
– باز تولید را تقویت میکند
.
– تقویت رشد عضله، قدرت ساخت و چربی سوزی بدن
.
ساپونین دیوس جنین (SAPONIN DIOSGENIN) و پرتو دیوسین ( PROTODIOSCIN) سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و ترشح هرمون جسم زرد تخم دان (LH) را افزایش میدهد، که در عوض به سنتز تستوسترون کمک شایانی میکند. در مردان، ساپونین موجود در تریبلوس تستو 2500 موجب افزیاش تستوسترون های آزاد میشود، که موجب تحریک رشد عضله و چربی سوزی میشود، میزان نطفه سازی ( قدرت) و قدرت بدن را افزایش میدهد و آنها را تقویت و هدایت میکند. با توجه به حقایق موجود ، تریبلوس تستو 2500 دارای بیش از 90 درصد ساپونین است که بیشترین میزان تستوسترون آزاد را در خود دارد.
.
در زنان، سیستم هرمونی با توجه بهه نسبت استروژن به تستوسترون در نظر گرفته میشود. بنابراین زنانی که از این محصول استفاده میکنند میتوانند از اندام زیبا- لاغر تری برخوردار باشند و لذت جنسی بیشتری نیز تجربه کنند.
.
رشد عضله تنها به کم یک منبع کافی و ثابت از آمینو اسید ها ممکن است . بنابراین باید پروتئینی سریع مانند PRO6 و یا SUPERIOR WHEY CORE ( به خصوص در صبح گاه و یا قبل و بعد از تمرین)، پروتئین های آرام، و اگر نیز لازم بود از دیگر مکمل هایی مانند AAKG شماره 4 یا NO REBIRTH برای دوری از افتادگی عضلات و حمایت از عملکرد صحیح تریبلوس تستو 2500 استفاده کرد.
#سوپريور_فورتين #superior14supplements
#Mokamel__Bazar #fitness #powerlifting #fit #crossfit #workout #gymtime #bodyclassic #bodybuilding #muscletech #bpisports #nutrend #tesla_supplements #supplements #miscle #original #whey #creatine #glutamine #amino #gainer #carbo #bcaa #explore #explorepage
@Mokamel__Bazar
@Mokamel__Bazar

🔻whey hydrolyzed
🔺Nga  5500 Lekë ⛔Behet 4500 Lekë
👉🏻www.supplementalbania.com
📱+355673222022 / +355674619351 .
.
.
.
.
.
.
#gymnutrition #optimumnutrition #Gym #Fitness #health #fitness #fit #fitnessaddict #workout #bodybuilding #gym #train #training #health #healthy #instahealth #strong #motivation #determination #lifestyle #exercise #getfit #superior14supplements #scitecnutrition #supplementalbania
#albania #tirane
🔻Gold standard  Pre-workout 🔹30 Serving
🔺4000 Lekë
👉🏻www.supplementalbania.com
📱+355673222022 / +355674619351
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#gymnutrition #optimumnutrition #Gym #Fitness #health #fitness #fit #fitnessaddict #workout #bodybuilding #gym #train #training #health #healthy #instahealth #strong #motivation #determination #lifestyle #exercise #getfit #superior14supplements #scitecnutrition #supplementalbania

🔻Gold standard Pre-workout 🔹30 Serving
🔺4000 Lekë
👉🏻www.supplementalbania.com
📱+355673222022 / +355674619351
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#gymnutrition #optimumnutrition #Gym #Fitness #health #fitness #fit #fitnessaddict #workout #bodybuilding #gym #train #training #health #healthy #instahealth #strong #motivation #determination #lifestyle #exercise #getfit #superior14supplements #scitecnutrition #supplementalbania

🔰چند نمونه از ویژگی های آمینو انرژی اپتیموم:
فرم پودري آمينه اسيدهاي براي جذب سريع_حاوی بتا‌ آلانین_100 میلی‌گرم کافئین  چای سبز_عصاره قهوه سبز
پشتیبانی از بدن در قبل، بعد و حین تمرین
یک چربی سوز استاندارد_حاوی آمینو اسید های ضروری
.................@sardar.1992..................
🔻آمینو انرژی شرکت اپتیموم نوتریشن آمینواسیدهای آزاد زود جذب را با انرژی زا های طبیعی و N.O ترکیب کرده و به شما کمک می‌کند و با استفاده از آمینو اسیدهای ضروری و آرژینین گردش خون را در ماهیچه های خود افزایش دهید.
................@sardar.1992...................
👈تنها با 10 کالری به ازای هر وعده، این محصول تاثیر خاصی را بر روی اندام شما خواهد داشت. هر موقع به تمرکز ذهنی، انرژی فیزیکی و بازیابی نیاز دارید از اسنشیال آمینو انرژی استفاده نمایید. 🔻چند نمونه دیگر از ویژگی های آمینو انرژی اپتیموم نوتریشن:
حاوی آمینواسیدهای آزاد به منظور افزایش سرعت جذب
حاوی آمینواسیدهای ضروری نظیر BCAA
کمک به بازیابی بدن
کمک به تمرین شدید و طولانی مدت با استفاده از بتا آلانین
حاوی انرژی زاهای طبیعی
کمک به سنتز نیتریک اکسید
تنها 10 کالری و 0 گرم قند به ازای هر وعده
ترکیب آسان
....................@sardar.1992...............
✔ماهیچه های خود را تقویت کرده و تمرینات شدیدتری انجام دهید
آمینواسیدهای ضروری به تقویت ماهیچه کمک می‌کنند.
بتاآلانین منجر به افزایش قدرت و مدت تمرین می‌گردد.
BCAA ها برای تقویت استقامت مفید می‌باشند.
🔰افزایش انرژی و تمرکز
ترکیبی از چای سبز و عصاره قهوه سبز
از چندین پیمانه به منظور افزایش انرژی از سطح متوسط به شدید استفاده کنید.
🔴افزایش تولید نیتریک اکسید
ال ـ آرژینین میکرونیزه برای افزایش تولید نیتریک اکسید
سیترولین میکرونیزه برای افزایش تولید نیتریک اکسید در طی تمرین
🔵بازیابی سریع
آمینواسیدهای ضروری باعث سرعت سنتز پروتئین می شوند
ریکاوری سریع به واسطه آمینو انرژی منجر به بازگشت سریع تر به عملکرد می شود
⚪افزایش انرژی بدون کالری
ترکیبی از انرژی های سبز برای افزایش تمرکز
طعم های میوه ای مختلف
⚫پایداری بالای نیتریک اکسید
کمک به افزایش تولید نیتریک اکسید
🔥تنظیم برنامه تمرینی و برنامه غذایی برای افزایش و کاهش وزن 📥
#مربی_خصوصی✔
🆔 @sardar.1992 
#powerlifting #fitness #fit #crossfit #workout #gymtime #bodyclassic #bodybuilding #muscletech #bpisports #nutrend_supplements #ronnie_coleman #universal_nutrition #superior14supplements #supplements #nutrex #muscle
#tesla_supplements #optimum

🔰چند نمونه از ویژگی های آمینو انرژی اپتیموم:
فرم پودري آمينه اسيدهاي براي جذب سريع_حاوی بتا‌ آلانین_100 میلی‌گرم کافئین  چای سبز_عصاره قهوه سبز
پشتیبانی از بدن در قبل، بعد و حین تمرین
یک چربی سوز استاندارد_حاوی آمینو اسید های ضروری
.................@sardar.1992..................
🔻آمینو انرژی شرکت اپتیموم نوتریشن آمینواسیدهای آزاد زود جذب را با انرژی زا های طبیعی و N.O ترکیب کرده و به شما کمک می‌کند و با استفاده از آمینو اسیدهای ضروری و آرژینین گردش خون را در ماهیچه های خود افزایش دهید.
................@sardar.1992...................
👈تنها با 10 کالری به ازای هر وعده، این محصول تاثیر خاصی را بر روی اندام شما خواهد داشت. هر موقع به تمرکز ذهنی، انرژی فیزیکی و بازیابی نیاز دارید از اسنشیال آمینو انرژی استفاده نمایید. 🔻چند نمونه دیگر از ویژگی های آمینو انرژی اپتیموم نوتریشن:
حاوی آمینواسیدهای آزاد به منظور افزایش سرعت جذب
حاوی آمینواسیدهای ضروری نظیر BCAA
کمک به بازیابی بدن
کمک به تمرین شدید و طولانی مدت با استفاده از بتا آلانین
حاوی انرژی زاهای طبیعی
کمک به سنتز نیتریک اکسید
تنها 10 کالری و 0 گرم قند به ازای هر وعده
ترکیب آسان
....................@sardar.1992...............
✔ماهیچه های خود را تقویت کرده و تمرینات شدیدتری انجام دهید
آمینواسیدهای ضروری به تقویت ماهیچه کمک می‌کنند.
بتاآلانین منجر به افزایش قدرت و مدت تمرین می‌گردد.
BCAA ها برای تقویت استقامت مفید می‌باشند.
🔰افزایش انرژی و تمرکز
ترکیبی از چای سبز و عصاره قهوه سبز
از چندین پیمانه به منظور افزایش انرژی از سطح متوسط به شدید استفاده کنید.
🔴افزایش تولید نیتریک اکسید
ال ـ آرژینین میکرونیزه برای افزایش تولید نیتریک اکسید
سیترولین میکرونیزه برای افزایش تولید نیتریک اکسید در طی تمرین
🔵بازیابی سریع
آمینواسیدهای ضروری باعث سرعت سنتز پروتئین می شوند
ریکاوری سریع به واسطه آمینو انرژی منجر به بازگشت سریع تر به عملکرد می شود
⚪افزایش انرژی بدون کالری
ترکیبی از انرژی های سبز برای افزایش تمرکز
طعم های میوه ای مختلف
⚫پایداری بالای نیتریک اکسید
کمک به افزایش تولید نیتریک اکسید
🔥تنظیم برنامه تمرینی و برنامه غذایی برای افزایش و کاهش وزن 📥
#مربی_خصوصی
🆔 @sardar.1992
#powerlifting #fitness #fit #crossfit #workout #gymtime #bodyclassic #bodybuilding #muscletech #bpisports #nutrend_supplements #ronnie_coleman #universal_nutrition #superior14supplements #supplements #nutrex #muscle
#tesla_supplements #optimum

🔻AAKG 🔺100 Caps 🔻2500 Lekë
👉🏻www.supplementalbania.com
📱+355673222022 / +355674619351

Arginine alfa-ketoglutarate

Në AAKG alfa-ketoglutarate, amino acidi arginin lidhet me alfa-ketoglutarate, që është një ndërmjetës kyç në ciklin e energjisë Krebs dhe gjithashtu në metabolizimin e amino acidive. Alfa-ketoglutarate është një nga transportuesit më të rëndësishëm të azotit në rrugët metabolike. Arginina – duke qenë i vetmi paraardhës i oksidit nitrik (JO), ka një popullaritet në rritje tek bodybuillderat që duan të mbajnë formën e tyre në çdo rrethanë. Alfa-ketoglutarate është një keto acid prodhuar nga deanimimi i glutamatit dhe merr pjesë në prodhimin e energjisë që prodhon proçese biokimike të qelizave humane.
Merrni një dozë (4 kapsula) në ditë ose 1 orë para stërvitjes ose në mëngjes me stomak bosh. Pas një cikli përdorimi, pushoni pas disa javë.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#gymnutrition #optimumnutrition #Gym #Fitness #health #fitness #fit #fitnessaddict #workout #bodybuilding #gym #train #training #health #healthy #instahealth #strong #motivation #determination #lifestyle #exercise #getfit #superior14supplements #scitecnutrition #supplementalbania

🔻AAKG 🔺100 Caps 🔻2500 Lekë
👉🏻www.supplementalbania.com
📱+355673222022 / +355674619351

Arginine alfa-ketoglutarate

Në AAKG alfa-ketoglutarate, amino acidi arginin lidhet me alfa-ketoglutarate, që është një ndërmjetës kyç në ciklin e energjisë Krebs dhe gjithashtu në metabolizimin e amino acidive. Alfa-ketoglutarate është një nga transportuesit më të rëndësishëm të azotit në rrugët metabolike. Arginina – duke qenë i vetmi paraardhës i oksidit nitrik (JO), ka një popullaritet në rritje tek bodybuillderat që duan të mbajnë formën e tyre në çdo rrethanë. Alfa-ketoglutarate është një keto acid prodhuar nga deanimimi i glutamatit dhe merr pjesë në prodhimin e energjisë që prodhon proçese biokimike të qelizave humane.
Merrni një dozë (4 kapsula) në ditë ose 1 orë para stërvitjes ose në mëngjes me stomak bosh. Pas një cikli përdorimi, pushoni pas disa javë.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#gymnutrition #optimumnutrition #Gym #Fitness #health #fitness #fit #fitnessaddict #workout #bodybuilding #gym #train #training #health #healthy #instahealth #strong #motivation #determination #lifestyle #exercise #getfit #superior14supplements #scitecnutrition #supplementalbania

🔻Beta alanine
🔺Nga  2500 Lekë ⛔Behet 2300 Lekë
👉🏻www.supplementalbania.com
📱+355673222022 / +355674619351 .
.
.
.
.
.
.
.
#gymnutrition #optimumnutrition #Gym #Fitness #health #fitness #fit #fitnessaddict #workout #bodybuilding #gym #train #training #health #healthy #instahealth #strong #motivation #determination #lifestyle #exercise #getfit #superior14supplements #scitecnutrition #supplementalbania
#albania #tirane
🔻L-Aginine
🔺Nga  3000 Lekë ⛔Behet 2300 Lekë
👉🏻www.supplementalbania.com
📱+355673222022 / +355674619351
Superior L-Aginine
PREKUSOR I OKSIDIT NITRIK NE ORGANISEM
Suplementi permban L-ARGININE dhe ka per qellim te furnizoje muskujt gjate ushtrimeve te forta fizike sidomos per sportistet.
L-Arginine është një amino acid i nevojshëm për sintezën e proteinave.
Ajo gjendet natyrshëm në ushqime të tilla si mishi i kuq, shpendët, peshqit dhe produktet e qumështit. Përderisa trupi ynë mund të prodhojë arginin, ka raste kur do të kërkohet plotësim.
L- arginina eshte nje aminoacid esencial , nje nga funksionet kryesore eshte te shderrohet ne oksid nitrick pas hyrjes ne organisem. Oksidi nitric ndihmon enet e gjakut te relaksohen dhe zgjerohen, duke ndihmuar ne qerkullimin e gjakut. L-arginina gjithashtu stimulon edhe clirimin e hermonit te rritjes, insulines dhe substancave te tjera ne organisem.
Udhëzime për përdorim:
Si shtesë ushqimore, merrni 2 kapsula me 250 ml ujë të ftohtë dhe konsumoni 30 minuta para se të filloni aktivitetin
Permban per serving L-arginine1440 mg
L-arginine, xhelatine, uje te distiluar,agjentet kunder ngurtesimit (stearat magnesi, dioksid silici) ngjyrues (dioksid titani) .
.
.
.
.
.
.
.
.
#gymnutrition #optimumnutrition #Gym #Fitness #health #fitness #fit #fitnessaddict #workout #bodybuilding #gym #train #training #health #healthy #instahealth #strong #motivation #determination #lifestyle #exercise #getfit #superior14supplements #scitecnutrition #supplementalbania
#albania #tirane

🔻L-Aginine
🔺Nga 3000 Lekë ⛔Behet 2300 Lekë
👉🏻www.supplementalbania.com
📱+355673222022 / +355674619351
Superior L-Aginine
PREKUSOR I OKSIDIT NITRIK NE ORGANISEM
Suplementi permban L-ARGININE dhe ka per qellim te furnizoje muskujt gjate ushtrimeve te forta fizike sidomos per sportistet.
L-Arginine është një amino acid i nevojshëm për sintezën e proteinave.
Ajo gjendet natyrshëm në ushqime të tilla si mishi i kuq, shpendët, peshqit dhe produktet e qumështit. Përderisa trupi ynë mund të prodhojë arginin, ka raste kur do të kërkohet plotësim.
L- arginina eshte nje aminoacid esencial , nje nga funksionet kryesore eshte te shderrohet ne oksid nitrick pas hyrjes ne organisem. Oksidi nitric ndihmon enet e gjakut te relaksohen dhe zgjerohen, duke ndihmuar ne qerkullimin e gjakut. L-arginina gjithashtu stimulon edhe clirimin e hermonit te rritjes, insulines dhe substancave te tjera ne organisem.
Udhëzime për përdorim:
Si shtesë ushqimore, merrni 2 kapsula me 250 ml ujë të ftohtë dhe konsumoni 30 minuta para se të filloni aktivitetin
Permban per serving L-arginine1440 mg
L-arginine, xhelatine, uje te distiluar,agjentet kunder ngurtesimit (stearat magnesi, dioksid silici) ngjyrues (dioksid titani) .
.
.
.
.
.
.
.
.
#gymnutrition #optimumnutrition #Gym #Fitness #health #fitness #fit #fitnessaddict #workout #bodybuilding #gym #train #training #health #healthy #instahealth #strong #motivation #determination #lifestyle #exercise #getfit #superior14supplements #scitecnutrition #supplementalbania
#albania #tirane

Advertisements

🔻Syntha - 6 Edge
🔹1.87 kg
🔺6500 Leke
👉🏻www.supplementalbania.com
📱+355673222022 / +355674619351
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#gymnutrition #optimumnutrition #Gym #Fitness #health #fitness #fit #fitnessaddict #workout #bodybuilding #gym #train #training #health #healthy #instahealth #strong #motivation #determination #lifestyle #exercise #getfit #superior14supplements #scitecnutrition #supplementalbania
🔻 L-carnitinë
🔺1 Liter
⛔3000 Lekë
👉🏻www.supplementalbania.com
📱+355673222022 / +355674619351 .
.
.
.
.
.
.
.
.
#gymnutrition #optimumnutrition #Gym #Fitness #health #fitness #fit #fitnessaddict #workout #bodybuilding #gym #train #training #health #healthy #instahealth #strong #motivation #determination #lifestyle #exercise #getfit #superior14supplements #scitecnutrition #supplementalbania
🔰کپسول آرژنین ای ای کی جی تسلا نوتریشن🔰
🔴🔵⚪⚫
✔منبع غذایی مناسب به ویژه برای ورزشکاران در فعالیت های عضلانی شدید و فشرده
..................@sardar.1992.................
👈عملکرد بهتر نسبت به ال-آرژنین
✔افزایش خونرسانی به عضلات💪
✔پمپ بدون کافئین و محرک😎
..................@sardar.1992.................
AAKG N.O.4
 تسلا به دلیل عدم وجود مواد محرکی به مانند کافئین برای افراد حساس به مکملهای محرک و کافئین دار اختلالی در خواب به وجود نمی آورد.
....................@sardar.1992...............
🔴آرژنین آلفا کتوگولیتوریت یا همان AAKG شکلی از آمینو اسید به منظور حداکثر پمپاژ عضلانی میباشد و خونرسانی ٬ اکسیژن رسانی به عضلات را در طول تمرینات سخت و فشرده به حداکثر میرساند.این شکل از آرژنین به نوعی بهینه سازی شده تا در فرآیند متابولیک انتقال آرژنین به عضلات بسیار موثر تر عمل نماید و شاهد نتیجه و حاصل بهتری از مصرف آن به نسبت ال-آرژنین معمولی باشیم.
....................@sardar.1992...............
🔻غنی بودن عضلات از اکسیژن آب ،ریز مغذی ها ودرشت مغذی ها و مکمل ها تحت تاثیر خون رسانی سریع موجبات افزایش حجم و ریکاوری فوری خواهد بود از سوی دیگر بالانس مثبت نیتروژن در سلولهای عضلانی عاملی است بسیار موثر در افزایش سریع سلولهای عضلانی ،این توانمندی ها محصول ترکیبی بسیار با کیفیت از چند مدل آرژنین آلفا کتوگلوتارات،ال آرژنین و کلسیم است.
....................@sardar.1992...............
🔰فوايد و ويژگي هاي : ♳مهم ترین و قوی ترین آمینو اسید ️حاوی دو منبع پروتئینی عالی افزایش دهنده حجم عضلات در سریعترین زمان ممکن
♴حافظ تعادل ازت در بدن و مانع کاتابولیزم در حین تمرینات.
♵غنی ترین منبع پروتئین در زمان کاهش وزن
♶موثر در بازسازی بافت ماهیچه ها پس از تمرینات ورزشی
♷افزایش قدرت جنسی و پمپاژ خون.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔥تنظیم برنامه تمرینی و برنامه غذایی برای افزایش و کاهش وزن 📥
#مربی_خصوصی✔
🆔 @sardar.1992 
#powerlifting #fitness #fit #crossfit #workout #gymtime #bodyclassic #bodybuilding #muscletech #bpisports #nutrend_supplements #ronnie_coleman #universal_nutrition #superior14supplements #supplements #nutrex #muscle
#tesla_supplements #optimum_nutrition #cellucor

🔰کپسول آرژنین ای ای کی جی تسلا نوتریشن🔰
🔴🔵⚪⚫
✔منبع غذایی مناسب به ویژه برای ورزشکاران در فعالیت های عضلانی شدید و فشرده
..................@sardar.1992.................
👈عملکرد بهتر نسبت به ال-آرژنین
✔افزایش خونرسانی به عضلات💪
✔پمپ بدون کافئین و محرک😎
..................@sardar.1992.................
AAKG N.O.4
تسلا به دلیل عدم وجود مواد محرکی به مانند کافئین برای افراد حساس به مکملهای محرک و کافئین دار اختلالی در خواب به وجود نمی آورد.
....................@sardar.1992...............
🔴آرژنین آلفا کتوگولیتوریت یا همان AAKG شکلی از آمینو اسید به منظور حداکثر پمپاژ عضلانی میباشد و خونرسانی ٬ اکسیژن رسانی به عضلات را در طول تمرینات سخت و فشرده به حداکثر میرساند.این شکل از آرژنین به نوعی بهینه سازی شده تا در فرآیند متابولیک انتقال آرژنین به عضلات بسیار موثر تر عمل نماید و شاهد نتیجه و حاصل بهتری از مصرف آن به نسبت ال-آرژنین معمولی باشیم.
....................@sardar.1992...............
🔻غنی بودن عضلات از اکسیژن آب ،ریز مغذی ها ودرشت مغذی ها و مکمل ها تحت تاثیر خون رسانی سریع موجبات افزایش حجم و ریکاوری فوری خواهد بود از سوی دیگر بالانس مثبت نیتروژن در سلولهای عضلانی عاملی است بسیار موثر در افزایش سریع سلولهای عضلانی ،این توانمندی ها محصول ترکیبی بسیار با کیفیت از چند مدل آرژنین آلفا کتوگلوتارات،ال آرژنین و کلسیم است.
....................@sardar.1992...............
🔰فوايد و ويژگي هاي : ♳مهم ترین و قوی ترین آمینو اسید ️حاوی دو منبع پروتئینی عالی افزایش دهنده حجم عضلات در سریعترین زمان ممکن
♴حافظ تعادل ازت در بدن و مانع کاتابولیزم در حین تمرینات.
♵غنی ترین منبع پروتئین در زمان کاهش وزن
♶موثر در بازسازی بافت ماهیچه ها پس از تمرینات ورزشی
♷افزایش قدرت جنسی و پمپاژ خون.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔥تنظیم برنامه تمرینی و برنامه غذایی برای افزایش و کاهش وزن 📥
#مربی_خصوصی
🆔 @sardar.1992
#powerlifting #fitness #fit #crossfit #workout #gymtime #bodyclassic #bodybuilding #muscletech #bpisports #nutrend_supplements #ronnie_coleman #universal_nutrition #superior14supplements #supplements #nutrex #muscle
#tesla_supplements #optimum_nutrition #cellucor

MultiPack de Tesla Sport Nutrition es más que una dosis diaria excepcional de vitaminas. Está compuesto, además, por un increíble espectro de minerales, una dosis indispensable de Omega 3 y, por si fuera poco, contiene coenzima Q10. ⠀
.⠀
➡️www.superior14.shop⬅️⠀
.⠀
✔ Distribuidor exclusivo para toda España🇪🇸 ✔⠀
.⠀
#Superior14Shop #Superior14Supplements #ifbb #sports #crossfit #health #fitness #fit #fitnessmodel #fitnessaddict #fitspo #workout #bodybuilding #cardio #gym #train #training #photooftheday #healthychoices #active #strong #motivation #instagood #determination #getfit #cleaneating

MultiPack de Tesla Sport Nutrition es más que una dosis diaria excepcional de vitaminas. Está compuesto, además, por un increíble espectro de minerales, una dosis indispensable de Omega 3 y, por si fuera poco, contiene coenzima Q10. ⠀
.⠀
➡️www.superior14.shop⬅️⠀
.⠀
✔ Distribuidor exclusivo para toda España🇪🇸 ✔⠀
.⠀
#Superior14Shop #Superior14Supplements #ifbb #sports #crossfit #health #fitness #fit #fitnessmodel #fitnessaddict #fitspo #workout #bodybuilding #cardio #gym #train #training #photooftheday #healthychoices #active #strong #motivation #instagood #determination #getfit #cleaneating

Супериорен протеин со суперипрен состав ➡️➡️➡️ WHEY CORE SUPERIOR14 🏋️‍♀️🏋️‍♀️🏋️‍♀️
НАЈДОБРА КОМБИНАЦИЈА НА:
. ✅ Whey Protein Concentrate, ✅ Whey Protein Isolate,
✅ Hydrolised Whey Peptides и ✅ Glutamine Peptides
♾ ЗБОГАТЕН СО ДИГЕСТИВНИ ЕНЗИМИ ЗА ПОДОБРА АБСОРЦИЈА ✔ ПАКУВАЊЕ ОД 2.27 кг
➡️➡️➡️ ФEМИЛИ КЛУБСКА ЦЕНА ОД САМО 2330 ден.
.
.
.
.
#mysupplementstoremk #superior14supplements #wheycore #fitlife #healthylifestyle #musclebuilding #fitness #kumanovo

Супериорен протеин со суперипрен состав ➡️➡️➡️ WHEY CORE SUPERIOR14 🏋️‍♀️🏋️‍♀️🏋️‍♀️
НАЈДОБРА КОМБИНАЦИЈА НА:
. ✅ Whey Protein Concentrate, ✅ Whey Protein Isolate,
✅ Hydrolised Whey Peptides и ✅ Glutamine Peptides
♾ ЗБОГАТЕН СО ДИГЕСТИВНИ ЕНЗИМИ ЗА ПОДОБРА АБСОРЦИЈА ✔ ПАКУВАЊЕ ОД 2.27 кг
➡️➡️➡️ ФEМИЛИ КЛУБСКА ЦЕНА ОД САМО 2330 ден.
.
.
.
.
#mysupplementstoremk #superior14supplements #wheycore #fitlife #healthylifestyle #musclebuilding #fitness #kumanovo

♦️
🔵بهترین صبحانه🔵
.
بهترین صبحانه، صبحانه ای است که شامل پروتئین، فیبر، غذاهای سبوس دار، گندم، ویتامین و امثال آن ها هستند. منابع پروتئینی را می توان در غذاهایی مانند گوشت های کم چرب، شیر و تخم مرغ یافت. فیبر نیز در میوه ها و سبزی ها و جو به فراوانی یافت می شود. این مواد نه تنها بهترین و سالم ترین منابع غذایی به حساب می آیند بلکه انرژی لازم برای انجام فعالیت های روزانه را به بدن می دهند. .
.
🔴بدترین صبحانه🔴

آماده کردن صبحانه و غذا خوردن می تواند وقت گیر باشد، از این رو خرید صبحانه از سر راه محل کار یا مدرسه به نظر می رسد بهترین گزینه باشد. بسیاری از ما، از جمله کودکانمان، از این کار لذت می بریم، اما هر زمانی که در یک فست فود توقف می کنید اقلامی از چربی های اشباع شده، سدیم و قندهای مصنوعی را به میزان بالا مصرف می کنید. سدیم بیش از حد می تواند باعث افزایش ناگهانی فشار خون شود و همچنین ممکن است احتمال سکته مغزی در افراد مبتلا به فشار خون بالا را افزایش دهد. گذشته از این خوردن شیرینی و تنقلات به هیچ وجه مناسب نیست و نیازهای بدن را تأمین نمی کند، بلکه فقط 
باعث سیر شدن شما می شود. .
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
🔻مجموعه مكمل هاى"حرفه اى"(ورزشى و غذايى) براى كسانى كه فقط"اورجينال مصرف ميكنند.
واردات مكمل هاى اورجينال از كشورهاى مطرح اروپايى و آمريكايى
🔻تمامى محصولات ١٠٠٪؜ اورجينال و با ضمانت مرجويى٧٢ساعته محصول
🔻نماينده ى انحصارى محصولات superior14
🔻ارسال٢٤ساعته محصولات به تهران و ٧٢ساعته به سراسر كشور
🔻آماده ى همكارى با مربيان و باشگاه داران عزيز
🔻امكان خريد حضورى و غير حضورى
🔻سفارش از طريق دايركت و تلگرام
t.me/M0kamelCenter
#سوپريور_فورتين #superior14supplements
#Mokamel__Bazar #fitness #powerlifting #fit #crossfit #workout #gymtime #bodyclassic #bodybuilding #muscletech #bpisports #nutrend #tesla_supplements #supplements #miscle #original #whey #creatine #glutamine #amino #gainer #carbo #bcaa #explore #explorepage
@Mokamel__Bazar
@Mokamel__Bazar

♦️
🔵بهترین صبحانه🔵
.
بهترین صبحانه، صبحانه ای است که شامل پروتئین، فیبر، غذاهای سبوس دار، گندم، ویتامین و امثال آن ها هستند. منابع پروتئینی را می توان در غذاهایی مانند گوشت های کم چرب، شیر و تخم مرغ یافت. فیبر نیز در میوه ها و سبزی ها و جو به فراوانی یافت می شود. این مواد نه تنها بهترین و سالم ترین منابع غذایی به حساب می آیند بلکه انرژی لازم برای انجام فعالیت های روزانه را به بدن می دهند. .
.
🔴بدترین صبحانه🔴

آماده کردن صبحانه و غذا خوردن می تواند وقت گیر باشد، از این رو خرید صبحانه از سر راه محل کار یا مدرسه به نظر می رسد بهترین گزینه باشد. بسیاری از ما، از جمله کودکانمان، از این کار لذت می بریم، اما هر زمانی که در یک فست فود توقف می کنید اقلامی از چربی های اشباع شده، سدیم و قندهای مصنوعی را به میزان بالا مصرف می کنید. سدیم بیش از حد می تواند باعث افزایش ناگهانی فشار خون شود و همچنین ممکن است احتمال سکته مغزی در افراد مبتلا به فشار خون بالا را افزایش دهد. گذشته از این خوردن شیرینی و تنقلات به هیچ وجه مناسب نیست و نیازهای بدن را تأمین نمی کند، بلکه فقط
باعث سیر شدن شما می شود. .
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
🔻مجموعه مكمل هاى"حرفه اى"(ورزشى و غذايى) براى كسانى كه فقط"اورجينال مصرف ميكنند.
واردات مكمل هاى اورجينال از كشورهاى مطرح اروپايى و آمريكايى
🔻تمامى محصولات ١٠٠٪؜ اورجينال و با ضمانت مرجويى٧٢ساعته محصول
🔻نماينده ى انحصارى محصولات superior14
🔻ارسال٢٤ساعته محصولات به تهران و ٧٢ساعته به سراسر كشور
🔻آماده ى همكارى با مربيان و باشگاه داران عزيز
🔻امكان خريد حضورى و غير حضورى
🔻سفارش از طريق دايركت و تلگرام
t.me/M0kamelCenter
#سوپريور_فورتين #superior14supplements
#Mokamel__Bazar #fitness #powerlifting #fit #crossfit #workout #gymtime #bodyclassic #bodybuilding #muscletech #bpisports #nutrend #tesla_supplements #supplements #miscle #original #whey #creatine #glutamine #amino #gainer #carbo #bcaa #explore #explorepage
@Mokamel__Bazar
@Mokamel__Bazar

Advertisements

Amino liquid 1L 
50servime 25€ 
#porositonline #proteinplus #gym #fitnes #Prishtine #superior14supplements
Llega ese momento en el que debes elegir qué producto te ayudará a disminuir tu porcentaje de grasa corporal. Llega el momento de MEGARASP de #Superior14Shop.
.⠀
➡️www.superior14.shop⬅️⠀
.⠀
✔ Distribuidor exclusivo para toda España🇪🇸 ✔⠀
.⠀
#Superior14Supplements #ifbb #sports #crossfit #health #fitness #fit #fitnessmodel #fitnessaddict #fitspo #workout #bodybuilding #cardio #gym #train #training #photooftheday #healthychoices #active #strong #motivation #instagood #determination #getfit #cleaneating

Llega ese momento en el que debes elegir qué producto te ayudará a disminuir tu porcentaje de grasa corporal. Llega el momento de MEGARASP de #Superior14Shop .
.⠀
➡️www.superior14.shop⬅️⠀
.⠀
✔ Distribuidor exclusivo para toda España🇪🇸 ✔⠀
.⠀
#Superior14Supplements #ifbb #sports #crossfit #health #fitness #fit #fitnessmodel #fitnessaddict #fitspo #workout #bodybuilding #cardio #gym #train #training #photooftheday #healthychoices #active #strong #motivation #instagood #determination #getfit #cleaneating

🔻C4 Pre-Workout
🔹30 Serving 🔺3000 Leke
🔹60 Serving 🔺4900 Leke
👉🏻www.supplementalbania.com
📱+355673222022 / +355674619351
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#gymnutrition #optimumnutrition #Gym #Fitness #health #fitness #fit #fitnessaddict #workout #bodybuilding #gym #train #training #health #healthy #instahealth #strong #motivation #determination #lifestyle #exercise #getfit #superior14supplements #scitecnutrition #supplementalbania
#albania #tirana

🔻C4 Pre-Workout
🔹30 Serving 🔺3000 Leke
🔹60 Serving 🔺4900 Leke
👉🏻www.supplementalbania.com
📱+355673222022 / +355674619351
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#gymnutrition #optimumnutrition #Gym #Fitness #health #fitness #fit #fitnessaddict #workout #bodybuilding #gym #train #training #health #healthy #instahealth #strong #motivation #determination #lifestyle #exercise #getfit #superior14supplements #scitecnutrition #supplementalbania
#albania #tirana

..................@sardar.1992.................
🔴🔵⚪⚫
🔷  نام حرکت : ‌ #بالاسینه هالتر 
#تمرینات_عضله_سینه 🔷 تعداد : 12*10*8*8

#دیگه_وقت_تغییره💪💪💪 🔥تنظیم برنامه تمرینی و برنامه غذایی برای افزایش و کاهش وزن 📥
#مربی_خصوصی✔
🆔 @sardar.1992 
#powerlifting #fitness #fit #crossfit #workout #gymtime #bodyclassic #bodybuilding #muscletech #bpisports #nutrend_supplements #ronnie_coleman #universal_nutrition #superior14supplements #supplements #nutrex #muscle
#tesla_supplements #optimum_nutrition #cellucor #tesla_supplements #optimum_nutrition

..................@sardar.1992.................
🔴🔵⚪⚫
🔷 نام حرکت : ‌ #بالاسینه هالتر
#تمرینات_عضله_سینه 🔷 تعداد : 12*10*8*8

#دیگه_وقت_تغییره 💪💪💪 🔥تنظیم برنامه تمرینی و برنامه غذایی برای افزایش و کاهش وزن 📥
#مربی_خصوصی
🆔 @sardar.1992
#powerlifting #fitness #fit #crossfit #workout #gymtime #bodyclassic #bodybuilding #muscletech #bpisports #nutrend_supplements #ronnie_coleman #universal_nutrition #superior14supplements #supplements #nutrex #muscle
#tesla_supplements #optimum_nutrition #cellucor #tesla_supplements #optimum_nutrition

♦️
❇️عرضه كننده ى مستقيم انواع محصولات و مكمل هاى ورزشى اورجينال با بهترين كيفيت موجود در بازار..❇️
#superior14supplements .
🔻مجموعه مكمل هاى"حرفه اى"(ورزشى و غذايى) براى كسانى كه فقط"اورجينال مصرف ميكنند.
واردات مكمل هاى اورجينال از كشورهاى مطرح اروپايى و آمريكايى
🔻تمامى محصولات ١٠٠٪؜ اورجينال و با ضمانت مرجويى٧٢ساعته محصول
🔻نماينده ى انحصارى محصولات superior14
🔻ارسال٢٤ساعته محصولات به تهران و ٧٢ساعته به سراسر كشور
🔻آماده ى همكارى با مربيان و باشگاه داران عزيز
🔻امكان خريد حضورى و غير حضورى
🔻سفارش از طريق دايركت و تلگرام
t.me/M0kamelCenter
✅
#سوپريور_فورتين #superior14supplements
#Mokamel__Bazar #fitness #powerlifting #fit #crossfit #workout #gymtime #bodyclassic #bodybuilding #muscletech #bpisports #nutrend #tesla_supplements #supplements #miscle #original #whey #creatine #glutamine #amino #gainer #carbo #bcaa #explore #explorepage
@Mokamel__Bazar
@Mokamel__Bazar

♦️
❇️عرضه كننده ى مستقيم انواع محصولات و مكمل هاى ورزشى اورجينال با بهترين كيفيت موجود در بازار..❇️
#superior14supplements .
🔻مجموعه مكمل هاى"حرفه اى"(ورزشى و غذايى) براى كسانى كه فقط"اورجينال مصرف ميكنند.
واردات مكمل هاى اورجينال از كشورهاى مطرح اروپايى و آمريكايى
🔻تمامى محصولات ١٠٠٪؜ اورجينال و با ضمانت مرجويى٧٢ساعته محصول
🔻نماينده ى انحصارى محصولات superior14
🔻ارسال٢٤ساعته محصولات به تهران و ٧٢ساعته به سراسر كشور
🔻آماده ى همكارى با مربيان و باشگاه داران عزيز
🔻امكان خريد حضورى و غير حضورى
🔻سفارش از طريق دايركت و تلگرام
t.me/M0kamelCenter

#سوپريور_فورتين #superior14supplements
#Mokamel__Bazar #fitness #powerlifting #fit #crossfit #workout #gymtime #bodyclassic #bodybuilding #muscletech #bpisports #nutrend #tesla_supplements #supplements #miscle #original #whey #creatine #glutamine #amino #gainer #carbo #bcaa #explore #explorepage
@Mokamel__Bazar
@Mokamel__Bazar

Proteína de ternera con un sabor inigualable. En breve en nuestras tiendas.⠀
.⠀
➡️www.superior14.shop⬅️⠀
.⠀
✔ Distribuidor exclusivo para toda España🇪🇸 ✔⠀
.⠀
#Superior14Shop #Superior14Supplements #ifbb #sports #crossfit #health #fitness #fit #fitnessmodel #fitnessaddict #fitspo #workout #bodybuilding #cardio #gym #train #training #photooftheday #healthychoices #active #strong #motivation #instagood #determination #getfit #cleaneating

Proteína de ternera con un sabor inigualable. En breve en nuestras tiendas.⠀
.⠀
➡️www.superior14.shop⬅️⠀
.⠀
✔ Distribuidor exclusivo para toda España🇪🇸 ✔⠀
.⠀
#Superior14Shop #Superior14Supplements #ifbb #sports #crossfit #health #fitness #fit #fitnessmodel #fitnessaddict #fitspo #workout #bodybuilding #cardio #gym #train #training #photooftheday #healthychoices #active #strong #motivation #instagood #determination #getfit #cleaneating

Super akcion 
Platinum mass 1kg +
Mass up 1.2kg dhe shishe uji. 
Nga 38€ ne 28€ 
#porositonline
#proteinplus #gym #fitnes #mass #Platinumass #Prishtine #superior14supplements

Super akcion
Platinum mass 1kg +
Mass up 1.2kg dhe shishe uji.
Nga 38€ ne 28€
#porositonline
#proteinplus #gym #fitnes #mass #Platinumass #Prishtine #superior14supplements

🔰کافئین جدید ناترکس|CAFFEINE200_NUTREX🔰
🔴🔵⚪⚫
😎کافئین 200 نوترکس انرژی را برای شما به ارمغان می آورد. کافئین ناترکس با میزان 200 میلی گرم کافئین خالص و با کیفیت در یک بسته به یکی از پر طرفدارترین مکمل ها تبدیل شده است. 🔴از ویژگی بارز caffeine 200 می توان به مصرف راحت و آسان آن اشاره کرد. همچنین کپسول های مایع کافئین 200 به هضم راحت و عملکرد سریع آن بر روی بدن کمک می کند.
🔵کافئین موجود در محصول ناترکس به طور مرتب بر روی عملکرد ورزشکاران در طول تمرینات تاثیر می گذارد.با مصرف این مکمل میزان انرژی خود را ارتقا دهید و از آن استفاده کنید.
.................@sardar.1992..................
✔افزایش انرژی در اثر مصرف caffeine 200 نوترکس باعث می شود تا تاثیر بسزایی بر روی استقامت ، هوشیاری ذهنی ، افزایش تمرکز ، زمان کوتاه تر برای عکس العمل ها و در نهایت کاهش خستگی داشته باشید.در هر زمان که نیاز به انرژی فوق العاده برای تمرین و یا برای ذهن خود داشتید ، کپسول های کافئین 200 به شما کمک خواهند کرد.
.....................@sardar.1992..............
✔ ویژگیهای کافئین 200 ناترکس :
❶ افزایش انرژی و هوشیاری 
❷ افزایش استقامت 
❸ کاهش خستگی 
❹ کپسول های مایع با سرعت عملکرد بالا
..................@sardar.1992.................
⁂ طریقه مصرف کافئین نوترکس :
برای انرژی بیشتر و هوشیاری بالاتر 1 کپسول را 15 دقیقه قبل از تمرین میل نمایید . بیش از دو عدد در طول 24 ساعت مصرف نشود.
................@sardar.1992...................
⚠هشدار محصول :
✵ حاوی میزان زیادی کافئین می باشد.
✵ در صورت بارداری یا حاملگی مصرف نشود.
✵ میزان غذا و نوشیدنی هایی که کافئین دارند را محدود کنید.
✵ کافئین بیش از حد ممکن است موجب استرس ، بی خوابی ، حساسیت و یا ضربان قلب شود . در صورت مشاهده هر کدام از این علائم مصرف مکمل را قطع نمایید.
✵ بیش از میزان گفته شده مصرف نشود.
.................@sardar.1992..................
🔻شرکت تولید کننده : Nutrex آمریکا
🔻تعداد کپسول : 60  عدد
🔴مورد استفاده برای : چربی سوزی و افزایش متابولیسم بدن
🔥تنظیم برنامه تمرینی و برنامه غذایی برای افزایش و کاهش وزن 📥
#مربی_خصوصی✔
🆔 @sardar.1992 
#powerlifting #fitness #fit #crossfit #workout #gymtime #bodyclassic #bodybuilding #muscletech #bpisports #nutrend_supplements #ronnie_coleman #universal_nutrition #superior14supplements #supplements #nutrex #muscle
#tesla_supplements #optimum_nutrition #cellucor

🔰کافئین جدید ناترکس|CAFFEINE200_NUTREX🔰
🔴🔵⚪⚫
😎کافئین 200 نوترکس انرژی را برای شما به ارمغان می آورد. کافئین ناترکس با میزان 200 میلی گرم کافئین خالص و با کیفیت در یک بسته به یکی از پر طرفدارترین مکمل ها تبدیل شده است. 🔴از ویژگی بارز caffeine 200 می توان به مصرف راحت و آسان آن اشاره کرد. همچنین کپسول های مایع کافئین 200 به هضم راحت و عملکرد سریع آن بر روی بدن کمک می کند.
🔵کافئین موجود در محصول ناترکس به طور مرتب بر روی عملکرد ورزشکاران در طول تمرینات تاثیر می گذارد.با مصرف این مکمل میزان انرژی خود را ارتقا دهید و از آن استفاده کنید.
.................@sardar.1992..................
✔افزایش انرژی در اثر مصرف caffeine 200 نوترکس باعث می شود تا تاثیر بسزایی بر روی استقامت ، هوشیاری ذهنی ، افزایش تمرکز ، زمان کوتاه تر برای عکس العمل ها و در نهایت کاهش خستگی داشته باشید.در هر زمان که نیاز به انرژی فوق العاده برای تمرین و یا برای ذهن خود داشتید ، کپسول های کافئین 200 به شما کمک خواهند کرد.
.....................@sardar.1992..............
✔ ویژگیهای کافئین 200 ناترکس :
❶ افزایش انرژی و هوشیاری 
❷ افزایش استقامت 
❸ کاهش خستگی 
❹ کپسول های مایع با سرعت عملکرد بالا
..................@sardar.1992.................
⁂ طریقه مصرف کافئین نوترکس :
برای انرژی بیشتر و هوشیاری بالاتر 1 کپسول را 15 دقیقه قبل از تمرین میل نمایید . بیش از دو عدد در طول 24 ساعت مصرف نشود.
................@sardar.1992...................
⚠هشدار محصول :
✵ حاوی میزان زیادی کافئین می باشد.
✵ در صورت بارداری یا حاملگی مصرف نشود.
✵ میزان غذا و نوشیدنی هایی که کافئین دارند را محدود کنید.
✵ کافئین بیش از حد ممکن است موجب استرس ، بی خوابی ، حساسیت و یا ضربان قلب شود . در صورت مشاهده هر کدام از این علائم مصرف مکمل را قطع نمایید.
✵ بیش از میزان گفته شده مصرف نشود.
.................@sardar.1992..................
🔻شرکت تولید کننده : Nutrex آمریکا
🔻تعداد کپسول : 60  عدد
🔴مورد استفاده برای : چربی سوزی و افزایش متابولیسم بدن
🔥تنظیم برنامه تمرینی و برنامه غذایی برای افزایش و کاهش وزن 📥
#مربی_خصوصی
🆔 @sardar.1992
#powerlifting #fitness #fit #crossfit #workout #gymtime #bodyclassic #bodybuilding #muscletech #bpisports #nutrend_supplements #ronnie_coleman #universal_nutrition #superior14supplements #supplements #nutrex #muscle
#tesla_supplements #optimum_nutrition #cellucor

♦️
🔴مصرف آمینو اسید برای خانوم‌ها: خانم‌ها هم می توانند مثل مردها از همه ی مکمل‌های آمینو اسیدی بهره ببرند، مصرف مکمل‌های آمینواسیدی می توتند باعث افزایش عضله سازی و چربی سوزی شود.مصرف آمینواسیدها در کنار رعایت رژیم غذایی صحیح و تمرینات منظم واقعاً در نتیجه گیری خانم‌ها از تمرین تاثیر دارد و کمک می کند تا فیزیکی کم چرب و شکیل ساخته شود. . .
🔰W.M.B AMINO6300 🔰
.
👈این محصول به عنوان یک فرمول تامین آمینو اسید به همراه تمام زنجیرهای مفید و حیاتی از آمینو اسید هاست آمینو اسیدها بلوک‌های سازنده‌ی پروتئین در عضلات هستند و در منابع غذایی متعددی یافت می‌شوند. برخی از آمینو اسیدها توسط بدنتان ساخته می‌شوند، اما برخی از آنها که «آمینو اسیدهای ضروری» نامیده می‌شوند، باید از طریق مواد غذایی یا مکمل‌ها تامین شوند.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
🔻مجموعه مكمل هاى"حرفه اى"(ورزشى و غذايى) براى كسانى كه فقط"اورجينال مصرف ميكنند.
واردات مكمل هاى اورجينال از كشورهاى مطرح اروپايى و آمريكايى
🔻تمامى محصولات ١٠٠٪؜ اورجينال و با ضمانت مرجويى٧٢ساعته محصول
🔻نماينده ى انحصارى محصولات superior14
🔻ارسال٢٤ساعته محصولات به تهران و ٧٢ساعته به سراسر كشور
🔻آماده ى همكارى با مربيان و باشگاه داران عزيز
🔻امكان خريد حضورى و غير حضورى
🔻سفارش از طريق دايركت و تلگرام
t.me/M0kamelCenter
#سوپريور_فورتين #superior14supplements
#Mokamel__Bazar #fitness #powerlifting #fit #crossfit #workout #gymtime #bodyclassic #bodybuilding #muscletech #bpisports #nutrend #tesla_supplements #supplements #miscle #original #whey #creatine #glutamine #amino #gainer #carbo #bcaa #explore #explorepage
@Mokamel__Bazar
@Mokamel__Bazar

♦️
🔴مصرف آمینو اسید برای خانوم‌ها: خانم‌ها هم می توانند مثل مردها از همه ی مکمل‌های آمینو اسیدی بهره ببرند، مصرف مکمل‌های آمینواسیدی می توتند باعث افزایش عضله سازی و چربی سوزی شود.مصرف آمینواسیدها در کنار رعایت رژیم غذایی صحیح و تمرینات منظم واقعاً در نتیجه گیری خانم‌ها از تمرین تاثیر دارد و کمک می کند تا فیزیکی کم چرب و شکیل ساخته شود. . .
🔰W.M.B AMINO6300 🔰
.
👈این محصول به عنوان یک فرمول تامین آمینو اسید به همراه تمام زنجیرهای مفید و حیاتی از آمینو اسید هاست آمینو اسیدها بلوک‌های سازنده‌ی پروتئین در عضلات هستند و در منابع غذایی متعددی یافت می‌شوند. برخی از آمینو اسیدها توسط بدنتان ساخته می‌شوند، اما برخی از آنها که «آمینو اسیدهای ضروری» نامیده می‌شوند، باید از طریق مواد غذایی یا مکمل‌ها تامین شوند.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
🔻مجموعه مكمل هاى"حرفه اى"(ورزشى و غذايى) براى كسانى كه فقط"اورجينال مصرف ميكنند.
واردات مكمل هاى اورجينال از كشورهاى مطرح اروپايى و آمريكايى
🔻تمامى محصولات ١٠٠٪؜ اورجينال و با ضمانت مرجويى٧٢ساعته محصول
🔻نماينده ى انحصارى محصولات superior14
🔻ارسال٢٤ساعته محصولات به تهران و ٧٢ساعته به سراسر كشور
🔻آماده ى همكارى با مربيان و باشگاه داران عزيز
🔻امكان خريد حضورى و غير حضورى
🔻سفارش از طريق دايركت و تلگرام
t.me/M0kamelCenter
#سوپريور_فورتين #superior14supplements
#Mokamel__Bazar #fitness #powerlifting #fit #crossfit #workout #gymtime #bodyclassic #bodybuilding #muscletech #bpisports #nutrend #tesla_supplements #supplements #miscle #original #whey #creatine #glutamine #amino #gainer #carbo #bcaa #explore #explorepage
@Mokamel__Bazar
@Mokamel__Bazar

🔻Gold Standard BCAA Train + Sustain
🔹266 gram
🔺4000 Leke
👉🏻www.supplementalbania.com
📱+355673222022 / +355674619351 .
.
.
.
.
.
.
.
.
#gymnutrition #optimumnutrition #Gym #Fitness #health #fitness #fit #fitnessaddict #workout #bodybuilding #gym #train #training #health #healthy #instahealth #strong #motivation #determination #lifestyle #exercise #getfit #superior14supplements #scitecnutrition #supplementalbania
#albania #tirana
♦️
🔰پروتئین کازئین، اصلی‌ترین پروتئین موجود در شیر می‌باشد. این پروتئین 80% شیر گاو را تشکیل می‌دهد و 20% باقی‌مانده آن پروتئین وی می‌باشد. پروتئین کازئین موجود در شیر از طریق اولترا فیلتراسیون استخراج شده و هیچ ماده شیمیایی در آن استفاده نشده است. نتیجه این فرایند افزایش میزان پپتید های بیو اکتیو شیر می‌باشد که از وظایف ایمنی پشتیبانی می‌کنند و منجر به رشد ماهیچه ها می‌گردند. پروتئین کازئین دارای آمینو اسید می‌باشد و به عنوان پروتئین دیرهضم شناخته می‌شود. سه نوع پروتئین کازئین وجود دارد: کلسیم کازئینات، کازئین میسلار و پروتئین ایزوله شیر. کازئین میسلار نوع خالص کازئین است و حاوی وی نمی‌باشد. پروتئین ایزوله شیر حاوی وی و کازئین می‌باشد. در شیر گاو، پروتئین ایزوله شیر در حدود 80 درصد کازئین و 20 درصد وی می‌باشد و این امر آن را یک انتخاب مقرون به صرفه می‌سازد.
.
♻️مزایای پروتئین کازئین:
.
1️⃣هضم آرام، برای شب و زمان‌هایی که بدن برای مدت طولانی بدون پروتئین باقی می‌ماند مناسب است.
.
2️⃣آنتی کاتابولیک می‌باشد و این بدین معناست که از تجزیه پروتئین عضلات جلوگیری می‌کند.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
#سوپريور_فورتين #superior14supplements
#Mokamel__Bazar #fitness #powerlifting #fit #crossfit #workout #gymtime #bodyclassic #bodybuilding #muscletech #bpisports #nutrend #tesla_supplements #supplements #miscle #original #whey #creatine #glutamine #amino #gainer #carbo #bcaa #explore #explorepage
@Mokamel__Bazar
@Mokamel__Bazar

♦️
🔰پروتئین کازئین، اصلی‌ترین پروتئین موجود در شیر می‌باشد. این پروتئین 80% شیر گاو را تشکیل می‌دهد و 20% باقی‌مانده آن پروتئین وی می‌باشد. پروتئین کازئین موجود در شیر از طریق اولترا فیلتراسیون استخراج شده و هیچ ماده شیمیایی در آن استفاده نشده است. نتیجه این فرایند افزایش میزان پپتید های بیو اکتیو شیر می‌باشد که از وظایف ایمنی پشتیبانی می‌کنند و منجر به رشد ماهیچه ها می‌گردند. پروتئین کازئین دارای آمینو اسید می‌باشد و به عنوان پروتئین دیرهضم شناخته می‌شود. سه نوع پروتئین کازئین وجود دارد: کلسیم کازئینات، کازئین میسلار و پروتئین ایزوله شیر. کازئین میسلار نوع خالص کازئین است و حاوی وی نمی‌باشد. پروتئین ایزوله شیر حاوی وی و کازئین می‌باشد. در شیر گاو، پروتئین ایزوله شیر در حدود 80 درصد کازئین و 20 درصد وی می‌باشد و این امر آن را یک انتخاب مقرون به صرفه می‌سازد.
.
♻️مزایای پروتئین کازئین:
.
1️⃣هضم آرام، برای شب و زمان‌هایی که بدن برای مدت طولانی بدون پروتئین باقی می‌ماند مناسب است.
.
2️⃣آنتی کاتابولیک می‌باشد و این بدین معناست که از تجزیه پروتئین عضلات جلوگیری می‌کند.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
#سوپريور_فورتين #superior14supplements
#Mokamel__Bazar #fitness #powerlifting #fit #crossfit #workout #gymtime #bodyclassic #bodybuilding #muscletech #bpisports #nutrend #tesla_supplements #supplements #miscle #original #whey #creatine #glutamine #amino #gainer #carbo #bcaa #explore #explorepage
@Mokamel__Bazar
@Mokamel__Bazar

Matriz de 6 proteínas en una magnífica mezcla. Diferentes tiempos de asimilación en un mismo producto, 🏃 lánzate a conocer PRO6 de #Superior14Shop.
.⠀
➡️www.superior14.shop⬅️⠀
.⠀
✔ Distribuidor exclusivo para toda España🇪🇸 ✔⠀
.⠀
#Superior14Supplements #ifbb #sports #crossfit #health #fitness #fit #fitnessmodel #fitnessaddict #fitspo #workout #bodybuilding #cardio #gym #train #training #photooftheday #healthychoices #active #strong #motivation #instagood #determination #getfit #cleaneating

Matriz de 6 proteínas en una magnífica mezcla. Diferentes tiempos de asimilación en un mismo producto, 🏃 lánzate a conocer PRO6 de #Superior14Shop .
.⠀
➡️www.superior14.shop⬅️⠀
.⠀
✔ Distribuidor exclusivo para toda España🇪🇸 ✔⠀
.⠀
#Superior14Supplements #ifbb #sports #crossfit #health #fitness #fit #fitnessmodel #fitnessaddict #fitspo #workout #bodybuilding #cardio #gym #train #training #photooftheday #healthychoices #active #strong #motivation #instagood #determination #getfit #cleaneating

🔰اچ ام بی ایکس سوپریور 14 | HMBX superior14🔰 🏆🏅💊🎯
🔴مکمل اچ ام بی شرکت سوپریور 14 محصولی فوق العاده برای رشد عضلات می باشد.تمرینات استقامتی همراه با HMB می تواند باعث پیشرفت ترکیبات پروتئینی شود.علاوه بر آن HMB نقش مهمی در کاهش تخریب پروتئین در طول تمارین استقامتی دارد.
.................@sardar.1992..................
🔵مکمل HMB کمپانی سوپریور 14 ترکیبی خالص از HMB و مونوپتاسیم فسفات می باشد.
در حال حاضر مکمل HMB کمپانی سوپریور 14 در بین بدنسازان حرفه ای بسیار محبوب می باشد.زیرا باعث جلوگیری از تخریب عضلات می شود.
⚪اچ ام بی با جلوگیری از تخریب پروتئین و نگهداری آن برای عضلات به شما این توانایی را می دهد تا بتوانید تمرینات خود را افزایش دهید و افزایش تمرین به معنای افزایش آنابولیک است.HMB کمپانی سوپریور 14 با بالا بردن عملکرد ماهیچه باعث می شود تا بدن بتواند فشار تمارین استقامتی را تحمل کند.
.....................@sardar.1992..............
HMBیا همان Beta-hydroxyl Beta- methyl butyrate 🔥♨💊
⚫محصول جانبی تفکیک طبیعی آمینواسیدی به نام Leucine است. به عبارت دیگر می توان گفت این ماده متابولیتی (محصول متابولیز شده یا دگرگون شده ) از آمینواسید Leucine (آمینواسیدی که از آبکافت پروتیین ها ایجاد می شود) می باشد. ..................@sardar.1992................
✔HMB
در بدن ما توسط پروتیین موجود در رژیم غذایی تولید می شود و مقدار کمی از آن توسط غذایی که می خوریم به مصرف می رسد. غذاهایی نظیر گربه ماهی و یونجه شامل مقادیر کمی از HMB هستند. عده ای از متخصصین عقیده دارند که HMB همانند استروئیدهای آنابولیک خاصیت عضله سازی وآنابولیکی دارد و میتواند یک جایگزین مجاز برای استروئیدها باشد. 👌دزهای استاندارد استفاده شده در تحقیقات علمی برای هر فرد به میزان 3 گرم در روز است. پردازش بدن انسان در حدود 0.2-0.4 گرم در روز است. 💊تعداد قرص: 180 عدد
💥دستورالعمل:
روزانه یک قرص ، 30-60 دقیقه قبل از تمرین خود مصرف کنید.
✔اطلاعات آلرژی زا:
ساخته شده در GMP با استفاده از سویا ، شیر ، شیر ابه، تخم مرغ و بادام زمینی
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔥تنظیم برنامه تمرینی و برنامه غذایی برای افزایش و کاهش وزن 📥
#مربی_خصوصی✔
🆔 @sardar.1992 
#powerlifting #fitness #fit #crossfit #workout #gymtime #bodyclassic #bodybuilding #muscletech #bpisports #nutrend_supplements #ronnie_coleman #universal_nutrition #superior14supplements #supplements #nutrex #muscle
#tesla_supplements #optimum_nutrition #cellucor

🔰اچ ام بی ایکس سوپریور 14 | HMBX superior14🔰 🏆🏅💊🎯
🔴مکمل اچ ام بی شرکت سوپریور 14 محصولی فوق العاده برای رشد عضلات می باشد.تمرینات استقامتی همراه با HMB می تواند باعث پیشرفت ترکیبات پروتئینی شود.علاوه بر آن HMB نقش مهمی در کاهش تخریب پروتئین در طول تمارین استقامتی دارد.
.................@sardar.1992..................
🔵مکمل HMB کمپانی سوپریور 14 ترکیبی خالص از HMB و مونوپتاسیم فسفات می باشد.
در حال حاضر مکمل HMB کمپانی سوپریور 14 در بین بدنسازان حرفه ای بسیار محبوب می باشد.زیرا باعث جلوگیری از تخریب عضلات می شود.
⚪اچ ام بی با جلوگیری از تخریب پروتئین و نگهداری آن برای عضلات به شما این توانایی را می دهد تا بتوانید تمرینات خود را افزایش دهید و افزایش تمرین به معنای افزایش آنابولیک است.HMB کمپانی سوپریور 14 با بالا بردن عملکرد ماهیچه باعث می شود تا بدن بتواند فشار تمارین استقامتی را تحمل کند.
.....................@sardar.1992..............
HMBیا همان Beta-hydroxyl Beta- methyl butyrate 🔥♨💊
⚫محصول جانبی تفکیک طبیعی آمینواسیدی به نام Leucine است. به عبارت دیگر می توان گفت این ماده متابولیتی (محصول متابولیز شده یا دگرگون شده ) از آمینواسید Leucine (آمینواسیدی که از آبکافت پروتیین ها ایجاد می شود) می باشد. ..................@sardar.1992................
✔HMB
در بدن ما توسط پروتیین موجود در رژیم غذایی تولید می شود و مقدار کمی از آن توسط غذایی که می خوریم به مصرف می رسد. غذاهایی نظیر گربه ماهی و یونجه شامل مقادیر کمی از HMB هستند. عده ای از متخصصین عقیده دارند که HMB همانند استروئیدهای آنابولیک خاصیت عضله سازی وآنابولیکی دارد و میتواند یک جایگزین مجاز برای استروئیدها باشد. 👌دزهای استاندارد استفاده شده در تحقیقات علمی برای هر فرد به میزان 3 گرم در روز است. پردازش بدن انسان در حدود 0.2-0.4 گرم در روز است. 💊تعداد قرص: 180 عدد
💥دستورالعمل:
روزانه یک قرص ، 30-60 دقیقه قبل از تمرین خود مصرف کنید.
✔اطلاعات آلرژی زا:
ساخته شده در GMP با استفاده از سویا ، شیر ، شیر ابه، تخم مرغ و بادام زمینی
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔥تنظیم برنامه تمرینی و برنامه غذایی برای افزایش و کاهش وزن 📥
#مربی_خصوصی
🆔 @sardar.1992
#powerlifting #fitness #fit #crossfit #workout #gymtime #bodyclassic #bodybuilding #muscletech #bpisports #nutrend_supplements #ronnie_coleman #universal_nutrition #superior14supplements #supplements #nutrex #muscle
#tesla_supplements #optimum_nutrition #cellucor