#teslasportsnutrition photos & videos

2.3k Posts

motivation 🎥 
#teslasportsnutrition #gym #tegaptv #muscle

Advertisements

“No matter where you're from, your dreams are valid.” #teslasportsnutrition #gym #tegaptv #muscle #superior14

“No matter where you're from, your dreams are valid.” #teslasportsnutrition #gym #tegaptv #muscle #superior14

Vocês pedem nós colocamos e levamos a sério a sua suplementação, vendemos qualidade na @lm_nailsestetica no Montijo 👌🙏🏋️‍♀️ #superior14, #teslasportsnutrition,#MLmusclelabs,#BiotechUsa🏋️‍♀️

Vocês pedem nós colocamos e levamos a sério a sua suplementação, vendemos qualidade na @lm_nailsestetica no Montijo 👌🙏🏋️‍♀️ #superior14 , #teslasportsnutrition , #MLmusclelabs , #BiotechUsa 🏋️‍♀️

Advertisements

Buy Full range of MVP Nutrition & TESLA Sports Nutrition at Health Solution'z ( a unit of Batra Marketing)
Call now for Distribution +919814100042
#superior14 #TeslaSportsNutrition #getlean #naturalweightloss #fitnessforlife #bodybuilding #fitnesstime #fitfam #fitnessadict #gettinghealthy #getresults #summershred #journeytofit #trainsmart #dietcoach #healthyme #mvpbiotech#gains #shatteryourlimits #HealthSolution'z #Ludiana #Punjab #india #Europe
Selamat bersahur geng..! #wheycharger100
#teslasportsnutrition

Selamat bersahur geng..! #wheycharger100
#teslasportsnutrition

Your limitation is only your imagination 
#teslasportsnutrition #tegaptv #muscle #gym

Your limitation is only your imagination
#teslasportsnutrition #tegaptv #muscle #gym

Advertisements

There are no limits, to what you can accomplish, except the limits you place on your thinking 
#teslasportsnutrition

There are no limits, to what you can accomplish, except the limits you place on your thinking
#teslasportsnutrition

Push Your Self, Because No One Else Is Going To Do It For You

#teslasportsnutrition

Push Your Self, Because No One Else Is Going To Do It For You

#teslasportsnutrition

Dont Limit Your Challenges, Challenge Your Limits.
#teslasportsnutrition

Dont Limit Your Challenges, Challenge Your Limits.
#teslasportsnutrition

Advertisements

Don't watch the clock , Do what it does. Keep going

#isopro
#teslasportsnutrition

Don't watch the clock , Do what it does. Keep going

#isopro
#teslasportsnutrition

Don't watch the clock 🕰, Do what it does. Keep going

#superior14
#teslasportsnutrition

Don't watch the clock 🕰, Do what it does. Keep going

#superior14
#teslasportsnutrition

READY FOR BATTLE

#teslasportsnutrition

READY FOR BATTLE

#teslasportsnutrition

Supplements King  vam nudi visoko kvalitetne suplemente i dodatke ishrani po povoljnim cenama, redovne akcijske cene suplemenata, nas glavni moto je zadovoljan kupac koji postize  zeljene rezultate! Pruzamo savete oko suplementacije I ishrane. 💪

#suplementi #suplementisrbija #bodybuildingmotivation #fitnessmotivation #fitnesstransformation #teslasportsnutrition #superior14

Supplements King vam nudi visoko kvalitetne suplemente i dodatke ishrani po povoljnim cenama, redovne akcijske cene suplemenata, nas glavni moto je zadovoljan kupac koji postize zeljene rezultate! Pruzamo savete oko suplementacije I ishrane. 💪

#suplementi #suplementisrbija #bodybuildingmotivation #fitnessmotivation #fitnesstransformation #teslasportsnutrition #superior14

Zbog obaveza i treninga, pored pravilne ishrane potrebno mi je nešto što će mi nadoknaditi snagu, energiju i oporaviti mišiće. 🏋🏻‍♂
Proteini su odgovorni za pravilno funkcionisanje tela, za snagu, za čvrstinu. Najprostije rečeno, proteini oporavljaju naše mišiće posle napornog treninga. 💪✅
Tako da su rezultati svakako vidno bolji!
Zato već dugo koristim #tesla whey proteine iz @supplementsking.ns . . 
U saradnji sa njima uz moj KOD možete dobiti 25% POPUSTA na proteine do kraja maja! 🛒🔛🔝
.
.
.
.
.
#teslasportsnutrition #postworkoutrecovery #gym #proteini #gymmotivation #fitness #suplementacija #getstrong #novisad #supplementking

Zbog obaveza i treninga, pored pravilne ishrane potrebno mi je nešto što će mi nadoknaditi snagu, energiju i oporaviti mišiće. 🏋🏻‍♂
Proteini su odgovorni za pravilno funkcionisanje tela, za snagu, za čvrstinu. Najprostije rečeno, proteini oporavljaju naše mišiće posle napornog treninga. 💪✅
Tako da su rezultati svakako vidno bolji!
Zato već dugo koristim #tesla whey proteine iz @supplementsking.ns . .
U saradnji sa njima uz moj KOD možete dobiti 25% POPUSTA na proteine do kraja maja! 🛒🔛🔝
.
.
.
.
.
#teslasportsnutrition #postworkoutrecovery #gym #proteini #gymmotivation #fitness #suplementacija #getstrong #novisad #supplementking

Novo u ponudi Tesla Spark Pak! 😊

Novi NO Reaktor od Tesle dolazi nam u pakovanju od 90 kapsula😋

Sadrzi 3 vrste  kapsula(1serviranje): 1."AC-PUMP" AAKG: - AAKG complex  700mg - L-arginine  460mg
Calcium Alpha Ketoglutarate 240mg
L-Tyrosine.  20mg
Vitamin B3.  30mg

2."SUPERCHARGER": -Agmatine Sulfate  100mg
-Beta Alanine  300mg
- Taurine  100mg
- 5% synephrine.  2,5mg
- 35% hesperidin  17,5mg

3."CC- CATALYTIC CONVERTER":
L-Citruline DL-Malate (1:1)  500mg
L-Citrulline  275mg
Caffeine anhydrous.  200mg

#teslasportsnutrition #preworkout #supplements #bodybuilding #motivation

Novo u ponudi Tesla Spark Pak! 😊

Novi NO Reaktor od Tesle dolazi nam u pakovanju od 90 kapsula😋

Sadrzi 3 vrste kapsula(1serviranje): 1."AC-PUMP" AAKG: - AAKG complex 700mg - L-arginine 460mg
Calcium Alpha Ketoglutarate 240mg
L-Tyrosine. 20mg
Vitamin B3. 30mg

2."SUPERCHARGER": -Agmatine Sulfate 100mg
-Beta Alanine 300mg
- Taurine 100mg
- 5% synephrine. 2,5mg
- 35% hesperidin 17,5mg

3."CC- CATALYTIC CONVERTER":
L-Citruline DL-Malate (1:1) 500mg
L-Citrulline 275mg
Caffeine anhydrous. 200mg

#teslasportsnutrition #preworkout #supplements #bodybuilding #motivation

#TeslaSportsNutrition #superior14supplement
For More Products & flavors  check our offical website >>> https://superior14.eu

#TeslaSportsNutrition #superior14supplement
For More Products & flavors check our offical website >>> https://superior14.eu

BCAA sememangnya membantu proses pemulihan otot dengan pantas dan biasanya BCAA ini diambil selepas latihan ataupun workout tetapi BCAA ini juga sebenarnya sesuai diambil ketika latihan untuk membantu prestasi latihan anda dan anda tidaklah akan lesu untuk ke set ataupun seterusnya.. #bcaanitro 
#teslasportsnutrition

BCAA sememangnya membantu proses pemulihan otot dengan pantas dan biasanya BCAA ini diambil selepas latihan ataupun workout tetapi BCAA ini juga sebenarnya sesuai diambil ketika latihan untuk membantu prestasi latihan anda dan anda tidaklah akan lesu untuk ke set ataupun seterusnya.. #bcaanitro
#teslasportsnutrition

BCAA sememangnya membantu proses pemulihan otot dengan pantas dan biasanya BCAA ini diambil selepas latihan ataupun workout tetapi BCAA ini juga sebenarnya sesuai diambil ketika latihan untuk membantu prestasi latihan anda dan anda tidaklah akan lesu untuk ke set ataupun seterusnya.. #bcaanitro
#teslasportsnutrition

BCAA sememangnya membantu proses pemulihan otot dengan pantas dan biasanya BCAA ini diambil selepas latihan ataupun workout tetapi BCAA ini juga sebenarnya sesuai diambil ketika latihan untuk membantu prestasi latihan anda dan anda tidaklah akan lesu untuk ke set ataupun seterusnya.. #bcaanitro
#teslasportsnutrition

Advertisements

Tesla BCAA 2:1:1 membekalkan instant energy semasa workout (intra-workout).
.
Semasa training, glycogen dlm badan akan berkurangan. .
.
Bila kekurangan energy, badan akan cepat lesu & menyebabkan muscle breakdown.
.
Tesla BCAA ini membantu anda kekal bertenaga & elakkan muscle breakdown dari berlaku. .
.
#bcaanitro #teslasportsnutrition

Tesla BCAA 2:1:1 membekalkan instant energy semasa workout (intra-workout).
.
Semasa training, glycogen dlm badan akan berkurangan. .
.
Bila kekurangan energy, badan akan cepat lesu & menyebabkan muscle breakdown.
.
Tesla BCAA ini membantu anda kekal bertenaga & elakkan muscle breakdown dari berlaku. .
.
#bcaanitro #teslasportsnutrition

Kada je u pitanju dobar trening i zdravo funkcionisanje nakon istog, veoma je važno koristiti vitaminske formule sa dodatkom minerala. 💪🔝
Meni pomažu kod oporavka mišića, napetosti kao i regulisanju nastanka strija. 💆🏻‍♂️
Već duže vreme koristim @supplementsking.ns suplementaciju koju bih svakako preporučio i vama. 
Ukoliko se odlučite za njihove proizvode možete me kontaktirati u DM za savete i dobiti moj kod za 20% popusta. 🔝📥
.
.
#teslasportsnutrition #gym #gymmotivation #workout #fitness #fitnessaddict #postworkoutrecovery #novisad #profitness #suplementacija #trening #supplementking #getfit #getstrong #personalnitrener

Kada je u pitanju dobar trening i zdravo funkcionisanje nakon istog, veoma je važno koristiti vitaminske formule sa dodatkom minerala. 💪🔝
Meni pomažu kod oporavka mišića, napetosti kao i regulisanju nastanka strija. 💆🏻‍♂️
Već duže vreme koristim @supplementsking.ns suplementaciju koju bih svakako preporučio i vama.
Ukoliko se odlučite za njihove proizvode možete me kontaktirati u DM za savete i dobiti moj kod za 20% popusta. 🔝📥
.
.
#teslasportsnutrition #gym #gymmotivation #workout #fitness #fitnessaddict #postworkoutrecovery #novisad #profitness #suplementacija #trening #supplementking #getfit #getstrong #personalnitrener

Bulan Puasa nanti mcm mana nak bulking ?
.
Bulan puasa mesti susah nak bulking sbb perut kita kosong utk tempoh yg lama.
.
Jadi admin suggest time puasa adalah fasa maintenance berat badan. .
.
Tak dapat tambah berat badan, maintain berat badan pun jadi la.
.
Basic bulking adalah calorie-surplus. Makan makanan yg tinggi kalori.
.
Ni antara 9 jenis makanan yg simple & tinggi kalori.
.
Nak kalori lebih lagi ? Ambil la mass gainer walaupun time bulan puasa. 😁
.
#teamHN #Teslasportsnutrition

Bulan Puasa nanti mcm mana nak bulking ?
.
Bulan puasa mesti susah nak bulking sbb perut kita kosong utk tempoh yg lama.
.
Jadi admin suggest time puasa adalah fasa maintenance berat badan. .
.
Tak dapat tambah berat badan, maintain berat badan pun jadi la.
.
Basic bulking adalah calorie-surplus. Makan makanan yg tinggi kalori.
.
Ni antara 9 jenis makanan yg simple & tinggi kalori.
.
Nak kalori lebih lagi ? Ambil la mass gainer walaupun time bulan puasa. 😁
.
#teamHN #Teslasportsnutrition

💪Supplements King BCAA ponuda💪 💪Izaberi jedan od cuvara misica💪
👉1.Tesla BCAA 2:1:1 270g 45serv
(Mojito,Fruit Punch, Lubenica, Limun)
2150,00din
👉2.Superior 14 Essential BCAA 2:1:1 420g
(Jabuka,Limun) 2490,00din
👉3.Blastex BCAA Xline (Narandza)
300g 1690,00!! 500g 2800,00din
👉💪4.Upgrade Nutrition BCAA+ Vitamin  B6+L-glutamin 400g (Cherry)
2690,00din🙂
👉5.Grenade Defend BCAA 390g
(Jagoda-Mango,Zelena Jabuka)
3190,00din
👉6.Musclepharm essentials BCAA 216g
(Lubenica) 2190,00
👉7.Extrifit BCAA PURE 240Kapsula
2550,00din
👉8.NPN BCAA EAA 800g
(Limun,Narandza)
2800,00din

#teslasportsnutrition #superior14 #extrifit  #blastex #musclepharm #grenade #upgradenutrition #npn #bodybuilding #bcaa #supplements #gymmotivation #workout

💪Supplements King BCAA ponuda💪 💪Izaberi jedan od cuvara misica💪
👉1.Tesla BCAA 2:1:1 270g 45serv
(Mojito,Fruit Punch, Lubenica, Limun)
2150,00din
👉2.Superior 14 Essential BCAA 2:1:1 420g
(Jabuka,Limun) 2490,00din
👉3.Blastex BCAA Xline (Narandza)
300g 1690,00!! 500g 2800,00din
👉💪4.Upgrade Nutrition BCAA+ Vitamin B6+L-glutamin 400g (Cherry)
2690,00din🙂
👉5.Grenade Defend BCAA 390g
(Jagoda-Mango,Zelena Jabuka)
3190,00din
👉6.Musclepharm essentials BCAA 216g
(Lubenica) 2190,00
👉7.Extrifit BCAA PURE 240Kapsula
2550,00din
👉8.NPN BCAA EAA 800g
(Limun,Narandza)
2800,00din

#teslasportsnutrition #superior14 #extrifit #blastex #musclepharm #grenade #upgradenutrition #npn #bodybuilding #bcaa #supplements #gymmotivation #workout

Gym Squad ! Bila ada geng workout sekali, korang lagi rasa semangat nak pergi gym. Nak skip workout pun rasa rugi.
.
Ni admin share Team Tesla Iran 🇮🇷 .
.
Cer tag gym partner korang. 😁
.
#Teslasportsnutrition #teamHN

Gym Squad ! Bila ada geng workout sekali, korang lagi rasa semangat nak pergi gym. Nak skip workout pun rasa rugi.
.
Ni admin share Team Tesla Iran 🇮🇷 .
.
Cer tag gym partner korang. 😁
.
#Teslasportsnutrition #teamHN

AAKG + STANABOL-X + M.J.S Multivitamin = 💪🏻🔥
#Superior14 #TeslaSportsNutrition

AAKG + STANABOL-X + M.J.S Multivitamin = 💪🏻🔥
#Superior14 #TeslaSportsNutrition

Advertisements

AAKG + STANABOL-X + M.J.S Multivitamin = 💪🏻🔥 #Superior14 #TeslaSportsNutrition

AAKG + STANABOL-X + M.J.S Multivitamin = 💪🏻🔥 #Superior14 #TeslaSportsNutrition

AAKG + STANABOL-X + M.J.S Multivitamin = 💪🏻🔥 #Superior14 #TeslaSportsNutrition

AAKG + STANABOL-X + M.J.S Multivitamin = 💪🏻🔥 #Superior14 #TeslaSportsNutrition

Mana lebih utama ? Whey atau BCAA ?
.
1- Whey protein. Jika anda tak mendapat protein yg cukup dari diet. Jika berat badan anda 60kg, anda perlukan lebih kurang 120g protein sehari. Banyak tu !
.
Tesla Whey Charger mengandungi 24g protein per serving. .
.
2- BCAA. Jika anda mendapat protein yg cukup, boleh ambil BCAA sahaja. BCAA more on recovery muscle.
.
Bila recovery otot anda lebih cepat, proses muscle growth pun akan meningkat.
.
Tesla BCAA Nitro dah ada Glutamine. Anda dapat BCAA, anda dapat Glutamine dlm tub yg sama :)
.
#TeamHN #teslasportsnutrition

Mana lebih utama ? Whey atau BCAA ?
.
1- Whey protein. Jika anda tak mendapat protein yg cukup dari diet. Jika berat badan anda 60kg, anda perlukan lebih kurang 120g protein sehari. Banyak tu !
.
Tesla Whey Charger mengandungi 24g protein per serving. .
.
2- BCAA. Jika anda mendapat protein yg cukup, boleh ambil BCAA sahaja. BCAA more on recovery muscle.
.
Bila recovery otot anda lebih cepat, proses muscle growth pun akan meningkat.
.
Tesla BCAA Nitro dah ada Glutamine. Anda dapat BCAA, anda dapat Glutamine dlm tub yg sama :)
.
#TeamHN #teslasportsnutrition

Supplement sebelum dan selepas 😆🤣 #teslamass
#teslapreworkout
#creatinemono
#bcaaglutamine
#stanabolx
#teslasportsnutrition
#superior14
#Repost @zmarul_adam (@get_repost)
・・・
Memang Terbaik  AAKG Superior14. Sy baru guna berapa hari urat dah keluar lain macam. Siapa2 yg jenis susah nak keluar uart tu boleh try AAKG Superior14 👍🏻💪🏻
#superior14 #TeslaSportsNutrition

#Repost @zmarul_adam (@get_repost)
・・・
Memang Terbaik  AAKG Superior14. Sy baru guna berapa hari urat dah keluar lain macam. Siapa2 yg jenis susah nak keluar uart tu boleh try AAKG Superior14 👍🏻💪🏻
#superior14 #TeslaSportsNutrition

Tesla Mass Super Charger perisa Strawberry.. rm70 je siap pos untuk Semenanjung ✌️😊
.
Sedap ni bossku 😋🤤🤪 #teslamass
#supercharger
#teslasportsnutrition

Tesla Mass Super Charger perisa Strawberry.. rm70 je siap pos untuk Semenanjung ✌️😊
.
Sedap ni bossku 😋🤤🤪 #teslamass
#supercharger
#teslasportsnutrition

#Repost @zmarul_adam (@get_repost)
・・・
Memang Terbaik  AAKG Superior14. Sy baru guna berapa hari urat dah keluar lain macam. Siapa2 yg jenis susah nak keluar uart tu boleh try AAKG Superior14 👍🏻💪🏻
#superior14 #TeslaSportsNutrition
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#hnsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx
Memang Terbaik  AAKG Superior14. Sy baru guna berapa hari urat dah keluar lain macam. Siapa2 yg jenis susah nak keluar uart tu boleh try AAKG Superior14 👍🏻💪🏻
#superior14 #TeslaSportsNutrition

Memang Terbaik  AAKG Superior14. Sy baru guna berapa hari urat dah keluar lain macam. Siapa2 yg jenis susah nak keluar uart tu boleh try AAKG Superior14 👍🏻💪🏻
#superior14 #TeslaSportsNutrition

فيبو ٢٠١٩
حرمت انترپرايز نماينده رسمى و انحصارى تسلا وسوپريور فورتين در افغانستان ميباشد.

#hormatenterprise #teslasportsnutrition #tesla #superior14 #superior14supplements #afghanistan #fibocologne

فيبو ٢٠١٩
حرمت انترپرايز نماينده رسمى و انحصارى تسلا وسوپريور فورتين در افغانستان ميباشد.

#hormatenterprise #teslasportsnutrition #tesla #superior14 #superior14supplements #afghanistan #fibocologne

FIBO 2. dan
#superior14 
#teslasportsnutrition
#Repost @teamhn_supplement (@get_repost)
・・・
Tesla BCAA 2:1:1 membekalkan instant energy semasa workout (intra-workout).
.
Semasa training, glycogen dlm badan akan berkurangan. .
.
Bila kekurangan energy, badan akan cepat lesu & menyebabkan muscle breakdown.
.
Tesla BCAA ini membantu anda kekal bertenaga & elakkan muscle breakdown dari berlaku. .
.
#TeamHN #Teslasportsnutrition

#Repost @teamhn_supplement (@get_repost)
・・・
Tesla BCAA 2:1:1 membekalkan instant energy semasa workout (intra-workout).
.
Semasa training, glycogen dlm badan akan berkurangan. .
.
Bila kekurangan energy, badan akan cepat lesu & menyebabkan muscle breakdown.
.
Tesla BCAA ini membantu anda kekal bertenaga & elakkan muscle breakdown dari berlaku. .
.
#TeamHN #Teslasportsnutrition

Tesla BCAA 2:1:1 membekalkan instant energy semasa workout (intra-workout).
.
Semasa training, glycogen dlm badan akan berkurangan. .
.
Bila kekurangan energy, badan akan cepat lesu & menyebabkan muscle breakdown.
.
Tesla BCAA ini membantu anda kekal bertenaga & elakkan muscle breakdown dari berlaku. .
.
#TeamHN #Teslasportsnutrition

Tesla BCAA 2:1:1 membekalkan instant energy semasa workout (intra-workout).
.
Semasa training, glycogen dlm badan akan berkurangan. .
.
Bila kekurangan energy, badan akan cepat lesu & menyebabkan muscle breakdown.
.
Tesla BCAA ini membantu anda kekal bertenaga & elakkan muscle breakdown dari berlaku. .
.
#TeamHN #Teslasportsnutrition

Awek Europe pun suka supplements superior 😆😄 #superior14team #superior14supplements #teslasportsnutrition #muscleclub

Awek Europe pun suka supplements superior 😆😄 #superior14team #superior14supplements #teslasportsnutrition #muscleclub

Ramai yg repeat order Superior Mass. Ada yg dah try macam-macam flavour dah.
.
Tapi utk mereka yg nak try something new, admin suggest korang try Tesla Mass nie.
.
1240 kalori, 84 gram protein per serving, ada tambahan T-Booster sama mcm Superior. .
Rasa pun best, tak boring nak minum. 😁
.
#TeslaSportsNutrition #massgainer #tegaptv #fitmalaysia #superior14

Ramai yg repeat order Superior Mass. Ada yg dah try macam-macam flavour dah.
.
Tapi utk mereka yg nak try something new, admin suggest korang try Tesla Mass nie.
.
1240 kalori, 84 gram protein per serving, ada tambahan T-Booster sama mcm Superior. .
Rasa pun best, tak boring nak minum. 😁
.
#TeslaSportsNutrition #massgainer #tegaptv #fitmalaysia #superior14

No hay nada mejor que estar seguro de lo que utilizamos y consumimos cada día! Por eso compra tus suplementos de primera calidad y maxima eficacia en @superior14.shop
.
.
Yo me suplemento con Whey Core o Iso Zero por las mañanas. Iso Zero siempre luego de entrenar. Y Superior Casein por las noches así calmamos la ansiedad de comer a madrugadas. 🦅
.
.
Y el mas importante antes de entrenar el Pre Entreno No4 A-AKG!! Maximo Pump @superior14.shop @tesla_nutrition @superior14_tesla_nutritions
.
.
#fit#fitness#fitlife#fitnesslife#fitman#resilience#bornresilience#dontgiveup#dreamsdoesnotstop#beardman#beard#aesthetic#gainz#gym#bodybuilding#superior14#tesla#teslanutrition#teslasportsnutrition#body#españa#tenerife#canarias#venezuela#cañaa

No hay nada mejor que estar seguro de lo que utilizamos y consumimos cada día! Por eso compra tus suplementos de primera calidad y maxima eficacia en @superior14.shop
.
.
Yo me suplemento con Whey Core o Iso Zero por las mañanas. Iso Zero siempre luego de entrenar. Y Superior Casein por las noches así calmamos la ansiedad de comer a madrugadas. 🦅
.
.
Y el mas importante antes de entrenar el Pre Entreno No4 A-AKG!! Maximo Pump @superior14.shop @tesla_nutrition @superior14_tesla_nutritions
.
.
#fit #fitness #fitlife #fitnesslife #fitman #resilience #bornresilience #dontgiveup #dreamsdoesnotstop #beardman #beard #aesthetic #gainz #gym #bodybuilding #superior14 #tesla #teslanutrition #teslasportsnutrition #body #españa #tenerife #canarias #venezuela #cañaa

#Repost @supplementsking.ns (@get_repost)
・・・
Nova NIŽA cena za ova dva fenomenalna gejnera👑📢 ➡️Tesla MASS CHARGER 4.54kg(jagoda i kolačići) stara cena 6490.00rsd NOVA cena 5290.00rsd✅ ➡️Superior 14 PLATINUM MASS 4.54kg(čokolada) stara cena 5190.00rsd NOVA cena 4200.00rsd✅

Zašto vam preporučujemo jedan od ova dva gejnera?
Imate problem sa podizanjem mase ili pak želite više kcal da unosite u toku dana a nemate vremena za spremanje obroka ili jednostavno vam je lakše da "mućkate"...👍💪🔥 #supplementskingns
#gainer
#teslasportsnutrition #superior14 #masa #suplementi #novisad #zrenjanin #beograd

#Repost @supplementsking.ns (@get_repost)
・・・
Nova NIŽA cena za ova dva fenomenalna gejnera👑📢 ➡️Tesla MASS CHARGER 4.54kg(jagoda i kolačići) stara cena 6490.00rsd NOVA cena 5290.00rsd✅ ➡️Superior 14 PLATINUM MASS 4.54kg(čokolada) stara cena 5190.00rsd NOVA cena 4200.00rsd✅

Zašto vam preporučujemo jedan od ova dva gejnera?
Imate problem sa podizanjem mase ili pak želite više kcal da unosite u toku dana a nemate vremena za spremanje obroka ili jednostavno vam je lakše da "mućkate"...👍💪🔥 #supplementskingns
#gainer
#teslasportsnutrition #superior14 #masa #suplementi #novisad #zrenjanin #beograd

Nova NIŽA cena za ova dva fenomenalna gejnera👑📢 ➡️Tesla MASS CHARGER 4.54kg(jagoda i kolačići) stara cena 6490.00rsd NOVA cena 5290.00rsd✅ ➡️Superior 14 PLATINUM MASS 4.54kg(čokolada) stara cena 5190.00rsd NOVA cena 4200.00rsd✅

Zašto vam preporučujemo jedan od ova dva gejnera?
Imate problem sa podizanjem mase ili pak želite više kcal da unosite u toku dana a nemate vremena za spremanje obroka ili jednostavno vam je lakše da "mućkate"...👍💪🔥 #supplementskingns
#gainer
#teslasportsnutrition #superior14 #masa #suplementi #novisad #zrenjanin #beograd

Nova NIŽA cena za ova dva fenomenalna gejnera👑📢 ➡️Tesla MASS CHARGER 4.54kg(jagoda i kolačići) stara cena 6490.00rsd NOVA cena 5290.00rsd✅ ➡️Superior 14 PLATINUM MASS 4.54kg(čokolada) stara cena 5190.00rsd NOVA cena 4200.00rsd✅

Zašto vam preporučujemo jedan od ova dva gejnera?
Imate problem sa podizanjem mase ili pak želite više kcal da unosite u toku dana a nemate vremena za spremanje obroka ili jednostavno vam je lakše da "mućkate"...👍💪🔥 #supplementskingns
#gainer
#teslasportsnutrition #superior14 #masa #suplementi #novisad #zrenjanin #beograd

Ramai yg repeat order Superior Mass. Ada yg dah try macam-macam flavour dah.
.
Tapi utk mereka yg nak try something new, admin suggest korang try Tesla Mass nie.
.
1240 kalori, 84 gram protein per serving, ada tambahan T-Booster sama mcm Superior. .
Rasa pun best, tak boring nak minum. 😁
.
#TeslaSportsNutrition #massgainer #tegaptv #fitmalaysia #superior14

Ramai yg repeat order Superior Mass. Ada yg dah try macam-macam flavour dah.
.
Tapi utk mereka yg nak try something new, admin suggest korang try Tesla Mass nie.
.
1240 kalori, 84 gram protein per serving, ada tambahan T-Booster sama mcm Superior. .
Rasa pun best, tak boring nak minum. 😁
.
#TeslaSportsNutrition #massgainer #tegaptv #fitmalaysia #superior14