#throwback photos & videos

98.6m Posts

#throwback ¯\_(ツ)_/¯

#throwback ¯\_(ツ)_/¯

Family is ❤️ #throwback #baler  #sabangbaler

Family is ❤️ #throwback #baler #sabangbaler

Missing the Red 💋♥️🕯🕸💄#lilmomma#throwback#needsomenewink

Missing the Red 💋♥️🕯🕸💄 #lilmomma #throwback #needsomenewink

#throwback to the first time I got the Odyssey - only took a few moooonths to send it😅 been taking a break from training, but pics like this make me psyched to get back at it and get strong for sunny days! // 📷: @jk_backflaggin_ 
#12c #obed #climbing #sport #womenonlead #climbingtraining #girlswhoclimb #evolv #summer

#throwback to the first time I got the Odyssey - only took a few moooonths to send it😅 been taking a break from training, but pics like this make me psyched to get back at it and get strong for sunny days! // 📷: @jk_backflaggin_
#12c #obed #climbing #sport #womenonlead #climbingtraining #girlswhoclimb #evolv #summer

The days are counting down. #throwback
• • •
🙋🏼‍♂️| All my content is self-made!
😁| Feel free to repost but tag me and don’t claim as your own!
🎮| Please follow for all the Fortnite Updates.
• • •
🌊 This is Fortnite Shore 🌊
• • •
#fortnite #fortnitechallenges #twitch #fortnitebr #ps4 #xboxone #gamingnews #fortnitememes #fortniteleaks #gaming #leaks #dance #fortnitelive #itemshop #vbucks #fortnitenews #battleroyale #season7 #update #fortnitefunny #season8 #season8fortnite #fortniteseason8 #fortnitemap #season8leaks

The days are counting down. #throwback
• • •
🙋🏼‍♂️| All my content is self-made!
😁| Feel free to repost but tag me and don’t claim as your own!
🎮| Please follow for all the Fortnite Updates.
• • •
🌊 This is Fortnite Shore 🌊
• • •
#fortnite #fortnitechallenges #twitch #fortnitebr #ps4 #xboxone #gamingnews #fortnitememes #fortniteleaks #gaming #leaks #dance #fortnitelive #itemshop #vbucks #fortnitenews #battleroyale #season7 #update #fortnitefunny #season8 #season8fortnite #fortniteseason8 #fortnitemap #season8leaks

Seringkali impian dan realiti tak selari,
Seringkali lain yang dirancang lain pula yang jadi. Seringkali kita kecewa dan rasa sakit hati. Sedangkan kita hanya mampu merancang dan Allah jualah yang menentukan.. Tetapi kita kena ingat “Allah memberi mengikut prasangka hambanya”. Maka sentiasalah bersangka baik dengan setiap ketentuan Allah untuk kita. Pasti hikmahnya sentiasa ada!! Plan nak ke JB terpaksa dibatalkan saat2 akhir. Kecewa juga tak dapat nak saksikan tayangan Perdana “CULIK”. Tak dapat nak mengiringi dan menyanyikan lagu gemuruh jiwa untuk sahabat dan mentor CDM @ct.fathimah menyampaikan ucaptama.

Insyaallah semuanya berjalan lancar di sana!! Tahniah Siti!!! Semoga terus menjadi sumber inspirasi kepada semua usahawan #ProjekSTG!! Dari jauh ku kirimkan doa dan ucapan sebagai tanda sokongan. Bangga sama kamu sih!!! I love u!!! 😘😘 *pndai photographer ni kan. Effect kurus tinggi gitew 😝* #throwback
#Malaccawithlove

Seringkali impian dan realiti tak selari,
Seringkali lain yang dirancang lain pula yang jadi. Seringkali kita kecewa dan rasa sakit hati. Sedangkan kita hanya mampu merancang dan Allah jualah yang menentukan.. Tetapi kita kena ingat “Allah memberi mengikut prasangka hambanya”. Maka sentiasalah bersangka baik dengan setiap ketentuan Allah untuk kita. Pasti hikmahnya sentiasa ada!! Plan nak ke JB terpaksa dibatalkan saat2 akhir. Kecewa juga tak dapat nak saksikan tayangan Perdana “CULIK”. Tak dapat nak mengiringi dan menyanyikan lagu gemuruh jiwa untuk sahabat dan mentor CDM @ct.fathimah menyampaikan ucaptama.

Insyaallah semuanya berjalan lancar di sana!! Tahniah Siti!!! Semoga terus menjadi sumber inspirasi kepada semua usahawan #ProjekSTG !! Dari jauh ku kirimkan doa dan ucapan sebagai tanda sokongan. Bangga sama kamu sih!!! I love u!!! 😘😘 *pndai photographer ni kan. Effect kurus tinggi gitew 😝* #throwback
#Malaccawithlove

Bersama dengan Menteri Koordinator Bidang Pembangunan Manusia dan Kebudayaan Republik Indonesia (Menko PMK RI), Ibu Puan Maharani (@puanmaharaniri) 🇮🇩 ⭐ Cucu dari Presiden Pertama RI, Bapak Ir. H. Soekarno & Anak dari Presiden ke - 5 RI, Ibu Megawati Soekarnoputri(@megawati.soekarnoputri)

Sosok wanita yang hebat dan ramah yang akan melanjutkan perjuangan pendahulunya memajukan bangsa indonesia hingga ke manca negara. 🇮🇩 _____________________Terima Kasih atas sharing, motivasi dan tanda tangan nya bu @puanmaharaniri 🙏🏻 📆 - 21 Februari 2019 - (Night)
.
.
.
#IniKerjaKu #EmpoweringWomen
#PuanMaharani #Puan #MenteriKoordiantorPMKRI
#MenkoPMKRI #InstaMoment #InstaMood #InstaStory #LatePost #LP #ThrowBack #TB

Bersama dengan Menteri Koordinator Bidang Pembangunan Manusia dan Kebudayaan Republik Indonesia (Menko PMK RI), Ibu Puan Maharani (@puanmaharaniri) 🇮🇩 ⭐ Cucu dari Presiden Pertama RI, Bapak Ir. H. Soekarno & Anak dari Presiden ke - 5 RI, Ibu Megawati Soekarnoputri(@megawati.soekarnoputri)

Sosok wanita yang hebat dan ramah yang akan melanjutkan perjuangan pendahulunya memajukan bangsa indonesia hingga ke manca negara. 🇮🇩 _____________________Terima Kasih atas sharing, motivasi dan tanda tangan nya bu @puanmaharaniri 🙏🏻 📆 - 21 Februari 2019 - (Night)
.
.
.
#IniKerjaKu #EmpoweringWomen
#PuanMaharani #Puan #MenteriKoordiantorPMKRI
#MenkoPMKRI #InstaMoment #InstaMood #InstaStory #LatePost #LP #ThrowBack #TB

Tb to the day I big chopped. I cut my hair March last year, and cutting my hair is a decision I do not regret making. It has given me the boldness and strength to be able to make decisions concerning myself without worrying about what other people might think of me. .
.
#bigchop #healthynaturalhair #protectivestyles #naturalhairinspiration #naturalhairgoals #tb #embracingmyself #embracingmycurls #naturalista #naturalhair #afro #afroqueen #type4hair #kinkycurly #naturalist #throwback #instagram #naturalhairgang #naturalhaircommunity

Tb to the day I big chopped. I cut my hair March last year, and cutting my hair is a decision I do not regret making. It has given me the boldness and strength to be able to make decisions concerning myself without worrying about what other people might think of me. .
.
#bigchop #healthynaturalhair #protectivestyles #naturalhairinspiration #naturalhairgoals #tb #embracingmyself #embracingmycurls #naturalista #naturalhair #afro #afroqueen #type4hair #kinkycurly #naturalist #throwback #instagram #naturalhairgang #naturalhaircommunity

Το καλοκαιράκι είναι κοντά 😂 Ας έχει και -2!
#throwback #summer #amorgos

Το καλοκαιράκι είναι κοντά 😂 Ας έχει και -2!
#throwback #summer #amorgos

#FBF When I'm all alone and I touch myself! The iconic #Fanmail album by the legendary @officialtlc was released #20 years ago #today! I'm old🤦🏽‍♂️ Hits include #NoScrubs, #Unpretty, and my faves #SillyHo and #ImGoodAtBeingBad 😍🙏🏼
#flashbackfriday #music #tlc #1999 #rnb #hiphop #pop #bestalbum #throwback #instadaily #love #musicislife #friday #flashback #tboz #lefteye #chilli #tb #fanmail20

#FBF When I'm all alone and I touch myself! The iconic #Fanmail album by the legendary @officialtlc was released #20 years ago #today ! I'm old🤦🏽‍♂️ Hits include #NoScrubs , #Unpretty , and my faves #SillyHo and #ImGoodAtBeingBad 😍🙏🏼
#flashbackfriday #music #tlc #1999 #rnb #hiphop #pop #bestalbum #throwback #instadaily #love #musicislife #friday #flashback #tboz #lefteye #chilli #tb #fanmail20

5 years ago at @mrsbellaart and Julian's engagement party!

#throwback #5years #imissmyshorthair #soon

5 years ago at @mrsbellaart and Julian's engagement party!

#throwback #5years #imissmyshorthair #soon

#Throwback #2017 
Mais comment faites-vous pour me supporter vraiment ? 😂😭👏🏾 Quand je vois que sa se dégrade d’année en année...🤦🏾‍♀️ #Courage ❤️

#Throwback #2017
Mais comment faites-vous pour me supporter vraiment ? 😂😭👏🏾 Quand je vois que sa se dégrade d’année en année...🤦🏾‍♀️ #Courage ❤️

#Throwback #sloppyjitt #sloppy.jitt 🤤
Queria sextar assim com as amigas que eu gosto! 😂💕 ( melhor quarto, saudades) @milleramoss @grazi_carneiro #throwback #MCZ #Maceiómeuamor

Queria sextar assim com as amigas que eu gosto! 😂💕 ( melhor quarto, saudades) @milleramoss @grazi_carneiro #throwback #MCZ #Maceiómeuamor

Minum air selusuh yang ada herba/akar kayu tu tak masa bersalin?

Urm, Tak. Ain minum air mineral je. Sampai 2 botol Suami bawa stok. Hahahaha. Lagipun doc tak bagi sebab kandungan air selusuh tu mostly akan memaksa baby keluar even belum masanya, so memang seksa. Elakkan cari pasal plis. Huhu. Kalau air selusuh yg hanya air masak yang dibacakan doa itu takpe.

Part paling trauma nak bersalin part contraction. Sakit namampos. Pagi -tengah hari boleh gelak-gelak lagi dengan suami, dia cakap bersalin sakit paling sakit selepas mati. Huhu. Masa tu macam, "serius Ah? " sekali hamek ko... Induce sebab dah overdue, terus tolak lr pukul 1500. Dalam lr memang dah rasa tak betul dah. Seksanya ya Rabbi... Time mesin ctg (denyut baby)  kuat bunyi time tu dah trauma, sakit diaaaa sampai lebam tangan suami ain gengam. hahahahaha(dia siap snap gambar tangan dia lebam. Huhu) time suami nak keluar solat pun ain dah menangis sebab sakit sangat. (I manja k) mak kne keluar pun ain nangis. Sob sob.

Pulak time tu demam tetiba datang. Tinggi lak tu. 38°c. Huhu. Akhirnya 2300 keluarlah cinonet i... Lega gila. Bila dah habis teran. Kene jahit pun tak rasa apa sebab dah kebas gile. Hahaha. Takde bius k.

So overall 5* untuk servis Hospital Muar. Hihi. Macam bersalin kat hospital swasta. Nurse,cleaner, doc semua baik-baik. Seronok la. Hahaha. Plus, sebab hari-hari lepas solat Ain doa nak doc dgn nurse yang baik-baik. Alhamdulillah dapat.

Mak cakap masa Ain dalam lr muka cantik, berseri-seri. Siap doc tanya ain Melayu ke chinese. Hahahahahahahaha. Kbye. 💁🏻.
.
.
#throwback 
#pregnant 
#ibuAdam

Ps: gambar masa 3hari sebelum Adam keluar

Minum air selusuh yang ada herba/akar kayu tu tak masa bersalin?

Urm, Tak. Ain minum air mineral je. Sampai 2 botol Suami bawa stok. Hahahaha. Lagipun doc tak bagi sebab kandungan air selusuh tu mostly akan memaksa baby keluar even belum masanya, so memang seksa. Elakkan cari pasal plis. Huhu. Kalau air selusuh yg hanya air masak yang dibacakan doa itu takpe.

Part paling trauma nak bersalin part contraction. Sakit namampos. Pagi -tengah hari boleh gelak-gelak lagi dengan suami, dia cakap bersalin sakit paling sakit selepas mati. Huhu. Masa tu macam, "serius Ah? " sekali hamek ko... Induce sebab dah overdue, terus tolak lr pukul 1500. Dalam lr memang dah rasa tak betul dah. Seksanya ya Rabbi... Time mesin ctg (denyut baby) kuat bunyi time tu dah trauma, sakit diaaaa sampai lebam tangan suami ain gengam. hahahahaha(dia siap snap gambar tangan dia lebam. Huhu) time suami nak keluar solat pun ain dah menangis sebab sakit sangat. (I manja k) mak kne keluar pun ain nangis. Sob sob.

Pulak time tu demam tetiba datang. Tinggi lak tu. 38°c. Huhu. Akhirnya 2300 keluarlah cinonet i... Lega gila. Bila dah habis teran. Kene jahit pun tak rasa apa sebab dah kebas gile. Hahaha. Takde bius k.

So overall 5* untuk servis Hospital Muar. Hihi. Macam bersalin kat hospital swasta. Nurse,cleaner, doc semua baik-baik. Seronok la. Hahaha. Plus, sebab hari-hari lepas solat Ain doa nak doc dgn nurse yang baik-baik. Alhamdulillah dapat.

Mak cakap masa Ain dalam lr muka cantik, berseri-seri. Siap doc tanya ain Melayu ke chinese. Hahahahahahahaha. Kbye. 💁🏻.
.
.
#throwback
#pregnant
#ibuAdam

Ps: gambar masa 3hari sebelum Adam keluar