#trustedseller photos & videos

28.6m Posts

Set Lc135 V2 V3 V4 Merah Silver Gp 😁😎
•set brand oem mcm ori
•siap stripe gred 
cod bukit mertajam
pos seluruh malaysia
whatsapp 0164207746
Serious buyer tekan link whatsapp di profile instagram saya📲📲📲...#coversetlc135 #yamaha #kronilc135 #santaianakutara #coversetmurah #barangbaik #lc135 #lc135malaysia #kroniyamaha #lcfamilia #setlc135 #trustedseller #kimmotor #seriousbuyeronly #lailai #cantikbaqhangg #comeywehhh #orgkitah #matmoto @kapcaisado @kapcaimalaya @kapcai.jahat @kapcai_135lc @kapcai_duaroda @budak_kapcai_

Set Lc135 V2 V3 V4 Merah Silver Gp 😁😎
•set brand oem mcm ori
•siap stripe gred
cod bukit mertajam
pos seluruh malaysia
whatsapp 0164207746
Serious buyer tekan link whatsapp di profile instagram saya📲📲📲... #coversetlc135 #yamaha #kronilc135 #santaianakutara #coversetmurah #barangbaik #lc135 #lc135malaysia #kroniyamaha #lcfamilia #setlc135 #trustedseller #kimmotor #seriousbuyeronly #lailai #cantikbaqhangg #comeywehhh #orgkitah #matmoto @kapcaisado @kapcaimalaya @kapcai.jahat @kapcai_135lc @kapcai_duaroda @budak_kapcai_

MANJA SIREH :: PROMOSI TERLAJAK SAYANG ♥♥♥ Sebut je nama *Manja Sireh*, mesti semua dah tahu produk apa tu. 
Yela, produk dipercayai sejak 2014! *Manja Sireh* ni diproses di kilang bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) taw.

Apa maksud kilang taraf GMP ni? GMP ni maksudnya kilang yg mengamalkan amalan pengilangan bertaraf tinggi dari banyak aspek. Patuh banyak syarat dalam operasinya.

Kilang GMP ni kilang yg mendapat pensijilan dr Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan Malaysia bg memastikan produk atau kosmetik yg dihasilkan dlm keadaan bersih dan berkualiti tinggi. Dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Dari situlah produk kita ada sijil dia, nombor NOT tu. 
Terbukti *Manja Sireh* ni selamat dan berkesan uolls! Tak percaya? Jom kita lihat video pemprosesan *Manja Sireh* ni.

Tunggu apa lagi, jom dapatkan harga PROMOSI sekarang!! 📲60103052579

#manjasireh #promosimanjasireh #pembersihwanita #rawatkeputihan #luluskkm #travelpackmanjasire #fyqasignature #rawatkegatalan #bazarpaknil #bazarig #igshopmall #wanita #promosi #herba #sethantaran #birthdaygift #hadiah #terlajaksayang #terlajaklaris #trustedbrand #trustedseller

MANJA SIREH :: PROMOSI TERLAJAK SAYANG ♥♥♥ Sebut je nama *Manja Sireh*, mesti semua dah tahu produk apa tu.
Yela, produk dipercayai sejak 2014! *Manja Sireh* ni diproses di kilang bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) taw.

Apa maksud kilang taraf GMP ni? GMP ni maksudnya kilang yg mengamalkan amalan pengilangan bertaraf tinggi dari banyak aspek. Patuh banyak syarat dalam operasinya.

Kilang GMP ni kilang yg mendapat pensijilan dr Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan Malaysia bg memastikan produk atau kosmetik yg dihasilkan dlm keadaan bersih dan berkualiti tinggi. Dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Dari situlah produk kita ada sijil dia, nombor NOT tu.
Terbukti *Manja Sireh* ni selamat dan berkesan uolls! Tak percaya? Jom kita lihat video pemprosesan *Manja Sireh* ni.

Tunggu apa lagi, jom dapatkan harga PROMOSI sekarang!! 📲60103052579

#manjasireh #promosimanjasireh #pembersihwanita #rawatkeputihan #luluskkm #travelpackmanjasire #fyqasignature #rawatkegatalan #bazarpaknil #bazarig #igshopmall #wanita #promosi #herba #sethantaran #birthdaygift #hadiah #terlajaksayang #terlajaklaris #trustedbrand #trustedseller

*TURUN HARGA*

VINCCI
**mm
Sale 175.000
Black size 7
Pink size 7
Almond size 6,7
•
•
•
•
Size yg tertera adl SIZE LUAR
No box
100% ORIGINAL (ASLI)
ONGKIR DARI JAKARTA
❣ORDER VIA SHOPEE CHAT LSG DISHOPEE SAJA❣

Tanya&Order
Whatsapp: 0821-5711-2304
Line: fitry.hasibuan
*JGN COMMENT DI IG*
Krm pic,size,nama,kecamatan
TESTI cek hashtag testibrandedtrustedshop
^Happy Shopping^

#vincci #original #sepatuimport #brandedmurah #vinccimurah #sepatumurah #sepatubranded  #suppliervincci #vinccisale #sepatukerja #suppliersepatu #bestseller #jualanmurah #murahmeriah #jualanku #olshopjkt #charleskeith #cnkori  #cnksale #cnkmurah #likeforfollow #instapic #pedro #hushpuppies #instagram #trustedseller #recommended #testimony #photooftheday #brandedtrustedshop

*TURUN HARGA*

VINCCI
**mm
Sale 175.000
Black size 7
Pink size 7
Almond size 6,7




Size yg tertera adl SIZE LUAR
No box
100% ORIGINAL (ASLI)
ONGKIR DARI JAKARTA
❣ORDER VIA SHOPEE CHAT LSG DISHOPEE SAJA❣

Tanya&Order
Whatsapp: 0821-5711-2304
Line: fitry.hasibuan
*JGN COMMENT DI IG*
Krm pic,size,nama,kecamatan
TESTI cek hashtag testibrandedtrustedshop
^Happy Shopping^

#vincci #original #sepatuimport #brandedmurah #vinccimurah #sepatumurah #sepatubranded #suppliervincci #vinccisale #sepatukerja #suppliersepatu #bestseller #jualanmurah #murahmeriah #jualanku #olshopjkt #charleskeith #cnkori #cnksale #cnkmurah #likeforfollow #instapic #pedro #hushpuppies #instagram #trustedseller #recommended #testimony #photooftheday #brandedtrustedshop

Set Lc135 V2 V3 V4 Merah Silver Gp 😁😎
•set brand oem mcm ori
•siap stripe gred 
cod bukit mertajam
pos seluruh malaysia
whatsapp 0164207746
Serious buyer tekan link whatsapp di profile instagram saya📲📲📲...#coversetlc135 #yamaha #kronilc135 #santaianakutara #coversetmurah #barangbaik #lc135 #lc135malaysia #kroniyamaha #lcfamilia #setlc135 #trustedseller #kimmotor #seriousbuyeronly #lailai #cantikbaqhangg #comeywehhh #orgkitah #matmoto @kapcaisado @kapcaimalaya @kapcai.jahat @kapcai_135lc @kapcai_duaroda @budak_kapcai_

Set Lc135 V2 V3 V4 Merah Silver Gp 😁😎
•set brand oem mcm ori
•siap stripe gred
cod bukit mertajam
pos seluruh malaysia
whatsapp 0164207746
Serious buyer tekan link whatsapp di profile instagram saya📲📲📲... #coversetlc135 #yamaha #kronilc135 #santaianakutara #coversetmurah #barangbaik #lc135 #lc135malaysia #kroniyamaha #lcfamilia #setlc135 #trustedseller #kimmotor #seriousbuyeronly #lailai #cantikbaqhangg #comeywehhh #orgkitah #matmoto @kapcaisado @kapcaimalaya @kapcai.jahat @kapcai_135lc @kapcai_duaroda @budak_kapcai_

SPONGE OKAYA ready stock‼️ 😍

Sponge yang sangat sangat viral sekarang ni 🔥 Laku keras uolls 💪🏻💪🏻 sebab apa ? sebab 👇🏻👇🏻 LEMBUT SANGAT 😱😱 korang smua wajib grab moi moi sponge okaya ni sekarang !!! satu box ada 2 biji sponge berlainan bentuk ❤ ❤sangat berkualiti tinggi
❤mengembang apabila dibasahkan
❤sangat-sangat lembut
❤effect memantul(toing-toing)

www.wasap.my/60137352133/spongeokaya

#okayasponge
#FHChanteqLabis #FHChanteqLabis
#Kosmetikmurahlabis
#Trustedseller 
#Kurungcottonbaby
#Pelbagaijenisjam 
#Emaskorea
#perfume
#Blouse 
#Baranganbaby 
#Okaya #sobella #omgmascarasixsay 
#cubremimatte #lensmurah #Pelbagaijenistudungbawal

SPONGE OKAYA ready stock‼️ 😍

Sponge yang sangat sangat viral sekarang ni 🔥 Laku keras uolls 💪🏻💪🏻 sebab apa ? sebab 👇🏻👇🏻 LEMBUT SANGAT 😱😱 korang smua wajib grab moi moi sponge okaya ni sekarang !!! satu box ada 2 biji sponge berlainan bentuk ❤ ❤sangat berkualiti tinggi
❤mengembang apabila dibasahkan
❤sangat-sangat lembut
❤effect memantul(toing-toing)

www.wasap.my/60137352133/spongeokaya

#okayasponge
#FHChanteqLabis #FHChanteqLabis
#Kosmetikmurahlabis
#Trustedseller
#Kurungcottonbaby
#Pelbagaijenisjam
#Emaskorea
#perfume
#Blouse
#Baranganbaby
#Okaya #sobella #omgmascarasixsay
#cubremimatte #lensmurah #Pelbagaijenistudungbawal

Set Lc135 V2 V3 V4 Merah Silver Gp 😁😎
•set brand oem mcm ori
•siap stripe gred 
cod bukit mertajam
pos seluruh malaysia
whatsapp 0164207746
Serious buyer tekan link whatsapp di profile instagram saya📲📲📲...#coversetlc135 #yamaha #kronilc135 #santaianakutara #coversetmurah #barangbaik #lc135 #lc135malaysia #kroniyamaha #lcfamilia #setlc135 #trustedseller #kimmotor #seriousbuyeronly #lailai #cantikbaqhangg #comeywehhh #orgkitah #matmoto @kapcaisado @kapcaimalaya @kapcai.jahat @kapcai_135lc @kapcai_duaroda @budak_kapcai_

Set Lc135 V2 V3 V4 Merah Silver Gp 😁😎
•set brand oem mcm ori
•siap stripe gred
cod bukit mertajam
pos seluruh malaysia
whatsapp 0164207746
Serious buyer tekan link whatsapp di profile instagram saya📲📲📲... #coversetlc135 #yamaha #kronilc135 #santaianakutara #coversetmurah #barangbaik #lc135 #lc135malaysia #kroniyamaha #lcfamilia #setlc135 #trustedseller #kimmotor #seriousbuyeronly #lailai #cantikbaqhangg #comeywehhh #orgkitah #matmoto @kapcaisado @kapcaimalaya @kapcai.jahat @kapcai_135lc @kapcai_duaroda @budak_kapcai_

Sis sayang oi😋kalau nak semua ni👇,tapi nak jimat HAAAA!!!mai sya nak bagitau..SUPPLEMENT PINKLADY adalah produk khusus untuk wanita yang dapat membantu menyelesaikan masalah 👇.ALL IN ONE 💕mana nak cari lagi?? http://www.wasap.my/601117908414/saya+nak+cantik+dengan+pinklady

KOMEN ATAU PM😘

#Teampinklady #TRUSTEDSELLER
#PinkladyOriginalHq #teamanggunminira
#RemyEmpire

Sis sayang oi😋kalau nak semua ni👇,tapi nak jimat HAAAA!!!mai sya nak bagitau..SUPPLEMENT PINKLADY adalah produk khusus untuk wanita yang dapat membantu menyelesaikan masalah 👇.ALL IN ONE 💕mana nak cari lagi?? http://www.wasap.my/601117908414/saya+nak+cantik+dengan+pinklady

KOMEN ATAU PM😘

#Teampinklady #TRUSTEDSELLER
#PinkladyOriginalHq #teamanggunminira
#RemyEmpire

Sis sayang oi😋kalau nak semua ni👇,tapi nak jimat HAAAA!!!mai sya nak bagitau..SUPPLEMENT PINKLADY adalah produk khusus untuk wanita yang dapat membantu menyelesaikan masalah 👇.ALL IN ONE 💕mana nak cari lagi?? http://www.wasap.my/601117908414/saya+nak+cantik+dengan+pinklady

KOMEN ATAU PM😘

#Teampinklady #TRUSTEDSELLER
#PinkladyOriginalHq #teamanggunminira
#RemyEmpire

Sis sayang oi😋kalau nak semua ni👇,tapi nak jimat HAAAA!!!mai sya nak bagitau..SUPPLEMENT PINKLADY adalah produk khusus untuk wanita yang dapat membantu menyelesaikan masalah 👇.ALL IN ONE 💕mana nak cari lagi?? http://www.wasap.my/601117908414/saya+nak+cantik+dengan+pinklady

KOMEN ATAU PM😘

#Teampinklady #TRUSTEDSELLER
#PinkladyOriginalHq #teamanggunminira
#RemyEmpire

Sis sayang oi😋kalau nak semua ni👇,tapi nak jimat HAAAA!!!mai sya nak bagitau..SUPPLEMENT PINKLADY adalah produk khusus untuk wanita yang dapat membantu menyelesaikan masalah 👇.ALL IN ONE 💕mana nak cari lagi?? http://www.wasap.my/601117908414/saya+nak+cantik+dengan+pinklady

KOMEN ATAU PM😘

#Teampinklady #TRUSTEDSELLER
#PinkladyOriginalHq #teamanggunminira
#RemyEmpire

Sis sayang oi😋kalau nak semua ni👇,tapi nak jimat HAAAA!!!mai sya nak bagitau..SUPPLEMENT PINKLADY adalah produk khusus untuk wanita yang dapat membantu menyelesaikan masalah 👇.ALL IN ONE 💕mana nak cari lagi?? http://www.wasap.my/601117908414/saya+nak+cantik+dengan+pinklady

KOMEN ATAU PM😘

#Teampinklady #TRUSTEDSELLER
#PinkladyOriginalHq #teamanggunminira
#RemyEmpire

BELI EMAS BISA DICICIL 0% 12-24 BULAN !!!! MENGGUNAKAN SHOPEE & TOKOPEDIA 😍
SYARAT UTAMA MEMILIKI KARTU KREDIT !

For serious buyer please contact admin wa :
📲087834716517 📲081932011455 📲087872680223 📲087777033249 
Untuk grosir langsung wa 📲087777033246

Untuk jual & Resi 📲087721873176

Untuk PEMBELIAN online diamond pavilion wa 📲081901964977

#semarnusantara #semargroup #tokomassemar #tokomassemarnusantara #emasberkualitas #fashion  #trustedolshop #trustedseller #jualbelionline #jewelry #gold  #limitededition#trustedolshop #trustedseller #jualbelionline #jewelry #gold  #limitededition #syahrini #trending

BELI EMAS BISA DICICIL 0% 12-24 BULAN !!!! MENGGUNAKAN SHOPEE & TOKOPEDIA 😍
SYARAT UTAMA MEMILIKI KARTU KREDIT !

For serious buyer please contact admin wa :
📲087834716517 📲081932011455 📲087872680223 📲087777033249
Untuk grosir langsung wa 📲087777033246

Untuk jual & Resi 📲087721873176

Untuk PEMBELIAN online diamond pavilion wa 📲081901964977

#semarnusantara #semargroup #tokomassemar #tokomassemarnusantara #emasberkualitas #fashion #trustedolshop #trustedseller #jualbelionline #jewelry #gold #limitededition #trustedolshop #trustedseller #jualbelionline #jewelry #gold #limitededition #syahrini #trending

💰105.000
Bahan : Fleece febal
Size : XXL
.
.
.
🎀RESELLER BEDA HARGA🎀
.
.
For order 👇
📩 WhatsApp : 082114748520
.
Format Order ⬇
🌟WAJIB KIRIM GAMBAR BARANG YG MAU DIORDER 🌟
NAMA : 
NO TELP :
ALAMAT LENGKAP :
PILIHAN WARNA :
JUMLAH :
WARNA ALTERNATIF : (Jika tidak diisi akan dikirim random)
.
● Menerima COD untuk daerah jonggol & sekitarnya
● COD + ongkir 10rb
.
.
#Jualan #mumer #onlineshop #onlineshopbdg #onlineshopbdgmumer #celanajeansmumer #jeansmurah #hijabfashion #jaketmurah #sweatermurah #bajumurah #tasmurah #jaketlevismurah #kaosmurah #sepatumurah #kerudungmurah #rajutmurah #trusted #trudtedolshop #trustedseller #dithAddictAllshop_sweater

💰105.000
Bahan : Fleece febal
Size : XXL
.
.
.
🎀RESELLER BEDA HARGA🎀
.
.
For order 👇
📩 WhatsApp : 082114748520
.
Format Order ⬇
🌟WAJIB KIRIM GAMBAR BARANG YG MAU DIORDER 🌟
NAMA :
NO TELP :
ALAMAT LENGKAP :
PILIHAN WARNA :
JUMLAH :
WARNA ALTERNATIF : (Jika tidak diisi akan dikirim random)
.
● Menerima COD untuk daerah jonggol & sekitarnya
● COD + ongkir 10rb
.
.
#Jualan #mumer #onlineshop #onlineshopbdg #onlineshopbdgmumer #celanajeansmumer #jeansmurah #hijabfashion #jaketmurah #sweatermurah #bajumurah #tasmurah #jaketlevismurah #kaosmurah #sepatumurah #kerudungmurah #rajutmurah #trusted #trudtedolshop #trustedseller #dithAddictAllshop_sweater

Musim batik.. kita pun jadi terjebak jual. Mungkin utk chubby yang teringin berkebaya  cam ni, dapatkan  KHALEEDA KEBAYA 🌸
Limited Edition... sapa cepat dia dapat... ☺️
Berminat #qshkhaleedakebaya #bajurayabypcg #kebayacollectionbypcg  #raya2019bypcg
TO ORDER➡️FAST RESPONSE📲WA +6 01134415042 🌸
.
👑PRICE :RM130 SM / RM135 SS 
INC POST
.
.
🌸Material made from Batik Printed Moss Crepe
🌸Kebaya Type
🌸Front and Sleeve Zip
🌸Skirt full Garthered
🌸Skirt  Flowy with horsehair braid
🌸7 colours . .
—————————————————————————
🌸Cara nak order :
☑️ Salam sis, saya berminat nak order ITEM, WARNA, SAIZ pos ke SEMENANJUNG /SABAH.
☑️ Send screenshot gambar.
.
⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing Label 2XL
.
#bajuraya2019 #koleksiraya2019 #trustedseller  #bajunikah #bajutunang  #bbkurungmerecik #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #chubbygirl #chubbypunbolehcantik #chubbypunbolehbergaya  #blinkblinkplus #plussizeexpert #curvy #bbkhaleedakebaya #KG261 #bbbajuraya #bbkebayacollection  #bbraya2019 #plussizekurungmurahmalaysia #plussizekebayamurah #kebayamurahmalaysia #kebayabatikmurahmalaysia #kurungbatikmurahmalaysia #kebayabatikplussize #kebayabatikmalaysia

Musim batik.. kita pun jadi terjebak jual. Mungkin utk chubby yang teringin berkebaya cam ni, dapatkan KHALEEDA KEBAYA 🌸
Limited Edition... sapa cepat dia dapat... ☺️
Berminat #qshkhaleedakebaya #bajurayabypcg #kebayacollectionbypcg #raya2019bypcg
TO ORDER➡️FAST RESPONSE📲WA +6 01134415042 🌸
.
👑PRICE :RM130 SM / RM135 SS
INC POST
.
.
🌸Material made from Batik Printed Moss Crepe
🌸Kebaya Type
🌸Front and Sleeve Zip
🌸Skirt full Garthered
🌸Skirt Flowy with horsehair braid
🌸7 colours . .
—————————————————————————
🌸Cara nak order :
☑️ Salam sis, saya berminat nak order ITEM, WARNA, SAIZ pos ke SEMENANJUNG /SABAH.
☑️ Send screenshot gambar.
.
⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing Label 2XL
.
#bajuraya2019 #koleksiraya2019 #trustedseller #bajunikah #bajutunang #bbkurungmerecik #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #chubbygirl #chubbypunbolehcantik #chubbypunbolehbergaya #blinkblinkplus #plussizeexpert #curvy #bbkhaleedakebaya #KG261 #bbbajuraya #bbkebayacollection #bbraya2019 #plussizekurungmurahmalaysia #plussizekebayamurah #kebayamurahmalaysia #kebayabatikmurahmalaysia #kurungbatikmurahmalaysia #kebayabatikplussize #kebayabatikmalaysia

BIANCA KURUNG LACE 2019
. 
4 Warna
❤️Dark Maroon
❤️Dark Blue
❤️Turkish Blue
❤️Dusty Grey
. 
Size : S / M / L
. 
Rm135 sm / Rm140 ss
.
.
#biancakurunglace2019
#rayacollection2019
#trustedseller
#trustedsellermalaysian
#personalshopper
#personalshoppermalaysia

BIANCA KURUNG LACE 2019
.
4 Warna
❤️Dark Maroon
❤️Dark Blue
❤️Turkish Blue
❤️Dusty Grey
.
Size : S / M / L
.
Rm135 sm / Rm140 ss
.
.
#biancakurunglace2019
#rayacollection2019
#trustedseller
#trustedsellermalaysian
#personalshopper
#personalshoppermalaysia

BELI EMAS BISA DICICIL 0% 12-24 BULAN !!!! MENGGUNAKAN SHOPEE & TOKOPEDIA 😍
SYARAT UTAMA MEMILIKI KARTU KREDIT !

For serious buyer please contact admin wa :
📲087834716517 📲081932011455 📲087872680223 📲087777033249 
Untuk grosir langsung wa 📲087777033246

Untuk jual & Resi 📲087721873176

Untuk PEMBELIAN online diamond pavilion wa 📲081901964977

#semarnusantara #semargroup #tokomassemar #tokomassemarnusantara #emasberkualitas #fashion  #trustedolshop #trustedseller #jualbelionline #jewelry #gold  #limitededition#trustedolshop #trustedseller #jualbelionline #jewelry #gold  #limitededition #syahrini #trending

BELI EMAS BISA DICICIL 0% 12-24 BULAN !!!! MENGGUNAKAN SHOPEE & TOKOPEDIA 😍
SYARAT UTAMA MEMILIKI KARTU KREDIT !

For serious buyer please contact admin wa :
📲087834716517 📲081932011455 📲087872680223 📲087777033249
Untuk grosir langsung wa 📲087777033246

Untuk jual & Resi 📲087721873176

Untuk PEMBELIAN online diamond pavilion wa 📲081901964977

#semarnusantara #semargroup #tokomassemar #tokomassemarnusantara #emasberkualitas #fashion #trustedolshop #trustedseller #jualbelionline #jewelry #gold #limitededition #trustedolshop #trustedseller #jualbelionline #jewelry #gold #limitededition #syahrini #trending

PEMBORONG TERMURAH BEYOUTIFUL KOSMETIK:

KOPI BABIES BLINKS

1 X RM10
3 X RM9
5 X RM8

10 BOX X RM7.80 .
.
.
Wassap admin di bawah 👇
.
013-8788208 - Nani
013-2903028 - Tasya 
013-9369208 - Shiha 
019-2879282 - Ayu .
.
Atau tekan saja link di bio 😘
.
.
#pemborongkosmetik #pemborongkosmetikmurah #pemborongkosmetikkelantan #kosmetikmurah #trustedseller #kosmetikborong #terlajakmurah #jomcantik #byokosmetik

PEMBORONG TERMURAH BEYOUTIFUL KOSMETIK:

KOPI BABIES BLINKS

1 X RM10
3 X RM9
5 X RM8

10 BOX X RM7.80 .
.
.
Wassap admin di bawah 👇
.
013-8788208 - Nani
013-2903028 - Tasya
013-9369208 - Shiha
019-2879282 - Ayu .
.
Atau tekan saja link di bio 😘
.
.
#pemborongkosmetik #pemborongkosmetikmurah #pemborongkosmetikkelantan #kosmetikmurah #trustedseller #kosmetikborong #terlajakmurah #jomcantik #byokosmetik

Styles Men's Designer Track Pants 
Price:-330
Free shipping
COD available

Fabric: Polyester / Poly Cotton
Waist- Variable (Check Product For Details)
 Length- Up To 40 in
Type: Stitched
Description: It Has 1 Piece Of Men's Track Pant
Pattern: Solid 
Dispatch: 2 – 3 Days
likesforlikes #followersforfollowers #onlineshopping #clothes #trustedseller #india #codavailable #1479855 #instagramshop #onlineshopping #indianwears #tiktok #tiktokfans #t-shirts

Styles Men's Designer Track Pants
Price:-330
Free shipping
COD available

Fabric: Polyester / Poly Cotton
Waist- Variable (Check Product For Details)
Length- Up To 40 in
Type: Stitched
Description: It Has 1 Piece Of Men's Track Pant
Pattern: Solid
Dispatch: 2 – 3 Days
likesforlikes #followersforfollowers #onlineshopping #clothes #trustedseller #india #codavailable #1479855 #instagramshop #onlineshopping #indianwears #tiktok #tiktokfans #t -shirts

👜 INSPIRED BAG 👜

CODE : 9964
COLOUR : RED
DIMENSIONS : 12.5cm x 8cm x 22cm
STATUS : READY STOCK
--------------------------------
📌ACTUAL COLOUR MAY SLIGHTLY DIFFER DUE TO LIGHTING AND SCREEN RESOLUTION
|
📌SLIDE 👉 FOR MORE DETAIL PICTURE
--------------------------------
PRICE INC POSTAGE
|
💰--- RM70 SM
💰--- RM75 SS
--------------------------------
HOW TO ORDER ?
|
WHATSAPP / TELEGRAM / SMS
|
☎012 - 4796629
☎012 - 4796629
☎012 - 4796629
--------------------------------
#sayajual #sayajualbag #sayajualbeg #sayajualhandbag #sayajualbegmurah #sayajual2019 #begtanganmurahmalaysia #begtanganwanita #begtanganmurah #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagcantik #begtangancantik #handbagmurahmalaysia #instashopmalaysia #bagmurah #bagmalaysia #womenfashion #readystockmalaysia #bazaarpaknil #trustedseller #handbagraya2019 #22042019

👜 INSPIRED BAG 👜

CODE : 9964
COLOUR : RED
DIMENSIONS : 12.5cm x 8cm x 22cm
STATUS : READY STOCK
--------------------------------
📌ACTUAL COLOUR MAY SLIGHTLY DIFFER DUE TO LIGHTING AND SCREEN RESOLUTION
|
📌SLIDE 👉 FOR MORE DETAIL PICTURE
--------------------------------
PRICE INC POSTAGE
|
💰--- RM70 SM
💰--- RM75 SS
--------------------------------
HOW TO ORDER ?
|
WHATSAPP / TELEGRAM / SMS
|
☎012 - 4796629
☎012 - 4796629
☎012 - 4796629
--------------------------------
#sayajual #sayajualbag #sayajualbeg #sayajualhandbag #sayajualbegmurah #sayajual2019 #begtanganmurahmalaysia #begtanganwanita #begtanganmurah #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagcantik #begtangancantik #handbagmurahmalaysia #instashopmalaysia #bagmurah #bagmalaysia #womenfashion #readystockmalaysia #bazaarpaknil #trustedseller #handbagraya2019 #22042019

PETER KEIZA
Sepatu For Women
Size nanti dicarikan
Price 220.000
Harga sudah termasuk jastip, belum termasuk ongkir
🚚 Pengiriman dari Mojokerto
.
.
.
.
➡ Order/tanya2 langsung hubungi via WA
.
.
.
.
#jastip #jastipmurah #jastipbaju #jastipmojokerto #jastipterpercaya #jastipterpecaya #jastipmatahari  #jastipmataharisale #jastipmataharimall #jastipmataharimurah #jastipmataharidiskon #sepatupeterkeiza #sepatupeterkeizamurah #peterkeizashoes #peterkeizamurah #peterkeiza #peterkeizadiskon #sandalselopwanita #jastiptrusted #trustedseller

PETER KEIZA
Sepatu For Women
Size nanti dicarikan
Price 220.000
Harga sudah termasuk jastip, belum termasuk ongkir
🚚 Pengiriman dari Mojokerto
.
.
.
.
➡ Order/tanya2 langsung hubungi via WA
.
.
.
.
#jastip #jastipmurah #jastipbaju #jastipmojokerto #jastipterpercaya #jastipterpecaya #jastipmatahari #jastipmataharisale #jastipmataharimall #jastipmataharimurah #jastipmataharidiskon #sepatupeterkeiza #sepatupeterkeizamurah #peterkeizashoes #peterkeizamurah #peterkeiza #peterkeizadiskon #sandalselopwanita #jastiptrusted #trustedseller

Jeles Dengan kawan yg selalu keep Update Style Dorang ? Sedangkan kita keluar asyik2 pakai Baju yg sama je.
Maluu .Orang muda Patut sentiasa ada Gaya baruuu kan 😎
.
Bju ini boleh bagi korang nampak Style .
.
Memang HOTT DESIGN 🔥
.
Saiz : Xs - 3Xl
.
Harga sangat Berpatutan !!
.
 Rm 28 Sahaja!!!
(Lengan panjang + Rm 8)
.
Jika Berminat , Sila 📲 SCREENSHOT GAMBAR
📲 WHATSAPP = 017-5424541 @
KLIK JE LINK DEKAT PROFILE SY UTK WHATSAPP DIRECT
========================
.
#baju #bajumurah #bajucouple #bajucantik #couplesgoals #couplegoals #bajucouple #trusted #trustedseller #trustedonlineshop #trustedsellermalaysia #kingandqueen #bajumurah #shirts #shirt #tshirt #tshirts #tshirtdesign #captainamerica #captainmarvel #pubgmobile #igshop #avengers #bajupubgmurah #spiderman #promotion #pubgmalaysia #malaysia #bajustyle #bajulawa #bajurancak #bajubudakstylo

Jeles Dengan kawan yg selalu keep Update Style Dorang ? Sedangkan kita keluar asyik2 pakai Baju yg sama je.
Maluu .Orang muda Patut sentiasa ada Gaya baruuu kan 😎
.
Bju ini boleh bagi korang nampak Style .
.
Memang HOTT DESIGN 🔥
.
Saiz : Xs - 3Xl
.
Harga sangat Berpatutan !!
.
Rm 28 Sahaja!!!
(Lengan panjang + Rm 8)
.
Jika Berminat , Sila 📲 SCREENSHOT GAMBAR
📲 WHATSAPP = 017-5424541 @
KLIK JE LINK DEKAT PROFILE SY UTK WHATSAPP DIRECT
========================
.
#baju #bajumurah #bajucouple #bajucantik #couplesgoals #couplegoals #bajucouple #trusted #trustedseller #trustedonlineshop #trustedsellermalaysia #kingandqueen #bajumurah #shirts #shirt #tshirt #tshirts #tshirtdesign #captainamerica #captainmarvel #pubgmobile #igshop #avengers #bajupubgmurah #spiderman #promotion #pubgmalaysia #malaysia #bajustyle #bajulawa #bajurancak #bajubudakstylo

Essens Oryzalac adalah serum PREMIUM yang dirumus khas dengan teknologi terbaharu dari Amerika Syarikat. .
.
Ia bukan sahaja merawat jerawat tetapi membantu menyihatkan cell kulit yang mana ia akan membantu improve tesktur kulit.
.
.
Kandungan ingredient anti-oxidant yang tinggi sangat digalakan utk mereka yang mencari serum Anti Aging.
.
.
#freeconsultation #hydragirlmuar 
#skincarehydration
#adreanabeautyhq
#adreanabeauty #adreanabeautymuar #adreanabeautymalaysia #ESSENSORYZALACMUAR
#agentmuar #serumjerawat #serumparutjerawat #serumprobiotics #essensoryzalac #essensoryzalacmuar  #trustedseller #essensoryzalacmalaysia #essensoryzalactestimony
#oryzalacagentmuar  #serumprobiotic  #produkkecantikanmalaysiamurah #probioticskincare🌿#jerawatbatu #jeragat #parutjerawat #routineskincare #basicskincareroutine #hanaazraa #hanaskincare

Essens Oryzalac adalah serum PREMIUM yang dirumus khas dengan teknologi terbaharu dari Amerika Syarikat. .
.
Ia bukan sahaja merawat jerawat tetapi membantu menyihatkan cell kulit yang mana ia akan membantu improve tesktur kulit.
.
.
Kandungan ingredient anti-oxidant yang tinggi sangat digalakan utk mereka yang mencari serum Anti Aging.
.
.
#freeconsultation #hydragirlmuar
#skincarehydration
#adreanabeautyhq
#adreanabeauty #adreanabeautymuar #adreanabeautymalaysia #ESSENSORYZALACMUAR
#agentmuar #serumjerawat #serumparutjerawat #serumprobiotics #essensoryzalac #essensoryzalacmuar #trustedseller #essensoryzalacmalaysia #essensoryzalactestimony
#oryzalacagentmuar #serumprobiotic #produkkecantikanmalaysiamurah #probioticskincare 🌿 #jerawatbatu #jeragat #parutjerawat #routineskincare #basicskincareroutine #hanaazraa #hanaskincare

Mecca dress 
Bahan balotelli all size fit L
Harga 110k
.
👠 WAJIB KASIH MOTIF/WARNA CADANGAN
👠 ORDER VIA WHATSAPP 089 666 246 470
👠 ORDER WAJIB SABAR
👠 NO NEGO HARGA

Kesamaan warna -+95% ( tergantung pencahayaan dan stok kain konveksi)

#flatshoesmurah #flatshoes #trustedseller #trustedolshop #trusted #sepatuanak #tas #tasmurah #taslucu #tulungagungolshop #tulungagung #tulungagunghits #tulungagungsparkling #tulungagungshop #olshoptulungagung #kedirihits #kediritownsquare #grosirbaju #bajutulungagung #gamistulungagungmurah #tulungagung #fashionmurah #fashionmuslim #fashionmuslimah #tulungagunghijab #tulungagunghijabstyle #tulungagungstore #importtulungagung #trenggalekhits #trenggalekolshop
PETER KEIZA
Sepatu For Women
Size nanti dicarikan
Price 220.000
Harga sudah termasuk jastip, belum termasuk ongkir
🚚 Pengiriman dari Mojokerto
.
.
.
.
➡ Order/tanya2 langsung hubungi via WA
.
.
.
.
#jastip #jastipmurah #jastipbaju #jastipmojokerto #jastipterpercaya #jastipterpecaya #jastipmatahari  #jastipmataharisale #jastipmataharimall #jastipmataharimurah #jastipmataharidiskon #sepatupeterkeiza #sepatupeterkeizamurah #peterkeizashoes #peterkeizamurah #peterkeiza #peterkeizadiskon #sandalselopwanita #jastiptrusted #trustedseller

PETER KEIZA
Sepatu For Women
Size nanti dicarikan
Price 220.000
Harga sudah termasuk jastip, belum termasuk ongkir
🚚 Pengiriman dari Mojokerto
.
.
.
.
➡ Order/tanya2 langsung hubungi via WA
.
.
.
.
#jastip #jastipmurah #jastipbaju #jastipmojokerto #jastipterpercaya #jastipterpecaya #jastipmatahari #jastipmataharisale #jastipmataharimall #jastipmataharimurah #jastipmataharidiskon #sepatupeterkeiza #sepatupeterkeizamurah #peterkeizashoes #peterkeizamurah #peterkeiza #peterkeizadiskon #sandalselopwanita #jastiptrusted #trustedseller

Helmnya jadi keren lagi pakai polesmagic!
Mau bukti?
Yukk diorder polesmagicnya.. Utk Order #polesmagic langsung Inbox/DM Admin yah  Respon cepat >> WA 083861203070 ( ketik : "mau polesmagic" ) atau add BBM da76c3e8

#polesmagic #superpoles #helm #poleshelm #goresan #polesmotor #pengkilap #specialpengkilap #pembersih #penghilangflek #biker #rider #salonmobil #penghilanggoresan #trustedseller #diskongede

Helmnya jadi keren lagi pakai polesmagic!
Mau bukti?
Yukk diorder polesmagicnya.. Utk Order #polesmagic langsung Inbox/DM Admin yah Respon cepat >> WA 083861203070 ( ketik : "mau polesmagic" ) atau add BBM da76c3e8

#polesmagic #superpoles #helm #poleshelm #goresan #polesmotor #pengkilap #specialpengkilap #pembersih #penghilangflek #biker #rider #salonmobil #penghilanggoresan #trustedseller #diskongede

💰105.000
Bahan : fleece tebal
Size : XXL
.
.
🎀RESELLER BEDA HARGA🎀
.
.
For order 👇
📩 WhatsApp : 082114748520
.
Format Order ⬇
🌟WAJIB KIRIM GAMBAR BARANG YG MAU DIORDER 🌟
NAMA : 
NO TELP :
ALAMAT LENGKAP :
PILIHAN WARNA :
JUMLAH :
WARNA ALTERNATIF : (Jika tidak diisi akan dikirim random)
.
● Menerima COD untuk daerah jonggol & sekitarnya
● COD + ongkir 10rb
.
.
#Jualan #mumer #onlineshop #onlineshopbdg #onlineshopbdgmumer #celanajeansmumer #jeansmurah #hijabfashion #jaketmurah #sweatermurah #bajumurah #tasmurah #jaketlevismurah #kaosmurah #sepatumurah #kerudungmurah #rajutmurah #trusted #trudtedolshop #trustedseller #dithAddictAllshop_sweater

💰105.000
Bahan : fleece tebal
Size : XXL
.
.
🎀RESELLER BEDA HARGA🎀
.
.
For order 👇
📩 WhatsApp : 082114748520
.
Format Order ⬇
🌟WAJIB KIRIM GAMBAR BARANG YG MAU DIORDER 🌟
NAMA :
NO TELP :
ALAMAT LENGKAP :
PILIHAN WARNA :
JUMLAH :
WARNA ALTERNATIF : (Jika tidak diisi akan dikirim random)
.
● Menerima COD untuk daerah jonggol & sekitarnya
● COD + ongkir 10rb
.
.
#Jualan #mumer #onlineshop #onlineshopbdg #onlineshopbdgmumer #celanajeansmumer #jeansmurah #hijabfashion #jaketmurah #sweatermurah #bajumurah #tasmurah #jaketlevismurah #kaosmurah #sepatumurah #kerudungmurah #rajutmurah #trusted #trudtedolshop #trustedseller #dithAddictAllshop_sweater

PETER KEIZA
Sepatu For Women
Size nanti dicarikan
Price 220.000
Harga sudah termasuk jastip, belum termasuk ongkir
🚚 Pengiriman dari Mojokerto
.
.
.
.
➡ Order/tanya2 langsung hubungi via WA
.
.
.
.
#jastip #jastipmurah #jastipbaju #jastipmojokerto #jastipterpercaya #jastipterpecaya #jastipmatahari  #jastipmataharisale #jastipmataharimall #jastipmataharimurah #jastipmataharidiskon #sepatupeterkeiza #sepatupeterkeizamurah #peterkeizashoes #peterkeizamurah #peterkeiza #peterkeizadiskon #sandalselopwanita #jastiptrusted #trustedseller

PETER KEIZA
Sepatu For Women
Size nanti dicarikan
Price 220.000
Harga sudah termasuk jastip, belum termasuk ongkir
🚚 Pengiriman dari Mojokerto
.
.
.
.
➡ Order/tanya2 langsung hubungi via WA
.
.
.
.
#jastip #jastipmurah #jastipbaju #jastipmojokerto #jastipterpercaya #jastipterpecaya #jastipmatahari #jastipmataharisale #jastipmataharimall #jastipmataharimurah #jastipmataharidiskon #sepatupeterkeiza #sepatupeterkeizamurah #peterkeizashoes #peterkeizamurah #peterkeiza #peterkeizadiskon #sandalselopwanita #jastiptrusted #trustedseller

KECEWA dengan Ukuran Payudara mu yang Kecil dan Kendor?

Pasangan selalu COMPLAIN dengan Payudara mu yang kendor dan Kecil?

MARAH pasangan selalu melirik wanita lain yang punya payudara BESAR & KENCANG?

MENYUSUI & MELAHIRKAN membuat payudaramu kendor dan kecil?

MINDER dan MALU karena payudara mu yang kecil dan kendor?

Sudah coba macam2 cara tapi tidak ada hasil nya.

Kami ada sebuah SOLUSI TERBAIK, SEBUAH PRODUK REVOLUSIONER YANG AKAN MEMBUAT IMPIAN PAYUDARA BESAR & KENCANG TERWUJUD.

Sebuah Produk Masker PAYUDARA yang akan membuat payudaramu besar dan kencang dalam waktu 1-2 minggu.

Sudah TERBUKTI & TERPERCAYA

Contact Now !
Follow @breastmask.pp
Whatsapp : 0859138481123

#breastmaskcare #wakanda #maskerpayudara#trustedseller #olshop #like4like#pengencangpayudara #superbreast
#tasbranded #kacamataartis #superbreastsoftgels#bestseller #onlineshop #online #jakarta #bali#tangerang #bandung #photograph #branded#dilan1990 #infinitywar #korean #koreanskincare #maskerpayudara #minyakbulus #pembesarpayudara #payudaraindah #pengencangpayudara #breastmilk #breastmaskcare #pembesarpayudara #mengencangkanpayudara

KECEWA dengan Ukuran Payudara mu yang Kecil dan Kendor?

Pasangan selalu COMPLAIN dengan Payudara mu yang kendor dan Kecil?

MARAH pasangan selalu melirik wanita lain yang punya payudara BESAR & KENCANG?

MENYUSUI & MELAHIRKAN membuat payudaramu kendor dan kecil?

MINDER dan MALU karena payudara mu yang kecil dan kendor?

Sudah coba macam2 cara tapi tidak ada hasil nya.

Kami ada sebuah SOLUSI TERBAIK, SEBUAH PRODUK REVOLUSIONER YANG AKAN MEMBUAT IMPIAN PAYUDARA BESAR & KENCANG TERWUJUD.

Sebuah Produk Masker PAYUDARA yang akan membuat payudaramu besar dan kencang dalam waktu 1-2 minggu.

Sudah TERBUKTI & TERPERCAYA

Contact Now !
Follow @breastmask.pp
Whatsapp : 0859138481123

#breastmaskcare   #wakanda   #maskerpayudara #trustedseller   #olshop   #like4like #pengencangpayudara   #superbreast
#tasbranded   #kacamataartis   #superbreastsoftgels #bestseller   #onlineshop   #online   #jakarta   #bali #tangerang   #bandung   #photograph   #branded #dilan1990   #infinitywar   #korean   #koreanskincare #maskerpayudara #minyakbulus #pembesarpayudara #payudaraindah #pengencangpayudara #breastmilk #breastmaskcare #pembesarpayudara #mengencangkanpayudara

.
🎀 Code : CP1575 🎀.
.
🎀 COACH 🎀.
.
💎Boutique quality
💎Size 29*19*11cm
💎Original PVC leather.
.
☑️DM / WASAP admin untuk info lanjut ☑️DEPOSIT kami terima
✔️SM postage percuma
✔️Pre order 1-2 minggu
.
.
. 
CARA ORDER :
1.WhatsApp 0192058914 screeshot gambar. 
2.Melalui shopee www.shopee.com.my/storkoyak (utk brand beg terpilih shj).
.
.
.
#handbagmurah #handbagterkini
#handbagviral
#begviral #ootd #vscofilter #potd #vscocam #begbrandedmurah #begtanganmurah #wallet #bazar #sayajualbeg #sayajualbegkulit #bazarpaknil #trustedseller #begtangankulit #begkulit #coach #coachhandbag #coachshoulderbag #coachslingbag #handbagcoach #begtangancoach

.
🎀 Code : CP1575 🎀.
.
🎀 COACH 🎀.
.
💎Boutique quality
💎Size 29*19*11cm
💎Original PVC leather.
.
☑️DM / WASAP admin untuk info lanjut ☑️DEPOSIT kami terima
✔️SM postage percuma
✔️Pre order 1-2 minggu
.
.
.
CARA ORDER :
1.WhatsApp 0192058914 screeshot gambar.
2.Melalui shopee www.shopee.com.my/storkoyak (utk brand beg terpilih shj).
.
.
.
#handbagmurah #handbagterkini
#handbagviral
#begviral #ootd #vscofilter #potd #vscocam #begbrandedmurah #begtanganmurah #wallet #bazar #sayajualbeg #sayajualbegkulit #bazarpaknil #trustedseller #begtangankulit #begkulit #coach #coachhandbag #coachshoulderbag #coachslingbag #handbagcoach #begtangancoach

KECEWA dengan Ukuran Payudara mu yang Kecil dan Kendor?

Pasangan selalu COMPLAIN dengan Payudara mu yang kendor dan Kecil?

MARAH pasangan selalu melirik wanita lain yang punya payudara BESAR & KENCANG?

MENYUSUI & MELAHIRKAN membuat payudaramu kendor dan kecil?

MINDER dan MALU karena payudara mu yang kecil dan kendor?

Sudah coba macam2 cara tapi tidak ada hasil nya.

Kami ada sebuah SOLUSI TERBAIK, SEBUAH PRODUK REVOLUSIONER YANG AKAN MEMBUAT IMPIAN PAYUDARA BESAR & KENCANG TERWUJUD.

Sebuah Produk Masker PAYUDARA yang akan membuat payudaramu besar dan kencang dalam waktu 1-2 minggu.

Sudah TERBUKTI & TERPERCAYA

Contact Now !
Follow @breastmask.pp
Whatsapp : 0859138481123

#breastmaskcare #wakanda #maskerpayudara#trustedseller #olshop #like4like#pengencangpayudara #superbreast
#tasbranded #kacamataartis #superbreastsoftgels#bestseller #onlineshop #online #jakarta #bali#tangerang #bandung #photograph #branded#dilan1990 #infinitywar #korean #koreanskincare #maskerpayudara #minyakbulus #pembesarpayudara #payudaraindah #pengencangpayudara #breastmilk #breastmaskcare #pembesarpayudara #mengencangkanpayudara

KECEWA dengan Ukuran Payudara mu yang Kecil dan Kendor?

Pasangan selalu COMPLAIN dengan Payudara mu yang kendor dan Kecil?

MARAH pasangan selalu melirik wanita lain yang punya payudara BESAR & KENCANG?

MENYUSUI & MELAHIRKAN membuat payudaramu kendor dan kecil?

MINDER dan MALU karena payudara mu yang kecil dan kendor?

Sudah coba macam2 cara tapi tidak ada hasil nya.

Kami ada sebuah SOLUSI TERBAIK, SEBUAH PRODUK REVOLUSIONER YANG AKAN MEMBUAT IMPIAN PAYUDARA BESAR & KENCANG TERWUJUD.

Sebuah Produk Masker PAYUDARA yang akan membuat payudaramu besar dan kencang dalam waktu 1-2 minggu.

Sudah TERBUKTI & TERPERCAYA

Contact Now !
Follow @breastmask.pp
Whatsapp : 0859138481123

#breastmaskcare   #wakanda   #maskerpayudara #trustedseller   #olshop   #like4like #pengencangpayudara   #superbreast
#tasbranded   #kacamataartis   #superbreastsoftgels #bestseller   #onlineshop   #online   #jakarta   #bali #tangerang   #bandung   #photograph   #branded #dilan1990   #infinitywar   #korean   #koreanskincare #maskerpayudara #minyakbulus #pembesarpayudara #payudaraindah #pengencangpayudara #breastmilk #breastmaskcare #pembesarpayudara #mengencangkanpayudara

Helmnya jadi keren lagi pakai polesmagic!
Mau bukti?
Yukk diorder polesmagicnya.. Utk Order #polesmagic langsung Inbox/DM Admin yah  Respon cepat >> WA 083861203070 ( ketik : "mau polesmagic" ) atau add BBM da76c3e8

#polesmagic #superpoles #helm #poleshelm #goresan #polesmotor #pengkilap #specialpengkilap #pembersih #penghilangflek #biker #rider #salonmobil #penghilanggoresan #trustedseller #diskongede

Helmnya jadi keren lagi pakai polesmagic!
Mau bukti?
Yukk diorder polesmagicnya.. Utk Order #polesmagic langsung Inbox/DM Admin yah Respon cepat >> WA 083861203070 ( ketik : "mau polesmagic" ) atau add BBM da76c3e8

#polesmagic #superpoles #helm #poleshelm #goresan #polesmotor #pengkilap #specialpengkilap #pembersih #penghilangflek #biker #rider #salonmobil #penghilanggoresan #trustedseller #diskongede

PEMBORONG TERMURAH BEYOUTIFUL KOSMETIK:

MINYAK BELACAK PB 🤩🤩OFFER OFFER OFFER🤩🤩 RM8 1 PCS ‼
RM8 1 PCS ‼
RM8 1 PCS ‼ .
.

Wassap admin di bawah 👇
.
013-8788208 - Nani
013-2903028 - Tasya 
013-9369208 - Shiha 
019-2879282 - Ayu .
.
Atau tekan saja link di bio 😘
.
.
#pemborongkosmetik #pemborongkosmetikmurah #pemborongkosmetikkelantan #kosmetikmurah #trustedseller #kosmetikborong #terlajakmurah #jomcantik #byokosmetik

PEMBORONG TERMURAH BEYOUTIFUL KOSMETIK:

MINYAK BELACAK PB 🤩🤩OFFER OFFER OFFER🤩🤩 RM8 1 PCS ‼
RM8 1 PCS ‼
RM8 1 PCS ‼ .
.

Wassap admin di bawah 👇
.
013-8788208 - Nani
013-2903028 - Tasya
013-9369208 - Shiha
019-2879282 - Ayu .
.
Atau tekan saja link di bio 😘
.
.
#pemborongkosmetik #pemborongkosmetikmurah #pemborongkosmetikkelantan #kosmetikmurah #trustedseller #kosmetikborong #terlajakmurah #jomcantik #byokosmetik

KECEWA dengan Ukuran Payudara mu yang Kecil dan Kendor?

Pasangan selalu COMPLAIN dengan Payudara mu yang kendor dan Kecil?

MARAH pasangan selalu melirik wanita lain yang punya payudara BESAR & KENCANG?

MENYUSUI & MELAHIRKAN membuat payudaramu kendor dan kecil?

MINDER dan MALU karena payudara mu yang kecil dan kendor?

Sudah coba macam2 cara tapi tidak ada hasil nya.

Kami ada sebuah SOLUSI TERBAIK, SEBUAH PRODUK REVOLUSIONER YANG AKAN MEMBUAT IMPIAN PAYUDARA BESAR & KENCANG TERWUJUD.

Sebuah Produk Masker PAYUDARA yang akan membuat payudaramu besar dan kencang dalam waktu 1-2 minggu.

Sudah TERBUKTI & TERPERCAYA

Contact Now !
Follow @breastmask.pp
Whatsapp : 0859138481123

#breastmaskcare #wakanda #maskerpayudara#trustedseller #olshop #like4like#pengencangpayudara #superbreast
#tasbranded #kacamataartis #superbreastsoftgels#bestseller #onlineshop #online #jakarta #bali#tangerang #bandung #photograph #branded#dilan1990 #infinitywar #korean #koreanskincare #maskerpayudara #minyakbulus #pembesarpayudara #payudaraindah #pengencangpayudara #breastmilk #breastmaskcare #pembesarpayudara #mengencangkanpayudara

KECEWA dengan Ukuran Payudara mu yang Kecil dan Kendor?

Pasangan selalu COMPLAIN dengan Payudara mu yang kendor dan Kecil?

MARAH pasangan selalu melirik wanita lain yang punya payudara BESAR & KENCANG?

MENYUSUI & MELAHIRKAN membuat payudaramu kendor dan kecil?

MINDER dan MALU karena payudara mu yang kecil dan kendor?

Sudah coba macam2 cara tapi tidak ada hasil nya.

Kami ada sebuah SOLUSI TERBAIK, SEBUAH PRODUK REVOLUSIONER YANG AKAN MEMBUAT IMPIAN PAYUDARA BESAR & KENCANG TERWUJUD.

Sebuah Produk Masker PAYUDARA yang akan membuat payudaramu besar dan kencang dalam waktu 1-2 minggu.

Sudah TERBUKTI & TERPERCAYA

Contact Now !
Follow @breastmask.pp
Whatsapp : 0859138481123

#breastmaskcare   #wakanda   #maskerpayudara #trustedseller   #olshop   #like4like #pengencangpayudara   #superbreast
#tasbranded   #kacamataartis   #superbreastsoftgels #bestseller   #onlineshop   #online   #jakarta   #bali #tangerang   #bandung   #photograph   #branded #dilan1990   #infinitywar   #korean   #koreanskincare #maskerpayudara #minyakbulus #pembesarpayudara #payudaraindah #pengencangpayudara #breastmilk #breastmaskcare #pembesarpayudara #mengencangkanpayudara

#available for pick up💃💃💃 New in store @gent_affairs ........... To place your order screenshot the picture and send to me via
 WhatsApp +234 701 508 6187
or DM.
Call +234 701 508 6187
 Or 08063981587

Tag someone who might be intrest☑ pls send in direct message ✔🔖📤
🔁 We deliver #worldwidedelivery🌎 📦🚚✈ #trustedseller
 Payment before delivery outside 
#Lagos/ #Nigeria 
#men #abuja #lekki  #benin #warri #Africa #southafrica #ghana #ikoyi #capetown #Tanzania #ph #lagosmen #portharcourt #enugu #kenya #ikeja #mensfashion #classicmen #baad2017 #men #mensclothing #bellanaijawedding #fashionformen #fashionablemen

#available for pick up💃💃💃 New in store @gent_affairs ........... To place your order screenshot the picture and send to me via
WhatsApp +234 701 508 6187
or DM.
Call +234 701 508 6187
Or 08063981587

Tag someone who might be intrest☑ pls send in direct message ✔🔖📤
🔁 We deliver #worldwidedelivery 🌎 📦🚚✈ #trustedseller
Payment before delivery outside
#Lagos / #Nigeria
#men #abuja #lekki #benin #warri #Africa #southafrica #ghana #ikoyi #capetown #Tanzania #ph #lagosmen #portharcourt #enugu #kenya #ikeja #mensfashion #classicmen #baad2017 #men #mensclothing #bellanaijawedding #fashionformen #fashionablemen

PETER KEIZA
Sepatu For Women
Size nanti dicarikan
Price 220.000
Harga sudah termasuk jastip, belum termasuk ongkir
🚚 Pengiriman dari Mojokerto
.
.
.
.
➡ Order/tanya2 langsung hubungi via WA
.
.
.
.
#jastip #jastipmurah #jastipbaju #jastipmojokerto #jastipterpercaya #jastipterpecaya #jastipmatahari  #jastipmataharisale #jastipmataharimall #jastipmataharimurah #jastipmataharidiskon #sepatupeterkeiza #sepatupeterkeizamurah #peterkeizashoes #peterkeizamurah #peterkeiza #peterkeizadiskon #sandalselopwanita #jastiptrusted #trustedseller

PETER KEIZA
Sepatu For Women
Size nanti dicarikan
Price 220.000
Harga sudah termasuk jastip, belum termasuk ongkir
🚚 Pengiriman dari Mojokerto
.
.
.
.
➡ Order/tanya2 langsung hubungi via WA
.
.
.
.
#jastip #jastipmurah #jastipbaju #jastipmojokerto #jastipterpercaya #jastipterpecaya #jastipmatahari #jastipmataharisale #jastipmataharimall #jastipmataharimurah #jastipmataharidiskon #sepatupeterkeiza #sepatupeterkeizamurah #peterkeizashoes #peterkeizamurah #peterkeiza #peterkeizadiskon #sandalselopwanita #jastiptrusted #trustedseller

Helmnya jadi keren lagi pakai polesmagic!
Mau bukti?
Yukk diorder polesmagicnya.. Utk Order #polesmagic langsung Inbox/DM Admin yah  Respon cepat >> WA 083861203070 ( ketik : "mau polesmagic" ) atau add BBM da76c3e8

#polesmagic #superpoles #helm #poleshelm #goresan #polesmotor #pengkilap #specialpengkilap #pembersih #penghilangflek #biker #rider #salonmobil #penghilanggoresan #trustedseller #diskongede

Helmnya jadi keren lagi pakai polesmagic!
Mau bukti?
Yukk diorder polesmagicnya.. Utk Order #polesmagic langsung Inbox/DM Admin yah Respon cepat >> WA 083861203070 ( ketik : "mau polesmagic" ) atau add BBM da76c3e8

#polesmagic #superpoles #helm #poleshelm #goresan #polesmotor #pengkilap #specialpengkilap #pembersih #penghilangflek #biker #rider #salonmobil #penghilanggoresan #trustedseller #diskongede

#available for pick up💃💃💃 New in store @gent_affairs ........... To place your order screenshot the picture and send to me via
 WhatsApp +234 701 508 6187
or DM.
Call +234 701 508 6187
 Or 08063981587

Tag someone who might be intrest☑ pls send in direct message ✔🔖📤
🔁 We deliver #worldwidedelivery🌎 📦🚚✈ #trustedseller
 Payment before delivery outside 
#Lagos/ #Nigeria 
#men #abuja #lekki  #benin #warri #Africa #southafrica #ghana #ikoyi #capetown #Tanzania #ph #lagosmen #portharcourt #enugu #kenya #ikeja #mensfashion #classicmen #baad2017 #men #mensclothing #bellanaijawedding #fashionformen #fashionablemen

#available for pick up💃💃💃 New in store @gent_affairs ........... To place your order screenshot the picture and send to me via
WhatsApp +234 701 508 6187
or DM.
Call +234 701 508 6187
Or 08063981587

Tag someone who might be intrest☑ pls send in direct message ✔🔖📤
🔁 We deliver #worldwidedelivery 🌎 📦🚚✈ #trustedseller
Payment before delivery outside
#Lagos / #Nigeria
#men #abuja #lekki #benin #warri #Africa #southafrica #ghana #ikoyi #capetown #Tanzania #ph #lagosmen #portharcourt #enugu #kenya #ikeja #mensfashion #classicmen #baad2017 #men #mensclothing #bellanaijawedding #fashionformen #fashionablemen

#available for pick up💃💃💃 New in store @gent_affairs ........... To place your order screenshot the picture and send to me via
 WhatsApp +234 701 508 6187
or DM.
Call +234 701 508 6187
 Or 08063981587

Tag someone who might be intrest☑ pls send in direct message ✔🔖📤
🔁 We deliver #worldwidedelivery🌎 📦🚚✈ #trustedseller
 Payment before delivery outside 
#Lagos/ #Nigeria 
#men #abuja #lekki  #benin #warri #Africa #southafrica #ghana #ikoyi #capetown #Tanzania #ph #lagosmen #portharcourt #enugu #kenya #ikeja #mensfashion #classicmen #baad2017 #men #mensclothing #bellanaijawedding #fashionformen #fashionablemen

#available for pick up💃💃💃 New in store @gent_affairs ........... To place your order screenshot the picture and send to me via
WhatsApp +234 701 508 6187
or DM.
Call +234 701 508 6187
Or 08063981587

Tag someone who might be intrest☑ pls send in direct message ✔🔖📤
🔁 We deliver #worldwidedelivery 🌎 📦🚚✈ #trustedseller
Payment before delivery outside
#Lagos / #Nigeria
#men #abuja #lekki #benin #warri #Africa #southafrica #ghana #ikoyi #capetown #Tanzania #ph #lagosmen #portharcourt #enugu #kenya #ikeja #mensfashion #classicmen #baad2017 #men #mensclothing #bellanaijawedding #fashionformen #fashionablemen

BELI EMAS BISA DICICIL 0% 12-24 BULAN !!!! MENGGUNAKAN SHOPEE & TOKOPEDIA 😍
SYARAT UTAMA MEMILIKI KARTU KREDIT !

For serious buyer please contact admin wa :
📲087834716517 📲081932011455 📲087872680223 📲087777033249 
Untuk grosir langsung wa 📲087777033246

Untuk jual & Resi 📲087721873176

Untuk PEMBELIAN online diamond pavilion wa 📲081901964977

#semarnusantara #semargroup #tokomassemar #tokomassemarnusantara #emasberkualitas #fashion  #trustedolshop #trustedseller #jualbelionline #jewelry #gold  #limitededition#trustedolshop #trustedseller #jualbelionline #jewelry #gold  #limitededition #syahrini #trending

BELI EMAS BISA DICICIL 0% 12-24 BULAN !!!! MENGGUNAKAN SHOPEE & TOKOPEDIA 😍
SYARAT UTAMA MEMILIKI KARTU KREDIT !

For serious buyer please contact admin wa :
📲087834716517 📲081932011455 📲087872680223 📲087777033249
Untuk grosir langsung wa 📲087777033246

Untuk jual & Resi 📲087721873176

Untuk PEMBELIAN online diamond pavilion wa 📲081901964977

#semarnusantara #semargroup #tokomassemar #tokomassemarnusantara #emasberkualitas #fashion #trustedolshop #trustedseller #jualbelionline #jewelry #gold #limitededition #trustedolshop #trustedseller #jualbelionline #jewelry #gold #limitededition #syahrini #trending

PETER KEIZA
Sepatu For Women
Size nanti dicarikan
Price 220.000
Harga sudah termasuk jastip, belum termasuk ongkir
🚚 Pengiriman dari Mojokerto
.
.
.
.
➡ Order/tanya2 langsung hubungi via WA
.
.
.
.
#jastip #jastipmurah #jastipbaju #jastipmojokerto #jastipterpercaya #jastipterpecaya #jastipmatahari  #jastipmataharisale #jastipmataharimall #jastipmataharimurah #jastipmataharidiskon #sepatupeterkeiza #sepatupeterkeizamurah #peterkeizashoes #peterkeizamurah #peterkeiza #peterkeizadiskon #sandalselopwanita #jastiptrusted #trustedseller

PETER KEIZA
Sepatu For Women
Size nanti dicarikan
Price 220.000
Harga sudah termasuk jastip, belum termasuk ongkir
🚚 Pengiriman dari Mojokerto
.
.
.
.
➡ Order/tanya2 langsung hubungi via WA
.
.
.
.
#jastip #jastipmurah #jastipbaju #jastipmojokerto #jastipterpercaya #jastipterpecaya #jastipmatahari #jastipmataharisale #jastipmataharimall #jastipmataharimurah #jastipmataharidiskon #sepatupeterkeiza #sepatupeterkeizamurah #peterkeizashoes #peterkeizamurah #peterkeiza #peterkeizadiskon #sandalselopwanita #jastiptrusted #trustedseller

.
UPDATE STOCK
(22 APRIL 2019)
.
NEW RAYA COLLECTION 2019
Meriah raya dengan baju lawa bermacam corak..rambang mata uolls..Ada SET SEDONDON sekali anak tau..
.
.
JANGAN TUNGGU LAGI!! STOK LIMITED 😍
.
.
KURUNG MODEN (MDN) - RM 65
KURUNG PAHANG (PHG) - RM 65
MINI MODEN (MNI) - RM 65
MINI RUFFLE KIDS - RM 55
PEPLUM KIDS - RM 55
.
.
(EXCLUDE POSTAGE)
.
.
Yang mana satu pilihan hati ??? .
.
Cara order👇
.
.
www.wasap.my/60194882192/setsedondonnewarrival 
www.wasap.my/60194882192/setsedondonnewarrival
www.wasap.my/60194882192/setsedondonnewarrival
.
.
#newarrival
#bajuedisiraya
#bajuraya2019
#bajusedondon2019
#sedondonraya 
#kurungmoden
#kurungpahang
#minimoden
#minirufflekids
#peplumkids
#cikgucikgi 
#cikgusekolah 
#jabatankerajaan 
#angguncotton
#kurungcotton 
#kurungenglishcotton 
#kurungcottonlover 
#pelajaruniversiti 
#instashop 
#ctdk
#lazada
#nur2
#trustedseller

.
UPDATE STOCK
(22 APRIL 2019)
.
NEW RAYA COLLECTION 2019
Meriah raya dengan baju lawa bermacam corak..rambang mata uolls..Ada SET SEDONDON sekali anak tau..
.
.
JANGAN TUNGGU LAGI!! STOK LIMITED 😍
.
.
KURUNG MODEN (MDN) - RM 65
KURUNG PAHANG (PHG) - RM 65
MINI MODEN (MNI) - RM 65
MINI RUFFLE KIDS - RM 55
PEPLUM KIDS - RM 55
.
.
(EXCLUDE POSTAGE)
.
.
Yang mana satu pilihan hati ??? .
.
Cara order👇
.
.
www.wasap.my/60194882192/setsedondonnewarrival
www.wasap.my/60194882192/setsedondonnewarrival
www.wasap.my/60194882192/setsedondonnewarrival
.
.
#newarrival
#bajuedisiraya
#bajuraya2019
#bajusedondon2019
#sedondonraya
#kurungmoden
#kurungpahang
#minimoden
#minirufflekids
#peplumkids
#cikgucikgi
#cikgusekolah
#jabatankerajaan
#angguncotton
#kurungcotton
#kurungenglishcotton
#kurungcottonlover
#pelajaruniversiti
#instashop
#ctdk
#lazada
#nur2
#trustedseller

❤️ Rt lipan love sbijik 3mm ❤️ ✅ 1.1cm

2.05g 16.5cm = RM403.85
2.10g 16.5cm = RM413.70
2.14g 16.5cm = RM421.58
2.04g 16.7cm = RM401.88
2.12g 17cm = RM417.64
2.12g 17.5cm = RM417.64 
#emas916murah 
#emas916 
#emas 
#emasbajet 
#emasmurahonline 
#emasmurah 
#jewels 
#emastanpaupah 
#emaskelantan 
#emasonline 
#gelangemas 
#trustedseller
#onlineseller
#malaysiaigers 
#malaysianigers 
#malaysia
#instadaily
#instafashion
#shopping
#shopping online

❤️ Rt lipan love sbijik 3mm ❤️ ✅ 1.1cm

2.05g 16.5cm = RM403.85
2.10g 16.5cm = RM413.70
2.14g 16.5cm = RM421.58
2.04g 16.7cm = RM401.88
2.12g 17cm = RM417.64
2.12g 17.5cm = RM417.64
#emas916murah
#emas916
#emas
#emasbajet
#emasmurahonline
#emasmurah
#jewels
#emastanpaupah
#emaskelantan
#emasonline
#gelangemas
#trustedseller
#onlineseller
#malaysiaigers
#malaysianigers
#malaysia
#instadaily
#instafashion
#shopping
#shopping online

Musim batik.. kita pun jadi terjebak jual. Mungkin utk chubby yang teringin berkebaya  cam ni, dapatkan  KHALEEDA KEBAYA 🌸
Limited Edition... sapa cepat dia dapat... ☺️
Berminat #qshkhaleedakebaya #bajurayabypcg #kebayacollectionbypcg  #raya2019bypcg
TO ORDER➡️FAST RESPONSE📲WA +6 01134415042 🌸
.
👑PRICE :RM130 SM / RM135 SS 
INC POST
.
.
🌸Material made from Batik Printed Moss Crepe
🌸Kebaya Type
🌸Front and Sleeve Zip
🌸Skirt full Garthered
🌸Skirt  Flowy with horsehair braid
🌸7 colours . .
—————————————————————————
🌸Cara nak order :
☑️ Salam sis, saya berminat nak order ITEM, WARNA, SAIZ pos ke SEMENANJUNG /SABAH.
☑️ Send screenshot gambar.
.
⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing Label 2XL
.
#bajuraya2019 #koleksiraya2019 #trustedseller  #bajunikah #bajutunang  #bbkurungmerecik #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #chubbygirl #chubbypunbolehcantik #chubbypunbolehbergaya  #blinkblinkplus #plussizeexpert #curvy #bbkhaleedakebaya #KG261 #bbbajuraya #bbkebayacollection  #bbraya2019 #plussizekurungmurahmalaysia #plussizekebayamurah #kebayamurahmalaysia #kebayabatikmurahmalaysia #kurungbatikmurahmalaysia #kebayabatikplussize #kebayabatikmalaysia

Musim batik.. kita pun jadi terjebak jual. Mungkin utk chubby yang teringin berkebaya cam ni, dapatkan KHALEEDA KEBAYA 🌸
Limited Edition... sapa cepat dia dapat... ☺️
Berminat #qshkhaleedakebaya #bajurayabypcg #kebayacollectionbypcg #raya2019bypcg
TO ORDER➡️FAST RESPONSE📲WA +6 01134415042 🌸
.
👑PRICE :RM130 SM / RM135 SS
INC POST
.
.
🌸Material made from Batik Printed Moss Crepe
🌸Kebaya Type
🌸Front and Sleeve Zip
🌸Skirt full Garthered
🌸Skirt Flowy with horsehair braid
🌸7 colours . .
—————————————————————————
🌸Cara nak order :
☑️ Salam sis, saya berminat nak order ITEM, WARNA, SAIZ pos ke SEMENANJUNG /SABAH.
☑️ Send screenshot gambar.
.
⚠️ Disclaimer
Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance
🎁Model wearing Label 2XL
.
#bajuraya2019 #koleksiraya2019 #trustedseller #bajunikah #bajutunang #bbkurungmerecik #bigsizemalaysia #plussizemalaysia #chubbygirl #chubbypunbolehcantik #chubbypunbolehbergaya #blinkblinkplus #plussizeexpert #curvy #bbkhaleedakebaya #KG261 #bbbajuraya #bbkebayacollection #bbraya2019 #plussizekurungmurahmalaysia #plussizekebayamurah #kebayamurahmalaysia #kebayabatikmurahmalaysia #kurungbatikmurahmalaysia #kebayabatikplussize #kebayabatikmalaysia

#available for pick up💃💃💃 New in store @gent_affairs ........... To place your order screenshot the picture and send to me via
 WhatsApp +234 701 508 6187
or DM.
Call +234 701 508 6187
 Or 08063981587

Tag someone who might be intrest☑ pls send in direct message ✔🔖📤
🔁 We deliver #worldwidedelivery🌎 📦🚚✈ #trustedseller
 Payment before delivery outside 
#Lagos/ #Nigeria 
#men #abuja #lekki  #benin #warri #Africa #southafrica #ghana #ikoyi #capetown #Tanzania #ph #lagosmen #portharcourt #enugu #kenya #ikeja #mensfashion #classicmen #baad2017 #men #mensclothing #bellanaijawedding #fashionformen #fashionablemen

#available for pick up💃💃💃 New in store @gent_affairs ........... To place your order screenshot the picture and send to me via
WhatsApp +234 701 508 6187
or DM.
Call +234 701 508 6187
Or 08063981587

Tag someone who might be intrest☑ pls send in direct message ✔🔖📤
🔁 We deliver #worldwidedelivery 🌎 📦🚚✈ #trustedseller
Payment before delivery outside
#Lagos / #Nigeria
#men #abuja #lekki #benin #warri #Africa #southafrica #ghana #ikoyi #capetown #Tanzania #ph #lagosmen #portharcourt #enugu #kenya #ikeja #mensfashion #classicmen #baad2017 #men #mensclothing #bellanaijawedding #fashionformen #fashionablemen

BELI EMAS BISA DICICIL 0% 12-24 BULAN !!!! MENGGUNAKAN SHOPEE & TOKOPEDIA 😍
SYARAT UTAMA MEMILIKI KARTU KREDIT !

For serious buyer please contact admin wa :
📲087834716517 📲081932011455 📲087872680223 📲087777033249 
Untuk grosir langsung wa 📲087777033246

Untuk jual & Resi 📲087721873176

Untuk PEMBELIAN online diamond pavilion wa 📲081901964977

#semarnusantara #semargroup #tokomassemar #tokomassemarnusantara #emasberkualitas #fashion  #trustedolshop #trustedseller #jualbelionline #jewelry #gold  #limitededition#trustedolshop #trustedseller #jualbelionline #jewelry #gold  #limitededition #syahrini #trending

BELI EMAS BISA DICICIL 0% 12-24 BULAN !!!! MENGGUNAKAN SHOPEE & TOKOPEDIA 😍
SYARAT UTAMA MEMILIKI KARTU KREDIT !

For serious buyer please contact admin wa :
📲087834716517 📲081932011455 📲087872680223 📲087777033249
Untuk grosir langsung wa 📲087777033246

Untuk jual & Resi 📲087721873176

Untuk PEMBELIAN online diamond pavilion wa 📲081901964977

#semarnusantara #semargroup #tokomassemar #tokomassemarnusantara #emasberkualitas #fashion #trustedolshop #trustedseller #jualbelionline #jewelry #gold #limitededition #trustedolshop #trustedseller #jualbelionline #jewelry #gold #limitededition #syahrini #trending

Helmnya jadi keren lagi pakai polesmagic!
Mau bukti?
Yukk diorder polesmagicnya.. Utk Order #polesmagic langsung Inbox/DM Admin yah  Respon cepat >> WA 083861203070 ( ketik : "mau polesmagic" ) atau add BBM da76c3e8

#polesmagic #superpoles #helm #poleshelm #goresan #polesmotor #pengkilap #specialpengkilap #pembersih #penghilangflek #biker #rider #salonmobil #penghilanggoresan #trustedseller #diskongede

Helmnya jadi keren lagi pakai polesmagic!
Mau bukti?
Yukk diorder polesmagicnya.. Utk Order #polesmagic langsung Inbox/DM Admin yah Respon cepat >> WA 083861203070 ( ketik : "mau polesmagic" ) atau add BBM da76c3e8

#polesmagic #superpoles #helm #poleshelm #goresan #polesmotor #pengkilap #specialpengkilap #pembersih #penghilangflek #biker #rider #salonmobil #penghilanggoresan #trustedseller #diskongede

PETER KEIZA
Sepatu For Women
Size nanti dicarikan
Price 220.000
Harga sudah termasuk jastip, belum termasuk ongkir
🚚 Pengiriman dari Mojokerto
.
.
.
.
➡ Order/tanya2 langsung hubungi via WA
.
.
.
.
#jastip #jastipmurah #jastipbaju #jastipmojokerto #jastipterpercaya #jastipterpecaya #jastipmatahari  #jastipmataharisale #jastipmataharimall #jastipmataharimurah #jastipmataharidiskon #sepatupeterkeiza #sepatupeterkeizamurah #peterkeizashoes #peterkeizamurah #peterkeiza #peterkeizadiskon #sandalselopwanita #jastiptrusted #trustedseller

PETER KEIZA
Sepatu For Women
Size nanti dicarikan
Price 220.000
Harga sudah termasuk jastip, belum termasuk ongkir
🚚 Pengiriman dari Mojokerto
.
.
.
.
➡ Order/tanya2 langsung hubungi via WA
.
.
.
.
#jastip #jastipmurah #jastipbaju #jastipmojokerto #jastipterpercaya #jastipterpecaya #jastipmatahari #jastipmataharisale #jastipmataharimall #jastipmataharimurah #jastipmataharidiskon #sepatupeterkeiza #sepatupeterkeizamurah #peterkeizashoes #peterkeizamurah #peterkeiza #peterkeizadiskon #sandalselopwanita #jastiptrusted #trustedseller

Assalamualaikum
.
Toko Duta Collection
*Ready Stock*
.
Jilbab Segiempat Voal berbagai Motif dan Warna yang Cantik
.
IDR 35.000
.
🔴 ORDER ? Mohon di baca keterangan berikut 👇👇👇
.
Harus dengan Format order :
Nama :
Alamat :
No.hp :
Orderan + Size (bisa dengan kirim GAMBAR) :
.
🔴Kirim ke CONTAC admin via WA :
Cs1. 081.3666.211.28
Cs2. 0878.55.690.300
.
🔴 Kami dahulukan customer yang order sesuai Format
🔴 Semua barang Ready stock di TOKO Jadi siapa cepat dia yang dapat yaa Bunda sayank 😘😊
.
#dutaready #tokoduta #scraftpolos#scraftmotif #babyshopp #babyboy #trustedseller #babygirl #baby #kidszone #kids

Assalamualaikum
.
Toko Duta Collection
*Ready Stock*
.
Jilbab Segiempat Voal berbagai Motif dan Warna yang Cantik
.
IDR 35.000
.
🔴 ORDER ? Mohon di baca keterangan berikut 👇👇👇
.
Harus dengan Format order :
Nama :
Alamat :
No.hp :
Orderan + Size (bisa dengan kirim GAMBAR) :
.
🔴Kirim ke CONTAC admin via WA :
Cs1. 081.3666.211.28
Cs2. 0878.55.690.300
.
🔴 Kami dahulukan customer yang order sesuai Format
🔴 Semua barang Ready stock di TOKO Jadi siapa cepat dia yang dapat yaa Bunda sayank 😘😊
.
#dutaready #tokoduta #scraftpolos #scraftmotif #babyshopp #babyboy #trustedseller #babygirl #baby #kidszone #kids

BELI EMAS BISA DICICIL 0% 12-24 BULAN !!!! MENGGUNAKAN SHOPEE & TOKOPEDIA 😍
SYARAT UTAMA MEMILIKI KARTU KREDIT !

For serious buyer please contact admin wa :
📲087834716517 📲081932011455 📲087872680223 📲087777033249 
Untuk grosir langsung wa 📲087777033246

Untuk jual & Resi 📲087721873176

Untuk PEMBELIAN online diamond pavilion wa 📲081901964977

#semarnusantara #semargroup #tokomassemar #tokomassemarnusantara #emasberkualitas #fashion  #trustedolshop #trustedseller #jualbelionline #jewelry #gold  #limitededition#trustedolshop #trustedseller #jualbelionline #jewelry #gold  #limitededition #syahrini #trending

BELI EMAS BISA DICICIL 0% 12-24 BULAN !!!! MENGGUNAKAN SHOPEE & TOKOPEDIA 😍
SYARAT UTAMA MEMILIKI KARTU KREDIT !

For serious buyer please contact admin wa :
📲087834716517 📲081932011455 📲087872680223 📲087777033249
Untuk grosir langsung wa 📲087777033246

Untuk jual & Resi 📲087721873176

Untuk PEMBELIAN online diamond pavilion wa 📲081901964977

#semarnusantara #semargroup #tokomassemar #tokomassemarnusantara #emasberkualitas #fashion #trustedolshop #trustedseller #jualbelionline #jewelry #gold #limitededition #trustedolshop #trustedseller #jualbelionline #jewelry #gold #limitededition #syahrini #trending

BIANCA KURUNG LACE 2019
. 
4 Warna
❤️Dark Maroon
❤️Dark Blue
❤️Turkish Blue
❤️Dusty Grey
. 
Size : S / M / L
. 
Rm135 sm / Rm140 ss
.
.
#biancakurunglace2019
#rayacollection2019
#trustedseller
#trustedsellermalaysian
#personalshopper
#personalshoppermalaysia

BIANCA KURUNG LACE 2019
.
4 Warna
❤️Dark Maroon
❤️Dark Blue
❤️Turkish Blue
❤️Dusty Grey
.
Size : S / M / L
.
Rm135 sm / Rm140 ss
.
.
#biancakurunglace2019
#rayacollection2019
#trustedseller
#trustedsellermalaysian
#personalshopper
#personalshoppermalaysia

ANAS ULTRA MADNESS SUPER VOLUME MASCARA

Pakar dalam menambah drama pada mata kerana mampu :
✔️memanjangkan
✔️melenturkan ✔️melebatkan
Setiap helai bulu mata bagi menghasilkan bulu mata tampak lebih tebal dan cantik.
. 
Maskara ini senang digunakan dengan rekaan 'bristles' panjang yang mampu meliputi setiap helai bulu mata dalam mengahasilkan kelebatan maksima dengan hanya satu kali sapuan.

Berat/ Kuantiti: 15 mL

Hayat: 5 ke 8 bulan selepas dibuka

Bahan-bahan: Aqua, acrylates/aminoacryla, tes/C10-30, itaconate copolymer, propylene, triethanolamine, paraffinum liquidum, stearate, beewax, copernicia cerifera wax, polyquaternium-7, phenoxyethanol, iron oxides. 📲 http://wasap.my/60166065047/anas
📲 http://wasap.my/60166065047/anas
📲 http://wasap.my/60166065047/anas

#ANAS #ANASism #ANASLiquidLipstick #ANASMakeupTransformation #localproducts #ANASmascara #ANASapam #ANASeyeshadows
#ANASconcealer #ANASeyeliner #ANASMakeupTransformation #ANAS #ANASism #ANASLiquidLipstick #teamkakdewi #KotaKinabalu #sabah #TRUSTEDDEALER #TRUSTEDSELLER #Supportlocal #millionssquad

ANAS ULTRA MADNESS SUPER VOLUME MASCARA

Pakar dalam menambah drama pada mata kerana mampu :
✔️memanjangkan
✔️melenturkan ✔️melebatkan
Setiap helai bulu mata bagi menghasilkan bulu mata tampak lebih tebal dan cantik.
.
Maskara ini senang digunakan dengan rekaan 'bristles' panjang yang mampu meliputi setiap helai bulu mata dalam mengahasilkan kelebatan maksima dengan hanya satu kali sapuan.

Berat/ Kuantiti: 15 mL

Hayat: 5 ke 8 bulan selepas dibuka

Bahan-bahan: Aqua, acrylates/aminoacryla, tes/C10-30, itaconate copolymer, propylene, triethanolamine, paraffinum liquidum, stearate, beewax, copernicia cerifera wax, polyquaternium-7, phenoxyethanol, iron oxides. 📲 http://wasap.my/60166065047/anas
📲 http://wasap.my/60166065047/anas
📲 http://wasap.my/60166065047/anas

#ANAS #ANASism #ANASLiquidLipstick #ANASMakeupTransformation #localproducts #ANASmascara #ANASapam #ANASeyeshadows
#ANASconcealer #ANASeyeliner #ANASMakeupTransformation #ANAS #ANASism #ANASLiquidLipstick #teamkakdewi #KotaKinabalu #sabah #TRUSTEDDEALER #TRUSTEDSELLER #Supportlocal #millionssquad

BELI EMAS BISA DICICIL 0% 12-24 BULAN !!!! MENGGUNAKAN SHOPEE & TOKOPEDIA 😍
SYARAT UTAMA MEMILIKI KARTU KREDIT !

For serious buyer please contact admin wa :
📲087834716517 📲081932011455 📲087872680223 📲087777033249 
Untuk grosir langsung wa 📲087777033246

Untuk jual & Resi 📲087721873176

Untuk PEMBELIAN online diamond pavilion wa 📲081901964977

#semarnusantara #semargroup #tokomassemar #tokomassemarnusantara #emasberkualitas #fashion  #trustedolshop #trustedseller #jualbelionline #jewelry #gold  #limitededition#trustedolshop #trustedseller #jualbelionline #jewelry #gold  #limitededition #syahrini #trending

BELI EMAS BISA DICICIL 0% 12-24 BULAN !!!! MENGGUNAKAN SHOPEE & TOKOPEDIA 😍
SYARAT UTAMA MEMILIKI KARTU KREDIT !

For serious buyer please contact admin wa :
📲087834716517 📲081932011455 📲087872680223 📲087777033249
Untuk grosir langsung wa 📲087777033246

Untuk jual & Resi 📲087721873176

Untuk PEMBELIAN online diamond pavilion wa 📲081901964977

#semarnusantara #semargroup #tokomassemar #tokomassemarnusantara #emasberkualitas #fashion #trustedolshop #trustedseller #jualbelionline #jewelry #gold #limitededition #trustedolshop #trustedseller #jualbelionline #jewelry #gold #limitededition #syahrini #trending

Mainan Edukasi
"Rail Overpass"

Ready asli import..
.
#mainananak #mainananakmurah #mainananakedukasi #mainanedukasi #mainanimport #onlineshoppalu #trustedseller
hai korang👋👋 dah kurus ke tu? 😁

kata nak melaram time raya?
nak vouge gedevas.
nak pakai kebaya la kebarung laa.

tunggu bila lagi tu? hehe
jom consume #BODYDREAM 😍
. 
Cabaran Kurus 15 Hari Dengan Body Dream Coco-S
:
Body Dream Coco S
1 kotak - 15 sachets 
Stok penggunaan 15 hari
:
Satu box 
coco s slimming drink 
RM95.00 
Exclude postage :

Nak order www.wasap.my/0172710210

#lembahklang
#selangor 
#petalingjaya 
#subangjaya 
#bandarsunway 
#tamanmedan 
#tamandatoharun 
#tamansrimanja 
#kualalumpur 
#damansara 
#ampang 
#bangsar 
#sungaibuloh 
#shahalam 
#putrajaya 
#cyberjaya 
#bangi 
#kajang 
#cheras 
#klang 
#bodydream 
#kuruscantik 
#turunberatbadan
#jomkurus 
#jomsihat
#bakarlemak

#sayajual
#igshopmalaysia 
#feedback
#trustedseller

hai korang👋👋 dah kurus ke tu? 😁

kata nak melaram time raya?
nak vouge gedevas.
nak pakai kebaya la kebarung laa.

tunggu bila lagi tu? hehe
jom consume #BODYDREAM 😍
.
Cabaran Kurus 15 Hari Dengan Body Dream Coco-S
:
Body Dream Coco S
1 kotak - 15 sachets
Stok penggunaan 15 hari
:
Satu box
coco s slimming drink
RM95.00
Exclude postage :

Nak order www.wasap.my/0172710210

#lembahklang
#selangor
#petalingjaya
#subangjaya
#bandarsunway
#tamanmedan
#tamandatoharun
#tamansrimanja
#kualalumpur
#damansara
#ampang
#bangsar
#sungaibuloh
#shahalam
#putrajaya
#cyberjaya
#bangi
#kajang
#cheras
#klang
#bodydream
#kuruscantik
#turunberatbadan
#jomkurus
#jomsihat
#bakarlemak

#sayajual
#igshopmalaysia
#feedback
#trustedseller