#videodiarys photos & videos

3.5k Posts

Advertisements

Landing on nest •
•
@displacedreplaced  festival 2,  such an experience once more 🖤 As a one of human who will not participate any more in fear game of some “ power” (I would say dark force) , I had chance to listen & feel , observe artists from Turkey who suffers/suffered  because of the destructive /meaningless\rude/respectless/loveless government managements.

Some of them they had no choice but replace themselves to Germany ( jail, no job, pressures ) some of them there by choice , some of them just arrived and waking up to different world where they dont really know how to integrate and many old players since there till the wall was not wall art also picture & selfie backround . Which is amazing to see how things transforms und expanding from darkness to light . 
I’m super grateful to shoot great artists and work once more canim @djipek 🤘🏾 and magnificent crew of @radialsystem_berlin 
So , if you read till now 👊🏾thank you ! 🖤 Wish you great one ! 
#displacedreplacedfestival #displacedreplaced #displaced #replaced #freeart #freeartist #freeartistturkey #lettheartistdoart #radialsystem #berlin #berlinwall #freeworld #freespeech #nobordersnowalls #videodiarys #freedom #freedomartists

Landing on nest •

@displacedreplaced festival 2, such an experience once more 🖤 As a one of human who will not participate any more in fear game of some “ power” (I would say dark force) , I had chance to listen & feel , observe artists from Turkey who suffers/suffered because of the destructive /meaningless\rude/respectless/loveless government managements.

Some of them they had no choice but replace themselves to Germany ( jail, no job, pressures ) some of them there by choice , some of them just arrived and waking up to different world where they dont really know how to integrate and many old players since there till the wall was not wall art also picture & selfie backround . Which is amazing to see how things transforms und expanding from darkness to light .
I’m super grateful to shoot great artists and work once more canim @djipek 🤘🏾 and magnificent crew of @radialsystem_berlin
So , if you read till now 👊🏾thank you ! 🖤 Wish you great one !
#displacedreplacedfestival #displacedreplaced #displaced #replaced #freeart #freeartist #freeartistturkey #lettheartistdoart #radialsystem #berlin #berlinwall #freeworld #freespeech #nobordersnowalls #videodiarys #freedom #freedomartists

Advertisements

#videodiary part 4, March 4th - April 4th 🌟 starring: cats, California, besties, & music. 
#yearofthepig #videodiarys #instadiary

#videodiary part 4, March 4th - April 4th 🌟 starring: cats, California, besties, & music.
#yearofthepig #videodiarys #instadiary

Always happy 💕

Always happy 💕

Advertisements

Does anyone else miss there baby when they sleep?

Does anyone else miss there baby when they sleep?

•
Slide pertama bahas @hamuecorajaampat 
Slide kedua bahas asal Dari mana
Slide ketiga ditelpun uni @resty_yz 🤣😂
Slide keempat saran pakai operator TELKOMSEL buat yang Mau kesana tuh.
Slide seterusnya tonton sendiri 😁😂🤣
•
#selfdiary 
#videodiarys
#videogram 
#callbackmemories 
#flasback


Slide pertama bahas @hamuecorajaampat
Slide kedua bahas asal Dari mana
Slide ketiga ditelpun uni @resty_yz 🤣😂
Slide keempat saran pakai operator TELKOMSEL buat yang Mau kesana tuh.
Slide seterusnya tonton sendiri 😁😂🤣

#selfdiary
#videodiarys
#videogram
#callbackmemories
#flasback

Advertisements

•
3/3
•
Siapa bilang cuma di jakarta aja.
Rasanya bukan Hal asing liat pemandangan Kaya yang ada di video ini.😣
Udah ga kaget lah sama Hal Kaya gini.
•
Part terahir dari percakapan ini dong ka Idrus ngeluh bilang gini
"Sa kalo bawa bule ini Malu, biasanya itu kotor sekali, dulu itu bersih sekali, tapi semenjak banyak pendatang jadi kotor, terus kurang perhatian dari pemkot "
•
Belajar pelan-pelan buat mulai aware sama lingkungan dari skala kecil.
Mulai dari diri sendiri.
Buang sampah ditempat sampah,
Kalo ga ada tempat sampah(?)
Ya simpan dulu sampahnya.
Dan beranilah menegur / ngeplak orang yg buang sampah sembarangan 😅
•
Sedikit Short story pernah negur seorang guru Karena buang sampah sembarangan, kesel aja gitu dengan notaben ke profesiannya yang sebagai guru tapi malah buang sampah sembarangan. 
Simple tapi prakteknya kadang mudah kadang susah.
•
#sharingiscaring
#selfreminder 
#loveyourself
#holiday 
#shortstories 
#videogram 
#videodiarys 
#awareness 
#menuliskata 
#mentalhealthawareness


3/3

Siapa bilang cuma di jakarta aja.
Rasanya bukan Hal asing liat pemandangan Kaya yang ada di video ini.😣
Udah ga kaget lah sama Hal Kaya gini.

Part terahir dari percakapan ini dong ka Idrus ngeluh bilang gini
"Sa kalo bawa bule ini Malu, biasanya itu kotor sekali, dulu itu bersih sekali, tapi semenjak banyak pendatang jadi kotor, terus kurang perhatian dari pemkot "

Belajar pelan-pelan buat mulai aware sama lingkungan dari skala kecil.
Mulai dari diri sendiri.
Buang sampah ditempat sampah,
Kalo ga ada tempat sampah(?)
Ya simpan dulu sampahnya.
Dan beranilah menegur / ngeplak orang yg buang sampah sembarangan 😅

Sedikit Short story pernah negur seorang guru Karena buang sampah sembarangan, kesel aja gitu dengan notaben ke profesiannya yang sebagai guru tapi malah buang sampah sembarangan.
Simple tapi prakteknya kadang mudah kadang susah.

#sharingiscaring
#selfreminder
#loveyourself
#holiday
#shortstories
#videogram
#videodiarys
#awareness
#menuliskata
#mentalhealthawareness

When ya mum and dad are getting married

When ya mum and dad are getting married

Advertisements

When sleeping is the priority but the idea of food is also good

When sleeping is the priority but the idea of food is also good

Advertisements

Videoo lyi apni jaan nu khatree vich na payaaa kro pls🙏🙏🙏
❤for more videos Follow my page friends
🙇‍♂️ @pyar_mohabbat_

#pyarmohabbat ❤follow👉👉 hdvideo❤❤
👉👉 Middle part👈👈
❤ Singer❤
👉👉
❤ Song name ❤#pyarmohabbat
#videogramer #awesomevideo #videoshoots #iphonesialeague #myvideos #lover #videoshowaovivo #cuterp #instaveneto #videooninstagram #picofthedayphoto #instamoode #tagblenderower #video_dubs #videoclipe #tweegrams #videoofthedays #videographywedding #photooftheday📸 #videodiarys #mer #instagramvideos #instavideo_kaz #instagoodstyle #sadsongss #videostaredit #videogameslive  #instagramvideoflyer #videosong
First Santa visit 🎅🏻

First Santa visit 🎅🏻

Walls of Dubrovnik

Walls of Dubrovnik