#weightlost photos & videos

182.5k Posts

😱DID YOU KNOW?😱
.
Would you want to run for upwards of 20 minutes to end your meal on a sweet note? Even though dessert portions in Singapore are typically small and gone in a few mouthfuls, they could pack even more fat and calories than a cheeseburger, which clock in at 340 calories with 15g of fat. Some of these culprits may even surprise you. Is your favourite dessert one of them?
.
Check the list below to find out.
.
DM us or click on the link in my bio section for more details 💯
.
#fatLossProgram #abChallenge
📲 PM #coachYT at 88698863
📲 PM #coachSW at 94680399
.
.
#fitnesssg #healthyActiveLifestyle #personalisedMealPlan #personalisedCoaching #diettips #weightlosstips #sgfit #igersSingapore #sgfitness #nutritionTips #instaSG #igsg #lookbookSG #sgOnline #singaporeInsta #singaporeLife #sginstagram #workoutFromHome #onlineCoaching #weightlost #fat2fit #dessert

😱DID YOU KNOW?😱
.
Would you want to run for upwards of 20 minutes to end your meal on a sweet note? Even though dessert portions in Singapore are typically small and gone in a few mouthfuls, they could pack even more fat and calories than a cheeseburger, which clock in at 340 calories with 15g of fat. Some of these culprits may even surprise you. Is your favourite dessert one of them?
.
Check the list below to find out.
.
DM us or click on the link in my bio section for more details 💯
.
#fatLossProgram #abChallenge
📲 PM #coachYT at 88698863
📲 PM #coachSW at 94680399
.
.
#fitnesssg #healthyActiveLifestyle #personalisedMealPlan #personalisedCoaching #diettips #weightlosstips #sgfit #igersSingapore #sgfitness #nutritionTips #instaSG #igsg #lookbookSG #sgOnline #singaporeInsta #singaporeLife #sginstagram #workoutFromHome #onlineCoaching #weightlost #fat2fit #dessert

PAZAR KAHVALTIDA ÇOK YEDİM SALATASI ; 
Özellikle koyu yeşil yapraklar ile hazırlanmış salata ( roka, dereotu, maydanoz ağırlıklı ) 
1 kutu sade activia 
1 porsiyon tuzsuz peynir 
1’er tatlı kaşığı toz zerdeçal, sumak, pulbiber, kuru nane, toz keten tohumu ve 1/4 limon ilaveli ( Hepsini activia ya karıştırıp sos olarak ilave ettim 🤗 ) 
Günü dengelemek için tüketebileceğiniz en hafif akşam yemeği önerisi ✌🏽

PAZAR KAHVALTIDA ÇOK YEDİM SALATASI ;
Özellikle koyu yeşil yapraklar ile hazırlanmış salata ( roka, dereotu, maydanoz ağırlıklı )
1 kutu sade activia
1 porsiyon tuzsuz peynir
1’er tatlı kaşığı toz zerdeçal, sumak, pulbiber, kuru nane, toz keten tohumu ve 1/4 limon ilaveli ( Hepsini activia ya karıştırıp sos olarak ilave ettim 🤗 )
Günü dengelemek için tüketebileceğiniz en hafif akşam yemeği önerisi ✌🏽

Yaassss 🙌🙌🙌 seem to still be losing weight even though I’ve had a lot of off plan days recently, so I’m gonna give a 5:2 diet a go where I stay on plan monday to friday and stick to under 1500 calories, and then on weekends I can be more lenient and not worry so much about what I eat 👍 #fooddiary #weightloss #weightlost #lostweight #lossweight #weightlossjourney #weightlossmotivation #52diet

Yaassss 🙌🙌🙌 seem to still be losing weight even though I’ve had a lot of off plan days recently, so I’m gonna give a 5:2 diet a go where I stay on plan monday to friday and stick to under 1500 calories, and then on weekends I can be more lenient and not worry so much about what I eat 👍 #fooddiary #weightloss #weightlost #lostweight #lossweight #weightlossjourney #weightlossmotivation #52diet

Cara-cara artis kekal sihat slim dan cantik..inilah rahsia dia..just bersauna sahaja kat rumah..Ramai Pelakon terkenal pakai saunaku gold tau 😘 utk mantain berat badan, bertangas dan banyak lagi kelebihan bersauna 😍

Nak bersenam ..malas nk keluar umah, malu nk pakai baju senam lah..mcm2 alasan..last2 stress sambung makan..😥😮 Meh sini nak share tips kurus dgn kaedah sihat dan boleh bantu mantain berat badan!🤘😎 Sauna ni sama fungsi mcm workout, tapi Kesan dia LEBIHHHH LAGI!

Xnak ke masuk sauna je kluar tu boleh burn 400-500 kalori? 😮😮🤤
Ramai customer kami berpuasa hati dgn result bersauna, RUGINYAAA KALAU XCUBA😄🌼 KURUS , SIHAT DGN CEPAT DAN BERSAUNA! 😍

JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG !

jom cantik dan sihat dgn saunaku!

Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017

Atau Whatsapp Ina
#inaqistinabeautyhouse

www.wasap.my/60194424875

STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku #sihat #cantik #slim #fit #kurus #flawless #saunadirumah #saunadhome #saunamalaysia #weightlost #burnfat #healthy #sakitlutut #doublechin #saunaperlis #perutbuncit #masalahkegemukan

Cara-cara artis kekal sihat slim dan cantik..inilah rahsia dia..just bersauna sahaja kat rumah..Ramai Pelakon terkenal pakai saunaku gold tau 😘 utk mantain berat badan, bertangas dan banyak lagi kelebihan bersauna 😍

Nak bersenam ..malas nk keluar umah, malu nk pakai baju senam lah..mcm2 alasan..last2 stress sambung makan..😥😮 Meh sini nak share tips kurus dgn kaedah sihat dan boleh bantu mantain berat badan!🤘😎 Sauna ni sama fungsi mcm workout, tapi Kesan dia LEBIHHHH LAGI!

Xnak ke masuk sauna je kluar tu boleh burn 400-500 kalori? 😮😮🤤
Ramai customer kami berpuasa hati dgn result bersauna, RUGINYAAA KALAU XCUBA😄🌼 KURUS , SIHAT DGN CEPAT DAN BERSAUNA! 😍

JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG !

jom cantik dan sihat dgn saunaku!

Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017

Atau Whatsapp Ina
#inaqistinabeautyhouse

www.wasap.my/60194424875

STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku #sihat #cantik #slim #fit #kurus #flawless #saunadirumah #saunadhome #saunamalaysia #weightlost #burnfat #healthy #sakitlutut #doublechin #saunaperlis #perutbuncit #masalahkegemukan

Coucou tous le monde!!
Je suis motivée en ce moment et j'espère que ça va durer! 2h total corps aujourd'hui. Demain j'y retourne pour le cardio. Je vais vraiment faire mon possible pour cette assidu 💪
.
.
.
.
#regimeuse #regime #sport #fitness #poids #pertedepoids  #ilovemypopotin #motivation #avantapres #beforeafter #looseweigth #croisentoi #pertedepoids #believe
#weightlost #weightlosstransformation #nopainnogains  #dietplus

Coucou tous le monde!!
Je suis motivée en ce moment et j'espère que ça va durer! 2h total corps aujourd'hui. Demain j'y retourne pour le cardio. Je vais vraiment faire mon possible pour cette assidu 💪
.
.
.
.
#regimeuse #regime #sport #fitness #poids #pertedepoids #ilovemypopotin #motivation #avantapres #beforeafter #looseweigth #croisentoi #pertedepoids #believe
#weightlost #weightlosstransformation #nopainnogains #dietplus

#testimonisaunakugold "BERSAUNA 6 BULAN BERAT BADAN SUSUT LEBIH 7KG"👏👏👏👏 Bersauna selama 15 minit membakar 400-600 kalori anda. DASYAT KE DASYAT?? 😊😊 Bayangkan sesi sauna dekat spa, dahla nak kena tanggalkan baju dekat spa tu, dah sedap-sedap sauna masa pulak dah habis. Tak sempat lemaak2 degil nak pecah. Nak repeat next session of course la kena tambah duit. Susah kan? 
Bersauna dengan selesa, aurat terjaga, dan sukahati berapa kali nak ulang pun takpe sebab itu sauna anda sendiri. Malah 1 keluarga boleh guna.

Harga sauna ini lebih murah daripada harga 3 kali sesi rawatan di spa ternama. Serius! Nak tahu lanjut? jom klik link dibawah 👇

JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG !

jom cantik dan sihat dgn saunaku!

Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017

Atau Whatsapp Ina
#inaqistinabeautyhouse

www.wasap.my/60194424875

STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku #sihat #cantik #slim #fit #kurus #flawless #saunadirumah #saunadhome #saunamalaysia #weightlost #burnfat #healthy #sakitlutut #doublechin #saunaperlis #perutbuncit #masalahkegemukan

#testimonisaunakugold "BERSAUNA 6 BULAN BERAT BADAN SUSUT LEBIH 7KG"👏👏👏👏 Bersauna selama 15 minit membakar 400-600 kalori anda. DASYAT KE DASYAT?? 😊😊 Bayangkan sesi sauna dekat spa, dahla nak kena tanggalkan baju dekat spa tu, dah sedap-sedap sauna masa pulak dah habis. Tak sempat lemaak2 degil nak pecah. Nak repeat next session of course la kena tambah duit. Susah kan?
Bersauna dengan selesa, aurat terjaga, dan sukahati berapa kali nak ulang pun takpe sebab itu sauna anda sendiri. Malah 1 keluarga boleh guna.

Harga sauna ini lebih murah daripada harga 3 kali sesi rawatan di spa ternama. Serius! Nak tahu lanjut? jom klik link dibawah 👇

JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG !

jom cantik dan sihat dgn saunaku!

Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017

Atau Whatsapp Ina
#inaqistinabeautyhouse

www.wasap.my/60194424875

STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku #sihat #cantik #slim #fit #kurus #flawless #saunadirumah #saunadhome #saunamalaysia #weightlost #burnfat #healthy #sakitlutut #doublechin #saunaperlis #perutbuncit #masalahkegemukan

#testimonisaunakugold "MASA BERPANTANG BERAT DARI 84KG TURUN JADI 68KG!! SEKARANG DAH TAK TAKUT BERAT NAIK WAKTU MENGANDUNG LAGI..SEBAB SEKARANG DAH BOLEH BERSAUNA"👏👏👏👏 Bersauna selama 15 minit membakar 400-600 kalori anda. DASYAT KE DASYAT?? 😊😊 Bayangkan sesi sauna dekat spa, dahla nak kena tanggalkan baju dekat spa tu, dah sedap-sedap sauna masa pulak dah habis. Tak sempat lemaak2 degil nak pecah. Nak repeat next session of course la kena tambah duit. Susah kan? 
Bersauna dengan selesa, aurat terjaga, dan sukahati berapa kali nak ulang pun takpe sebab itu sauna anda sendiri. Malah 1 keluarga boleh guna.

Harga sauna ini lebih murah daripada harga 3 kali sesi rawatan di spa ternama. Serius! Nak tahu lanjut? jom klik link dibawah 👇

JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG !

jom cantik dan sihat dgn saunaku!

Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017

Atau Whatsapp Ina
#inaqistinabeautyhouse

www.wasap.my/60194424875

STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku #sihat #cantik #slim #fit #kurus #flawless #saunadirumah #saunadhome #saunamalaysia #weightlost #burnfat #healthy #sakitlutut #doublechin #saunaperlis #perutbuncit #masalahkegemukan

#testimonisaunakugold "MASA BERPANTANG BERAT DARI 84KG TURUN JADI 68KG!! SEKARANG DAH TAK TAKUT BERAT NAIK WAKTU MENGANDUNG LAGI..SEBAB SEKARANG DAH BOLEH BERSAUNA"👏👏👏👏 Bersauna selama 15 minit membakar 400-600 kalori anda. DASYAT KE DASYAT?? 😊😊 Bayangkan sesi sauna dekat spa, dahla nak kena tanggalkan baju dekat spa tu, dah sedap-sedap sauna masa pulak dah habis. Tak sempat lemaak2 degil nak pecah. Nak repeat next session of course la kena tambah duit. Susah kan?
Bersauna dengan selesa, aurat terjaga, dan sukahati berapa kali nak ulang pun takpe sebab itu sauna anda sendiri. Malah 1 keluarga boleh guna.

Harga sauna ini lebih murah daripada harga 3 kali sesi rawatan di spa ternama. Serius! Nak tahu lanjut? jom klik link dibawah 👇

JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG !

jom cantik dan sihat dgn saunaku!

Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017

Atau Whatsapp Ina
#inaqistinabeautyhouse

www.wasap.my/60194424875

STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku #sihat #cantik #slim #fit #kurus #flawless #saunadirumah #saunadhome #saunamalaysia #weightlost #burnfat #healthy #sakitlutut #doublechin #saunaperlis #perutbuncit #masalahkegemukan

#testimonisaunakugold "BERSAUNA JUGAK BAIK UNTUK KEBAS2 KAKI & TANGAN" 👍👍👍 Bersauna selama 15 minit membakar 400-600 kalori anda. DASYAT KE DASYAT?? 😊😊 Bayangkan sesi sauna dekat spa, dahla nak kena tanggalkan baju dekat spa tu, dah sedap-sedap sauna masa pulak dah habis. Tak sempat lemaak2 degil nak pecah. Nak repeat next session of course la kena tambah duit. Susah kan? 
Bersauna dengan selesa, aurat terjaga, dan sukahati berapa kali nak ulang pun takpe sebab itu sauna anda sendiri. Malah 1 keluarga boleh guna.

Harga sauna ini lebih murah daripada harga 3 kali sesi rawatan di spa ternama. Serius! Nak tahu lanjut? jom klik link dibawah 👇

JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG !

jom cantik dan sihat dgn saunaku!

Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017

Atau Whatsapp Ina
#inaqistinabeautyhouse

www.wasap.my/60194424875

STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku #sihat #cantik #slim #fit #kurus #flawless #saunadirumah #saunadhome #saunamalaysia #weightlost #burnfat #healthy #sakitlutut #doublechin #saunaperlis #perutbuncit #masalahkegemukan

#testimonisaunakugold "BERSAUNA JUGAK BAIK UNTUK KEBAS2 KAKI & TANGAN" 👍👍👍 Bersauna selama 15 minit membakar 400-600 kalori anda. DASYAT KE DASYAT?? 😊😊 Bayangkan sesi sauna dekat spa, dahla nak kena tanggalkan baju dekat spa tu, dah sedap-sedap sauna masa pulak dah habis. Tak sempat lemaak2 degil nak pecah. Nak repeat next session of course la kena tambah duit. Susah kan?
Bersauna dengan selesa, aurat terjaga, dan sukahati berapa kali nak ulang pun takpe sebab itu sauna anda sendiri. Malah 1 keluarga boleh guna.

Harga sauna ini lebih murah daripada harga 3 kali sesi rawatan di spa ternama. Serius! Nak tahu lanjut? jom klik link dibawah 👇

JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG !

jom cantik dan sihat dgn saunaku!

Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017

Atau Whatsapp Ina
#inaqistinabeautyhouse

www.wasap.my/60194424875

STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku #sihat #cantik #slim #fit #kurus #flawless #saunadirumah #saunadhome #saunamalaysia #weightlost #burnfat #healthy #sakitlutut #doublechin #saunaperlis #perutbuncit #masalahkegemukan

Believe in yourself. Amazing transformation  by coach @modelsoldier_ 💪💥. Powered by @hiipe.official . Order your preworkout today. Link in our bio 👆

Believe in yourself. Amazing transformation by coach @modelsoldier_ 💪💥. Powered by @hiipe.official . Order your preworkout today. Link in our bio 👆

#testimonisaunakugold "AKIBAT PENGAMBILAN UBAT.. BERAT BADAN MAKIN BERTAMBAH.DOKTOR SARANKAN UNTUK BERSAUNA DAN BERENANG"

Bersauna selama 15 minit membakar 400-600 kalori anda. DASYAT KE DASYAT?? 😊😊 Bayangkan sesi sauna dekat spa, dahla nak kena tanggalkan baju dekat spa tu, dah sedap-sedap sauna masa pulak dah habis. Tak sempat lemaak2 degil nak pecah. Nak repeat next session of course la kena tambah duit. Susah kan? 
Bersauna dengan selesa, aurat terjaga, dan sukahati berapa kali nak ulang pun takpe sebab itu sauna anda sendiri. Malah 1 keluarga boleh guna.

Harga sauna ini lebih murah daripada harga 3 kali sesi rawatan di spa ternama. Serius! Nak tahu lanjut? jom klik link dibawah 👇

JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG !

jom cantik dan sihat dgn saunaku!

Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017

Atau Whatsapp Ina
#inaqistinabeautyhouse

www.wasap.my/60194424875

STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku #sihat #cantik #slim #fit #kurus #flawless #saunadirumah #saunadhome #saunamalaysia #weightlost #burnfat #healthy #sakitlutut #doublechin #saunaperlis #perutbuncit #masalahkegemukan

#testimonisaunakugold "AKIBAT PENGAMBILAN UBAT.. BERAT BADAN MAKIN BERTAMBAH.DOKTOR SARANKAN UNTUK BERSAUNA DAN BERENANG"

Bersauna selama 15 minit membakar 400-600 kalori anda. DASYAT KE DASYAT?? 😊😊 Bayangkan sesi sauna dekat spa, dahla nak kena tanggalkan baju dekat spa tu, dah sedap-sedap sauna masa pulak dah habis. Tak sempat lemaak2 degil nak pecah. Nak repeat next session of course la kena tambah duit. Susah kan?
Bersauna dengan selesa, aurat terjaga, dan sukahati berapa kali nak ulang pun takpe sebab itu sauna anda sendiri. Malah 1 keluarga boleh guna.

Harga sauna ini lebih murah daripada harga 3 kali sesi rawatan di spa ternama. Serius! Nak tahu lanjut? jom klik link dibawah 👇

JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG !

jom cantik dan sihat dgn saunaku!

Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017

Atau Whatsapp Ina
#inaqistinabeautyhouse

www.wasap.my/60194424875

STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku #sihat #cantik #slim #fit #kurus #flawless #saunadirumah #saunadhome #saunamalaysia #weightlost #burnfat #healthy #sakitlutut #doublechin #saunaperlis #perutbuncit #masalahkegemukan

#testimonisaunakugold 
Bersauna selama 15 minit membakar 400-600 kalori anda. DASYAT KE DASYAT?? 😊😊 Bayangkan sesi sauna dekat spa, dahla nak kena tanggalkan baju dekat spa tu, dah sedap-sedap sauna masa pulak dah habis. Tak sempat lemaak2 degil nak pecah. Nak repeat next session of course la kena tambah duit. Susah kan? 
Bersauna dengan selesa, aurat terjaga, dan sukahati berapa kali nak ulang pun takpe sebab itu sauna anda sendiri. Malah 1 keluarga boleh guna.

Harga sauna ini lebih murah daripada harga 3 kali sesi rawatan di spa ternama. Serius! Nak tahu lanjut? jom klik link dibawah 👇

JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG !

jom cantik dan sihat dgn saunaku!

Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017

Atau Whatsapp Ina
#inaqistinabeautyhouse

www.wasap.my/60194424875

STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku #sihat #cantik #slim #fit #kurus #flawless #saunadirumah #saunadhome #saunamalaysia #weightlost #burnfat #healthy #sakitlutut #doublechin #saunaperlis #perutbuncit #masalahkegemukan

#testimonisaunakugold
Bersauna selama 15 minit membakar 400-600 kalori anda. DASYAT KE DASYAT?? 😊😊 Bayangkan sesi sauna dekat spa, dahla nak kena tanggalkan baju dekat spa tu, dah sedap-sedap sauna masa pulak dah habis. Tak sempat lemaak2 degil nak pecah. Nak repeat next session of course la kena tambah duit. Susah kan?
Bersauna dengan selesa, aurat terjaga, dan sukahati berapa kali nak ulang pun takpe sebab itu sauna anda sendiri. Malah 1 keluarga boleh guna.

Harga sauna ini lebih murah daripada harga 3 kali sesi rawatan di spa ternama. Serius! Nak tahu lanjut? jom klik link dibawah 👇

JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG !

jom cantik dan sihat dgn saunaku!

Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017

Atau Whatsapp Ina
#inaqistinabeautyhouse

www.wasap.my/60194424875

STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku #sihat #cantik #slim #fit #kurus #flawless #saunadirumah #saunadhome #saunamalaysia #weightlost #burnfat #healthy #sakitlutut #doublechin #saunaperlis #perutbuncit #masalahkegemukan

#testimonisaunakugold 
Bersauna 20 minit pagi dan petang selama 2 minggu berat turun hampir 10kg👏👏👏 Bersauna selama 15 minit membakar 400-600 kalori anda. DASYAT KE DASYAT?? 😊😊 Bayangkan sesi sauna dekat spa, dahla nak kena tanggalkan baju dekat spa tu, dah sedap-sedap sauna masa pulak dah habis. Tak sempat lemaak2 degil nak pecah. Nak repeat next session of course la kena tambah duit. Susah kan? 
Bersauna dengan selesa, aurat terjaga, dan sukahati berapa kali nak ulang pun takpe sebab itu sauna anda sendiri. Malah 1 keluarga boleh guna.

Harga sauna ini lebih murah daripada harga 3 kali sesi rawatan di spa ternama. Serius! Nak tahu lanjut? jom klik link dibawah 👇

JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG !

jom cantik dan sihat dgn saunaku!

Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017

Atau Whatsapp Ina
#inaqistinabeautyhouse

www.wasap.my/60194424875

STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku #sihat #cantik #slim #fit #kurus #flawless #saunadirumah #saunadhome #saunamalaysia #weightlost #burnfat #healthy #sakitlutut #doublechin #saunaperlis #perutbuncit #masalahkegemukan

#testimonisaunakugold
Bersauna 20 minit pagi dan petang selama 2 minggu berat turun hampir 10kg👏👏👏 Bersauna selama 15 minit membakar 400-600 kalori anda. DASYAT KE DASYAT?? 😊😊 Bayangkan sesi sauna dekat spa, dahla nak kena tanggalkan baju dekat spa tu, dah sedap-sedap sauna masa pulak dah habis. Tak sempat lemaak2 degil nak pecah. Nak repeat next session of course la kena tambah duit. Susah kan?
Bersauna dengan selesa, aurat terjaga, dan sukahati berapa kali nak ulang pun takpe sebab itu sauna anda sendiri. Malah 1 keluarga boleh guna.

Harga sauna ini lebih murah daripada harga 3 kali sesi rawatan di spa ternama. Serius! Nak tahu lanjut? jom klik link dibawah 👇

JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG !

jom cantik dan sihat dgn saunaku!

Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017

Atau Whatsapp Ina
#inaqistinabeautyhouse

www.wasap.my/60194424875

STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku #sihat #cantik #slim #fit #kurus #flawless #saunadirumah #saunadhome #saunamalaysia #weightlost #burnfat #healthy #sakitlutut #doublechin #saunaperlis #perutbuncit #masalahkegemukan

#testimonisaunakugold 
Bersauna membantu tinkatkan metamolisma..membantu tidur lena..👏👏👏 Bersauna selama 15 minit membakar 400-600 kalori anda. DASYAT KE DASYAT?? 😊😊 Bayangkan sesi sauna dekat spa, dahla nak kena tanggalkan baju dekat spa tu, dah sedap-sedap sauna masa pulak dah habis. Tak sempat lemaak2 degil nak pecah. Nak repeat next session of course la kena tambah duit. Susah kan? 
Bersauna dengan selesa, aurat terjaga, dan sukahati berapa kali nak ulang pun takpe sebab itu sauna anda sendiri. Malah 1 keluarga boleh guna.

Harga sauna ini lebih murah daripada harga 3 kali sesi rawatan di spa ternama. Serius! Nak tahu lanjut? jom klik link dibawah 👇

JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG !

jom cantik dan sihat dgn saunaku!

Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017

Atau Whatsapp Ina
#inaqistinabeautyhouse

www.wasap.my/60194424875

STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku #sihat #cantik #slim #fit #kurus #flawless #saunadirumah #saunadhome #saunamalaysia #weightlost #burnfat #healthy #sakitlutut #doublechin #saunaperlis #perutbuncit #masalahkegemukan

#testimonisaunakugold
Bersauna membantu tinkatkan metamolisma..membantu tidur lena..👏👏👏 Bersauna selama 15 minit membakar 400-600 kalori anda. DASYAT KE DASYAT?? 😊😊 Bayangkan sesi sauna dekat spa, dahla nak kena tanggalkan baju dekat spa tu, dah sedap-sedap sauna masa pulak dah habis. Tak sempat lemaak2 degil nak pecah. Nak repeat next session of course la kena tambah duit. Susah kan?
Bersauna dengan selesa, aurat terjaga, dan sukahati berapa kali nak ulang pun takpe sebab itu sauna anda sendiri. Malah 1 keluarga boleh guna.

Harga sauna ini lebih murah daripada harga 3 kali sesi rawatan di spa ternama. Serius! Nak tahu lanjut? jom klik link dibawah 👇

JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG !

jom cantik dan sihat dgn saunaku!

Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017

Atau Whatsapp Ina
#inaqistinabeautyhouse

www.wasap.my/60194424875

STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku #sihat #cantik #slim #fit #kurus #flawless #saunadirumah #saunadhome #saunamalaysia #weightlost #burnfat #healthy #sakitlutut #doublechin #saunaperlis #perutbuncit #masalahkegemukan

#testimonisaunakugold 
Selepas bersauna selama 1 bulan..mamang nampak hasilnya..👏👏👏 Bersauna selama 15 minit membakar 400-600 kalori anda. DASYAT KE DASYAT?? 😊😊 Bayangkan sesi sauna dekat spa, dahla nak kena tanggalkan baju dekat spa tu, dah sedap-sedap sauna masa pulak dah habis. Tak sempat lemaak2 degil nak pecah. Nak repeat next session of course la kena tambah duit. Susah kan? 
Bersauna dengan selesa, aurat terjaga, dan sukahati berapa kali nak ulang pun takpe sebab itu sauna anda sendiri. Malah 1 keluarga boleh guna.

Harga sauna ini lebih murah daripada harga 3 kali sesi rawatan di spa ternama. Serius! Nak tahu lanjut? jom klik link dibawah 👇

JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG !

jom cantik dan sihat dgn saunaku!

Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017

Atau Whatsapp Ina
#inaqistinabeautyhouse

www.wasap.my/60194424875

STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku #sihat #cantik #slim #fit #kurus #flawless #saunadirumah #saunadhome #saunamalaysia #weightlost #burnfat #healthy #sakitlutut #doublechin #saunaperlis #perutbuncit #masalahkegemukan

#testimonisaunakugold
Selepas bersauna selama 1 bulan..mamang nampak hasilnya..👏👏👏 Bersauna selama 15 minit membakar 400-600 kalori anda. DASYAT KE DASYAT?? 😊😊 Bayangkan sesi sauna dekat spa, dahla nak kena tanggalkan baju dekat spa tu, dah sedap-sedap sauna masa pulak dah habis. Tak sempat lemaak2 degil nak pecah. Nak repeat next session of course la kena tambah duit. Susah kan?
Bersauna dengan selesa, aurat terjaga, dan sukahati berapa kali nak ulang pun takpe sebab itu sauna anda sendiri. Malah 1 keluarga boleh guna.

Harga sauna ini lebih murah daripada harga 3 kali sesi rawatan di spa ternama. Serius! Nak tahu lanjut? jom klik link dibawah 👇

JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG !

jom cantik dan sihat dgn saunaku!

Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017

Atau Whatsapp Ina
#inaqistinabeautyhouse

www.wasap.my/60194424875

STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku #sihat #cantik #slim #fit #kurus #flawless #saunadirumah #saunadhome #saunamalaysia #weightlost #burnfat #healthy #sakitlutut #doublechin #saunaperlis #perutbuncit #masalahkegemukan

I haven't been posting much lately - as I've been really busy with work! I've weighed myself day and I am 7lb off! I had a gain of like 3lb last week. I'm so happy and so close to getting out of 11st mark! 💪 #weightlossjourney #weightlost #weightlosstransformation #weightloss #motivation #lifestyle #lifestyletransformation #healthy #healthierchoices #diet #instadiet #instaweightloss

I haven't been posting much lately - as I've been really busy with work! I've weighed myself day and I am 7lb off! I had a gain of like 3lb last week. I'm so happy and so close to getting out of 11st mark! 💪 #weightlossjourney #weightlost #weightlosstransformation #weightloss #motivation #lifestyle #lifestyletransformation #healthy #healthierchoices #diet #instadiet #instaweightloss

Un printemps qui va te mettre la tête à l’envers avec les deux nouveaux goûts de whey 😍
__
* Cookies & Cream 🍪
* Yaourt fruit des bois 🍓
__
.
➡️ Code PROMO -15% pour vos commandes sur ‪www.foodspring.fr‬  avec le code : elitecoachfsg .
.
.
#foodspring #foodspringfamily #food #healthy #wayoflife #weightlost #healthyfood #vegan #fit #fitnessgirl #musculation #training #tagsforlikes #teamshape #workout #nopainnogain #fitnessaddict #soniatlev #fitness #tbc #sbt

Un printemps qui va te mettre la tête à l’envers avec les deux nouveaux goûts de whey 😍
__
* Cookies & Cream 🍪
* Yaourt fruit des bois 🍓
__
.
➡️ Code PROMO -15% pour vos commandes sur ‪www.foodspring.fr‬ avec le code : elitecoachfsg .
.
.
#foodspring #foodspringfamily   #food #healthy #wayoflife #weightlost #healthyfood #vegan #fit #fitnessgirl #musculation #training #tagsforlikes #teamshape #workout #nopainnogain #fitnessaddict #soniatlev #fitness #tbc #sbt

#testimonisaunaku

Amalkan bersauna turun berat sampai 8kg!!Memang terbaik!! 👍👍👍👏👏👏 Bersauna selama 15 minit membakar 400-600 kalori anda. DASYAT KE DASYAT?? 😊😊 Bayangkan sesi sauna dekat spa, dahla nak kena tanggalkan baju dekat spa tu, dah sedap-sedap sauna masa pulak dah habis. Tak sempat lemaak2 degil nak pecah. Nak repeat next session of course la kena tambah duit. Susah kan? 
Bersauna dengan selesa, aurat terjaga, dan sukahati berapa kali nak ulang pun takpe sebab itu sauna anda sendiri. Malah 1 keluarga boleh guna.

Harga sauna ini lebih murah daripada harga 3 kali sesi rawatan di spa ternama. Serius! Nak tahu lanjut? jom klik link dibawah 👇

JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG !

jom cantik dan sihat dgn saunaku!

Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017

Atau Whatsapp Ina
#inaqistinabeautyhouse

www.wasap.my/60194424875

STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku #sihat #cantik #slim #fit #kurus #flawless #saunadirumah #saunadhome #saunamalaysia #weightlost #burnfat #healthy #sakitlutut #doublechin #saunaperlis #perutbuncit #masalahkegemukan

#testimonisaunaku

Amalkan bersauna turun berat sampai 8kg!!Memang terbaik!! 👍👍👍👏👏👏 Bersauna selama 15 minit membakar 400-600 kalori anda. DASYAT KE DASYAT?? 😊😊 Bayangkan sesi sauna dekat spa, dahla nak kena tanggalkan baju dekat spa tu, dah sedap-sedap sauna masa pulak dah habis. Tak sempat lemaak2 degil nak pecah. Nak repeat next session of course la kena tambah duit. Susah kan?
Bersauna dengan selesa, aurat terjaga, dan sukahati berapa kali nak ulang pun takpe sebab itu sauna anda sendiri. Malah 1 keluarga boleh guna.

Harga sauna ini lebih murah daripada harga 3 kali sesi rawatan di spa ternama. Serius! Nak tahu lanjut? jom klik link dibawah 👇

JOM DAPATKAN SET SAUNA ANDA SKRG !

jom cantik dan sihat dgn saunaku!

Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017

Atau Whatsapp Ina
#inaqistinabeautyhouse

www.wasap.my/60194424875

STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku #sihat #cantik #slim #fit #kurus #flawless #saunadirumah #saunadhome #saunamalaysia #weightlost #burnfat #healthy #sakitlutut #doublechin #saunaperlis #perutbuncit #masalahkegemukan

Super concours de ma copine @paillettes.et.mascara 
Il se fini aujourd'hui !
N'hésitez pas à y jeter un coup d'oeil, elle fait de magnifique makeup 😍
.
.
.
.
.
.
#regimeuse #regime #sport #fitness #poids #pertedepoids  #ilovemypopotin #motivation #avantapres #beforeafter #looseweigth #croisentoi #pertedepoids #believe
#weightlost #weightlosstransformation #nopainnogains  #dietplus

Super concours de ma copine @paillettes.et.mascara
Il se fini aujourd'hui !
N'hésitez pas à y jeter un coup d'oeil, elle fait de magnifique makeup 😍
.
.
.
.
.
.
#regimeuse #regime #sport #fitness #poids #pertedepoids #ilovemypopotin #motivation #avantapres #beforeafter #looseweigth #croisentoi #pertedepoids #believe
#weightlost #weightlosstransformation #nopainnogains #dietplus

Gestern Abend haben wir gegrillt bei dem tollen Wetter 🌞🌡
Für mich gab es ein Steak mit selbst gemachtem Kraut- und Kartoffelsalat. ✌🏼
*
*
*
#delicious #weightlost #weightlostjourney #eatclean #fromfattofit #feelgood #getfit #genuss #abendbrot #grillen #grillseason
#abnehmen #abnehmenohnezuhungern #ranandenspeck #foodblogger #foodlover #foodporn #healthylifestyle #healthyfood #hausmannskost #kalorienzählen #yazio

Gestern Abend haben wir gegrillt bei dem tollen Wetter 🌞🌡
Für mich gab es ein Steak mit selbst gemachtem Kraut- und Kartoffelsalat. ✌🏼
*
*
*
#delicious #weightlost #weightlostjourney #eatclean #fromfattofit #feelgood #getfit #genuss #abendbrot #grillen #grillseason
#abnehmen #abnehmenohnezuhungern #ranandenspeck #foodblogger #foodlover #foodporn #healthylifestyle #healthyfood #hausmannskost #kalorienzählen #yazio

Our dear customer lost 4kg in a month with the help of only two bottles of bizzi boddy! 
DM us now to order! 
#aslegacy #singapore #sengkang #punggol #bizziboddy #bb #weightlost

Our dear customer lost 4kg in a month with the help of only two bottles of bizzi boddy!
DM us now to order!
#aslegacy #singapore #sengkang #punggol #bizziboddy #bb #weightlost

Hi semua! Saunaku ada berita best! 😍
Siapa nak dapatkan promosi menarik dari kami? Promosi harga best sangat dan dapat extra free gift lg tau 👍🏻😍
.
Saunaku akan bagitahu CODE PROMO tu secara LIVE di WANITA HARI INI 💓💓💓
.
SO SIAPA YG NAK DAPATKAN SPECIAL PROMO NI JOM RAMAI - RAMAI TENGOK WANITA HARI INI PADA 25 MARCH 2019 🤗
.
Tapi, promosi tu akan berlangsung 1 hari sahaja pada 25 March 2019 sehingga 12 malam tau. So jgn terlepas peluang special ni 😍

Nak tahu lebih lanjut? jom klik link dibawah 👇

JOM DAPATKAN SET SAUNAKU GOLD BY SAUNAKU ANDA SKRG !

jom cantik dan sihat dgn saunaku!

Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017

Atau Whatsapp Ina
#inaqistinabeautyhouse

www.wasap.my/60194424875

STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku #sihat #cantik #slim #fit #kurus #flawless #saunadirumah #saunadhome #saunamalaysia #weightlost #burnfat #healthy #sakitlutut #doublechin #saunaperlis #perutbuncit #jaketsaunaku #masalahkegemukan

Hi semua! Saunaku ada berita best! 😍
Siapa nak dapatkan promosi menarik dari kami? Promosi harga best sangat dan dapat extra free gift lg tau 👍🏻😍
.
Saunaku akan bagitahu CODE PROMO tu secara LIVE di WANITA HARI INI 💓💓💓
.
SO SIAPA YG NAK DAPATKAN SPECIAL PROMO NI JOM RAMAI - RAMAI TENGOK WANITA HARI INI PADA 25 MARCH 2019 🤗
.
Tapi, promosi tu akan berlangsung 1 hari sahaja pada 25 March 2019 sehingga 12 malam tau. So jgn terlepas peluang special ni 😍

Nak tahu lebih lanjut? jom klik link dibawah 👇

JOM DAPATKAN SET SAUNAKU GOLD BY SAUNAKU ANDA SKRG !

jom cantik dan sihat dgn saunaku!

Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017
Dm @zainab8505222017

Atau Whatsapp Ina
#inaqistinabeautyhouse

www.wasap.my/60194424875

STOK HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAJA LAGI. BERTINDAK SEKARANG SEBELUM STOK HABIS.⁠ ♨⁠ ♨ ♨⁠⁠ #saunaku #sihat #cantik #slim #fit #kurus #flawless #saunadirumah #saunadhome #saunamalaysia #weightlost #burnfat #healthy #sakitlutut #doublechin #saunaperlis #perutbuncit #jaketsaunaku #masalahkegemukan

*12 OF THE VERY BEST FAT LOSS FOODS* by @born___to___ride___ ⠀
•⠀
So here’s the thing… if you only read the headline and not the caption, you'll only get so much value from this post.⠀
•⠀
Here's the truth: you can eat any food you want as a part of an overall balanced diet and still lose fat. You can also eat any food you want and gain body fat (I doubt you wanna do that). ⠀
•⠀
The reason both of the above statements are true is because of a law called energy balance: ⠀
•⠀
(Calories consumed) - (Calories burned) = Weight gain/loss.⠀
•⠀
And while it makes a lot of sense to eat mostly healthy foods like berries, spinach, chicken breast, melon, asparagus and bananas… you can eat some Oreos and a slice of pizza every now and then so long as you are not eating too many calories.⠀
•⠀
Above are 12 of my favorite foods when dieting for fat loss. They're filling, tasty, and nutrient dense. As long as calories are controlled, I can eat any of them in reasonable quantities.⠀
•⠀
EVERY food in moderation can also be “the best” (unless you are allergic, or something) so don’t be a headline reader - always look for the depth hidden in the caption, and eat according to your preferences and goals.⠀
•⠀
What's your preferred food on that list? Let me know in the comments below.⠀#exercises#motivation#sport#gym#diet#nutrition#sportsequiment#healtylify#job#relax#meditation#learn#training#hardwork#bodytransformation#travel#changelifestyle#muscle#losefat#weightlost#people#fitness#bodybuilding#natural#strenght#power

*12 OF THE VERY BEST FAT LOSS FOODS* by @born___to___ride___
•⠀
So here’s the thing… if you only read the headline and not the caption, you'll only get so much value from this post.⠀
•⠀
Here's the truth: you can eat any food you want as a part of an overall balanced diet and still lose fat. You can also eat any food you want and gain body fat (I doubt you wanna do that). ⠀
•⠀
The reason both of the above statements are true is because of a law called energy balance: ⠀
•⠀
(Calories consumed) - (Calories burned) = Weight gain/loss.⠀
•⠀
And while it makes a lot of sense to eat mostly healthy foods like berries, spinach, chicken breast, melon, asparagus and bananas… you can eat some Oreos and a slice of pizza every now and then so long as you are not eating too many calories.⠀
•⠀
Above are 12 of my favorite foods when dieting for fat loss. They're filling, tasty, and nutrient dense. As long as calories are controlled, I can eat any of them in reasonable quantities.⠀
•⠀
EVERY food in moderation can also be “the best” (unless you are allergic, or something) so don’t be a headline reader - always look for the depth hidden in the caption, and eat according to your preferences and goals.⠀
•⠀
What's your preferred food on that list? Let me know in the comments below.⠀ #exercises #motivation #sport #gym #diet #nutrition #sportsequiment #healtylify #job #relax #meditation #learn #training #hardwork #bodytransformation #travel #changelifestyle #muscle #losefat #weightlost #people #fitness #bodybuilding #natural #strenght #power

Un soporte maternal único para tu bebé así como para tu espalda.
.
.
.
#bodysuit #fit #fitness #fashion #silueta #figura #figure #body #cuerpo #weightlost #lostweight #mom #mother #mama #formoms #embarazo #pregnancy #beautiful #instafit
Haz el baño un momento divertido, puede ser algo relajante y un momento para conectar con tus hijos.
.
.
.
#bodysuit #fit #fitness #fashion #silueta #figura #figure #body #cuerpo #weightlost #lostweight #mom #mother #mama #formoms #embarazo #pregnancy #beautiful #instafit

Haz el baño un momento divertido, puede ser algo relajante y un momento para conectar con tus hijos.
.
.
.
#bodysuit #fit #fitness #fashion #silueta #figura #figure #body #cuerpo #weightlost #lostweight #mom #mother #mama #formoms #embarazo #pregnancy #beautiful #instafit

Tried a guilt free sweet treat finally and I was overjoyed. This stuff is BOMB. I ate half a serving, just wanted to taste. I wasn’t sure what to expect, but I almost felt like I was doing something wrong eating it. .
.
.
.
.
#FiercelyFedupHustlettes #weightlossjourney #fedupfam #weightlosstransformation #pcosweightloss #fitnessjourney #healthylifestyle #weightlosscommunity #obesetobeast #losingweight #motivation #transformation #lowcalorie #fedup #caloriecounting #fatgirlfedupsdietbet #unstoppablecece #onepoundatatime #weightlost #fitspo #mealprep #hardwork #healthychoices #fattofit

Tried a guilt free sweet treat finally and I was overjoyed. This stuff is BOMB. I ate half a serving, just wanted to taste. I wasn’t sure what to expect, but I almost felt like I was doing something wrong eating it. .
.
.
.
.
#FiercelyFedupHustlettes #weightlossjourney #fedupfam #weightlosstransformation #pcosweightloss #fitnessjourney #healthylifestyle #weightlosscommunity #obesetobeast #losingweight #motivation #transformation #lowcalorie #fedup #caloriecounting #fatgirlfedupsdietbet #unstoppablecece #onepoundatatime #weightlost #fitspo #mealprep #hardwork #healthychoices #fattofit

2 years in the making.. You can archive anything you put your mind to in life.. hard work and dedication paysoff💪 #type1diabetic #hardworkpaysoffs #t1d #gym #gymmotivation #staymotivated #diabetic #gymlife💪 #myjourney #weightlost #inspirational #diabeticlifestyle #weightlostJourney #weightlosstransformation #dedicated

2 years in the making.. You can archive anything you put your mind to in life.. hard work and dedication paysoff💪 #type1diabetic #hardworkpaysoffs #t1d #gym #gymmotivation #staymotivated #diabetic #gymlife 💪 #myjourney #weightlost #inspirational #diabeticlifestyle #weightlostJourney #weightlosstransformation #dedicated

»In der ersten Hälfte unseres Lebens opfern wir unsere Gesundheit, um Geld zu erwerben, in der zweiten Hälfte opfern wir unser Geld, um die Gesundheit wiederzuerlangen. Und während dieser Zeit gehen Gesundheit und Leben von dannen.«
-Voltaire-
#youcandoit #theartofslowliving #darlingmovement #petitejoys #livethelittlethings #goplayoutside #sportygirl #lifestyleportraits #instafitfam #instafitsociety #buildandbloom #lifestyles #fitspirational #storyportrait #makemoments #bodyforming #health #croptop #sportygirl #fitnessadvices #curv  #weightlost #fitnessaddict #active #thehappynow #igersgermany

»In der ersten Hälfte unseres Lebens opfern wir unsere Gesundheit, um Geld zu erwerben, in der zweiten Hälfte opfern wir unser Geld, um die Gesundheit wiederzuerlangen. Und während dieser Zeit gehen Gesundheit und Leben von dannen.«
-Voltaire-
#youcandoit #theartofslowliving #darlingmovement #petitejoys #livethelittlethings #goplayoutside #sportygirl #lifestyleportraits   #instafitfam #instafitsociety #buildandbloom #lifestyles #fitspirational #storyportrait #makemoments #bodyforming #health #croptop #sportygirl #fitnessadvices #curv #weightlost #fitnessaddict #active #thehappynow #igersgermany

有多少人选择相信,并且愿意改变?
多数人选择观望,或者质疑。
相信并选择改变的,让我们看到你的华丽转身。那些迟迟迈不出脚步的,
2019年将会是和2018一样,或者更差,
因为世界在变!

#CoachAllanNg
#TransformWithCoachAllanNg
#HealthlyActiveLifestyle
#inspiration 
#WeightLost
#WeightGain
#Shapedup

Interested, please WhatsApp Allan Ng @ +65 94246807

有多少人选择相信,并且愿意改变?
多数人选择观望,或者质疑。
相信并选择改变的,让我们看到你的华丽转身。那些迟迟迈不出脚步的,
2019年将会是和2018一样,或者更差,
因为世界在变!

#CoachAllanNg
#TransformWithCoachAllanNg
#HealthlyActiveLifestyle
#inspiration
#WeightLost
#WeightGain
#Shapedup

Interested, please WhatsApp Allan Ng @ +65 94246807

@kfit_journey_pure 🙋 Unbelievable transformation from⤵COMMENT below👏
.
.
@kfit_journey_pure
@kfit_journey_pure
@kfit_journey_pure
.
.
😲✔ make sure you go follow 😆😆😆 Show some 💓💓💓💓💓 in the comments 😲™ don't​ be shy 💓💓💓💓
.
Promo, check these incredible IG's below;
.
@kfit_journey_pure @jc_dadbod @jesikaxoxo @__interfaster__ @obribai @sebastian150879 @themattcarslakeprogram @booty_gannng @carb_conscious_life @ohh_itsalexys @fitkeeks2019 @luxxy_lou @tat2ed_rebel_mama @benraisedthebar @alewoo_ @jenny.c.d.fitness @tatted_afakasi @fightingfatwithmatt @jmb_court @bigmanpops_fitness @popgoesthebody @ioannisdouvlos @thriveingdownunder @vani.donna @jesse_y83 @yourlifecoach.co @tellie_tots
.
@nday_1991 @stushsofit @onelegupjena @smilesfitnessig @kroenchen_germany @christiann.igou
.
Thanks for looking Natalie😲™💕💕💕
.
.
I started at 186lbs and now I'm at 163lbs. I started my fitness journey after hitting rock bottom. I made a huge mistake under the influence of alcohol. I am currently 9 months sober and going strong! Working out saved my life during what seemed to be it's darkest hour... I still feel ashamed and embarrassed for what I did and I didn't know where to start to begin to feel a sense of peace. Thankfully now I am continuing to strive and am addicted to the fitness lifestyle.

I would like everyone to know that just because you make a mistake it is not the end of the road, it is what you do after it that counts!
.
.

@kfit_journey_pure 🙋 Unbelievable transformation from⤵COMMENT below👏
.
.
@kfit_journey_pure
@kfit_journey_pure
@kfit_journey_pure
.
.
😲✔ make sure you go follow 😆😆😆 Show some 💓💓💓💓💓 in the comments 😲™ don't​ be shy 💓💓💓💓
.
Promo, check these incredible IG's below;
.
@kfit_journey_pure @jc_dadbod @jesikaxoxo @__interfaster__ @obribai @sebastian150879 @themattcarslakeprogram @booty_gannng @carb_conscious_life @ohh_itsalexys @fitkeeks2019 @luxxy_lou @tat2ed_rebel_mama @benraisedthebar @alewoo_ @jenny.c.d.fitness @tatted_afakasi @fightingfatwithmatt @jmb_court @bigmanpops_fitness @popgoesthebody @ioannisdouvlos @thriveingdownunder @vani.donna @jesse_y83 @yourlifecoach.co @tellie_tots
.
@nday_1991 @stushsofit @onelegupjena @smilesfitnessig @kroenchen_germany @christiann.igou
.
Thanks for looking Natalie😲™💕💕💕
.
.
I started at 186lbs and now I'm at 163lbs. I started my fitness journey after hitting rock bottom. I made a huge mistake under the influence of alcohol. I am currently 9 months sober and going strong! Working out saved my life during what seemed to be it's darkest hour... I still feel ashamed and embarrassed for what I did and I didn't know where to start to begin to feel a sense of peace. Thankfully now I am continuing to strive and am addicted to the fitness lifestyle.

I would like everyone to know that just because you make a mistake it is not the end of the road, it is what you do after it that counts!
.
.

@vanessa__raquel looking slick putting together some of the few moves that she has learned.#jumpnation #rushathletics #rushathlete 
Rope Use:  Rush Athletics Speedrope aka the Moneyrope.

Get yours today, link in bio.  Use my code TNim10 for that discount.

Now accepting clients:
🔸1 on 1 session
🔸Group Personal Training
🔸Mitt Work/ Boxing Fundamental
🔸Jumprope HIIT
🔸Strength/Conditioning
🔸Nutritional Guidance

Try out my Cardio-Kickboxing Class🥊‼️
—————————————————
Time offered:
🔺Mon-Thurs at 7pm
🔺Sat at 10 am
🔺Price: $120/month
—————————————————
Let’s start your fitness journey now
📤DM Me
📲7146538499
📩TanNimOfficialWestCoast@gmail.com

#Godisgood
#westcoastathletics
#westcoastbestcoast
#plantbasedathlete
#alwaysimproving
#letstrain
#fitfam
#fitness
#fit
#kickboxing
#PersonalTraining
#Privatetraining
#Coach
#fitnessmotivation
#personaltrainer
#OCGym
#OCTrainer
#BreaGym
#brea
#Fullerton
#Yorbalinda
#weightlost
#totalbodyworkout
#conditioning
#strengthtraining

@vanessa__raquel looking slick putting together some of the few moves that she has learned. #jumpnation #rushathletics #rushathlete
Rope Use: Rush Athletics Speedrope aka the Moneyrope.

Get yours today, link in bio. Use my code TNim10 for that discount.

Now accepting clients:
🔸1 on 1 session
🔸Group Personal Training
🔸Mitt Work/ Boxing Fundamental
🔸Jumprope HIIT
🔸Strength/Conditioning
🔸Nutritional Guidance

Try out my Cardio-Kickboxing Class🥊‼️
—————————————————
Time offered:
🔺Mon-Thurs at 7pm
🔺Sat at 10 am
🔺Price: $120/month
—————————————————
Let’s start your fitness journey now
📤DM Me
📲7146538499
📩TanNimOfficialWestCoast@gmail.com

#Godisgood
#westcoastathletics
#westcoastbestcoast
#plantbasedathlete
#alwaysimproving
#letstrain
#fitfam
#fitness
#fit
#kickboxing
#PersonalTraining
#Privatetraining
#Coach
#fitnessmotivation
#personaltrainer
#OCGym
#OCTrainer
#BreaGym
#brea
#Fullerton
#Yorbalinda
#weightlost
#totalbodyworkout
#conditioning
#strengthtraining

👌I think finding a right coach that fits your personality and needs are important.
-
But I definitely believe that anyone who wants to work with a trainer first need to be willing to learn.
-
The thing with training, working out, losing weight, and obtaining your goals..... Is that you need to be putting in the work.
-
Yes, you can have a plan from a coach. You can have the best instruction from a coach.
-
But if you are unwilling to use any of the advice, then you will always be stagnant with your progress.
-
If you hired a coach, it's because you want change.. You want to finally lose the weight and keep it off. But it won't happen if you are trying to play the role as the coach. When it should be the other way around.
-
This might take some time because you had a bad experience with prior training. Or you are in fear to change.
-
But understand that being a student that wants to learn and change is the first step to learning.
-
Hope this was helpful!
-
And if you're a coach/trainer, I'm sure you had a client in the past that was uncoachable and not ready for change.
-
But I also think that it's our job as coaches/trainers to have empathy and understand our clients first.
-
🙏 Tag someone who needs this! ❤️

👌I think finding a right coach that fits your personality and needs are important.
-
But I definitely believe that anyone who wants to work with a trainer first need to be willing to learn.
-
The thing with training, working out, losing weight, and obtaining your goals..... Is that you need to be putting in the work.
-
Yes, you can have a plan from a coach. You can have the best instruction from a coach.
-
But if you are unwilling to use any of the advice, then you will always be stagnant with your progress.
-
If you hired a coach, it's because you want change.. You want to finally lose the weight and keep it off. But it won't happen if you are trying to play the role as the coach. When it should be the other way around.
-
This might take some time because you had a bad experience with prior training. Or you are in fear to change.
-
But understand that being a student that wants to learn and change is the first step to learning.
-
Hope this was helpful!
-
And if you're a coach/trainer, I'm sure you had a client in the past that was uncoachable and not ready for change.
-
But I also think that it's our job as coaches/trainers to have empathy and understand our clients first.
-
🙏 Tag someone who needs this! ❤️

Everyone have been asking me how did i loose all this weight. Im gonna be honest with y’all. The weight lost came from depression an stress!! Things were very rough for me this past year!! Wasn’t trying to loose this weight but I’m grateful for it!! But I’m at a point in my life where I’m getting my happiness back an finally getting my life back the way it was suppose to be!! Thanks everyone for all the compliments it’s been hard but now FIONA STEPHENS is back an in full effect!! #weightlost #newbeginnings #imfinefine

Everyone have been asking me how did i loose all this weight. Im gonna be honest with y’all. The weight lost came from depression an stress!! Things were very rough for me this past year!! Wasn’t trying to loose this weight but I’m grateful for it!! But I’m at a point in my life where I’m getting my happiness back an finally getting my life back the way it was suppose to be!! Thanks everyone for all the compliments it’s been hard but now FIONA STEPHENS is back an in full effect!! #weightlost #newbeginnings #imfinefine

Je peux pas.. Jai Netflix.. 🙄🙄🙄 Et en pyjama depuis 20h15 mdr.. Un samedi soir en solo.. Et ça fait du bien de temps en temps de rien faire lol et regarder ce qu'on veut à la télé lol uen salade et deux rouleaux de printemps, un yaourt une tisane et profitation mode solo... Le chéri qui boss, Giulia chez son papa... Pas envie de bouger ce soir.. Repos et repos lol.. Le début de semaine s'annonce court en sommeil lalrs on se repose Bonne soirée et bon samedi 👍👍👍👍!!.#pertedepoids#poids#obese #sport#weight#weightlost#mincir#maigrir#nopainnogain#motivation#instafood #food#sain#mangersain#manger#bouger#eatclean#rééquilibragealimentaire #instadiet#diet#eatclean#objectifs #instaregime#eathealthy#bienmange#avantapres b

Je peux pas.. Jai Netflix.. 🙄🙄🙄 Et en pyjama depuis 20h15 mdr.. Un samedi soir en solo.. Et ça fait du bien de temps en temps de rien faire lol et regarder ce qu'on veut à la télé lol uen salade et deux rouleaux de printemps, un yaourt une tisane et profitation mode solo... Le chéri qui boss, Giulia chez son papa... Pas envie de bouger ce soir.. Repos et repos lol.. Le début de semaine s'annonce court en sommeil lalrs on se repose Bonne soirée et bon samedi 👍👍👍👍!!. #pertedepoids #poids #obese #sport #weight #weightlost #mincir #maigrir #nopainnogain #motivation #instafood #food #sain #mangersain #manger #bouger #eatclean #rééquilibragealimentaire #instadiet #diet #eatclean #objectifs #instaregime #eathealthy #bienmange #avantapres b

@kinggorilla_da_great 🙋 Unbelievable transformation from⤵COMMENT below👏
.
.
@kinggorilla_da_great
@kinggorilla_da_great
@kinggorilla_da_great
.
.
😲✔ make sure you go follow 😆😆😆 Show some 💓💓💓💓💓 in the comments 😲™ don't​ be shy 💓💓💓💓
.
Promo, check these incredible IG's below;
.
@jc_dadbod @jesikaxoxo @__interfaster__ @obribai @sebastian150879 @themattcarslakeprogram @booty_gannng @carb_conscious_life @ohh_itsalexys @fitkeeks2019 @luxxy_lou @tat2ed_rebel_mama @benraisedthebar @alewoo_ @jenny.c.d.fitness @tatted_afakasi @fightingfatwithmatt @jmb_court @bigmanpops_fitness @popgoesthebody @ioannisdouvlos @thriveingdownunder @vani.donna @jesse_y83 @yourlifecoach.co @tellie_tots
.
@stushsofit @onelegupjena @smilesfitnessig @kroenchen_germany @christiann.igou @vivalavida_vsg @leocreditking_09
.
Thanks for looking Natalie😲™💕💕💕
.
.
Yes I would like it to read “Kenneth “King Gorilla” Gamble has gone from 430lbs to 255lbs! He is also a musician and personal trainer in the NYC area. Go check him out 🦍 @KingGorilla_Da_Great “
.
.

@kinggorilla_da_great 🙋 Unbelievable transformation from⤵COMMENT below👏
.
.
@kinggorilla_da_great
@kinggorilla_da_great
@kinggorilla_da_great
.
.
😲✔ make sure you go follow 😆😆😆 Show some 💓💓💓💓💓 in the comments 😲™ don't​ be shy 💓💓💓💓
.
Promo, check these incredible IG's below;
.
@jc_dadbod @jesikaxoxo @__interfaster__ @obribai @sebastian150879 @themattcarslakeprogram @booty_gannng @carb_conscious_life @ohh_itsalexys @fitkeeks2019 @luxxy_lou @tat2ed_rebel_mama @benraisedthebar @alewoo_ @jenny.c.d.fitness @tatted_afakasi @fightingfatwithmatt @jmb_court @bigmanpops_fitness @popgoesthebody @ioannisdouvlos @thriveingdownunder @vani.donna @jesse_y83 @yourlifecoach.co @tellie_tots
.
@stushsofit @onelegupjena @smilesfitnessig @kroenchen_germany @christiann.igou @vivalavida_vsg @leocreditking_09
.
Thanks for looking Natalie😲™💕💕💕
.
.
Yes I would like it to read “Kenneth “King Gorilla” Gamble has gone from 430lbs to 255lbs! He is also a musician and personal trainer in the NYC area. Go check him out 🦍 @KingGorilla_Da_Great
.
.

Start again with the help of bariatric surgery. Change your weight & transform your life away from diseases. 😉
Transportation, surgery, hotel, support group, nutritional guide and a staff willing to help you and be part of your transformation. 👨‍⚕️
Contact us and know all the benefits of bariatric surgery.😉 #transformation #gastricsleeve  #bariatricsurgery #gastricsleeve #weightreduction #medicaltourism #gastricsleever #bariatric #bariatricsleeve  #bariatricsleevesurgery #obesity  #obesitysurgery  #obesitysolution #obesitysurgeon #obesityhelp #weightlost #weightlostjourney #weightlostmotivation #weightlostransformation #weightlostchallenge #weightlostdiary #weightlostsurgery #vgs #wls #newme #weightlossgoals #extremeweightloss

Start again with the help of bariatric surgery. Change your weight & transform your life away from diseases. 😉
Transportation, surgery, hotel, support group, nutritional guide and a staff willing to help you and be part of your transformation. 👨‍⚕️
Contact us and know all the benefits of bariatric surgery.😉 #transformation #gastricsleeve #bariatricsurgery #gastricsleeve #weightreduction #medicaltourism #gastricsleever #bariatric #bariatricsleeve #bariatricsleevesurgery #obesity #obesitysurgery #obesitysolution #obesitysurgeon #obesityhelp #weightlost #weightlostjourney #weightlostmotivation #weightlostransformation #weightlostchallenge #weightlostdiary #weightlostsurgery #vgs #wls #newme #weightlossgoals #extremeweightloss

The weight lost has been real!!! With everything that has happen to me in the last few months. This is one thing that helped my sanity... working out. I hit my target weight(before Isabel weight). More to lose!! #eazyworkfitness #drinkplentyofwater #weightlost

The weight lost has been real!!! With everything that has happen to me in the last few months. This is one thing that helped my sanity... working out. I hit my target weight(before Isabel weight). More to lose!! #eazyworkfitness #drinkplentyofwater #weightlost

Let’s 👏🏼 get 👏🏼 it! 
Home LEGS and BOOTY builder 🍑 -
1️⃣ 20 Jumping lunges
2️⃣ 20 Jump squat
3️⃣ 20 Lateral leg raise
4️⃣ 20 Kick backs
5️⃣ 20 Front leg raise
6️⃣ 20 Hands and knees kicks (don’t know what theses are called but hey they are also really good for your core!) 😄
7️⃣ 20 Pause hips thrusts
-
Try complete 4 rounds for a full workout 💪🏼
-
Not much else going into this caption because I’m in London enjoying my day 😜.
Hope your all having a great weekend!
Please don’t forget to LIKE ❤️ and SAVE if you have enjoyed this so it can reach many more people 😘 much love!
*
*
*
*
#homeworkout #gymsharkwomen #personaltrainer #instadaily #strongnotskinny #strongwomen #thickandthin #fitness #fitnessmodel #goals #motivation #fitnessmotivation #getfit #healthy #gym #weighttraining #womensworkouts #booty #legday #legdayworkout #weightlost #fatburner

Let’s 👏🏼 get 👏🏼 it!
Home LEGS and BOOTY builder 🍑 -
1️⃣ 20 Jumping lunges
2️⃣ 20 Jump squat
3️⃣ 20 Lateral leg raise
4️⃣ 20 Kick backs
5️⃣ 20 Front leg raise
6️⃣ 20 Hands and knees kicks (don’t know what theses are called but hey they are also really good for your core!) 😄
7️⃣ 20 Pause hips thrusts
-
Try complete 4 rounds for a full workout 💪🏼
-
Not much else going into this caption because I’m in London enjoying my day 😜.
Hope your all having a great weekend!
Please don’t forget to LIKE ❤️ and SAVE if you have enjoyed this so it can reach many more people 😘 much love!
*
*
*
*
#homeworkout #gymsharkwomen #personaltrainer #instadaily #strongnotskinny #strongwomen #thickandthin #fitness #fitnessmodel #goals #motivation #fitnessmotivation #getfit #healthy #gym #weighttraining #womensworkouts #booty #legday #legdayworkout #weightlost #fatburner

Nach einem leckeren Frühstück ging es einmal quer durch Hamburg mit der #kruh 
Samstags LongRun 🏃‍♀️😍
♡
Nach einer absolut besch.... Woche, hoffe ich auf ein bisschen mehr positives, auf ein wenig mehr Menschlichkeit und fairen Umgang Miteinander🧘‍♀️ Der Gesundheit zur Liebe 🍀 Denn wir haben nur diese eine... die manchmal doch recht gequält wird 🌼
🌼
🌼
#ausdauer #ausdauerblog #äsikxbackrunnerhamburg #äsikxbackrunnertrainingsclub #bodytransformation #endlichmehrsport #eatclean #fit #fitgirl #fitnessfirst #fitnessblogger #gym #gymgirl #healthy #kilometer #kruhlove #laufen #laufliebe #laufendabnehmen #motivation #outdoor #polarm430 #run #runningdeern #sportmachtspaß #weightlost #workout

Nach einem leckeren Frühstück ging es einmal quer durch Hamburg mit der #kruh
Samstags LongRun 🏃‍♀️😍

Nach einer absolut besch.... Woche, hoffe ich auf ein bisschen mehr positives, auf ein wenig mehr Menschlichkeit und fairen Umgang Miteinander🧘‍♀️ Der Gesundheit zur Liebe 🍀 Denn wir haben nur diese eine... die manchmal doch recht gequält wird 🌼
🌼
🌼
#ausdauer #ausdauerblog #äsikxbackrunnerhamburg #äsikxbackrunnertrainingsclub #bodytransformation #endlichmehrsport #eatclean #fit #fitgirl #fitnessfirst #fitnessblogger #gym #gymgirl #healthy #kilometer #kruhlove #laufen #laufliebe #laufendabnehmen #motivation #outdoor #polarm430 #run #runningdeern #sportmachtspaß #weightlost #workout

I love our Keto line... even at work I'm ready for some coffee that is going to keep me focused and drop weight 💪🏽 not only do my babies keep me focused but my weight lost goals have been amazing 🙌🏽🙌🏽 who wants to drop weight by simply doing NOTHING get this at my wholesale price 💙💙💙 #vegasweightloss #healthylifestyle #fitness #thick #seattlegirl #gymn #fitnessmotivated #weightlost #money #newyou #vegasmoms #vegasstylist #ketocoffee #healthyhair #ladies #bodybuilding #stylist #healthyfood

I love our Keto line... even at work I'm ready for some coffee that is going to keep me focused and drop weight 💪🏽 not only do my babies keep me focused but my weight lost goals have been amazing 🙌🏽🙌🏽 who wants to drop weight by simply doing NOTHING get this at my wholesale price 💙💙💙 #vegasweightloss #healthylifestyle #fitness #thick #seattlegirl #gymn #fitnessmotivated #weightlost #money #newyou #vegasmoms #vegasstylist #ketocoffee #healthyhair #ladies #bodybuilding #stylist #healthyfood

23-03-2019:
B: a banana, kiwi, apple, some raisins, almonds and dried vigs.

L: 3 crackers with garlic philadelphia, a paprika and 1/3 of a cumcumber.

S1: a hungarian dark chocolate-marsapin bonbon.

D: a few rolls with fish and sandwich salads.

S2: crisps. 🏋️: Hulahooping 3/30 
#fit#health#weight#losingweight#healthy#fitgirl #weightlost#weightlostjourney#gezond#gezondeten#gezondevoeding#gezondafvallen#afvallen#afvallenzonderdieet#gezondkoken#gezondelevensstijl#gezondgenieten#quote#quotes#healthquote#healthquotes#goal#goals#healthgoal#healthgoals

23-03-2019:
B: a banana, kiwi, apple, some raisins, almonds and dried vigs.

L: 3 crackers with garlic philadelphia, a paprika and 1/3 of a cumcumber.

S1: a hungarian dark chocolate-marsapin bonbon.

D: a few rolls with fish and sandwich salads.

S2: crisps. 🏋️: Hulahooping 3/30
#fit #health #weight #losingweight #healthy #fitgirl #weightlost #weightlostjourney #gezond #gezondeten #gezondevoeding #gezondafvallen #afvallen #afvallenzonderdieet #gezondkoken #gezondelevensstijl #gezondgenieten #quote #quotes #healthquote #healthquotes #goal #goals #healthgoal #healthgoals

Medium and Large available $25📲🚗DM/INBOX PICK UP/DROP OFF AND SHIPPING 
#sweat#weightlost#summerbody#beachbody#sweatvest#inchesoff#fatbuster

Medium and Large available $25📲🚗DM/INBOX PICK UP/DROP OFF AND SHIPPING
#sweat #weightlost #summerbody #beachbody #sweatvest #inchesoff #fatbuster

Medium and Large available $25📲🚗DM/INBOX PICK UP/DROP OFF AND SHIPPING 
#sweat#weightlost#summerbody#beachbody#sweatvest#inchesoff#fatbuster

Medium and Large available $25📲🚗DM/INBOX PICK UP/DROP OFF AND SHIPPING
#sweat #weightlost #summerbody #beachbody #sweatvest #inchesoff #fatbuster